Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Es mennyit kelle mutatni neki, mennyi lenne a jo ?
Mert nalunk eleg sok jatek van fent, abbol kettonel latol majdnem szaz szazalekot, az uj cod nal es a carsnal...
Regi jatek meg megy ketszaz fps el, de semmi nincs meg otven szazalekon sem...
De pl grid autosport is eleg jol hasit, es ott sincs maxra hajtva semmi...
Vagyis en mivel nem ertek hozza nem latom az egyenes osszefuggest a ketto kozott 😊)
Ha ven egy perc alatt ezer muvelet amit ki kell szamolni, akkor ennyit szamol ki, ha gyozi felgazzal, akkor ugy 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
ez itt az AC topic😊
mikor a proci tuningot teszteltem h milyen hatással van nálam akkor közel sem volt a gpu 99%-on hanem csak 30-50%on...
ráment a tuning 4.0-ról 4.5-re és se a gpu kihasználtság se az fps se a cpu kihasználtság nem nőtt😊

szigorúan online 20 főnél...
Ha az órajel emelésre nem nőtt az FPS-d, akkor a GPU kihasználtságod van maxon... ebben az esetben viszont értelemszerűen nincs CPU limit.

Lehet, hogy én is félreérthető voltam, de a vita alatt én nem konkrétan az AC-ra gondoltam, hanem magára a CPU limit jelenségére. 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.15. 12:13:01

www.smart-bus.hu

barcalaci84
msi afterburner és settingsben beállítgatod h mit akarsz kiiratni a képernyőre...
lac coo
Az teny, higy en leyen dolgokat nem nezegetek, nalam semmifele fps eses nem volt semelyik buildnal sem, szoval en panaszkodom......
De megmondjatok hogy kell ilyen shotot csinalni akkor csinalok.
Nekem a fix hatvan fps a lenyeg a tobbit leszarom 😊))

b-type
autók:
MINI Coupe normal&JCW Coupe (v1.03)
oldal
direktlink

2014 Coyote Corvette Daytona mod
letöltés

Ferrari 360 Modena&Challenge Stradale
letöltés

A 360 elég nem jó szvsz, a többit még nem néztem

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
igen, rosszul fogalmaztam😊
azt írtad h mivel cpu limit van ezért a tuning vagy erősebb proci segít...erre akartam írni h 4.0 és 4.5 ghz ugyanannyi fps-em van

Lacco: én nálad is megnéznék egy screenshotot h mennyire "teker" a vga-d illetve a procid online min 20 fő mellett😊 az más kérdés h te elégedett vagy azzal ahogy most fut neked, de szerintem 2 magos vagy nagyon régi 4 magos gépeken kívül ez a jelenség gyak mindenkinél ott van😊
lac coo
Egy6zetek ki dontetlenbe !
Amugy sok gepen szepen fut, ahogy hallom sokNal nem, ez tipikus pc problema,, rengetegszer lattunk mar ilyent, persze illik a keszitoknek valammit kezdeni vele, higy alkalmazkodjon az adott konfighoz jobban a cucc, de sokszor ez soha nem sikerul ....

Ha órajelet csökkentesz, akkor persze, hogy nem lesz több fps... 😊 Vagy félreértek valamit? 😊

Én sem szeretem hallani a CPU limit kifejezést, de ettől ezt a jelenséget még így hívják. Nevezzük szoftveres limitnek, és akkor nem a hardver gyengeségére utal! 😊 No meg nyilván nem lehet mondjuk egy 2500K-t gyengének nevezni, de ettől a lényeg sajnos nem változik. 😊

Az ArmA második részében volt ilyen, hogy magasabb grafikai beállításon több FPS-t kaptunk... 😊) Erre azt mondták anno, ha jól emlékszem, hogy ez azért van, mert XY grafikai opció esetén alacsony beállításnál a CPU-t terheli, magasabb beállításnál a GPU-t... ezért van az, hogy, ha feljebb veszed, akkor a CPU terhelés csökken, így jobban kiszolgálja a GPU-t, ezért nő az FPS... Most hirtelen csak EZT találtam, a shadow detail leírása az érdekes. 😊

Egyébként én úgy vagyok vele, hogy a gépemhez mérten addig emelem a beállításokat, amíg a stabil 60 fps-m megvan... ha ezt elérem, és a látvány is tetszik, akkor nem érdekel, hogy a GPU vagy a CPU milyen százalékon ketyeg... 😊

www.smart-bus.hu

barcalaci84
így van , a jelenlegi helyzet az kb h minden limitál CPU is GPU is...de szerintem már az ssd , a winyó a ram , meg fiókban lévő floppy is, meg ha rágyújtok az erkélyen az is😊
Csak felesleges akkor ezeket a CPU limit-nem CPU limit dolgokat futni szerintem. Majd akkor kell erről beszélni, amikor normálisan megjelenik a játék.
barcalaci84
4.5-ről vissza 4.0-ra 😊
a korábbi procimnál hozott elég sokat a tuning (mondjuk az még az anomáliák előtt volt😊 )
nem szeretem én se azt hallani h ezt CPU limitnek nevezik, maga a kifejezés azt sugallja h kevés a proci, vegyél jobbat , tuningolj jobban stb...de az itteni jelenségre ez nem megoldás...böngészgetve az erről szóló topicot az jön le h gyengébb procikkal még jobban is jár az ember😊

az se normális szerintem h grafikai opciók növelésével tudok csak értelmes fps-t kicsikarni...ha csak leviszem 16xAF-ről meg a max élsimításról lejjebb akkor vesztek 20 fpst...

de nem panaszkodok, mert végülis most per pillanat fasza már nálam és legalább gyönyörű is a játék, de ezzel akkor is kezdeni kéne nekik valamit...mert attól h nekem jó, a sokan a pályán 30 fps-sel szenvednek az offline 150-hez képest...
Senki nem mondta, hogy Kunos keze nem lehet benne... 😊

www.smart-bus.hu

Nem tudom, miért nem lehet belátni, hogy itt most nem user error van, meg gyenge konfigurációk, hanem a Kunos barmolt el valamit még az 1.0.6-nál... November óta nem tudok a játékkal normálisan játszani... De a legidegesítőbb, hogy a hivatalos fórumon is írogatnak az elvakult Kunos fan-ok, hogy hát ez user error, meg újra kell rakni a windowst, meg venni kell erősebb gépet stb, de a kedvencem mikor a gtx970, intel i7 etc. konfogosoknak beböfögi a srác fórumon, hogy nála gtx750-el 110+ fps multiban meg stb, szóval tuti a gép/felhasználó a hibás, nem a programozó... Bullshit, ez a játék hibája, amit remélhetőleg már végre megoldanak a következő javításban.
<#eljen>

A visszarakom alapórajelre mit takar, órajel csökkentést, vagy emelést? 😊

Ha ilyen anomáliák vannak, akkor nyilván nem éri meg beruházni erősebb hardverre, de normál esetben egy CPU limites szituáción segít az órajel emelés, vagy az erősebb CPU vásárlás. A kérdés az, hogy mennyire, illetve mi a célunk. 😊

ArmA példát tudok hozni... ott például a látótáv növelésével nincs az a processzor kereskedelmi forgalomban ami elég lenne! 😄 Simán lehet vele olyan helyzetet produkálni, hogy offline egy 4.4GHz-s 4770K 50%-ig sem hajt ki egy GTX780-t... és mindezt Full HD-ben, maximum közeli beállításokkal. 😊 Ide, nyilván értelmetlen bármit is pluszban rááldozni, mert semmilyen CPU nem lesz elég neki...

www.smart-bus.hu

barcalaci84
efelett el is siklottam😊
ha vissza rakom alapórajelre a CPU-t akkor semmivel sem lesz több fps-em...milyen erősebb CPU-t vegyen az ember ha legerősebb INtelek sem jók?viszont egy intel core2duo e8300 majdhogynem ugyanúgy teljesít a szerencséseknél😊
b-type
Ez a Reanult 5 már alakul, az eddigi verziókat feltettem-próbáltam-töröltem. Ez most zajos, és elég munkás...vannak benne segítségek azokat kikapcsolva nem könnyű vezetni, de már élvezhető.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Semmi gond... 😊

Ha az elejétől fogva (#25973) követted a vitát, akkor egyáltalán nem értek egyet veled! 😊 Normális hangnemben kezdtem, érveltem, forrást adtam. Erre a reakció az volt, hogy: "mi az én szakmám (nem először), ő jobban tudja, mert egyetemre járt, valamint a PH-s hülyeséget ne szajkózzam, stb".

A végén már azért ismételgettem magam mert ez a téma két mondatban kitárgyalható ténykérdés, ás már a legelején elhangzott a lényeg. A személyeskedésem pedig válaszreakció volt, úgy nem lehet senkivel kulturált vitát folytatni, ha az érdemi válasz helyett gyakorlatilag kapásból hülyének néznek téged is, meg az általad említett forrást is.

Ha megmutatod melyik volt az a "szakmailag érdekes érvelés", örömmel reagálok rá neked akár itt, akár privátban! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.15. 07:15:34

www.smart-bus.hu

Adam Jonas

Elnézést kérek, hogy beleugatok a privát perpatvarba, próbáltam követni, de elég hamar érdemtelenné vált a vita.
Solt, kicsit a bort iszik vizet prédikál jut rólad eszembe... hsz-ek óta csak önmagad ismételgeted, eközben se nem mondtál szakmailag megvitatandó felvetéseket és a személyeskedésbe is csúnyán belementél a sorok között. Ellenben Jackal-nak volt egy szakmailag érdekes érvelése (az se most), amire nem reagáltál csak fújtad tovább a magadét. Így én sem állnék le "vitatkozni" veled..

Javaslom folytassátok privátban, aztán ha van értékelhető eredménye, akkor a produktumot örömmel fogadjuk.. <#wink> <#worship>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.15. 00:15:18

Értem, kösz!😊
b-type
Jónak néz ki <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
pontosan ez a "Road America 2.5 fix" volt...
macleody
Ha emlékezetem nem csal, a srácok a Road America 2.5-öt használják.
Főmenü general és ott van minimum replay file size
Egész délután próbálgattam minden verzióban egyedül, AI-val, online, replay stb. Arra jutottam, hogy nem tudom és nem értem.<#shakehead>
Talán a füst kikapcsolása hozott, de más nem, illetve olyan fps ingadozás van teljesen random (általam érthetetlen szituban) módon, hogy nem értem. Volt, hogy online 12-en több fps-em volt, mint egyedül offline😊 i3 3.3GHz procin viszont működik mind a 4 szál, de csak kb.70%-on. Slazburgring race replay 45-109fps között ingázik<#wow3> Én nem kínlódok, megyek ahogy be van állítva, aztán ha folyamatos akkor jó, ha nem akkor megyek emlékezetből😊)
Nemtom, születési rendellenesség. 😊

+20 fps-hez próbáld ki amit barcalaci írt, meg 2xAA-val, 8xAF-el. Ott tekernie kell mint disznó

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 21:58:32
Sracok segitsetek. Hol tudom a replay meretet novelni? Mar atbujtam az egesz menut ,de nem talalom. Tudom ,hogy en vagyok a bena ☺ De akkor se talalom .
barcalaci84
na erre én is kiváncs lennék h ott miért ugyanaz a helyzet mint élőben😊
ott már azért nem kéne számolgatnia a procinak h ki hol van stb...
Leírtam már, többször is, értelmesen... a többiekre való tekintettel nem kezdem előröl, fix, hogy már tele van a faszuk mind a kettőnkkel.

#26054-hez meg annyit, pont most akartam neked írni, hogyha képes vagy kultúr ember módjára kommunikálni, akkor folytassuk privátban, de ez a hozzászólásod megint ékes példája annak, hogy a másik lenézése, lehülyézése nélkül te képtelen vagy társalogni, erre viszont nekem semmi szükségem, inkább csinálom tovább a honlapom.

Annyit még hozzátennék jó tanácsként, hogy tarts önvizsgálatot... mind szakmailag, mind emberileg.

www.smart-bus.hu

Solt!Jackal!Ezt miért?
Menjetek,szívjatok el egy cigit!Nyugodjatok meg és játszatok egy kicsit!
Attól hogy anyáztok,sztem senkinek nem lesz több fps...gondolom(nem értek hozzá)Ha mégis több lesz tőle akkor viszont durvítsatok a stíluson,mert nekem kéne vagy 20 fps is akár.<#awink>
hezi
Nálam is 30 fps-es szindróma van online 20 emberrel, pl. az első Seat futamon. De vajon a futam replay-nál miért esik le ugyanúgy az fps? Az már nem online.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

barcalaci84
ez egyértelmű szerintem is...semmi nem indokolja h hirtelen egyik napról a másikra elfelejtse a program használni a VGA-t😊
ha legalább valami extra hiper szuper ütközésmodell került volna be hirtelen akkor még le is nyelném , meg talán bevenném h azt nem bírja proci számolni...de a proci terhelésén semmi sem változott %-osan ugyanaz kb min előtte 1 évig😊 azon is jó lenne azért javítani😊
Felteszek egy filozófiai kérdést is: Most jöttél a holdról, láttál már kocsit fentről, de csak azt tudod róla hogy fémdoboz és mozog. Valaki odalép hozzád és azt mondja van benne kerék, motor, és a kerék össze van kapcsolva a benne lévő motorral és a kerék hajtja a motort, hogy fútsék vele az utasteret.
Mész az utcxán és találkozl egy autoszrelővel, elújságolod neki mit hallottál, ő meg azt mondja hülyeség. Erre lehülyézed, erölteted tovább frissen tanult dolgaid.
De milyen limit az, ahol 20 ai-val 800x600-ban 75-80%-on pörög az összes mag?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 21:11:30
bardocz
Nekem is valamelyik verzió után lett szar a multi, szóval nekem mondhat bárki bármit, ezt Kunosék baszták el.
barcalaci84
na én nem is morgok tovább , mert végülis nekem megy mostmár elég jól (min 75 fps) online 20 főnél is...de akkor is bosszantó ez a dolog...
vicc h ha csökkntek valamilyen grafikai opciót akkor online kezdődik megint előről minden😊
most kikisérletezgettem de félő h kezdhetem majd előről ha jön update...
abba bele se merek gondolni h ha tényleg csak grafikai butítással akarnak optimalizálni , akkor nálam mi lesz gondolom még jobban malmozik majd a kártya és vesztek vagy 20 fps-t😊
Én fejezem be a személyeskedést?? Te próbálsz érvek nélkül hülyének beállítani engem is, meg a komplett PH-t egész délután... Komolyan elgondolkozhatnál a kommunikációs stílusodon! Én idáig próbáltam normálisan kommunikálni veled, de átléptél egy határt, úgyhogy innentől tekintsük egymást levegőnek.

www.smart-bus.hu

Ha tényleg semmi újitás nem jött az RC-vel, akkor jogos amit írsz... 😊 Viszont akkor lennie kell megoldásnak is... Kiváncsi vagyok mit hoz ki belőle, mert bármennyire is barkács, azért a végeredmény bőven jó mind élményre, mind látványra, tehát olyan nagyon csak nem balfék... 😊)

www.smart-bus.hu

Online nem full gőzzel megy a render, szinkronizálni kell az fps-t a kommunikációhoz. (illetve kunos nagyon úgy néz ki ezt az utat választota)

@Solt,: fejezd be légyszi a személyeskedést, és keress meg egy embert, aki ért hozzá (ne engem és ne egy fórum bálványodat. Mondjuk pár infós mérnököt)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 20:57:09
Baszki, elképesztő vagy... jó vastag bőr van a képeden! Szerintem keress fel egy szakembert... Részemről ennyi, nem vagyok gyógypedagógus... 😉

www.smart-bus.hu

gordon 24
Van a szervereknél ez a request booking szerver csatlakozás vagy mi. Ezt hogy kell megszerezni? Mi ennek a módja?

Downhill!!

Kezdem azt hinni, hogy ez a ProjectCars fórum<#confused>
barcalaci84
hogy lenne a DX sara mikor semmilyen új fícsört nem kaptunk...végig 99%on használta a kártyámat online 20 főnél is, aztán jött egy úgynevezett "optimalizációs " kis fix és hirtelen 30-40 % , de néha 50 -re is felment😊
ez akkora teljesítménybeli változás egyik napról a másikra h ezt nem lehet a dx korlátaira fogni...nyilván a hardwerrel sincs gond

de kicsit túloztam korábban , már elvileg dolgoznak rajta , legalábbis megkapta a working on it plecsnit a fórumon...
én már félek is h milyen optimalizációt kapok megint😊
Kunos Tweetjei-ből nekem az jön le , h ezen a dolgon nem fog segíteni a következő update sem...

a füstöt buzerálja és el van ájulva h vajsima és nem esik le az fps ha mindenki füstölög..
csak pl nálam nem ez a gond😊 a mostani fasza füst effektet online szerintem akkor is számoltatja ha nincs füst, gondolom érzi neten keresztül ha valamelyikőtök rágyújtott a szobában😊
Feldobtad a napom... 😊
Tudom, én vagyok a hülye, hogy belemegyek egy abszolut agyatlan beszélgetésbe. Nem fordul elő töhbet.
😄

Na jó de valamiért mindig az online a megterhelőbb... Legalábbis amikkel én találkoztam, az online mindenhol jobban gyilkolja a processzort.

www.smart-bus.hu

Alexease
1980_Renault_5_turbo_v040.rar

Alexease
Azert offline sem ossze-vissza vannak;D Legalabbis a legtobbszor nem😄
Online meg azt kell kiszámolni, hogy azok a dobozok jó helyen legyenek nem? 😊

www.smart-bus.hu