Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem hogy kódolást kiszerveznek Kunosék, főleg nem ukrajnába...
b-type
Az jött volna ukrán forrásból ha jól rémlik?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az már elvileg többé kevésbé elkészült pár hete, csak nem biztos hogy teljesen jó még...
Nem is arra várunk, hanem a négykerék hajtás elkészülésére... tudtommal ez hátráltatja leginkább a Dream Pack kiadását.

lac coo
A kupas kisfiat keszuljon el, aztan mat meg mit varhatnak az elettol ..... 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A hírek szerint elkészült a Nordschleife. A pálya szerkesztő srác írta twitteren.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.01.09. 09:58:17
Assetto Corsa: The DLC will definitely bring 4WD simulation. But beware that the Nissan GT-R GT3 is RWD only as per FIA GT3 rules. The Alfa 155 though is 4WD. Later we will also try to simulate vector torquing for the street legal Nissan GT-R
Norbi1990
Iracinghez képest nagyon nem 😄
Legalábbis GT autóknál biztos.
lac coo
Szerintem meg tök jól érezni lehet mindent, még látni is 😊)

Norbi1990
<#eljen>
Nekem sajnos nem jött össze ez a fairplay dolog a Masters serveren...
Lesmo 2 után az egyenesben van a bal törés és ott felnyomtak a palánkra, aztán többen is megszívták emiatt...

Egyébként én sem szeretek már nagyon setupolni, csak akkor vagyok hajlandó ha valami megéri és közben élvezem is. Amúgy teljesen alap settel megyek, meg itt az Assettoba nem nagyon érzem, hogy mit is változtat az autón egy beállítás megváltoztatása, szóval így elég nehéz setupolni 😄
SimaSuna
1:52:622-t mentem teljesen alap setuppal BMW-vel..Michelisz Norbi 1:46.454...hát van mit fejlődnöm 😄
Tomsteel
Szívemből beszélsz.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Mentem volna de a kis család éppen nyugovóra tér ebben az időpontban,meg gyakorolni sem szeretek futamokra.Itt meg mindenki hetekig állítgat meg szarakodik (ami tök dícsérendő dolog),de nekem nem ezt jelenti a szimulátorozás már.Meg monza pont ezért nem nagy kedvenc.
Helyette inkább egy ferrari f 40 szerón mentem egy hatalmas versenyt egy finn gyerekkel.8 kör után sikerült kiautóznia 1,4 másodpercet úgy hogy végig ment az adok kapok max fairplay-vel.
alma2
1 masodperccel meg nem vagyok elorebb, meg akkor is 4 masodperccel gyorsabbak 😊
Nem is ertem, miert nem indultal, itt emberedre talaltal volna, olyan idot ment mindenki.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.08. 21:17:09

szerintem

Általánban Monzán úgy mennek a nagyok,hogy porzik a fű a sikánokban,meg repül az autó a rázón át!Ez legalább- 1 másodperc<#awink>
Nincs ebben nagy titok!Monzán mindenki úgy "csal"ahogy tud...ezért egyébként én is utálom ezt a pályát
alma2
Most pont fent volt M. Norbi az egyik masterses szerveren, nyomtunk egy harom koros versenyt eleg sokan, na meg utana ment egy 1.47.232-es idot. Lehet egyszer kellene mennem kettovel egy kort, hogy megnezzem, hol es mit enged levagni ez a palya, Foleg, az utolso sikannal,mert az eletben nem mennek ki ugy magamtol, ahogy akar o, vagy a tobbiek megteszik. (Ezert is utalom tobbek kozott ezt a palyat)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.08. 20:38:37

szerintem

A masters rendszer sajnos vacakol már egy ideje. Szabiék küzdenek vele rendesen, emiatt a masters rank app sem működik mindig rendesen. Ráadásul a szolgáltató most költözteti a webservert egy másik hostra ha jól tudom . Szóval sajnos ez most ilyen :-(
És persze Norbi jelenléte is fokozza a terhelést. :-)

Ha az RC-HU HROC közös szervezésű szerver idejére gondolsz akkor:idők, sőt megy a prekvali is. link, itt ki kell választani a AC-s részből a pályát.
Tomsteel
Nálam is, Norbi innentől nemkívánatos személy lesz. 😊 Annyi embert vonz, hogy nem bírja a rendszer.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

alma2
nekem total osszedolt az oldal, marmint a szerver tul sok kapcsolattal elutasit, folyamatosan.

Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

szerintem

lac coo
az urd-sben nincs se TC se ABS, szerintem kicsit jobban is csúszik ...

Én kipróbáltam mindegyiket, és nem éreztem különbséget. Igaz, túl sokat nem teszteltem.😊
Alexease
Elvileg igen, ugyanannak kell lennie, ok csinaltak, csak a Corvette eredetileg ingyenes. De lehet hogy az EGT-ben frissebb verziot raktak, nem hasonlitottam ossze😉
De jó, hogy nem jegyezte meg amit írtam! Szóval... A URD EGT 2013- ban ugyan ez a Corvette van? Corvette C6R 2013 0.9
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.08. 19:12:50
"lehet mozgatni a hátulját, de simán átcsap" Pont ugyanezt éreztem.😊 A Gentrack1-en én is próbáltam, de majd megnézem a többin is.😊

A URD EGT 2013- ban ugyan Corvette C6R 2013 0.9
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.08. 19:03:04
bardocz
2:01.687
Anno GTL-ben 02:08.773-at mentem<#idiota> nogripracingen még ott az idő. Ottani rekord 1:58.376. Mondjuk ott lehet korhű slick van, itt meg mai.
Ma este: GT3 Tesztkupa - Monza!

A felkészülés során eddig több mint 100-an futottak köridőt, a Prekvalifikációs listát jelenleg Michelisz Norbi vezeti!

A futam ma este 21:00-kor kerül megrendezésre, a részvétel nyílt, este 8-ig még van lehetőség nevezni.
Michelisz Norbi megosztotta a setup-ját is, mellyel WR köridőt ment és ha nem jön semmi közbe, akkor ma este találkozhattok vele a rajtrácson is!

Versenykiírás + setup: AC GT3 Tesztkupa - Monza
További GT3 futamok: AC GT3 Tesztkupa
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.08. 16:59:20

b-type
Lehet hogy el lehet érni a GTL-s időt, mert a Masters rank-n 2perces az Imola idő, ...itt az AC-ban nekem kuplungolva élményvezetve 5. körben 2perc 4 másodperces az időm.
Tehát közel olyan gyors...bár már nem emlékszem milyen volt a GTL-s verza.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.08. 15:24:18

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
GTL-ben ennek a versenyváltozata volt a kedvencem. De ez itt nekem akkoris fura 😄 A rendszám jól illik hozzá.
b-type
Ezek az autók egy teljesen más világ. 1972 buzinagy 6ezres V8 a hátsó tengely elé építve...akkoriban ahogy a szivarokon is a tapadást óriási gumikkal oldották meg, de az óriási guminak nagy a saját rugalmassága, a futómű még messze nem volt óramű... mindenki a nagy erőben hitt.
Nagy rugózatlan tömeg, brutális kardánreakciók a futóművek miatt.
Fingom sincs erről az autóról, de a gyártás évét és magát az autót elnézegetve nekem absz. passzol a vezetéséhez.
😄 gumik bszki:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

macleody
Én Nordon mentem vele tegnap. Nagyon állat.
bardocz
Nekem fura, olyan mintha nagyon tapadna, meg az ffb középen furcsán erős. Más autók mintha ott még puhábbak lennének.
b-type
na végre 😄 <#integet2>

Nekem nagyon bejön...Magione, Mugello, Spa és Gentrack1 ahol próbáltam...mindegyiken működik, lehet mozgatni a hátulját, de simán átcsap, van benne spiritusz.
Óvatosan szoktam fogalmazni, de az az igazság hogy nagyon élvezem, hihető a vezetés.

Én kipróbáltam, és szerintem jó!😊
alma2
A linkelt oldalon le van irva, hova kell menteni a keszitett terkepet, hogy lassa a gyari terkep kijelzo is. Meg nem votl olyan, hogy ne mukodne nekem.

Az rsr livetime, bar bongeszni nem enged az idokben az oldalon, ha nem a gyari mapok plusz egy-ket kivetelen mesz, de minden palyahoz elmenti az idoket, igy ha csinalsz egy ertekelheto kort, megmutatja a legjobb idot, illetve, a korulotted levokét.

szerintem

A Mazda-Sebring szeró köridejeit el lehet valahol érni? Vagy itt nem fut a tracker?
Sebringre lehet valahol mapot letölteni? Feltettem a Track Map Display appot, de ezzel sem tudom felvenni a nyomvonalat.
b-type
Na mizu senki nem ájult el a Pantera-tól?! (nem mint Cowboys From Hell..)
Sztem simán befér a 'gyári' autók közé.

Alex, ehhez az autólistához lehet Spa köridőket rendelni?...nem most, de pl. ha valahol 'fun race' lesz, akkor a leggyorsabb kört, vagy a hazai AC-s alien szimesek legjobb Spa-i idejét...szvsz sokat segítene a csoportosításban, ha esetleg vegyes mezőnyt futtatna valamelyik szerver.
Már így is sokat dolgoztál vele (köszi!), nem gáz ha nem.

bardocz
Pontosabban kéne fogalmaznunk, az Audi S1 Quattro E2 kell a népnek!😄
Norbi1990
Amúgy elég megtévesztő. Googlébe beírod, hogy "Audi S1 quattro" és a B csoportos rali szörnyeteget dobja fel 😄
bardocz
Pf, akkor ezt nem is várom<#idiota>
Norbi1990
Hát ez elég egyértelmű, hogy itt semmilyen rali legenda Audi sem lesz egyelőre <#idiota>
Skypack
Ajjaj akkor ez a fotó nem véletlen készült 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bmwcrash
Ja, akkor jó😊
Norbi1990
Pedig szerintem az új lesz 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.01.07. 22:56:28
lac coo
Vicces lesz 100 autó mellet az olyan hsz, hogy miért nincs benne X autó, ha lehet metálkék színben 😊))

Skypack
Így is van vagy 20 lotus alig tudom megkülönböztetni őket 😄 Toyota Celica is lesz kitudja csak csináljanak hozzá valami jó pályát 😄
Nordon kivül azért nem ártana pár pálya is a Zandvoortot hallottam hogy érkezik majd ingyé.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bardocz
Az azért elég durva vicc lenne, ha kiadnák ezt az új valamit Az S1 Quattro helyett 😄
lac coo
De itt célzottan a népszerű autókat teszik, be szinte csak azokat , szóval száz autóban minden benne lesz ami számít manapság 😊))

Jogos, azon kettő felett elsiklottam.
Illetve tudom hogy senkit se érdekel, de szerintem a 2013-as Lotus Evora SR-t még nem adták ki... lehet ők is elvesztek a sok Lotus között <#vigyor>
Valamint nekem nem teljesen tiszta, hogy az Audi S1 az a rally legenda lesz-e, vagy ez az új kis utcai förmedvényük?