Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utolsó szökkenés milyen kis hetyke...
Krunky
Sem tűzfal sem vírusírtó nincs fent külön program, win8.1 beépített van. Köszi a segítségeket, rendesek vagytok! 😉
Jogos, ha a fogadó oldalon van probléma, akkor is kiírhatja ezt...

ezzel csak az a gond, ogy egyik tűzfal/vírusirtó sem gondoltaja csak úgy magától, hogy egyszer blokkolja egyszer nem, és nálam is rengetegszer írja, hogy blokkolt, mint pl a múltkori vasárnapi versenyen.
Azért szépek 😊

Ha a maga az app írja ezt, az azt jelenti, hogy blokkolva van a app kommunikációja.
Nem tudom milyen tűzfalat/vírusirtót használsz, de az egyik valószínűleg megfogja...

rosszalkodik a szerverük azért írja ezt, és valószínű nem is javul meg, már küzdenek vele hónapok óta.

Közbe megy a porgram azért persze.
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2015.01.04. 19:34:41
lac coo
én a 8-ra emlékszem vissza szívesen, az jó volt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A 9-es telejsen hasznalhato volt, nem volt vele gond. Az ujak mar nagyon "technikasak", elegge zabaljak a gepet (foleg a 6-7 eves gepet😄DD). Meg eleve, "egyszeru" moddinghoz feleleges igazabol a 9-nel nagyobb. Nekem 2011 van, a munka(hely) miatt, de itthon hasznalhatatlan:/ Egyszer felraktam, mert hoztam haza munkat, de valszeg leszedem, es megy a vissza a jo, regi 9-es😄
Nekünk 7es és 9es van. A 7es csak ilyen 150megás protable. Azt használtam korábban. A 9es jobban futott kicsit nagyobb modelleknél.

Vagy azért nem tudsz megmozdulni mert annyira más?

Krunky
Eddig nem volt vele baj, most átengedtem de szintén error 😞
lac coo
Működött, de agyrém, meg a mostani MAX-om kukába való, megmozduln inem tudok benne 😊)

Még az Early Access verzió alatt készítettek Max importert.
http://www.mediafire.com/download/5tu326io08tc87l/Assetto_Corsa_Importer.zip

Én nem próbáltam, nemtudom működik e.

Norbi1990
Szerintem a windows tűzfalon fel kell oldani a blokkolást.
Vezérlőpultba lehet.
Krunky
Valaki tudna segíteni?
Felraktam a GTR-Masters proggit és mikor elindítom a játékot ezt írja:
ERROR: GTR-Masters.exe blocked...

Mi lehet a baj?
Köszi!
lac coo
Már kész vagyok, nem palotában lakok, nincs itt 12 szoba 😊))

Azért az durva, hogy nálatok a porszívón is van net. <#idiota>

Alexease
Igen, azt multkor elfelejtettem beirni, hogy abba a Drift csomagban van 11 auto (gyari plusz osszemasolgatott MOD autok), sok-sok egyedi drift festessel es piszkalassal. Nem probaltam, csak feltoltottem😊)
A mod cars mappa nagyon jó így is már, köszönjük!

Van benne egy drift pack (Drift_Hillier_2015_MOD) E30 bmw-k, nissan 240sx, lexus is200.. na, az e30-ak qrvajók, abból is kettő (bmw e30 s14b25 turbo és a bmw e30 s65b40) elég élvezetes. Hegyi felfutón sport gumival, pályán slickkel használva jól lehet velük csapatni, versenyezni.
Természetesen a gyári e30-ak vannak megpiszkálva, szóval, törik, világít amit csak tud az e30. Nem értékelek egy autót sem, mert nem vagyok se jó drifter, se jó versenyző.. a határon autózástól nagyon távol állok, úgyhogy nekem gyakorlatilag minden autó/mod a vezethető kategória 😄
Aki akarja úgyis kipróbálja, az ülés nagyon hátul van szerintem, kicsit előrébb kell "húzni", a drift gumit átállítani használhatóbbra és kész, lehet vele kergetni az F40-eket is akár 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lac coo
Rettenet, regebben en is csomagoltam ki palyat, a nap lement mire kibogozta a max 😊)

Alexease
A MAX-et nem birtam lementeni😊 Es ez csak 1 auto kasztni volt;D
lac coo
Raer, most ugy is kiturtak a gep eleol, meg porszivoznom kell 😊)

Alexease
Most 5 perce ment (vagy valami hasonlo, daralja a vinyomat):/ De a PSD meg van, feltoltom, de a net-em sem valami acelos😄D
lac coo
Kn akarmit akarsz behivni ? Az szivas 😊)
Ezek az uj maxok semmit nem ernek, nalam is lassu mint az allat...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.04. 17:06:50

Alexease
Meg ne koszond, 4 perce probal a MAX elindulni, a vinyot mar szetdaralta😄DDD
lac coo
Thx !

Alexease
Mindjart megcsinalom, pill... 😉
lac coo
Ám ha adtok valami kicsomagolót, és /vagy MAX-hoz importert az is jó 😊

lac coo
Azt értem, de behívni nem tudom max-be 😊

Annyira kell csak míg megnézegetem mi hol van a templaten, azzal nem szeretek kínlódni, ki be töltögetni a játékba ...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.04. 16:33:05

lac coo
McLaren GT3 ....

Alexease
Elvileg be tud hivni tobbmindent, exportald ki 3DS-be vagy hasonlo.
Mely gépekhez szeretnél?
lac coo
3D-s photshop modellekete le lehet valahonnan tölteni ,skinfestéshez ?

Rájöttem.
Ékezetes név nem jó kivettem és müködik! :-)
Két további autót csillagoznék:

Kutch: 3,5-4 csillag
Hyndai Genesis 3 csillag zavar a hátsó lámpa, mintha mindig világítana és hogy nem állítható az áttétel 😊
Grat! Tőlem 10 pont!
xiderhun

Visszatalált magától... 😊
Utoljára szerkesztette: xiderhun, 2015.01.04. 14:55:21

b-type
Szavaznék csillagokat én is egy moddautónak:
Mazda 3 Mazdaspeed.
Mert ez a kedvenc 'sz@r' autóm, bárhova el merem vinni default setup beállításon, ezzel megyek a legtöbbet, ha autósan akarok vezetni.
Belső nézet kényelmesre beállítva, és szépen kuplungolva ügyeskedve az egyik legjobb. Amit kívánnék, hogy a default setup-t bele kell(ene) égetni a kocsiba, keréknyomás és üzanyag semmi más.
grafikailag: lámpái égnek, belseje szép, nagy anomáliákat nem vettem észre a modellen.
Spa-ban így vezetve 2:58-ra meg kell jöjjön a feeling.
3 vagy akár 4 csillag.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

TeeBeee
<#szeret>

Érdemes megnézni a többi videóját is...

Alexease
Nagyreszt ezert is probaltak mar regen gyujtogetni az autokat, mert a tipusok es a modellek nagon jok. Rengeteg kulonleges auto van koztuk, amelyeket szivesen hajok vagy hajtanek. A nagyreszukkel valszeg sose foglalkoznak tobbet, de talan kesobb lesz 1-2 ember, akar innen is, akik renbe rakosgatjak oket.
Ma este kerül megrendezése a GT3 Tesztkupa 2. futama Monza-ban!

Az első futamot (Spa) órási érdeklődés övezte, több mint 100-an futottak prekvalifikációs köridőt és a csütörtöki és vasárnapi futamokra is összesen közel 60 versenyző látogatott el. Hasonló érdeklődésre számítunk a Monza-i fordulón is, mely most vasárnap, illetve jövő csütörtökön este kerül megrendezésre! A versenyeken a részvétel nyílt, még nem késő nevezni a futamokra! <#wink>

Nevezési infók: Assetto Corsa - GT3 Tesztkupa!
Futam kiírás: AC GT3 Tesztkupa - Monza

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.04. 12:48:00

lac coo
Jah, az lehet 😊

b-type
szembeszél volt 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
A csúszkálás betudtam annak, hogy vért izzadva próbáltam gyorsabb lenni, de hogy vagy nehezebb volt, vagy nem volt lóerő az tuti 😊))

Egyszer tapasztaltam amit írsz!Funon már a 4. versenyem volt,addig mindig az első 3 ban voltam,aztán amikor jött ez a jelenség,gyakorlatilag a tízbe sem sikerült bekínlódnom magam.Olyan mintha eltűnne olyan 50 lóerő a gépből,meg a tapadás is fura lesz.
Nálam is voltak furcsa anomáliák. Töröltem a Dokumentumokból az Assetto Corsa kónyvtárat, majd újra beállítottam mindent. Ez a program semmiképpen sem 1.0, max béta.

Én inkább tapadás oldalról érzem ezt, egyszerűen sokkal könnyebben megcsúszik, roszabbul tapad a kocsi érzésre/ffb-re online mint offline.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.04. 11:54:23
lac coo
Minden stimmelt, ez most valamiért ilyen volt... Nyilván nem fele olyan gyenge volt, de két váltás után azonnal éreztem hogy nem jó valami 😊)

Sajna nálam valamiért nem rak a listába.
Minden számláló forog de a idő listába nem rak be mindig alúl maradok mintha nem mentem volna időt. :-(
Szektoroknál mutat időt.
Érdekes a Hotlapson meg otvannak már a sektor időim! :-)
Utoljára szerkesztette: kovi166, 2015.01.04. 11:39:05