Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
érdekes, minden szirt megnéztél? szerver segítségek...tuti minden vacak? Nekem még nem volt ilyen hogy feltűnt volna hogy az autó nem húz ahogy szokott.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Tegnap érdekes dolgot láttam ....
Online futamon voltam, előtte elég sokat mentem offline mert setupoltam...
elindult az időmérő , kimegyek a pályára, rögtön már a hangból hallottam, hogy nem gyorsul a verda ahogy kell, de hangsúlyozom előtte mentem vagy 50 kört , szóval rögtön éreztem meg hallottam hogy valami nem jó. rögtön vissza boxba, teljesen biztos voltam benne , hogy rossz setupot töltöttem be, kimegyek, újból érzem hogy nem gyorsul ahogy eddig....akkor teljesen biztos voltam benne, hogy nem mentettem el a qualisetupomban a kevés benzint megnéztem ,de ok volt ....akkor arra gyanakodtam, hogy a pedál bugzik, egyszer már volt olyan, hogy nem ment fel maxig a gáz csak háromnegyedig..pedálapp megnéz, jó azis. Újból kimentem de ugyanolyan volt, nem gyorsult ahogy kellene ...
Hangsúlyozom ezt nem köridő alapján mondom, érzésre, ha előtte nem mentem volna annyit ugyanazzal a setuppal akkor lehet észre sem veszem..
szóval én eddig legendának tartottam, hogy néha online valamiért nem lehet olyan időt menni mint offline, de most már elhiszem 😊
Néha láttam már én is hogy valahogy nem sikerül a szokott időm, de betudtam annak, hogy kicsit jobban kínlódik a gépem online ...
De nem, itt valami van van néha, most már tudom 😊))
annyi a változó, hogy most viszonylag magas 35-40 körüli pingem volt ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

5 csillag mehet<#eljen>
Nekem (nálunk többeknek) a Mazda 787B 4 v 5 csillag
Alex!
A Radical szerintem 4* -os.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

<#eljen><#taps> Alexease for president!
b-type
nagyon király, jobbnál jobb autók vannak már csak a mozgásukat lehetne csiszolni...pl. sztem én kinézem magamnak a bogarat, csórikán nem túl népszerű pedig azt hittem..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

<#eljen>
<#eljen><#worship>

Alexease
Nem, az el van gepelve;DDDD
Nem rossz. De biztos hogy 98as ez a Sierra? 😉
1998 Ford Sierra RS500 Cosworth GrA

Uhhh, belenéztem a power.lut fájlba, nem kellett volna... 5200-nál ad le 256.5 lóerőt. Az S1-es NSX már majdnem egy gyári teljesítményével bír 😊 [email protected]... Gondolom akkor a futómű/aero stb téren is hasonló káosz lehet még.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Köszönöm, így gyorsan ment. :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Alexease
Es meg a leglenyegesebb😊
Ez a letoltesi lehetoseg az ITTENI TOPIC-nak van, lehetoseg ne reklamozzatok sehol. A linket sem erdemes tovabbadni. Sok kozte az olyan cucc, ami nem teljesen "legalis"😊

- kulon irtak, ne toltsuk fel mashova😄
- valami nagyon lopott cucc, amit mar toroltek mashonnan😊
- eleve fizetos cuccok, amelyek fent vannak/voltak itt-ott, de azota egy reszuket toroltek
Alexease
Sajnos a szerver nem tarolja a feltoltesi idoket, azokat nem lehet kibanyaszni. De mivel szinte egyszerre toltottem fel mindet, amugy sem sok ertelme lenne;D

De mivel a progi ra van izzitva a szerverre, mostantol ami felkerul, annak bekerul a feltoltesi datuma is, igy kesobb lehet majd rendezni es listazni.

THX!
Frankó így kezdésnek. Idő szerint viszafele kéne rendezni, azt már jó is volna.
UI: honda nsx-et 4 csillagisra jelölném
shelbyből van 1.01
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.03. 22:56:33
lac coo
<#eljen>

Alexease
Ja, es vannak benne csillagozasok (0–5-ig), logikusan a MOD minoseget jelzik (ez sincs vegig toltogetve). A 0 a gozomsincsen, az 1 ha valaki tesztelte es OK, a 4 az "ismeretlen" modder de jo, az 5 a "gyari" minosegu. Plusz ha valaki megnezett ezt-azt, es az mondta jo, a visszajelzesek szamatol fuggoen csillagozgatom majd oket😊
Alexease
Felig-meddig kivancsisagbol, a MOD CARS reszhez osszeganyoltam egy progit😉 Mivel sajat szerverem, adatbazisom, es foleg 50GB tarhelyem nincs, igy az ingyenes van hasznalatban, abbol tudtam kibanyaszni adatokat, de sajnos nem sokat ad vissza (nev, filemeret).
Egyelore anti-design, de a celnak megfelel😄 Ket fajta listazas van, csempe es lista. Lehet sokfelekeppen szurni, es ha majd lesz hozza kedvem, akkor rendezgetni😉 Egyelore az adatok tizede van kitoltogetve, ahhoz sem volt kedvem, igy a szuresek is korlatozottak.
macleody
Én majd ilyen havas fizikát szeretnék a játékba Nordon 😊

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.03. 21:16:56
lac coo
Van autó tár is ? <#eljen>

A Salzburgring 1.01 trackhez tudna valaki esetleg alternatív linket adni ? A Mediafire link brutálisan lassú és bár elindítottam, de kb 3 óra alatt a feléig se jutott el és megszakadt. :-/

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Alexease
maffioso
Ha csak átemelték az rfactorból a fizikát, akkor még a reliant robin is.

\"If in doubt, flat out!\"

Honda NSX-r + transfogarasi pálya nagyon jó kombó, fülig ért a szám a végefelé 😊
Pálya: http://www.mediafire.com/download/hocszpq9svqq0sv/tn_th-drdoomslab_v0.4t.rar
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.03. 16:35:42
Ez után lett berakva a pillangó váltó<#vigyor>
lac coo
A pillangosok ennyit tudnak ! 😊)))

Norbi1990
Ha jól emlékszem akkor ez a Porsche esett át a beton korláton be a patakba 😄

Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.01.03. 16:05:34
Azoknak, akik "leszólják" azt, aki pillangó váltóval tolja.<#nyes>
bigiboi
A brake gamma-t hogy érdemes állitani ? Sok autónál alig érek a fék pedálhoz és egyből satu . vagy min kellene még állitani hogy normálisan lehessen használni ne keljen minden autónál külön külön játszadozni vele!?

Civic SiR-II GRA V0.90 és hozzá a hang lap alján download.
Melyik Civic veszi fel a versenyt az NSX-el? 😮 Nekem összvissz 2db van (EG6 GRA, EK9 Type-R), de mindkettő eléggé béta...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Valóban jobb az update előtti, sorry! : ) Mondjuk irreálisan gyors akármelyiket is nézem, össze lehetne ereszteni a gt autókkal 😄

Inkább hondázok amúgyis.. a civic vs. nsx elég jó kombó lett, csak kár, hogy az ai ennyire semmilyen.
Erre panaszkodtam én is a frissítés után... azt például most vettem észre, hogy a hőmérséklet valamiért 26-ról 22 fokra csökkent... nem értettem miért nem melegszik fel a gumim ugyanazzal a beállítással... 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Amugy most lassult a gumi, vagy en lettem benabb ? De sehogy nem erem be a best idomet, amit nem is tudom mikor futottam...

Köszönöm, ezt csináltam én is, csak fura volt, hogy 85%-ra vissza kellett vegyem pár autónál. Az egy dolog, hogy beüt, de ha sokat van pirosban, akkor nekem olyan darabos érzés... olyan mintha érezném a fogaskerekeket. :S

@Jackal: Igen, a pedál app jobb szélső "csíkja".

www.smart-bus.hu

lac coo
Picit tolja a mclaren gt3 az orrat, mit piszkaljak ?
Gyors temponal nincs bajob, a kozepes kanyrokban igen....

Alexease
Sehol😉 Sajat progi, regen publikus volt, de egyeb problemak miatt, most mar csak provat felhasznalasra van😊
Ez gyárilag benne van?
Filterrel nem sokra mész, az csak a kis recegéseket simítja el.
Alexease
En filtert tuti nem hasznalok, inkabb az autonal veszem vissza az erot, ha nagyon feltunoen "beut". A lenyeg hogy a driverben es az AC fobeallitasanal maradjon 100%. Igy hogy autonkent lehet allitani, sokkal normalisabb a dolog.
Alex!

Ha az FFB visszajelző (?) sokszor ér pirosba, akkor az erőt érdemes vissza venni, vagy inkább valami filtert kell használni?

www.smart-bus.hu

Nekem olyan hajó-effektus érzésem volt. Billeg. A hang is pattog. A régebbi verzió mintha nem lett volna ilyen.
Akik magyar nyelvet használ(ná)nak a játékban és emiatt nem megy a ptracker, azoknak elvileg van egy jó hírem:
elméletben kijavítottam a ptrackerrel való kompatibilitási hibát. Arra kérném azokat aki magyarul használnák a játékot azok cseréljék le a játék könyvtára / system/ locales / setup mappában levő hu.tag fájl az itt linkeltre és számoljanak be , hogy megoldotta e a gondot.
hu.tag letöltés:
https://www.dropbox.com/s/h4q0uvvapk7p3ow/hu.tag?dl=0
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2015.01.03. 11:30:32
lac coo
Hát nem nagy szám ez a P, szokásos atomtapadós-unalmas, de kanyarban négykerékkel csúszó vacak 😊
Nekem nem jött be 😊

Ezt a szerver listát hol lehet elérni?
<#zavart1>
lac coo
OK, vaklárma, a server rész content mappába raktam véletlenül 😊))