Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Felesleges keresgelni, nem talalsz olyat, ami kimenti videonak a visszajatszast😄
Más megoldás kéne, mert egy pár perces gyakorlókörnél például oké a dolog, de egy hosszabb versenyt újra végignézni csak azért, hogy fel tudjam venni, hát ez már nem igazán jó megoldás.
Mindegy, keresgélek tovább vagy kitalálok valami okosságot. :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Alexease
A MOD listaban? Van ott meg eleg hianyossag, ilyennel nem foglalkoztam😄
Alex, javascriptben mennyire vagy járatos? Kép fölé nem akarsz egy egér hint-re felbukkanó nagyított ablakot feldobni a listában?
Itt megvan hozzá minden: LINK
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.11. 22:15:51
Alexease
Ha csak a Camaro kell, azt mar feltoltottem😊
The RaceDepartment website and forums are closed as we are addressing a server error. We'll be back a.s.a.p.

We'll keep you posted via Facebook/Twitter so give us a follow if you wish to receive updates. Free coffee @ The Bar.

További infó: ITT
b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ilyenekkel szoktam én is szórakozni 😄 A Porsche 944-et vállalom..
macleody
Úgyis összetöri mindenki vagy így, vagy úgy. Én T90-essel indulok. A renitens versenyzőket pedig nemes egyszerűséggel kilövöm 😊
b-type
A Miura van nagyon lemaradva itt Spa.ban: ...meg én, elkalapált az AI 😄
idők (100%-s AI-val):

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát szervezzétek meg, én elindulok ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Gondolj bele, van egy több 100ezer dolláros autócsodád akkor az elsődleges hogy ne törd össze, úrvezetőként teljesíted a rally-t, a valóságban persze rengeteg féle típussal mehetsz, akár Skoda 130rs a V12-s Miura-val, pár ezer dolláros Mini-vel a sokszázezer dolláros versenyautó ritkaságokig.
Egyébként is az elsődleges hogy ne törj autót/érj célba, de ezeknél a gyönyörű régi verdáknál szinte adja magát.
..hát nem kell mindig pengeélen menni, mert abból vagy törés lesz, vagy sofőrzseni vagy. 😊

lac coo
Mondjuk ezekkel a lélekvesztőkkel menne a tököm ennyi kilométert, én a kisfityóval majd szépen végig autózgatok ! 😊
Cobraval, törés nélkül, ugyanmááá! 😊)

bmwcrash
<#eljen>
b-type
van idő, a futamok közt azért bőven...akár hetek is, a végeredményről kell egy kép, ott úgy is rajta van ki mennyit kapott az elsőtől, akik pedig körhátrányba kerültek azok kapnak egy átlag időt és pont. 😊
versenyről versenyre összeadódnak és követhetők így az idők.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.11. 16:38:45

lac coo
Hát de így manuálisan írogatni, számolgatni ,replayt nézegetni azt azért nem lehet 😊

b-type
attól függ, úgy kell összetenni a pályákat és a körszámokat hogy pont koppra kiadja az 1000mérföldet, és akkor simán mindenkinek csak az idejét kell számolni, egy futamnyi időelőnyt úgy sem lehet összeszedni, így az utolsó futamra aki vezeti a Mille-t az már tudja hogy mennyit kell a másodiktól, és mennyi a harmadiktól, az adott versenytől függetlenül számolhatna...ha több percet tudott összeszedni akkor már futam közben közölhető vele, hogy csak be kell hozni az autót (ÉPSÉGBEN!) 😊
A törésekhez replay kell mindenképpen, mert lehet nem saját hibából tört.
Autótörés nélkül végigvezetni 1000mérföldet versenytempóban mindenképpen óriási dolog, ha ezt valaki a leggyorsabbként teszi, az előtt leborulok.
Az autótöréshez járulékos büntetés lehet egy típuscsere. ...ha a bírák úgy látják hogy ez a törés több hónapos újraépítést igényel, akkor vagy egy másik típust kell választani, vagy pedig egy a sorozatban szereplő VIP autót ami viszont hangyafasznyival gyengébb...esetleg a második törésnél csak VIP autó jár.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.11. 16:34:58

lac coo
És kell annál jobb ? 😊

Egy ilyenbe még talán én is be mernék nevezni. :-)

Lenne egy kérdésem is megint. :-)
Van-e lehetőség arra, hogy a replay-eket valamilyen emberi formátumban (avi, mp4....) mentsem a gépemre ? Például ha Youtube-ra szeretnék videot csinálni vagy csak a munkatársaimnak megmutatni a játékot. Jelenleg azt csinálom, hogy elindítom a replay-t és nVidia Shadowplay-jel veszem fel a képernyőről.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

lac coo
De ehhez kellene valami program, ami számolja az eredményeket, töréseket, futott kilométert stb ...
De amúgy jó ötlet, tetszik 4

b-type
Sztem a Miura-s tulajok belereccsennének békebeli 4ezres V12 😄
...de lehetne ilyen, hogy ingyenes futamok, viszont aki megtöri az autót az fizeti a szerver ráeső (normál) éves tagdíjját, aki viszont törésmentesen vezet az ingyen futhat a szerveren. 😊)
..és egyéb szankciók, a fantáziára bízva..<#integet2>

lac coo
De akkor a benzin, és a gumi is kerüljön pénzbe ! 😛

b-type
Egy ilyen cuccot összerakhatnánk, Porsche-Cobra-Detomaso-Miura..egymáshoz hangolt fizikával.
felmatricázva egy spéci Mille Miglia-t, Ezer mérföld összesen különböző versenypályákon.
Minden versenynek lenne győztese, de az összesített idő is számítana, mert a virtuális 1000mérföldön így haladnak az autók.
autótörés qva sokba kerül! 😊))

maffioso
Á, látom. Köszi.

\"If in doubt, flat out!\"

Na az engem is érdekelne! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Majd egyszer szervezzunk egy gentleman-ligat, 40 eves kortol, az lesz a jo dolog ! 😊)

Ez így tök jó. Ilyesmire gondolok, hogy ne egy véletlenül összerakott körön múljon az egész, hanem jobban számítson az "overall" teljesítmény.<#eljen>
gordon 24
Így, így! Maximálisan egyetértek! :-)

Downhill!!

Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy semmi értelme bekerülni a jobb szerverre, ha ott mindenki gyorsabb nálad. Tudom, hogy folyton mindenki győzni akar, de a versenyek csak egy első hely van. Ennél sokkal fontosabb, hogy jókat csatázz, de ezt csak egy veled egy szinten lévő mezőnyben teheted meg, teljesen mindegy hogy ez A, B, vagy C szerver. A sikert meg mindenkinek magához képest kell értékelnie és a lehetőséghez képest reális célokat kitűznie, és tudni örülni azok teljesítésének helyezéstől, szervertől függetlenül. Ha vkinek nincs ideje órákat, napokat beleölni, akkor tűzzön ki egy fix ráfordított időkeret, amiből gazdálkodik és abból próbálja meg kihozni a legtöbbet... <#wink>

A résztvevők szervek közötti elosztása pedig egy olyan probléma, amit sajnos nem lehet maradéktalanul igazságosan és jól megoldani, sem az elosztást, sem a pontozást... sajnos mindig ki fog lógni a lóláb valahol.

----

Ami pedig a versenyzők morálját és a "darálót" illeti, az AC megjelenése teljesen új embereket hozott össze, akik igen eltérő múlttal, tudással, morállal és versenyzésről alkotott elképzelésekkel rendelkeznek és ebből a helyzetből adódóan gyakorlatilag borítékolható a kezdeti káosz. Minden bajnokságnak szüksége van jópár futamra addig, mire rendbe rázódik a mezőny és letisztul a fejekben, mit lehet és mit nem. És ez persze nem megy magától, csak akkor ha a résztvevők jelzik a problémás eseteket a szervezőknek, azok pedig megteszik a szükséges lépéseket... más különben nem lesz semmi előrelépés az ügyben. Puszta mondogalódással és morgolódással nem lehet eredményt elérni...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.11. 14:02:06

gordon 24
Mi adunk bonusz pontokat a B szerverért. Tehát ha a B-n az első 5 ben vagy kap bónuszt. A Race07 esetében kb az A szerever 18. helyéért járó pontot kapod. Aztán ha bekerülsz a bajnoki tabellán a top 25 ben automatice A szerverre jutsz. Így ha a B szerveren sokszor elöl végzel akkor kb 90%, hogy 2-3 futam után A-n vagy.

Sajnos máshogy nem igazán lehet megoldani. Az lenne a fasza, ha 40 -50 autót engedni a szerver egyszerre, de ez nem igazán megoldható, ahhoz már atom erőművek kellenének, plusz szerver kapacitásának is nagynak kellene lenni. Tehát soha nem fogja egyetlen szimes csapat ezt megcsinálni. Pedig nagyon király volna.

Downhill!!

Alexease
1980_Renault_5_Turbo_v030.rar
1988_Ford_Sierra_RS500_Cosworth_v082.zip
1991_Honda_NSX_Beta2.zip
A 30 perces intervallum jónak tűnik. Az A szerver azért kell, mert a B szerver első az csak 21. (20 fős szerók esetén). A pontokat is így kapja, így a prekvalon egy fontos van, hogy bekerülj az A szerverre, és ha ott utolsó is vagy, több pontot kapsz, mint ha B-n első vagy. De ahogy Laccoo is írta, úgy én sem rugózok ezen, ha tetszik megyek, ha nem akkor nem😊
lac coo

lac coo
rommá tört felfüggesztéssel mit csináljak ? 😊))
Bemehetek javítani ,de az több perc csak amig a boxban állok .
Igen elöl jól mennek, de oda nem férek be ....
mindegy, nem rugozok én ezen, ez nekem nem jó, az eredmény annyira nem izgat, de erre nem érdemes szabaddá tennem magam 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.11. 12:38:27

2 verseny után fel is adod?
Nem értelek!Abszolút nem jellemző a darálás arra a ligára!Sztem csak arról van szó,hogy a mezőny közepe nagyon sűrű és rapszódikusan megy, van pár ember aki nem érzi úgy a dolgokat..de ez a darálás nekem erős.Nem is tudom mikor volt balesetem versenyen.Rá kell jönni,hogy lehet ezekből kimaradni.Szerintem ne add fel!<#awink>
Bármi baj történik a versenyen,ne legyen az az első,hogy kilépsz.Nagyon sokan ezt csinálják.Ezt nem is értem..
lac coo
Mondjuk ezzel szervert inditani . hááát...

amilyenek a ami játékosok, szerintem rögtön jelentgetés , anyázás lenne , hogy miért használja valaki a másik cuccát 😊)

gordon 24
Én is szervezek bajnokikat a vsr-ben jó pár éve. Sajnos valahogy a sok jelentkezőt osztanod kell, mert egy szerverre nem fér l mindenki. Ezért van nálunk is a prequal rendszer. Igaz mi úgy csináljuk, hogy nem engedjük egy hétig futni a pilótákat, hanem van rá 30 percük. (gyakorolni persze rengeteg, de csak a 30 percet vesszük figyelembe)
De a lényeg a lényeg, a B szerveren is nagyon színvonalas jó futamok vannak. Én sosem értettem azt, miért akar mindenki ennyire az A szerveren menni. Egy az, hogy ha olyan vagy, hogy A szerveren tudsz lenni szerinted 15 . akkor a B-t valószínűleg megnyerheted, nagyobb sikerélmény neked hiszen nyertél. Az összeszámolásnál, meg a mezőny egészét veszed, tehát ugyan úgy kapod a pontokat.

Én nem vagyok egy gyors pilóta a saját bajnokságainkon is mindig a B-n megyek. A bajnokik végén még is volt, hogy a Top 10 ben végeztem. Nálam is van munka, család, gyerek, nem tudok setupolni, még is baromi jól el vagyok. És ugye ami még előnye a bajnokságnak a fun futamhoz képest, hogy van tétje. Nem löknek ki olyan könnyen, hiszen büntetés jár érte stb stb..

Tehát érdemes ligázni, jó az... Mi valószínűleg csak szeptembertől szervezünk Assettoval, de ha akarsz gyere hozzánk :-)

Downhill!!

Alexease
A Chrome/Gmail minden csomagolt file-ra parazik, amiben futtathato cuccok vannak. Ebben a MOD csomagban van egycsomo python, DLL es a replay lemento EXE is😉 Ami igazabol felesleges, mert nem az a lenyeg benne, csak a bajnoksagukhoz kell, ugy sem hasznalja mindenki, es valszeg van/lesz beloluk frissebb is.
lac coo
Mindenki elment ligázni 😊))

Én keresek valami külföldi szervert, kicsit darálás néha, de legalább nem unalmas 😊)
Én is elindultam féltávon egy ligában, de két verseny után szvsz ennyi is volt, darálás ...

szervert nagyon nem indítok már, egyrészt senki nem jön, meg foglalkozzon vele a halál, minek ....

Írják az oldalon, hogy ne parázzunk akkor sem, ha figyelmeztet a vírusírtó, nem vírusos.
Ha el van találva a fizika kiegyensúlyozása, akkor jó kis mezőny, olyan full GT3 feeling. Aztán ha így van csinálhatna valaki ilyen fun szervert vele, mert pl. nekem úgy tűnik ez a bajnokizás nem az én területem. Prekvalon 800 körből egy sikerül, aki nem tud menni ennyit az nem jut be az A szerverre, a futam napján meg olyan köridők vannak, hogy végig az A szeró 15. hely környékén tudnál menni. Kicsit bosszantó<#levele> Eddig sem bajnokiztam, azt hittem majd most, de már megértem azokat, akik nem kínlódnak ezzel munka, család mellett. Az esti funok tökéletesek voltak számomra, kár, hogy nem sikerült összejönnünk 10-15-en és inkább abbamaradt😞
Erre a csomagra a chrome ráugrott, van benne valami gyanus installálós cucc. (szerintem azt az msi-t ne indítsátok el...)
Alexease
Az meg az elejen volt, mar regen ki-be lehet csomagolgatni oket😉 De a becsomagoltat ellenorzi, azzal (elvileg) nem lehet csalni. A kicsomagolt cuccokkal nem foglalkozik, az piszkalhato, nem ellenorzi online (vagyis korabban nem foglakozott vele, de szerintem most sem).
Az urd itt van a szokásos helyen<#zavart1>

Alexease köszi<#eljen>
Alexease
Feltettem a "szokasos" helyre.
maffioso
Engem az urd érdekel csak belőle.

\"If in doubt, flat out!\"

Sziasztok!
Ha szervert indítok, akkor hol kell beállítanom, hogy green-ről induljon a pálya gumizódása (viszonylag gyorsan gumizódjon fel), ne legyen büntetés, viszont sérüljön az autó? Nekem nem világos, hogy mi micsoda a launcerben ill. milyen számokat kell beírni a kívánt eredmény eléréséhez?! (Pl. a "session Transfer" mit csinál?)
Előre is kösz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64