Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2006_Kia_Ceed_Street_Turbo_v103.zip
2009_Audi_R8_LMS_Ultra_v130.rar
2009_Chevrolet_Corvette_C6R_GT3_v110.rar
2009_Ferrari_430_GT3_v120.rar
2009_URD_Chevrolet_Corvette_C6R_GT2_v100.rar
2014_Seat_Leon_EuroCup_Touring_v120.zip
2015_Formula1_Fantasy_v100.zip
nem az általad említett dolgokat kértem speciel számon Kunoson...csak arra gondoltam ha tényleg kiveszi a pythont , akkor az átmeneti időszakban remélhetőleg pótolva lesznek azok a dolgok , amik az elégséges ligalebonyolításhoz jelenleg megvannak pythonos appok segítségével...(elsősorban a prekvalos megoldásokra gondoltam) és remélhetőleg nem az lesz h várni kell h mikor lesz működőmegoldás pl prekvalhoz...
szóval annyit akartam mondani h remélhetőleg ez a húzás nem olyan lesz h egyet előre lépünk , kettőt -hármat meg hátra...
egyébként a fordított rajtrácsot már említette Kunos ...😊
egyértelmű volt, hogy jó fizikás, könnyen, gyorsan egyszerűen használható játékot akart , ami leginkább arra való, hogy az ember kettőt kattint és megy egy két versenyt online.
Azért is mondtam az előbb, hogy a várható dolgokon kívül ,még túl is teljesített... Még pit-et sem akart, aztán csak megcsinálta egy egyszerű formában engedve az igényeknek ...
Lehetne benne súlybüntetés, 24 órás futam pilótacserével, rajtrács szerkesztés stb ..., de igazából olyan dolgokat kérnek számon rajta a ligák amiket ez a játék soha nem ígért...
be is sértődtek páran a bejelentésre, h ahelyett h a fél 1 éve kért dolgokat megoldanák vagy legalább válaszolnának, Kunos közli h teljesen kiírtja majd a játékból és belekap valami másba...amit kitudja mennyire fog támogatni...meg meddig...
váltson ha ez tényleg jobb lesz, de akkor iparkodjon is , mert pl Ligázásra jelenleg alkalmatlan lenne a játék ha nem lennének appok, jó lenne ha addigra gyárilag is kerülnének bele hasznos appok immár a "jobb" rendszerrel
ha lenne valami ok l,egalább amit bele lehetne magyarázni , de még az sincs (pl h valami űberjó korszakalkotó újítás került volna bele, de nem így van😊 )
de majd csak megjavul valamikor a dolog mindenkinél, talán az 1.1 helyre rakja a dolgokat ahogy régen volt...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.01.20. 22:38:53
egyszerűen ezek a kis játékok általában ilyenek.
ahhoz képest amire számítottam még csalódtam is, mert teljesen jó lett a körülményekhez képest, sokkal több mint amire számítottam ! 😄D
Olyan rohadt drága gépem nincs, de elég magasra van állítva a játék összességében, és nagyon ritkán látom, hogy leesik 60-ról max 50 -ig ...
De ezzel együtt tudok élni, nem zavar ...
Igaz, ezzel a graffal lehetne 150 fps is, de nincs annyi, na puff neki 😊
Továbbra is tartom, hogy aki játszani akar az beállítja 60-ra és játszik 😊
akinek meg 30 fps van csak az vagy állít valamit, vagy így járt 😊 De bárhogy is megy az oltás, szerintem azért ez egy elég kevés része az usereknek ...
Gyorsnak nem gyors, de ha játszhatatlan az valami egyedi probléma lehet ....amit persze lehet javítani Kunosnak is, nyilván meg is próbálja, de kicsit szerintem átment ez a téma aló másik oldalára ...
Kunosnak ha nem jon ossze valami 2 (ketto;P) nap alatt, akkkor felreteszi, es csinal valami mast😄 Ahhoz kepest teljesen jo cuc az AC! 😊
Az elozo ev a megjelenesrol szolt, mar nagyon ki kellettt adni, a mostani a farigcsalasrol fog szolni. Pl. a mar bejelentett Python melllozese. Jo otlet volt. A Python felhasznalo- es barkacs-barat, de egy komolyabb cucchoz, jobban beepitett es komolyabb cucc kell. Amikor 10-20% eroforrast kepes leharapni egy-egy megjelenitett ablak, az azert vicc;D Meg legeneralni tobb 10 mega normal log-ot, minden lampavillogasra, az is gaz;D
Kevesebb APP lesz, de ami lesz, talan gyorsabb, megbizhatobb (max az atmeneti idoszakban lesznek kissebb anomaliak😛). Bar jobb lenne, ha az egeszet integralnak, es minden ertelmes APP-bol lenne gyari. Most mar tudjak mire van szukseg es hogyan. Az egerrel piszkalgatok jobb oldalt, es kitakarja a fel kepernyot (OK, tudom, 4K, 3 monitor es egy valodi auto ara kell csak😄) kicsit gazos megldas.
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.01.20. 21:51:49
no mindegy, nem is akarok én ebbe belefolyni, mert nem érint .
Azt meg nekem meg se próbáljátok elmagyarázni miért kell 150 fps ! 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.20. 20:45:20
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.20. 20:44:31
Gyorsnak nem gyors az AC. de akkora dráma szerintem nincs vele ....
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.01.20. 20:32:17
szerencsére kisérletezgetéssel a mostani erősebb gépen kb ilyesmit tudok produkálni, ...
de pont az a probléma h a kompromisszum nem nagyon működik erős gépeken😊
nálam pl ha lejjebb veszem a grafikát azonnal visszzuhanok 40 fps környékére vagy akár 30 alá is rajtnál...
és hidd el sokan küzdenek az enyémnél jóval erősebb gépeken is hasonlóval...pl offline 150 fps online meg 40 fps brutális procival videókártyával...
hidd el , h elviselhetetlenül zavaró ilyen különbség...
de az tény h gyenge gépeken elég jól fut az AC, azzal nincs is gond...de aki jobbhoz szokott annak nagy csalódás a mostani állapot...
Nem is értem amúgy egy szimulátorban miért kell minden csilli villi effektet rátenni.A játékélmény kb 5 perc múlva szinte semmilyen szinten nem befolyásolja a gyönyörű hű vazze grafika.
Szerintem.
Azt meg nem hiszem,hogy az enyémhez képest,erőműveken élvezhetetlen lenne a játék némi kompromisszummal...
AMD FX 6300
8Gb 1300mhz RAM
Sapphire R9 270X Dual-X
Offlien nagyon állat, bár kikapcsoltam a füstöt (annyira nem érdekel)
Van még valami tipp, hogy optimalizálható be online-ra a játék?
AC f1 pályák
Corvette C6R 2013 1.0
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.20. 16:10:35
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az assettos suzuka is furcsa, de utoljára talán rFactorban mentem ezen a pályán évekkel ezelőtt.
#26286: Valahol biztos!😊 Én még nem találtam meg.
#26290: Én is megnéztem a Suzuka v1.1-et ma. Rámentem a kerékvetőkre és elöl, hátul, oldalt tört az autó.😄
@Barcalaci: Thx, megnézem