Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fasza 😄 esetleg átalakul, vagy ez már csak ilyen marad?
Alexease
2002_Pontiac_Trans-Am_WS6.rar
2003_Nissan_Nismo_Skyline_R34_GT500_SGT_JGTC_v100.rar
2004_Maserati_MC12_Stradale.rar
2004_Subaru_Impreza_WRX_STI_v155.rar
Alexease
Az nem bug, az olyan😉
b-type
Kint van a Suzuka 1992 v1.4
már lehet használni a műfüvet, és jóval szebb a pálya (bár szvsz kicsit sok a földeffekt), de jó pálya lett, viszont.

detto megkapja a törést a kocsi itt:

húzódnál ki a 130r-t kezdeni, erre törést kap az autó 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

macleody
Igen szép a kipufogója 😄
erre valaki?
b-type
Ezt a hozszólást a Hungarian SimWorld-ért, mert a legjobb.
..időről időre rá kell jöjjek, hogy nem kell mindenféle oldalakat látogatni, csak ezt az egyet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo

A mai update óta biztos nem... 😄
bigiboi
Nem tudom hogy esetleg csak nállam van valami változás vagy más is észre vette hogy update óta mintha joban futna a játék! Legalább is offline vs online mód között mintha nem lenne olyan nagy fps esés!/ offline minden maxra tekerve 45 fps egy autóval! online 22 autó 36 fps ja és ez rajtnál!/
Ja és egy kis érdekesség amit ma észrevettem minden efektet felhuztam vagy levettem semmit nem változott az fps max 1-2 ! + vsync se befolyásolt semmit na mag az aa sem azt is 16 x re felhuztam az sem huzta le! egyedül csak az AAs ami kegyetlenül lehuzta 18-19 fpsre

barcalaci84
microsoft redistributable files
lac coo
Ez a mai frissítés mi a tököm volt ? 😊

barcalaci84
az oldalsó app sávban a kezdetek óta van egy HELP app (kérdőjel ikon) a billentyűkombókra...mondjuk gondolom azóta se frissítették az újabb billentyűparancsokkal, de hát vannak fontosabb dolgpok is..na meg ott a Google...😊
lac coo
Megy a tegnapi Mugello-Primera szerver, menjetek ....

TeeBeee
Igen jobb kormányos és lejárt külföldi okmányokkal adom! <#bohoc>
(Viccet félretéve terjesszétek légyszi)

alma2
Kunos bandanak vegtelen ido, mint ahogy azt sem kepesek megcsinalni, hogy ha 1x nel tobb ember van a multi szerveren, akkor az osszes jatekost meg tudd nezni ide-oda lapozgatva a tab segitsegevel. (A pitben mukodik). Mindketto kb fel oras melo lenne.
Aprosagokon kar bosszankodni 😊

szerintem

Ezt értem, de meddig tart ezt a listát betenni a főmenübe?
Pld. mikor jöttek turbós autók, kb. 1 hét volt míg mindenki rájött hogy a turbónyomást lehet billentyűkkel állitgatni
lac coo
Miért, van amihez van, én még sose láttam ilyent .. 😊

alma2
vagy beirja a keresobe, hogy "assetto corsa keyboard shortcuts" es az elso talalat a hivatalos forumon.

shortcut

szerintem

Feltűnt már nektek, hogy egy ideje kijött az 1.0, sőt jön a DLC, reszelgetés, javítgatás, de egy user manual nincs a játékhoz?!
Tegyük fel valaki megveszi, letölti, de nem néz fórumokat, videókat
véletlenül lelöki az egeret az asztalról és előjön az oldalsáv-OK-van itt oldalt sok bisz-basz, kiprobálgatja
de a CTRL+ os kombinációkhoz tényleg csoda kell<#nemtudom>
alma2
de most elvezkedhet a jonep, koztuk en is, konnyu wr idoket felallitani meg a heten biztosan 😊
nord -> lotus eleven. Mint egyetlen mert ido 😊

Szemely szerint orulok a nullazasnak, de remelem ez csak inspiralja a jonepet, hogy tobben feltegyek. Szoval hajra mindenki
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.23. 19:27:25

szerintem

RSRLiveTiming-ról törölték az összes időt 😞. Ezzel a verzióval (RsrLiveTime_ACv2.0.018) lehet ismét időeredményeket gyűjteni.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

<#vigyor>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Danecay
Szóval jobbkormányos? <#banplz>

TeeBeee
Hali
Érdekelne valakit itt esetleg egy DrivingForce GT kormány? Egy barátomé és angol, de van adapter hozzá. Ha érdekel valakit és megbízik bennem én letesztelem majd előtte. Amugy ha jol tudom 25 rugó.

lac coo
Jah, vidd az egeret jatek alatt, mikor mar bent vagy az autoban, nem a pitben, szoval vidd az egeret a kepernyo jobb oldalara es ott lesznek mindenfele cuccok...Onnan szerintem a kis kesztyu ikon kell neked .

Menet közben, alul ami írja a fordulatszámot, sebességet, fokozat számot.

lac coo
Nofene...még a végén szimet farag belőle 😊))

Nem az appoknál lehet fel le kapcsolni?

Vagy a CTRL+H-val lehet fel ls lekapcsolni egyszerre az összeset.

lac coo
HUD-ot, milyen hudot ?

bardocz
ctrl+h talán.
Másik kérdés. Valahogyan eltüntettem a HUD-ot és hiába nyomkodok össze mindent, és hiába állítgatok az options-ba bármit nem tudom elő csalni😞 Help pls

barcalaci84
Kunos:
"Also improved rear view mirrors a lot,both FOV and position. Great difference during a race.FOV is also configurable via INI."
Lesz ilyen a DLC-ben? Bejövős.
OFF
bigiboi
Nekem microsoft vc redist-et telepitet update után.

bug vagy csak nálam nem live a leaderboard? csak nagy ritkán frissít, nem folyamatosan az aktuális listát mutatja.
teszem azt, valakit megelőzök, és csak akkor frissíti a listát, ha beérünk a célba.
Egyszer néztem de nem találtam ilyet AC-ba, de valahol nem lehet állítani az AUTÓ beállításainál kormányszöget/kormányázárt?
Úgy mint az Rfactorban? (steering lock)

Mert ha ezt lentebb lehet venni, akkor végül is egy egyszerű, 180-200 fokos kormánnyal (Mert az EX az, nem 270es) is finomabban lehet kormányozni. Mondjuk ennek hátránya hogy lassab pályán ahol sok éles kanyar van, nem tudod annyira kiforditani a kereket, mint az eredeti baállítással. Viszont lehet hogy a gyorsabb kanyarokban többet nyersz azzal hogy finoman tudod mozgatni az autót.

barcalaci84
Fórumon írtak korábban h nullazni fogják az eredményeket,hisz sokat változott az Ac mostanában... Más pl ugye mostmar leer az alja a kocsiknak ha nagyon leulteted stb...
alma2
Ja, ugy nez ki eltunt az ossze eddigi ido.
Lehet, csak az adabazisuk nullazodott.
Majd Racz Gergo megmondja.

szerintem

Gyütt valami 13 mega!
Jó de most nem momoról meg driftről beszélünk. (magamból indutltam ki, azzal a korámánnyal én nem tudnám megfogni)

Más: Az rsr live timingot-t totál lenullázták, jól látom?
Azok csak egyszerűen sötétebb textúrájú fák. Az gázabb hogy átlóg a kerítésen.... Melyik pálya ez? Imolának tűnik.

Szerintem a fény árnyékkal nincs gond. Ha bent ülsz a kocsiban, akkor kb 1óra irányából magasról süt a nap. Így a bal oldali visszapillantó tetejének sarka is meg tud csillanni.

bardocz
Na nem már, momo-val szereztem a legtöbb pontot lfs driftben<#idiota>
alma2
ahh, kicsit finomabban tekergeti es kesz, csak akarat kerdese.
Amikor 270-fokban jatszottam pont ugy ment mint most, megszokas kerdese. Az biztos, hogy nem faltol falig kell tekerni, ha megcsuszol.

szerintem

Gadfly13
Kicsit ellentmondóak ezen a képen az árnyék/fény viszonyok. Főleg ha a hátsó sötét fákat nézzük. <#lookaround>

simraceseries.com

270 fokos kormánytól ne várj mást... Simán nem tudod olyan finoman kormányozni az autót, hogy ne vágódjon át a másik oldalra. (még egy jobb kormánnyal is nehéz)
Hello !
Az lenne a kérdésem hogy valaki aki logitech force FX-el tolja tudna képet küldeni a kormány setupról? Mert ha picit is keresztbe csúszik az autó vagy nem tudom meg fogni, vagy átvágódik a másik irányba!
Előre is köszi !