42876
-
#29135 atya úr isten :)
magyar vagy sem, ilyen brutális kondiciók mellett én percet nem maradnék náluk... -
croatianus #29134 Na ez a megoldás még fel sem merült valamiért. Ha forintot töltök fel, azért nem vonnak sarcot (akkorát).
Az a 400ft már úgyis fenn van (ill. csak 375, mer' átváltottam euróba ).
Bár igaz, hogy ha ez működik, akkor az instantnak is működnie kéne.
Mondjuk, már annyira racionális világban élünk, hogy sokszor csak az egészen irracionális megoldások segítenek. -
#29133 Ha a Paypal leterhelte a kártyád akkor elvileg simán Paypal számládra feltöltesz egy összeget és onnan fogja levonni a pénzt, kártya csak ahhoz kell, hogy a Paypal fiókodra feltölts pénzt.
Persze úgy is működnie kellene, hogy a Paypal fiókodhoz hozzá van rendelve a kártyád és Paypalon keresztül a kártyádról húzza le a pénzt úgy, hogy a Paypal fiókodon egy árva fitying sincsen. -
Solt #29132 Ámen... :D -
croatianus #29131 "Otthon" már menőztem a G27-emmel, de valószínűleg ott is fel kell vessem, hiszen ott fontos a téma-diverzitás:-)
Azonban, ha sikerül végre a tranzakció, akkor netán beszélhetnénk arról a "nyugdíjas" ligáról, amit itt a múltkor pedzegettél. -
Solt #29130 "mindkét esetben kivetik a horrorisztikus 3700ft-os átváltási sarcukat"
Ezért beszél le róla! :D Nálam ez úgy működik, hogy a banki középárfolyamon átváltják, majd összegtől függően levonnak pár forintot! ;)
Véleményem szerint ez biztos, hogy nem beállítás függő.. vagy működik, vagy nem! Ha nem, akkor "állítgatni" csak a banknál lehet... limitáció, számla csomag, stb.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.14. 12:10:14 -
croatianus #29129 Hú, köszönöm a sok választ!
Sorba megyek:
Bankot nem szívesen váltanék, ennek itt van helyben a "faluban" fiókja, utálnám, ha ilyesmiért is be kéne másznom a szíkesfővárosba, ráadásul állítólag "magyar tulajdonú" (Polgári Bank).
Mint azt a fiókvezető asszonyság elmondta, ha egy kártyán van háromjegyű, ún, cvv-szám, akkor működnie kell onlány, és nem is tud olyan panaszról, hogy valakinek ne működne. Ettől függetlenül a gúgli tele van azzal, hogy a maestro vagy működik, vagy nem. Azt viszont nem tudom, hogy neki mi érdeke fűződne ahhoz, hogy ne akarjak más kártyát, mivel azzal indítottam, és tk. lebeszélt róla (persze neki, mint elmondta, szuper-arany-dombornyomott volt mindig). Az egyetlen gáz, ami kiderült, hogy nincs különbség náluk a külföldi bankszámlára utalás, és a külföldi onlány vásárlás között, mindkét esetben kivetik a horrorisztikus 3700ft-os átváltási sarcukat. Viszont maga az, hogy dombornyomott legyen, más források szerint sem számít ezügyben.
Ha lenne is valami rejtett bibi, már elárulták volna, csak, hogy békénhagyjam őket. Persze, nincsenek illúzióim a manapság adott szakterületen tevékenykedők szakmai kompetenciáját illetően.
Mindenesetre, a helyzet az, hogy a PayPal elfogadta a kártyát, és sikeresen próbaterhelte a 400ft-al, tehát, mondhatjuk, gyakorlatban is legalább egyszer már működött.
Szóval nem jut-e eszébe valakinek esetleg valami olyasmi, amit a Paypal vagy Steam profilban rosszul állítottam be? -
Solt #29128 Miért nem "otthon" (IL-2) kérdezed meg? :)
Nekem van Master Card, Visa, és Maestro kártyám is, mindhárommal simán megy a vásárlás Steam-n. A gondot itt az adott bankhoz tartozó számlacsomagra vonatkozó korlátozás, egyéb belsős intézkedések jelenthetik. Én például képtelen voltam egy K&H-s Visa kártyával külföldi fogadóirodához pénzt feltölteni... hívtam a bankot, azt mondták mennie kell... ezt eljátszottam vagy 3x, aztán csak kinyögték, hogy azt nem engedélyezik. -
#29127 @croatianus
Én is azon a véleményen vagyok, hogy Master Card vagy Visa és mindenképp dombornyomott legyen! Maestro-t nem ismerem, viszont szomorú tény lenne, ha a Bankodban nem ismernék a kártyák funkcióit (persze megeshet ez is), így ezt a feltételezést kikerülvén lehet érdemes lenne létrehoznod egy teljesen új paypal számlát és megpróbálni még1x lépésről-lépésre. Ha esetleg ez sem segít, viszont van a családban vkinek dombornyomott Master Card v. Visa kártyája, akkor lehet érdemes lenne azzal is egy próbát tenni és akkor hamar fény derülne az igazságra. ;) -
#29126 Alapvetően a maestroval nem is lehet vásárolni online. Anno amikor csináltattam a kártyát akkor mondták hogy ha akarok online várásolgatni akkor master card kell. De mostanában láttam 1-2 helyet ahol azért engedi a maestroval történő vásárlást is. De amúgy azzal nem fogsz tudni shoppingolni. -
#29125 Válts bankot. De most komolyan. -
croatianus #29124 A primary currency-nek gondolom forintban kell lennie (bár próbáltam már euroval is).
Esetleg nem lehet, hogy a steamen valami számlázási adatoknak be kéne állítva lenni?
Egyébként nagyon köszönöm a gyors, segítőkész reagálásokat! -
croatianus #29123 Mondom, már annyit jártam a nyakukra, hogy na, és megesküsznek rá, hogy működnie kéne. -
#29122 A bankodnal nezd meg, nincs e valami limt beallitva ! -
croatianus #29121 Hát igen, arra is elszántam már magam, az csak kb, 600ft kőcsség, de attól tartok, hogy ha így "instant" nem megy, akkor úgy sem. -
croatianus #29120 Csak "receiving limit"-et találtam, ami évi közel nyócszázezer ft. Nem tudom, hogy a "view limits"-en kívül hol lehet még ilyesmi.
A PayPal annyit ír egyszerűen, hogy "denied", semmi egyéb. A steam meg, hogy:
"A vásárlás nem fejeződött be. A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a paypalon."
A közvetlenül steam-en vásárlással két gond van: az egyik, hogy a maestro nincs listázva lehetőségként, a másik, hogy a bankom onlány fizetésnél is felszámol egy aranyos 3700ft-os sarcot az átváltás miatt (bár ez már egyre kevésbé zavar) -
Timbu #29119 Vagy tudsz olyat, hogy belföldi banki átutaláson keresztül töltöd fel a paypal számládat. (A paypal ad egy azonosítót, amit közleményként kell beírni utaláskor.) -
#29118 Nincs rajta valami online limit ???
Nálam volt az egyszer , 5000 Ft-ra volt beállítva , a fölött nem engedte a bank a vásárlást ....
Bár jó lenne tudni mit ír a Paypall ....
Amúgy Steam-en tudsz közvetlenül kártyáról is vásárolni ,nem kell Paypall ... -
croatianus #29117 Üdv a sofőr uraknak!
Elnézést érte, de valójában off témával hozakodnék elő, bármennyire is kapcsolódik számomra az AC-hez. Az a helyzet, hogy annyira nem találok megoldást sehol, hogy reménykednem kell, hátha itt kapok segítséget.
Némi simbim-es, rfactor-os, RBR-es offline múltal, gondoltam, hogy kipróbálom, mit nyújt az AC, amúgy "demo verzióban".
No, annyira megtetszett, hogy minden józan megfontolás ellenére mindjárt be is szereztem egy G27-et, de a lényeg, hogy egy PayPal számlát is csináltam, hogy ápgrédelhessem a virágbótit.
És itten kezdődött az én problémám. A PayPal látszólag tökéletesen működik a hozzárendelt kártyával (maestro), szóval verifikálva lett, de mégsem sikerül eszközölnöm a vásárlást a steam-en. A bankban már lassan hozzám szoktak, annyit mentem be, hogy de nem lehet-e, hogy valami mégsincs engedélyezve, és amúgy meg hiába gúglizgatok kétségbeesettem, nem találom, hogy mi lehet a bibi.
Szóval, ha valakinek lenne ilyen irányú tapasztalata, és megszánna valami titkos összetevő kinyilatkoztatásával, én azt úgy megköszönném! -
#29116 Ezt nekem a telefon játsza el ,ha be vagyok jelentkezve másik gépen .... -
#29115 Korábban is terveztek egy ilyen ingyenes autó pakk szerűséget, hogy meghálálják a Dream Pack eladásokat. Ennek része a GTR meg ez a Quattro meg még ki tudja mi, 5 autóról van szó. -
Tyuki80 #29114 Igen!Pontosan mi is ez? -
#29113 Amúgy pontosan mi ez a bonus pack ? -
Jackal #29112 Nyomj egy clear cache-t a chromeban és meg fog javulni, biztos valami régi maradt benne. -
#29111 whááá, lesz Quattro a bónusz csomagban -
#29110 sajnos mostanában sok ilyen furcsaság van, néha elromlik valami, aztán álltalában megjavul idővel :D -
#29109 Persze most h írtam ismét működik.
Viszont most úgy csináltam, hogy közvetlen google-ben kerestem rá az SG-re, amelynek a főlapján kattintottam a fórumra, majd rákerestem erre a topikra. Így bejött és azóta könyvjelzősávon is elhelyezett gombról is bejön. Be cacheslhetett most vmit v. mi? :)
Ha gondoljátok nyugodtan töröljétek ezt és az alábbi hszt is. -
#29108 Srácok!
Az mitől van, hogy már napok óta nem jön be ez az SG topik Chrome böngészőben? Több gépről is próbáltam, sőt mobilról is, de ugyan az a helyzet. Mozillával viszont működik (most arról írok). Most hétvégén úgy látszott megoldódott a probléma, mert működött Chrome alatt is, viszont ma ismét nem. Ez az oldal fogad Chromeban: KÉP
Másnál is vannak ilyen gondok?
Többnyire UPC-s netről vagyok, gondoltam h esetleg a pár napja kialakult dolog miatt lehet LINK, viszont ha a szolgáltató blokkolná, akkor Mozillával sem jönne be. A Chrome cenzúráz v. mi? :) -
#29107 Most nézem az RSR Spa + C7R kombónál lévő időket, jól el lett cseszve a Corvette. A GTE kategóriának valahol a GT2 és GT3 között kéne lennie, nem pedig egy szinten a GT3-mal. -
#29106 -
#29105 jé, egy Egri Ford :D -
#29104 http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-shelby-cobra-427-v1-1-released/ -
#29103 őő de spaban a e30/DTM merga meg alfa gecó lassú:) -
#29102 na csak semmi felvagas :), ha utolered az a.i-t, ugy hogy nem az elso kanyarban elozod le, akkor tudsz valamit :)
Amugy jatekon belul lehet allitgatni a csuszkat. -
#29101 Melyik file-ban tudom piszkálni az AI-t? Hogy gyorsabb legyen. -
#29100 Ez az , kössz !!! -
#29099 Ő lenne?
-
#29098 Off.: egyszer lattam a tv ben egy reszt a hogyan keszuk sorozatbol, amiben faboritasu egyedi kormanyrol volt szo ... valaki nem talalkozott vele neten ? -
#29097 Most neztem bele a malaj forma 1-be, Michelisz Norbi is a mod AC-s palyan mutatta be a dolgokat :) -
#29096 E30-l mentem, kb. 15-20 kört, előtte Abarth500 és a Corsa össze-vissza talán 30 kört.
De igazából lényegtelen, teljesen más az autó tapadásvesztése, súlymozgása...kezelése. Bár a súlymozgást kivenném mert az mint olyan gyak. nem volt.
mind mod volt az rF2-ben, ezért nem az rF2 baja...