42876
-
#29376 A Codies nem lenne olyan rossz, de mindig hianyzik egy kicsike, hogy jo legyen. Most ez ujdonsag, foleg a Codies-tol, hogy Early Access, ami eros cumi is lehet:) Tippem szerint, meg mindig olyan aprosagok hinyoznak belole, mint a pilota pozicio es dinamika allitas... Felo, hogy egyszeruen kidobaltak belole mindent, csak a natur rally maradt (ami jo, mert a drift meg a zart palyan csuszkalas nem erdekel), aztan – egyelore - ennyi. Arra alapoznak, hogy az emberek mar regen szeretnenek egy tiszta rally cuccot. Ami be is johet nekik.
Ha elfelejtenek a bill/gamepad optimalizalast, es megprobalnak elsosorban kormanyra allitgatni, meg jo is lehet. Meg kell varni, amig valaki megveszi:D Ez a 10% kedvezmeny nem soakt szamit, raer a dolog. -
#29375 Mindig azt mondják ! :)) -
Thread #29374 Aszontak ez vegre simulation. -
#29373 Video alapján nekem simán jó lehet, nem vagyok nagy hc rallys :))
De úgy tűnik azért nem is kétgombos árkád .....
Csa kCM-ben én már nem igen bízok ! :)) -
#29372 ahh most akartam en is linkelni, remelem mire hazaertek, mar megis vette valaki a steamen, kiprobalta, beszamol rola stb.
De megdobbant a szivem egy picit. sokkal inkabb mint a loeb rallyra. -
#29371 Off.:
Ezt a CM Dirt Rally-t próbálta már valaki ???
-
Debilon #29370 mai update:
1.1.6
- Fixed no collision bug between first 2 cars in the server list
- Fixed TCP connection getting dropped for timeout
- Fixed Pagani Huayra rear wings animation bug, wrongly connected to the animated suspensions on the last update. Physics unchanged and unaffected
- Updated suspension on LaFerrari, missed on last updated due to time constrains
- Fixed server output for "LAP WITH CUTS"
- Fixed KERS not recharging when car is reset
- Telemetry speed graph is now autoadjusted for max speed
- Fixed animations running at wrong speed during replays
- Fixed CPU time in render stats with negative numbers on PC with timer drifting
- Fixed pitstop automatic controller not pressing the clutch and sometimes leaving the car moving away
- Fixed Essential and RacePosition app wrong values in replay mode
- Fixed Leaderboard in online races
- Added flags, penalties, kers to the shared memory
- Fixed wrong tyre temperature value in the car setup screen
- Fixed crash if a non existent PP effect is selected
- Fixed problem with TAB leaderboard on change session
- Removed invalidation message from drift and time attack modes
- Change camera button can now be assigned properly to another key
- Fixed penalties on time attack
- Fixed bad rear pressure slider placement on Lotus 2-11 setup
- Default launcher theme: skip YouTube device support message
- Ferrari F40 S3 brake bias adjustments in setup
- Mclaren F1 GTR front left Toe-in setup slider value fixed
- Added Fuel pressure (shows fuel quantity) to BMW M3 E30 DTM and Group A
- Fuel indicator working for Alfa Romeo GTA, Lotus 2-11, Lotus Elise SC, Lotus Exige 240, Lotus Exige Scura, Lotus Exige S & Roadster & V6cup, Lotus Evora S & GTE & GTE Carbon, Mercedes SLS, McLaren MP4 12C, Pagani Huayra
- Corrected fuel indicator scale for BMW M235iR, McLaren P1, Shelby Cobra
- Working LCD screens for Mercedes 190 DTM EVO 2, Mercedes C9 LM. -
#29369 Igen pénteken vettem meg 1.2 ha jol látom. -
#29368 Az irány jó, persze nem tetszhet mindenkinek, ahogy az életben sem...bár ott számít az is kinek milyen autója van, mi itt mehetünk bármivel.
A lényeg hogy az irány nagyon jó...legalábbis nekem. Én hegyi szakaszokat szeretnék, és már kaptam is...remélem jön még 2-3. -
#29367 Legújabb verzió minden? -
#29366 Sziasztok csináltam egy skin kieg. az URD Endur........ Inditáskor ezt a hibát dobja. Okézom és minden müködik rendesen, de idegesit. Kérdésem merre keresem a hibát?
-
#29365 Ezek olyan unalmasak nekem :)))
Legtöbbnél nincs egy normális egyenes szakasz, jobb kanyar- balkanyar ....elalszok közben :))
Ez a jó . :))
-
#29364 Köszi a válaszokat :) Nem vagyok egy nagy sim fan, de a totálisan árkád nfs szerű cuccokat sem csípem, főleg a félúton lévő játékok jöttek eddig be :) Ha sok időm lesz majd teszek egy próbát :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.26. 20:15:28 -
#29363 köszi:) -
#29362 Nem feltétlenül lassabb egérrel. Főként a digitális gáz/fék miatt mások lesznek a féktávok, és valóban a leggyorsabb versenyautók vezethetetlenek, de a lassabb autókkal elég jól lehet gépészkedni. Lfs-ben is régen sokan mentek egérrel, ott sokan amiatt panaszkodtak a kormányosok, hogy egérrel jobb köridőket lehet elérni, mint kormánnyal. De valójában mindegy, hogy mi a vezérlőeszköz, az ember képességei és hozzáállása a lényeges.
Tyuki versenyét se az egér vagy a bill. miatt tették tönkre az emberkék, hanem mert olyan volt a hozzáállásuk. Nem gyakoroltak eleget, nem vették komolyan, noobok, vagy nfs pistikék. -
#29361 Nagyon komoly kis felfutó:
krajiska-zmija-hillclimb
van hozzá 'dirt' verzió is, mindjárt próbálom, az aszfaltos nagyon rendben van, van hangulata, és szép is.
-
atiwrc #29360 Az jó, akkor lehet kéne keresnem valami pedálhibás kormányt, mert nekem főleg azzal van gondom. link. Szétszedtem megpucoltam, elviselhető lett, de egyszerűen ha 2-4 hétig nem használom(főleg hétvégén lenne csak idő rá) újra előjön ez a gond.
Lentebb én nem azt akartam írni hogy kormány helyett menjenek billel, csak azt hogyha nincs kormánya akkor is van értelme leszedni ;) Főleg azért mert van benne egér kormányzás és ott fontosabb az analóg tengely mint a pedáloknál. Lassabb vele az ember ez tény, tudnia kéne mindekinek hogy ha azzal megy akkor ne akarjon győzni, de mégis jobb mint így menni mint billel egy arcade gammel bohóckodni.... -
#29359 Ha úgy romlott el, hogy felismeri a gép, akkor simán, csak a g25-öt be kell rakni az asztal alá. 3 játékvezérlőt is tud kezelni a játék. -
atiwrc #29358 AC-ban nem megoldható hogy egyszerre két kormányt is lásson? -
#29357 Normálisan nem, leo bodnar kábellel viszont rá lehet kötni a gépre. -
#29356 off:
Besz@rt a G25-m egy ideje..(kormány+váltó)(de a pedál jó)
Azon gondolkodom veszek egy DFGT-t,
Na most a kérdésem az lenne; össze lehet vele hozni a G25-m pedáljait? :D -
#29355 Azért írom hogy elvileg mert saját kocsiban nincs négypontos öv, csak ha másét vezetem :) ..nem szimben, játékban meghülyülnék ha le lennék szíjazva :)) -
Thread #29354 Nem tudom ilyenek fel sem tűnnek, én elvileg be vagyok szíjazva, minél nagyobb erőkre lehet számítani annál szorosabban.
------------
Ezt most nem ertem, nyugvo szekben? es elvileg?
Minden technikai hátteret tudok kevésnek érezni kivéve azt a beleélést amit én teremtek meg. Nekem a legfőbb illúzió az hogy milyen szinten tudok úgy vezetni mint ahogy azt kb. a valós helyzetben tenném. Néha megszegem ha elcsábulok, de azért ez a lényeg.
---------------
agyban dol el, az biztos.
Vagy tobbtizmillios, csarnok meretu szimulatorban :) -
#29353 Nem tudom ilyenek fel sem tűnnek, én elvileg be vagyok szíjazva, minél nagyobb erőkre lehet számítani annál szorosabban.
Értem hogy mikre gondolsz, de ahogy leírtam számomra nem ezek hozzák meg az illúziót.
Minden technikai hátteret tudok kevésnek érezni kivéve azt a beleélést amit én teremtek meg. Nekem a legfőbb illúzió az hogy milyen szinten tudok úgy vezetni mint ahogy azt kb. a valós helyzetben tenném. Néha megszegem ha elcsábulok, de azért ez a lényeg.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.04.26. 15:30:55 -
Thread #29352 A pedáloknál az elhelyezkedésen és a pedálerőkön két napot dolgoztam,
----------
es hol marad az effekt ahogy a fekre lepve a G-ero is besegit a testeden a pedal nyomasaban
De rá kell jöjjek 3 monitorom már nem lesz
----------------
jon a VR
mozgó cockpit-re nem is vágytam, frászt kapnák a villanyszámlától, meg a gyerek is kicsi még. De ha lenne is, jó móka lenne...de sztem semmi több.
----------------
elenyeszo a fogyasztas, nagy mozgas sincs, felesleges, oldaliranyban tudnek olyat hogy az F1-es letepne a vesemet, persze plusz csillapitot kell tenni akkor a laba ala mert felugral a keret, de nem kell nagy mozgas, foleg azert nem, mert nem teljesen jol mozog. Inkabb csak razoszek, de peldaul egy dolgot, a razokovet jobban csinalta a masszazsfotelem, mikor a kontrollerrel vezereltem. [Forza4ben] -
#29351 Az egész egy sz@r ha azt nézed :D
Engem már nem zavar, valahol igénylem az illúziót, más területen meg tudom hogy nekem sosem lesz teljes. Pedálkezelésre igénylem...igénylem kézifékre és váltóra is, ezeket még meg is fogom oldani, magára kormánykerékre is kényes vagyok. De kb. ennyi. A pedáloknál az elhelyezkedésen és a pedálerőkön két napot dolgoztam, a kézifék és a váltó még megoldás alatt van.
De rá kell jöjjek 3 monitorom már nem lesz, mozgó cockpit-re nem is vágytam, frászt kapnák a villanyszámlától, meg a gyerek is kicsi még. De ha lenne is, jó móka lenne...de sztem semmi több.
Sztem az illúzió részét maga az ember dönti el, mint mindig. ..pl. ha illúzióromboló módon vezetek, akkor lehet bármilyen tökéletes a technikai háttér a beleéléshez.
Nem szabad kocsit törni, ez az egyik legjobb mód szvsz az illúzióhoz. :) -
Thread #29350 a billentyu az mas kategoria, nem analog mint az xbox joy.
ACben figyelem a kormany mozgasat, tulkeppen elkepzelve hogy a karom a kormanyt mozgatja, bonyolult hogy mitol lesz jo az illuzio,
tokeletes ugyse lesz, na meg majd a VR is megkavarja.
Szoval mint illuzio, szerintem messze van attol a helyzet, hogy mar csak ez az egy a hianyzo lancszem, hogy tenyleg kormanyt tekerjel.
Nem jon ettol meg a tokeletes illuzio.
De iranyitani persze ez a legtokeletesebb. -
#29349 Mindenkinek más és más :)
Én le nem tudok mondani a kormányról, eleget szívtam régen billentyűzettel, Gp sorozatok eleje, Colin McRae rally, különféle a franc se tudja nevét rallyjátékok, ...végig arról álmodoztam hogy lesz egy kormányom. Lett, a Colin2-t már egy FFB nélküli kormánnyal toltam, a cimbinél hot seat-ben nyomtuk az ő Microsoft kormányával, és qva jó volt..emlékszem rá, aztán Momo, aztán DFP, majd G25...és most megint DFP.
, de inkább visszarakom a Momo-t (az is megvan) de én ziher nem fogok billentyűzettel játszani autós játékot, vagy szimet. :)
-
Thread #29348 Tobbszori nekifutassal, mar a forza3-tol MS kormannyal, AC-nal G25-el, [nalam van egy eve, haromszor nekifutottam :) ] de a realizmushoz nem ad hozza, nem tudom megszokni G-erok nelkul, hogy kulon eletet el a kezemben.
Egyertelmu, hogy kormanynal nem kell gamma ahhoz hogy kozepallasnal is jol kormanyozhato legyen, es nagy segitseg a plusz informacio amit ad, azon kivul sokszor automatikusan teszi helyre az autot. Nagyon kiraly, de nekem a mozgas illuzioja lenne a cel, en nem tudom megszokni, majd csak akkor ha tokeletes seatmoverrel lesz, olyannal ami felso forgaspontu, es eleg nagy G-erot tud hitelesen, es persze a kormany arra rogzitve, meg a pedalok is. Most egy egyszeru seatmoverben ulok, raadasul kezemben a joy-al :) [labam sem a foldon, az elrontana totalisan NEKEM az illuziot]
Lehet rohogni, nekem sok proba utan is ez jon be, nyilvan nem en fogok uridot menni :) [mondjuk el se jutok az online-ig abban a heti feloraban ami mostanban marad]
Igaz, hogy egy variaciot nem probaltam ki, normalisan rogzitve a mostani mozgo szekemhez, nem ugy keszult, es primitiv, also forgaspontu. -
Tyuki80 #29347 Végül is láttam már Fps játékot is kormánnyal játszani.
Azért megnéznék egy bill-egér :nord gt3 lap time-ot....
..de persze mindenki úgy tolja ,ahogy akarja..
Csak az a baj,nem megbántva senkit,hogy legtöbbször a bill ill kontroler huszárok csesznek szét versenyeket az első körben.Mint ahogy kb 2 perccel ezelőtt nekem.Nord gt3 30 perc kvali,majd az első és második kanyarban is vagy 15 autó keresztben.Persze nekem totálkár,mert valami idióta biztos nem tudta hol van a fék..addig még nem jutott el..
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.04.26. 13:52:02 -
#29346 tegnapig én is ezt hittem, de összefutottam régi haverral és mesélte, mennyire imádja az assettot és h billel tolja :O
mondtam, legalább egy analog gamepadot vegyen már hozzá, de szerintem nem fog... -
Jackal #29345 Nem tudja valaki, hogy pontosan mennyi a kormány átmérője a mostani F1-es kocsiknak? Ha nagyon sok időm lesz, csinálnék egyet a kormányomhoz.
UI: találtam doksit a 2000-es évek kormányairól, 291 mm az reális lehet most is?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.26. 13:16:45 -
#29344 Szerintem meg ki kell próbálni, nem tart semmiből, aztán vagy tetszik, vagy nem. -
Tyuki80 #29343 Nem érdemes.Sztem kormány nélkül teljesen élvezhetetlen. -
atiwrc #29342 Én bill + egér kormányzással elautózgatok rajta vígan, persze jóval lasabb vagyok mint kormánnyal lennék. Az ujabb F1-es kocsikon kívül szinte mindennel tudok menni( az erősebb step1 es lotus exos f1, 2014 vagy 2015ös f1 moddal csak nagyon poroszkálok., ja meg az F3as kocsit sem tudtam kezelni nagyon csuszik. )
Ma jött ki egyébként:
Letöltés: http://www.racedepartment.com/threads/mclaren-mp4-13.104560/
Gyönyörű és nem cseszték el a kerékét sem mint pl az rf1-es 1998as modba, ami nagyon jól összerakott mod lenne, a kasztnik is eléggé a helyükön vannak, erre elcseszik egy szar kerékmérettel.....
Prost
Mclaren
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.04.26. 11:30:47 -
Jackal #29341 Nekem régebben is vesztett a tadásból, bár nálam ha a szárny megsérül, a kerék is kicsit kancsal lesz :) -
#29340 Megfigyeltétek, hogy hatással van a szárnyak sérülése a leszorítóerőre? Jól emlékszem, hogy hiába mutatta az ábra a sérülést korábban, az autó viselkedése nem változott? -
#29339 Szia szerintem kormány nélkül nem az igazi.... -
#29338 Hali!
Nemrég kaptam egy steam accot amin rajta van ez a cucc is. Az érdekelne, hogy érdemes-e billentyűzettel kipróbálni, vagy kormány nélkül inkább le se szedjem? -
#29337 Nekem is üres ,csak kérdeztem mire való, hátha tudja valaki. Más.... Találkozot már valaki olyannal hogy nem müködik a Showroom?