42876
-
#28934 Ez addig elérhető. amíg be nem szarik a vinyóm:)) -
#28933 Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig lesz elérhető, mert hivatalos rF2 tartalom, és a pálya is úgy tűnik, mintha az rF2-ből lenne konvertálva, az ISI meg kétlem, hogy csak úgy megengedte. :) -
#28932 -
#28931 -
#28930 Ez olyan mint amikor elengedett kézzel bringázol és meglátsz messzebb egy kis követ.....tuti hogy vagy rámész, vagy az utcsó pillanatban kerülöd el (esetleg félreugrik) -
#28929 Vazzeg :)))))))
-
#28928 Ugyanezt a jelenséget ecseteltem én is egy pár napja itt a topicban. Nem változtatott semmin az sem, hogy ha külön gépről futtattam a szervert. -
#28927 Es ennek oromere, betoltam jobboldalra a banner ala a szerver infot. NEM fun szerver, hanem prequal a versenyre! Infok az [INFO] linken! -
#28926 Kűdtem PÜ-t. -
#28925 AMD Gaming Evolved, probáld ki raedon kártyám van nekem is tökéletes videót készit aránylag kis méretben!/ és nincs fps esés vidi készités közben mint pl a frapsnál/ -
#28924 Reklam :)
http://sajtokozlemeny.blog.hu/2015/04/03/versenyezz_michelisz_norbival?utm_source=TC&utm_medium=link&utm_content=2015_04_03&utm_campaign=index
-
#28923 Rövidebb. Avi-ban menti, és az opciót nem találom hozzá, hogy mp4 legyen. -
#28922 Ott vmi el van baszcsizva a beállításokba, mert nekem majdnem 7 perces videó 1,5gb.
Vagy ennél többet akarsz felvenni?
Én MP4-be mentek, Original videó size és 60FPS-el. -
#28921 Umm, 10giga lett a videó vele... -
#28920 Radeon van, szóval a mirillis lesz, köszi! -
#28919 Mirillis Action -
kukubenko66 #28918 Ha nVidia kártyád van (és azt hiszem GTX550 vagy attól újabb) akkor Shadowplay. Én ezt használom gameplay készítésre. Be lehet állítani felbontást, fps-t, bitrátát, szóval szabályozni is lehet a minőséget, méretet.
Ha nem nVidia akkor GameCam vagy Mirillis Action bár ezeket nem ismerem, nem használtam. -
#28917 Melyik programmal tudok úgy felvenni videót, hogy nagyjából normális a minőség, és nem túl nagy a videó mérete? -
Jackal #28916 Ha nincs külön szerver kapcsoló erre, akkor gyanítom a beállított frissítéshez lesz köze -
GPx8 #28915 Szerinted? :)
Sima vereseny balaeset, amikor az egyik megcsúszik és a másik már nem tudja kikerülni. Így. -
#28914 Amúgy erre hogy jöttök rá, hogy online át lehet menni egy autón ??? :)) -
GPx8 #28913 Sziasztok!
Csináltam server-t, hárman játszottunk, ahol az egyik autón át tudtam menni (szellem) a másikon meg nem (működött az ütközés rendesen). Ez mitől lehet? -
#28912 Az a nem gyengén bosszantó :)
Azóta én sem mentem vele, tegnap összeraktam, ma feltöltöttem a tegnapelőtti kört....ott is van benne mikor vagy 6-8másodpercig megyek másodikban hátha kihúzatom 80km/h-ig hogy felváltsak...pedig csak el kell váltani korábban azt kész :D -
Jackal #28911 Tegnap a hosszú egyenes elején fagyott ki ez a fos videokártya/AC mielőtt befejeztem volna a hibátlan köröm... (aztán már nem volt türelmem újrakezdenem ötödjére) -
#28910 jé van bannerem :) -
#28909 Nord/Cadillac:
-
#28908 AUTODROMO DI MORES (ITALY) – V1.01
Ezt próbálta már valaki ? -
#28907 5:51.694, h-váltó meg kuplung. Setupot is alig kellett változtatni. -
#28906 mennyi azaz ido?
Ott van a tobbi replay kozott cr neven, csak at kell nevezned. -
#28905 Bennem felmerült ez is :D
A legutóbbi körömet elfelejtettem elmenteni, valahogy azt a replayt elő lehet hozni még? Azóta nem indítottam ela játékot, meg nem mentem másik kört. Ha már a legjobb magyar idő Nordon, persze nem azért mondom... -
Jackal #28904 Lehet azt is 2 körnek veszi :) -
#28903 Lotus 98T-t csak szerintem egyszerűsítették? Eddig az időmérős gumiban volt mondjuk 2 kör Imolán ha jól emlékszem, most meg simán körbeérek vele Nordon. A motor is sokkal tartósabb. -
#28902 A visszatapadás az egyik legkényesebb pontja a szimeknek, konkrétan sztem sehol, szal szerintem(!) sehol nem sikerült jól megcsinálni.. -
cstibikeee #28901 Annyira azért még nem kell sietni úgy gondolom, de ne legyen igazam. -
Jackal #28900 Akkor benyomom a steam-et, hátha 6-ra érkezik egy frissítés :)
Más: valaki nem érzi azt,, hogy még mindig nem az igazi a gumifizika meg a visszatapadás, mikor kis motorfékkel megy végig a kanyarban? Könnyebben csúszkál, mintha tolnám neki gázzal...
Sztem ez nem normális
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.03. 13:42:41 -
#28899 :)
-
szaboz80 #28898
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A GT3-tesztnek újra nekifutunk...
Hétfőn megrendezésre kerül második tesztfutamunk. Ezen okból folyamatosan fut a szerver, melyen minden gép engedélyezve van.
A tesztverseny hétfőn 20:00-kor kezdődik. Helyszín: Pace Park. Engedélyezett autók: alap AC és Dream Pack GT3-as csoport, továbbá Porsche, Lamborghini, Chevrolet GT3-as autói.
Szerver: RC-HU AC2 TESZT#2 (jelszó nélkül)
Letöltések, további infók: ITT -
cstibikeee #28897 Há mi az hogy káttű?
On: elég jó hangja lesz az autóknak szerintem a közeljövőben. -
#28896 Kettűt kérek. A legbüdösebb fajtábú kérek alássan. -
#28895 ZoCi Racing webshopban hamarosan elérhető a fehér racsing zokni ToldiBazsi edition, limitált lábszag kiadással :)