42876

banner
  • alma2
    pedig mennyivel egyszerubb, ha felmesz ide, es megnezed azt a 2 3 progit kepekkel kommentekkel...
    apps
  • Jackal
    semmi, má megvan
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.30. 19:11:29
  • Gry01
  • Pitti
    Alex, hova lett a jó kis AC files letöltős oldalad?
    Onnan szoktam beszerezni a jó és kipróbált app-okat. Főként tyre temp. appot keresek, csak nincs kedvem próbálgatni, elsőre szeretném a legjobbat... Alex oldalán mindig ilyenek voltak csak. :)
  • maffioso
    Köszi, megjegyzem.
  • b-type
    múltkor átszaladt rajta egy nyúl.
  • lac coo
    AC t barmi feldobna ilyen teren, valami megmozdulhatna neha a palyan :)
  • arty
    az megvan, hogy a drónt és a fizikát nem ugyan az készíti? a drónosnak várnia kellett volna, amíg a fizika számodra is perfekt lesz, mielőtt beleteszi?

hogy on is legyek: szerintem az assetto-t is feldobná egy drón
  • GeriDoc
    Ctrl+A-val tudod az abs-t kapcsolni menet közben (ha nincs kitéve gombra). Ha legközelebb ilyen van, próbáld meg azzal.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.04.30. 06:54:55
  • GeriDoc
    Van rá megoldás. Mikor bedugod és bekalibrálja magát, utána nyomd le tövig egymás után mind három pedált. Innentől érzékeli rendesen. Esetleg nyomd végig akkor is, amikor beléptél az AC-ba. Utána már csak 1-2 autónál fogsz ilyet tapasztalni, de azok sajnos így lettek beállítva gyárilag (Tattus,M3 DTM stb.).
  • lac coo
    Akkor kikapcsoltad valahogy , szerintem :)
  • maffioso
    Nem zárható ki egyértelműen, de nem tudok róla. Utána az ECU gombot megnyomva sem volt ott az app-ban.
  • croatianus
    Na erről van szó! Kezeljünk csak mindent a maga helyén!
    Kinek a pap, kinek a "papírfizika" (). Csak ne keverjük!
  • lac coo
    Nem tudom, nem hallottam meg ilyenrol...Nem kapcsoltad ki veletlenul?
  • maffioso
    Azt írták, hogy factory abs lesz a versenyen, én pedig nagyon ritkán tudok játszani, így a kvalin mentem először az autóval, ott meg már abs volt rajta. Aztán egyszer csak megszűnt, míg a többieknek továbbra is volt. Nem igazán tudtam hova tenni.
  • Totti5
    Egy biztos a Dirt Rally jelenleg a legjobb rally élményt adja nekem. Pokolian élethű hangok, korrekt graf és vezetéi modell. RBR retró, és alapból nem jött be a papírfizika, de nyilván fasza cucc. Pedig igaz ez a Dirt sokkal nehezebb és szimesebb mint az előző részek, de természetesen nem hardkór és nem is vérszim. Sosem lesz az és nem is azt várom tőle. Mellesleg kétlem hogy heteket görcsölt volna a team a drónon, viszont elvárom hogy legyen atom hangulatos az atmoszféra és remélem sok mindent dobálnak majd bele.
  • Zozzer
    hát köszi, akkor nem bosszankodok tovább miatta.
  • lac coo
    Szerintem igen, nekem is előjött rendszeresen, meg szerintem itt sokaknak még ...
  • Zozzer
    ja hogy ez teljesen normális bug? :)
  • lac coo
    A Logi az ilyen majd megszokod :)))
  • Zozzer
    Nálam is van egy anomália, de hetek óta. G25-el tolom, kezdem azzal. Csatlakozok egy szerverhez, elindulok a boxból. Most újabban az M3 Gt2-őt nyüstölöm. Minden egyes alkalommal a fék már 1-2 cm út után blokkol. Csapok 1 kört, visszamegyek a boxba, kijövök és láss csodát, a fék lent fog. Nem tudok rá gombot varrni, mitől lehet ez. Nem, nem kellenek a hideg a gumi és hamarabb blokkol magyarázatok. :P Ez rohadt idegesítő tud lenni, amikor pl épp beesek egy szerverre és már indul is a verseny, végig fent blokkol a kerék 1-2 cm-es pedál útnál. Miután voltam a boxba, utána megint jó lesz. Egyébként a fék gammát a maximumra állítottam, hogy a lehető legkésőbb blokkoljon. Volt már valakinek esetleg hasonló gondja? Lehet a G25 drivert kellene újra tenni? Vagy van valami assetto config fájl, amit újra le kellene tölteni? Bár a napokban csináltam steam integrity check-et.
  • lac coo
    De miért nem próbáljátok ki , a kormány kezelés tényleg szar, de elvileg ez pc-re készül ,talán összedrótozzák majd. És bár még van mit javítani rajta fizika viszont igen is remek, bárki bármit mond :)
  • croatianus
    @Totti5

Na várjá-várjá-várjá...
    Ugye jól látom, te is azt írtad: JÁTÉK.
    Mert, hogy én is: "Ez a Dirt rally egész biztosan remek JÁTÉK lesz."
    Továbbiakban pedig, hogy NEKEM mindent elmond a történetről az a drón. Az, hogy NEKED nem, az a te dolgod.
    Merthogy a történet a következő:
    Kitalálták ezt a remek marketingfogást, hogy ez majd most aztán mennyivel szimulátorOSABB lesz az eddigieknél. Még a bűvös HC jelzőt is bedobták . Ebből egyenlőre annyit látni, hogy kivették az eddigi fizikából azt, amitől bármely vérpisti kilógó nyelvvel végigszaggatott csont nélkül, szóval szó sincs semmiféle új forradalmi fizikáról (ja, meg nincs visszatekerés, júúúúj de izgi), viszont van nekünk egy fasza drónunk, mert az fontos vót. Az űberjani fizikát azt meg majd szépen összetákolják később? Na persze-persze, az csak úgy megy. A "fejlesztés" költségeit meg jó divatosan azok állják, akik beszopják ezt. Ha meg nem, akkor szépen lefújják. Nagy lózung - nulla befektetés - nulla rizikó, én ennyit látok.
    Egy szimulátor "hangulatát" nem drónok meg tüzijáték meg mittomén milyen sallangok kell megadják, a prioritás az az adott dolog minél tökéletesebb lemodellezése kell legyen, és annak aztán bizony megvan a maga hangulata, bár erre nem mindenki vevő, az tény.

Szóval újra csak azt tudom mondani, hogy bizonyára egy remek, kihívásokkal teli JÁTÉK lesz. És ezzel nincs is semmi baj.
    Amivel baj van, hogy ettől a hülye reklámfogástól majd mindenki azt hiszi, hogy ő Ari Vatanen, és jön ide, egy SZIMULÁTOR (mégha nem is igazán HC) topikjába észt osztani.

Kérdés: Az ajánlott kombót kipróbáltad? Mert ha igen, akkor itt, ebben a topikban beszélhetnénk arról, hogy az milyen viszonyban van mondjuk a RBR-el, vagyis egy másik SZIMULÁTORRAL.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.04.29. 17:25:21
  • lac coo
    Ugye ugye, a franya automatapilota :))))))
  • Totti5
    Írtsunk ki minden hangulatot egy játékból és akkor jobban rá lehet mondani, hogy mekkora HC? drón egy midennapos dolog, használják ilyen célra is.
  • barcalaci84
    változni fog EA alatt , de szerintem nem szimulátoros irányba hanem ellenkezőleg:)
    a többségnek fel se tűnik szerintem h sebességérzékeny a kormányzás és örül h 450fokon 900-n tudja használni...ahogy itt is írtak róla h be lehet állítani bármiilyen szögre driverben...ja persze , csak sebességfüggő h mennyit fordul a kerék adott kormánymozdulatra...ami azért egy vicc amikor arról írnak h komolyabb játékot akarnak...ezt ők se gondolhatják komolyan, vagyis látszik h mennyire veszik komolyan:)

a körítés meg a feeling nagyon tuti még élvezetes is lehet, de továbbra is ugyanaz az irányítás ami az f1-kben pédául...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.04.29. 15:32:33
  • maffioso
    Tegnap miért ment el az abs-em egyik versenyről a másikra? Nagyon zavaró volt és hirtelen nem tudtam hatékonyan átállni.
  • Adam Jonas
  • Solt
    :DDDDDDD
  • lac coo
    Megyek ! :))))
  • Adam Jonas
    De ne itt offoljunk, menjünk ezt megvitatni inkább a saját topikjába. :)
  • Adam Jonas
    Ezért Early Access, mert nem fog így maradni gondolom én. (Elég sokan panaszkodnak erre CM fórumon, szóval valami tutira lesz változtatva...)
  • Szabi #29424
    kinyitottam a pc-s topikot
  • Gadfly13
    Ha már offolva van a topik, akkor picit piszkítok én is egy kérdéssel: A pCars-nak van vmi topikja itt SG-n? Keresőbe, csak lezárt fórumokat találtam.
  • Alexease
    http://sg.hu/forum/tema/1430151025
  • barcalaci84
    a kormánytól nem lehet elszakadni...1:1 es irányítás kellene és az ne 270 fokon legyen...az h az animáció nem megy 270 fok fok felé a kutyát nem érdekli, de az h 270 fok felett sebességérzékeny a kormányzás az már mutatja h nem gondolják komolyan h szimulátorosabb lesz:) dirt rallynál elvileg ez a helyzet :( RBR-nél az animáció nincs megcsinálva, itt maga a kormányzás sincs:) )
  • maffioso
    Ne legyünk már nevetségesek. Az mond el mindent egy játékról, hogy van benne lebegő drón? A kormánytól meg szakadjunk már el egy kicsit. Az RBR esetében ki sír emiatt? Senki, leginkább normális szimulátoros nézetben akormány nem is látszik. Azon túl meg oda állítja az ember, ahova akarja. (a szöget)
  • croatianus
    Ez a Dirt rally egész biztosan remek JÁTÉK lesz. Nekem mindent elmond róla az a lebegő drón.
    Az Assetto rally-ról sokkal gyümölcsözőbb álmodozni, hiszen az már csírájában létezik:
    VFTS+Peyregrosse=garantált cirkalmas anyázás
  • barcalaci84
    ez mind szép és jó, és rá is fért és ebben gondolom tényleg újat, jobbat hozott ilyen téren...viszont ahogy olvasgatom a fórumát továbbra is 270 fokos kormányzásra van belőve...úgy van csak 1:1-es kormányzás... lehet persze nagyobb kormányszöget is használni csak akkor bejön a sebességérzékeny kormányzás... tirexi-nek biztos szuper az ilyesmi , de azért nem ártana elszakadniuk ettől , mert azért rallyban kicsit vicces a 270 fok, f1ben még talán elment... nem az a baj h controllerrel vagy olcsó kormányokkal így jól irányítható, hanem h nem eleve egy normális 900 fokos kormány képességeihez igazítják az irányítást kezelhetőséget...így a 900 fokos kormányot 270enen kell használni vagy sebességérzékenye kormányzást használunk aminél nagyobb hülyeség nincs amikor ott lenne a lehetőség h használhatnánk olyan kormányszöget mint amit az adott rally autó...
  • Adam Jonas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    “So we got a new physics programmer in onto Dirt, and he brought fresh eyes to the problem. Starting with a new tire model and a new surface model, he’s basically rebuilt our physics from the ground up. That’s only been possible by having a handling team that wanted more out of the engine, and always asked questions. That pairing has really enabled us to break down the walls of assumption and bring in new features.”