Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy említettem beindítjuk ismét a FUN szekciót! A tervek szerint holnaptól indulna, így várjuk az ötleteket, hogy milyen kombókat tudnátok elképzelni a jövőben. Amennyiben mod autó v. pálya is említésre kerül, akkor ezeknek kérnénk az elérhetőségét. <#awink>#awink>
simraceseries.com
Akkor nem tetszett mert csak orrat tolta, de azota tuti jobb lett, este meg is nezem 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A reszletek az ac foruman olvashatoak.
szerintem
hanem az ellenfelekhez tudsz beállítani %-ot...
persze ahogy Alexease is mondta, okosabb nem lesz😊 100-on az első kör után meg rohadt gyorsak is... az is febosszanthat , ha épp pont nem hülyék..😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.10. 22:38:51
De ha az elso kor alatt nem sikerul elore kerulni, akkor soha. Beallnak libasorba, egymastol 1-2 masodpercre, aztan annyi.
Jomultkor azzal szorakoztam, hogy Silverstone-on, 100%-os AI-val, LaFerrari-val, az elso korben hatulrol legyurjem mind a 10 AI-t, persze koccanas nelkul;D
"Nulla tenaci invia est via"
anno én a gt3-akhoz csinálgattam ilyen 30-40 körös spec eventeket...
Kunos speciel pár hete csodálkozott rá h az AI alap setuppal megy , azaz általá
ban a rosszabb gumival, 30 literrel stb😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.10. 21:51:17
Itt nincs talent (pilota, cspat) file es hasonlo, minden AI egyforma, mint a nyulszar😊 Valszeg egyszer csinal hozza...
Ezeket sajnos nincs energiam, idom es kedvem atnezni, egyszeruen letoltom oket, aztan meg fel😉 Persze sokszor ujracsomagolom oket es rendesen elnevezem, mert a legtobbszor meg az is szar😉
Fogadjátok csok csok xeretettel!
lll l ll lllll l lll ll
Ezekbol a forzakbol sosem loptak ki a palyakat?
Vagy mondjuk pl ennek a palyanak a nyomvonalat, aztan kore epithettek volna sajat csicsat, a kutya nem mondta volna meg, honnan van.
szerintem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez hogy ilyen burjánzó növényvilág legyen ááá persze meg mellette még 18 netes játékos...a gépem csak a gondolattól hogy ezt neki be kell töltenie füstölgő műanyaghalommá omlana egy sóhajjal..
szerk:
direkt nem írtam 18-nál többet mert sztem csak az Arab sejkek játszanak 18 feletti játékossal..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.10. 19:37:29
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
@goldboy: vedd a hang késleltetést egyel nagyobbra(lazábbra), hátha a hangkarid fekteti meg a játékot
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.10. 19:01:20
Más is tapasztalt ilyesmit?
Itt egy videó a pályáról. ( kontrollerrel mentem, még nem volt akkor kormányom )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Talán lesz AC logós bőrülés 😊))
?AC-val adunk el cockpitet?
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.02.10. 18:00:45
Hogy mire céloztak azt nem tudom, de gondolom a szintkülönbségekre meg a betonra ...
Nekünk megvan a forza4, egyszer kipróbáltam kormánnyal, annyira nem jött be. Nem rossz de az FFB nekem kicsit butácska volt .
Szal fogalmam sincs mennyire pontos ez a Forza Nordschleife verzió...😊
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.10. 17:49:33
hát akkor konzolon nem, de PC-n a történelem első Nord'-ja..hát tökre mindegy, én még életembe nem mentem egy szimben sem lézerszkennelt Nord-n.
..persze nem igen számított mert Nordschleife-t csak kétdimenzióban láttam eddig, de azért csak hűbsszameg érzés lesz 😄
aztán napokig majd vitatkozunk mennyire pontos <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.02.10. 13:54:11
1970_Vintage_TransAm_v115.jpg
1977_Jaguar_XJ12C_Broadspeed_v030.jpg
1980_Renault_5_Turbo_v050.jpg
1988_Honda_CR-X_SiR_Vtec_v100.jpg
2005_Honda_NSX_GT500_v100.jpg
2005_MAK-Corp_International_Formula_Series_3_v060.jpg
2009_CTDP_International_Formula_Master_v100.jpg
2010_Volkswagen_Golf_Mk6_GTI_Stage3_v030.jpg