Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg lehúzogsz az alaplapról mindent, és csak minimális konfiggal, egy memóriamodullal, ha a prociban van IGP, akkor dedikált kártya nélkül megpróbálod bezörrenteni. Ha nem indul, akkor másik memóriamodullal ugyanez. Ha továbbra sem indul, akkor alaplap, proci, táp hármas valamelyike adta meg magát, ha meg beindul, akkor egyesével visszapakolsz mindent, és ahol előjön a hiba, azzal van gond.
De még olyan is előfordulhat, hogy darabokra szeded, és vissza összerakod, és menni fog, mert valahol, például egy proci lábnál kontakt hiba van. Találkoztam már ilyennel is nem egyszer.
Utoljára szerkesztette: willtex, 2018.03.30. 09:56:04
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik meg amióta ezek a nagyobb tápot kérő VGA-k vannak, egyszer ugye kevés volt, de ez nálad nem áll fent mert már ment, utána meg nem volt mindegy melyik csatiról adtam a VGA-nak a +tápot....nem vagy szaki, tököm tudja mi az összefüggés.
kapcsold le a tápot 20elefánt aztán vissza hátha. 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kapcsolo nincs beragadva szerintem...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.30. 08:54:00
De max majd valaki kijavit, ha nem igy van.
szerintem
Mondjuk ennek is megvan az elonye, az ismerosok tudjak pontosan mikor felesleges probalkozni elerni teged, akkor ugysem veszed fel a telot.
De lathatoan nem csak a tinik tudnak raporogni a dolgokra 😊
szerintem
A secondari fül alatt lehet megadni igen, csak simán a kormányon kattintva...
Nekem T300-on simán megy , bármit elfogad semmi baj vele ...
A masodlagos az minden mas egyebb beviteli eszkoz, vagyis ne ott akarj beallitani kormanyra barmit is.
De biztosithatlak barmit barhova be lehet allitani....
Audi TT-hez írta a játék, hogy lehet(ne) brake balance-t, és push 2 pass-t használni (bár a secondary controlból nem derült ki melyik lehet a push 2 pass). Nincs megoldás, bohóckodjak JoyToKey-el?
Nem lehet , hogy azert masodlagos mert masodlagos..... ? 😉
Na most én nézek be valamit, vagy a fejlesztőknek nem sikerült ezt lefejleszteni?
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2018.03.25. 10:59:42
www.smart-bus.hu
Ez egy nagyon jó kormány volt régen, hasonló kormányszögben csak a Momo volt jobb.
de nem lesz vele teljes értékű az AC:
assetto-corsa-wheel-controller-settings-list
PH!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem 900° tud, de umond alsókategóriás kormányom van jelenleg: DFp
fejlécből a VSR topikból itt egy videó: youtube, nem néztem végig, de szimes oldalról van, nagy hülyeség nem lehet benne. Mindhárom linkről találsz használható dolgokat, ide viszonylag ritkán írnak azok akik ligáznak, mivel saját fórumot használnak, GTR MAsters oldalán elég sok mindent össze tudsz vadászni, legyen az setup, vagy egyébb infó.
..mivel neked azzal van gondod hogy lehetetlen helyeken nyikorog a gumi, az első lépésben kontroller-kormányszög, második lépésben autóbeállítás.
FFB beállításokhoz annyira nem érdemes nyúlni, mert a játékban alapból is használható, a kormány beállításaiban meg nem okoz 'guminyikorgást' rossz helyeken, max furcsa érzetet vezetés közben.
Én alapból egy E30-s alapautót ajánlanék, és dél körüli időjárás+ optimális felgumizódással, valamint nyugis, autótesztelős tempót amit emelsz majd később, hogy ne legyen sok a bemeneti sebesség.
Aztán majd meglátod.. 😊
Nekem a LUT generátor sokat lendített a helyzeten,pontosabb visszajelzéseket ad a kormány,bár nekem kb. volt egy hónap mire belőttem úgy,hogy számomra jó legyen az AC + Logitech DFP kombó.
Setupok: http://simracingcommunity.be/app.php/page/rglages-assetto-corsa?sid=4c825e05b30b58caf2acfe4d4acca727
Normális autóval nem érdemes összehasonlítani, mert egy laza nagy súlyú tömeg, és remélhetőleg a közúton soha nem kerül olyan szituba mint a pályán, jártam ki egy ideig utcai autóval, de már sajnáltam, meg amikor átülsz a polgári 136lovas 2ezres Mazdádból egy belépő pálya Swift-be és azt mondod öhhh bazzeg.
Szóval alap autó, nem mod(!) ..bár már elég jó moddok is vannak, kicsiszolódtak,..de alapautó alappálya és jól beállított kormány.
..és nem lenne baj ha kipróbálnál valami mást is, hogy legyen mihez viszonyítani.
- Úgy általában nézve nem sz@r, én legalábbis nem érzem úgy, jelenleg viszonylagos rendszerességgel vezetek a KakucsRing-n hála az égnek, de régebben is megfordultam rajta iylen-oylan autóval...a lassú autóknál semmi gond, nagyon autós. GT felett már fingom nincs, érzésre jó
- valamihez képest már lehet sz@rnak mondani, mert elég sok hiányossága van, itt-ott elnagyolt, ...az egyik legjobb nő a piacon, de ha jó közelről megnézed hát hibázik a szimetria, és itt-ott vannak anyajegyek.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.22. 12:11:12
Hirtelen ossze sem tudnam szamolni mennyi jatekban, hany versenyen indulgatsz egy het alatt?
Segits kerlek.
Csak nem ugyanaz a srac lokott ki mint multkor?
Most is elhinnem, hogy veletlen volt 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.03.22. 10:32:44
szerintem
Csak, hogy ne legyen vége a reklámoknak! <#idiota>#idiota>
Március 29-én rajtol a VRS eSport Audi R8 LMS Cup! A GT3-as Audival futó sorozat 7 helyszínre látogat el, melyek közül a legjobb 6-ot értékeljük az év végén. A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés! A dobogósok gokartozást, serlegeket és ajándékcsomagokat kapnak, a bajnokság résztvevői között pedig további nyereményeket sorsolunk ki.
Információk és jelentkezés
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
szerintem
Szeretnék én is jelentkezni , régebben rFactoroztam , meg most egy kisebb bajnokságba assetto.
Ahogy néztem a teszt futamra nem kell semmi, csak jelentkeznem kell majd?
És után ráérek a tagság, és a bajnokságra jelentkezést rendezni?
Nem tudom te mit írtál neki előtte, de gyanítom, hogy nem volt ilyen szalonképes 😄 szóval fátylat rá szerintem. <#worship>#worship>

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.03.15. 19:16:13
Este még olvasgattam a kiírást, szabályzatot, árakat, de ami leginkább eltántorít az a versenyek időpontjai. <#szomoru1>#szomoru1> Hát, hogy lehet csütörtök esténként versenyezni? <#nemtudom>#nemtudom> Sajnos nekem az már nem igazán jó.