42876
-
#29616 Én mondtam:)) -
#29615 no, ide én már hülye vagyok, nem értem ez miért jó , vagy miért van így :)
Meg akkor a másikban miért nem így kommunikál , :)))
Nem mintha nem lenne elég az itteni erő , csak így most feltűnt .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.17. 22:10:09 -
#29614 Ez elvileg minden szimulátorban hiányosság. Elvileg nem is a szimulétorok hibája, hanem így kommunikál a kormány a géppel, és emiatt van. Legalábbis ha jól emlékszem. És ez nem jó senkinek. iR-ben is más ffb erősségek jöttek ki hazsnálva a clippinges tool-t. -
#29613 egyre jobban nem értem ez miért jó nekem :)))
Vagy ez valójában valami óriási hiányosság AC-ban, nem képes kihajtani a kormányt és így jelzik nekem ? -
#29612 De, adtam, nem rossz az, sőt jó, csak nem szim ennyi , de élvezetes csapatni vele :))
Csak buta az Ai, stb, kb semmire nem jó jelen állapotában ... -
#29611 Nem is értem mit csinálsz azzal, remélem nem adtál pénzt érte -
#29610 Hát az erő elfogy, csak nem a kormány irányából, hanem a kiküldött jel miatt, vagy valami ilyesmi. Szerintem így van limitálva az, hogy pl alacsony ffb-nél ha pistike becsapódik hangsebességgel, akkor se legyen nagy erő a kormányon. De ha nem is emiatt, a lényeg, hogy szervomotoros kormány kell :D -
#29609 De így jó pár óra Cars teszt után visszaülni ebbe....hát azért tényleg ég és föld !!! -
#29608 Srácok, van itt valaki, aki GTX 660-at cserélt mondjuk egy GTX 960-ra? Megéri lecserélni egyáltalán? (Teszteket láttam róla, köszi, most inkább a tényleges tapasztalatokra lennék kíváncsi.) -
#29607 Jah én eddig teljesen abban voltam, meg itt mindenki azt beszélte, hogy azért van, mert ott elfogy az erő ,és fölötte már nem érezni semmi változást , ezért kell lejjebb venni az FFB-t ! :)))
De ez baromság, rohadtul nem fogy az el szerintem , de lehet csak érzéki csalódás :)) -
#29606 Ez senkinek nem jó -
#29605 Hát kutya legyek ha értem, hogy ez miért jó nekem ! :)) -
#29604 Pont ez is a lényege a dolognak, hogy nem feltétlenül a motor fizikai maximuma. De mégis érzed, hogy clippingel. -
#29603 egyébként akkor hogy van ez az FFB clipping...?
PCars ötször nagyobb erőt ad a G27 -re, borul minden az asztalon, akkor itt mit is jelez a piros rész ??
Mert hogy nem a G27 motorjának fizikai végét, az hótbiztos ! :) -
#29602 Egy váltóért cserébe csinálok neki, egy szipi.szupi szekrényt, hogy ne a padlón legyen a szélvédő ! :DD -
#29601 Tudok adni egy "kuka" cimet, oda postazhatod a CSR valtot:D -
#29600 váltó off :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezúttal Barcalaci tesztelt a Fanatec cuccaival.. a CSR váltó indulhat a kuka felé..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.17. 16:23:47 -
#29599 Hegyi felfutáson már rendesen mér időt a játék. -
#29598 Ferrari 288 GTO beta 2.1
frissítés lista:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!* Driver is no longer telekinetic and will lend a hand while steering
* Tyres now show actual thread on them for that extra placebo grip
* Shader/texture improvements all around the car
* Adjusted size of headlights and color/intensity of tail lights.
* Interior dial plates darkened a bit, but they now light up when lights are on.
* Added 2 colors (Bianco Avus and Nero) and single color skins are now very easy to add.
* Added the popup headlights -
két dolog van ami hozzátartozik szvsz.
Az egyik hogy amikor ez van és így mennek, akkor ott hátul valaki qva nagy bajban van. A másik hogy a sofőr amikor esetel, azaz vészvilogóval megy, ha baleset lesz, akkor az ő felelősége. Én régen voltam mentős..még 90-s években...kb. 2 évig, de az nagyon masszív volt, 2 hét gyorstalpaló után Tbányán, a srác akivel kezdtem Dorogon az első műszakjában szülése volt, nekem újraélesztésem (sikertelen) egy temetőben...hülyén hangzik de ilyet is tud produkálni az élet.
Se mentőtiszt, se orvostan hallgató...néhány szakápoló és mi sima 'ápolók', brutális..elvileg semmit nem csinálhatsz, nincs jogosulságod, gyakorlatilag több település tartozik a mentőállomáshoz (Dorog 20valamennyit látott el), mész szüléshez, hasbaszuráshoz, fejlővéshez, falcoshoz az egomi gyüjtőböribe. közuti balesethez, Egomi reptéren lezuhant ejtőernyöshöz, 30kg-s szerelmi bánatoshoz, agydaganatos kisfiuhoz...akit az apjával újraélesztesz a mentőben sikeresen, majd 3 nap múlva meghal a komáromi korházban...csak így visszaemlékezve.
Részemről akkor lett vége, amikor rádión végighallgattam egy másik mentőápoló sírását...ment már mentőhelikopter pestről, ment már a rohamkocsi Tbányáról...de addig a farfekvéses kisgyerek elment. :(
Szal ja, ha esetel egy mentő, akkor az nem rendőr, mindenki csak okosan félre ahogy a videón..
on:
gépet frissítettem, inteles cucc, új lap, új ramok, új proci...és új win (baxa meg), szal hasít az AC és állat nagyon! -
#29596 Jól tolja. Úgy ment el a másik mentő mellett mintha ott sem lett volna:)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.16. 23:58:39 -
#29595 -
#29594 A banner alatti MOD CARS resz kikerult. Egyreszt mar regen nem volt idom vele foglalkozni, mas sem vallalta, es most bonuszkepp a "szolgaltato" (osztott) is torolte az egeszet:D -
#29593 hát már elég régóta normálisan mozog :) -
#29592 Srácok, legutóbbi frissítéssel jött valamilyen javítás a fizikát illetően is? Most néztem egy kört Greg Huttu-tól, ott a BMW M3 GT2 egész normálisan mozgott a kerékvetőkön, meg úgy alapból a pályán is. -
neilszab #29591 DTM '93 Bajnokság: 3. forduló - Monza - 05.17
Most vasárnap kerül megrendezésre a DTM bajnokság 3. futama a legendás Monzán!
A 6 fordulós sorozat végértékelésébe a 4 legjobb eredmény számít bele, így még mindenkinek van esélye harcba szállni a bajnoki helyezésekért és az izgalmas fődíjért! Az bajnokságban eddig több mint 60-an vettek részt, így a nagy mezőnyben mindenki találhat magához méltó ellenfeleket, a részvétel NYÍLT, gyertek!
Futamkiírás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5267
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_DTM
A futam topikjában a Nordschleifén tegnap megrendezett ADAC Classic futamról is találtok képeket, ahol több régi DTM-es Merci és BMW is felbukkant a mezőnyben... 2 hét múlva mi is ellátogatunk a Nord-ra ezekkel a gépekkel!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.16. 10:54:51 -
#29590 ott más probléma lesz, én is csináltam néha szervert és 5-10 embert tuti elbírt ... -
Jackal #29589 Próbálj egy vagy két dedikált procimagot adni a futó szerver exe-nek, a maradékot meg a játéknak. Így max neked fog laggolni, de a többeknek jó lesz.
Feladatkezelő->set affinity
Jobban járnátok ha valami külön gépen futna a szerver, mint az egyik játékosén.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.15. 14:30:09 -
GPx8 #29588 Sziasztok!
Valaki tudna nekem tanácsot adni szerver beállításokkal kapcsolatban?
4-en játszunk Interneten, úgy, hogy az én gépem a szerver és eléggé be tud laggolni. Melyek a legjobb beállítások?
Az sem világos, hogy a pálya levágás büntetés, hogyan megy. Azt hittem, hogy 0-nál egyáltalán nem mehet le a kerék és 4-nél pedig mind a négy kerékkel el lehet hagyni a pályát. Nem így van? Próbálgattam, de hol büntet, hol nem... (Főleg versenyen, időmérőn, mintha jobban "figyelne"). -
#29587 Asszem az a postprocess típusa miatt elmosódott. Nem photographicra van állítva? Ott mossa rendesen a képet. -
#29586 Motion blur kikapcsolva. Elsőt nem tudom. Érdekes, mert a pályán már nem látszik. -
Jackal #29585 Depth of field? Motion blur?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.14. 22:43:05 -
#29584 Post processnél mit kell kikapcsolni, hogy ne legyen semmi elmosódás a képen? Most a boxba ahogy nézem az autót, csak a kép közepe éles. -
goldboy #29583 URD is készülődik új csomaggal -
goldboy #29582 Jók voltak az olasz források -
#29581 -
#29580 -
#29579 -
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.14. 18:07:01 -
Jackal #29577 Csináld magad ikea kit? :)