42876
-
atiwrc #29175 Nem lesz az szűk, eleve az a kamion szélesebb mint az ETRC-sek, nem tudjuk mennyire pontos a mérete és a pálya méretét sem vehetjük tuti jónak!
Mivel már szinte minden kanyar bukótere le van aszfaltozva a legtöbb helyen fél kamionnal ki lehet lógni a pályáról....
-
Thread #29174 A dream pack autok 1.1.5 utani SFX konyvtaraban levo bank file-okat fel lehet lelni vajon valahol?
Azt meg tudnam igerni, hogy nem koptatom el oket, alig jatszok. :)
Anelkul elektromos autok, persze nem mondom hogy nem izgi.
Na meg az osszes mod autonak is elment az engine hangja. -
GPx8 #29173 Köszi! -
#29172 Volt frissítés ? -
#29171 a frissítés érinti a SPA DTM autót!
' Added dampers settings on BMW M235iRacing and Alfa Romeo 155 Ti V6 ' -
#29170 3.2-s verzió, talán ez:
van több 3.2-s verzió, de csak festésekben különböznek -
neilszab #29169 Ma este: McLaren F1 GTR - Spa!!
A következő időszakban a DTM és a GT bajnoki futamok között minden héten kötetlen Fun futamokat fogunk rendezni a bajnokságok aktuális pályáján. Ma este egy legenda kerül a terítékre, a közel 600 lóerős és alig 1 tonnás McLaren F1 GTR, melynek meghajtásához mi is szolgálhatna jobb helyszínül, mint Spa-Francorchamps?
Ma este a hangsúly nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
Infók: AC FunRace: McLaren F1 - Spa - 04.15
További futamok: Assetto Corsa - Fun Futamok
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.15. 13:27:17 -
GPx8 #29168 v0.30 -as verzió a kamionból? -
#29167 Végre, valaki figyelt :)
De, igen! :) Elcsesztem :D -
#29166 Fasza :) A hoppá nem a függetlenség napjában volt? -
#29165 Én azonnal kiforgatnám, nehogymá...! :DDD -
#29164 Te HRC-ben is ufó voltál. Csittt :D -
#29163 Lehet -
#29162 De te Norbi vagy, úgy könnyebb :D -
#29161 Én már 2-szer legyőztem 1v1-be -
#29160 Örülök, hogy tetszik. Igyekszem :) -
#29159 kedvelem az írásaidat...bár ezt már mondtam :) -
Michelisz Norbi ellen?!
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2015.04.14. 22:22:58 -
#29157 -
#29156 http://www.vezess.hu/automagazin_blog/mit-tud-uj-utcai/56215/ -
#29155 Kicsit szűk lesz szeptemberben a HunRing :)
-
#29154 -
#29153 Ez olyan mint pl. a Volvo truck, a Primera mellett a legjobb cuccnak tartom az AC-hoz. Lehetne gyorsabb a köridő, ha pl. elrángatnám a váltót, de egyszerűen jó érzés umond 'kamionosan' vezetni...vagy ahogy én képzelem, mert kamiont azt még nem vezettem :)
Mindjárt felteszek egy kört.. -
#29152 Igy van, aki gyilkolja az gyilkolja, engem nagyritkan vissz ra a lelek, pedig szinte mindegyik szimulator engedi es meghalalja idoben a veszett visszavaltast :-)
De nekem nem esik jol..viszont annyira nem is zavar. -
#29151 Szerintem orúzs határeset, 1:29, 2:06, 2:25, 2:30, 2:44 már pályaelhagyás. Pedig én sose voltam híve a pálya fehérvonalig tart, a rázó nem része dolognak. Mondjuk ahogy a masterses futamokon néztem senki se foglalkozott vele túlzottan, de épp ezért nem is volt belőle óvás gondolom. -
#29150 Mindenkire rá van bízva hogy vezet, nehéz összeegyeztetni a versenyzés ösztönével, de ez van. Számomra kicsit nehezebb volt elviselni állandó magyarázkodás nélkül hogy miért nem megyek gyorsabban. Be kell vállalni.
Norbi-nak nincs szüksége arra hogy ne programként hanem szimulációként tekintsen a játékra, hiszen neki a versenyzés a foglalkozása. Jó neki! :)
..Hozzátartozik hogy ha nem így vezetne akkor többen is megelőznék akik viszont hasonló stílusban nyomják, ez van.
-
neilszab #29149 Ezt az időt pálya szélesítés nélkül is meg lehet futni, azóta már van egy replay-em egy 4 tizeddel jobb körről mindenféle pályaelhagyás nélkül, majd az is feltöltöm... -
#29148 Jah, nekem ekkora bajom nincs vele, nem zavar, én nem akarok így vezetni, ha vesztek hát vesztek..
Mondjuk én mindenhogy veszítek, szóval no para :) -
Tyuki80 #29147 Hát ezzel most én is így vagyok!De ez van!Ne legyenek illúzióink,a szimulátoros világban ez a trend,a pálya addig tart ameddig a progi engedi (A videóban ha jól számoltam 6-7 szer volt az autó durván 4 kerékkel a fehér vonalon kívül)és ameddig gyorsabb így...,na és hát a visszaváltások...
De hát ez eddig is nyilvánvaló volt,a videó csak megerősített ebben a teóriában.Van egy határ ami felett a nagyon durva időkhöz egyszerűen ez kell.Ha meg nem csinálod akkor veszítesz.Nagyon nem értek egyet én sem ezzel a felfogással,sokszor volt vitám már ebből kifolyólag,aztán még én lettem a hülye,hogy pl hockenheimben az első kanyart miért nem vágom fűig,meg monzán is a sikánokat fűig stb.Ez van!
Ettől függetlenül Hajrá Norbi!Büszkék lehetünk,hogy egy ekkora sportemberrel tudunk körözgetni esténként. -
#29146 Nekem amúgy nagy csalódás ez az Alfa, vártam nagyon ,de olyan szürke kisegér lett .... -
neilszab #29145 Szerintem a toppilóták legfontosabb tulajdonsága az alkalmazkodás a körülményekhez mindenek felett, szóval amivel lehet 1 tizedet is nyerni és nem tilos (vagy nem veszik észre), azt ők zokszó nélkül meglépik, az élen nincs helye elveknek...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.14. 20:19:35 -
#29144 Én erre mondom mindig, hogy legyek örök utolsó ,de így nem vezetek autót, még ha engedi is a program .... :))
De flém ne legyen belőle, tudom ki a Norbi ,de akkor is ...! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.14. 19:27:57 -
#29143 Pont ezen agyaltam, hogy ha a valóságban is így menne, akkor a futam végén a Zengő Zoli nem dicsérné meg, ellenben az Xtrac hosszútávú szerződést kötne vele, mert sokat eladnának neki. :D -
#29142 (Pici Off:
Sziasztok!
Idén is lesz WTCC busz Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Útiköltség: 3500ft/fő
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bátran! )
ON:
Ma este jön valaki a Shakedown-ra DTM '93-ra? -
#29141 Hát én ezt nem tudtam végig nézni, egyrészt lábrángásom van ahogy az autó ugrál, vagy a pilóta az ülésben, másrészt ezek a gyilkos visszaváltások :))))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.14. 18:07:34 -
#29140 -
neilszab #29139 Michelisz Norbi hotlap & setup!
Most vasárnap indul az Assetto Corsa DTM '93 Bajnokság, amin Norbi egyéb elfoglaltságai miatt (WTCC futam) ugyan nem fog tudni részt venni, mégis nagy erőkkel kezdett bele a felkészülésébe és megosztotta velünk a setup-ját és a gyors körét a Alfa Romeo 155 V6 Ti-vel Spa-ban.
Ma este tartunk egy bemelegítő "Shakedown" futamot a teljes futamtávon, ahol reméljük Norbi felbukkan, a részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit a rajtrácson! További infók és a setup itt:
Futamkiírás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5229
Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/forumdisplay.php?151
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.14. 13:54:55 -
#29138 De azt leellenorizted, hogy nem allitottal e be, vagy alapbol nincs e beallitva limit ? Mittudom en, max csak 3000 ft ot kolthetsz online, ez amolyan vedelem...... -
croatianus #29137 Havi 99ft-ot fizetek, és hát eddig nem vótam nagy tréder, úgyhogy a többi nem érdekelt. -
croatianus #29136 Már csak 374. Erősödik a forint?! Mi a fene.