42876

banner
  • atiwrc
    Én sem értem miért vagytok kiakadva ezen a kormányon, nézzétek már meg az RBR-t belső nézetből ;)

Nekem grafikailag szebbnek tűnik mint a dirt3, fizikálisan nem tudom videók alapján eldönteni. Logikus hogy visszaváltogatással fékeződik a kocsi, csak pl RF2-be kapcsolgatnál úgy vissza hamar megdöglene a motor. Egyébként én ABS-t bekapcsolva játszottam a dirt3al és sokkal elfogadhatóbb volt úgy a féktáv, replay is valóságosabbnak tünt. Azzal hogy kiadták a DLC-t mindekinek megérte hogy újra elővegyem. A BMW érdekelt nagyon, ennek ellenére a rallycrossos focus és C4 valamint a Monte pálya kötött le igazán.

"Látatlanba" ne akarjuk már megmondani milyen a fizikája, nálam már az egy hatalmas lépés, hogy látok 5 perc feletti szakaszokat, és kormányt a fejlesztők kezében :)

Ha ne adj isten véletlen kormánnyal mennék, az FFB motorja nemigazán működik, szóval engem az FFB nem érint.... :D
  • lac coo
    Hat itt garantaltan nem mesz vegig visszavalatas nelkul, de amugy se, valszeg belehalsz az elso oraban ket percenkent :))
    Nekem a fizikaval nem sok bajom van, nem tapad agyatlanul, a kezifekkel epp olyan nehez, trukkos kersztbe rakni lassu kanyar elott mint eletben, nem megy at arkon bokron.....A palyak nagyon jok, ravasz nyomvonalakkal, nehol geci modon utszelre rakott sziklakkal, nagyobb bokrokba is beleutkozo utkozes modellel.
    Nyilvan nem szim, de teljesen hiheto.
    Nekem csak a kormany ffb vel van bajom, azt meg nem.tudtam hasznalhatora beloni, de 0.3 as verzio, valamit csak csinalnak vele meg :))
    Ha jo lesz a kormany szerintem kotelezo vetel .
  • danikosz

Holnap VSR AC teszt! Alap GT3-as autók + Hockenheim!
    >> Infók és minden egyéb <<
    Sok szeretettel várunk mindenkit! Este találkozunk!
  • Tomsteel
    Legegyszerűbb utat választottad az ostorozásával. Visszadugni a felbukkant fejet a víz alá a legegyszerűbb, meglátni benne a változtatni akarást, a szándékot és a lehetőséget nehezebb. Jelenleg persze egy Dirt amit nehezebb vezetni, de már most ott járunk, hogy ha kap egy jó FFB-t és tekernek pár értéken a tapadást illetően, akkor óriási élmény vele menni, mert már most is klasszisokkal élvezhetőbb mint eddig bármi.

Kormány forgás meg ne zavarjon, az csak ingame forgás, mentem vele 1080 fokkal is.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.04.29. 08:02:42
  • Tyuki80
    Ha jól olvastam valahol,dirt 3 motor van alatta.Nekem ez mindent elmondott.Imádom a rallyt,de inkább a RBR még mindig.Szégyen,hogy azóta sincs semmi használható.Csak a csilli villi és nagyjából ennyi.Nevetséges irányítás,ostoba fizika,semmi kihívás.A dirt 3 ban pl a finn rallyn majdnem fék nélkül végig lehet menni,elég ha csak visszaváltogat az ember.LOL.
    De ez egy assetto corsa topic.Vége részemről.
  • akodolanyi
    Kosz az otletet! A reflectionst levettem, az segitett nehany fps-t. A fust mar eleve ki volt kapcsolva.
  • PacsutaTibi
    Nemtudom mivel ment, de a 29383-as hozzászólásban lévő videó 56. percében a hajtűben kitekeredik 90 fokra is...
    Valószínüleg valami sebességarányú kanyarodás miatt nem tekeredik ki csak a hajtűben.
    De tényleg illene már egy CM szintű csapatnak leporgramozni a nagyobb 90 foknál nagyobb kormányelfordulás animációját....
  • Thread
    szerintem a reflections az tisztan CPU, ha netan feltekerted a jobb kartya miatt, akkor esetleg az okozhatna...
  • Zozzer
    a füst normál, ill a reflections fülön a két alsó medium. Szerintem ezekkel jól kellene futni. Nálam legalábbis felette már leeseget az fps. Mondjuk nekem csak egy 760 van, szóval lehet a tied többet is elbírhat.
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.04.28. 21:29:45
  • akodolanyi
    Leszedtem az Amd meghajtot minden lejott, hibauzenet nelkul...
  • BooMiller
    Legyalultad rendesen a drivert(AMD)?? Mert elvileg NV-n megy jobban cucc, mondjuk 960 elég érdekes ár/teljesítményű:) De faszán kellene mennie...
  • lac coo
    bizony, bár nem vagyok nagy Nord-os, de elég meggyőző !!!
  • Alexease
    Az ilyen videoknal latszik, hogy boven megerte az arat a DLC;) Maga a palya is megert volna annyit.
  • lac coo
  • akodolanyi
    Sziasztok,

egy kis segitsegre lenne szuksegem. Nemreg vettem egy Nvidia GTX960 as videokartyat az addigi ATI 5850 helyett. (i72600K, 8GB ram, SSD W8.1 64bit) Gondoltam egy kisse felturbosodik a program. Ezek helyett teljesen varatlan helyeken az addigi 60 rol 20-30 fps re esik vissza a program ami elegge megneheziti a vezetest. Esetleg lenne valakinek otlete hogy mit kellene visszavennem meg (a world detailt mar levettem low ra). A regi kartyammal nem volt panaszom, ezert egy kisse idegesit az uj helyzet. Ha valaki tud helyet ahol a beallitasok vannak azt megkoszonnem, mert en sznte csak evekkel ezelotteket talaltam.

Andras
  • neilszab
    Ma este: Ferrari 458 Italia - Silverstone!!

A következő időszakban a DTM és a GT bajnoki futamok között minden héten keddenként kötetlen Fun futamokat fogunk rendezni a bajnokságok aktuális pályáján. Ma este egy igen mókás autó kerül terítékre, a Ferrari 458 Italia személyében, a hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!

Infók: AC FunRace: Ferrari 458 Italia - Silverstone - 04.28
    További futamok: Assetto Corsa - Fun Futamok

Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.28. 13:27:13
  • neilszab
    Sztem a GTA IV sem volt jó, valóban túl "hajós" volt, az GTA V-ben meg erősen átestek a ló túloldalára, brutálisan tapadnak az autók, száguldozni nagyon lehet velük, de az élvezeti értékük kb 0. Nekem nagy csalódás ez a része.
  • lac coo
    Kotetlen tere fere van, neha az is kell :)
  • Pitti
    ööö, ez még az AC topik? teljesen elvesztettem a fonalat :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.04.28. 13:08:22
  • Totti5
    Attól hogy nincs hajó mozgása az autóknak még nem. Egyrészt azért nem mert javarészt modern sportkocsik vannak, amik feszesek és oda nem jó a dölöngélés, másrészt ezen autók irányítása nem tank szerű így reszponzívabb lett az egész. Nem butult, csak átalakult, igazodott a megváltozott körülményekhez. Még ma is a GTA5 alatt van az egyik legjobb fizikai motor és ezt sokszor bizonyítja a játék.
  • patchaou
    A legtöbb játékban simán választhatóvá kellene tenni a reális és az árkád módot, így mindenkinek meglenne az öröme. De az árkád közönség hozza a nagy lóvét, nyilván nem éri meg időt és pénzt fektetni a valósághű módokba. Ha megoldják a modderek örülhetünk.
  • Timbu
    Sőt, még a GTA IV-hez képest is butítottak a fizikán, mert sokaknak már az is túl nehéz volt.
  • atiwrc
    OFF
    "A Gta 6 alatt (mondjuk legyen 5-7 év) már egy assetto szintű autó fizika lesz"

Lesz egy fenét, ha akarnák már most is lehetne legalább egy Mafia2 szintű fizkája a kocsiknak, helyette olyan pocsék van, hogy már az újonnan kiadott szép új addon autókról meg sem nézem a videókat...

ON
  • Hexenking
    Szép estét !!
    Csináltam egy Skin Packot a URD EGT modhoz.
    Akit érint itt a link: URD EGT Skin Pack
  • Tyuki80
    Azért a kormány egy irányú maximális 45!!! fokos elfordulása kissé vicces.Ez számomra mindent elmondott.Ha lehetne egyet kívánnom:Ezt a grafikát és RBR fizikát alá.Persze a végén felébredek és a bilibe belelóg a kezem.
    Ugyanaz a fostalicska codis szarság,csak most rallyval így elsőre.
  • arty
    "Mert minek?! :)"

pénzért? csak tipp :D

(komoly szimuláciohoz komoly időráfordítás is kell... az emberek viszont inkább a szebb külcsínyt, tartalmat díjazzák, azt lehet videokon demózni, stb. a gta5 tán megüti a korábbi szimek, de akár csak egy dirt2 szintjét? nem... )
  • Totti5
    +1 nagyon jó lett, vagyis lesz.
  • Zozzer
    A számítástechnika elérte azt a szintet, hogy többnyire az átlag user pc-je is képes manapság már a bonyolult számolásokra, a megjelenítés mellett ami a játékiparban azt az irányt jelenti, hogy a CSAK csili vili tech arcade gamek rövid életűek véleményem szerint s ez az autós vonalon is így lesz, már így van. Lásd pl a rengeteg túlélő játékot, mindegyikben a realizmust próbálják szimulálni és erre bizony van igény is. A Gta 6 alatt (mondjuk legyen 5-7 év) már egy assetto szintű autó fizika lesz, Day Z survival szerű etesd itasd ne fáraszd ki, meg még mit tudom én mi :) Ez a jövő!!! Idővel az arcad autós game kedvelők is inkább a realizmus felé fognak hajlani, mert a segítségek használatával (tc, abs, stb ) elboldogulnak, el lesznek vele s ott a tudat is, még ha kicsit megtévesztő is, de csak egy olyan játékkal tolják, ami a valósághoz közel áll. A nagy dobások kulcsa ebben van, de nyilván ez nem csak az autós játékokra, hanem minden olyan stílusra amelyekben reveláns lehet a realizmus, az elvárássá is fog válni rövid idővel. Én ezekből indulok ki. Így nagy butaság lenne a Codemasters-nek egy semi-simulation vagy arcade Dirt 4-et piacra dobni. Mert minek?! :)
  • lac coo
    No majd meselj a topikjaban.... ! :)
  • Tomsteel
    Tévedsz, már a videókon is látszott, de én lecsaptam rá azonnal, pedig soha egy Dirt-öt nem vettem meg.
    Szerintem teljesen korrekt, minden úgy történik ahogy kell, van alatta rendes fizika, büntet és jutalmaz, nagyon nagyon kellemes meglepetés. Egyedül az FFB elég butácska még.
  • Alexease
    Van topic-ja, az egyebeket mar oda erdemes bevesni: http://sg.hu/forum/tema/1430151025
  • Jackal
    Ez egy gagyi, kb telóra írt változat, ha a grafika ilyen szar, akkor milyen lehet a fizika... (spoiler alert: ugyanaz a szutyok mint az eddigi dirt-ök, nem bedőplni a most majd minden más lesz dumának)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.27. 19:47:58
  • Zozzer
    Szerintem a Kunos sikerére, ill egy hasonló volumenű dobást szeretnének. Ők évek óta nyomatják a rally-s meg az F1 vonalat, de szerintem fizikában az assetto hozta a legjobbat eddig. De javítsatok ki ha ez tévedés. Mindenesetre én nagyon örülnék már egy igazi rally szimnek.
  • lac coo
  • lac coo
    hát kíváncsian várom, nekem nem kell hc rally, én régen rengeteget játszottam CMR sorozattal, az dögös volt, pedig árkád :)

Én arra tippelek amúgy, hogy valami tök új ,fiatal csapatnak odadobták próbaként az előző EGo motort, hogy probálják ki ,csinálják meg ,hátha sikeres lesz egy kicsit komolyabb game ....
  • Adam Jonas
    Jó EA, ma jelent meg... :D

Amit lehet tudni:
    - havonta jönnek a nagyobb update-k
    - ha valami nagyon nagy hiba van, azt azonnal javítani fogják, és nem kell megvárni a következő hónapot a javítással
    - május végén jön a Pikes Peak!
    - és lesz Rallycross is :)
  • Thread
    De itt Eurogamer's Racing expert Martin Robinson aradozik rola 2:50-tol.
  • lac coo
    Nézek a live vidót most, ott a kerék-kormány ugyanolyan idétlenül gyorsan mozog mint D3-ban ...
    De kíváncsi vagyok rá mi lesz belőle ...
    minden esetre a srác se megy végig olyan könnyen a pályákon :)))

• Adam Jonas
    Nem, ez most tényleg annak tűnik, és nem azért, mert csak azt mondják. 3 review-t néztem meg eddig, kb. mindháromba az hangzott el, hogy volt egy DiRT sorozat...és ami most van, annak semmi köze ahhoz szerencsére.

Tudom, off, de azért érdemes végignézni azt az autólistát 2:33-tól:

Emlékeztek, hogyan tesztelték az ilyen dev diary-ben a DiRT-öt meg F1-et? Na, itt semmi gamepad nincs még a gép közelében sem.

Ui.: és azért az is árulkodó, hogy nem a konzolokra való kiadás a cél....
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.04.27. 19:00:52
  • lac coo
    Nekem simán egy dirt3-nak tűnik, picit csúszósabb kiadásban :))))
    az meg nem kell, szar a kormány , ffb stb ....