Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
No ezt nem is kommentálnám, gondolom már te is érzed hogy ez csacsiság ! 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Végülis igazad van. GT3-as géppekkel is pont az a vágyam egy akármilyen szimulátorban, hogy 3 körös roncsderbi futamot fussak online, amolyan NFS-stílusban.

Alexease
1999_Pagani_Zonda_C12.rar
2006_Kia_Ceed_Street_Turbo_v103.zip
2009_Audi_R8_LMS_Ultra_v130.rar
2009_Chevrolet_Corvette_C6R_GT3_v110.rar
2009_Ferrari_430_GT3_v120.rar
2009_URD_Chevrolet_Corvette_C6R_GT2_v100.rar
2014_Seat_Leon_EuroCup_Touring_v120.zip
2015_Formula1_Fantasy_v100.zip
macleody
Pazmek. Nekem ennyi AI-tól kb. beintene a gépem 😄
barcalaci84
ez a Blackwood már elég pofásnak tűnik😊
barcalaci84
szerintem elég jól használható ligázásra is...használják is világszerte...
nem az általad említett dolgokat kértem speciel számon Kunoson...csak arra gondoltam ha tényleg kiveszi a pythont , akkor az átmeneti időszakban remélhetőleg pótolva lesznek azok a dolgok , amik az elégséges ligalebonyolításhoz jelenleg megvannak pythonos appok segítségével...(elsősorban a prekvalos megoldásokra gondoltam) és remélhetőleg nem az lesz h várni kell h mikor lesz működőmegoldás pl prekvalhoz...
szóval annyit akartam mondani h remélhetőleg ez a húzás nem olyan lesz h egyet előre lépünk , kettőt -hármat meg hátra...

egyébként a fordított rajtrácsot már említette Kunos ...😊
lac coo
De az már az első perctől kezdve világos volt , hogy ez nem az a játék lesz, ami a ligásoknak kell ! 😊
egyértelmű volt, hogy jó fizikás, könnyen, gyorsan egyszerűen használható játékot akart , ami leginkább arra való, hogy az ember kettőt kattint és megy egy két versenyt online.
Azért is mondtam az előbb, hogy a várható dolgokon kívül ,még túl is teljesített... Még pit-et sem akart, aztán csak megcsinálta egy egyszerű formában engedve az igényeknek ...
Lehetne benne súlybüntetés, 24 órás futam pilótacserével, rajtrács szerkesztés stb ..., de igazából olyan dolgokat kérnek számon rajta a ligák amiket ez a játék soha nem ígért...

barcalaci84
válogass😊 van egy csomó...critical fps issue...half fps in multiplayer, gpu load és hasonlók...😊
barcalaci84
ahogy olvasgattam ,a pythonos megoldásnak az a legnagyobb gondja AC-nál h Kunoséktól elment az a fejlesztő aki ezért felelős, ő meg nem nagyon van benne😊 ezért nem kaptak gyakorlatilag semmi támogatást az appok fejlesztői az elmúlt 1 évben😊

be is sértődtek páran a bejelentésre, h ahelyett h a fél 1 éve kért dolgokat megoldanák vagy legalább válaszolnának, Kunos közli h teljesen kiírtja majd a játékból és belekap valami másba...amit kitudja mennyire fog támogatni...meg meddig...

váltson ha ez tényleg jobb lesz, de akkor iparkodjon is , mert pl Ligázásra jelenleg alkalmatlan lenne a játék ha nem lennének appok, jó lenne ha addigra gyárilag is kerülnének bele hasznos appok immár a "jobb" rendszerrel

lac coo
Melyik topik ez ?

barcalaci84
azt nem értitek meg h sokaknak az a problémája (és nem kevés embernek , mert tele az AC fórum vele😊 ) h hirtelen esett nagyot sokaknál az fps az egyik kis update után...hozzászoktak egy bizonyos szinthez és kb annyit szeretnének visszakapni... szerintem ez teljesen normális dolog és kb az élet minden területén így vannak vele az emberek...
ha lenne valami ok l,egalább amit bele lehetne magyarázni , de még az sincs (pl h valami űberjó korszakalkotó újítás került volna bele, de nem így van😊 )
de majd csak megjavul valamikor a dolog mindenkinél, talán az 1.1 helyre rakja a dolgokat ahogy régen volt...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.01.20. 22:38:53
lac coo
Lehet azért nincs nagy bajom nekem ezzel, mert az elején eleve belekalkuláltam, hogy rosszul fog futni.
egyszerűen ezek a kis játékok általában ilyenek.
ahhoz képest amire számítottam még csalódtam is, mert teljesen jó lett a körülményekhez képest, sokkal több mint amire számítottam ! 😄D

lac coo
Nekem ha nincs bent akkor van egy pici input lagom, de így teljesen jó.
Olyan rohadt drága gépem nincs, de elég magasra van állítva a játék összességében, és nagyon ritkán látom, hogy leesik 60-ról max 50 -ig ...
De ezzel együtt tudok élni, nem zavar ...
Igaz, ezzel a graffal lehetne 150 fps is, de nincs annyi, na puff neki 😊

BooMiller
Szerintem is vsyncet nem kapcsolok de a limiter bent van 60-on, de csak a monitor miatt😊

lac coo
Hát a 150-200 fps körüli teszt az már szimplán kockaság 😊))
Továbbra is tartom, hogy aki játszani akar az beállítja 60-ra és játszik 😊
akinek meg 30 fps van csak az vagy állít valamit, vagy így járt 😊 De bárhogy is megy az oltás, szerintem azért ez egy elég kevés része az usereknek ...

Gyorsnak nem gyors, de ha játszhatatlan az valami egyedi probléma lehet ....amit persze lehet javítani Kunosnak is, nyilván meg is próbálja, de kicsit szerintem átment ez a téma aló másik oldalára ...

Alexease
Aki a ma kaphato legdragabb es legerosebb gepen is kepes hasznalhatatlannna facsarni egy programot, az nem felhasznalo, az nem jatszani akar, csak tesztelo;D
Alexease
Az iR teljesen mas vilag. Az elofizeteses cucc, nem tehetik meg, hogy komolyabb problemak legyenek, a korites is olyan, hogy mineel tobb embernek mukodjoon (PC/Linux/Mac). Plusz nincs dinamikus tukrozodes, HDR es postprocess, sem dinamikus napszak. Persze ha egyszer lesz benne minden, valszeg jol fog mukodni, de nem is nehany honap munka lesz benne, hanem legalabb 2 ev. Az iR-nel 3 honapos fejlesztesi idoszakok vannak, de minden "ujdonsag" legalabb 1 ev (vagy inkabb tobb)😉
Kunosnak ha nem jon ossze valami 2 (ketto;P) nap alatt, akkkor felreteszi, es csinal valami mast😄 Ahhoz kepest teljesen jo cuc az AC! 😊

Az elozo ev a megjelenesrol szolt, mar nagyon ki kellettt adni, a mostani a farigcsalasrol fog szolni. Pl. a mar bejelentett Python melllozese. Jo otlet volt. A Python felhasznalo- es barkacs-barat, de egy komolyabb cucchoz, jobban beepitett es komolyabb cucc kell. Amikor 10-20% eroforrast kepes leharapni egy-egy megjelenitett ablak, az azert vicc;D Meg legeneralni tobb 10 mega normal log-ot, minden lampavillogasra, az is gaz;D

Kevesebb APP lesz, de ami lesz, talan gyorsabb, megbizhatobb (max az atmeneti idoszakban lesznek kissebb anomaliak😛). Bar jobb lenne, ha az egeszet integralnak, es minden ertelmes APP-bol lenne gyari. Most mar tudjak mire van szukseg es hogyan. Az egerrel piszkalgatok jobb oldalt, es kitakarja a fel kepernyot (OK, tudom, 4K, 3 monitor es egy valodi auto ara kell csak😄) kicsit gazos megldas.
Az miért ,,kocka rész" , ha valakit érdekel hogyan fut egy játék a gépén? Szimplán tudatos felhasználó. 😊
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.01.20. 21:51:49
lac coo
Hát nem nézem meg, mert nem érdekel a kocka része a játéknak, de gyanítom ha fix 60 fps-el menne akkor nem esne semmit ...

no mindegy, nem is akarok én ebbe belefolyni, mert nem érint .

Nézd meg a videót( #26294), hogy mekkora fps esés van AC-nál, iR-hez képest.
120Hz-es monitor például. Oculus rift-hez is több. mint 60 kell stb stb.
Honnan tudod?! Optimista ember...😄
Adam Jonas
Na meg a másik, hogyha rászánsz ennyi pénzt az ilyen cuccokra, nem azt várod cserébe, hogy napokat, heteket kínlódj vele, mire beállítod normálisan, hogy ne 50 FPS-sel menjen...

lac coo
De ez egy garázs project, soha nem lesz olyan jól összerakott mint egy "rendes" játék ...!

Azt meg nekem meg se próbáljátok elmagyarázni miért kell 150 fps ! 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.20. 20:45:20

lac coo
Nem szar minden , de mindig van egy legjobb 😊

Nem is a jobbhoz szokás kérdése ez, de egy i7 4790K és GTX 980-nál nem is fog az ember 1280X1024 felbontáson játszani. Lazán kéne hoznia a 120-150 fps-t online egy ilyen párossal. Nem hiszem, hogy többet számolna, mint az iR.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.20. 20:44:31
Adam Jonas
Ja tudom. Azért döntesz, mert minden más szar. 😄

Kötekedést befejeztem. 😄

lac coo
Grafika is számít, miért ne számítana, de én tuti nem azért döntök 20:1 arányban az ac mellett 😊)

Adam Jonas
Aha, végülis ez tök logikus. Gondold át azért ezt a mondatot még1x <#banplz>

lac coo
Én semmit nem vettem észre az FPS-en, AI az rossz mióta kijött a multi, azt tudom, de amúgy ha nincs itt ez a tömeges hsz áradat fps ügyben soha még csak nem is hallok felőle 😊))

Gyorsnak nem gyors az AC. de akkora dráma szerintem nincs vele ....

barcalaci84
nem a grafika számít szerintem azok többségénél akik inkább az AC-tolják az RF2 helyett<#banplz>
Hidd el nagyon, de nagyon idegesítő tud lenni, hogy november óta nem tudok játszani a játékkal, csak hotlapozgatni, mert az eddigi 100-120 fps helyett van 25-30... 😞 A kormány már tiszta por, nincs használva. 😊
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.01.20. 20:32:17
Adam Jonas
Akkor gyere rF2-vel játszani, ha már a grafika nem számít <#idiota> <#zavart1>

Akkor így már értem.<#eljen>
barcalaci84
3 hónappal ezelőtt egy mostaninál gyengébb gépen 80 fps-em volt fullos multi szerveren...nem is volt semmi gond...
szerencsére kisérletezgetéssel a mostani erősebb gépen kb ilyesmit tudok produkálni, ...
de pont az a probléma h a kompromisszum nem nagyon működik erős gépeken😊
nálam pl ha lejjebb veszem a grafikát azonnal visszzuhanok 40 fps környékére vagy akár 30 alá is rajtnál...
és hidd el sokan küzdenek az enyémnél jóval erősebb gépeken is hasonlóval...pl offline 150 fps online meg 40 fps brutális procival videókártyával...

hidd el , h elviselhetetlenül zavaró ilyen különbség...

de az tény h gyenge gépeken elég jól fut az AC, azzal nincs is gond...de aki jobbhoz szokott annak nagy csalódás a mostani állapot...
Napok óta mindenki ezen az fps problémán pörög.Leírnám én is a tapasztalatomat.Van egy ősrégi gépem Intel Q 8400 2.4 ghz nincs húzva,6 gb ddr2 memória és hd 7770 1 gb videokari,az egész valami ősrégi lapon.Pár effektet le kellet vennem hdr,füst low,stb amit leírtatok és 1280X1024 felbontáson online semmi gond,fullos szerón egyedi skinekkel sok autóval is 40 fps átlagban.Offline 70-80 körül.
Nem is értem amúgy egy szimulátorban miért kell minden csilli villi effektet rátenni.A játékélmény kb 5 perc múlva szinte semmilyen szinten nem befolyásolja a gyönyörű hű vazze grafika.
Szerintem.
Azt meg nem hiszem,hogy az enyémhez képest,erőműveken élvezhetetlen lenne a játék némi kompromisszummal...
Vársz, ameddig Kunos megoldja valahogy az online/AI fps problémákat... Sajnos jelenleg nem hiszem, hogy lehet mást tenni 😞
SimaSuna
nemrég szereztem be a VGA-mat, így most már teljesnek mondható a konfig.

AMD FX 6300
8Gb 1300mhz RAM
Sapphire R9 270X Dual-X

Offlien nagyon állat, bár kikapcsoltam a füstöt (annyira nem érdekel)
Van még valami tipp, hogy optimalizálható be online-ra a játék?
Nem kell agyatlanul mindent maxra húzni, aztán nincs gond... (grafikát már, ai-t majd javítják)
barcalaci84
összeraktam egybe az f1-es pályamodokot...a 2015-ös versenynaptárból Mexico hiányzik, de raktam be helyette egy Hockenheimet😊

AC f1 pályák
Adam Jonas
Az AC is kiváló úton jár ilyen szempontból abban az irányban, mint ahogyan tette azt anno az rF2...

AC-nál beesik az fps 50 alá,azért egy ilyen konfignál elég durva.
Corvette C6R 2013 1.0

Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.20. 16:10:35
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nekem is i7 4790k van,szintén z97-en,r9 290-el társítva,8 Gb rammal,viszont én szigorúan alapfrekin járaton

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Alexease
<#worship>
macleody
Mentem az előbb carsban suzukán, de totál más a pálya. A grafika az abszolút odabasz. Csak nagyon gyenge a kapcsolat az úttal.
Az assettos suzuka is furcsa, de utoljára talán rFactorban mentem ezen a pályán évekkel ezelőtt.
😄 A hangra értettem.😊 Meg mondjuk a grafika sem rossz!😊 Donington Park National Circuit 1.07, Donington Park GP Circuit 1.07
#26286: Valahol biztos!😊 Én még nem találtam meg.
#26290: Én is megnéztem a Suzuka v1.1-et ma. Rámentem a kerékvetőkre és elöl, hátul, oldalt tört az autó.😄
Suzukát megnéztem. Nagyon el van cseszve, mintha fele akkorába csinálta volna meg a csóka...

@Barcalaci: Thx, megnézem
barcalaci84
a hangmodokat újra be kell másolni a helyükre h működjenek...