Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.01.09. 09:58:17
Nekem sajnos nem jött össze ez a fairplay dolog a Masters serveren...
Lesmo 2 után az egyenesben van a bal törés és ott felnyomtak a palánkra, aztán többen is megszívták emiatt...
Egyébként én sem szeretek már nagyon setupolni, csak akkor vagyok hajlandó ha valami megéri és közben élvezem is. Amúgy teljesen alap settel megyek, meg itt az Assettoba nem nagyon érzem, hogy mit is változtat az autón egy beállítás megváltoztatása, szóval így elég nehéz setupolni 😄
Helyette inkább egy ferrari f 40 szerón mentem egy hatalmas versenyt egy finn gyerekkel.8 kör után sikerült kiautóznia 1,4 másodpercet úgy hogy végig ment az adok kapok max fairplay-vel.
Nem is ertem, miert nem indultal, itt emberedre talaltal volna, olyan idot ment mindenki.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.08. 21:17:09
szerintem
Nincs ebben nagy titok!Monzán mindenki úgy "csal"ahogy tud...ezért egyébként én is utálom ezt a pályát
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.08. 20:38:37
szerintem
És persze Norbi jelenléte is fokozza a terhelést. :-)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
szerintem
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.08. 19:12:50
A URD EGT 2013- ban ugyan Corvette C6R 2013 0.9
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.08. 19:03:04
Anno GTL-ben 02:08.773-at mentem<#idiota>#idiota> nogripracingen még ott az idő. Ottani rekord 1:58.376. Mondjuk ott lehet korhű slick van, itt meg mai.
A felkészülés során eddig több mint 100-an futottak köridőt, a Prekvalifikációs listát jelenleg Michelisz Norbi vezeti!
A futam ma este 21:00-kor kerül megrendezésre, a részvétel nyílt, este 8-ig még van lehetőség nevezni.
Michelisz Norbi megosztotta a setup-ját is, mellyel WR köridőt ment és ha nem jön semmi közbe, akkor ma este találkozhattok vele a rajtrácson is!
Versenykiírás + setup: AC GT3 Tesztkupa - Monza
További GT3 futamok: AC GT3 Tesztkupa
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.08. 16:59:20
Tehát közel olyan gyors...bár már nem emlékszem milyen volt a GTL-s verza.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.08. 15:24:18
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nagy rugózatlan tömeg, brutális kardánreakciók a futóművek miatt.
Fingom sincs erről az autóról, de a gyártás évét és magát az autót elnézegetve nekem absz. passzol a vezetéséhez.
😄 gumik bszki:
Nekem nagyon bejön...Magione, Mugello, Spa és Gentrack1 ahol próbáltam...mindegyiken működik, lehet mozgatni a hátulját, de simán átcsap, van benne spiritusz.
Óvatosan szoktam fogalmazni, de az az igazság hogy nagyon élvezem, hihető a vezetés.
Az rsr livetime, bar bongeszni nem enged az idokben az oldalon, ha nem a gyari mapok plusz egy-ket kivetelen mesz, de minden palyahoz elmenti az idoket, igy ha csinalsz egy ertekelheto kort, megmutatja a legjobb idot, illetve, a korulotted levokét.
szerintem
Sebringre lehet valahol mapot letölteni? Feltettem a Track Map Display appot, de ezzel sem tudom felvenni a nyomvonalat.
Sztem simán befér a 'gyári' autók közé.
Alex, ehhez az autólistához lehet Spa köridőket rendelni?...nem most, de pl. ha valahol 'fun race' lesz, akkor a leggyorsabb kört, vagy a hazai AC-s alien szimesek legjobb Spa-i idejét...szvsz sokat segítene a csoportosításban, ha esetleg vegyes mezőnyt futtatna valamelyik szerver.
Már így is sokat dolgoztál vele (köszi!), nem gáz ha nem.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nordon kivül azért nem ártana pár pálya is a Zandvoortot hallottam hogy érkezik majd ingyé.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Illetve tudom hogy senkit se érdekel, de szerintem a 2013-as Lotus Evora SR-t még nem adták ki... lehet ők is elvesztek a sok Lotus között <#vigyor>#vigyor>
Valamint nekem nem teljesen tiszta, hogy az Audi S1 az a rally legenda lesz-e, vagy ez az új kis utcai förmedvényük?