42876
-
#29536 eltekintve a disszonáns részektől, az itt-ott túl erős effektektől és persze a végétől... marad még bőven, szal lehet meglepő lesz, de sztem van komolyzenei értéke.
erős like :) -
#29535 RETRO liga mod :9 -
#29534 OFF :)))
-
#29533 -
#29532 Lada :)
piszkálom a két kasztniformát, lesz retro postás, taxis..stb a régi kasztnisból, és egy kb. 10 másodperccel gyorsabb de qva sokat fogyasztó versenyváltozat:
-
#29531 nálam sincs :D -
balazsb1987 #29530 Jah h rövidítettél. Én 1-1-ben másoltam. -
#29529 Itten-e. Sok logitech cucc le van árazva. -
GeriDoc #29528 MediaMarkt? -
balazsb1987 #29527 Egy linket dobnál a boltról? Lehet h láma vagyok de én nem találom gugliban -
#29526 Nálam sincs, tegnap se volt, semmilyen eszközömön se nincsen :) -
#29525 Banner resz masnal sincs, vagy nalam szarakodik valami?! A szerver/host megy, az SG benazhat valamit. -
#29524 Persze, biztosan:)
Az valami DLC-be jon majd, talan ingyenes lesz, ha jol emlekszem. De annal azert fontosabb, hogy csak ugy kitolja;) Valszeg lesz benne auto is, es igy lehet vele promozni kicsit a programot is. -
#29523 Hetvegere vajon kitolja meglepeteskent a sapnyol palyat ? :)) -
GeriDoc #29522 Ha valaki szeretne venni, MM webshopba akció van a Logitech kormányokra (is). Elég jó árak, itthon szerintem ettől olcsóbb nem nagyon lesz. -
#29521 Jah, aezt nem ismerem, a fene se tudja ahány autó annyi féle megoldás :)) -
GeriDoc #29520 Itt a hivatalos skinezés -
#29519 #29509 (gondolom:P) -
#29518 Melyik auto ? -
#29517 Hogy áll össze egy jó festés? az alap már megvan, de mit kell csinálni hogy pöpec legyen a játékban...hétvégén utánanézek, de jelenleg le vagyok terhelve sajna.
alap festés megvan, GIMP-ben dolgozom dds(bx3/dxt5)-be mentem, de itt elfogytam. -
#29516 Nekem semmi gondom nem volt a gokarttal, anyám barátja nagy arccal mondta, hogy na majd most, és pont az 5 vagy 8 perc végére már kapta is a kört :D Volt valami csaj, aki pár ezreddel ment jobbat nálam, de amúgy nagyon sokat számított a szimulátor, előtte én se gokartoztam még, igaz jogsim van, meg kocsit vezettem. -
Tyuki80 #29515 Tök jó!
Amúgy sztem aki 900 fokon tud vezetni,annak a 180 fok meg sem kottyan.Akik 900 fokon mennek (köztük én is) csak azért nem szeretik,mert rohadt sokat veszít az élményből az egész,ráadásul 900 fokon pontosabban,finomabban lehet menni.Aki jól vezet annak tök mindegy hány fokon megy szerintem.Pár perc és megszokja. -
#29514 ciki vagy nem, de asszonynak nincs jogsija(egyelore). Neha leultetem egy-ket autos jatek ele, de ebben ki is merul a "tudomanya"
Aztan hetvegen elmentunk elesben kocsit vezetni. Ma elore mondogattam magamban, aztan csak nyugodtan kommunikaljak vele, ne vegyem el a kedvet egy eletre a vezetestol. Elsore elindult, nem fulladt le, valtott, tolatott (jo iranyba tekerte a kormanyt is :) el sem hittem milyen ugyes. Ezen felbuzdulva mondtam neki menjunk gokartozni. Elotte letoltottem a gokart szimulatort, max ra allitottam az ffb-t, hogy erezze ezt nem lesz konnyu tekergetni ment par kort. Gokart palyan, mint szuz, eleg nyugisan ment. masodik menet elott mondtam neki, tolja, ne feljen lomha nyomatekhianyos cuccok ezek, nem fog kipordulni, durvabban megcsuszaszni se, csak kapaszkodjon a kormanyban, elvezze, hogy nyomja jobbra balra az ulesben a kore jatszo erok. Abban egybol kiegyeztunk, bar a jatekban is a leggyengebb jargannyal ment, hogy koze nincs a kettonek egymashoz, eletben 100x konnyebb vezetni, adja magat az egesz. Masodik menetre total erore kapott, vagy inkabb a vitorlaja befogta a nyugati szeleket, de ugy szaguldozott, mar majdnem attol kellett tartanom, hogy hasonlo idot megy mint en, es ahogy mondta o is, az igen ciki lett volna szamomra :) Azt mondta annyira oszpontositott teljesne lefaradt agyilag, szoval ilyen celokra is bevetheto ha tul eleven lenne otthon :)
Ja ac-ban is kiprobaltam a gokart modot, kicsit pofozhatnak meg, akkor szemleltetesre teljesen jo lenne.
ui: aztan eszembe jutott itt a sok "csak 900 fokon vezetek" emberke, mit kezdene a gokarttal, ahol meg 180 fokot sem teker az ember osszesen. Na ugye, hogy ugy is lehet vezetni es pontosan is, ha akarja az ember :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.05.07. 10:44:14 -
Akinek kell setup írjon PÜ-t :) -
#29512 várom a képeket, hátha beinvesztállok egy narancs feketébe :D -
#29511 elméletileg a héten megkapom a sajátomat, akkor majd tudom bőven tesztelni és fotózgatni :D
a gép simán automatán felismerte, minden játék amit próbáltunk szépen kezelte, AC-ban és ETS2-ben kissé macerás volt egy jó beállítást találni a játék és a saját hibánkból, viszont majd csinálok/csinálunk hozzá videót, segédanyagot :)
az előrendelős ára 15pénz, ha van valami egyedi színbeli igény stb. akkor minimálisan nő az ára, később várhatóan 20körül lesz az ára, nemzetközi ár ~100euro, hasonló jellegű váltókat 170 euro körül lehet venni :D -
#29510 Kellene ezernyi fotó, egy videó, meg egy hosszabb leírás a különböző játékokban tesztelve. Meg persze kellene az ára, miért annyi, miért nem fele annyi, stb. :D (A második mondat poén, de azért tényleg érdekelne mennyi az annyi) -
#29509 Tudtok Lada 2016 template-t?
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.04. 20:32:14 -
neilszab #29508 AC FunRace: Lotus T98 - Silverstone!!
Kedd este Ayrton Senna 1986-os Forma 1-es versenyautóját fogjuk meghajtani, a brutálisan erős 1200 lóerős Lotus T98-ast, mellyel Senna az idény során 8 db pole pozíciót és 2 futamgyőzelmet ért el.
A hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén lesz, hanem a kötetlen szórakozáson és a technika közös élvezetén, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
AC FunRace: Lotus T98 - Silverstone - 05.05
Csütörtök este pedig folytatódik a GT bajnokság a 2. futammal:
AC GT Tesztkupa - Silverstone - 05.07
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.04. 18:22:53 -
GPx8 #29507 Sziasztok!
Ovál vagy ovál jellegű (lehet benne egy-két kanyar) pályát tudtok ajánlani a "MOD TRACKS" mappából? -
Pitti #29506 Teljesen elfogott a rally láz, mi? -
#29505 Már be lehet állítani itt, nem? -
#29504 E kezifek leesz :)
Meg aztan en meg nem lattam jatekban analog kezifeket ... :) -
#29503 Ahhoz viszont ez miért lenne jó? Annak nem digitálisnak kell lennie, hogy kattanva működjön, mint egy váltó. -
#29502 Nem tudom, neten igy talaltam meg.
Amugy jah, ketto ilyen egymassal szemben es szepen bekattan .
Valtom most van, de egy kezifeket meg jo lenne csinalni :) -
#29501 Hm, egy váltóban ezzel egész jó érzést lehetne elérni, pozícióban is tartaná, ha úgy van kialakítva. -
Jackal #29500 golyós/rugós hernyócsavar néven sztem hamarabb rájön az eladó mit akarsz kérni :) -
#29499 :))
Kozben megvan, golyos rogzito neven lehet venni .... -
#29498 ?? :D -
#29497 Azt a rúgós , golyós akármit amin átugrik a kar, azt hogy hívják pontosan, és hol lehet kapni , :)