42876

banner
  • mulli1986
    Ehhez lesz megcsinálva a kézifék?
  • Tyuki80
    Jöjjön mindenki aki ráér:)
  • lac coo
    Nem tudom ....
  • Tyuki80
    Fog szerinted működni?Mennyire gépigényes szerót futtatni?
  • lac coo
    Jó az, kis újdonság. Nem szim ,de jó lehet vele csapatni :)))
  • Tyuki80
    Indítsd el majd akkor 5 körül!Gyülekezünk.Azt a szimnek nevezett vackot meg ne erőltesd,mert még a végén úgy maradsz.
  • lac coo
    Hát ma fél nyolckor mennék kicsit Carsot csapatni ...:(

De nem tudom ,ha elbírja a játék mellett a szervert akkor mehet !
  • Tyuki80
    Laccoo mester!
    Mára indítasz nekünk valami jót?
    Mondjuk egy jó Mugello BMW e 30 s1 et.
    Szerintem az egyik legjobban lemodellezett autó,megy is,dől is,de jóindulatú.
    Ha indítasz akkor 7 körül gyülekezzünk!
    A sört meg majd küldöm:)
  • Gibor
    Széria utcai ülésnek ajánlanám a Honda S2000 ülést, nagyon kényelmes és néha kilehet fogni olcsón.
    Az én cocpitem cakpakk 15e ft volt mindennel együtt :) (kivéve a g27 persze) maga az ülés sín nélkül dönthető, egy sínt kell szerezni csak amit ráfaragsz, én Fiat Pandát használtam mert az volt kéznél.
  • Tomsteel
    Én ebben ücsörgök.
  • lac coo
    Vagy építek valami ultradizájnos pagani belsőt, és csinálok bele egy hasonló hajlított ülést :)))

• BooMiller
    ez zsir
  • Solt
    Egy ilyet szerezz be bontóból: http://zsebog.com/wp-content/gallery/gti-ulesek/p1080087.jpg
  • lac coo
    Na egy olyan jo lenne nekem is :)))
  • Vádá
    Én személy szerint 2-es szutyuki ülést használok , és remekül bevált. Ja 5000-ért szereztem szinte újonnan :)
  • BooMiller
    Ebayen most néztem 30 euróért volt E46 Bömös ülés nem hiszem hogy itthon nincs ennyiért:)
  • BooMiller
    Ez sem jó?:)) Akkor mit szeretnél?:DD Menj be egy BMW bontóba vagy a használt autón az alkatrészeknél vannak komplett autók bontásra kintről hordják be őket, onnan vehetsz valami M-es BMW ülést azt kész:)
  • lac coo
    Hat penz nelkul sajnos nem egyszeru ......:))
    Hasznalt olcsot meg az istennek nem talalok soha ...
  • b-type
    Nagyon nem mindegy az ülés. Egyfelől hátfájás lehet belőle, másfelől beleizzadsz és gusztustalan.
    Jó alaposan érdemes körüljárni, kb. mintha az autódba vennél.
  • lac coo
    Ilyent talatam darabonkent 28- ert....
  • lac coo
    Ilyen szeria-utcai is jo lenne, de nehez talalni, vagy draga, vagy csak parban adjak stb. ,nem egyszeru dolog..
    Bar hetvenezerert mar nincs gond :))
  • BooMiller
    Össze kell állni két embernek és tessék:)
    ülés
  • Szabbi97
    Most tök hülyének fogtok nézni, de bevállalom! :D
    Ülésnek a széria, jó állapotú 2107-es Lada ülés meglepően állatjó! :) Van kis kagylósítás benne, iszonyat kényelmes, és úgy állítod a támlát, ahogy akarod. Nekem most az van, merthogy volt itthon egy elfekvőben, és csodásan teszi a dolgát. Ilyen kell, csak mondjuk a fekete kárpitos jobban mutat...:) Nekem bevált! :)
  • lac coo
    Van az a vacak amit kagylouleskent irnak mindenhol, fix nem dontheto, es valami vas vazon van, kenyelmetlen mint allat, na olyant nem akarok :))
    Valami dontheto egyszeru, formas...
  • BooMiller
    Na de mit szeretnél? nem akarsz verseny ülést akkor? Nem nyomorgás ám, főleg hogy tartja a a lábadat oldalról...
  • lac coo
    Olyan szivesen nekiallnek a cockpit epitesnek, kormany, pedal, valto, gombok-usb panel megvan, monitor majd lesz , arra nem varok...de valami normalisan kinezo ulest hol lehetne szerezni...
    Eszmeletlen, hogy vacak kinai cuccokert is elkernek 40-50 ezret, a vasvazas kagyloulesben meg nyomorogjon a franc, pedig az van 7000- ert is :))
  • lac coo
    Nálam smile van meg minden egyébb, Chrome-on, sőt egyiken még abanner is láétszik :))

Mondjuk az android nagy katyvasz, igazából nem lényeges...egyedül tegnap néha jó lett volna látni mi van a szerverrel, fiam szokás szerint kitúrt agéptől :DDD
  • Pitti
    Szóval nem csak szmájli beszúrás nincs de nem is látszanak azok sem. Valamint postot utólag szerkeszteni se lehet, és az új postok nem lesznek olvasottak addig amíg Pc-n el nem olvasom. Az új sg fórum bevezetése óta ez ilyen.
    Persze ez csak a mobil verzióra igaz, de androidon a banner asztali verzióban sem látszi.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.25. 07:07:47
  • Pitti
    Androidon képek sincsenek meg videók. Csak szöveg. Hmm most nézem még smiley beszúrása sincs :(
  • Debilon
    5-6 vagy 8 sec az elmaradásom? :)

szerk: voltam fenn a szerón, de az ABS off miatt 2,5 kör után kockás lett a gumi, vagy tankhajónyi féktáv :D
    Utoljára szerkesztette: Debilon, 2015.05.24. 20:30:41
  • lac coo
    Pedig ott gyorsulnal a legtobbet, ha latod mas higy megy, hol fekez !!!:-)
  • Debilon
    én mennék, de 2:30-as körökkel csak mozgó, random helyeken feltűnő akadály lennék szerintem :D
  • lac coo
    Amugy androidon nemlatom a bannereket, eddig jo volt :-)
  • lac coo
    Mar megy , valamiert leallt.....
  • Tyuki80
    akkor is jó lehet,csak már nem elérhető a szeró:)
  • Alexease
    En mennek, csak eppen anyagot toltok fel (nem torrent:P), ugy meg 5000-es pingem lenne;) 5-10 perc?!
  • Tyuki80
    Senki nem jön?Laccoo a szerver név!Gyertek egyet csapatni!
    Köszi a szerót Laccoo!
  • lac coo
    Ugye en nem probaltam de a videoban a 4 bol 5. be talan egyszer sem sikerult.
  • BooMiller
    Nekem egy dolog a bajom vele, hogy csavarozva van, az aluban oda lesz egy idő után:)
  • barcalaci84
    kb annyira kell célozni vele mint egy igazi váltónál...:)gyakorlatilag ha jó irányba tolod akkor berántja szinte...gyakorlatilag mikor próbáltam akkor nem hibáztam vele váltást és le se kellett pillantani