42876

banner
  • Jackal
    Transfagarasan North. Hill Climb V0.5
    http://www.mediafire.com/download/p29awbr3ax16ixr/tn_t-drdoomslab_v0.5.rar

+ Lake Louise 2.0 is készül:

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.07. 16:14:29
  • bardocz
    Hol rontottam el? :D Vagy csak hogy ennyire sínautó?
  • Alexease
    Jo szim az AC, elvezetes meg fun, de ez mar a vicc kategoria:)))))
  • Adam Jonas
    http://www.rallyworldmod.com/index.php/foro/coches-en-proyecto/3564-proyecto-gt-assetto-corsa.html#26028
  • bardocz

Replayben a kuplung használat még mindig nem látszik. Turbo 90%-ra volt tekerve.
  • lac coo
    Más nekem sem jutott eszembe, mint kivenni a távtartókat a fék és a kuplung alól ...
    Vagy gyártok valami maszek távtartót a gázpedál alá .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.07. 11:14:43
  • Pitti
    Igazából csak a fék és kuplung tappancsokat tudod variálni, amennyit a lyukak engednek.. egyet-egyet lehet menni fel le vagy jobbra balra... a gázon csak két lyuk van azt nem lehet.
    Valamint alátétekkel lehet még módosítani ezt azt... igazából nekem tök kényelmes ahogy van. Persze heel-toe technikát nem alkalmazok :)
  • barcalaci84
    ja azóta rájöttem h így kellett volna:)meg lacooo is ezt írta..ez is volt a terv , de kicsit szorult a stift és feszegetni nem mertem , azt hittem mégse így kell...úgyhogy a fanateces csávó videója alapján szétkaptam az egészet:)
    na mindegy legalább megtanultam loadcell-t is cserélni:)
  • lac coo
    Azt meg lehetne valahogy buherálni, hogy a fékhez képest magasabban legyen a gázpedál ?

így nem tudok elég nagy gázfröccsöt adni blipeléskor ....
  • Pitti
    Nemá, 1 perc sincs a stift átrakása 24727
    Minek szedted szét annyira? A loadcellt se kellett volna babrálni :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.04.07. 07:55:10
  • tbazsi95
    Michelisz Norbi felkészülési versenyéről streamem

Michelisz Futam | Nürburgring Nordschleife Endurance | Balazs Toldi OnBoard
  • szaboz80

Ma este kerül megrendezésre a 2. tesztfuitam. Helyszín: Pace Park.
    Időterv:
    20:00 Edzés (csatlakozás a szerverhez
    20:15 Kvali
    20:35 Verseny (ca. 40-45 perc)
    Letöltési linkek
    Szerver: RC-HU AC2 TESTRACE
    Pass: -
    Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.04.06. 18:33:34
  • b-type
    Szal ez az ami már megvolt, de még beletettek pár repülőt...qva jól néz ki :D
    gyakorlatilag mikor szembe megyek azzal a böszme utasszállítóval, az hasonló élmény mint amikor a Holland autópálya átmegy a kifutó alatt.

szerk: müxik, a replay nekem néha bebolondul, ugrik párat a kép. de körözni teljesen jó.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.04.06. 18:20:51
  • lac coo
    Nem néztem, nem tudom működik-e vagy ilyesmi :))
  • b-type
    köszi!
  • lac coo
    http://osztott.com/uYTt/Top%20Gear%20Test%20Track.rar
  • b-type
    Mores az sztem nem akkora durranás, jobban recceg mint rF2 alatt, meg hát amúgy sem az a nagy eresztés nyomvonalban. a Top Gear pályát feltehetnéd, megköszönném szépen, mert van egy amivel én elégedett is vagyok,..de hát mittomén, megnézném.
    2órája értünk haza, nem tudtam lehúzni :)

Knockhill-t nem csinálja senki? :(
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.04.06. 17:25:39
  • lac coo
    Jah, toroltek, majd felrakom en letoltottem.
  • lac coo
    Nem tudom, de ha nincs akkor tényleg rF2 :))
  • GPx8
    Már nincs fent?
  • Tyuki80
    Azért ahogy látom hasonló az ízlésünk.A bömbi nekem is a szívem csücske.Na meg a ktm.Az egyik legjobban autózható járgány.100%élvezeti faktor.
  • alma2
    Valaki ismerni szemelyesen? Szerintem sokan vennenek tole pedalt, valtot ennyi penzert. Ha megcsodalhatnam eloben a valtot, valoszinu nem nagyon hasznalnam, de siman vennek egyet.
  • lac coo
    Jól látom ,hogy ez is rf2 ?

http://www.racedepartment.com/downloads/top-gear-test-track.5873/
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:59:45
  • lac coo
    Meg is néztem gyorsban, valóban jó, bár gyorsan nem tudok menni vele :))) ( Meg idegesít a hangja, szétmegy a fülem az állandó puffogástól :))
    Amúgy igaz,m utcai autón kell megnézni mit tud.

Az a baj ,annyi itt már az autó, hogy még a gyáriakat sem győzöm kipróbálgatni :) Valami mindig változik, még ha nem is írják, gumi, felfügg anyámkínja, minden szépen javul, de ennyi vasat ki a fene győz már :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:55:30
  • b-type
    Nem tom igazán...anyám szokta emlegetni ..valahogy olyasféle mondatokban hogy 'na ott majd elválik a sz@r víztől'...szal nevezzük lényeges különbségnek :D
    Azóta jó pár autó megfogott, de az volt az első,...és nálam nagyon fontos az amit régebben írtam, hogy nem valami űrjárgánnyal kell bizonyítani, amit soha senki nem fog vezetni, ahol ezerféle melléduma jöhet, mert hogyan cáfolnád.
    Volt szerencsém vezetni e30-t versenypályán, ami nem gyári M volt, csak felcsiszolták oda, motort is kapott, vezethetem bármelyik hétvégén mert a tulaj a munkatársam, és se kutyája, se macskája, minden amit keres ott van ebben az e30-ban (soha nem fogja eladni)
    Szal nekem nagyon bejött hogy ennyire az arcomba tolták az összehasonlítási alapot, és ha nem lett volna jó simán lesz@rozom, de jó lett...nyilván nem mindegy hogy melyiket vezeted, élőben a kocsit, vagy AC-ban, de van egy mérlegelv mindenkiben, nekem is a sajátom a legfontosabb...és az mint a borjú dőlt el a jó irányba.
  • lac coo
    Pedig azóta azért finomodott a felfügg, nem kicsit :)
    Azt továbbra is tartom akkoriban nem volt a legjobb .

Amúgy mi az a 'sz@r a víztől' kategória ? :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:34:03
  • b-type
    Nekem több is van, de a sima e30 amire kapásból mondom hogy a 'sz@r a víztől' kategória. Nincs alternatívája, amikor még a tech demo-t próbálgattuk, akkor én még nem voltam elkötelezve, asszem akkoriban az rF2 szivarautóit toltam, nem volt rossz a Lotus&Magione páros, de nem szippantott be.
    Az nekem az e30-tól volt meg, én onnan már foggal-körömmel ragaszkodtam :)) ...talán emlékszel, elég nagyokat vitáztunk a futóművön, mennyire lobog egy utcai autó a pályán, milyen menettulajdonságokat mutat versenykörülmények között, és akkoriban volt a bugos futómű terítéken....ott még féltettem a progit, mert nekem annyira betalált, hogy féltem hogy elcseszik a vélemények nyomására :)
    de már nem aggódom :)
  • lac coo
    http://www.creativeselector.hu/projekt/show/hermann_gabor_4344_ha_neked_is_draga_a_szimulatorozas_0
  • lac coo
    Szerintem a KTM-nél sikerült a legjobban a gumi ( vagy valami más, de nagyon beletaláltak...), a legeslegjobb szimulátoros autó amit vezettem eddig :))
  • lac coo
    Csinálj egy szervert magadnak aztán azt állítasz be amit akarsz :)
  • lac coo
    [DUSTY]
    SESSION_START=86
    SESSION_TRANSFER=50
    RANDOMNESS=1
    LAP_GAIN=18
    DESCRIPTION=A very slippery track, improves fast with more laps.

[OLD]
    SESSION_START=89
    SESSION_TRANSFER=80
    RANDOMNESS=3
    LAP_GAIN=50
    DESCRIPTION=Old tarmac. Bad grip won't get better soon.

[SLOW]
    SESSION_START=96
    SESSION_TRANSFER=80
    RANDOMNESS=1
    LAP_GAIN=60
    DESCRIPTION=A slow track that doesn't improve much.

[GREEN]
    SESSION_START=95
    SESSION_TRANSFER=90
    RANDOMNESS=2
    LAP_GAIN=10
    DESCRIPTION=A clean track, gets better with more laps.

[FAST]
    SESSION_START=98
    SESSION_TRANSFER=80
    RANDOMNESS=2
    LAP_GAIN=20
    DESCRIPTION=Very grippy track right from the start.

[OPTIMUM]
    SESSION_START=100
    SESSION_TRANSFER=100
    RANDOMNESS=0
    LAP_GAIN=1
    DESCRIPTION=Perfect track for hotlapping.
  • b-type
    Az lehet hogy folyamatosan nő, de az nem biztos hogy ugyan olyan ütemben javul...
  • alma2
    sok mindent bele lehet magyarazni, ezt egyertelmuen elirtak...
    balrol jobbra huzom a csuszkat, folyamatosan no az alap tapadasa a palyanak, nincs itt semmi urtechnika. Lathato is a tendencia. Az, hogy milyen fantazia neveket aggattak ra, teljesen mindegy.
    Amugy valami 91 % korulit akartam talalni, hogy megegyezzen a gtr-mastesessel, kb ott is lenne egy tapdas.jo is lenne, de pont ott irtak el.
    A szerver ismet kidoblat a gyorskoromon, a forumot nezve sokan hasonloan jartak. Igy meguntam rajta a kuzdest.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.05. 14:58:02
  • PacsutaTibi
    De miért nem látni turbónyomást ezeknél a kocsiknál......??
    (A Corolla WRCnél se.)
  • barcalaci84
    ahogy lacco is írta a kezdeti tapadás csak egy dolog és ez nem baki Kunos részéről hanem "as designed":)
  • lac coo
    De a slow és a green pálya miért biztos , hogy így viszonyul egymáshoz ? :)

A lassú pálya az lassú, a szűz az meg még lassabb, ott egyébként sokkal több kört kell menni hogy emelkedjen a tapadás mint a slow-on, ha jól emlékszem.
    szerintem jól van ez :)

ezek kezdeti pálya állapotok, egymáshoz szerintem semmi közük, egy slow után nem a green érték következik verseny alatt egy pályán ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.05. 11:27:29
  • alma2
    Hat ez nem a kunos bandaja lenne, ha nem rontana el meg ezt is. Az ut feluletek szepen sorjaban.
    dusty - 85%
    old - 86 %
    slow - 95 %
    green - 93 %
    fast - 96 %
    optimum - 100%
  • Hegyipapa
    Assetto Corsa - VW Polo WRC / Test Car

• lac coo
    Jóóó !

• lac coo
    RD-ről leszedte valaki az F1 track pack-ot? Törölték, kíváncsi vagyok milyen (codemasters esetleg? ) ....