42876
-
#41594 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ezt én is átérzem. Túl vagyok egy tető újra cserepezésen, 2 fal kiütésen, 5 ajtó beépítésen, betonozáson, teljes fal és mennyezet gipszkartonozáson, fűtéskorszerűsítésen. És még nincs konyha, nincs fürdőszoba...nem látom a végét. A játszó szoba egy bútorraktár, a számítógéphez hozzá nem férek, a kormány elővétel egy elérhetetlen álom. :D Nyaralás sehol, mert minden szabimat a felújításra használom, mivel csináld magad van. Hozzáteszem, hogy a családban minden szakembör fellelhető, így nem kis lóvét spórolunk.
Csak sok kitartás tudok kívánni! :D -
#41593 Persze tud csokkenni... Pl nekem már egy harmadik helynel 1incidenssel már csökken...:)
Eljön majd nálad is egyszer amikor már elkezd stagnálni... Aki 500 nál jár 100 verseny után az valószínűleg nem túl ügyes :) -
#41592 ui: tud egyaltalan a pontszamod csokkenni? (eddig nem ugy tunt) -
#41591 na ja, most osszefutottam egy szerencsetlennel (persze ki is lokott) a palyan nem tud korbemenni es csak azzal, hogy tobb mint 100 versenyen van tul, mar 500 feletti pontja van.
Kozben oriasi az incidens mutatoja is. top10 ben is csak 18x volt.
Szoval mondhatni szar ugy ahogy van ez a rank szamolgatas. (ahogy olvastam redditten, ha igaz ez valami elo nevezetu amit a sakkban hasznalnak, hogy besoroljak a jatekoskat) attol meg itt nem sokat er.
Majd szolok, ha latok 750-es emberket...
Vicces feldobta valamelyik postot a forumoan, hogy te vagy a 4. akinek 900-as pontja van. es mar a csoka kb lovagga is utne teged erte :) -
Solt #41590
Reméljük a péntek 13 nem hoz balszerencsét! :) -
MasterMason #41589
https://podium.fanatec.com/ -
#41588 Ja, nekem se a cockpit jelentené a legnagyobb problémát, mert azt egy hét alatt összedobom és olyan méretre amilyenre majd kell. Az ülés se probléma. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(Kiveszem majd a Trabantomból.)
De az igazság az, hogy jobb is ez a halogatás, mert a számomra megfizethető és lehető legjobb dolgot fogom végül megvenni, amit majd nem bánok meg. Vagy B terv. Addigra lejjebb megy az ára valamelyik összetevőnek vagy mindegyiknek. -
#41587 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Soha többé nem akarnék visszamenni a panelba. A baj csak az, hogy eddig a részleteket fizettük és nem volt pénz a felújításra. Azt volt nehéz kivárni, hogy lejárjanak a részletek. Ahhoz képest, az hogy pár hónapig egy sitt tenger közepén lakunk majd, már semmiség lesz. :DD
De a végeredmény majd kárpótol, legfeljebb ezekről a kütyükről lemondok egy időre... vagy tovább... asszony majd eldönti. :DDD -
#41586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
sokszor én is visszaülnék egy lakótelepibe, akkor lenne minden a tkömbe.
Viszont ha egyszer a végére érsz, akkor qva jó. ..jó szokták mondani hogy sosincs vége, de van a kulimunka, meg van a szöszölés...a szöszöléssel semmi baj.
A kölköknek meg ég és föld :) -
MasterMason #41585 Nekem már nagyon régóta van cockpitem is versenyüléssel, szóval nálam lehet majd hova rögzíteni... Hogy mi a drága az meg relatív, a leo bodnar féle DD-hez képest marha olcsó, mert az 4 ezer euró... :D
-
#41584 Nem mondtam, hogy jobban megéri, csak azt hogy elég ez otthonra. Én egy 13nm-es AccuForce-ot próbáltam, asztalra erősítve, hát azzal is emelgettem az asztalt. Egy harmincassal valószínű, hogy az asztal pörögne a kormány helyett.
Ha ilyenem lesz egyszer, akkor mindenképpen kell ez cockpit is, amiben stabil az alapzat és az ülés is, mert a hagyományos gurulós székes felállás nem fog működni. Szóval hogy kinek mi éri meg azt az illető pénztárcája határozza meg, nekem mindenesetre a legolcsóbb megoldás érné meg, ami nem egy profi hozzáállás, de életszerű az biztos. Itt hozzátenném, hogy a legolcsóbb megoldás is rohadt drága, tehát a fene tudja. -
MasterMason #41583 Három nap múlva többet fogunk tudni, ugyanis 7 hó 13-án debütál. :)
Viszont ha megjelenik akkor legyen mivel összehasonlítani az árakat, egy osw 7 Nm-est már lehet kapni egy v2.5-ös áráért vagyis 500 euróért a 10 nm-st 600-ért és a 12-est meg 700 euróért és így meg felfele az ár (a simplicity-nél)...
Sertex: Az a motor kb 8-12 nm-es lehet, és ha kérnek majd érte ezer eurót, majdnem annyit mint egy 30-as osw-ért, akkor miért érné meg jobban a fanatec?
De mindegy, három nap és debütál a fanatec DD, szóval pár nap múlva okosabbak leszünk és visszatérünk a témára:
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.10. 17:24:18 -
#41582 Szerintem ez elég lesz otthoni használatra.
-
Solt #41581 Részemről a Fanatec mint ökoszisztéma csábítóbb... egy helyen megvan minden ami kell, plusz valószínűleg olcsóbb is lesz. Az meg már nekem mindegy, hogy 15, 20, vagy 30 Nm. -
MasterMason #41580 Persze lehet hogy csak érzéki csalódás de nekem nagyon picinek tűnik az a motor ami benne van, de mondom majd meglátjuk milyen paraméterek lesznek és föleg, hogy mindez milyen áron. De az már most kizárt, hogy az egy 30 nm-es motor lenne mint az osw-ben. És ha közel azonos ára lesz, akkor már inkább a 30 nm-es tényleg elnyűhetetlen és szuper masszív osw-t választom majd...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.10. 14:32:10 -
Solt #41579 Mi a nem meggyőző benne? -
MasterMason #41578 Én is azt néztem ki eredetileg de már láttam szétszedve a fanatec DD-t és az a motor nem túl meggyőző számomra, persze meglátjuk mennyit fognak érte kérni mik lesznek a pontos paraméterek, de én már inkább a 30nm-es osw felé tendálok. -
Solt #41577 Köszi, de nem iszom előre a medve bőrére... ;)
A VR már régóta megvan, én imádom. A Fana DD cuccára fenem a fogam, de félek tőle, hogy az első eresztés / széria milyen lesz... Az tuti, ha meglesz akkor egy darabig nem költök semmire! :D -
GeriDoc #41576 A VR térhódításának kicsit betettek a bányászok. De ha minden igaz, visszaállnak a videókártya árak. Persze még így sem lesz "olcsó" egy VR kompatibilis cucc. Ahhoz már tényleg nagy fanatikusnak kell lenni, hogy valaki ennyit invesztáljon játékba. -
MasterMason #41575 Hogy milyen lehet? Már alig várom! -
#41574 :)(: Sikerült iriggyé tenned. :)(: De azért grat hozzájuk. :)
Nekem még vissza van egy tetőfelújítás, szigetelés, cserép csere. Egy fürdőszoba, konyha áthelyezés és az ezzel együtt járó nyűg. Szóval még álmodni se merek egyelőre egy DD/VR kombóról. Még külön-külön egyikről se. :D
-
Solt #41573 Pár hónap múlva megmondom, hogy milyen... :) -
#41572 Hasonló érzésem volt mikor kb. egy hétig nyüstölhettem egy DD kormányt, majd vissza kellett adnom és azóta valahogy már nem olyan jó vezetni a régi CSR-rel. Ha egy VR-t megfejelünk egy DD-vel... Az már milyen lehet? De ha választanom kellene, hogy VR vagy DD, akkor a DD-t választanám. Egyszerűen valami hihetetlen volt a különbség. -
Solt #41571 Nem lenne szabad, hogy megterhelje a szemed... jól van beállítva? -
#41570 early access will start late summer...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.07.09. 20:49:44 -
ManoNegra #41569 Hja +1 Mióta megvan az Oculus, azóta nem játszottam monitoron, de mondjuk én előtte egy monitoron toltam. Bár sajnos nem tudom hosszútávon használni, mert azért megterheli a szemem. -
ToMy_ #41568 +1 -
MasterMason #41567 " rohadt kevesen vagytok vr-esek !"
Őszintén szólva marhára sajnálom. Össze sem hasonlítható érzés az, amikor szó szerint ott ülsz az autóban.
Nem reklám vagy ilyesmi, de ezért imádom a PC2-t, mert hihetetlenül realisztikus amikor körbe nézel az autóban, tényleg olyan mintha egy igazi autóban ülnél. Komolyan olyan érzésem van amikor beülök a paganimba (), vagy spyderbe, ferrariba, lamboba, vulcanba vagy a mclarenbe stbstb tökmindegy, hogy HÉÉÉ! Van egy pagani huayrám! És olyan dolgokat is megtehetek amit még azok sem igen akiknek a valóságban is van ilyenjük (pagani huayra bc max kb 20 embernek ha lehet összesen a világon), én ezerrel meghajthatom kockázat nélkül! Bármelyik versenypályára kivihetem akkor amikor kedvem tartja, és kitaposhatom belőle még a lelket is.
De nem csak a hypercar-ok esetében nagyon jó ez hanem az egyéb igazi versenyautóknál is, pl beülsz egy ligier js p2-be és olyan érzésed van, mintha ott ülnél egy igazi versenyautóba! Teljesen másként látod a pályát a kanyarokat, én már képtelen vagyok és nem is akarok visszaülni a monitor elé!
Az csak játék, VR-nál kezdődik az igazi szimuláció!
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.09. 19:34:01 -
#41566 Az lehet, de mindketto relative keves :)) -
Solt #41565 Szerintem lassan több a VR mint a 3 monitor... :) -
#41564 Valamilyen szinten biztos lesz VR.
Bar egyre inkabb nyug ez a fejlesztoknek, ugy latom, rohadt kevesen vagytok vr-esek ! :)
Bar ha magas a gepigeny akkor lehet semilyen tamigatas nem lesz....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.09. 18:42:39 -
MasterMason #41563 Rákérdezhetett volna, hogy lesz e VR támogatás. Bár olvasva a fórumukat elvileg szeretnének, UE 4 engine meg alapból is támogatja a VR-t tehát még megírniuk sem kéne, ennek ellenére nem tűnnek túl optimistának és bőbeszédűnek a VR-t illetően. Pedig ha valahol leginkább a szimulátoros közösség az, ahol viszonylag eléggé elterjedtek már ezen eszközök - szemcsik.
Amúgy meg nyilván lesz 12 pálya meg 12 féle autó szóval a kínálatot tekintve viszonylag "szűk lesz", viszont egy hivatalos versenysorozat lesz, szép lesz a grafika az már most látszik és ha lesz VR támogatás, akkor én biztos megveszem majd. -
#41562 -
#41561 6 fordulós szezonok vannak és minden szezonban van 3 "napi széria" így 3 óránként vannak belőlük versenyek... Van 1db 1oras versenyzés széria amikből 3 verseny van naponta(asia, Európa, Amerika)... És este 9-tol vannak a YouTuber szériák (mindegyikből heti 1 verseny van így) +van egy Daniel Juncadella (Dtm versenyző) széria keddenkent 22.30-tol... (most SEAT tcr-rel)
A ránk pontszám még valóban csak irányadó, hisz elég könnyű magas pontszámot elerni... 750felett viszont már valószínűleg elég tisztán versenyzők vannak hisz 750 - 800pont már csak úgy jön össze ha alacsony az incidens mutatod is... -
#41560 Erdekes versenyek vannak itt azert.
Mondjuk felmegy az ember delelott, kevesebb indulo, (csak 1x) biztos a top 3 helyezes.
Valamikor delutan meg kiloktek, sok-sok indulo, 11 hely kb a 2. korben es gyakorlatilag semmit nem kozeledtem a 10. helyhez a verseny vegeig. :)
ez a rangsorolas azert nem sokat er szerintem aki suttyo az suttyo mindegy mennyi a pontja. Kb eddig 5-6 versenyt mentem.
De igazabol a lenyeg az volt, hogy delelott es nem gt3-mas versenyeket lehet menni. Na csak ezert is megerte.
Az is tetszik, hogy egy nap tobb futam is van ugyanabbol a versenybol, csak sajna kevesbe jellemzo ez. Igy a mostani kombot hamar megunja az ember ami egy hetig tart(legalabbis en) 3x nem indulok el ugyanazon.
Nem tudom mi alapjan dontik el, hogy heti egy vagy napi x verseny van-e a sorozatbol.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.07.05. 19:32:24 -
mumus70 #41559 -
formula1996 #41558 Sehogy nem lehet megbuheralni, hogy ha megvan az alapjatek akkor az ultimate pakkbol levonja azt a 10€t es megkapni a tobbit? Ez nagy kibaszas igy :D -
#41557 Mikor jön a compi? -
-
#41555 Assetto Corsa vásárlása
NYÁRI VÁSÁR! 9,99€
Az ajánlat vége: július 5.