42876

banner
  • Szabi #29576
    váltó off, nagyjából megvannak az alkatrészek:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.14. 09:32:24
  • Tyuki80
    Zsír nagyon!
  • Tomsteel
    KÖTELEZŐ hangcsomag GT autókhoz.

Zseniálisak, gyári hangok néhány kivétellel ehhez képest hagymadarálók. (videói között megtaláljátok a róluk készült bemutatókat)
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.05.13. 23:50:25
  • Szabi #29573
    naja, plusz jöhetne a játékhoz is egy Evo vs STI páros.. bár akkor már legyen egy modern, meg egy 2000 körüli páros is :)
  • lac coo
    Ebbe én is beraknám a seggem :)))

• lac coo
    tiszta pókháló ez az autó, ideje elővenni ! :))
  • neilszab
    Ma esti FunRace: Lotus Type 49 - Monza 1966!!

A következő időszakban a DTM és a GT bajnoki futamok között minden héten keddenként kötetlen Fun futamokat fogunk rendezni a bajnokságok aktuális pályáján. Most kedden Jim Clark legendás autóját, az 1967-est Lotus Type 49-est fogjuk meghajtani a történelmi Monzán! A hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!

Infók: Lotus T49 - Monza 1966 - 05.12
    További futamok: Assetto Corsa - Fun Futamok

Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.12. 09:34:28
  • Tommy78
    Minden "alkatrész" null/dummyhoz van tàrsítva. Szerintem ha cserélsz simedben egy kereket, akkor az új kerek màr nem kapcsolódik az eredeti dummyhoz, Ami feltétele a müködésnek. Egyszerübb ha mindkét modell exportàlod fbx-be majd importàlod maxba ès ott kicseréled a kereket ès ujra exportàlod, persze ezutàn a shadereket is ujra be kell àllítani.
  • b-type
    Az alábbi linken kívül, ami lehet meg is oldja a problémádat,...megnézted melyik folyamat ugrik meg (process explorer vagy más rendszermonitorozó progi), más autós játéknál nem jelentkezik ha használod ezt a pedál-kormány kombót?
  • croatianus
    Itt már kutakodtál?
  • ACEHUN
    Sziasztok,

A következő problémám lenne amiben a segítségeteket kérném.

Miután feltelepítem a játékot legmagasabb grafikai beállításokkal olyan 80 es 90fps közötti értékeket kapok. Viszont amint bekonfigurálom a kormányom ( Fanatec GT3 RS V) es a pedálom (CSR Elite) az FPS leesik 20-ra. Ezek után bármit csinálok, kormány kikapcsolás, kihúzás a gépből az FPS marad 20.

Megnéztem es a legújabb driver illetve firmvare van a kormányon. Ezek után egy teljes reinstall kell és akkor helyre áll az FPS, de amint újra konfigurálom megint leesik (ördögi körförgás).

Bármilyen segítséget szívesen fogadok.

Köszi
  • croatianus
    Reméljük a többit nappal tákolják, kipihenten.
  • lac coo
    Az is kell a fizetos vendegeknek ......:)
  • goldboy
    Stefano twitter:
    late night coding session: finally a breakthrough on the motion blur, I ended up rewriting most of it, great improvements.
    A f@szt érdekeli a motion blur
  • Zozzer
    Én konyítok vmennyit a cad/cam modellezéshez. Elmondhatnád milyen sofware-el lehet autót készíteni. :D Megpróbálkoznék vele
  • b-type
    Valaki megírja miért nem tudok kimenteni 3dsimed-ből módosított modellt?
    konkrétan a lada club verziója lenne, amibe átrakom a sima Lada kerekét, és megfordítom a felnit (unevezett kifordított felni, még a toldott felni előtt/mellett). számomra alapvető lenne, mivel nekem hangulatában 100* jobb ehhez a Ladához egy kifordított felni, mint egy alufelni.
    tehát beolvasom mindkét autót leszedem a kereket, különveszem, majd hozzáadom a másik modellhez, helyére teszem, kimentem kn5-be, és nem olvassa az AC :(
    életemben nem foglalkoztam még ilyennel..
  • croatianus
    Hát, ez rF-hez is talán a legjobb mod vót, úgyhogy szem nem marad szárazon.
  • b-type
    Nagyon kíváncsi leszek a DRM Mustang-ra :)
    AC DRM Revival Mod Porsche 935 bemutató
  • Szabi #29558
    az anyagköltség nőtt egy picit, így az előrendelések után majd nőni fog egy picit a hazai ára, a nemzetközi meg 100euro körül lesz... :)
  • Alexease
  • BooMiller
  • Szabi #29555
    off: :D
  • croatianus
    A mi autónk?!
    Kitartást hozzá! Lesz rally verzió is?
  • Jackal
    SteamApps\common\assettocorsa\sdk\dev\content\cars\formula_k\sfx\ -be belenéztél, hogy hogy csinálják? Sajnos én se értek hozzá egyáltalán...
  • Szabi #29552
  • Tomsteel
    Jackal, a legújabb 1.2-es projekttel próbálkozok annyi eredménnyel, hogy már kívülről sincs hangja az autónak. :)

Croatianus, igen ezt valaki a patch előtt mentette le, ezért is írtam, hogy ideiglenes megoldás, bár nem olvastam hibákról ezzel kapcsolatosan, de biztos, hogy tudnak a hibáról a fejlesztők.

Én egy Swift Sporton ügyködök éppen, korábban linkeltem már, első modellem és modom szóval lassan haladok nagyon.

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.05.10. 16:02:01
  • croatianus
    Köszi!
    Ez, ugye, a 1.15 előtti sfx?
    Nem befolyásolja a hivatalos ótókat? Na meg a már frissített modokat?

Ja, és melyik a te járgányod, ha nem vagyok indiszkrét?
  • Jackal
    Új fmod verzió van az 1.16-ban, sztem azzal próbáld megcsinálni újra.
  • Tomsteel
    Erre a mappára kell lecserélni a "content\sfx\" mappát, eredetiről természetesen érdemes mentést csinálni.

Ez megoldja ideiglenesen, de azért remélem dolgoznak a javításon Kunosék, mert én nem tudtam rájönni, hogy miért nem működik az én autóm 1.15 óta, akárhogy mentem ki a hangját Fmod-ban nincs motorhang az utastérben, csak ütközés hangok.
  • croatianus
    Nem tudjátok, hogy az 1.15 óta eltűnt motorhangokat tényleg csak a mod-készítők tudják visszabütykölni?
    Amíg a "demo"-t használtam, találtam egy pár igazán összerakott versenygépjárművet, de így villanymotoros verzióban nem olyan jók.
  • Tyuki80
    Hát igen!Ez is meg volt, a haveromék Fischer képmagnóján (mert hogy a videót eleinte így is hívták. ) lejátszva suli után,pár alámondásos felnőttfilm közben.
    Mai szemmel nagyon vicces!Akkor meg megőrültünk érte.Na meg A magányos farkas Chuck Norrissal!Évekig idézgettünk belőle nagy keményen.
  • Szabi #29545
  • GeriDoc
    Bizony-bizony. Az összes belopott film ilyen volt 1 férfi hanggal alábeszélve. Mindegy volt, hogy nő beszél éppen vagy férfi. Kemény idők voltak.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.10. 09:42:01
  • lac coo
  • Morgolodo
    Dehogynem. A 80-as években, rengeteg filmet láttam így. Csak rosszabb minőségben. :)
  • Zozzer
    Szerintem qva jók :) Láttam már párszor. Erről jutott eszembe ez! Ilyen minőségi szinkront, fordítást vagy narrátort vagy bármi legyen is ez, még nem láttatok hallottatok az tuti :D

Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.05.09. 17:10:01
  • croatianus
    Épp tegnap viháncoltam vele egy kicsit, mivel meggyőzött az, amit a készítősrác írt az új verzió fizikájának komolyságáról.
    Hát ugye ezt eredetileg B csoportos rally-autónak szánták - ennek megfelelően brutálisan is viselkedik. Szóval "funfactor" bőven megvan.
    Mielőtt elindultam vele kicsit zavart, hogy nincs szélvédő-textúra, de hamar elfelejtkeztem róla.
    Az mondjuk nem tudom mennyire reális, hogy nem igazán lehet adjusztálgatni semmit - guminyomás, kerékdőlés, azt nagyjából kifújt - bár elég jól ki van egyensúlyozva alapból. Egyetlen, ami rohadt zavaró, hogy a fékerőeloszlást nem lehet rendesen beállítani, nagyon elöl van.
    Egy próbát mindenképp megér.
  • Szabi #29539
    ezt próbálta már valaki ?

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.09. 12:43:08
  • Alexease
    Kicsit tulvarialtak, de alapbol nem lenne rossz.
  • sertrex
    Jó kapás! Köszi. Rögtön fel is iratkoztam YT csatornájukra. :)