Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
A Primera most pillangós, azt minek kuplungolod , 😊

Igazából soha nem lesz egy súlycsoport a két pedál+ pillangó vs a kuplung és még esetleg H-váltó is ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.18. 22:24:42

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
De csak a váltás tökéletesítése után!! 😊
..kuplungos autóknál aki nem használja a kuplungot az ne legyen előnyben. Még a Primera-val is küzdés, de blokkolásra jobban hajlamos autóknál szinte lehetetlen megelőzni féktávon azt aki nem kuplungol 😞
szerk: mármint azokat akikkel egyébként tempóban egy csoport lennénk, pont velük lehetne csatázni, de nem tudok bebújni elé féken
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.18. 22:23:17

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Van-e itt valaki, aki tud APP-ot készíteni ,

Arra gondoltam, hogy ezt a fékerőelosztást jó lenne már használni is ...
Csak ugye ez az egy nyomás = +- 1%, ez egy baromság, az nem úgy van, hogy morzézok verseny alatt.
Valami olyan cucc kéne, amiben be lehetne 3 fix értéket állítani és ahhoz 3 billt vagy gombot rendelni.
Pl.: 60, 65 és 70 % = 1-es. 2-es és 3-as bill ...
Ha célegyenesben megyek megnyomom a 3-as billt, ha meg lassú kanyargós részhez érek akkor meg az 1-est , stb ...

Ilyet nem tud valaki csinálni ? Esetleg valami csókos feldobhatná Kunosnak ! 😄D

A szervereden nagy baromságot írt bennzinfogyásr, ilyen több ezer körre elég volt 15 lötyi. (mondjuk ezt látam már máshol is nélha visszalépve pitbe)
Viszont hotlap alatt rendesen számolja.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.18. 21:54:50
lac coo
nem tudom én nem arra emlékszem ... De majd megnézem .

macleody
Nem százalékosan kell megadni az értéket? Tehát 100% benya, meg 100% kopás.

Suzuka 1.1
Ki is próbálom mindjárt, csak megyek még egy kör Carst <#idiota>
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.01.18. 21:43:32
lac coo
Tedd előrébb a fékerőt .
amit én nem értek, most a szerveren nincs se benzinfogyás se gumikopás, pedig mindkettő 1-esen van ...
Még nem néztem, de létezik, hogy az autó nem tudja még ?

Ez a primera tényleg elég jó lett. Először még elég unalmasnak tűnt, de aztán mikor az ember lekezdi feszegetni a határokat igencsak életre kelnek azok a gumik 😊
Egy dolog zavar csak benne, hogy ha full egyenesbe kicsit is nagyobbat fékezek, akkor gyakorlatilag keresztbeáll... (emiatt csak 4 csillagot adnék neki)

Skypack
Mivel ugyanazok csinálták, mint akik a shelbyt plussz a lambós bejelentő videóba is ott volt a neve sejteni lehetett 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bigiboi - Ctrl+L

Készült pár autóhoz mod hang: bmw_m3_gt2, ferrari_599xxevo, mercedes_sls_gt3, p4-5_2011, ruf_yellowbird
Sajnálom, hogy nem túl népszerű a Ferrari P 4/5, szerón egyet sem láttam most fent.. ezzel a hanggal nagyon élvezetes lett pedig.
Mod hangok

Plusz érdemes lesz figyelni, hátha kiadja a napokban a srác a bmw m3 e30 dtm-hez a hangot, ami nagyon jónak tűnik.. dtm sound
bigiboi
futam alatt a neveket hogyan lehet eltüntetni?

bigiboi
hova lett monza + nissan primera páros? / pedig jó kis kombó volt/

Szabi
mostanában sok volt az off, így nem olvastam végig mindent 😄

azt láttátok hogy a Miura mód is hivatalos tartalom lesz ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
Multira nem tudom jó-e, de most Oulton Park-n kergetem, Knockhill sajnos nincs még úgy tudom.
Oulton park is kicsit csúnyácska, de legalább van kamera, és több vonalvezetés is nyitott. ...éééés a feeling az mindig toppon van. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

macleody
Én két sört, meg egy puncit. De hogy jön ez ide?
lac coo
Mit akartok, azt is le írjátok ? 😄D

Alexease
Vagy a Drag400 😊
Bonyolultabb nem volt? Valami oválos... 😊

További infók: ITT
lac coo
Én majd csak este megyek, már ha lesz valaki persze 😊)

Na majd benézek én is!Oszt jól kilökök valakit...<#action>
Na ezt kiprobalom en is 😊 Mikor gurultok?
lac coo
Mert az egyszerű, had jöjjön a nép, a profik úgy is ligáznak 😊

De miért pont monzáááán???<#confused>
b-type
majd megyek is mindjárt csak kaja..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Csináltam egy szervert a Primerával, Monzán ...
Jelszó : magyarok

Egész nap megy . Laccoo Primera Monza ....

b-type
sztem pálya, ahogy át mész rajta megkapja az autó a törést, lassan ráközelítve egy olyan akadályba ütközik az autó ami hajtás alatt is megfogja az autót:

lac coo
En A1 ringen lattam ezt, nem lehet hogy az autonal er le valami a foldre ?

lac coo
A jatekban, a general beallitasoknal ( fogaskerek ) engedelyezni kell .

Játékon belül miért nem látom az OV1 appot?
b-type
sajnos van benne hiba, a spoon kivezető szakaszán a jobbos műfűvet nem érdemes érinteni, híd alatti műfűvet detto, mintha láthatatlan akadályba ütközne az autó (Primera).

lac coo
Suzuka V1

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.18. 08:41:15

Tényleg jó, de nehogy elrontsa!😊 Előző verziókat nem próbáltam, de ezt nagyon eltalálta!😊
lac coo
Jah, szerintem is jó ... tök természetes az egész .

b-type
qva jó ez a Primera BTCC, minnél több pályán megyek vele annál jobban tetszik. Valamire nagyon ráérzett a srác aki csinálta.<#eljen>

Most azt a registry módosítást, a 4 mag kezeléssel kapcsolatban, amiről beszéltetek a napokban, azt úgy kell hagyni? Vagy vissza kell állítani alapra.
b-type
elég komoly lett, nekem eddig tetszik, eddig kicsit elnagyoltnak gondoltam, de most már sokkal jobban lehet élvezni...úgy van ahogy Laccoo írta, komolyan vezetve sokkal jobb mint az eddigi.

macleody
Elindítottam ma a Transfagarasan-t 10 AI-val. Olyan diavetítés volt mint az állat.
Köszi, közben megtaláltam, itt volt már a gépemen letöltve.<#zavart1>
joytokey
Twitter:
Cool, acs.exe is also running 64bit. Here too,no FPS gain.No idea how to organize the libs for Python tho.I'll think about it tomorrow.
Alexease
Palyakbol is van legalabb 150 darab letoltve es osszemasolva, de ahhoz mar egyszeruen nincs idom es kedvem, hog rendesen elnevezgessem, es felmasoljam oket, keresgeljek frissebbeket es hasonlo😊
Alexease
Es itt is van egy rakas fizetos cucc: http://aspec7878.wix.com/acmods

Talan ok az ukranok (?!), akik a gyari cuccokat is csinaljak, ezek is licenszeltek (de legalabbis valodi neven futnak, mint a SimDream-nel)😊 Eleg "dragak". Hogy ezekbol mennyi lesz kesobb gyari DLC, az kerdeses, hasonloan a SimDream-hez.
De a tipusok alapjan, jonehany fent lehet mar a MOD CARS reszen is (nem hasonlitgattam). Hasonloan az URD/SimDream is kint van/volt mar warezben, onnan lettek atpakolva a MOD reszbe.
Alexease
En olyan 10-et nezhettem meg osszesen, nagyreszt csak a URD es SimDream cuccokat😉 Utoljara a Camaro GT3-at, ami tetszett.
De nagyon sok van koztuk ami nagyon jo, jo es hasznalhato, eleve az engine es a konvert forrasok miatt nem tudnak/lehet hibazni. Egyszeruen ido nincs nezegetni, foleg nem rendesen hasznalni.

Mar az rF2-hoz is tobb cucc jon (pedig azt osztani lehet ehhez kepest 10-zel;P), mint amennyit hasznalni tudnek😉
lac coo
Ezt a rettenet sok autót én már meg sem nézem 😊)

Alexease
1998_Nissan_Primera_BTCC_v030.rar
2000_Ferrari_360_Modena_Challenge_Stradale_v102.zip
2008_Hyundai_Tuscani_Elisa_v104.zip
2011_Maserati_Quattroporte_Sport_GT-S_v099.zip
2012_Mini_JCW_Coupe_v103.zip
2014_IER_Coyote_Corvette_Daytona_Prototype_v040.zip
2014_IER_Oreca_FLM09_v040.zip
lac coo
Én sem emlékszem, e szerintem ez real botváltós..
viszont ez most nekem nagyon tetszik, picit csapatva már elég jó, talán csak a féktáv túl rövid ...

Alexease
Azert ket kattintasnal tobb, de a helyzet valos, hogy keretrendszerben dolgozik, a fizikan es renderen kivul minden kulsos kiegeszito, es mindegyik fel van keszitve 64bit-re es sok-sok egyeb platformra.
macleody
Ez a nissan eddig is jobb kormányos volt, meg pillangós? Nem emlékszem.
Bill. kombinációt hogyan tudok gamepad gombhoz rendelni, milyen progi kell hozzá? A Logi gamepaddal meg tudtam oldani, de most egy másikkal kellene, amihez nincs program, mint a Logi Game Prof. volt. Egyébként mekkora f.szság, hogy az abs meg a tc csak bill. komb.-val működik😞