Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Jah hogy skin ! 😊
Nem láttam, piciben néztem telefonon .
Igen jó fajta autó .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SimaSuna
Hát a festést.

Egyébként marhára bejött offline a Primera.
Inkább ezzel kellett volna bajnokság Seat helyett 😄
lac coo
Es mit kell alakitani rajta ? :-)

SimaSuna
Laccoo miatt elkezdtem alakítani a Primera-t..

lac coo
Nekem az is jo, ha csinalsz egy ujat, ha ez nem mukodik! :-)

Alexease
Mar neztem korabban, de a gyari cuccok be vannak epitve a futtato reszbe, ha abba belepiszkalok, buktas a dolog😉
Ha lesz kedvem, megprobalom kibayaszni es kulsos APP-kent betenni...
Alexease
Itt mindig jo befuto van. Jo a mezony, nincs durva kulonbseg, es brutal a palya.
Barmikor leultem kicsit nezni a versenyt (eleje, kozepe, vege), mindig "verseny" volt es tortent valami.
lac coo
A driver eye appot nem tudja valaki megszerkeszteni, hogy nagyobb ertekek kozott engedje akamerat mozgatni? Feltve ha lehetseges egyaltalan, es nem az auto cuccai kozott vannak a limitek....

lac coo

lac coo
Jó ez a cucc , kipróbáltam... amíg nincs normális tükör használható, de aki nem látja eleve az oldalsó tükröt(tükröket) az amúgy is .
Csak akkor látható ha van autó a közelben, és jelzi bónuszként a leköröző autót is .

lac coo

lac coo
És megérte az árát, Valamit mondj már róla ! 😊

Most is sz.r volt a befutó Bathurst 12h
Várós ez a Godzilla<#awink>
SQ
lac coo
Milyen valtot rendeltel ?

Én december végén rendeltem váltót, akkor február vége volt a határidő, január 8.-án megjött(csodálkoztam is)
Mostanába ez megy náluk, váltóból, bázisból nincs készlet, előre fizetsz, azt őrülsz ha 2-3 hónapon belül megjön
Német e-bayen néha felkerül egy-egy darab, de az új ára fölött kelnek el ( múltkor láttam Csw V2-t, 800 euroért kelt el!)
Gondolom kis cég és nem tartanak készletet. Legyártják ha összejön egy adag rendelés.
lac coo
A fanatec váltóval mi van, most néztem rá, és most már márciusra írta az elérhetőséget, eddig február volt...
eltolták, vagy a rendelésektől függően olyan időpontot ad meg, amikor elkészül, le is tudják szállítani ?
Magyarul előrendelésben eladják már előre a készletet és azért került most megint későbbre ?

lac coo
Azt csak nekem tűnik úgy, hogy ha egy verseny után után a következő időmérőt átléptetem, akkor a versenyeredmény fordított sorrendjét pakolja ki a rácsra ?

http://youtu.be/QK1-2-Tq7GI
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2015.02.06. 22:42:23
Örülök, hogy más is "érdeklődik" a formaautók iránt. Egyre több kedvet kapok ezekhez a szörnyecskékhez 😊
lac coo
Gyertekprimerazni, most az van es remek, minek valogatni folyton ?:-)

Alexease
Koszi! Az eredeti linkekrol probaltam mar napok ota tobbszor, de lehetetlen volt😉
Alexease
Szolj Lacconak, tolja at a szerveret Ferrari vs. Nurb-re (vagy akarmire), aztan kiderul mi lesz😉
Fainak vagytok!Nagyon kellene,mert a public szerók nagyon beszűkültek a gt autókra.Nem is tudom mikor versenyeztem egy jót a 458 al,pedig a legnagyobb kedvenc!
bmwcrash
<#eljen>
Gadfly13
Olvastam, hogy többekben szép emlékként élnek a "nyáron" beindított FUN események. Nos, jó hírként tudom közölni, hogy a tervek szerint "hamarosan" újraindítjuk e sikeres programot. <#awink>
Részletekkel, majd hamarosan jelentkezek!

simraceseries.com

Kivülről nézve milyen jó ez a mod..haj de szar vezetni...
barcalaci84
Mostmár igen...
Amit írnak benne, hogy szép lesz jó lesz, ingyenes lesz.
alma2
De a legjobb, hogy minden evben remenykedtem elbukja a milestone a wrc jogokat, erre megkapta valami masik "kezdo" ceg.

"A new studio whose only game is racing ... Truck Racer, released in 2013 on behalf of BigBen Interactive. Note that Kylotonn Games has developed games such as bowls or Obut Hunter's Trophy again on behalf of BigBen Interactive. They are also responsible for The Cursed Crusade released in PC/PS3/Xbox on 360."
Aminek mar a teasere is elszomorit. Egyszer olyan jo lenne mar kellemesen csalodni.

szerintem

Alexease
De ok is olaszok😉 Nem volt valami kozos AC–Milestone "latogatas" multkor? Valami remlik😉 De gondolom nem fizikai engine-t "csreltek" hanem egymas grafikajan csorgattak a nyalukat😉
Hát ja!Milestone neve egybecseng a gányolással!
bmwcrash
Az az egyik legrosszabb hír egy RallySim-es számára😄
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.02.05. 21:04:03
Az esti funok nekem is hiányoznak. Sajnos, a szervezett bajnokságok elvitték az embereket az állandó "gyúrás" irányába, pedig egy-egy fun jó esne...
Nem tervez valaki egy GP2-es futamot valamelyik szabad estére?
lac coo
Az jó vagy rossz ? Gondolom rossz ...😊

Csak annyit mondok, a Loeb Rally-t a Milestone feljleszti.

Laccoo én nem tudtam jönni tegnap sem, ma meg Seatozni akartam, de abból sem lett semmi. Pedig héthő-kedd jó csaták voltak😊 Lesznek rally pályák, ma délelőtt is próbáltam a La Mussarát, és jó. Az összerék megjelenésével indul majd be szerintem is a rally vonal. Természetesen egy murva fizika jó lenne végre, de valszeg csak a Seb Loeb Rally-ba lesz, ha az normális szim lesz. Leválthatná már valami a RBR-t, de az nem az AC lesz. Én várom a DP-t, biztos megveszem😊 1.1-be zászlók, optimalizálás, időjárás fejlesztés... jó lesz ez😊
Pont most mentem fel én is a HSW-re és látom a képeket. 😄

http://www.hsw.hu/?p=38013

Hát de itt akkor elvielg egységesen csúszik majd egy adott helyen. Míg RBRbe megoldható lenne hogy ahol a sötétebb a textúra, ott jegesebb, vagy esetleg vizes aszfalt lenne, ahol meg fehér a közepén (ahol nem mentek az autók) ott havas.

Összképbe szép, de ha jobban megnézzük, inkább úgy kellet volna hogy ezt a textúrát, kétszer rakja rá az útra, így túl nagy....
http://o2hir.hu/images/hirek/havas_ut33.jpg

A másik dolog, az alap RBRből (pont az aszfalt pályákról) lett kivéve BTBhez ez a fa korlát. De a pályák 90%án rosszul rakják rá!!!

Hát milyen veszélyes már így, hogy kilógnak az oszlopok....

Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.02.05. 20:16:56

A Steam forgalmi adatok szerint folyamatosan növekszik a Corsa felhasználó száma, van hogy olykor benne van a Steam Top100-as listájában is az éppen aktív userek tekintetében. Persze, hogy az emberek offline vagy online köröznek inkább, arról nincs adat, de a felhasználói tábor egyértelműen nő.

Viszont itthon szerintem aki benne van a témában az már megvette és mivel sajnos elég drágák a kormányok, így viszonylag kevés az új szimulátoros palánta. Szóval a hazai közösség már csak akkor fog sztem érdemben nőni, ha azok a szimulátorosok is lecserélték a gépüket, akik jelenleg régebbi konfiggal tolják.

Ami a napi Fun szervezését illeti, hálátlan feladat. Egyrészt folyamatosan vinnyog vki a neki nem tetsző autó + pálya kombó miatt, másrészt a kutya nem segít ezeket előre összeállítani. Harmadrészt hibába csinál az ember szervert, ha nem kürtöli minden nap minden fórumon világgá, hogy ma este FUN, akkor nem jön senki, hiába tudják hol kén megnézni és hova kéne felcsatlakozni. És persze ami tegnap volt, az ma már nem jó. Ha vki neki is áll ezt mind leszervezni, koordinálni, stb... néhány hét és rengeteg belefeccölt óra után után elillan a lelkesedés...

Alexease
😊))

Jah... Nekem is pont ez a bajom, menni jó rajta, mert keskeny, dimbes dombos, nem látod be. De rendes csatározásra nem igazán alakalmas pálya...
(Idei WTCC-n szerintem vonatozás lesz...)

Szerintem nem a 4wd dobná meg az RBR pályák áthozatalát.... Sok jó első és hátsókerekes rallyautó is van.

Nem olyan egyszerű azért RBRből áthozni, az alap pályák 1 textúrát használnak a felületekre.
Tehát ezen van minden felület ami az adott pályán van (fű, aszfalt, homok...). Ehhez tartozik, egy .mat fájl, ami megmondja ennek a textúrának mely részei viselkedjenek aszfaltként, fűként, stb.

Viszont Rfactorba meg AC-ba is úgy van hogy 1 textúra, 1 materiál(=fizika)
Szóval fel kell vágni az egész pályát a textúra részei szerint.... Az nagy meló.

RBRbe van 6 darab aszfaltos szakasz.... (Plusz még kettőnek a visszafele változata.) Ebből Joux Plane oda, vissza már át van rakva.
A többihez engedélyt kellene kérni a készítőjétől.

Egyébként pár mod pályát már átraktak, de azok már eleve úgy készültek hogy 1 textúra, egy material.
http://actraxx.blogspot.hu/
(Van köztük Rfactor konvert is.)

Ami szerintem feldobná a pályák áthozatalát, az egy normális murvás fizika, mert amivel eddig találkoztam, az nagyon csúszós....
No meg egy rendes navigátor, grafikus itiner plugin. (Bár talán erre már volt próbálkozás, az itinert meg esetleg meg elhetne oldani ennek a kanyarnévkijelző cuccal)

lac coo
Nem igen megy mar ez a mezei fun ...
Nincs ember. Ha lesh nord egy darabig megint lesznek userek, bar az gyorsan lecseng majd, azon a palyan en nem igen lattam meg jo versenyt, mindenki mente a maga tempojat kilometerekre egymastol , nagyritkan akadt ossze ket hasonlo versenyzo ...

b-type
sajnos kevés az idő 😞 ..negyedóráim vannak, sajna begyulladt a gerincem, de dolgoznom meg muszáj, ezért jelenleg 15 perc amit vállalni tudok, aztán fekvés 😞
Nagyon szeretnék ligázni, bár offline-re vettem elsősorban, de nem megy.
tesztelgetni szoktam, meg autókat faragok, tényleg...ha valaki tud linket full 3dsimed-re (privátban) ami kezeli az AC-t azt nagyon megköszönném. Nem veszem meg, mert csak arra kell, hoy ránézzek mennyire helyesen állnak a dolgok.
Jelenleg kicsomagolom az adott autó suspension részét, és lecsekkolom a gyári editorban, de látnom kell hogy ha egy autót ültetek, vagy emelek, vagy szélesítek akkor..esetleg korrigálom a tengelytávot, akkor mennyire marad helyes a felfüggesztés.
Néha felmegyek primera-ra, de most délutános vagyok, csak eljöttem mert nem bírtam már állni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A DLC elsosorban a szkennelt Nord miatt "fontos", de azert lesznek benne autok is rendesen. Mar csak a Nord megeri az arat. Foleg ha beletoljak a Tourist, 24h es egyeb nyomvonalakat is.

A mod autok olyanok amilyenek. A nagyresze valoban osszekalapalt, legalabbis mukodesre. De nagy elonye a prginak, hogy "egyszeruen" barkacsolhato, es a behuzott mod autok legnagyobb resze jo minosegu forrasbol van.

Az 1-200 rF1 es hasonlo mod palyakat is lehet cicomazni, ezzel a renderrel jol neznek ki, de ahhoz hogy valoban jok legyenek, inakabb ujakk kellenenek vagy valami frissebb forras😉 Bar hetek/honapok ota nem teszteltem semmit, de ahogy lattam, azert mar palyabol is vannak igenyesebbek.
Alexease
Az elejen azert ment annyira, mert ujdonsag volt. Szervezni sem kellett, barmi volt, ment mindenki😉
Lacc mindennap indit szervert, most is megy, csak ossze kellene szervezni az embereket. Sajnos most mar keves, hogy megy egy szerver, akarmlyen komboval.