Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2003_Nissan_Nismo_Skyline_R34_GT500_SGT_JGTC_v100.rar
2004_Maserati_MC12_Stradale.rar
2004_Subaru_Impreza_WRX_STI_v155.rar
már lehet használni a műfüvet, és jóval szebb a pálya (bár szvsz kicsit sok a földeffekt), de jó pálya lett, viszont.
detto megkapja a törést a kocsi itt:
húzódnál ki a 130r-t kezdeni, erre törést kap az autó 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..időről időre rá kell jöjjek, hogy nem kell mindenféle oldalakat látogatni, csak ezt az egyet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ja és egy kis érdekesség amit ma észrevettem minden efektet felhuztam vagy levettem semmit nem változott az fps max 1-2 ! + vsync se befolyásolt semmit na mag az aa sem azt is 16 x re felhuztam az sem huzta le! egyedül csak az AAs ami kegyetlenül lehuzta 18-19 fpsre
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(Viccet félretéve terjesszétek légyszi)
Aprosagokon kar bosszankodni 😊
szerintem
Pld. mikor jöttek turbós autók, kb. 1 hét volt míg mindenki rájött hogy a turbónyomást lehet billentyűkkel állitgatni
shortcut
szerintem
Tegyük fel valaki megveszi, letölti, de nem néz fórumokat, videókat
véletlenül lelöki az egeret az asztalról és előjön az oldalsáv-OK-van itt oldalt sok bisz-basz, kiprobálgatja
de a CTRL+ os kombinációkhoz tényleg csoda kell<#nemtudom>#nemtudom>
nord -> lotus eleven. Mint egyetlen mert ido 😊
Szemely szerint orulok a nullazasnak, de remelem ez csak inspiralja a jonepet, hogy tobben feltegyek. Szoval hajra mindenki
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.23. 19:27:25
szerintem
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Érdekelne valakit itt esetleg egy DrivingForce GT kormány? Egy barátomé és angol, de van adapter hozzá. Ha érdekel valakit és megbízik bennem én letesztelem majd előtte. Amugy ha jol tudom 25 rugó.
Vagy a CTRL+H-val lehet fel ls lekapcsolni egyszerre az összeset.
"Also improved rear view mirrors a lot,both FOV and position. Great difference during a race.FOV is also configurable via INI."
teszem azt, valakit megelőzök, és csak akkor frissíti a listát, ha beérünk a célba.
Úgy mint az Rfactorban? (steering lock)
Mert ha ezt lentebb lehet venni, akkor végül is egy egyszerű, 180-200 fokos kormánnyal (Mert az EX az, nem 270es) is finomabban lehet kormányozni. Mondjuk ennek hátránya hogy lassab pályán ahol sok éles kanyar van, nem tudod annyira kiforditani a kereket, mint az eredeti baállítással. Viszont lehet hogy a gyorsabb kanyarokban többet nyersz azzal hogy finoman tudod mozgatni az autót.
Lehet, csak az adabazisuk nullazodott.
Majd Racz Gergo megmondja.
szerintem
Más: Az rsr live timingot-t totál lenullázták, jól látom?
Szerintem a fény árnyékkal nincs gond. Ha bent ülsz a kocsiban, akkor kb 1óra irányából magasról süt a nap. Így a bal oldali visszapillantó tetejének sarka is meg tud csillanni.
Amikor 270-fokban jatszottam pont ugy ment mint most, megszokas kerdese. Az biztos, hogy nem faltol falig kell tekerni, ha megcsuszol.
szerintem
simraceseries.com
Az lenne a kérdésem hogy valaki aki logitech force FX-el tolja tudna képet küldeni a kormány setupról? Mert ha picit is keresztbe csúszik az autó vagy nem tudom meg fogni, vagy átvágódik a másik irányba!
Előre is köszi !