Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW 320i STW 1998:

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

.: SUZUKI heart, GTi mind :.
mindenki FPS-t tesztel ....😛

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.22. 14:37:18
"Facepalm! Ever wondered why AI was so easy to beat with some cars? The Artificial Idiot was choosing the wrong tyres! Idiot programmer."
"Good news. I managed to make the replay quality customizable to allow up to 4x longer replays.Hope you monkeys get off my back now 😄"
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.22. 09:55:42
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megkeresem ezt az arcot, és megkérdezem megcsinálja-e az egész mezőnyt..tegnap mentem egy kört Nordschleife-n, felraktam a puha gumit, ami frankón el is melegedett a köröm háromnegyedén, még mindig van icipici hiányérzet, egy hangyafsznyit blokkolhatna hamarabb, de inkább nem is mondok semmit.
A hang is lehetne hangyafsznyit jobb, megspékelve mechanikus zörejekkel, mint pl. Tommy Seat-jának idegesítő fékcsikorgása. De nagyon állat, sedánforma, nagyon jól mozog a felfüggesztés, szinte minden jó...és Tommy-nak jobb a diffije sztem alátekerve.
de 10-ből 9 pont eddig, csináltam videót de annyira sz@r fps-l tudok felvenni, hogy nem vagyok rá büszke:
Egyértelmű volt hova, kinek akarta ezt eladni, fontosabb volt a szép metálfény az autón, mint a gumifizika, uszkve ... 😊ű
Aztán hál istennek van közönség, van igény a komolyabb dolgokra is, becsületére legyen mondva próbál ezeknek is eleget tenni ...
De még NR2003-ban is...mindig mindenhol. akárki beesik és jobb esetben csak nem tud vezetni/versenyezni, rosszabb esetben bejön m@rhulni.
\"If in doubt, flat out!\"
a baj, hogy az RBR óta normális ismétlem normális rallye játék nem készült.
(a dirt és társai nem játszanak)..
sztem mikor körbenéztek, mert gondolom körbenéztek hova tájolják az AC-t, kb. azt vízionálhatták hogy a ligákat elviszi az rF2...hiszen az rF1 elvitte, logikus volt azt gondolni hogy így lesz a folytatással is...és lehet így is lesz, de mikor az AC kijött még nem így volt.
Tehát oda nem kell versenyezni, mert azt a piacot lefedi az rF2.
Van az iRacing...ezzel egyszerűen nincs értelme versenyezni, reálisan nézve az erőforrásokat.
Vannak a könnyedebb kategóriák ahol érezhető egy rés, sztem oda tervezhették kb.
De azért Kunos nem tudott túllépni saját magán, és nagyon f@szán összerakta,...nekem mindig az RBR ugrik be, egy kicsit kategórián kívüli szim, ami pont beletalált, de nagyon.
...és most meg nagyok az igények, mert jól sikerült, és mert az rF2 nagyon nyögvenyelősen indult, és ott van egy tábor aki még is kimozdítható az rF konfortból.
..és sztem ezért nőttek meg az elvárások. Nem tartom kizártnak hogy ha az rF2 felpörög, akkor az AC-val szemben sem lesznek nagy elvárások, sztem üzletileg megérte, azért elég masszív rajongótábort összehozott, ami az AC2-re is jó alap lesz.
De most én is azt érzem hogy az AC-tól olyan dolgokat várunk el ami nem akart lenni...amit én nem bánok, hiszen szeretem a könnyed autózást is pláne ilyen jól sikerült fizikával, de minnél több komolyabb dolgok tesznek bele az csak jó.
..
Én régebben offline körözgetésre szántam az AC-t, írtam is régebben...nekem a karrier mód fontosabb lenne mint a ligaszerű dolgok az online élethez.
Tovább nem is olvasom. Minden szart 60 fps-re állítok. És itt egy patch után multiban nincsen meg, szaggat, miközben offline semmi gond. Ha lejjebb veszem a grafikát, akkor is.
\"If in doubt, flat out!\"
En pittivel tartok, gyengebb procim van ugyanolyan videokartyam, az eg vilagon semmi bajom vele.....Stabil mint atom es jol is nez ki.Max kozeli allapot, semmi gyoker madzek appot nem hasznalaok, neha megroccen de en azzal egyut tudok elni 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.21. 12:22:45
csak elég arra gondolni h mi volt az eredeti felállás multiban😊
booking volt illetve entry list, ami pont csak a ligák számára hasznosítható, ad hoc versenyekre igazából nem is nagyon volt alkalmas...
a sok sírás hatására berakta ezt a pickup megoldást (ami gyakorlatilag kisértetiesen hasonlít egy modder korábbi megoldására😊 )
de maga ez a pickupos dolog is elvileg csak egy placeholder és többször olvastam fórumon fejlesztő tollából h a hibákkal elvileg nem is igen foglalkoznak hisz az általuk megálmodott multi nem erre lett kitalálva😊
Kunos úgy néz ki csak visszatáncol😊 "Just to be clear, the decision has not been made at all.. actually, at the moment, the most probable outcome is to remain with Python and improve what we have."
Indy Car, W(M)TCC, V8supercars...megtanultuk a játékot..sok liga is alakult a játékra támaszkodva.
Sok embert megismertem miatta...(Maszim, HRC, VSR, Hopto, FRC)
Számomra az AC egyelőre egy kismadár, aki a szárnyait próbálgatja.
Nagyon szép a grafika, nagyon jó..csak épp szerintem logikátlan a menü felépítés.
Fasznak kell ilyen-olyan app...régen rF-hez feltettem az XD plugint és mindent láttam, csók a családnak.
Most talán az AC meghozza a váltást, ami kell az rF társadalomnak...csak még valahogy nem sikerült kunoséknak eltalálni.
Baszott jó iRfacing közvetítések vannak, hangulatosak..rF-nél is megvolt...most meg AC-re szinte semmi "TV Stlye" nincs...pedig überbrutál lenne.
Jófajta 24H-s LeMans...vagy WTCC ami "valósághű"...de ez a törésmodell, meg pörgünk mint a hülyék...meg még mindig bele van égve az "újoncok" szemébe az 1ső kanyarban kell nyerni..
Ha ezeken picit változtatnának, én letenném az rFactort...
Tommy modja über jó lett, de nem az én asztalom sajnos ez a Seat...10-15mp-t kapok az ufóktól...majd csak megtalálom a kis csatáimat valahol 😊
i7 4790, GTX770 4GB, és 8GB RAM. Minden grafikai beállításom egyel a maximum választható alatt van, post process off, tükröződés statikus, AF16x, AA8x, füst very low, és a tükörben is be van kapcsolva. Nekem fontos a füst mert infót ad a körülöttem lévő autókról, ha mögöttem blokkolnak vagy előttem valaki porzik a pálya szélén azt szeretem látni, fel tudjak készülni bármire 😊
GTR Masters fórumon volt szó róla többször, hogy az igazi szimuláció és ffb 100fps fölött jön meg. Nehéz ezt elmagyarázni de van benne igazság. 60 fps már teljesen folyamatosnak látszik, de tényleg más érzés mikor 100 körül van.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.21. 11:01:51
Mi a Maszimnál szinte a kezdetektől csak rF-el ligáztunk, viszont az utóbbi időben akár mennyire is jó MOD-okat készített Tommy, egyszerűen nem érdekelte már annyira az embereket. Mi speciel ezért is döntöttünk úgy, hogy megpróbáljuk az AC-s irányt és majd menet közben kiderül, hogy érdemes e ezzel a platformmal foglalkozni v. sem. Jelenlegi helyzet alapján úgy néz ki, hogy igen, mert a Seat bajnokira jelen állás szerint közel 70-en jelentkeztek már és a prequal szerverre sem lehet szinte úgy felmenni, hogy ne lézengjen rajta pár ember (napszaktól független). Feltételezem, hogy ha Tommy csak rF-re készíti el a Seatot és azzal indítottunk volna bajnokságot, akkor negyed ennyi jelentkező sem lett volna. Persze volt olyan időszak, amikor ez másképp volt, de jelenleg 2015-öt írunk és változtak az igények ill. az érdeklődési területek is.
Mondjuk én amióta kipróbáltam az AC-t, azóta nem is vagyok már hajlandó rF-el menni. Ég és föl élményben! Gondolom ezzel nem csak én vagyok így és inkább elfogadok 1-2 bugot v. kellemetlenséget és megyek AC-val, mint bármi mással.
simraceseries.com
Az ai a6 szar, multi miatt visszarakta egy alap verziora ....
Saját tapasztalat, nálam single elmegy 70+, multiban rajtnál jó, ha 20 fölött vagyok, ha megvan a 30+, akkor örömtáncot járok. Arról nem is beszélve, hogy minden 3. kanyarban olyan mikrolaggom van, hogy amire újra látom mi van, kint csücsül a gép a pálya szélén. Így a multi esélytelen. Az appok tényleg eléggé lehuzzak az fpst, van hogy 10-15+ nyer az ember, ha mindent kikapcsol. Teszem hozzá, nincs annyira szar gépem. Az meg külön vicc kategória, AI ellen megyek, kiirja hogy CPU 95% felett, a gyakorlatban meg alig mennek a magok 50-60%on.
Nem akarok senkit megsérteni, nem is áll szándékomban, de jussunk túl azon, nekem jól megy, nincs ezzel baj. Igenis fennáll az fps gond csak túl kell jutni pár dolgon.
Jo, a gtl ma mar elmegy nyegyvennel is 😊))
The GT3 rules prohibit four wheel drive and so the JRM racing team that prepares this racing car, had to take the amazing multiple differentials of the street GT-R and... throw them out of the window for the GT3 racing version. As such, the GT3 racing version is only rear wheel drive.
The car is also very big and very nose heavy in comparison with the other GT3 rivals. The rear diffuser is also quite low and can't generate important amounts of downforce. So the car has been stripped by its main advantage (the 4WD) and is also unbalance in terms of weight and downforce. Luckily the Balance Of Performance permitted a much more powerful engine. So while the other GT3 cars all produce around 480 to 520bhp, the godzilla roars at 600bhp!
So yeah, it's big, it's fat, has some understeer to cure on turn in and lacks traction at exit... but you better get out of its way when you see it on your mirrors because it will simply eat you alive at any straight!
In conclusion the car manages similar laptimes as the rest of the GT3 field... but in a total different way. What a beast!