Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, keresgélek tovább vagy kitalálok valami okosságot. :-)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Itt megvan hozzá minden: LINK
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.11. 22:15:51
We'll keep you posted via Facebook/Twitter so give us a follow if you wish to receive updates. Free coffee @ The Bar.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
idők (100%-s AI-val):
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként is az elsődleges hogy ne törj autót/érj célba, de ezeknél a gyönyörű régi verdáknál szinte adja magát.
..hát nem kell mindig pengeélen menni, mert abból vagy törés lesz, vagy sofőrzseni vagy. 😊
Cobraval, törés nélkül, ugyanmááá! 😊)
versenyről versenyre összeadódnak és követhetők így az idők.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.11. 16:38:45
A törésekhez replay kell mindenképpen, mert lehet nem saját hibából tört.
Autótörés nélkül végigvezetni 1000mérföldet versenytempóban mindenképpen óriási dolog, ha ezt valaki a leggyorsabbként teszi, az előtt leborulok.
Az autótöréshez járulékos büntetés lehet egy típuscsere. ...ha a bírák úgy látják hogy ez a törés több hónapos újraépítést igényel, akkor vagy egy másik típust kell választani, vagy pedig egy a sorozatban szereplő VIP autót ami viszont hangyafasznyival gyengébb...esetleg a második törésnél csak VIP autó jár.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.11. 16:34:58
Lenne egy kérdésem is megint. :-)
Van-e lehetőség arra, hogy a replay-eket valamilyen emberi formátumban (avi, mp4....) mentsem a gépemre ? Például ha Youtube-ra szeretnék videot csinálni vagy csak a munkatársaimnak megmutatni a játékot. Jelenleg azt csinálom, hogy elindítom a replay-t és nVidia Shadowplay-jel veszem fel a képernyőről.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
De amúgy jó ötlet, tetszik 4
...de lehetne ilyen, hogy ingyenes futamok, viszont aki megtöri az autót az fizeti a szerver ráeső (normál) éves tagdíjját, aki viszont törésmentesen vezet az ingyen futhat a szerveren. 😊)
..és egyéb szankciók, a fantáziára bízva..<#integet2>#integet2>
felmatricázva egy spéci Mille Miglia-t, Ezer mérföld összesen különböző versenypályákon.
Minden versenynek lenne győztese, de az összesített idő is számítana, mert a virtuális 1000mérföldön így haladnak az autók.
autótörés qva sokba kerül! 😊))
www.smart-bus.hu
A résztvevők szervek közötti elosztása pedig egy olyan probléma, amit sajnos nem lehet maradéktalanul igazságosan és jól megoldani, sem az elosztást, sem a pontozást... sajnos mindig ki fog lógni a lóláb valahol.
----
Ami pedig a versenyzők morálját és a "darálót" illeti, az AC megjelenése teljesen új embereket hozott össze, akik igen eltérő múlttal, tudással, morállal és versenyzésről alkotott elképzelésekkel rendelkeznek és ebből a helyzetből adódóan gyakorlatilag borítékolható a kezdeti káosz. Minden bajnokságnak szüksége van jópár futamra addig, mire rendbe rázódik a mezőny és letisztul a fejekben, mit lehet és mit nem. És ez persze nem megy magától, csak akkor ha a résztvevők jelzik a problémás eseteket a szervezőknek, azok pedig megteszik a szükséges lépéseket... más különben nem lesz semmi előrelépés az ügyben. Puszta mondogalódással és morgolódással nem lehet eredményt elérni...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.11. 14:02:06
Sajnos máshogy nem igazán lehet megoldani. Az lenne a fasza, ha 40 -50 autót engedni a szerver egyszerre, de ez nem igazán megoldható, ahhoz már atom erőművek kellenének, plusz szerver kapacitásának is nagynak kellene lenni. Tehát soha nem fogja egyetlen szimes csapat ezt megcsinálni. Pedig nagyon király volna.
Downhill!!
1988_Ford_Sierra_RS500_Cosworth_v082.zip
1991_Honda_NSX_Beta2.zip
Bemehetek javítani ,de az több perc csak amig a boxban állok .
Igen elöl jól mennek, de oda nem férek be ....
mindegy, nem rugozok én ezen, ez nekem nem jó, az eredmény annyira nem izgat, de erre nem érdemes szabaddá tennem magam 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.11. 12:38:27
Nem értelek!Abszolút nem jellemző a darálás arra a ligára!Sztem csak arról van szó,hogy a mezőny közepe nagyon sűrű és rapszódikusan megy, van pár ember aki nem érzi úgy a dolgokat..de ez a darálás nekem erős.Nem is tudom mikor volt balesetem versenyen.Rá kell jönni,hogy lehet ezekből kimaradni.Szerintem ne add fel!<#awink>#awink>
Bármi baj történik a versenyen,ne legyen az az első,hogy kilépsz.Nagyon sokan ezt csinálják.Ezt nem is értem..
amilyenek a ami játékosok, szerintem rögtön jelentgetés , anyázás lenne , hogy miért használja valaki a másik cuccát 😊)
De a lényeg a lényeg, a B szerveren is nagyon színvonalas jó futamok vannak. Én sosem értettem azt, miért akar mindenki ennyire az A szerveren menni. Egy az, hogy ha olyan vagy, hogy A szerveren tudsz lenni szerinted 15 . akkor a B-t valószínűleg megnyerheted, nagyobb sikerélmény neked hiszen nyertél. Az összeszámolásnál, meg a mezőny egészét veszed, tehát ugyan úgy kapod a pontokat.
Én nem vagyok egy gyors pilóta a saját bajnokságainkon is mindig a B-n megyek. A bajnokik végén még is volt, hogy a Top 10 ben végeztem. Nálam is van munka, család, gyerek, nem tudok setupolni, még is baromi jól el vagyok. És ugye ami még előnye a bajnokságnak a fun futamhoz képest, hogy van tétje. Nem löknek ki olyan könnyen, hiszen büntetés jár érte stb stb..
Tehát érdemes ligázni, jó az... Mi valószínűleg csak szeptembertől szervezünk Assettoval, de ha akarsz gyere hozzánk :-)
Downhill!!
Én keresek valami külföldi szervert, kicsit darálás néha, de legalább nem unalmas 😊)
Én is elindultam féltávon egy ligában, de két verseny után szvsz ennyi is volt, darálás ...
szervert nagyon nem indítok már, egyrészt senki nem jön, meg foglalkozzon vele a halál, minek ....
Alexease köszi<#eljen>#eljen>
Ha szervert indítok, akkor hol kell beállítanom, hogy green-ről induljon a pálya gumizódása (viszonylag gyorsan gumizódjon fel), ne legyen büntetés, viszont sérüljön az autó? Nekem nem világos, hogy mi micsoda a launcerben ill. milyen számokat kell beírni a kívánt eredmény eléréséhez?! (Pl. a "session Transfer" mit csinál?)
Előre is kösz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64