Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg eredetileg, Marco-bol es a Forzabol kiindulva, godolom ok is ugy tervezhettek, mint a Forzanal, hogy 1-2 havonta kitolnak egy 5-10 darabos autos csomagot 10EUR-ert (a Forza dollaer-ert van, de hat az millios tetelben fogy😛). De itt a modolas, a vedelem hianya es a nagysagrenddel kevesebb vasarloero azert ezt nem tamogatna😉
Valszeg felaron valoban 10-15EUR kozott lesz. De igazabol tejesen mindegy, mar a "tortenelem" elso szkennelt Nord-ja meger onmagaban 10 EUR-t😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sot, lehet hogy a licenszeket Kunosek (Marco) intezte "nekik", mert hivatalosan nem tudnanak ennyi DLC-t kiadni/eladni. Igy legalabb kozben befolyik onnan is egy keves😊 Aztan kesobb, ezekbol lehet pakolni majd a hivatalos DLC-kbe is😛
www.smart-bus.hu
Ez nem Cobra! ZIL 112S(jó gép lehetett a poroltóból kiindulva)
A szovjet autóipar halálraitélt csodái
Az a nyomi BMW, talán . ...

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.09. 17:25:04
A lényeg hogy 10 euro nem pénz egy lézerszkennelt Nordschleife-rt, és még 10 autóért.
Alfa Romeo GTA
Alfa Romeo 155 Ti V6
Alfa Romeo 4C
BMW M235i Racing
Corvette C7.r GTE
McLaren F1 GTR
McLaren P1
Mercedes-Benz Sauber C9
Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II DTM
NISSAN GT-R NISMO 2014 GT3
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Már vagy 30 éve 😊) Kinézet, és csicsa alapján legutóbb csattogós lepkét választottam, piros szárnyakkal sárga pöttyökkel ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.09. 17:10:39
Az RC-HU szervezésében ma induló (a banner-el ellentétben) a Lotus Evora GX kupa. Mindössze egy mért kör és jelentkezés szükséges. INFO
Jelentkezés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az időt tartalmazó tábla alatt van egy másik táblázat. Jobb oldalon ott a "Jelentkezés" felirat. Arra rá kell kattintani. Akkor vagy rendben, ha a neved zöld (107%-on túl naracssárga) háttérrel jelenik meg.
Én inkább arra vagyok kíváncsi lesz-e valami védelem, vagy marad a becsületkassza
Most felsorolhatnek 100 ingyeneset is ami nem rosszabb ennel, nagy valoszinuseggel, ahhoz is lehet hasonlitgatni 😊
szerintem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak nem lesz kepe 10 euronal tobbet kerni egy palyaert.
szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
We plan to support DX12 in pCARS 2.
It has vastly improved multi threaded scaling and is a perfect match for our renderer. (I 've had a Windows 10 dev PC setup with DX12 for quite some time as we've been a part of the DX12 alpha program...)
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Bár nagyon régen írta Aris egyszer, hogy próbálgattak murvás utat, de gondolom nagyon érdekli őket .
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.02.08. 21:54:07
szerintem
Nagyok éles kis csaták voltak. Hihetetlen jó meccsekkel gazdagodtam. Megkedveltem ezt a kis gépet 😊

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro