Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Online futamon voltam, előtte elég sokat mentem offline mert setupoltam...
elindult az időmérő , kimegyek a pályára, rögtön már a hangból hallottam, hogy nem gyorsul a verda ahogy kell, de hangsúlyozom előtte mentem vagy 50 kört , szóval rögtön éreztem meg hallottam hogy valami nem jó. rögtön vissza boxba, teljesen biztos voltam benne , hogy rossz setupot töltöttem be, kimegyek, újból érzem hogy nem gyorsul ahogy eddig....akkor teljesen biztos voltam benne, hogy nem mentettem el a qualisetupomban a kevés benzint megnéztem ,de ok volt ....akkor arra gyanakodtam, hogy a pedál bugzik, egyszer már volt olyan, hogy nem ment fel maxig a gáz csak háromnegyedig..pedálapp megnéz, jó azis. Újból kimentem de ugyanolyan volt, nem gyorsult ahogy kellene ...
Hangsúlyozom ezt nem köridő alapján mondom, érzésre, ha előtte nem mentem volna annyit ugyanazzal a setuppal akkor lehet észre sem veszem..
szóval én eddig legendának tartottam, hogy néha online valamiért nem lehet olyan időt menni mint offline, de most már elhiszem 😊
Néha láttam már én is hogy valahogy nem sikerül a szokott időm, de betudtam annak, hogy kicsit jobban kínlódik a gépem online ...
De nem, itt valami van van néha, most már tudom 😊))
annyi a változó, hogy most viszonylag magas 35-40 körüli pingem volt ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Radical szerintem 4* -os.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
1998 Ford Sierra RS500 Cosworth GrA
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Ez a letoltesi lehetoseg az ITTENI TOPIC-nak van, lehetoseg ne reklamozzatok sehol. A linket sem erdemes tovabbadni. Sok kozte az olyan cucc, ami nem teljesen "legalis"😊
- kulon irtak, ne toltsuk fel mashova😄
- valami nagyon lopott cucc, amit mar toroltek mashonnan😊
- eleve fizetos cuccok, amelyek fent vannak/voltak itt-ott, de azota egy reszuket toroltek
De mivel a progi ra van izzitva a szerverre, mostantol ami felkerul, annak bekerul a feltoltesi datuma is, igy kesobb lehet majd rendezni es listazni.
THX!
UI: honda nsx-et 4 csillagisra jelölném
shelbyből van 1.01
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.03. 22:56:33
Egyelore anti-design, de a celnak megfelel😄 Ket fajta listazas van, csempe es lista. Lehet sokfelekeppen szurni, es ha majd lesz hozza kedvem, akkor rendezgetni😉 Egyelore az adatok tizede van kitoltogetve, ahhoz sem volt kedvem, igy a szuresek is korlatozottak.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.03. 21:16:56
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
\"If in doubt, flat out!\"
Pálya: http://www.mediafire.com/download/hocszpq9svqq0sv/tn_th-drdoomslab_v0.4t.rar
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.03. 16:35:42
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.01.03. 16:05:34
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Inkább hondázok amúgyis.. a civic vs. nsx elég jó kombó lett, csak kár, hogy az ai ennyire semmilyen.
www.smart-bus.hu
@Jackal: Igen, a pedál app jobb szélső "csíkja".
www.smart-bus.hu
Gyors temponal nincs bajob, a kozepes kanyrokban igen....
Filterrel nem sokra mész, az csak a kis recegéseket simítja el.
Ha az FFB visszajelző (?) sokszor ér pirosba, akkor az erőt érdemes vissza venni, vagy inkább valami filtert kell használni?
www.smart-bus.hu
elméletben kijavítottam a ptrackerrel való kompatibilitási hibát. Arra kérném azokat aki magyarul használnák a játékot azok cseréljék le a játék könyvtára / system/ locales / setup mappában levő hu.tag fájl az itt linkeltre és számoljanak be , hogy megoldotta e a gondot.
hu.tag letöltés:
https://www.dropbox.com/s/h4q0uvvapk7p3ow/hu.tag?dl=0
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2015.01.03. 11:30:32
Nekem nem jött be 😊