42876
-
croatianus #29816 Hát sajnos pont ilyentájt süt be a legidiótábban a nap a szobába, és ez kiüti a freetrack-et. Anélkül meg már el se nagyon tudom képzelni :-( -
croatianus #29815 Na most én ezt nem tudom az miaz, de te csak tedd be szépen ide:
Programfájlok(x86)/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content/tracks
Már ha win7-esed van. Ha nem, akkor valami hasonló. -
GeriDoc #29814 Ahova beraktad, láttad a többi pálya mappáját? -
#29813 Igen...a steamnél be lehet állítani, hogy a "helyi" tartalmat honnan töltse be... :) -
croatianus #29812 "Steamnél beállított mappa" ? -
#29811 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Igen, AC-ban nagyon kezdő vagyok, sorry :)
Letöltöttem két pályát (Hungaroring, Monaco), be is raktam őket a megfelelő helyre (Steamnél beállított mappa). Elindítva a játékot, a pályák között ott is vannak. Kiválasztom valamelyiket, de miközben töltené be, akkor megáll minden és nem indul el. (a többi pálya továbbra is hibátlanul működik)
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mi lehet a gond, vagy mit bénázok el? Előre is köszönöm!
(A játék eredeti, steam-es) -
cstibikeee #29810
Zandvoort -
Tyuki80 #29809 Ktm re gondoltam.De lehet e 30 is pl vagy a ferarri 458 s1,minden csak megbeszélés tárgya.A lényeg a szórakozás,meg hogy legyünk jópáran és ne a szokásos gt3 menjen,mert publickban mindig ezek mennek. -
croatianus #29808 És melyik járgánnyal? -
GeriDoc #29807 Jó a Lukkaring, mentem korábban rajta, valóban nagyon hangulatos.
©Tyuki80: Bár 2 hete azt sem tudom, merre van az előre,de 5 körül én tudnék jönni, de csak egy fél órára-órára, mert utána megyünk a Parkba.
Valóban kicsit kihalt az AC fun, mert "mindenki" elment pCARS-ozni. ( Mondjuk a LeMans-ra mennék én is, ha vinné a gépem) -
croatianus #29806 Eztet skubiztátok már: LuccaRing
Ugyan azt írja, 0.5 béta, de el nem tudom képzelni, mit akar még csinálni rajta. Valami sétáló hőgyeket esetleg, hogy lehessen fütyűni a verdából.
El tudom képzelni, hogy hétvégenként a valóságban is itt körözgetnek a ragazzik a kabriókkal.
Nagyon nagy hangulata van, 458-al ajánlom megkóstolni, utcai gumi, TC persze KI (mer nem a teszkóba megyünk!). -
Tyuki80 #29805 Okés!Köszi!
Jön majd amúgy valaki,vagy csak nekem van hiányérzetem a magyar funokkal kapcsolatban?
Este 5 körül! -
#29804 Köszi, megnézem, amint mutatja az időket... -
Thread #29803 Melyik a legjobb Monaco palya?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.05.23. 11:04:51 -
#29802 Ok, estefele elinditom, 5- ig dolgozok.... -
#29801 rakattintasz az emberke nevere, es a koridejei mellett az utolso oszlopban ott van, hogy report. -
Tyuki80 #29800 Okés!
Akkor mondjuk legyen valami gyári short pálya pl Nürburgriong short+ktm 8 perc kvali 6 kör verseny.Magyarok szervernév,jelszó ugyanaz.
-
#29799 Az a rendszám.....imádom. -
#29798 Én csinálok szervert ha kell ... -
#29797 Rallys verzióról se feledkezz meg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
goldboy #29796 Fantasztikus a szürke Lotus!
-
Tyuki80 #29795 Srácok!
Nem hozunk össze holnapra valami fun futamot kora estére?A múltkor is jó sokan voltunk és fain volt.
A napokban pont néztem ezt az új blackwoodot,sztem egy ktm vagy egy 458 s1 jól megy rajta.Rövid pörgős versenyeket lehetne tolni,mert nem hosszú.
Ötletek?Szívesen mennék magyarokkal,mert a public szerókon mindig ugyanaz a 3 kombó van.Én megcsinálnám a szerót,ha értenék hozzá és a technikám is bírná ezért ezt átpasszolnám. -
#29794 Seat nem tetszik, Clio az nem jó ....:))) -
PacsutaTibi #29793 ööö SEAT van!
Clio is volt egy talán, ami az Rf2ben is van, bár azt sokan lehúztátok, én még nem próbáltam.... -
#29792 Nem mondom, hogy rossz, mert itt tényleg soha nem lehet tudni mikor ugrik be egy "gyöngyszem", amit telibetrafáltak, de jó lenne azért más kategória is ...nem hogy jó lenne, kell !! :)) -
#29791 jó kis játszós autó, majd egyszer ingyenes frissítésben megkapjuk :)
remélhetőleg lesz majd 24órás GT4-es verzió is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
na meg persze drift.... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 21:26:30 -
#29790 Valahogy a "közepe" kimarad itt AC-ban ...:)
Vagy utcai, vagy megacar ....
Clio, Seat, Peugeot stb kupa az nagyon kellene ....
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 21:22:22 -
#29789 Toyota GT86
Ez lesz a CARS-ban is a DLC-ben, legalabbis a listaban mar benne van;) -
GPx8 #29788 Nyugi, az asszonyok szerint ez-is az-is játék kormány! -
#29787 Ez miez?
mondjuk kicsit elég lesz ezekből az utcai verdákból, már észben tartani nem tudom ,nem hogy használni :))) -
#29786 oké, ez kezdésnek jó is lesz :D
-
#29785 Az a "Logitech G31 Modified By TeeBeee" egyik legnagyobb újítása lesz. Itt már sajnos nem kapott helyet.
Egyébként szép vagy nem szép, ha a jó öreg G25-öm végleg behal és ennek a csapágyháza megegyezik majd az én egyedi gyártásúméval, akkor kénytelen leszek ilyet beszerezni. És akkor megy is rá ez a kis optikai tuning. -
Solt #29784 Na jó, de a G25/27 vállalható felnőttek részére is... míg ez az izé... hát nem tudom, inkább nem mondok semmit! :D -
neilszab #29783 És hol a "sör" gomb?
-
Tyuki80 #29782 Ezért a kormányért a ps 4 tulajok verekedni fognak.Ha jól láttam valahol, támogatni fogja.Amúgy egy felturbózott dfgt nek tűnik.Szerintem ha jól beárazzák ez nagy bevételt fog hozni a loginak.Nekem így fotók alapján tetszik. -
#29781 Jo , a hazat azert nem adom el, hogy Fanatec kormanyt vegyek :))
Amugy ertem en, de lehet az en izlessemmel van baj, de ez nagyon jatekkormanyos lett most :) -
#29780 A Logitech elsosorban "jatek" kormanyt gyart, a "nagykozonsegnek", "elerheto" aron. Ertheto okokbol a kozonseget is ki kell szolgalniuk, azert (is) kell a sok gomb meg tekero.
A Fanatec BMW kormany eleg realiss cuccnak tunik:) -
#29779 Nem, de valahyog egy realistabb cuccnak jobban orulnek :)
Nem mintha akar csak tervben is lenne kormany vasarlas :) De ez nalam szoba se johet, az tuti .... -
#29778 Most őszintén: ennyire ráértek a kör közben/verseny közben, hogy a kormányt nézegetitek? -
#29777 Az ok, de az kinez valahogy :)