Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
De minek ez nektek ? ))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

maffioso
A changelogot.<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\"

barcalaci84
ez elég komoly probléma 1.06 rc óta (gondolom nálad is az van h a VGA-t alig használja online a játék)
pár napja úgy tűnik nálam sikerült megoldani

1. core parkingot kikapcsoltam a windowsban ( így most használja végre mind a 8 magot az fx 8350-emben)
azt hiszem inteleknél is parkoltathat a windows...

2. az assettocorsa/system/cfg könyvtárban az audio.ini-ben a max channelt 32 -re állítottam

3.a grafikáai beállításokat finomhangoltam
na ez nagyon érdekes , mert nem butítani kellett nálam néhány dolgon hanem emelni jó pár effekten 😊 (mármint ha online 20 fő vagy affeletti szerveren akarok minél több fpst, hotlapozni természetesen a butítás hoz sokat😊
jelenleg most minden be van kapcsolva a lehető legmagasabbra kivéve: árnyék csak high, a smoke teljesen kikapcsolva (ez eszi rendesen a cpu-t online ha van füst a képernyőn ha nem😊)
depth of fieldet és motion blurt kikapcsoltam
illetve a tükröződés bár high , de static

4. appok: a nem gyári appok komolyan lassíthatnak főleg ha több van belőle...teszteléskor én eltűntettem a képernyőről őket oldalt a legfelső ikon az app sávban segítségével és ennyi elég is volt...a gyári delta app is eszik azért pár fps-t nálam így visszakerült nálam a mini stats bar plus 😊

érdekes h az olyan appok amik akkor is működnek funkciójukat ellátva amikor nincsenek kirakva képernyőre (pl pit lane penalty app illetve gtr-masters app) azok nem zabálnak úgyhogy azok maradhatnak nyugodtan (bár a masters app nálam sokszor meg se jelenik oldalt az app sávban gondolom az oldal elérési problémák miatt és olyankor errorozik folyamatosan a py-logban ami szintén megfekteti a gépet, de pár ki -belépkedés után csak megjelenik az oldalsó sávban és akkor működik rendesen)

na ez az én storym h h lett online 20 fő vagy afelett a 30 fps -ből 80 körüli és szebb látvány😊... rkatam is egy 80-as fps sapkát h teljesn folyamatos legyen az élmény
illetv e így lett 30-40%os VGA kihasználtságból 94-99 % folyamatosan online fullos szerveren

maffioso
Én most töltöttem le.

\"If in doubt, flat out!\"

Azt hittem ráér ma reggel letölteni, de már nem lehet 😞
Tudtommal ha a szerveren az eredeti van benne akkor úgy ahogy van kivágja a módosítottat, legalábbis ez működik a mod autóknál, tehát checksum error-t ad ha nem ugyan az van szerveren.
Igen, már ki tudják csomagolni a gyári cuccot is. Sajnos innentől itt is előjön a bizalmi alapú szimezés.<#whatever><#fejvakaras><#levele>
lac coo

lac coo
De most akkor nem igy volt , hogy a gyari autokat nem lehet piszkalni ? Vagy csak feltortek a kodot ?

Alexease
Ez mar inkabb MOD-pack a bajnoksagukhoz (ROWE). 8 auto van benne, nagyreszt az eredeti AC-bol, plusz URD. MInd ki van csomagolva (DATA), valszeg belenyulkaltak, hogy egyformabbak legyenek vagy nekik jobb legyen😉
Gyarilag APP-okat is belecsomagoltak, gondolom ami naluk kotelezo (blueflag, statbar, ptracker, tyretemp). Plusz a replay lemento.
Most találkoztam vele:

LETÖLTÉS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jelszó: neys

Kíváncsi lennék, hogy mennyire vannak kiegyensúlyozva a kocsik egymáshoz képest... 😊
lac coo

Rájöttem, hogy időnként mi zavarhatott be a sebesség érzetbe!😊 Megnéztem hogy mennyi az FPS-t,, és hogy stabilan tarja-e, láttam, hogy 60.000 helyett 59.999. Most halál komolyan!😊 Ha beesik 60.000 alá, Végem!😄 Persze, ha egy autónál sz*rul van beállítva az üléspozíció, akkor sem jó.
macleody
😄
Alexease
Koszi, akkor ezt beneztem;D
lac coo
kézifékkel ! 😊))

Majd holnap megnézemj, ma gyökér kocka vagyok ,este megyek egy futamot mugelloban, jó lenne setupolni, meg menni vagy 20 kört előtte, a nem létező virtuális autómban , az életem úgy is szar, legalább itt valaki lehetek ! 😊)

b-type
RoC pálya, bármelyik gyári FWD, én az erősebbik Abarth-t ajánlom, AI:1 kör:2 AI erőssége max(100%).
frankó szoros befutókat lehet nyomni,....kár hogy nincs normális kamera a pályán.
RoC: link

próbáld, jó móka 😊 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
"how @KunosStefano scan the cars for @AC_assettocorsa"
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Az fps issue-t is elvileg megcsinálták az 1.0 release-ben, aztán azóta mégis regényt lehetne írni a fórum hozzászólásokból, mert semmit se változott... 😞
Ezt mondták nyáron is a szeptemberi előrendelésére/megjelenésére. Szóval 2-3 soon hónapot már fél lábon, szürkeárnyalatos tízer képekkel is kibirunk 😊
Mondtam már hogy mennyire utálom az olasz munkamorált?

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.10. 14:33:25
Totti5
Face:

Assetto Corsa racing game
Nordschleife official licensed circuit, laserscan based |
Dream Pack #1
Coming soon

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Értem.😉 Sajnos nem ilyen a sebesség érzet, állítgatnom kell megint a FOV-ot.
Jah, hogy link is köll!? Sry<#vigyor> #25673
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.10. 12:36:11
Gadfly13

Holnap (vasárnap este) a 2. versenyhelyszínen folytatódik a Maszim által szervezett a Seat Leon Eurocup 2014 bajnokság.
A bajnokságra idáig 61 versenyző jelentkezett, és továbbra is várjuk az érdeklődőket. LINK

A prekvalifikációs szerveren (link) eddig 58 versenyző teljesített mért kört, így mindenképpen egy izgalmakban gazdag versenynek nézhetünk elébe, amelynek a színvonalához (az első futamhoz hasonlóan) élő TV stáb is párosul. Az előző futam közvetítést ITT lehet megtekinteni.

Aki viszont csak alkalmi kikacsolódásra vágynak, azokat várjuk a Seatos FUN szerveren!

!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #FUN server (only hungarians) - HOTLAP
Jelszó: slcr14

Letöltések (mod/pálya): link
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.01.10. 12:28:33

simraceseries.com

Alexease
Koszi, de ha betenned a linket, akkor le tudom szedni es fel tudom tolteni😊 Nem foallasban tolom a mod gyujtogetest, foleg hogy nem is nagyon hasznalom, jo ha 30-bol egyet ki tudok probalni😉 Az van fent, amihez kapok linkeket, amit ajanlanak es amibe belefutok nehany oldalon.
Ami játszható, az ez, csak tegnap posztoltak render képeket egy készülőről, és nem tudom, hogy valóban készül egy másik és ez csak egy konvert valahonnan, vagy ez az a modell. Érted<#buck>
Bardocz honnan tudod, milyen a valós fizikája egy ilyen autónak? Szerintem ez a hirtelen megjövő erő ezért kitörő dolog lehet real. Nemrég néztem classic Le Mans-t vízen, és úgy gyorsítottak ki, mint akik félnek, hogy csak nehogy megjöjjön az erő, mert akkor vége mindennek.<#vigyor>
Van már DeTomaso Pantera 2.1 is.😊
Én innen szedtem le, és ez biztos jó!😊 #25746
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.10. 10:29:30
Szerintem hasonló jó mod.😊 A Mazda 787B-hez képest a fara jobban ki tud törni.
Ha eredeti, akkor töröld le a steam könyvtárból meg a documentsből az assetto mappát és töltesd le újra. Ha nem eredeti, akkor meg rossz helyen kérdezel.
macleody
Nem is rossz.
Több résztvevő akadásokat, lagokat jelzett a hétfői pályán. Így a pályát lecseréltük Monzára, mely által a nagy sebesség is biztosított. A pályán kívül minden maradt változatlan...

Sziasztok. Lehet tudtok segíteni. Nem indul a játék és sehol nem találok infót, hogy miért. A gépem elég hozzá.
Ez van a launcher.log ban

or >>> 1/9/2015 8:58:32 PM
System.TypeInitializationException
Message:The type initializer for 'System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer' threw an exception.
TargetSite: Boolean ListenerExists(System.Windows.Automation.Peers.AutomationEvents)
Source😛resentationCore
StackTrace: at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.ListenerExists(AutomationEvents eventId)
at System.Windows.Controls.TabControl.OnSelectionChanged(SelectionChangedEventArgs e)
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.InvokeSelectionChanged(List`1 unselectedInfos, List`1 selectedInfos)
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.SelectionChanger.End()
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.SelectionChanger.SelectJustThisItem(ItemInfo info, Boolean assumeInItemsCollection)
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.OnSelectedIndexChanged(DependencyObject d, DependencyPropertyChangedEventArgs e)
at System.Windows.DependencyObject.OnPropertyChanged(DependencyPropertyChangedEventArgs e)
at System.Windows.FrameworkElement.OnPropertyChanged(DependencyPropertyChangedEventArgs e)
at System.Windows.DependencyObject.NotifyPropertyChange(DependencyPropertyChangedEventArgs args)
at System.Windows.DependencyObject.UpdateEffectiveValue(EntryIndex entryIndex, DependencyProperty dp, PropertyMetadata metadata, EffectiveValueEntry oldEntry, EffectiveValueEntry& newEntry, Boolean coerceWithDeferredReference, Boolean coerceWithCurrentValue, OperationType operationType)
at System.Windows.DependencyObject.SetValueCommon(DependencyProperty dp, Object value, PropertyMetadata metadata, Boolean coerceWithDeferredReference, Boolean coerceWithCurrentValue, OperationType operationType, Boolean isInternal)
at System.Windows.DependencyObject.SetCurrentValueInternal(DependencyProperty dp, Object value)
at System.Windows.Controls.TabControl.OnGeneratorStatusChanged(Object sender, EventArgs e)
at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Controls.ItemContainerGenerator.SetStatus(GeneratorStatus value)
at System.Windows.Controls.ItemContainerGenerator.Generator.System.IDisposable.Dispose()
at System.Windows.Controls.Panel.GenerateChildren()
at System.Windows.Controls.Panel.EnsureGenerator()
at System.Windows.Controls.Panel.get_InternalChildren()
at System.Windows.Controls.Primitives.TabPanel.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.FrameworkElement.MeasureCore(Size availableSize)
at System.Windows.UIElement.Measure(Size availableSize)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCell(Int32 cell, Boolean forceInfinityV)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV, Boolean& hasDesiredSizeUChanged)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Control.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV, Boolean& hasDesiredSizeUChanged)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV)
at System.Windows.Controls.Border.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Viewbox.MeasureOverride(Size constraint)
at MS.Internal.Helper.MeasureElementWithSingleChild(UIElement element, Size constraint)
at System.Windows.Controls.ContentPresenter.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Control.MeasureOverride(Size constraint)
at MS.Internal.Helper.MeasureElementWithSingleChild(UIElement element, Size constraint)
at System.Windows.Controls.ContentPresenter.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Documents.AdornerDecorator.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Window.MeasureOverrideHelper(Size constraint)
at System.Windows.Window.MeasureOverride(Size availableSize)
at System.Windows.Interop.HwndSource.SetLayoutSize()
at System.Windows.Interop.HwndSource.set_RootVisualInternal(Visual value)
at System.Windows.Interop.HwndSource.set_RootVisual(Visual value)
at System.Windows.Window.SetRootVisual()
at System.Windows.Window.SetRootVisualAndUpdateSTC()
at System.Windows.Window.SetupInitialState(Double requestedTop, Double requestedLeft, Double requestedWidth, Double requestedHeight)
at System.Windows.Window.CreateSourceWindow(Boolean duringShow)
at System.Windows.Window.CreateSourceWindowDuringShow()
at System.Windows.Window.SafeCreateWindowDuringShow()
at System.Windows.Window.ShowHelper(Object booleanBox)
at System.Windows.Window.Show()
at AC.Launcher.Startup.Main(String[] args)
InnerException:System.TypeInitializationException: The type initializer for 'System.Windows.Automation.InvokePatternIdentifiers' threw an exception. ---> System.BadImageFormatException: Nem megfelelÅ‘ formátumú program betöltésére történt kísérlet. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x8007000😎
at MS.Internal.Automation.UiaCoreTypesApi.RawUiaLookupId(AutomationIdType type, Guid& guid)
at System.Windows.Automation.AutomationIdentifier.Register(AutomationIdType type, Guid guid, String programmaticName)
at System.Windows.Automation.InvokePatternIdentifiers..cctor()
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.Initialize()
at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer..cctor()

<<< Error

bardocz
Akkor fizika biztos nem rossz, csak még annyira se valós mint a Mazda 😄
Pont tegnap volt fent a VirtualR-en egy 962C render, ez az, vagy az egy másik cucc lesz?
Szerintem annak a fizikája van alatta, vagy nagyon hasonló, de mivel más a cockpit meg a hang, ezért más autó😊 Lehet együtt menni velük, köridőben kb. uaz.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.01.09. 20:35:24
bardocz
Mazda 787B-hez képest milyen a mod?
Alexease
Fent vannak itt is: MOD CARS 😊
A testvérével lesz verseny hétfőn... A kettő mod gyártója egy és ugyanaz... 😊

Szerintem még nem láttam linkelve:

LETÖLTÉS
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.01.09. 20:02:49
Próbáltátok? Szerintem f*sza egy gép!😊

Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.09. 19:54:30

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.09. 17:47:26
lac coo
A hetnek meg nincs vege, ne csinald a feszkot elore 😊))))

Pont egy fél órája mondom feleségemnek, hogy vasárnap nem leszek az A szerveren Salzburgba, de én akkor sem megyek 300 kört, hogy esetleg az egyikben sikerül úgy átvágnom a sikánt, amivel bekerülök az A szerverre. Inkább megyek 50 kört, a többi időben meg beszélgetek vele.<#law> Hozzáteszem így is sokkal jobb az időm, mint a valóságban a leggyorsabbnak.... real sim, ja. Ha az autó tudja, akkor a pálya nem.<#whatever> Egy olyanra viszont kíváncsi lennék, hogy autót és pályát csak annyit szabad használni, mint valóban. FP, FP2, Q aztán verseny. Változna a felállás.
Jackal mit vársz tőlük, olaszok. Örüljünk, hogy ennyire is kész van.<#nevetes1>
b-type
Mert itt senki sem versenyző, mert ez egy virtuális dolog...baromira semmi nem múlik rajta hogy tiszteljük a pálya határait.
Az életben érdemes feszegetni a szabályok határait, mivel az ember életéről van szó, a karrierjének versenyeiről amin sok olyan dolog múlik ami visszahat...az életre.
Itt semmi az ég adta világon. A győzelem érzése jó dolog, de én ettől több fizetést nem kapok, az életem, a családom élete egy cseppet sem múlik, vagy van összefüggésben ezzel.
Mindenki tudja hogy a pályát fehér vonalak határolják, ezt átlépni két kerékkel lehet, négy kerékkel nem...kivéve az egyéni szabályozást.
A szabályok feszegetését nem érdemes érvként használni, a játék fizikai fájlait sem piszkáljuk a szabályok kiskapuit keresve.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
áá köszi, mittomén hol olvastam már valamit erről.

bardocz
Valóságban is úgy mennek, szóval nem értem itt miért probléma. Igazából egy pályán sem értem, hogy miért kell a fehér vonalak között menni, miközben valóságban sem úgy mennek rajta.
Viszont ha jól rémlik, szilveszter körül igértek valami konkrét infót arról hogy a héten megmondják majd mikor jelenik meg a dlc, hogy áll stb. Ahelyett megint csak a promó képek vannak meg sunnyogás. Ezt nagyon utálom bennük.
Ukrajnában egy autó készítő srác van.