Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi gond, annyi, hogy most barátságok mennek tönkre.<#vigyor>
Akkor jó témát feszegetek 😛

Jah és köszi a commenteket 😛
Utoljára szerkesztette: csili123, 2015.02.03. 09:26:07
Szerintem meg igen!Pl én mindent nagyon lágyan vezetek.Ezt mikor próbáltam nem.Nem is erőltettem többet,mert két verseny nekem pont kettővel volt több mint amire szükségem lett volna.
Maradjunk annyiban,kinek mik az igényei...nekem ez nagyon kevés a többi autóhoz hasonlítva.Még magyar készítőt tekintve is.
Persze mondhatod,hogy nem értek hozzá.....de ezt tudod,hogy nincs így...<#action><#awink>
Most mindegy, hogy lágyan vezeted, vagy erőszakolva, egyszerűen nem érezni a gumit. Mostanában mintha változott volna a GT3 gumija is, sokkal jobban érezni, mikor kezd veszíteni a tapadásból, vagy URD, Primera ugyan ez, a Seatnál egyszer csak eltolja az elejét, vagy "bekacsáz" vagy mi, de pl. nem sikerült még olyat fordulnom, hogy elinduljon a hátulja. Nem érzésből mész, hanem megtanulásból. Mindegy, nekem fura. Barcalaci84 azért próbáld ki a Primerát egyszer.<#buck>
barcalaci84
megerőszakolni szerintem pont nem kell😊lágyabban menve rengeteget hoz 😊
pl gt3-nál sokkal inkább érzem úgy h megerőszakolva gyorsabb...(elég csak a váltókezelésre gondolni)
Mert nagyjából semmi visszajelzést nem kapsz a futóműről,gumikról.Az össze vissza alul és túl kormányzottságról nem is beszélek.Ha gyors akarsz lenni vele,el kell felejteni a finom lágy vezetési stílust.Meg kell erőszakolni!Úgy fogsz gyorsulni.
Próbálkoztam vele jópárszor,de csak felbosszantott.Érdekes módon a gt3 nál gt2 nél meg szinte mindnél érzem az autó viselkedését súlypontátterheléseknél,a futómű munkáját stb.Ennél kb semmit.
Szerintem az az autó nem érdemel meg két kört sem,nem hogy sokat.Utálom<#crazya>Mintha egy nagy kockát vezetnél egy üveglapon.Nagyon műanyag hatású az egész.Ahogy látom a publicokon sem terjedt el nagyon,csak nálunk a magyar vonatkozás miatt .Kicsit jobb fizikával,gumival még tetszhetne is,de ez nekem nagyon kevés,magyar készítő ide-vagy oda.
Várom a megkövezést!<#action>
Én is így vagyok vele, de már nem is érdekel.😊 Jókat szoktunk menni a B szerveren is. Nekem az a bajom, hogy a gyári autóknál, pl. GT3-mal érzem, hogy van még benne, csak nem tudok összerakni egy top kört, de itt a Seatnál egyszerűen nem is érzem, hogy mi a baj, vagy hogy hol lehetne gyorsabb, vagy hol volt sok. 1 mp-t még belelátok, de 2-3-at nem.😞
barcalaci84
igazaból menni kell a köröket és kiderül a delta időkből h hol marad még benne...
múlt héten a 2:34.9-es időmet elég erősnek és jó körnek éreztem , de azóta mindig találtam egy kis időt itt-ott, de úgy látom mások is 😊... valamelyik nap sikerült lemenni 33.2-re...nagyon sokat segített pl h próbáltam valakit üldözni, utolérni és akkor láttam meg a delta időkben pl h egy egy kanyarban később is fékezhetek, hamarabb léphetek a gázra stb... amit amúgy valószínűleg nem is próbáltam volna ha nem valakit üldözök...
b-type
off/
uhh:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ajánlom hozzá a legújabb Grobnik-t racedepartment.com/automotodrom-grobnik
rövidke, de vannak benne igen jó fékek, és irányváltások. 😊
sajna délutános vagyok.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Igen ezt mar megfigyeltem es alkalmazom is. Sikerult is javitani vele de meg mindig keves 😞
Kar hogy a telemetria nem mukodik mert kivancsi lennek hol bukom el, de igy csak azt tudom h a 2. Sectorban veszitek 2ms.
Esetleg valami mas tipped ami neked nyilvanvalo de nekem elkerulte a figyelmem.
barcalaci84
ne pörgesd ki a motort...amikor pirosba megy a fordulatszámmérő , akkor már válts...felső tartományban elfogy a motorerő...
na meg 1-es illetve 2-es fokozatot csak rajtnál használnak Wéber Gabiék is...
Sracok, mi a titka AC-ban a Seat Leonnak? Ha megszakadok se tudok a top 20 ba kerulni. Race07 jobban ment ott a legjobb idokhoz kepest max 1,5 kaptam de itt semmi esetre se tudok 2,5 - 3 ala menni. Van valami nitro gomb vagy mi?
Utoljára szerkesztette: csili123, 2015.02.02. 23:54:56
Nem kellettünk 10-en, jól el voltunk 3-an is. Tényleg jó nagyon ez a Primera. Végig mosolyogtam. Jó volt nagyon.<#eljen><#worship>
lac coo
Rettenet jó versenyezni ezzel a Primeraval, ha az ember igyekszik, könnyű rontani és máris fordul a kocka 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hello Alexease,
set driverEye.z 1 poziciot azaz szelvedonezetet nem lehet a gyari app-al,
vagy ha igen, melyikkel?
macleody
Én is ezen gondolkodom, mert amúgy annyira nem érdekel a játék 😊
lac coo
Halálba csíteltem, nincs más dolgom mint kaszabolni a zombikat ! 😄DD

macleody
Elkapta a Dying Light láz 😊
bardocz
Csak most vettem ezt még észre, és megzavart.
alma2
Ahogy anno neztem, akkor kikerul a coming reszbol a valaszthatok koze, de azt magad is latod 😊

szerintem

Na várjál, még nem indítottad el?
Ma tudok jönni, ha összejönnénk megint vagy 10-en, az jó lenne.
SimaSuna
Left4Dead? 😄
lac coo
Akar valaki Primerazni, vagy mehetek zombisat játszani ? 😄D

Igen, azért.<#smile>
bardocz
Coming soon résznél, most nekem csak audi meg toyota van. Eddig nem volt ott a Nissan is? Vagy cxsak azért nem látam, mert a primera meg a jgtc-s nissan fel van rakva?
Ezzel a fényezéssel meg már átestek a ló túloldalára.
A kocsi várós.
Marco írta a facebookon, hogy a következő frissítés majdnem kész?!
és a steamen is elkezdet a DLC előkészítése csordogálni!
Ez meg a mai 5,7 MB:
1.0.3
- Switched to a different timer to avoid time drift with software overclock caused by Windows or Motherboard drivers bugs
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.02.02. 12:45:38
lac coo
Remelem kicsit fickosabb felfuggesztest kap mint az Elise 😊

macleody
Szép kis Alfa. Belepicsáznék .)
Így már értem, köszi az infót.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

b-type
dehogynem. 😊
pár napja a kéziféken dolgozom 😊 ..meg fésülök össze pár autót, EDL-t szerkesztgetek...két lépés előre egy vissza ütemben 😊)

Alexease
Itt minden auto azonnal elerheto, nem fugg a karriertol. De az konnyen elofordulhat, hogy nincs meg az az auto, amivel eppen online-oznak. Jelenleg 768 szerveren 330 fele autot hasznalnak, aminek a 90% mod auto😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.02.01. 19:55:20
lac coo
Nem jön senki Primerazni ? 😄D Nem tudjatok mi a jó 😊

lac coo
Nem, nincs ilyen , multiban minden megy ...

Igen, mert arra gondoltam, hogy azok a kocsik még nincsenek feloldva (ha létezik ilyesmi) és folytattam a karriert.

Alexease
Es osszesen 1db szerverrel probalkoztal?😊 Gyorsan feladtad😊
Alexease
Van pilota pozicio tologato gyari app, probald azzal😊
set driverEye.z 1
ezt miert nem lehet elérni egyszerűbben? (vagy lehet?)
csak akkor lehet a konzolon is ujrahivni ha mar abban a menetben beirtam egyszer.
b-type
próbáld Laccoo szerverét, ahogy látom az fut most.

Ma volt az első alkalom, hogy kipróbáltam (volna) a multit. Kiválasztottam egy szervert, ahol volt szabad hely, de az autók listájából egyiket se tudtam kiválasztani, mindegyiknél egy piros kör jelent meg. Ez vajon mitől van ?

Alexease
2010_Infiniti_G37_IPL_Coupe_v090.zip
2010_Volkswagen_Golf_Mk6_GTI_v020.rar
lac coo
Laccoo Primera Spa ...
Mert ez volt beállítva 😊

bmwcrash
Fúú, akkor ott a helyem<#idiota>
Természetesen a változatosság miatt Monza GT3-mal <#idiota><#zavart1>
bmwcrash
Melyik pálya?😊
lac coo
8 korul tudom inditani, de nem leszunk sokan valszeg 😊))