42876

banner
  • lac coo
    Elegans meg jopofa cucc ez a ledes kjelzo, csak be kell epiteni valamibe mert kabeleken logva eleg bovli :)
  • Tomsteel
    Nekem a böngészős Dashboard wifin késik is kicsit.
  • SimaSuna #29053
    dettó :)
  • Szabi #29052
    nekem dokkolóba van a mobilom, még jól is néz ki a monitor elött :D
  • SimaSuna #29051
    igazából egy gagyibb okostelefon is megteszi, sőt amit tiltottak is..Wifi+alkalmazás és a kijelző menjen...
    Akkumulátor? amíg játszol addig vagy USB-n vagy konektorban töltöd..nagy dolog.
    De kinek mi..
  • lac coo
    Pont ez a abjom, felul van a csazlakozo erre meg rajon a dugalj is meg a kabel, eleg melyen kell beepitani...
    Tablettel nincs bajom, olyan mint egy mai kijelzo, vagy motec cucc, sot az f1 kormanyokba is okostelefon van bedugva ha jol latom :)))
  • lac coo
    Single 20 auto az most nem gond neki, eddig multiban 20 fonel mar voltak gondok, az uj nuild ota en meg nem mentem telthazas szerveren.
    Asszem 16 fo volt a legtobb azt birta gond nelkul.
  • Tomsteel

Szalagkábellel szépen hátra lehet vinni a csatlakozót.

Tablet és egy ilyen saját kezűleg összerakott dolog között azért óriási különbség van, akksi kímélésről nem is beszélve.
  • Nekrofil
    Single 20+ fő annyira nem izgat, inkább multi Menjen rendesen.
  • Adam Jonas
    A 10 tűs input/output csatikra gondolsz?
  • alma2
    Siman birja, akar joval tobbet is. Viszont single playerben, palya, kocsi fuggo, ott mar lehetnek, lesznek gondok.
  • Nekrofil
    Sziasztok.

Van közöttetek olyan emberke, aki egy i5 2500-al hajtja a játékot alap órajelen, vagy annak környékén? hogyan teljesít multi 20+ fővel?
  • lac coo
    De a kijelzőre gondoltam .
  • Adam Jonas
  • Adam Jonas
    Az Arduino mini-nél sztem ez megoldható lenne. :)
  • lac coo
  • lac coo
    Tokozáshoz nem ártana, ha a nyomorult csatlakozó hátul lenne :(
  • Adam Jonas
    Ráadásul ha lenne egy 3D nyomtatóm, akkor majdnem ipari mennyiségbe is lehetne gyártani az Arduino-s cucchoz a tokot. :)
  • Adam Jonas
    Annyira azért nem létfontosságú ez a cucc nekem. :) Meg szerintem, ez az Arduino-s cucc, ha rendesen be van tokozva, jobban is néz ki, mint az okosteló/tablet.
  • lac coo
    A kép nem jó, a másik meg nekem magas, csak érdeklődöm ,valahol láttam ilyen giga kijelzőt arduinon, hátha ugyan az ...
  • SimaSuna #29035
    RBR-ben van nekem olyan..
    RBR - Gauge , kép
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.09. 19:01:48
  • Szabi #29034
    elméletileg van, de link az nincs hozzá :(

• Kommy
    Másnál láthattad, nekem nincs.
  • tonio2006
    Hali!

Létezik Assettohoz BMW M5 F10? Ha igen akkor légyszíves linket adjatok hozzá, ha tudtok.

Előre is köszi.
  • lac coo
    Neked van extra nagy sebesség fokozat kijelződ is, vagy azt más valakinél láttam?
  • lac coo
    Ennyi erővel be is kormozhatná a monitort ..... :))

Szar .
  • Screenracer #29029
  • SimaSuna #29028
    hát figy, egy lowend okosteló is megteszi...
  • lac coo
    Tablet nagy elonye, hogy nem suti ki az ember szemet este, sotetben :)
    Meg aztan szolgaltatasban messze tobbet tud...
    Meg azt varom, hogy a visszapillanto kepet ki lehessen tolni ra :)))
  • Adam Jonas
    1. WP-re talan van mar valami, de nem igazan hallottam meg embert, akinek sikerult működésre bírni.

2.Minek vegyek tabletet, akar 10 ezerért is, ha amugy masra nem hasznalnam?

3. Arduino kompletten meglenne 4 ezerből szállítással mindennel egyutt, es emellett meg masra is tudom hasznalni magat az Arduinot. (Raadasul eleg lenne megvenni a Mini-t, mert az meg olcsobb, egyedüli hátránya, hogy forrasutani kell rajta a dolgokat.)
  • barcalaci84
    érdekes és azért a 250 000 körüli eladás igen csak jó PC-n, pláne h szim
  • lac coo
    Az AI itt nem kitalálva van, hanem így sikerült :)))
  • Szabi #29023
    még mindig a kurva anyját annak aki kitalálta, hogy az alien AI kecsöppel űridőt megy az utolsó körben... 5-10 másodpercet javulnak -.-
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.08. 20:09:21
  • SimaSuna #29022
    sokáig én is gondolkodtam egy kijelzőn, tök fain dolog...de miért nem használjátok az okostelefont / tabletet?
    noname tabletet 10.000ft-ért vehetsz..google play-ben rahedli ingyenes alkalmazással szinte mindent ki lehet írni..
  • lac coo
    A display panelre nézz azért rá, mert asszem abból van több színű is , nem tudom találomra mit linkeltem !!!

A digit kijelzők színei mások ....
  • neilszab
    Csütörtök esti FunRace: BMW M235i Racing - Nordschleife!

A Lotus Evora után ezúttal áthuppanunk egy bulisabb, barátságosabb verda volánja mögé és BMW M235i-vel fogjuk megkeregetni egymást holnap este a Nord-on, infók itt, gyertek!
  • Tomsteel
    Már rendelem is őket, ezzel a webshoppal bevezettél egy másik univerzumba. :)
    Nagyon köszönöm!
  • Szabi #29017
    azóta kiderült hogy még valamennyire ismerem is :D

az tuti hogy átmegyek tesztelni, de majd megpróbálom elkérni is, saját gépen DFGT-vel jobb lenne tesztelgetni, aztán majd tecsőre rakok videókat a különböző játékokból :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.08. 18:56:45
  • Timbu
    Érdekes becslések (owners sor): Assetto Corsa, F1 2014, R3E, pCARS
  • alma2
    Irta fb-n, hogy a heten elvileg keszen is lesz az uj valtoja, lehetnel az sg kuldottje, tesztelhetned te is.