42876
-
#29896 Ehhez lesz megcsinálva a kézifék? -
Tyuki80 #29895 Jöjjön mindenki aki ráér:) -
#29894 Nem tudom .... -
Tyuki80 #29893 Fog szerinted működni?Mennyire gépigényes szerót futtatni? -
#29892 Jó az, kis újdonság. Nem szim ,de jó lehet vele csapatni :))) -
Tyuki80 #29891 Indítsd el majd akkor 5 körül!Gyülekezünk.Azt a szimnek nevezett vackot meg ne erőltesd,mert még a végén úgy maradsz. -
#29890 Hát ma fél nyolckor mennék kicsit Carsot csapatni ...:(
De nem tudom ,ha elbírja a játék mellett a szervert akkor mehet ! -
Tyuki80 #29889 Laccoo mester!
Mára indítasz nekünk valami jót?
Mondjuk egy jó Mugello BMW e 30 s1 et.
Szerintem az egyik legjobban lemodellezett autó,megy is,dől is,de jóindulatú.
Ha indítasz akkor 7 körül gyülekezzünk!
A sört meg majd küldöm:)
-
Gibor #29888 Széria utcai ülésnek ajánlanám a Honda S2000 ülést, nagyon kényelmes és néha kilehet fogni olcsón.
Az én cocpitem cakpakk 15e ft volt mindennel együtt :) (kivéve a g27 persze) maga az ülés sín nélkül dönthető, egy sínt kell szerezni csak amit ráfaragsz, én Fiat Pandát használtam mert az volt kéznél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#29887 Én ebben ücsörgök. -
#29886 Vagy építek valami ultradizájnos pagani belsőt, és csinálok bele egy hasonló hajlított ülést :)))
-
#29885 ez zsir
-
Solt #29884 Egy ilyet szerezz be bontóból: http://zsebog.com/wp-content/gallery/gti-ulesek/p1080087.jpg -
#29883 Na egy olyan jo lenne nekem is :))) -
#29882 Én személy szerint 2-es szutyuki ülést használok , és remekül bevált. Ja 5000-ért szereztem szinte újonnan :) -
#29881 Ebayen most néztem 30 euróért volt E46 Bömös ülés nem hiszem hogy itthon nincs ennyiért:) -
#29880 Ez sem jó?:)) Akkor mit szeretnél?:DD Menj be egy BMW bontóba vagy a használt autón az alkatrészeknél vannak komplett autók bontásra kintről hordják be őket, onnan vehetsz valami M-es BMW ülést azt kész:) -
#29879 Hat penz nelkul sajnos nem egyszeru ......:))
Hasznalt olcsot meg az istennek nem talalok soha ... -
#29878 Nagyon nem mindegy az ülés. Egyfelől hátfájás lehet belőle, másfelől beleizzadsz és gusztustalan.
Jó alaposan érdemes körüljárni, kb. mintha az autódba vennél. -
#29877 Ilyent talatam darabonkent 28- ert.... -
#29876 Ilyen szeria-utcai is jo lenne, de nehez talalni, vagy draga, vagy csak parban adjak stb. ,nem egyszeru dolog..
Bar hetvenezerert mar nincs gond :)) -
#29875 Össze kell állni két embernek és tessék:)
ülés -
#29874 Most tök hülyének fogtok nézni, de bevállalom! :D
Ülésnek a széria, jó állapotú 2107-es Lada ülés meglepően állatjó! :) Van kis kagylósítás benne, iszonyat kényelmes, és úgy állítod a támlát, ahogy akarod. Nekem most az van, merthogy volt itthon egy elfekvőben, és csodásan teszi a dolgát. Ilyen kell, csak mondjuk a fekete kárpitos jobban mutat...:) Nekem bevált! :)
-
#29873 Van az a vacak amit kagylouleskent irnak mindenhol, fix nem dontheto, es valami vas vazon van, kenyelmetlen mint allat, na olyant nem akarok :))
Valami dontheto egyszeru, formas...
-
#29872 Na de mit szeretnél? nem akarsz verseny ülést akkor? Nem nyomorgás ám, főleg hogy tartja a a lábadat oldalról... -
#29871 Olyan szivesen nekiallnek a cockpit epitesnek, kormany, pedal, valto, gombok-usb panel megvan, monitor majd lesz , arra nem varok...de valami normalisan kinezo ulest hol lehetne szerezni...
Eszmeletlen, hogy vacak kinai cuccokert is elkernek 40-50 ezret, a vasvazas kagyloulesben meg nyomorogjon a franc, pedig az van 7000- ert is :)) -
#29870 Nálam smile van meg minden egyébb, Chrome-on, sőt egyiken még abanner is láétszik :))
Mondjuk az android nagy katyvasz, igazából nem lényeges...egyedül tegnap néha jó lett volna látni mi van a szerverrel, fiam szokás szerint kitúrt agéptől :DDD -
Pitti #29869 Szóval nem csak szmájli beszúrás nincs de nem is látszanak azok sem. Valamint postot utólag szerkeszteni se lehet, és az új postok nem lesznek olvasottak addig amíg Pc-n el nem olvasom. Az új sg fórum bevezetése óta ez ilyen.
Persze ez csak a mobil verzióra igaz, de androidon a banner asztali verzióban sem látszi.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.25. 07:07:47 -
Pitti #29868 Androidon képek sincsenek meg videók. Csak szöveg. Hmm most nézem még smiley beszúrása sincs :( -
Debilon #29867 5-6 vagy 8 sec az elmaradásom? :)
szerk: voltam fenn a szerón, de az ABS off miatt 2,5 kör után kockás lett a gumi, vagy tankhajónyi féktáv :D
Utoljára szerkesztette: Debilon, 2015.05.24. 20:30:41 -
#29866 Pedig ott gyorsulnal a legtobbet, ha latod mas higy megy, hol fekez !!!:-) -
Debilon #29865 én mennék, de 2:30-as körökkel csak mozgó, random helyeken feltűnő akadály lennék szerintem :D -
#29864 Amugy androidon nemlatom a bannereket, eddig jo volt :-) -
#29863 Mar megy , valamiert leallt..... -
Tyuki80 #29862 akkor is jó lehet,csak már nem elérhető a szeró:)
-
#29861 En mennek, csak eppen anyagot toltok fel (nem torrent:P), ugy meg 5000-es pingem lenne;) 5-10 perc?! -
Tyuki80 #29860 Senki nem jön?Laccoo a szerver név!Gyertek egyet csapatni!
Köszi a szerót Laccoo! -
#29859 Ugye en nem probaltam de a videoban a 4 bol 5. be talan egyszer sem sikerult.
-
#29858 Nekem egy dolog a bajom vele, hogy csavarozva van, az aluban oda lesz egy idő után:) -
#29857 kb annyira kell célozni vele mint egy igazi váltónál...:)gyakorlatilag ha jó irányba tolod akkor berántja szinte...gyakorlatilag mikor próbáltam akkor nem hibáztam vele váltást és le se kellett pillantani