Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem láttam, piciben néztem telefonon .
Igen jó fajta autó .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként marhára bejött offline a Primera.
Inkább ezzel kellett volna bajnokság Seat helyett 😄
Ha lesz kedvem, megprobalom kibayaszni es kulsos APP-kent betenni...
Barmikor leultem kicsit nezni a versenyt (eleje, kozepe, vege), mindig "verseny" volt es tortent valami.
Csak akkor látható ha van autó a közelben, és jelzi bónuszként a leköröző autót is .
Várós ez a Godzilla<#awink>#awink>
Mostanába ez megy náluk, váltóból, bázisból nincs készlet, előre fizetsz, azt őrülsz ha 2-3 hónapon belül megjön
Német e-bayen néha felkerül egy-egy darab, de az új ára fölött kelnek el ( múltkor láttam Csw V2-t, 800 euroért kelt el!)
eltolták, vagy a rendelésektől függően olyan időpontot ad meg, amikor elkészül, le is tudják szállítani ?
Magyarul előrendelésben eladják már előre a készletet és azért került most megint későbbre ?
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2015.02.06. 22:42:23
Részletekkel, majd hamarosan jelentkezek!
simraceseries.com
Amit írnak benne, hogy szép lesz jó lesz, ingyenes lesz.
"A new studio whose only game is racing ... Truck Racer, released in 2013 on behalf of BigBen Interactive. Note that Kylotonn Games has developed games such as bowls or Obut Hunter's Trophy again on behalf of BigBen Interactive. They are also responsible for The Cursed Crusade released in PC/PS3/Xbox on 360."
Aminek mar a teasere is elszomorit. Egyszer olyan jo lenne mar kellemesen csalodni.
szerintem
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.02.05. 21:04:03
Nem tervez valaki egy GP2-es futamot valamelyik szabad estére?
http://www.hsw.hu/?p=38013
Hát de itt akkor elvielg egységesen csúszik majd egy adott helyen. Míg RBRbe megoldható lenne hogy ahol a sötétebb a textúra, ott jegesebb, vagy esetleg vizes aszfalt lenne, ahol meg fehér a közepén (ahol nem mentek az autók) ott havas.
Összképbe szép, de ha jobban megnézzük, inkább úgy kellet volna hogy ezt a textúrát, kétszer rakja rá az útra, így túl nagy....
http://o2hir.hu/images/hirek/havas_ut33.jpg
A másik dolog, az alap RBRből (pont az aszfalt pályákról) lett kivéve BTBhez ez a fa korlát. De a pályák 90%án rosszul rakják rá!!!
Hát milyen veszélyes már így, hogy kilógnak az oszlopok....
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.02.05. 20:16:56
Viszont itthon szerintem aki benne van a témában az már megvette és mivel sajnos elég drágák a kormányok, így viszonylag kevés az új szimulátoros palánta. Szóval a hazai közösség már csak akkor fog sztem érdemben nőni, ha azok a szimulátorosok is lecserélték a gépüket, akik jelenleg régebbi konfiggal tolják.
Ami a napi Fun szervezését illeti, hálátlan feladat. Egyrészt folyamatosan vinnyog vki a neki nem tetsző autó + pálya kombó miatt, másrészt a kutya nem segít ezeket előre összeállítani. Harmadrészt hibába csinál az ember szervert, ha nem kürtöli minden nap minden fórumon világgá, hogy ma este FUN, akkor nem jön senki, hiába tudják hol kén megnézni és hova kéne felcsatlakozni. És persze ami tegnap volt, az ma már nem jó. Ha vki neki is áll ezt mind leszervezni, koordinálni, stb... néhány hét és rengeteg belefeccölt óra után után elillan a lelkesedés...
(Idei WTCC-n szerintem vonatozás lesz...)
Nem olyan egyszerű azért RBRből áthozni, az alap pályák 1 textúrát használnak a felületekre.
Tehát ezen van minden felület ami az adott pályán van (fű, aszfalt, homok...). Ehhez tartozik, egy .mat fájl, ami megmondja ennek a textúrának mely részei viselkedjenek aszfaltként, fűként, stb.
Viszont Rfactorba meg AC-ba is úgy van hogy 1 textúra, 1 materiál(=fizika)
Szóval fel kell vágni az egész pályát a textúra részei szerint.... Az nagy meló.
RBRbe van 6 darab aszfaltos szakasz.... (Plusz még kettőnek a visszafele változata.) Ebből Joux Plane oda, vissza már át van rakva.
A többihez engedélyt kellene kérni a készítőjétől.
Egyébként pár mod pályát már átraktak, de azok már eleve úgy készültek hogy 1 textúra, egy material.
http://actraxx.blogspot.hu/
(Van köztük Rfactor konvert is.)
Ami szerintem feldobná a pályák áthozatalát, az egy normális murvás fizika, mert amivel eddig találkoztam, az nagyon csúszós....
No meg egy rendes navigátor, grafikus itiner plugin. (Bár talán erre már volt próbálkozás, az itinert meg esetleg meg elhetne oldani ennek a kanyarnévkijelző cuccal)
Nincs ember. Ha lesh nord egy darabig megint lesznek userek, bar az gyorsan lecseng majd, azon a palyan en nem igen lattam meg jo versenyt, mindenki mente a maga tempojat kilometerekre egymastol , nagyritkan akadt ossze ket hasonlo versenyzo ...
Nagyon szeretnék ligázni, bár offline-re vettem elsősorban, de nem megy.
tesztelgetni szoktam, meg autókat faragok, tényleg...ha valaki tud linket full 3dsimed-re (privátban) ami kezeli az AC-t azt nagyon megköszönném. Nem veszem meg, mert csak arra kell, hoy ránézzek mennyire helyesen állnak a dolgok.
Jelenleg kicsomagolom az adott autó suspension részét, és lecsekkolom a gyári editorban, de látnom kell hogy ha egy autót ültetek, vagy emelek, vagy szélesítek akkor..esetleg korrigálom a tengelytávot, akkor mennyire marad helyes a felfüggesztés.
Néha felmegyek primera-ra, de most délutános vagyok, csak eljöttem mert nem bírtam már állni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A mod autok olyanok amilyenek. A nagyresze valoban osszekalapalt, legalabbis mukodesre. De nagy elonye a prginak, hogy "egyszeruen" barkacsolhato, es a behuzott mod autok legnagyobb resze jo minosegu forrasbol van.
Az 1-200 rF1 es hasonlo mod palyakat is lehet cicomazni, ezzel a renderrel jol neznek ki, de ahhoz hogy valoban jok legyenek, inakabb ujakk kellenenek vagy valami frissebb forras😉 Bar hetek/honapok ota nem teszteltem semmit, de ahogy lattam, azert mar palyabol is vannak igenyesebbek.