Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Solt: engem meglepne a cpu limit egy 2500K-val, mert mint már írtam 150-200 fps-t is el tudok érni részben butított grafikával. De kérlek mostmár tényleg fejezd be a ph-s agymosás ismételgetését.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 14:03:57
www.smart-bus.hu
Akkor van procilimited, ha 800*600-ban se kapsz több fps-t mint fullhdban.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 13:53:43
Érvek mentén meggyőzhető vagyok... ha a mellébeszélés helyett majd úgy döntesz, hogy érdemben hozzászólsz, akkor szívesen folytatom.
www.smart-bus.hu
<#banplz>#banplz>
Még most sem értem, hogy tudott ekkora marhaság eszembe jutni, de muszáj volt megosztanom. Sry az OFF-ért <#circling>#circling>
simraceseries.com
Nem tudom milyen CPU-d van, de a 60%-s kihasználtság egy DX alapú játék esetében nem rossz... Azt kár várni, hogy ezen Kunos lényegi változást tud eszközölni. 😊
www.smart-bus.hu
A fő gond szerintem is a CPU kezeléssel van, mert teljesen mind1, hogy online, offline, kevés autó, sok autó, a CPU (legalább is nálam) mindig átlag 64%-on ketyereg (mind a 4 fizikai mag). Ettől lehet az is, hogy "kevés" autóval (kevesebb számítási igénnyel) a 64%-os CPU aktivitás elég ahhoz, hogy a GPU-t még kielégítse, viszont több autónál már kevés, mert a GPU ugye már ekkor éhesebb és nem kap annyi adatot, amennyit kellene. Persze azt sem szabad kifelejteni a képletből, hogy a különböző CPU-k más teljesítményt préselnek ki magukból 64%-on, ezért lehetnek némi FPS különbségek, melyek vannak is!
Éppen ezért szvsz teljesen felesleges egyelőre azt nézegetni, hogy "elég e a processzorunk a videókártyánk mellé", mert eleve esélye sincs a CPU-nak a maxot kihozni magából.
Kicsit olyan, mint ha egy törött lábú lóval akarnánk húzni több, különböző szekeret. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.01.14. 13:28:52
simraceseries.com
www.smart-bus.hu
Legfeljebb AI eseteben, de az mas .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha egy GPU nem 100% kihasználtságon dolgozik, az azt jelenti, hogy nem kap elég adatot a CPU felől amit feldolgozhatna. Pont.
ÍME
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.14. 13:05:36
www.smart-bus.hu
Ez pedig egy hasznos módszer arra, hogy kiderítsük elég a processzorunk a videókártyánk mellé,
Hogy hogyan lehet megállapítani, hogy ideális a cpu és a vga teljesítménye egymáshoz viszonyítva arra következők javasoltak:
1. a kérdéses játékban / játékokban készíteni kell egy mérést a megcélzott beállításokkal (felbontás, minőségi beállítások, CPU és rendszermemória órajel, VGA órajelek)
2. ezután ugyanezt a mérést el kell végezeni úgy, hogy a VGA-n mind a core, mind a memória-órajel 10%-kal alacsonyabb (pl. 1000 MHz core és 1500 MHz memória esetén le kell menni 900 MHz-re és 1350 MHz-re)
3. ha az eredményként kapott FPS-értékek között 9-10% körül van a különbség, akkor a CPU sebessége elég a VGA-hoz (pl. 70 FPS helyett 63.5 FPS)
4. ha ennél kevesebb (pl. 70 FPS helyett 68 FPS), akkor a CPU (vagy ritka esetben a platform valamelyik másik eleme) korlátoz - minél kisebb a különbség, annál jobban (fenti példában már nagyon)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.14. 12:43:07
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem az AC is olyan mint egy olasz autó<#awink>#awink>
Gyönyörű formák, stílus, néhány helyen egyedi, előremutató megoldások, máshol húsz éve is elavult alkatrészek
Nem a megbízhatóság miatt szeretjük, hanem az élmény miatt amit ad(dolce vita)
Ebben a játékban nekem a fizikai modell, a FFB a dolce vita
November környékén volt egy Marco interjú, ahol még azt mondta a DLC decemberre nem biztos hogy elkészül, de január elejére tuti
Nyilván pár hét csúszás nem zavar sok embert, de ha február végén válik előrendelhetővé, március végi megjelenéssel akkor majd húzom
a számat(mondjuk én mosolyra)
Itt úgy készül Stefano szerdán befejezi a kódot(legalábbis azt hiszi megoldott valamit), Aris péntekig belövi a fizkát, megpróbálják rádrótozni a hangot, szombaton kimegy béta tesztre, hétfőn reggel Marco beprómózza a Facebookon, este jöhet a megjelenés
A többit majd patch-ben megoldjuk
Szvsz ez a Marco gyerek az egyik legjobb marketinges aki mostanában a játék iparban dolgozott
Gondolom az ukrán srácok nem a kódon, hanem modelleken dolgoznak, biztos lenne aki +500 euróért megoldaná határidőre, de akkor oda a projekt szépsége
Ezért is bátorítanék mindenki aki warezben talált rá az AC-re, hogy ha játszik vele és szórakoztatja az élmény amit kap, gyűjtse össze a kis pénzét és fizesse ki a játékot, és ez igaz azokra a színvonalas munkákra is amit az URD, vagy Tommy78 ad nekünk
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.01.14. 11:46:07
www.smart-bus.hu
(mondjuk a szkennelt fűért nem lenne kár)
az AC fórum tele van sírva az fps problémával és sehol egy érdemi válasz a fejlesztők részéről...
szeptemberben ilyen téren fényévekkel jobb volt a helyzet és nem igazán értem h hónapok alatt h nem tudtak rájönni h mit barmoltak el egyiknapról a másikra az egyik buildben amitől már a VGA-t se hajtja ki a játék online...
Az AC nem olyan "nepszeru" a warez piacon, hogy azonnal feltolrjek, 2-3 nap haladek mar eleg a "megfelelo" mennnyisegu eladasokhoz😉
Dobozoskent ilyen programot nem lehet/erdemes kiadni, csak a tartalomertekesites mukodik hopsszutavon.
Ma mar mashogy nem megy, foleg szimeknel, mindenki ezt csinalja.
Kiveve az ISI, aki jol labon lotte magat😄 Kenytelen valamennyire fejleszteni,tartamakat kiadni, de beveteluk meg nincs. Meg ha egyszer extra nepszeru is lenne, es kicsengetnek az emberek az evi 12$-t, meg az is messze van a tartalomert/DLC-ert beszedheto penztol. Atlag, jo programban/szimbe, "lazan" kifizetnek az emberek evente 50-100$-t a tartalmakert.
Dlc se zavar, ingyen nyilvan nem fognak mindent adni, ha meg a kesz jatekra varunk, akkor meg sose lesz kiadva a nord pl ....
En megveszem akkor is ha masolhato lesz, ez nem kerdes....
Bar csodalkoznek ha nem oldanak meg.........Online legalabb is tuti, hogy nem fog mukodni szvsz.....
A DLC áráról és érkezési időpontjáról nem tudunk semmit, annyit lehet sejteni hogy lesz 50%-os elővásárlásos kedvezmény.
A csúszással kapcsolatban pedig annyit, hogy (azon kívül, hogy digók <#vigyor0>#vigyor0>) állítólag abban az ukrán helyzet is némileg közrejátszott sajnos...
Mondjuk a DLC előtt új verziót kellene kiadni, mert különben csak 1 ember fogja megvenni a többi meg bemásolja... <#buck>#buck>
Szóval lehet, hogy az új verzióban sok hiányosságot fognak pótolni (persze, nem).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
akkor inkább nord ne legyen , azt halasszák el 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.13. 22:26:41
Ahogy én emlékszek....
Először tényleg úgy volt,h spa + x db autó ingyen aki ea-ben megvette a játékot. -> Csúszás -> Ingyen spa mindenkinek -> Nord + autók szeptember vagy novemberben? fizetősként, elővásárlási opcióval -> Csúszás -> 1.0 után ingyenes DLC mindenkinek ( gtr, kupásfiát,stb), utána meg kicsit később fizetős Nord + alfa, stb. De ugye újra csúszásban vannak. Valószínűleg azért a fizetős DLC jön most már hamarabb mert ha az ingyenest kiadják akkor a fizetősre valószínűleg nincs olyan nagy kereslet, de kell a bevétel. Elképzelésem szerint az ingyenes ezért biztos jól el lesz tolva mert ha kijön akkor a fizetős iránt csökkenhet az érdeklődés.
Majd ha a steam letöltötte valamelyiket, azt biztosnak vehetjük.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.01.13. 22:24:55
Amúgy ez is lehet 4 pontos, bár abs meg tc nem tudom mennyire reális, én kikapcsoltam, amúgy minden működik, szép munka .Modell igényes, lehet Cars-ból való, van motor , minden ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.13. 22:24:31
Utoljára szerkesztette: hezi, 2015.01.13. 22:17:51
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
"Nulla tenaci invia est via"
Vagy csak megint bemesélem magamnak ? 😊
legalábbis 2013 karácsonyán így kezdték el szavaztatni a népet h mi legyen majd benne...
bár gondolom ezt úgy tervezték h előrendelhető lesz még 1.0 előtt... hát ez nem így alakult úgyhogy kiváncsi leszek😊
A fene se tudja ezt már észben tartani, ilyen hosszúúúúú távú memóriám azért nincs ahogy itt haladnak a dolgok 😊)