Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom ki-hogy van vele de nekem nagyon hiányoznak az esti funok!
Nem lehetne ezt újra beindítani?Mondjuk olyan formában,hogy minden este indítunk egy előre megbeszélt kombót és nem jelszavazzuk le,hogy más normális emberek is tudjanak csatlakozni,aki meg hülye azt kidobjuk.
Mert nekem a tököm ki van már azzal,hogy mindenhol csak gt3 megy.Nagyon szeretem de nekem már kicsit sok.A ligák futamai meg olyan későn kezdődnek,hogy az meg azért esélytelen.Meg amúgy sem érdekelnek annyira.
1.0.4
- Fixed some stuttering
Én semmilyen modot nem használok, valamiért idegenkedem tőlük... 😊 Nord + Alfa miatt kötelező vétel, de egyébként is megérdemlik a lóvét ezek a flúgos digók... 😊)

www.smart-bus.hu

Nem tudjátok milyen patch jött ma? (5,7 mb)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.05. 19:09:55
barcalaci84
pont így érzem én is...😊 kicsit már szinte pofátlanságnak érzem h kevesebb mint 10 Ft-t fizettem eddig nekik 1 óra játékért ha elosztom...😊
a Nord lézerszkennelve meg kuriózum... autók is jól vannak összeválogatva , szinte mindenki találhat benne min 1-2 olyat ami igazán érdekli...

meg várom mint a messiást , mert egyidőben jön vele az 1.1, amiben azért elég jó dolgok vannak beígérve, amikért sírunk már egy ideje...😊
jó látni h azért figyelgetik h mit hiányol a népés úgy látszik mostmár tényleg a dolgok helyrerakására csiszolására fókuszálnak...a minőségi tartalom meg jöhet..szinte biztos vagyok benne h minden DLC-t meg fogok venni ami pályát is tartalmaz...
bardocz
Már csak a rendes Nord miatt megvenném. Sauber Mercedes C9, Corvette C7R GTE, Alfa Romeo 155 V6 TI, McLaren F1 GTR, ez a négy már csak hab a tortán.
A mod pályák 90% -a kuka!Úgy ahogy a mod autók nagy része is!Nagyon jó lesz ,ha jön egy jó kis dlc.A nord nagyon várós!Meg ne felejtsük el a 4 kerék meghajtásos autókat sem.Na ha megcsinálják végre,akkor fog csak beindulni a modolás..(gondolok itt a rally autókra és az rbr pályákra)
Arra viszont kíváncsi leszek,mi fog a nagy lecsengés után történni a public szerókon,mert most gyakorlatilag gt 3-2 spa kombón kívűü szinte semmi sincs.Mintha nem is lenne a játékban más.
b-type
Mert kell 😄
Nordschleife+155 Alfa.
de ha teljesen magamba nézek komolyan alig várom hogy fizessek nekik, fizettem a Seat, Primera-ra is, de azért az AC más, annyira remek, olyan jó kikapcsolódást nyújt, hogy már nagyon kevésnek érzem az érte kifizetett pénzt. Nem mogyorózom tovább, de ez bennem van, így várom hogy megjelenjen.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Nekem gyári autó kell nem sufni, pálya úgyszintén. Remélem sokan megveszik és nem lesz büdös a minőségi kontent a népnek... végre egy szim ami elérhető áron ( iracing........ ) tolja az offical minőségi tartalmat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én elsősorban a régi Alfák és a Nord miatt, de bizonyára mindenki talál benne valamit, ami megragadta a fantáziáját. <#vigyor0>
Másodsorban meg azért, hogy továbbra is rentábilis legyen a fejlesztőknek ilyen szoftvereken dolgozni és a jövőben is legyenek még hasonló jóságok.

Ami meg a több száz add-on pályát és kocsit illeti... hát szép dolog a lelkesedés, de egy kezemen meg tudom számolni a valóban minőségi munkákat..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.02.05. 18:56:16

"Igy is van 100+ jo minosegu palya, ahogy Alex irta 300+ auto, mi kell meg."

a mod pályák fele legalább (szerintem sokkal több) kuka, a mod autók 95%-a kuka... A 10 autó meg hivatalos tartalom és minőségi lesz mégha nem is fogom őket használni, viszont tudom hogy olyan autó van bent ami kivan dolgozva rendesen minden téren. A nord meg plusz pont, a mostani modddolt nord sem rossz de azért egy offical nord az biztos jobb lesz 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

alma2
Akkor maskepp fogalmazva 😊
Valoban sokan varjak ezt a dreampack-et, mint a messiast?
Jol sejtem szinte mindenki, meg fogja venni?

Ha igen, miert is? 😊

szerintem

lac coo
Mi a pontos kérdés ...? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alma2
Csak en erzem ugy, hogy ennek a dreampack-nek nagyobb a fustje mint a langja?
Ha jol tudom lesz benne a nord, meg par auto.
Igy is van 100+ jo minosegu palya, ahogy Alex irta 300+ auto, mi kell meg.
A szervereken meg kb 3 palya van es 2 auto...
A javitasok enelkul is belekerulnek a jatekba.
Megis ugy erzem, mondjuk az itteni forumozok 90%-a meg fogja venni. Javitsatok ki, ha nem igy van 😊
(persze mivel a nord-ot birom a legjobban kenytelen leszek megvenni, de ez itt abszolut nem jellemzo)

szerintem

Marco FB-on azt írta ma,h 1 vagy 2 hét múlva DLC Pre-order.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Holnap remélem már lesz rá idő/erő.
lac coo
No, senki nemjon ?:-)

lac coo
Szerver megy már régóta ...

Nathan66
Hello!

Nem tudja valaki mit lehet tenni ha azt írja a játék indításkor, hogy "an unforeseen event has caused assetto corsa" ?

Pont ezen siránkoztunk valamelyik nap... király! 😊)

www.smart-bus.hu

Totti5
( újra megy a Ferrari Virtual Academy, megvenni már nem lehet az levették, de akinek megvan játszhat vele ahogy eleddig is )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Game supports natively DX11, DX10.1 compatible, DX10 not supported"
"PLEEAAASE FIX TREEEES IN DX10!!!"
I've some admiration for people are not being afraid to look stupid.
Nem semmi<#guluszem1>
Szabi
"Assetto Corsa Dream Pack News!
Dear followers,

Our development team is working hard on the next release of Assetto Corsa, that will upgrade the main version of the game and will include important additions. We would also like to thank you for all the constructive criticism and helpful tips you submit to our official forums everyday helping our team to improve Assetto Corsa at the best.

Graphics
We are redefining some features related to post processing effects, HDR and particle rendering optimizations that improve graphics environment, lighting and framerate performance. The engine has been optimized in order to guarantee a more stable framerate in all conditions, including single-player and multiplayer races. Smoke effects have been also improved, fixing an issue that affected the performances when huge amount of smoke was generated, especially at race starts.

Artificial intelligence
CPU occupancy has been optimized to guarantee better and more stable performance. Furthermore, we worked to improve interaction of AI with each other and against the player car, as well as their “racing attitude”. The result is less collision accidents, better and more predictable lines and greatly improved race starts, delivering a better racing experience.

Flag and rules
The next build will introduce race flag and rules, including yellow, blue and black flags, both in single and in multiplayer. More details regarding this feature will be available at the release.

Overcast conditions
Next build will introduce the option to define the sky/weather conditions: player can choose between light/heavy fog, clean/light/heavy cloud, that affect lighting, visibility, track temperature, and so on, adding more immersion, different racing scenarios and environmental effects. As usual all the conditions are moddable and new ones can be created by the community.

Damages, views and sounds
Several parameters and functionalities related to damages, head movements, mirrors FOV values, reverberation and environmental sounds have been added or optimized, improving the overall driving and replay experience.

Replays
Assetto Corsa replays are universally appreciated for their fidelity, resulting in very realistic movements, car behaviour and camera management, but resulting also in high requirements in terms of hard disk and memory space. Unfortunately such big files are not easily handled by players who join or organize leagues and online championships. Next build will add quality settings options that allow up to 4x smaller sizes and longer replays.

Pre-order and release date
Assetto Corsa is not in Early Access anymore but that doesn’t mean that development is finished. As promised, the Dream Pack will also include several improvements, optimizations and new features. All the new code features will also be included for free on the main simulation, to allow gamers to enjoy Assetto Corsa and the new Dream Pack even more. However the process needs time to be completed. The release of the Dream Pack and of Assetto Corsa 1.1 is confirmed for Q1 2015.

Thank you very much for understanding, for your kind support and passion."

"Nulla tenaci invia est via"

bmwcrash
Jó csaták voltak😊
Én még 1-et mentem utána, de szerintem még azután is volt egy.
Sajnos csak a végére értem oda.Hülyén csomagoltam ki az autót és nem találtam a játékban,az volt a gond.
De,hogy mennyivel élvezetesebb ez a mod,mint a seat.Érdekes,itt érzem minden rezdülését az autónak,mikor kapar el,mikor blokkol,mikor sodródik az eleje,hátulja!!!-mert ennek az is tud érdekes mód.
Holnap is jó lenne összeröffenni!Kapható lennék rá!
Jó volt biza. Ma Bmwcrash-el voltam nagy csatákban, adta.<#eljen> Mentetek még utána, hogy leléptem?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.02.03. 22:00:59
Igen, jó volt! A neveket levette ez a beépített fotómod, csak most nézem.

lac coo
Jah jó volt, külön gratula mindenkinek, horzsolás alig volt, pedig voltak szoros csaták ! Bravó ! 😊

bmwcrash
Ma is jó volt! Mind a három😊
Bár a 3-ban látszott, hogy voltak külföldiek, mert egyből lett baleset😄
macleody
Melyik nissannal mentek?nem enged belépni!pedig benéznék
Menjünk egyet. Max 20.30-ig tudok jönni.
lac coo
Elindítottam a szervert, beraktam a skinpackot is : MooneyR #26653

A target még mindig a sokatmondó 2015Q1 😊
Gondolom random, ami a szerver oldalon skinek fent vannak, azokból választ neked egyet. Bookingosnál van arra lehetőség, hogy az általad választott festésű autóval lépsz be és jó esetben azt is kapod 😄
De aki csinált már szervert jobban tudja, barcalaci keni-vágja ezeket, majd kijavít ha máshogy működik.
Tényleg, skint hogy lehet választani, azt hiszem van valami módja?
Ja, berakhatjuk, de engem akkor is birodalmi szürkével rak föl, ha 20 másik skin is van<#buck> Lehet a szürkét ki is törlöm.
Akkor lehetne pár plusz skin-t is betenni a primerához --> nissan primera skins
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bmwcrash
Jó lenne!😊 A tegnapi nagyon adta!

#26650: De a DW is Nissan támogatott volt. Miután látták, hogy egy katasztrófa az egész, gyorsan ki is hátráltak mögüle.
lac coo
Hhha nyolcig hazaerek akkor lesz.

Kitalálnak mindig valamit. A Deltawing is Nissan vonulat, nem?
bardocz
Hátsó kereket hajthatják elektromosan. http://www.roadandtrack.com/motorsports/a24903/nissan-gt-r-lm-nismo-tech-deep-dive-with-ben-bowlby/
Nagyon komoly gép. Hátsó futóművet nézzétek mekkora helyen van.
Alexease
Es ez (elvileg) orrmotoros es elsokerek hajtasu lesz! 😉 Kivancsi leszek, mit csinalnak vele. Tuti kitalaltak valamit, nem hinnem hogy csak feltunesi mania vagy reklam erteke lenne;D
Mivel olyan tetű lassú az az autó,nem is csoda,hogy szoros a mezőny.Az lenne a csoda ha nem így lenne.<#awink>Tényleg jó versenyeket lehet így menni,csak mint ahogy előbb le írták a fizika....
SimaSuna
ha lesz ma este, lehet jönnék 😊
Ez egyértelmű, én is jól érzem magam a futamokon, jókat csatázunk.<#eljen> De a fizika az más. Lehet nagy meccsek lennének a Reliant Robinnal is.<#nyes><#eljen>
Akkor meghívom a károsultakat egy sörre és kibeszéljük a témát live 😛
barcalaci84
a Primera is tetszik, sőt...remélem talán lesz is vele majd bajnokság a Seat után 😊...
de nekem a Seat is tetszik...nagyon jó versenyek vannak , minden pozicióért vért kell izzadni és ez tetszik...a mezőny is nagyon jó szerintem és mindenfele jó csaták vannak...ha visszacsúszok , a nálam esetleg prequal alapján lassabb pilóták is nagyon jó csatákra késztetnek, nem is feltétlenül sikerül ezekből győztesként kijönni...😊