Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom milyen tűzfalat/vírusirtót használsz, de az egyik valószínűleg megfogja...
Közbe megy a porgram azért persze.
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2015.01.04. 19:34:41
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagy azért nem tudsz megmozdulni mert annyira más?
http://www.mediafire.com/download/5tu326io08tc87l/Assetto_Corsa_Importer.zip
Én nem próbáltam, nemtudom működik e.
Felraktam a GTR-Masters proggit és mikor elindítom a játékot ezt írja:
ERROR: GTR-Masters.exe blocked...
Mi lehet a baj?
Köszi!
Van benne egy drift pack (Drift_Hillier_2015_MOD) E30 bmw-k, nissan 240sx, lexus is200.. na, az e30-ak qrvajók, abból is kettő (bmw e30 s14b25 turbo és a bmw e30 s65b40) elég élvezetes. Hegyi felfutón sport gumival, pályán slickkel használva jól lehet velük csapatni, versenyezni.
Természetesen a gyári e30-ak vannak megpiszkálva, szóval, törik, világít amit csak tud az e30. Nem értékelek egy autót sem, mert nem vagyok se jó drifter, se jó versenyző.. a határon autózástól nagyon távol állok, úgyhogy nekem gyakorlatilag minden autó/mod a vezethető kategória 😄
Aki akarja úgyis kipróbálja, az ülés nagyon hátul van szerintem, kicsit előrébb kell "húzni", a drift gumit átállítani használhatóbbra és kész, lehet vele kergetni az F40-eket is akár 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek az uj maxok semmit nem ernek, nalam is lassu mint az allat...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.04. 17:06:50
Annyira kell csak míg megnézegetem mi hol van a templaten, azzal nem szeretek kínlódni, ki be töltögetni a játékba ...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.04. 16:33:05
Ékezetes név nem jó kivettem és müködik! :-)
Kutch: 3,5-4 csillag
Hyndai Genesis 3 csillag zavar a hátsó lámpa, mintha mindig világítana és hogy nem állítható az áttétel 😊
Mazda 3 Mazdaspeed.
Mert ez a kedvenc 'sz@r' autóm, bárhova el merem vinni default setup beállításon, ezzel megyek a legtöbbet, ha autósan akarok vezetni.
Belső nézet kényelmesre beállítva, és szépen kuplungolva ügyeskedve az egyik legjobb. Amit kívánnék, hogy a default setup-t bele kell(ene) égetni a kocsiba, keréknyomás és üzanyag semmi más.
grafikailag: lámpái égnek, belseje szép, nagy anomáliákat nem vettem észre a modellen.
Spa-ban így vezetve 2:58-ra meg kell jöjjön a feeling.
3 vagy akár 4 csillag.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az első futamot (Spa) órási érdeklődés övezte, több mint 100-an futottak prekvalifikációs köridőt és a csütörtöki és vasárnapi futamokra is összesen közel 60 versenyző látogatott el. Hasonló érdeklődésre számítunk a Monza-i fordulón is, mely most vasárnap, illetve jövő csütörtökön este kerül megrendezésre! A versenyeken a részvétel nyílt, még nem késő nevezni a futamokra! <#wink>#wink>
Nevezési infók: Assetto Corsa - GT3 Tesztkupa!
Futam kiírás: AC GT3 Tesztkupa - Monza
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.04. 12:48:00
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.04. 11:54:23
Minden számláló forog de a idő listába nem rak be mindig alúl maradok mintha nem mentem volna időt. :-(
Szektoroknál mutat időt.
Érdekes a Hotlapson meg otvannak már a sektor időim! :-)
Utoljára szerkesztette: kovi166, 2015.01.04. 11:39:05