Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy az Alfa Romeo GTA...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.07. 22:43:04
100 autónál nem mindegy melyik az a száz 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bmwcrash #25682
Aston liszenzünk megvan csak pontos típusokat nem mondtak még ezért nem írtam oda.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.07. 21:46:40
1973_McLaren_M23_v101.zip
DeTomaso_Pantera_RC2.rar
Nissan_R32_Skyline.rar
Update:
- alapbol a "lista" formatum oldalt tolti be
- megirtam a sorbarendezeseket, alapbol datum szerint rendez, klikkelesnel felvaltva novekvo es csokkeno sorrendbe pakolja
Meg nincs kesz, most nincs kedvem😊
- nezet valtasnal (List/Tile) megforditja a sorbarendezest
- a Tile (csempes) oldalnal meg nincs sorbarendezo linksor
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.07. 20:36:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy a francba kapcsolják ki a tükröket?
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.07. 20:27:16
- Alfa Romeo Daytona Type 33/2
- Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
- BMW M235i Racing
- Ford GT40
- Ford GT GT3
- Ford Mustang 2015
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.07. 18:55:52
Engedélyezni kell hozzá a fejlesztői app-okat:
\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg\assetto_corsa.ini.
ENABLE_DEV_APPS=0 --> 1
Still Wed,but I am committed to try multithreaded DX11 rendering this weekend, I wonder if it can decrease FPS suckage with reflections on.
Alfa Romeo 4C Dream Pack DLC
Alfa Romeo 155 DTM Dream Pack DLC
Alfa Romeo GTA Dream Pack DLC
BMW M235iRacing VLN Dream Pack DLC
GM Corvette C7R GTE Dream Pack DLC
McLaren F1 GTR Dream Pack DLC
McLaren P1 Dream Pack DLC
Mercedes 190 DTM Dream Pack DLC
Nissan GT-R Nismo 2014 GT3 Dream Pack DLC
Sauber-C9 Dream Pack DLC
Lamborghini Asterion Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Aventador Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Countach Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Gallardo GT3 Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Huracán GT3 Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeo Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Miura SV Free/Lambo Pack DLC
Lamborghini Venevo Free/Lambo Pack DLC
Abarth 500 Assetto Corse (race car) Free
Abarth 595ss vintage Free
Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde Free
Audi R8 Plus (2014) Free
Audi S1 Quattro Free
Corvette stingray C7 Free
Lotus Exige R-Cup Free
Nissan GTR Free
Scuderia Glickenhaus P4/5 Free
Scuderia Glickenhaus P4/5 Competizione 2012 Hybrid Free
Toyota GT86 Free
Ruf RT 35 S Free/DLC
Toyota AE-86 Free/DLC
Toyota CELICA Free/DLC
Toyota GT-86 GT4 Free/DLC
Toyota SUPRA MK IV Free/DLC
Toyota TS040 HYBRID Free/DLC
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Közben a support forumban megtaláltam a keyboard shortcuts-okat és nem lesz több ilyen gondom. :-)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
De nem minden szentírás...ahhoz hogy pl. innovatívan főz, ahhoz tudni kell az alapokat,..a Setup-ban is van amit felrúghatsz, de van ami ökölszabály.
pl. nem elsődleges hogy a gumik (belső-középső-külső) egyformán melegedjenek...fontosabb hogy jó hőtartományban működjenek. ..és ha lehet legalább kettőt közel kell tartani...(külső-középső vagy belső középső)...majd ha az AC esetleg számolja.
Nem akarom bagatelizálni a gumihőt, mert az egyik legfontosabb dolog, de idővel megszületik hogy melyik pálya milyen alapbeállítást kíván, hol használsz nagyobb terpesztést, ..és hogy a hajtott keréken mennyit..stb. a gumihőt pedig tartományban tartod.
...végül is nekem nem hiányzik a külső-középső-belső hőfok, de ezzel nem mondom azt hogy nem fontos, vagy hogy az AC-ban nem lesz...csak mikor felvetetted magam is meglepődtem hogy egyáltalán nem érzem a hiányát. 😊
..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyelőre túl tettem magamat rajta, de jó lenne ha ezt az infót is láthatnánk a telemetriában, főleg ha számolják is már ezeket a hőmérsékletet.
...lényegében , végül bár sosem gondolkodtam rajta mert mindig természetes volt hogy van külső-középső-belső hőmérséklete a gumiknak, de végül is bszki annyira tényleg nem fontos 😄
A lényeg hogy a terpesztés olyan legyen hogy a súlyáttevődésnél felfeküdjön...ha sok kasztnimozgás van akkor nagyobb terpesztés kell,...hogy mennyi kasztnimozgás van az meg pályafüggő.
De végül is poén, de sosem kellett harmóniában lennie a külső-középső-belső hőképnek, simán beáldoztam, nem mentem kisebb terpesztéssel alacsony guminyomással csak hogy egyenletes legyen a gumifelületén mért hőkép.
...sokszor volt vele problémám az rémlik, mert ha jó volt az autó beállítása akkor tuti nem volt jó a hőkép harmoniája...azaz vagy középen volt sz@r vagy a belső melegedett mint állat....és nem lehetett jól beállítani, mert tempót vesztettem...vagy pont semmit nem számított.
...volt hogy nem is tudtam akkora guminyomást állítani hogy középen ne legyen sz@r..😊
Ez olyan mint a felhők 😊) egy összefüggő felhőfelület valóban képes hűteni az aszfaltot, de egy felhő pamacs, két átlag felhőpamacs, vagy egy dagadt felhőpamacs pont nem számít.
A szelet viszont számolhatná....nem kell forogjon a felhő, a felső légáram viheti egyenletesen balról-jobbra, vagy fordítva, de a zászlók pöröghetnének....mert az taktikázható...ha tudom hogy az egyenesben szembeszél van akkor nem erőlködök a kanyarokban, hanem a szembeszélre játszom....és fordítva..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.07. 11:18:27
(Mondjuk nekem csak 8-ig jó, mert ideiglenesen a gyerekszobában van a cockpit ott meg 8-tól alvás van 😊 )
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.07. 10:00:13
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.06. 22:04:15
"Nulla tenaci invia est via"
De az a megtekeredett kőburkolat.... !!! 😛
Ami nem baj. .. De így a képen kib...szott jól néz ki !!!

Olyan beállítást vagy modot keresek, amivel a képernyó felső részére középre teszi a visszapillantó tükröt és az állandóan ott lesz autótól és view distance-tól függetlenül. Remélem jól fogalmaztam és értitek, mire gondolok. Új vagyok még és nem tudom, létezik-e ilyesmi.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
VPS - 1GB RAM, 10GB HDD, 1 CORE, 100Mbit/s internet csak 1000Ft+áfa/hó!
Nem tűnik drágának és ez lehet, hogy megoldaná, hogy AC topiknak is lenne egy 24 órás saját szervere. Na mindegy, csak gondoltam szólok.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Utoljára szerkesztette: sutee89, 2015.01.05. 06:47:37