42876
-
#29776 Hát az F1-es kormány akkor milyen? :D
Azon több gomb van :D -
#29775 Hat nekem ez tuti nem kell, mint valami bucsuskacat, ugy nez ki :))) -
#29774 De inkább lesz ez új DrivingForce, mintsem G29. Vagy még Ők sem tudják mi legyen!? -
#29773 Gyerekek, ez az új kormány egyre biztosabb, hogy nem kamu. :D
VirtualR-en az alábbi szöveg szerepel a cikknél:
"Photo removed on Logitech’s request." -
#29772 A shifternél is Driving Force volt írva. -
#29771 viszont Driving Force van a doboz oldalára írva :D -
#29770 Ez már biztos nem kamu.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.speedhunters.com/wp-content/uploads/2015/05/Ghost-Games-01.jpg -
#29769 Valami kormany formalya azert lehetne !:)) -
PacsutaTibi #29768 Egy 500x500as 34 kb-os képet miért kell spoilerbe rakni??? -
PacsutaTibi #29767 Így már valamennyire elfogadhatóbban néz ki. -
#29766 ha már úgyis 10éves a cég.. igazán kiadhatnának 10 új autót ingyen -
#29765 Szerintem így jobban nézne ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 12:09:03 -
PacsutaTibi #29764 Van ott csak keresni kell...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 12:09:12 -
Jackal #29763 Vegyél egy kínai usb-s gamepadot ezresért és buheráld rá. -
#29762 G27 G25 váltójánakegyik gombjára is ugyanúgy be lehet kötni...az elv ugyanaz... -
#29761 Jaa azt hittem g25 valtorol van szó, de most már tiszta hogy egy külön váltó. Kíváncsi vagyok! Árba hogy lesz? -
#29760 a srác aki csinálja a váltót, fog kéziféket is csinálni.. :-)
a teszt váltó pedig úgy néz ki, hogy vasárnap ismét nálam lesz, úgyhogy lesz időm körbefotózgatni meg tesztelni, most cuki kék led is van benne :D -
#29759 Fizikailag ok, de mivel kötöd be? Vagy hogy? Egyik gomb kiszed és úgy? -
#29758 nekem úgy lesz megoldva a kézi h adott egy Hondából kiszedett kézifék és az lesz rákötve a H-váltóra... -
#29757 Kéne szerezni egy mikrokapcsolót usbre kötve, onnantól jó lennék, mert csak egy kart meg egy alapzatot kell hozzá gyártani...
-
GeriDoc #29756 Olyan nem nagyon van, amit normál halandó ki tud fizetni. -
#29755 Ha már szim, akkor legyen szim, külön kézinek való kapcsolót nem lehet kapni valahol? -
#29754 Pont ezeket a jól elhelyezett gombokat lehet forgatás közben is nyomkodni... -
#29753 Nekem inkább valami kézit ajánljatok már, amit fel lehet valahova szerelni. Valami usb cuccost, amit rá lehet csalni bármelyik játékra, mert nekem az hiányzik nagyon, nem a sok gomb a kormányra, amit forgatás közben am se tudsz nyomkodni.... -
#29752 Midnegy mi, de bottal se piszkálnám olyan ronda ! :))
Meg most megmarad a G27 és ráaggatnak némi maradék alkatrészt, mi a fene ez , :)) -
#29751 +1 a nagyobb átmérőnek :) (mivel én viszonylag gyenge ffbt használok, még az erősebb motor sem volna annyira létkérdés - nekem. csak ócsó legyen :)) de szerintem nem lesz az ....... ) -
cstibikeee #29750 100%, h ez a kormány valódi, nem photoshop és nem otthoni barkács cucc. -
#29749 A felső gombok nagyon jó helyen vannak rajta. Különösebb erőlködés nélkül el lehet majd érni. Nekem is tetszik. -
neilszab #29748 Nekem tetszik, a G25 és a G27 is botrányos volt gombok terén, nem csak a mennyiségük, de a minőségük is, ez így tök szuper!
Az meg, hogy nem sikerült annyira versenyautósra hát azt magasról le...om, nem nézegetni akarom, a fogása úgy látom meg nem változott.
Aminek én személy szerint örültem volna, ha az átmérője növekszik kicsit és ehhez mérten a motor is.... -
#29747 ez inkább dfgt2-nek tűnik :( -
#29746 Ez valami home addon cucc szerintem.... -
#29745 Hát ez elég fosul néz ki. -
#29744 Nálam oké.
RSR-en hol kell időt jelenteni? Hegyi felfutáson a 3 ezredes idő annyira nem reális. -
#29743 Firefox-on mukodik a banner?!
Most neztem egyeb okbol FF-en, es SSL-lel szarakodik az idiota:/ Chrome, Explorer, Opera, Safari OK. -
GeriDoc #29742 Igen, ezért paráztam én is rá, hogy még vegyek egy 27-est, amíg lehet kapni. Ezért is gondoltam, hogy ez ilyen kamu dolog, de már semmi nem biztos. Vagy igen? -
Timbu #29741 Pedig mintha arról lett volna szó, hogy a Logitech kiszáll a kormány/gamepad gyártásból. (Forrás) -
croatianus #29740 Nincs két hónapja. -
#29739 Nem lehet, hogy csak ott kezdik el gyártatni?
Mindenesetre láttam egy 2020-as dátumot is, gondolom eddig lehet majd kapni a G29-et. -
GeriDoc #29738 Nem ps-re gondoltam, hanem hogy nem gyári Logitech cucc, hanem valaki csinált egy ilyet. De igazad van, már 2 kép is van róla.... ki tudja. De miért az oroszok fejlesztik? -
#29737 Kicsit jobban is összerakhatták volna a DFGT-t meg a G27-et. Erről nekem nagyon hiányozna a szekis váltó. Valahogy ez passzol nekem az általam leginkább használt túraautókhoz. Mondjuk ha a sima H váltóját lehet ilyen módban használni az más, nem próbáltam még G27-et.