Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nalunk eleg sok jatek van fent, abbol kettonel latol majdnem szaz szazalekot, az uj cod nal es a carsnal...
Regi jatek meg megy ketszaz fps el, de semmi nincs meg otven szazalekon sem...
De pl grid autosport is eleg jol hasit, es ott sincs maxra hajtva semmi...
Vagyis en mivel nem ertek hozza nem latom az egyenes osszefuggest a ketto kozott 😊)
Ha ven egy perc alatt ezer muvelet amit ki kell szamolni, akkor ennyit szamol ki, ha gyozi felgazzal, akkor ugy 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mikor a proci tuningot teszteltem h milyen hatással van nálam akkor közel sem volt a gpu 99%-on hanem csak 30-50%on...
ráment a tuning 4.0-ról 4.5-re és se a gpu kihasználtság se az fps se a cpu kihasználtság nem nőtt😊
szigorúan online 20 főnél...
Lehet, hogy én is félreérthető voltam, de a vita alatt én nem konkrétan az AC-ra gondoltam, hanem magára a CPU limit jelenségére. 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.15. 12:13:01
www.smart-bus.hu
De megmondjatok hogy kell ilyen shotot csinalni akkor csinalok.
Nekem a fix hatvan fps a lenyeg a tobbit leszarom 😊))
MINI Coupe normal&JCW Coupe (v1.03)
oldal
direktlink
2014 Coyote Corvette Daytona mod
letöltés
Ferrari 360 Modena&Challenge Stradale
letöltés
A 360 elég nem jó szvsz, a többit még nem néztem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
azt írtad h mivel cpu limit van ezért a tuning vagy erősebb proci segít...erre akartam írni h 4.0 és 4.5 ghz ugyanannyi fps-em van
Lacco: én nálad is megnéznék egy screenshotot h mennyire "teker" a vga-d illetve a procid online min 20 fő mellett😊 az más kérdés h te elégedett vagy azzal ahogy most fut neked, de szerintem 2 magos vagy nagyon régi 4 magos gépeken kívül ez a jelenség gyak mindenkinél ott van😊
Amugy sok gepen szepen fut, ahogy hallom sokNal nem, ez tipikus pc problema,, rengetegszer lattunk mar ilyent, persze illik a keszitoknek valammit kezdeni vele, higy alkalmazkodjon az adott konfighoz jobban a cucc, de sokszor ez soha nem sikerul ....
Én sem szeretem hallani a CPU limit kifejezést, de ettől ezt a jelenséget még így hívják. Nevezzük szoftveres limitnek, és akkor nem a hardver gyengeségére utal! 😊 No meg nyilván nem lehet mondjuk egy 2500K-t gyengének nevezni, de ettől a lényeg sajnos nem változik. 😊
Az ArmA második részében volt ilyen, hogy magasabb grafikai beállításon több FPS-t kaptunk... 😊) Erre azt mondták anno, ha jól emlékszem, hogy ez azért van, mert XY grafikai opció esetén alacsony beállításnál a CPU-t terheli, magasabb beállításnál a GPU-t... ezért van az, hogy, ha feljebb veszed, akkor a CPU terhelés csökken, így jobban kiszolgálja a GPU-t, ezért nő az FPS... Most hirtelen csak EZT találtam, a shadow detail leírása az érdekes. 😊
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy a gépemhez mérten addig emelem a beállításokat, amíg a stabil 60 fps-m megvan... ha ezt elérem, és a látvány is tetszik, akkor nem érdekel, hogy a GPU vagy a CPU milyen százalékon ketyeg... 😊
www.smart-bus.hu
a korábbi procimnál hozott elég sokat a tuning (mondjuk az még az anomáliák előtt volt😊 )
nem szeretem én se azt hallani h ezt CPU limitnek nevezik, maga a kifejezés azt sugallja h kevés a proci, vegyél jobbat , tuningolj jobban stb...de az itteni jelenségre ez nem megoldás...böngészgetve az erről szóló topicot az jön le h gyengébb procikkal még jobban is jár az ember😊
az se normális szerintem h grafikai opciók növelésével tudok csak értelmes fps-t kicsikarni...ha csak leviszem 16xAF-ről meg a max élsimításról lejjebb akkor vesztek 20 fpst...
de nem panaszkodok, mert végülis most per pillanat fasza már nálam és legalább gyönyörű is a játék, de ezzel akkor is kezdeni kéne nekik valamit...mert attól h nekem jó, a sokan a pályán 30 fps-sel szenvednek az offline 150-hez képest...
www.smart-bus.hu
Ha ilyen anomáliák vannak, akkor nyilván nem éri meg beruházni erősebb hardverre, de normál esetben egy CPU limites szituáción segít az órajel emelés, vagy az erősebb CPU vásárlás. A kérdés az, hogy mennyire, illetve mi a célunk. 😊
ArmA példát tudok hozni... ott például a látótáv növelésével nincs az a processzor kereskedelmi forgalomban ami elég lenne! 😄 Simán lehet vele olyan helyzetet produkálni, hogy offline egy 4.4GHz-s 4770K 50%-ig sem hajt ki egy GTX780-t... és mindezt Full HD-ben, maximum közeli beállításokkal. 😊 Ide, nyilván értelmetlen bármit is pluszban rááldozni, mert semmilyen CPU nem lesz elég neki...
www.smart-bus.hu
ha vissza rakom alapórajelre a CPU-t akkor semmivel sem lesz több fps-em...milyen erősebb CPU-t vegyen az ember ha legerősebb INtelek sem jók?viszont egy intel core2duo e8300 majdhogynem ugyanúgy teljesít a szerencséseknél😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha az elejétől fogva (#25973) követted a vitát, akkor egyáltalán nem értek egyet veled! 😊 Normális hangnemben kezdtem, érveltem, forrást adtam. Erre a reakció az volt, hogy: "mi az én szakmám (nem először), ő jobban tudja, mert egyetemre járt, valamint a PH-s hülyeséget ne szajkózzam, stb".
A végén már azért ismételgettem magam mert ez a téma két mondatban kitárgyalható ténykérdés, ás már a legelején elhangzott a lényeg. A személyeskedésem pedig válaszreakció volt, úgy nem lehet senkivel kulturált vitát folytatni, ha az érdemi válasz helyett gyakorlatilag kapásból hülyének néznek téged is, meg az általad említett forrást is.
Ha megmutatod melyik volt az a "szakmailag érdekes érvelés", örömmel reagálok rá neked akár itt, akár privátban! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.15. 07:15:34
www.smart-bus.hu
Solt, kicsit a bort iszik vizet prédikál jut rólad eszembe... hsz-ek óta csak önmagad ismételgeted, eközben se nem mondtál szakmailag megvitatandó felvetéseket és a személyeskedésbe is csúnyán belementél a sorok között. Ellenben Jackal-nak volt egy szakmailag érdekes érvelése (az se most), amire nem reagáltál csak fújtad tovább a magadét. Így én sem állnék le "vitatkozni" veled..
Javaslom folytassátok privátban, aztán ha van értékelhető eredménye, akkor a produktumot örömmel fogadjuk.. <#wink>#wink> <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.15. 00:15:18
Talán a füst kikapcsolása hozott, de más nem, illetve olyan fps ingadozás van teljesen random (általam érthetetlen szituban) módon, hogy nem értem. Volt, hogy online 12-en több fps-em volt, mint egyedül offline😊 i3 3.3GHz procin viszont működik mind a 4 szál, de csak kb.70%-on. Slazburgring race replay 45-109fps között ingázik<#wow3>#wow3> Én nem kínlódok, megyek ahogy be van állítva, aztán ha folyamatos akkor jó, ha nem akkor megyek emlékezetből😊)
+20 fps-hez próbáld ki amit barcalaci írt, meg 2xAA-val, 8xAF-el. Ott tekernie kell mint disznó
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 21:58:32
ott már azért nem kéne számolgatnia a procinak h ki hol van stb...
#26054-hez meg annyit, pont most akartam neked írni, hogyha képes vagy kultúr ember módjára kommunikálni, akkor folytassuk privátban, de ez a hozzászólásod megint ékes példája annak, hogy a másik lenézése, lehülyézése nélkül te képtelen vagy társalogni, erre viszont nekem semmi szükségem, inkább csinálom tovább a honlapom.
Annyit még hozzátennék jó tanácsként, hogy tarts önvizsgálatot... mind szakmailag, mind emberileg.
www.smart-bus.hu
Menjetek,szívjatok el egy cigit!Nyugodjatok meg és játszatok egy kicsit!
Attól hogy anyáztok,sztem senkinek nem lesz több fps...gondolom(nem értek hozzá)Ha mégis több lesz tőle akkor viszont durvítsatok a stíluson,mert nekem kéne vagy 20 fps is akár.<#awink>#awink>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
ha legalább valami extra hiper szuper ütközésmodell került volna be hirtelen akkor még le is nyelném , meg talán bevenném h azt nem bírja proci számolni...de a proci terhelésén semmi sem változott %-osan ugyanaz kb min előtte 1 évig😊 azon is jó lenne azért javítani😊
Mész az utcxán és találkozl egy autoszrelővel, elújságolod neki mit hallottál, ő meg azt mondja hülyeség. Erre lehülyézed, erölteted tovább frissen tanult dolgaid.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 21:11:30
vicc h ha csökkntek valamilyen grafikai opciót akkor online kezdődik megint előről minden😊
most kikisérletezgettem de félő h kezdhetem majd előről ha jön update...
abba bele se merek gondolni h ha tényleg csak grafikai butítással akarnak optimalizálni , akkor nálam mi lesz gondolom még jobban malmozik majd a kártya és vesztek vagy 20 fps-t😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
@Solt,: fejezd be légyszi a személyeskedést, és keress meg egy embert, aki ért hozzá (ne engem és ne egy fórum bálványodat. Mondjuk pár infós mérnököt)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.14. 20:57:09
www.smart-bus.hu
Downhill!!
ez akkora teljesítménybeli változás egyik napról a másikra h ezt nem lehet a dx korlátaira fogni...nyilván a hardwerrel sincs gond
de kicsit túloztam korábban , már elvileg dolgoznak rajta , legalábbis megkapta a working on it plecsnit a fórumon...
én már félek is h milyen optimalizációt kapok megint😊
Kunos Tweetjei-ből nekem az jön le , h ezen a dolgon nem fog segíteni a következő update sem...
a füstöt buzerálja és el van ájulva h vajsima és nem esik le az fps ha mindenki füstölög..
csak pl nálam nem ez a gond😊 a mostani fasza füst effektet online szerintem akkor is számoltatja ha nincs füst, gondolom érzi neten keresztül ha valamelyikőtök rágyújtott a szobában😊
Tudom, én vagyok a hülye, hogy belemegyek egy abszolut agyatlan beszélgetésbe. Nem fordul elő töhbet.
Na jó de valamiért mindig az online a megterhelőbb... Legalábbis amikkel én találkoztam, az online mindenhol jobban gyilkolja a processzort.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu