42876
-
#29215 Alulkormanyzott az auto ezen a folduton mint a fene! Nem erre keszult az AC.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.18. 11:57:03 -
Jackal #29214
Elvileg ma valamikor lesz download is -
#29213 Az nem realtime tukrozodes, egy sima fix textura a szelvedon.... -
Thread #29212 A fák árnyékot vetnek a pályára, a nordon azt látom, az autókra is korrekt árnyékot számol?
A szélvédő tükröződés nem azt mutatja hogy igazi ray-tracing tortenik :)
Ranezesre egyszeru lenne javitani, de lehet hogy itt alapjaiban egesz mas tortenik mint amit mi sejtunk a renderelt kep alapjan. -
#29211 Off de ezt látni kell ! :))
30 éve várok erre :P
-
neilszab #29210 Nem saját replay, ezért is nem raktam ki, mert hülyeséget mutat.... -
#29209 Ezek a sajat replayek, vagy amit mas vesz fel?
Elobbi eseteben, jo lenne kitenni valahova a pedal app-ot is, sokat segitene, arulkodna.
Koszi.
---
Bar mivel nincs gumihang, igy fetelelezem az utobbi.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.17. 19:22:13 -
neilszab #29208 Mercedes-Benz 190E DTM - Spa: Hotlap & Setup!
Most vasárnap rajtol el az AC DTM '93 Bajnokság, első helyszínünk Spa-Francorchamps! A felkészülést segítve korábban megosztottuk már Michelisz Norbi gyorskörét és setup-ját az Alfa Romeo 155 Ti-vel, de hogy a Mercedes-es tábor se maradjon "mankó" nélkül, íme Sipos Attila (C!pur) gyorsköre, alig 2 századdal elmaradva az aktuális WR időtől:
Futaminfó & setup: AC DTM Tesztkupa - Spa
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
A részvétel nyílt, még bőven van idő jelentkezni, gyertek!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.17. 18:26:29 -
Thread #29207 Tavaly majus ota fent van mint ISSUE, ugy latom semmi nem tortenik.
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/windscreen-reflections.10313/ -
pocokxx #29206 Igen, ezt tudom/tapasztalom. Be is fogom szerezni, amint egy kis kedvezménnyel hozzájutok. Viszont egyelőre olyan "verziót" használok, melyben kevéssé naprakészek a frissítések... -
Jackal #29205 Kunos előszeretettel cserélgeti mostanában a hang API-t, amitől a mod autók meggajdulnak. (jobb esetben csak nem szól a hang) A modderek is követik előbb utóbb a hivatalos verziót és upgradelik a kocsikat hozzá. Ezért is ajánlott a steam-es AC beszerzése. -
#29204 Lehet visszafele nem kompatibilis, most 1.1.5 nel tart a jatek :) -
pocokxx #29203 Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért nem működik a Volvo Formula truck mod? 1.1.1 a verzió száma a játéknak, Próbáltam a 2.0, 3.0 és 3.2 verziókat, de mindegyiknél ugyanazt csinálja: Választható és skinezhető az autó, de, amikor betöltene, visszadob a választó képernyőre. Ötlet? -
Jackal #29202 Nekünk jó lesz akkor is spoilerezni, ha már nem a levegőben lesz és van kézel fogható download link a pályákhoz-kocsikhoz. -
#29201 Van valami a levegőben! ;)
LINK -
#29200 Hoppá
1.1.5
- Changed BMW M235i Racing fuel tank capacity to 85l
- Changed graphical size of front tyres of Lotus Evora S
- fixed difficulty level on Special Events
- weather light normalization
- Updated FMod to 1.05.14 - probably you need to rebuild your banks
- New Fmod SDK project, please read the provided txt in the project folder
- New LaFerrari sound set
- Improved stereo image
- Fixed sound displacement for 4.1 speakers configuration
- Fixed abnormal pan settings for 458 Italia samples
- Corrected typos on LaFerrari tyres and adjustments on vehicle balance
- Corrected typos on Nissan GT-R GT3 tyres
- Added dampers settings on BMW M235iRacing and Alfa Romeo 155 Ti V6
- Adjusted McLaren F1 GTR bonnet camera inclination
- McLaren P1 now has an active aero brake rear wing as per McLaren latest software update.
- Fixed rear left brake caliper on BMW M3 E92
- Fixed center rear mirror on Lotus Evora S
- BMW 1M lights fixed
- Fixed setup toe alignement bugs for Lotus Elise SC S1,S2 -
Thread #29199 Nektek is bugos a szelvedon tukrozodo muszerfal? Akkor tukrozodik, ha Nappal szemben megyek, ez oke, de arnyekban is!
Gondolom a reflections beallitasokhoz ennek semmi koze. -
Este VSR AC teszt harmadik forduló. Nüburgring + BMW E30! >> Infók és minden egyéb << Sok szeretettel várunk mindenkit! Este találkozunk! -
#29197 -
Van benne bőven hiba, de egész tűrhető idő lett. -
#29195 Valszeg az elektromos cuccok fejlesztesehez es tesztelesehez. Meg mitudomen:D Versenyezni, igy nem sok ertelme van, de a holtidobe belefer poennak. Talan gokart palyan mukodne a verseny is.
Elobb-utobb eljutunk a hasznalhato es elerheto elektromos cuccokhoz. Persze az atlag embernek olcsobb (jarmu+fenttartas) nem lesz, de nem is az a cel.
De talan lesznek normalisan elerheto elektro csomagok, amibol lehet majd barkacsolni otthon gazdasagos cuccokat es ingyen jarkalni ide-oda (foleg ha az ember a kulvarosban toltogeti valamelyik villanyoszloprol:DDDD). -
#29194 És mennyi szélárnyék lehet ott! :) -
#29193 És ez mire jó ???? :)) -
#29192 Ennyi erovel az is lehetne:DDD
Hivatalos FIA cucc: http://www.fiaformulae.com -
#29191 ez padálos ? :) -
Solt #29190 Van idejük kiválasztani az ideális ívet! :D -
#29189 Neeeeee :) Csinálja meg valaki assettora és lenyomunk egy 10 köröst nordon :D -
#29188 5:00-tol indul a buli:D -
-
#29186 J. Norris specifikáció :)
-
#29185 Jah, ennyire ? :)))) -
#29184 Jah, az lemaradt, hogy a moddolt hangokat csak újra be kell tenni és akkor szól ...
Mod autókat nem tudom ,az most nem igen van :) -
#29183 hát mert kemény ééérted :D -
Thread #29182 megvan, 3 file az altalanos SFX konyvtarban, es van hangja a barmi okbol :) nem gyari autoknak.
De vajon miert kellett ezt megvarialni, semmi elony nem latszik belole. -
#29181 Az fmodot piszkálhatná ritkábban, most megint nem szólnak a moddolt hangú autók :DDDD -
#29180 Jah közben megnéztem ...
GTR-hez kellett is mert mentem egy vala pár 20 körös versenyt és semmit nem kopott a kemény gumi :))) -
Na majd megnézzük élőben :)
Laccoo:
jött igen, elég vastag...de közben rájöttem hogy tegnap lement a DTM futam a Masters-n. -
atiwrc #29178 Nagyon sok helyen simán elfér 2 kamion, még a régi szép időkben mikor volt járható kiskapu az eurosportplayerhez, akkor sikerült ezt felvennem.()
Külső kamerából sokkal jobban látszik mennyire széles is a ring:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#29177 Felraktam a Dreampacket és eltünt Monza, Monza66. Ez miért van? Nem a kedvenc pályám de ha már benne van akkor legyen meg. :D -
#29176 persze nem azonosak a méretek, ...b@sszus azért erről eszembe jut egy Hammer-s csávó aki (egy kávézóban hallottam dumálni), arról panaszkodott hogy leszedi a csomagtartót, mert sokat fogyaszt tőle a kocsi... :D
Szal valamivel másabbak, de azért egymás mellett érdekes lesz :)