Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
1979_BMW_M1_Procar_v110.rar
2010_Lexus_LFA_Nurburgring_Edition_v103.zip
+
Megirtam az editort (uszkve😛), gyorsan kitoltogettem (uszkve😛) az alap adatokat, hogy az alap listazasok mukodjenek.
Ahol nincs verzioszam, ott gyarilag sincs vagy nem ismert vagy sose lesz😉
Az evszamok erosen hianyosak.
A csillahozashoz (ertekeles) ki kellene probalni oket, de ennyit, az eselytelen😛 Majd szepen sorban beirkalom, ahogy jonnek a visszajelzesek.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.13. 02:08:38
alma2
Ha jol emlekszem, viszont, ha alt+tabolsz a jatek hibasan valt vissza. Vagyis nem lesz fullscreenben hanem csak valami borderless modban, (bar te kulonbseget nem fogsz latni) vagyis akar egy monitoron is leesik a performanciaja, mert kunos minoseg.

Azert az lfs-ben ez is mukodott mar egy ideje siman a ket monitoros megoldas. Egyre jobban azt gondolom inkabb gitarozzon picit tobbet es hozzaertoknek adja ki a melot, mert egyhelyben toporog mar egy ideje.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.13. 00:31:01

szerintem

alma2
ati-n, csinalsz egy groupot a driverral, a jatekban siman single kepernyon hagyod, de kivalasztod a mar szelesebb kepernyo modot amit lat a jatek is. Video.ini-ben kell atirni a kepernyo szelesseget, mintha 3 monitorod lenne es akkor jo lesz, bar annyi ero kell hozza, mintha 3 monitorod lenne ugye.
pl 1680x1050 x2 monitorod van. group.
jatekban 3360x1050 single screen.
a c:\ users stb video.ini-ben meg:
WIDTH=5040
HEIGHT=1050

ui: ja plusz egyszer nyomsz egy alt-tabot meg vissza, es akkor jo lesz.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.13. 00:16:08

szerintem

lac coo
Jah hogy jah !

ezt nem tudtam, köszi !!!! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sajnos még nem, de hamarosan eljön az az idő is.
Bétateszteltetiek (majd) veletek a dlc-t? Nem nagyon látok mostanában mozgást a steam commitokban...
Ha beállítottad ilyen módszerrel, akkor az app-ban egy save gomb, és megjegyzi végleg az adott autóhoz. Autónként 1 perc max. Én mindegyiknél megcsináltam.
lac coo
Valami ilyesmire igen...
Míg egy autó volt addig én is bepötyögtem konzolba, de így már elég nehézkes 😊)

THX !

Valami ilyenre gondolsz?
Én úgy szoktam,h set driverEye.z 1 (1 vagy amennyi jól esik)
De megírom,h jó lenne alapból nagyobb távolságot engedélyezni az app-ban.

Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.01.12. 22:51:20
Hmmm... na majd, ha sok időm lesz ránézek erre, azt hittem az energiasémák megoldják ezt, és ez a core parking csak placebo... 😊

www.smart-bus.hu

barcalaci84
Nem csak Ac-nal nőtt meg az fps-m,hanem más AAA címekkel is...
Kunosnak azon kéne iparkodni h jobban használja a magokat,mert terhelhető lenne jobban minden mag
bardocz
Azért gondolom a játéknak is kéne valahogy jeleznie, hogy hahó, számolni kéne.
lac coo
Említsd már Kunosnak, hogy azt az egy számot ami a drvereye-ben van, írja már át egy 50 cm-rel hosszabbra, hogy előrébb lehessen menni a nézettel ! 😊

lac coo
Nálam használja mindegyiket, igaz nem maxon mint valami AA fps játék, de dolgozik mindegyik ...

barcalaci84
pár napja hallottam először ilyenről én is, azt hittem az AC nem képes használni az összes magot...a fene se gondolta h a windows ilyen hülye...
lac coo
Hat en ezt csak laptopon lattam eddig mukodni .....
Mondjuk nem ertek hozza, biztos igy van..
En oldalba rugom ha alszik oszt jovan !

barcalaci84
teljesítménycentrikusan is ugyanúgy parkoltat sajnos és nem is lehet sehol kikapcsolni a parkoltatást a sémák speciális beállításainál sem..
az energiatakarékoskodás maradt nálam is, vegye csak vissza az órajeleket nyugodtan, ahol kell ott úgyis használja a max órajelet, de ez a parkolás nem nagyon működik😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.01.12. 21:51:29
És nem egyszerűbb energiasémát váltani? 😊 Tudtommal az is ugyanezt csinálja... 😊

www.smart-bus.hu

barcalaci84
a windows energiatakarékoskodik ...gyakorlatilag olyasmi ez h alvó módba rak pár magot...csak jópár játéknál programnál a windows nem ébreszti fel őket...😊
a szoftver meg gondolom úgy érzékeli ilyenkor mintha nem is lenne az pár + magocska...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.01.12. 21:48:25
lac coo
De ez hogy van, a softver utasitast ad szamitasi muveletre , a procimag meg beint neki, hogy dehogy szamolom ki ? 😊

barcalaci84
Intelnél lehet így kell...nálam 0-ra kellett rakni ahogy a videóban és nem parkolnak a magok, fel is gyorsult minden játék....
Nehéz szülés volt, mert ezt megcsinálva reboot után is parkoltatta a magokat nálam. A megoldás Min és maxvalue 64-re, meg az attributes -ot 0 -ra. Így már megy rendesen, fel is hangosodott a hűtőm sajnos...
Próbálgattam, de egy 1920*1080 és egy 1360*768-asnál nem adja ki, egyébként azt csinálják (utánanéztem), hogy 3 monitorosra állítják, de csak 2 monitor van😊 Az AC képét is el lehet tolni a triple_screen.ini-ben, de nálam nem adja. Marad a jobbra-balra pillantgatás😊
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.01.12. 19:48:26
Csabesz6
Ezt a motor által FFB rángatás effektet nem lehet valahogy lelőni? Kicsit idegesítő, hogy álló helyben is mocorog a g25😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
Bevallaltam megyeszer, de ahogy bejon az autoval a palya, azonnal kikapcsolja a gepem;D Ezzel nem kiserletezem, sokaig tart ujrainditgatni meg kinyirja a gepem;D Valszeg valami massziv memoria tulcsordulas van, amit nem szeret😄
Alexease
Elvileg: csinalsz a driverben egy ket monitor aranyu felbontast (pl.: 2560x720px vagy 3840x1080px), elmented, AC-ban kivalasztod, ablakban futtatod, indulas utan kinyitod ket monitir szelessegbe😉

Az iR-esnel ugy csinaltak, hog 3 monitort adtak meg, es eltoltak 1 monitornyit valaerre (ahol nincs monitor)😊 De itt olyat nem lehet. Elvileg😉
Nalam az iR megy tutin, de AC egy massziv resettel kikapcsolta a gepet, igy nem proibalkzom vele;D Bar talan most megint megnezem😄DD
Srácok, ezt a 2 monitoros dolgot én is kipróbálnám, hogyan kell és mit állítani, hogy működjön itt az AC-ban?

(iR témát folytatok itt 😊 )<#zavart1>
Thx
barcalaci84
ebben a videóban lévő dolgokat kövesd, a utilityk nálam sem váltak be...
core parking kikapcsolása
Krunky
Megpróbálom 😉

Köszi a segítséget!
Gadfly13
Seat Leon EuroCup 2014 - Salzburgring Race 3/4 - KÖZVETÍTÉS

A Magyar Szimulátorsport és Szabadidő Egyesület Assetto Corsa Seat Leon Eurocup 2014 második fordulója!

Bővebb infó: maszim.hu + Kövess minket: facebook.com/race07series

Kommentátorok: Gabor(Hartge), Balázs(Metosz), Réby Gábor
Rögzítés / design: Hartge

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.01.12. 13:10:45

simraceseries.com

Leszedtem két utility-t, ugyanattól az embertől. Az egyik 0x64-re állítja az értéket registryben, a másik 0-ra, totál káosz...
(default nálam 0x64 volt)
barcalaci84
hát akkor nem olvastad végig😊
a füst az mindenképpen legyen teljesen kikapcsolva, még akkor is zabálja a procit durván ha nincs a képernyőn füst, porfelverődés stb😊 ha van akkor meg ugye rettenet...tükröződés pedig ha bírja a kártya amúgy akkor mehet a high , de mindenképpen Static legyen szerintem...
meg kapcsold ki az összes appot úgy teszteld le ...mindig találni online public szervert ahol épp 20 fő vagy afeletti létszám van...

Jackal: igen win 8.1 et használok...a core parkingot kikapcsoltam a regedit-ben és mostmár AC is használja a 8 magot...
Ez win 8.1 alatt is probléma?
Krunky
Igen, de sajnos nem lett jobb... 😞
1920x1200 minden maxon kivéve, füst=normál / tükröződés=medium/medium
Kb. 100-120fps hotlap módban, multiban 60-80... ha 20 player van 20-30... pláne ha valaki lemegy a fűre és felveri a port... nah akkor vége!
barcalaci84
core parkingot kikapcsoltad?használja a 8 magot már neked is?
Krunky
Sajnos az FX-8320-am multiban elég szarul szerepel 😞
Kipróbáltam amit írtál de nálam nem lett jobb.
Amint 20 ember körül vagyok visszaesik a frame 20-30 közé 😞
barcalaci84
ez volt a terv, de sajnos nem tudták kibontani a pálya fájlait h renberakják a pályát...
a készítő meg nem foglalkozik vele😞
barcalaci84
használ 8 magot már így is, de azért használhatná jobban is😊
Krunky
Ezek szerint baszhatjuk a többmagos optimalizációt? 😞
Ez jót is jelenthet akár, remélem a mostani dlc-s kiadáshoz too late csak...
b-type
sztem mindenkinek, valszeg az lesz a megoldás, az áthatolhatatlan bála.
..gondolom vezetni sem lehet így túl életszerű hogy nekimész a guminak 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
remélem ez csak egy rossz vicc...

Stefano Casillo:
"Sadly after a weekend and half day trying to get MT rendering working I have to give up, too late for such a drastic change."

"Nulla tenaci invia est via"

maffioso
Hát nekem eléggé szúrja a szemem. Kell a helyére tömör, fix elemet rakni, és akkor majd megy mindenki a pályán inkább.

\"If in doubt, flat out!\"

A sikánt így kell bevenni?Nem is tudtam....
Sziasztok tudnátok segíteni? olyan problémám adódott, hogy online bajnokságban mentem és egyszer csak kifagyott a játék. Eddig ilyen sose történ most kezdte el ezt csinálni. Már másodszor fagyott ki.
barcalaci84

lac coo
jobb, így legalább én is látom mi is az adott autó, aki analfabéta a nevekhez, tipusokhoz 😊))

Alexease
Jackal kozbenjarasaval es forraskod turasaval a MOD CARS oldalon, a listazos reszben most mar van tooltip kepnagyitos resz is😊
lac coo
Nem ertem mit szeretnel...Ha a sajat akciodat akarod venni, akkor ott a shadowplay, beallitod pl egy percre es visszamenoleg felveszi ha valami erdekes tortent veled...
Ha meg mas pilota akcioja kell akkor ugyis replay kell, onnan veszed fel.....Ha meg tv nezet kell akkor is....

ha meg az egesz futam kell tb nezetben es nem tudod egyszer vegignezni amig felveszed, akkor azt ne is vedd mert mi se fogjuk vegignezni 😛
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.11. 23:13:53