Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW Z4 utcai - Suzuka
Lotus Elise 240R + Pukehoke park / Grobnik
Bmw e 30-Nürburgring sprint
Honda NSX-el is jó lenne menni egyet valamikor.
SimaSuna
Nissan Primera BTCC - Monza/Imola
Gadfly13
URAK!

Ahogy említettem beindítjuk ismét a FUN szekciót! A tervek szerint holnaptól indulna, így várjuk az ötleteket, hogy milyen kombókat tudnátok elképzelni a jövőben. Amennyiben mod autó v. pálya is említésre kerül, akkor ezeknek kérnénk az elérhetőségét. <#awink>

simraceseries.com

lac coo
Ejj de regen probaltam a Lotus40- et, talan mikor megjelent a jatek ...
Akkor nem tetszett mert csak orrat tolta, de azota tuti jobb lett, este meg is nezem 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alma2
Vegre a keszitoje ujra aktiv, csinalt uj nyomvonalat is a hegyekbe, meg a to korul is. De mivel nincs szabad ideje, nem varhato 2 honapon belul, ha jol vettem ki. Rakott ki 400 uj tablat, korlatot stb. Pedig en is szoktam a mai napig menni rajta multiban, de eleg kevesen szoktak korbeerni 😊
A reszletek az ac foruman olvashatoak.

szerintem

barcalaci84
nem a skinben állítod a %-t 😊
hanem az ellenfelekhez tudsz beállítani %-ot...
persze ahogy Alexease is mondta, okosabb nem lesz😊 100-on az első kör után meg rohadt gyorsak is... az is febosszanthat , ha épp pont nem hülyék..😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.10. 22:38:51
Adam Jonas
Még egy kérdés a T5-ös DTM csomaghoz: itt nem láttam a letöltések között, de merre találhatom azt a valós DTM skin csomagot, ami volt rF2-höz is?

Alexease
Loszart! 😊 Kellett vagy 10 start mire osszejott😄 Persze, abbol 7-szer kiutottek...
De ha az elso kor alatt nem sikerul elore kerulni, akkor soha. Beallnak libasorba, egymastol 1-2 masodpercre, aztan annyi.
lac coo
Hát mer pro vagy ! 😊

Alexease
Attol csak gyorsabbak vagy lassabbak lesznek, de ugyanolyan hulyek maradnak;D

Jomultkor azzal szorakoztam, hogy Silverstone-on, 100%-os AI-val, LaFerrari-val, az elso korben hatulrol legyurjem mind a 10 AI-t, persze koccanas nelkul;D
lac coo
Akkor ha jól értem, ha a skinemhez 110%-ot írok, gyors leszek mint állat ? <#banplz>

barcalaci84
hát talent az nincs, itt %-osan tudsz beállítani erősséget az egyes ellenfelekhez...pl ha csainálsz egy f1-es versenyt akkor Alonsonak 100%-t adsz, Maldonado-nak meg 92-t pl😊
Szabi
azt kéne már végre megcsinálják itt is, hogy letöltse a többi versenyző egyedi festését is és lehetőleg a visszajátszásokhoz is mentse el, ne úgy mint rF2-ben 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Adam Jonas
Azt olvastam Stefano twitterén, amint szidta azt a hülye programozót, amelyik nem állította át a gumikeveréket az AI-nak. <#idiota>

barcalaci84
nem tud😊 pont ezért kell más setupot adni neki ha 10 kör feletti versenyt akarsz üzemanyagfogyasztás mellett...
anno én a gt3-akhoz csinálgattam ilyen 30-40 körös spec eventeket...

Kunos speciel pár hete csodálkozott rá h az AI alap setuppal megy , azaz általá
ban a rosszabb gumival, 30 literrel stb😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.10. 21:51:17
lac coo
És kell egyeznie a könyvtár nevével, vagy nem számít ?

Adam Jonas
Az AI egyáltalán tud már pitelni?

Ezt köszi, kipróbálom majd!

Alexease
Igen, eleg, csak ird at a hozzatartozo ui_skin.json-t is (nev, csapat stb)
Itt nincs talent (pilota, cspat) file es hasonlo, minden AI egyforma, mint a nyulszar😊 Valszeg egyszer csinal hozza...
Alexease
Sajnos a modok legnagyobb resze "gyors konvert", eleg sok a hianyossag. Az autok "elnevezese es listazasa" az "../UI/ui_car.json" file-ban van. A BRAND az automarka, a NAME a tipusa. Plusz a tobbi logikus resz. Sokszor ezeket is csak atmasoljak egy masikbol, es vagy nincs kitoltve rendesen vagy ugy marad ahogy volt (rosszul, hibasan, masik tipussal stb.)

Ezeket sajnos nincs energiam, idom es kedvem atnezni, egyszeruen letoltom oket, aztan meg fel😉 Persze sokszor ujracsomagolom oket es rendesen elnevezem, mert a legtobbszor meg az is szar😉
KRi2
Készítettem egy vidit LakeLousie & Lotus49 kombóról. Jelenlegi szerelmem.
Fogadjátok csok csok xeretettel!

lll l ll lllll l lll ll

lac coo
Itt ha új csapatot ( skint...) akarok csinálni, elég csak egy új könyvtár? Semmi talent vagy ilyesmi ...?

barcalaci84
csinálj special eventeket és akkor tudsz az AI-nak beállítani setupot annyi benzinnel amennyi kell a távhoz...
Adam Jonas
DTM futamokat akarnék futni, 50%-os versenytávval, de akkor ez üzemanyagfogyasztással nem fog itt összejönni.

alma2
par kanyar elter a jelenlegi moddolt snoppy-s verziotol, de ettol fuggetlenul pont ugyanolyan jo 😊
Ezekbol a forzakbol sosem loptak ki a palyakat?
Vagy mondjuk pl ennek a palyanak a nyomvonalat, aztan kore epithettek volna sajat csicsat, a kutya nem mondta volna meg, honnan van.

szerintem

b-type
attól függ, üzanyagfogyasztással 10, üzanyagfogyasztás nélkül 60

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Adam Jonas
Single player-be maximum hány körös futamokat lehet teljesíteni?

lac coo
Kis off.:

lac coo
18 KULONBOZO auto.....😊)

b-type
hát ilyen tuti nem lesz, nyakamra a bökőt. Nekem már az is nagy szám volt amikor összefüggő a kép, nem pedig látom ahogy később kanyarog a pálya két erdőkerettel az oldalán 😄D
Ez hogy ilyen burjánzó növényvilág legyen ááá persze meg mellette még 18 netes játékos...a gépem csak a gondolattól hogy ezt neki be kell töltenie füstölgő műanyaghalommá omlana egy sóhajjal..
szerk:
direkt nem írtam 18-nál többet mert sztem csak az Arab sejkek játszanak 18 feletti játékossal..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.10. 19:37:29

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mert most aztan okadek rondak a gyari palyak ....😊)

Kiegyeznék döntetlenbe, ha AC-ben legalább a növényzet így nézne majd ki mint a videón 😊

@goldboy: vedd a hang késleltetést egyel nagyobbra(lazábbra), hátha a hangkarid fekteti meg a játékot
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.10. 19:01:20
Sziasztok! Először is hálám a rengeteg autóért és a fáradozásodért Alexease, szép gyűjtemény. Bepakoltam mindet. Mert most miért ne, elfér. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e azzal kezdeni valamit, hogy néhány márkánál két csoport is létre jött a játékon belül, példának okáért, ford, mazda, toyota, wv, most nem emlékszem hirtelen többre, hogy ezekből csak egy legyen? Jó annyira nem lényeges, de ha csak valami orvosolható apróságot kell átírni, akkor megtenném. De ha ez van és ilyen, akkor jóóvan így 😊
Mióta kijött ez a 1.0.4, van hogy az acs.exe szállt el, az előbb a hang durrant el verseny közben.<#fejvakaras>
Más is tapasztalt ilyesmit?
Totti5
Forza Nordja nagyon tuti, szép, részletes, valszeg minden a helyén van, de mivel nincs olyan FFB az egész alatt ami kihasználná az aszfalt felületével nem foglalkoztak az 1-2 random kamutól eltekintve teljesen sima sajnos.

Itt egy videó a pályáról. ( kontrollerrel mentem, még nem volt akkor kormányom )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Néztem én is mi ez.. .Majd kiderül, elvileg partnerségben vannak ...😊
Talán lesz AC logós bőrülés 😊))

rSeat osztotta nemrég a Facebookon:

?AC-val adunk el cockpitet?
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.02.10. 18:00:45
lac coo
Azt írták korábban , hogy mindenki meg fog lepődni milyen is valójában 😊)
Hogy mire céloztak azt nem tudom, de gondolom a szintkülönbségekre meg a betonra ...

lac coo
Alapvetően a nyomvonal lehet pontos, miért is ne, de amíg méteres poligonokból van a beton ,addig azért AC mindent ver toronymagasan 😊

Nekünk megvan a forza4, egyszer kipróbáltam kormánnyal, annyira nem jött be. Nem rossz de az FFB nekem kicsit butácska volt .

b-type
Én még életembe nem mentem a Forza-val, így fogalmam sincs...régen még Juan 😞 dicsérte, de sztem ő is csak Ingy-nél játszott vele, különben csak elkértem volna egy körre ha neki is lett volna. 😊
Szal fogalmam sincs mennyire pontos ez a Forza Nordschleife verzió...😊
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.10. 17:49:33

macleody
Én is marha kíváncsi vagyok már milyen lesz. Csak aztán nehogy majd mindenki faltól falig menjen, olyan hepehupás lesz az aszfalt 😄
lac coo
Igaz, de itt tényleg szkennelt lesz és/vagy a szkenn alapján készül a beton felülete is, nem 20 négyzetméteres pontossággal ...😊)

b-type
😊)
hát akkor konzolon nem, de PC-n a történelem első Nord'-ja..hát tökre mindegy, én még életembe nem mentem egy szimben sem lézerszkennelt Nord-n.
..persze nem igen számított mert Nordschleife-t csak kétdimenzióban láttam eddig, de azért csak hűbsszameg érzés lesz 😄
aztán napokig majd vitatkozunk mennyire pontos <#idiota>

Nem azért mondtam, hogy összemérjem az Assettoval, csak annyi, hogy van már laserscannelt Nord és így a ,,a "tortenelem" elso szkennelt Nord-ja" megállapítás csak annyiban állja meg a helyét, hogy PC-n lesz ez az első laserscannelt Nord.
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.02.10. 13:54:11
Alexease
Alexease
1969_Alfa_Romeo_GTAm_v020.jpg
1970_Vintage_TransAm_v115.jpg
1977_Jaguar_XJ12C_Broadspeed_v030.jpg
1980_Renault_5_Turbo_v050.jpg
1988_Honda_CR-X_SiR_Vtec_v100.jpg
2005_Honda_NSX_GT500_v100.jpg
2005_MAK-Corp_International_Formula_Series_3_v060.jpg
2009_CTDP_International_Formula_Master_v100.jpg
2010_Volkswagen_Golf_Mk6_GTI_Stage3_v030.jpg
Alexease
Meg 500 auto an benne, extran nez ki, elvileg hasonloan jo vezetni...,de az itt minket nem erint😉
Szabi
ráadásul ingyenes frissítés volt 😄

"Nulla tenaci invia est via"