42876
-
#29014 Ez ...
Meg ez ...
-
#29013 Jah ezt tudom, ilyenre be is fogok valamikor majd nevezni, múltkor néztük haverommal, kb. össze is szedtük akkor, mi kell hozzá. (A program meg fent van hozzá az AC fórumon.) -
Kommy #29012 Egy ilyet én is csináltam magamnak, mert tényleg nagyon egyszerű. -
#29011 Érdemes amúgy barkácsolni, pl. 20 dolcsi egy ilyen arduino készlet, szoftver van hozzá, csak bedug és működik :
-
#29010 Azt írja usb is plug&play, szóval lennie kell valami programozott panelnek ...a kapcsolás az meg gondolom mikrokapcsoló ...
Egyébként gyárt kis hazánkban egy ember ilyen paneleket, nekem is van, ha majd lesz egyszer cockpitem, 7 000 Ft volt, nagyjából 30 kapcsolót és 8 analóg tengelyt lehet rákötni ....azzal pedál, váltó, kézifék és egy műszerfal bőven megvan .... -
#29009 loál, két sarokra lakik tőlem a srác :DD -
#29008 Ebben a váltóban amúgy maga az elektronika része az érdekes, hogy azt hogyan csinálja meg. Mert ha arra lenne valami nagyon egyszerű megoldás, akkor kb. mindenki gyárthatná magának a váltót. :D -
#29007 ez a 15 ezer Ft azért iugen barátinak hangzik ha arra gondolok h az én gagyi fanatec váltóim újonnan a duplájára jön ki szállítással együtt...(a seqis váltója azt se tudom hol van:)
a H-meg olyan amilyen:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.04.08. 00:14:48 -
#29006 de g25 g27 -tel együtt azért még Mo-n is lenne bázisa szerintem ilyen áron...aki a g25-27-en használja a H-váltót az szerintem igen csak elgondolkozik rajta h ennyit azért még lehet rá kéne szánni a jobb élményért...
külföldön meg szerintem 100 eurós áron is vinnék mint a szél...
csak tényleg látni kéne a prototipust legalább... -
#29005 Hát de sokan nem állnak ilyen jól :))
Max a fanatec pedálosok, illetve a TM500-asok ,de az se sok ...
talán ha olcsó akkor a sok G25-27 tulaj még megveszi a kispöcök helyett .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.07. 23:56:04 -
#29004 hát de fasza pedálom már van, fasza h-váltóm még nincs...th8 40 ezer felett, fanatec 60ezer felett:) -
#29003 NEKEM AZ A BAJOM EZZEL, HOGY PEDÁLT AZT NEM LÁTNI, PEDIG ANÉLKÜL MINEK VENNE BÁRKI IS H VÁLTÓT ...
lEGALÁBB IS ÉN NEM LÁTOM ÉRTELMÉT ... -
#29002 -
#29001 Ha egyszer elkeszit egy mukodot, valaki megveszi, es valoban hasznalhato, nagyon "megszivja", mert utana futoszalagon kell gyartania oket;D
Bar 6 ev fosulit feladni emiatt, eleg necces/erdekes... -
#29000 http://www.hsw.hu/?p=39777
Interjú Hermann Gáborral az által kitalált H-váltóról és pedálról
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.07. 23:23:17 -
#28999 egen, ez mondjuk az ő bénasága :(
(én adtam neki anno asszem 2 eurót, aztán pár napja írt levelet a paypalos mailemre a terveiről... félek nagy pofont kap és befordul, pedig imádom a hosszú, közúti pályákat... sajna egyelőre még az 1.x is picit bugos, jobb reklám lehetett volna a továbbiakhoz, ha azt rendbe rakja ÉS közben bőszen reklámozza a "fizetős" v2-t) -
#28998 Amúgy az, én már vezettem ilyent, úgyhogy tudom :)))
Aondjuk még így is jó az arány, vannak örökös használatú zseniális autók, van rengeteg nagyon jó, meg van néhány pocsék is itt Ac-ban, nincs ezzel baj :) -
#28997 Hát a fanetec váltó azért eléggé toppos :)
Bár azt sem lehetetlen legyártani egy közepes lakatosműhelyben .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.07. 21:33:27 -
Jackal #28996 G27-em volt, annál jóval jobb. Privibe küldj légyszi emailt, lehet megmutatom mozgás közben is. -
#28995 pl a thrustmasteres valto amit 4x ezerert arulnak, megnezheted a youtube-on, hogy befottes gumival teszik hasznalhatobba, meg hasonlok.
Persze belulrol nem latom, hogyan mukodik, de a sok elvakult fantacetesnek is egyszer megjon az esze :) -
#28994 fénykép is jöhet...de azért jobb mint a g27 , meg az olcsó fanatec ,nem?
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.04.07. 21:13:28 -
Jackal #28993 Nincs video róla, most le van szedve, de egy fényképet tudok majd holnap készíteni a csúnyaságról :)
Gyártani nem gyártok, csak saját hobbiból/ra készült. Túl sok meló van vele, túl kevés haszonért... -
#28992 megnéznék egy videót a tiedről...utána megbeszéljük h mennyiért gyártod le az sg-seknek:) -
Jackal #28991 Nem mozog olyanb szarul az a váltó, csak túl hosszú a karja. Pénzt azért előre ne adjatok neki... (nem hiszem el, hogy valakinek 100 ropi kell egy váltó legyártásához ami már kész is van)
@Barcalaci: nekem is van saját gyártású váltóm, de a legegyszerűbb dolog volt a H kimarása, a belsejét jól megcsinálni sokkal bonyolultabb.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.07. 20:53:26 -
Gibor #28990 Az nem a legjobb szimhez szerintem, nekem pl az autómba is hasonló váltóút van mint a G27-nél. -
#28989 én is nézegettem az fb-jét...és nekem be is jönne...15ezerért egy igen korrekt váltó lenne akárhogy is nézem...
csak pont megakadt a szemem azon h pár napja írta ezt:
"Súlyos problémába ütköztem....
Amit vettem kereszttengelyes gépsatut, hogy majd azzal és az oszlopos fúróval kimarom a "H" mintát, szóval akkora holtjátéka van a satunak és úgy ugrál, hogy majdnem eltörte a marófejet... mindenesetre a munkadarabot hazavágta !
Amíg ezt nem tudom megoldani ismét megáll a folyamat... :S
úgyhogy elbizonytalanodtam a támogatást illetően -
#28988 Ebben van valami, de nekem is legalabb ennyit jar a kocsiban. Valoszinu egy mezei szemelyauto volt a mintaja es ahhoz lotte be a dolgokat. -
#28987 Ez nagyon hosszú úton jár. Ennél szerintem sportosabbra kéne csinálni. -
#28986 itt a v2 verzio kb 1 evre ra, ahogy nezem. 2014-es.
itt meg az fb-je.
herry
-
#28985 na ne mar, ezt nem is tudtam. De ha ilyen nyomi, hogy a feltoltott videoja melle sincsenek ezek beirva, egy link vagy barmi, mit hol es miert, akkor igy jart, megerdemli. -
#28984 Laccoo linkelt egy kampanyt egy valto epitesrol, na az emberke facebook oldalara eljutva, valahogy sok ketely tamadt bennem, viszont itt van egy mar 2013-ban megepitett valtoja. Biztos vevo minden visszajelzesre is.
-
#28983 lake v2 csak annak jár, aki adakozott :)
(persze gondolom, h a net népe perc alatt szétlopja a srác melóját, aki aztán befordul és sose jön update... de legalább ingyé lehetett menni egy pre-pre-prealfa semmin) -
#28982 Ebbe 30 már sehogyse, ez igaz. De az autón alig állítottam valamit, futóműhöz kb nem is nyúltam, van ahol elváltok, van ahol szar íven megyek, nem hazsnálom ki a pályát, második döntött kanyar is teljesen rossz, szóval másodpercek még bőven vannak szerintem. -
#28981 johetne vegre, de elegge felemelte a beton szintjet, ha lemesz az utrol vissza nem jossz tobbet felteve, ha nem egybol a toba zuhansz a hegy tetejerol :) -
#28980 ...es akkor szerinted meg ebben van 20-30 masodperc az rsr idok szerint? Elegge hihetetlen, azon felul, hogy az "oregeknek" mar a szeme sem fogja fel az ilyen gyors autokazast, nem hogy a reflexeik :) -
#28979 Erről legalább nem tehetek :DD -
#28978 -
#28977 Sinauto;) -
#28976 Figyejjéé kiscsávó ! Vezettél már ilyen autót ? Csináltál már jobb játékot ?
Nem..?
Akkor meg mivan mivan mivan ? -
goldboy #28975 Olasz hírek szerint új AC autó: