42876

banner
  • lac coo
    Hát aza ttól függ mivel megy az ember rF-ben :)
    Egy szivar után átülni az ittenibe elég vicces :)
  • b-type
    Huh most két-három napja nem mentem az AC-val ellenben mentem ma az rF2-vel, gondoltam MotoGp időmérőig felnézek a Masters szerverre 10percre....hát szép pofon volt :D
    Nem gyengén nehéz az rF2 után, még holnap ráfekszek.
    ..és bocs a Masters-től a btipus körömért, javítom majd holnap.
  • neilszab
    Indul az Assetto Corsa DTM '93 Bajnokság!

Április 19.-én elrajtol a Dream Pack legjobban várt autóival, a 93'-as DTM-es versenygépekkel vívott küzdelem és megmérettetés! A Prekvalifkáció már elindult, ahol már több mint 120 köridő található és a a szimulátoros élmenők között olyan nevek is feltűnnek a lista elején, mint Michelisz Norbert és Kiss Norbert!

Ugyan akkor a sok résztevő miatt senkinek sem kell amiatt aggódnia, hogy ne találna a futamokon magához illő méltó ellenfelet, így bátran jelentkezhet mindenki, azok is, akik csak most ismerkednek még a műfajjal!

A bajnokság 6 fordulóból fog állni, a részvétel NYÍLT, viszont a futamokra előzetes nevezés lesz szükséges, további infók itt:

Kiírás: AC DTM '93 Bajnokság
    Köridők: Prekvalifikáció

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.11. 20:28:08
  • Zozzer
    szerintem indítsd el, és majd kiforrik mi lesz :)
  • lac coo
    Akit erdekel az bofogjon valamit ide aztan meglatjuk :) Csak hogy van- e ertelme egyaltalan, 5 ember nem jo ez a dolog....
  • Zozzer
    akkor mi lész? :) meg mikor? gondolom csak elindítod, aztán leszünk ahányan leszünk. esetleg prohardverre ki szoktátok írni? mióta rátaláltam erre a fórumra, azóta sem olvasgattam ott
  • lac coo
    Nekem az is jo, csak kell vagy 10 - 15 ember....
  • bmwcrash
    Monza?
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.04.11. 18:55:10
  • lac coo
    Mugello, Spa Monza valami egyszerubb.....
  • Alucard92
    Ezt most így itt hagyom :)

• Zozzer
    benne vagyok! Mugello? Nem kérés, csak egy ötlet :)
  • bardocz
    Csak ne Silverstone :)
  • lac coo
    Nekem mindegy valami egyszeru palya, csak kellene vagy 10 ember :)
  • bardocz
    Mikor, milyen pályán, melyik gt?
  • lac coo
    Egyórás GT futam ? Na? Na? :D
  • lac coo
    DLC ben van.... !
  • szempo
    Köszönöm a segítséget.
  • Alexease
    Alfa 155
  • lac coo
    Ilyen kijelző van egy kosárral ott ahol a többi cucc ...
  • szempo
    Sziasztok!Még csak pár napja tolom ezzel a sim-mel.A kérdésem az lenne,hogy létezik-e összkerekes autó hozzá vagy csak első ill. hátsó van.A válaszokat előre is köszi.
  • Jackal
    Ha találtok ilyen fokozat kijelzőt, csak mondjuk nem ekkora batárban, az engem is érdekelne. Hozzákötni nem nehéz, főleg ha ugyanolyan vezérlőcsipje van mint a ledesnek.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.11. 14:03:03
  • lac coo
    És ha beforrasztom egyik kicsi kijelző helyére ? :DD
  • Adam Jonas
    Ennél már nem árt, ha azért ismered valamennyire az Arduino programnyelvét.
  • Alexease
    Nem csak az olaj mennyisegetol fugg (meg a gonosz kitermelo hatalmaktol;P). Vilagszerte tobb 10millio embernek ad munkat az olaj es az azzal kapcsolatos gyartas, szallitas, forgalmazas stb. Meg persze az arra epulo eroforrasok es egyebek. Nem csak maga a tankolas, hanem a motorokhoz keszult technika, banyaszat, gyartas, fejlesztes... Orakig sorolhato:D Ezt nem lehet nehany ev alatt atrendezni. Teljes iparagak es orszagok megelhetese fugg tole.
    Valszeg nemzetkozileg (a hatterben) vannak mar hosszutavu tervek (50-100 ev?!). Es persze mindezt ugy kell atszervezni, hogy a jelenlegi nagyhatalmak (orszag, penzugy, vallalatok, emberek stb.) ugyanugy megmaradjanak a toppon, csak mas legyen a hatalom es a gazdagsag forrasa:DDDD
  • lac coo
    Ilyent hogy lehet hozzáfoltozni ? :))

• macleody
    Amíg van olaj, addig nem lesz nagy változás.
  • b-type
    Ezek a motorok az utolsókat rúgják...nem is arról van szó hogy ez jobb, vagy az, így is nagyon sokáig húzták, sztem tovább mint kellett volna.
    Szeretem a szagukat (benzin), szeretem a hangjukat, a mechanikus zörejeket...szinte mindent, de már 15-20 éve kellett volna ott tartani ahol most tartunk.
  • Gadfly13
    Lehet, hogy egy technológia "csoda", illetve zöldebbé teszi a motorsportot, de nem mind1, h mitől/miként ráz ki a hideg.

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.04.11. 08:38:29
  • Alexease
  • bardocz
    Az elektromotor kurvajó dolog, elég csak ránézni a nyomatékgörbéjére. És nagyon jól lehet szabályozni is, pont annyi nyomaték jusson a kerékre, hogy nem forog el, formula studentben meg pl azt csinálták a gyorsulásra, hogy a pilóta alá raktak szivacsokat, hogy magasabban legyen, és hátsó kerekekre kiállva gyorsítson.
  • lac coo
    Hat aki ert hozza annak biztos konnyu :)))
  • neilszab
    Mentem már komolyabb elektromos gokarttal, illetve Formula Student autóval is és azt kell mondjam rohadt jó az elektromos hajtás. Egyrészt mert nem kell pörgetni a motort, hanem azonnal minden nyomaték a rendelkezésedre áll (elképesztően brutál jó érzés), másrészt pedig a motorhang hiánya sem zavaró, mert így egy csomó új dolgot van lehetőséged hallani a gumi és a futómű felől.

Ez az AC Formula E videó tényleg botrányos, de a hangot szerint elcseszték, ez itt jobban hangzik:link
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.10. 19:46:13
  • Gadfly13
  • Adam Jonas
    Olyat még nem láttam, de azt amúgy könnyű összerakni.
  • Gadfly13
    Aki tudja (és érdekel) 19:10-kor nézze a Sport Klub-on a híradót, mert információink szerint a B3R tehetségkutatójáról lesz szó ill. a tegnapi hungaroringi tesztről.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.04.10. 18:11:24
  • lac coo
    Sima ledsor nincs ebbol a cuccbol ?
  • Adam Jonas
    Tegnap elkezdtem nézegetni a 3D nyomtatás árakat. Majd ha lesz időm valamikor, csinálok hozzá egy tokot, aztán 1-2 budapesti cégnek meg elküldöm árajánlatra, hogy mennyiért csinálnák meg a tokot.
  • Gadfly13
    Atyaéég! Ki az aki ezt képes elviselni? :)

• alma2
    Van fast dash neveztu is a playstore-ban, ingyenes. nem kesik, usb-n is megy. Meg meg jo par ezen kivul.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.10. 13:38:32
  • Szabi #29056
    én a lite-os kis egyszerűt használom, nincs túlbonyolítva és szépen müködik is :)