Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig a leghihetőbb f1 mod. Végre nem olyan rohadtul tojáson lépkedős a kocsi.
---
Viszont a hang modok nálam nem működnek... Én vagyok a béna, vagy jót tett neki az update?

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.19. 22:05:34
b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ezek szerint valahol van WTCC?
Gadfly13
Alexease
Ez gyors volt! <#taps><#eljen>

Ha valakinek sikerul leszednie, feltehetne valami hasznalhato helyre (MEGA vagy Osztott) 😊 Koszi!😛
Gadfly13
Seat Leon EuroCup 2014 v1.2 - LETÖLTÉS

Version: 1.2 (19th of January, 2015)

Changelog:
- fixed collision (updated to AC 1.0.2)
- fixed front windshield alpha ref
- fixed rear window alpha ref

Install:
- Before you install, delete the whole slcr_14 folder within the .../content/cars - folder

<#integet2>

simraceseries.com

macleody
Fúj az cars 😄
lac coo
OFF.:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Helló, mikrohullámú sütőtök van?
- Béla, gyere már! Valami hülye mikrohullámú sütőtököt keres!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nálam is, nem tudom mi lett vele.
Jobboldali jobban tetszik!😊
Project CARS and Assetto Corsa @ Imola - Lotus 49 Cosworth

Ez meg van valahol?
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.19. 20:30:34
Alexease
A Mediafire-rol mar nem tudok semmit letolteni (bazi lassu, el sem indul), igy a gyujtogetes abba maradt😛

Kia Ceed (street, turbo): http://www.mediafire.com/download/60dilpxu8l2az0f/kia_ceed_v1.03.zip

Ferrari F430 GT3: http://www.mediafire.com/download/n4m221cpnk8s6hw/ferrari_f430_gt3v1.2.rar
Az.😄
Ez a váltó...😄
b-type
Ez szörnyű 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
feltöltöttem dropboxra:

https://www.dropbox.com/s/j2kceh7346dokrf/FC_FF1_2015_Season_v1.0.zip?dl=0

Spa-ban próbálgattam nyitott Drs-sel olyat pördülök az utolsó szektorban a sikán előtti balosban h öröm nézni😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.01.19. 20:12:32
Köszi!
macleody
Feltettem ide.
Nem tudom, lehet valami mod. 😄 Nem használok ilyen baromságokat. 😄
macleody
Ez meg mi a tököm? Big Footmula 1?
Ez holnaputánig se ér le nálam....
1 kocsi meg sok festés van benne?
barcalaci84
a "Nem F1 " mod 😊 DRS-sel ERS-sel stb https://www.mediafire.com/?ywabdh2qxn79gpg
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.01.19. 19:56:17
Nálam furcsa a hang, ha nem veszem le.
😄

#26261: Ezek szerint elég soknál!😄
barcalaci84
és itt az utolksó bejegyzése Kunosnak , amit említettem:

Anyway.. update on the situation, with a bit of hacking around I managed to get the Python situation solved.. so, this discussion really has another option open which is: leave everything as it is.
Ó mennyi kékhalál fog abból lenni, ha majd a lelkes önjelölt kóderek nekiesnek appot fabrikálni...
Pythonba még egy kezdő is beletanul pár nap alatt, ha elszúrja max nem működik, netán dob egy error logot.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.19. 17:56:28
Ez a nagy terv:
"thx for starting the discussion.. it's very interesting.
Let me clarify a couple of points:
1) When I say C++ I am talking about C++ "native", non CLR/.net
2) I agree 100% that the current situation with the multiple API (networking ecc) is not working
3) Our dev that was in charge of the Python API left the company so the situation isn't going to move forward much there

This is the proposed roadmap I prepared for Manuel to submit here on the forum.. since you've already started the discussion, here it is:

Road map:

INITIAL PERIOD (3 months)
We'll introduce an equivalent C++ API to develop Apps.
Users will be able to get familiar with the new system
Any work on the existing Python API will stop
Users should be strongly discouraged by developing new Apps in Python

SWITCH OVER PERIOD (3 months)
We'll release an open source C++ "APP" that binds to Python. This will allow existing Python Apps to migrate by just moving a dll into their folder
The provided binding C++ App will not be maintained by us. Any variation/update will be the community's responsibility

FINAL IMPLEMENTATION PERIOD (3 months)
The Python API will be removed from AC
Python itself will not be part of the AC distribution (Installation of Python will be up to the single users)
Current Python APPs will only work using the open sourced binding C++ APP

By the end of 2015, Python will be officially gone from AC.

WINS:
Better performances
Possibility to fully interact with the OS
Easier to develop high-performance bridges with native API for motion platforms, displays, etc.
Faster update and feature addition from us by using the native C++ language
Potentially more bindings developed by the community to different languages (C#/F#? Lua? Python itself)

Remember this is a proposed roadmap, perhaps my twit was a bit too assertive regarding the future. I definitely made up my mind on the idea that choosing Python was a mistake.. but I do respect the hours of hard work put by ppl in the community to create apps with it and I don't want to piss you guys off. So, if it'll end up that we'll have to live with this mistake for the duration of v1.x then fine.. we'll live with it.

Regarding the server side API.. I hear you. The damn problem there is that the fact that Go doesn't allow "plugin" in the traditional sense. I've experimented with local RPC communication (one of the "solutions" suggested by the Go team to implement plugins).. it's not pretty and I have doubts about the performance of it. I've tried to use some bindings to Lua from Go, sadly, Windows is almost like a second class citizen in the Go world and the binding fails to compile on Windows.. so, on the server side, we're a sitting duck at the moment.. there too regretting not going with a straight C++ implementation. But don't think that work is not going into providing a server API as well, because it is on my radar and I know a solution has to be found there."
Legfeljebb kicsit több lesz 9 hónapnál<#awink>
lac coo
hÁT A FENE SE TUDJA ELKÉPZELNI EGY ILYEN PÁLYÁÉRT MENNYI LICENSZDÍJAT KÉR A TULAJDONOS ....

barcalaci84
a 4 x hosszabb replay jól jön majd a ligáknak, mégha ez butitassal is jár...de remélhetőleg a 64 bit-tel maximális minőségben is lehetőség lesz hosszabb replayt rögzíteni...

a python meg úgy néz ki marad 😊 fórumon páran nekiugrottak Kunosnak és már meg is gondolta magát elvileg😊

a Laccoo által linkelt interjú viszont nagyon érdekes:
pl: a Nordról , Barcelonáéról és Zandvortról már tudtunk és most megemlítette h jön majd Brands Hatch is...( azt írja amúgy h 1 pálya kb 100 ezer euróba fáj nekik, gondolom rákot, meg kaviárt esznek csak közben😊 )

hetek kérdése a DLC illetve az 1.1 verzió amiben bevezetésre kerülnek a zászlók, egy más büntetési rendszer és az FPS problémákákból is sikerült azonosítaniuk párat és az is javítják...
Most nézem: ezt a Nissan Primera BTCC-t ugyanaz a Patrik Marek készítette, akinek két autója is bekerült a Project Carsba (Marek RP 219D LMP2 és Marek RP 339H LMP1)
lac coo
Nem, nem kell.....

Gadfly13
Gondolom az autó készítésekor volt némi ctrl+c, valamely gyári autóból. <#buck>

simraceseries.com

Azt nem csinálja meg az elektronika magától?
De gondolom a Nissan Primera BTCC-nél felváltáskor leveszitek a gázról a lábatokat egy pillanatra, nem?
Érdekes:
Twitter KS:"-Made up my mind.Long term plan (about 9 months) to remove Python from AC and offer the same things through a C++ API...
-Good news. I managed to make the replay quality customizable to allow up to 4x longer replays.Hope you monkeys get off my back now 😄"
Hát, ez is egy megoldás<#circling>
barcalaci84
pl a Nissan megy rendesen
Gadfly13
Az update érzékenyen érintette a Seat MOD-ot, mert jelenleg lebeg az autó! <#wink>
Tommy rá fog nézni és feltehetően javítani is fogja, viszont ha a többi MOD autónál is hasonló a helyzet, akkor...

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.01.19. 15:13:33

simraceseries.com

Skypack
1.0.2
- Fixed wrong impact speed calculation for car to car contact resulting in too much damage
- Fixed possible wrong grain calculations when tyre has no load
- Fixed car bottom not colliding with road
- Fixed bottom collision box for Mercedes SLS GT3, Lotus Evora GX and GTC, Ferrari 312T, Pagani Huayra
- Fixed wrong camber for remote cars on multiplayer

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Valaki, aki Kunos puncsos(és épp teszteli a reggel kiadott újítást), meg tudná kérdezni a régi monzát?
UI: Itt beszének róla, elvileg lesz
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/official-licensed-content-in-assetto-corsa-discussion-thread.19313/page-7#post-352395

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.19. 13:28:48
b-type
Jó ötlet, sztem kérdezd meg, rF-ben is nagy élmény volt.

lac coo
Ettol a GSMF sractol meg a Zonda ill a MerciGT hang ami utos...
Multkor en is probaltam nezegetni ezt az fmod cuccot, mert sokkal jobban kellene ennek szolnia tv kamerabol, de nem jottem ra hogy lehet bevarazsolni az fmod studioba egy gyari hangot....

macleody
Próbálta már valaki a Ford GT-t. Szerintem nagyon jó lett ez is.
Kérdeztem már, hogy kunos nem akarja kiadni a 66-os monzának az oválos nyomvonalát is? Szkennelni tuti szkennelték, mert egy amatőr is beleállt a képbe...
barcalaci84
ez nagyon jó lett...
Ki is adta úgy látom a dtm és gra bmw-hez a hangokat. Link
lac coo
lac coo
Én szentül abban voltam, hogy ez öreg vas H-váltós eredetileg 😊))

b-type
szopattyú 😄 ...egyébként tényleg kár hogy kihagyták a G27-ből.
Visszafele kuplungolni kellene, de pillangóhoz valóban hülyén nézne ki.

macleody
Ja, tényleg. Baxa meg a logitekk, hogy kivette a 27-esből.
lac coo
Jah, akkor ok, G27-en sajna nincs tologatós, csak a H meg a pillangó .
De kuplunng az akkor nem kell hozzá ezek szerint...
(Vagyis lehet, hogy kell, visszaváltásnál vagy valami, de itt olyan nincs ugye ...😊)

animációt nem tudom, nálam sincs kéz .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.18. 22:39:30

b-type
olyan az animáció? Nem tudom mert nálam ki van kapcsolva a versenyző keze és a kormány is mindkettőből van sajátom,..és ne fárassza a gépemet azzal hogy kirajzolja 😊
De botváltó van a kocsiban az ziher...

macleody #26241
A H váltóra nem is kell reagáljon, szekvenciális van benne.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.18. 22:32:02

macleody
Hogyhogy nem vetted észre? Nálam nem is reagál a H-váltóra, csak pillangózni lehet.
lac coo
Nálam ez most pillangós !!! 😊
amúgy amennyire értek hozzá, igazából nem az, de a modban pillangós 😊)

b-type
ne bax hogyhogy pillangós?