42876
-
mumus70 #41554 -
#41553 én április közepén voltam, meglepően kicsi a kiállítás és kevés kiállított járgány van/volt, elméletileg a Modena-i nagyobb és érdekesebb, de végül azt kihagytuk :DD
Lambo gyári múzeum is kis picurka, Pagani meg nagyon drága, így kimaradt végül az is, csak kívülről megnéztük.. :D -
GPx8 #41552 Voltam én is tavasszal. Abban biztos voltam, hogy a szimulátor az AC lesz. :) -
#41551 Dehogy probaltam.....:))
Meg ot meterenkent leszolitanak tesztvezetesre, gyozkodnek, majd megkerdezik honna jottel, mondom hungary , no akkor azonnal ott is hagynak, ugysincs penze ilyenre a magyarnak :))) -
#41550 Kiprobaltad, milyen volt? :) -
#41549 25 euro volt 7 perc assetto szimulator ...:))) -
#41548 http://davidperel.net/assetto-corsa-competizione-alpha-a-racing-drivers-take/ -
#41547 Ahogy mumus is írta, a jóváhagyás akár 7 nap is lehet... Ha addig se aktivalnak téged , akkor szólj majd és nyitok egy témát neki az srs forumon...
Aki szeret multizni annak kötelező szerintem az SRs... Itt tényleg minden órában 24/7 tudsz versenyezni. Délutántól éjfélig meg általában több szerverre is szükség van...
Változatosak a szezonok is és szezonon belul is tudsz csemegezni...
Meg tudsz menni profi autóversenyzők ellen is akár
-
#41546 Grat! :) -
Sikerult eljutnom a MUZEUMBA ...! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.06.25. 22:11:18 -
Morgolodo #41544 Pont ilyenen gondolkodom, mondjuk nem szelet akarok, csak egy kis levegőt, hogy hűsítsen. Szerintem Én töredékéből megoldom :) -
#41543 Az elso aktivalo email meg is jott, azota a "all registrations must be approved by an Administrator" -re varok.
multkor irtam is neki , a nagy semmi reakcio. Most is 4 napja volt mindez.
Igazabol letojnam, de valamelyik nap is lattam elszivtak vagy 100 jatekost a publikus szerverekrol, na meg itt erdekes kombok is megtelnek rendszeresen.
Amig nem hagyjak jova manualisan, addig gyakorlatilag meg semmit nem latok az oldalrol, mert nincs jogom hozza. Mumus kollega most is tolja, ahogy nezem egy sima kisfityos (abarth500) szerveren.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.06.25. 20:59:54 -
MasterMason #41542 Garázsban van róla egy hosszabb teszt is szétkapva is meg lehet nézni, őszinte leszek nekem eléggé selejt "minőségnek" tűnik...
-
guftabi96 #41541 Emlékeim szerint a fejlesztők azt mondták, hogy nem látják akadályát annak, hogy 7-en is fusson mindenféle probléma nélkül.
-----------------------------------------
alma2
Gondolom megnézted a közösségi/promóciók és a spam fület is. Ha igen, akkor passz. Írni kell nekik. -
GeriDoc #41540 A Steam-en 8-tól írja. -
#41539 "What about a rain simulator ;)" -
#41538 "Szel szimulator" openwheel-hez:)))) Nem sok ertelme van, max nyaron, melegben:D
https://www.youtube.com/watch?v=hfh31WYvywk -
Morgolodo #41537 Nem figyeltem, de nem megy 7-es alatt, vagy csak 8-tól ajánlott ? Mert akkor egy darabig engem sem érint, bár már gondolkodtam dual boot-on. -
#41536 gmail-essel, probaltam.
Mumus elvinned innen azt a 3-4 aktiv embert is? :) -
MasterMason #41535 Fingom nincs, írni kell a suportnak, jelenteni a hibát, esetleg körbe olvasni hivatalon fórumon, hátha másnak is volt ilyen stbstb. -
GeriDoc #41534 Hááát.... Igazából - ha jól emlékszem - Misanora ígérték az EA-t. Bár én a Win 7-emmel nem vagyok érintett. -
#41533 Egy kis Misano:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Indi69 #41532 Na ja, de mi? Már nem az első eset volt, és ilyenkor az autó viselkedése is változik -
MasterMason #41531 Ha 12 másodperc akkor nem lehet kérdés, hogy valami komoly gebasz van , azt hittem 12 ms és kigyorsít a jobb váltóáttétel... -
#41530 Ja, hogy 12 masodperc?! :) 12ms-t irtal, ami 12 milliszekundum, az nem tnt tulsagosan tavolinak:D
Ha valoban nagyon gyorsan odaer (teleportal) akklor lehet net problema is. Ha 1-2 kor alatt, akkor autobeallias, draft stb. -
Indi69 #41529 Na ezt még nem próbáltam. Lehetséges a jobb beállítás de az egyenes közben a seggembe teleportál úgy, hogy egy pillanattal előbb nem volt sehol és 12 másodperc a hátránya.
-
MasterMason #41528 Próbáld ki, hogy ne mindig a tükröt nézd hanem néha nézz azért előre is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viccet félretéve, feltehetőleg jobb beállítása van mint neked, a váltó áttételeinek köszönhetően lemaradsz mint a borravaló... -
mumus70 #41527 Szia! Folyamatosan regisztrálnak, nem szokott fennakadás lenni, a jóváhagyás 1-7 nap is lehet. Amúgy nemrég léptük le a lengyeleket a nemzeti toplistán, immár a top 10-ben szerezzük a crediteket! :D Itt pedig egy remek Magyar SRS közösség, napi aktivitással, tanácsokkal, videókkal, beszélgetésekkel, poénkodásokkal! ;) -
guftabi96 #41526 Milyen e-mail címed van?
-
Indi69 #41525 Hali, Az miért van, hogy a mögöttem jövő aki 12 ms-re van lemaradva egyik pillanatról a másikra a seggemben van és meg is előz. Egyenes szakasz, a tükröt mindig nézem. A tapadás sem mindig egyforma. Ez mind online van, a pingem 30-40 között mozog. Valami net baj van? -
#41524 Valaki regisztralt mostanaban ide?
Kb 1-2 honapja probaltam, irtam is nekik mi a helyzet, azota is a nagy semmi.
Aztan most ujra beengedte regisztralni az emailcimem, szoval az elozo az enyeszette valt, de ismet semmi. -
mumus70 #41523 -
GeriDoc #41522 Nem tudom volt-e már. Ami Kunosék szerint nem megoldható, azt most megoldották.
Működő fényszórók. :)
Az utóbbi idők legkomolyabb szimulátoros fejlesztése. Várhatunk itt működő rF2-t, napszakváltós iR-t, meg bármit, azokból sosem lesz semmi. Ez viszont hatalmas fun. Lehet gyakorolni éjszaka a pályákat, vagy csak kocsikázni egyet az éjszakai Highlandson.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.06.21. 20:45:52 -
#41521 na mivel rohadtul zavar, hogy a mai vilagban senki nem segit a masiknak... pedig aztan olvassak paran a forumot, es jonehanyan futtattak mar szervert.
Bar eleg szukszavuan fogalmaztad meg, de a problemad az lesz, hogy a 3 port amin kommunikal, nem lehet egy es ugyanaz.
Vagyis tedd harom kulon portra udp,tcp, http-t es menni fog. De biztos eleg a http-t, masikra tenni.
Addig valoban latod a szerverkeresoben a szervered, az auto felhoztatlt is, de valaszto ablakban, nem lesz semmi auto..
-
#41520 Szerintem nagyon lehangolo ahogy mar az elso kanyarnal "alakulnak at a fak" ahogy kozelebb ersz felejuk.(jonnek az egyre reszletesebb modellek)
Remelem fel lehet csavarni ezt a vegtelenbe, mert ez igy nagyon bena es meg csak nem is nagy tavolsagokrol beszelunk, amit alig szursz ki
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.06.21. 19:47:28 -
#41519 Ha a jatek szerverkeresojeben latod a szervered, de nem lehet autot valasztani, feltetelezem akkor rosszul allitottad be a server managerrel. cars/entry list alatt. -
#41518 -
furgelab #41517 Sziasztok
Lenne egy kis gondom a server készítéssel kapcsolatba,
ugyanis a servert látja a játék de az autót nem, router-be megnyitom a tcp-udp-http portokat valamint a tűzfalon is engedélyezem a z acserver exe-t, és mégse látja az autót amit beraktam.
esetleg valaki járt így vagy tud rá megoldást?
Válaszokat előre is köszönöm -
#41516 akik hianyoltak a driftes szerverekrol a pisztolyt, na meg a zombikat.
agyam eldobom
trigger
-
Tyuki80 #41515 Amiről írsz,azok a KMR jelzésű szerverek.Ezeken van egy induló pénz kereted,győzelemért,gyors körökért,tiszta versenyekért kapsz plusz pénzt.Ha elfogy akkor viszlát.Szigorú kék zászlós szabály.2 szer figyelmeztet és viszlát,túl sok kontakt viszlát,stb...Érdemes menni ezeken.Jó versenyzők vannak jellemzően.A hülyék kb 3 perc alatt eltűnnek.
Szeretem ezeket.