42876
-
Thread #29336 /content
de nekem uresek. -
#29335 Köszi...... A másik akkor miért van ? Mert a dokumentumok/user/assettocorsa/common/ itt is van cars ,tracks...... -
#29334 Steamos install mappában van egy content mappa abban cars vagy traks oda -
#29333 Sziasztok
Lenne egy láma kérdésem :) A letöltött autók, pályák stb. Azt a steam/steamapps/common/STB ......mappába ,vagy a dokumentumok/user/assettocorsa/common/STB mappába kell másolni? Bocsi a kérdésért........ -
#29332 http://www.jofogas.hu/budapest/Logitech_G25_Cockpit_26146384.htm?ma=1
Itt tudjátok lesni :) -
#29331 ha csinálsz róla képet én is megnézném
Egyébként ha valaki tud linket Kiss Norbi kamionversenyéhez azt nagyon megköszönöm...tiszta dühítő, hogy fordított rajtrács van, fontos pontokkal tuti nagy a harc ebben a percekben, még én meg nem tudom nézni :(( -
#29330 Ment pü. -
#29329 Sziasztok! Eladó lett a cockpit-om mely egy teljesen testre szabható, apró darabokra szedhető nem házi munka volt. Tartalmazza magát a cockpit-ot G25-öt, plusz no name kagylóülést. Minden szép állapotban van, ha valakit érdekel jelezze!
Ja és az ára 65 lenne -
goldboy #29328 Marco interjú,Bonus Pack,Dream Pack2,stb. -
neilszab #29327 Pontosan ebből a célból van egy óvás topikunk, ha veszed a fáradtságot és a megfelelő helyen bejelented az esetet, akkor után ki tudjuk vizsgálni a történteket és adott esetben el tudunk beszélgetni Csabával az alapvető szabályokról, versenyzési elvekről és hogy mit csinált rosszul. Ha szerencsénk van legközelebb már máshogy fog hozzáállni az ilyen helyzetekhez és nem lesz vele több probléma és másokat sem hoz már legközelebb ilyen helyzetbe.. De ez csak akkor meg, ha Ti is segítetek ebben és nem maradnak szó nélkül az ilyen esetek.
Részletes eredmények, replay-ek és óvás infók itt: LINK
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.24. 15:55:01 -
#29325 Nem :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.24. 13:32:33 -
#29324 es a valamilyen Csaba nyert? :) -
#29323 Akkor jo. -
#29322 Igen, koszi, most;) A privatuzenet kijelzes meg mindig "jol" mukodik:D -
#29321 Apropo, az uj urd t megkaptad. ? -
#29320 Köszönöm akkor megrendelem... -
#29319 A frissitesek miatt a mod autok nagyresze hibas vagy nem mukodik. Sajnos a fenti mod tartalmat mar nagyon regen nem frissitettem, olyan mennyiseg, amit keptelenseg rendberakni. Mar amikor "kiadtak" oket, mar akkor sem tudtam kiprobalni a 95%-at;)
Ami a linkek kozott van URD, az egy nagyon korai valtozat, ami fellelheto volt "ingyen". A SimDream autok hasonloan regiek.
Tobbek kozott az URD es a SimDream gyartja a hivatalos tartalmakat is, vagyis elegge gyari minoseguek. -
#29318 Sziasztok
Megvásároltam én is ez a remek játékot. Ki szeretem volna probálni a fenti linkröl letöltött URD GT módot de sajna mindig visszalép a fömenübe inditás után. Kérdésem mielőtt megvásárolnám, hogy tudom kiprobálni? (Gondolom ez nem a legfrissebb kiadás) Vagy valami véleményt kérhetek róla. A gyári autók is jók csak kiváncsi vagyok ezek milyenek?
A válaszokat elöre is köszönöm. -
#29317 De, hogy pozitívat is írjak Nissan GT3 hard gumikkal 110 liter benyával kellemes 1 órás versenyt adott. És meglepően konstans köröket produkáltam, nem voltak hullám-völgyek. -
#29316 Mentem most a Masters R2 szerveren GT versenyt..hát elég katasztrófa volt. Első körben valamilyen Csaba, feljön a EauRouge-ban, utólér engem és 2 társamat minimális tempóelőnyben (mi hárman elfoglaltuk az utat). Bal oldalán én már majdnem füvön, jobbján még egy pilóta, előtte úgyszintén. A gázelvétel szót nyilván nem ismerve, gondolta valahova csak mennie kell, így balra engem lökött ki a palánknak, hát grat neki!!!
Be a boxba, verseny folytat kb tizedik és egyben utolsó helyről (a B szerver most ennyit tudott) végül a második azaz MÁSODIK helyre jöttem fel. :D -
#29315 Kiprobaltam valoban dogos a hang, es van valami egeszen kulonleges a fizikaban ! -
#29314 Enyém is ilyen volt, és még nyöszörgött is. Gondolom a szénkefementes motor sajátossága, mert a T500RS szinte egyáltalán nem csinálja, viszont ez közel sem olyan simán üzemel és sokkal hangosabb.
Nem értem miért nem csinálták gyorsabbra a T300RS-t, a T500 áramfelvételével az a motor letekerné a kezed. (beépített- vs. tégla tápegység)
-
#29313 Előre is bocs az Off-ért!
Tegnap előtt beszereztem egy Thursmaster T300 GTE-t. Sajnos totál beszart a CSR Elitem. Először a motorok, majd az új motorok mellett a vezérlőpanel . Az érdekelne, hogy használ-e valaki közületek szintén T300-at? A problémám az lenne, hogy amikor a motor közel a maximum nyomatékát adja le, kb. úgy a clippingelés határán mikor egy kanyarban kitartom a kormányt akkor kifejezetten érezni, hogy a motor a határán van, finoman vibrál, vagy nagyon finoman berezonál az egész kormány a motor miatt, ami kifejezetten zavaró. Ez az érzés tovább erősödik, amikor lassan vissza kezdtem tekerni a középállás irányába. Hirtelen rángató mozdulatoknál abszolút nem érezni. A vibrálás közben amúgy a kormány kifejezetten sima, tehát semmi darabosságot nem lehet érezni a motornál. A Fanatecnél mikor meghalt a motor pont úgy vettem észre, hogy hihetetlen darabos lett.
Ez természetes ennél a kormánynál, vagy kifogtam valami selejtet?
Amúgy összehasonlítva a G25-el, illetve a CSR Elitel nagyon más... Közelebb van a G25-höz, de sokkal-sokkal gyorsabb, és teljesen sima érzés a szíjhajtás miatt, viszont talán egy kicsit élesebbek voltak az effektek a G25-nél. A CSR Elite más pálya... Sokkal valósághűbb érzés volt, igaz nem volt ilyen gyors a kormány, viszont minimum dupla ilyen erősnek érződött. A T300 nagyon hamar elkezd clippingelni, és nagyon könnyűnek érezni a kormányt, viszont ennek ellenére amint elengedem a kanyarban hihetetlen gyorsan visszaáll középre. Egyenlőre még nemtudom, hogy szeretem-e vagy nem, de egy válasznak nagyon örülnék a motor "vibráció" kapcsán.
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.04.23. 14:06:28 -
#29312 Jo a formatum ? -
#29311 Srácok!
Ha kész egy autófestés (DTM, BTCC Nissan) abból hogyan tudnék preview képet készíteni?
(letöltöttem egy festést, felülírtam egy általam készített kép preview-jával és csak szürke háttér van...
van valami módja ennek? -
#29310 -
#29309 -
#29308 Assetto Corsa – Hockenheimring First preview
Tommy szépen sorban halad, a korábban rFactorra készített tartalmainak az átkonvertálásával.
Klikk a képekre...
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.04.23. 09:48:42 -
Tyuki80 #29307 Hát sajna későn kapcsoltam!Pedig jó lehetett volna. -
#29306 uhh,de rég is volt ez a szabadszállási verseny,jót csatáztunk Ádámmal,de neki azthiszem megadta valami magát a kocsiban végül idő előtt :) -
#29305 Smiley volt gazdagon:) -
GeriDoc #29304 Igen, arra. Kemények ezek a csávók. Még bajnokin megértem, de funon... Ma viszont jöhettél volna egy kicsivel korábban. 2 versenyt mentünk, de a harmadikat már nem igazán kívánta senki. Nem ízlett nekik a Tatuus.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.04.22. 21:23:18 -
#29303 Azé annyira nem jó a default :D -
#29302 mondjuk jah, lehet vissza kellene mennem defaultra, olyan szinten szétpiszkáltam már ...:) -
#29301 Jól értelmeztem, hogy verseny közbe tartotta fel úgy, hogy pozícióért ment a harc? -
#29300 Az alap setup is tudja ezt az időt. No meg AC-ban egész jók a default setupok. -
#29299 A setupot nem tudod kölcsönadni ? Megnézném :)) -
Tyuki80 #29298 Arra a tegnapi gyökérre gondolsz mi?
Az nem csak feltartott,de amikor el akartam menni mellette rögtön leszorított.Majd ledolgoztam az 5 mp hátrányt és megint kilökött.Harmadjára megpöccintettem egy kicsit a jobb sarkát és ment a levesbe.Az ilyen köcsög frusztrált lajhárokkal nem lehet másképp.
Csak 8 mp el voltam jobb nála a nordon.:)Ha csak védekezik akkor beültetem a hintába,de ez rothadék volt.Miután mondtam neki,hogy jelentem az adminnak és blacklistre teszi,rögtön visszavett.Pedig gőzöm nincs hol voltunk és kinek kéne jelentenem...
Sok az idióta. -
GeriDoc #29297 Azért a Nordon ez nem ennyire egyértelmű, ott valóban fel lehet tartani a másikat, de kérdezd meg Tyuki-t, hogy élte meg a dolgot. Én biztosan megtoltam volna hátulról egy idő után. -
#29296 Ez olyan Rosberges volt:)))))) vegig feltartott:)