Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár napja úgy tűnik nálam sikerült megoldani
1. core parkingot kikapcsoltam a windowsban ( így most használja végre mind a 8 magot az fx 8350-emben)
azt hiszem inteleknél is parkoltathat a windows...
2. az assettocorsa/system/cfg könyvtárban az audio.ini-ben a max channelt 32 -re állítottam
3.a grafikáai beállításokat finomhangoltam
na ez nagyon érdekes , mert nem butítani kellett nálam néhány dolgon hanem emelni jó pár effekten 😊 (mármint ha online 20 fő vagy affeletti szerveren akarok minél több fpst, hotlapozni természetesen a butítás hoz sokat😊
jelenleg most minden be van kapcsolva a lehető legmagasabbra kivéve: árnyék csak high, a smoke teljesen kikapcsolva (ez eszi rendesen a cpu-t online ha van füst a képernyőn ha nem😊)
depth of fieldet és motion blurt kikapcsoltam
illetve a tükröződés bár high , de static
4. appok: a nem gyári appok komolyan lassíthatnak főleg ha több van belőle...teszteléskor én eltűntettem a képernyőről őket oldalt a legfelső ikon az app sávban segítségével és ennyi elég is volt...a gyári delta app is eszik azért pár fps-t nálam így visszakerült nálam a mini stats bar plus 😊
érdekes h az olyan appok amik akkor is működnek funkciójukat ellátva amikor nincsenek kirakva képernyőre (pl pit lane penalty app illetve gtr-masters app) azok nem zabálnak úgyhogy azok maradhatnak nyugodtan (bár a masters app nálam sokszor meg se jelenik oldalt az app sávban gondolom az oldal elérési problémák miatt és olyankor errorozik folyamatosan a py-logban ami szintén megfekteti a gépet, de pár ki -belépkedés után csak megjelenik az oldalsó sávban és akkor működik rendesen)
na ez az én storym h h lett online 20 fő vagy afelett a 30 fps -ből 80 körüli és szebb látvány😊... rkatam is egy 80-as fps sapkát h teljesn folyamatos legyen az élmény
illetv e így lett 30-40%os VGA kihasználtságból 94-99 % folyamatosan online fullos szerveren
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyarilag APP-okat is belecsomagoltak, gondolom ami naluk kotelezo (blueflag, statbar, ptracker, tyretemp). Plusz a replay lemento.
LETÖLTÉS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi lennék, hogy mennyire vannak kiegyensúlyozva a kocsik egymáshoz képest... 😊

Majd holnap megnézemj, ma gyökér kocka vagyok ,este megyek egy futamot mugelloban, jó lenne setupolni, meg menni vagy 20 kört előtte, a nem létező virtuális autómban , az életem úgy is szar, legalább itt valaki lehetek ! 😊)
frankó szoros befutókat lehet nyomni,....kár hogy nincs normális kamera a pályán.
RoC: link
próbáld, jó móka 😊 <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
<#idiota>#idiota>"Nulla tenaci invia est via"
Mondtam már hogy mennyire utálom az olasz munkamorált?

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.10. 14:33:25
Assetto Corsa racing game
Nordschleife official licensed circuit, laserscan based |
Dream Pack #1
Coming soon
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.10. 12:36:11
Holnap (vasárnap este) a 2. versenyhelyszínen folytatódik a Maszim által szervezett a Seat Leon Eurocup 2014 bajnokság.
A bajnokságra idáig 61 versenyző jelentkezett, és továbbra is várjuk az érdeklődőket. LINK
A prekvalifikációs szerveren (link) eddig 58 versenyző teljesített mért kört, így mindenképpen egy izgalmakban gazdag versenynek nézhetünk elébe, amelynek a színvonalához (az első futamhoz hasonlóan) élő TV stáb is párosul. Az előző futam közvetítést ITT lehet megtekinteni.
Aki viszont csak alkalmi kikacsolódásra vágynak, azokat várjuk a Seatos FUN szerveren!
!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #FUN server (only hungarians) - HOTLAP
Jelszó: slcr14
Letöltések (mod/pálya): link
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.01.10. 12:28:33
simraceseries.com
Bardocz honnan tudod, milyen a valós fizikája egy ilyen autónak? Szerintem ez a hirtelen megjövő erő ezért kitörő dolog lehet real. Nemrég néztem classic Le Mans-t vízen, és úgy gyorsítottak ki, mint akik félnek, hogy csak nehogy megjöjjön az erő, mert akkor vége mindennek.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.10. 10:29:30

Ez van a launcher.log ban
System.TypeInitializationException
Message:The type initializer for 'System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer' threw an exception.
TargetSite: Boolean ListenerExists(System.Windows.Automation.Peers.AutomationEvents)
Source😛resentationCore
StackTrace: at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.ListenerExists(AutomationEvents eventId)
at System.Windows.Controls.TabControl.OnSelectionChanged(SelectionChangedEventArgs e)
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.InvokeSelectionChanged(List`1 unselectedInfos, List`1 selectedInfos)
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.SelectionChanger.End()
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.SelectionChanger.SelectJustThisItem(ItemInfo info, Boolean assumeInItemsCollection)
at System.Windows.Controls.Primitives.Selector.OnSelectedIndexChanged(DependencyObject d, DependencyPropertyChangedEventArgs e)
at System.Windows.DependencyObject.OnPropertyChanged(DependencyPropertyChangedEventArgs e)
at System.Windows.FrameworkElement.OnPropertyChanged(DependencyPropertyChangedEventArgs e)
at System.Windows.DependencyObject.NotifyPropertyChange(DependencyPropertyChangedEventArgs args)
at System.Windows.DependencyObject.UpdateEffectiveValue(EntryIndex entryIndex, DependencyProperty dp, PropertyMetadata metadata, EffectiveValueEntry oldEntry, EffectiveValueEntry& newEntry, Boolean coerceWithDeferredReference, Boolean coerceWithCurrentValue, OperationType operationType)
at System.Windows.DependencyObject.SetValueCommon(DependencyProperty dp, Object value, PropertyMetadata metadata, Boolean coerceWithDeferredReference, Boolean coerceWithCurrentValue, OperationType operationType, Boolean isInternal)
at System.Windows.DependencyObject.SetCurrentValueInternal(DependencyProperty dp, Object value)
at System.Windows.Controls.TabControl.OnGeneratorStatusChanged(Object sender, EventArgs e)
at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Controls.ItemContainerGenerator.SetStatus(GeneratorStatus value)
at System.Windows.Controls.ItemContainerGenerator.Generator.System.IDisposable.Dispose()
at System.Windows.Controls.Panel.GenerateChildren()
at System.Windows.Controls.Panel.EnsureGenerator()
at System.Windows.Controls.Panel.get_InternalChildren()
at System.Windows.Controls.Primitives.TabPanel.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.FrameworkElement.MeasureCore(Size availableSize)
at System.Windows.UIElement.Measure(Size availableSize)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCell(Int32 cell, Boolean forceInfinityV)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV, Boolean& hasDesiredSizeUChanged)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Control.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV, Boolean& hasDesiredSizeUChanged)
at System.Windows.Controls.Grid.MeasureCellsGroup(Int32 cellsHead, Size referenceSize, Boolean ignoreDesiredSizeU, Boolean forceInfinityV)
at System.Windows.Controls.Border.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Viewbox.MeasureOverride(Size constraint)
at MS.Internal.Helper.MeasureElementWithSingleChild(UIElement element, Size constraint)
at System.Windows.Controls.ContentPresenter.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Controls.Control.MeasureOverride(Size constraint)
at MS.Internal.Helper.MeasureElementWithSingleChild(UIElement element, Size constraint)
at System.Windows.Controls.ContentPresenter.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Documents.AdornerDecorator.MeasureOverride(Size constraint)
at System.Windows.Window.MeasureOverrideHelper(Size constraint)
at System.Windows.Window.MeasureOverride(Size availableSize)
at System.Windows.Interop.HwndSource.SetLayoutSize()
at System.Windows.Interop.HwndSource.set_RootVisualInternal(Visual value)
at System.Windows.Interop.HwndSource.set_RootVisual(Visual value)
at System.Windows.Window.SetRootVisual()
at System.Windows.Window.SetRootVisualAndUpdateSTC()
at System.Windows.Window.SetupInitialState(Double requestedTop, Double requestedLeft, Double requestedWidth, Double requestedHeight)
at System.Windows.Window.CreateSourceWindow(Boolean duringShow)
at System.Windows.Window.CreateSourceWindowDuringShow()
at System.Windows.Window.SafeCreateWindowDuringShow()
at System.Windows.Window.ShowHelper(Object booleanBox)
at System.Windows.Window.Show()
at AC.Launcher.Startup.Main(String[] args)
InnerException:System.TypeInitializationException: The type initializer for 'System.Windows.Automation.InvokePatternIdentifiers' threw an exception. ---> System.BadImageFormatException: Nem megfelelÅ‘ formátumú program betöltésére történt kÃsérlet. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x8007000😎
at MS.Internal.Automation.UiaCoreTypesApi.RawUiaLookupId(AutomationIdType type, Guid& guid)
at System.Windows.Automation.AutomationIdentifier.Register(AutomationIdType type, Guid guid, String programmaticName)
at System.Windows.Automation.InvokePatternIdentifiers..cctor()
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.Initialize()
at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer..cctor()
<<< Error
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.01.09. 20:35:24
Szerintem még nem láttam linkelve:
LETÖLTÉS
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.01.09. 20:02:49
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.09. 19:54:30

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.09. 17:47:26
Jackal mit vársz tőlük, olaszok. Örüljünk, hogy ennyire is kész van.<#nevetes1>#nevetes1>
Az életben érdemes feszegetni a szabályok határait, mivel az ember életéről van szó, a karrierjének versenyeiről amin sok olyan dolog múlik ami visszahat...az életre.
Itt semmi az ég adta világon. A győzelem érzése jó dolog, de én ettől több fizetést nem kapok, az életem, a családom élete egy cseppet sem múlik, vagy van összefüggésben ezzel.
Mindenki tudja hogy a pályát fehér vonalak határolják, ezt átlépni két kerékkel lehet, négy kerékkel nem...kivéve az egyéni szabályozást.
A szabályok feszegetését nem érdemes érvként használni, a játék fizikai fájlait sem piszkáljuk a szabályok kiskapuit keresve.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type