Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassabb kanyarbol kijovet gazadasra kicsit nehezen fordul, gazelvetelre szepen befordul, de gazadskor nem vagyok vele elegedett.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Marad mára is a tegnapi kombó (amire írtam a válaszomat is)!
Tegnap észrevettük, hogy némi ugrálások (LAG-ok) voltak szerveren. Ezen ma finomhangoltunk (szerver tűzfal beállításiaval) és egy rögtönzött gyors teszttel úgy néz ki, hogy előrelépés történt. Arra szeretnénk megkérni Titeket, hogy ha időtök engedi, akkor teszteljétek Ti is (kell hozzá legalább 3-4 online játékos) és ha vmi rendellenességet tapasztaltok, akkor itt (v. inkább priviben nekem) jelezzétek! A legjobb teszt a mai 20:00 órási időpont lehetne, amire az esemény is ki van írva. <#papakacsint>#papakacsint>
@Laccoo
Kikapcsoltam! 😉
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.02.14. 12:04:20
simraceseries.com
Senki nem vág, aki meg kicsúszik mert ront, annak épp elég büntetés ezzel az autóval ....
Az előző vasárnapi futamon a kvalifikációt ismét Michelisz Norbi nyerte, aki a futamon a második helyen ért célba Kemény Ákos mögött. A Barcelonai-i futamra a prekvalifikációt ismét Norbi vezeti, rajta kívül eddig több mint 50-en futottak már mért kört!
A futam most vasárnap este 21:00-kor kerül megrendezésre, a részvétel nyílt, még nem késő csatlakozni! A futam topikjában megtaláljátok Norbi és Tóth Gábor (toga) WR setup-jait, illetve további tanácsokat a felkészüléshez... gyertek! <#wink>#wink>
További infók itt: AC GT3 Tesztkupa - Barcelona (regisztráció szükséges)
Ezen felül lehet szavazni is a szezonzáró futam helyszínére az alábbi helyen: AC GT3 - Pályaszavazás!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.02.14. 11:34:55
+2,4 GB beta csomag!
meg a férgesét ki kéne gyomlálnom😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.13. 21:04:27
Majd valahogy automatizalom, hogy mindig azt rakja ki, ahol van valaki es/vagy tobben vannak😄
Igy hogy van ismet hivatalosfunszerver, valszeg ugysem inditom el, mert annyi ember ugy dincs, meg csak a balhe van az ilyenbol :-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.13. 20:08:58
Azzal meg nem tudom mi lesz, egyelore a tiedet "keresi"...
A gép úgy is megy, szóval azért ment a szerver, mert miért ne 😊
Privátba máris átküldöm a szükséges dolgokat, hogy ne a topikot "szennyezzem" vele. 😊
Kulonfele okokbol, valszeg hetvegen smet atalakitom a "mini/promo banner" reszt. Valszeg egyszerre csak 1db lesz kint, de az teljes szelessegu, nagyobb, tobb infoval es egyebekkel, es minden oldal betoltesnel sorban valtoznanak (persze felhasznalo kovetes nelkul(!), igy termeszetesen 1 felhasznalonal nem torvenyszeru hog valoban sorban jelennenek meg!).
Igy osszessegeben kevesebb helyet foglalnanak, nem lenne ennyire "szetszort" az info, talan figyelemfelkeltobb lenne, es ha lesz igeny tobbre, annak is lesz "normalis helye".
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A tegnap esti szerverindításnak ma reggelre lett egy túlságosan pozitív visszhangja, így a keresztbe szervezéssek elkerülése és békesség végett más paraméterekkel fut a VSR szervere. A Nissan-al történt szerverindítás miatt pedig szíves elnézésüket kérjük a megfelelő emberektől! (Illetve, a továbbiakban én személy szerint annyit kérnék, hogy akinek nyűgje/baja van az itt kiírtakkal, az legyen szíves és direktbe írja le nekem a problémáját, ne pedig több emberek keresztül üzengessen.)
A szerver jelenleg az alábbi paraméterekkel fut (továbbra is teszt jelleggel!):
Szerver neve: VSR.hu Formula3 fun
Jelszó: 1234
Autó: International Formula 3 Series
Pálya: Monza (gyári!)
Qual: 10 perc
Futam: 6 kör
Jól csinálja ha kaszálni akar, aprópénzért ne vegyék meg.... 😊
Először is szeretnénk megköszönni, hogy az általunk kezdeményezett igényfelmérésben többen is részt vettetek. A már nyáron beindított és jól működő folyamatot szeretnénk tovább "újra" éleszteni, így a kedd, szerda, péntek és szombati napokon 20:00 órási kezdésekkel várunk minden érdeklődőt. A kombókat az igények alapján tervezzük cserélni. Az első "kombó" nyertese az igényfelmérés indítást követő első reagálás nyertese (Zoci Racing) lett, tehát a Nissan Primera BTCC, Imolával. <#wink>#wink>
SZERVER: HUNGARIAN FUN SERVER
JELSZÓ: magyarok
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |10|6|
PÁLYA: Imola
FÉRŐHELY: 20
AUTÓ: Nissan Primera BTCC - letöltés
HOTLAP (stracker)
A hotlapon lévő részletesebb eredmény megjelenítéséhez telepíteni kell a ptracker alkalmazást: LINK
A szerver a nap 24 órájában online!
A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Kikapcsolva
TC: Kikapcsolva
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Van
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 15:30
Jó szórakozást mindenkinek! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.02.13. 09:25:29
simraceseries.com
VSR.hu Assetto Corsa fun szerver adatok
Szerver neve: VSR.hu Nissan BTCC fun
Jelszó: 1234
Autó: Nissan Primera BTCC 1998 (letöltés)
Pálya: Monza (gyári!)
Qual: 10 perc
Futam: 5 kör
Az autó verziója megegyezik azzal, ami Alex gyűjteményében is megtalálható!
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.02.12. 22:44:52
https://www.dropbox.com/s/9hadzfpc6ogc2yo/suzuka.rar?dl=0
ez elvileg a codemastersből van konvertálva és egy külföldi liga módosítgatta a bajnokságukhoz...
(+ ezen nem akad fel a primera a kerékvetőn/műfüvön mint a Malagolis-on )
elég jó kis pályákat leltem amúgy ebben a ligában...😊 új Red Bull ring, Macau, Hungaroringon is módosítgattak stb...
tüzetesen nem teswzteltem őket, de
majd funokon letesztelgetjük...😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.12. 21:34:15
Az ISI-nek is van mar regen extra pontos Nord0ja, csak sajnos az nem publikus😊
"A quick introduction to rFpro showing highlights of the latest (2014) build of the Nordschleife. The entire 20.8km circuit's road surface has been built with 1cm resolution in x and y accurate to less than 1 millimetre."
Teljesen jól meg van csinálva, sőt sztem élethű...és borzasztó unalmas. Már vagy négy éve nem voltam kint (visszavonult a kedvenc motorversenyzőm 😊 ), akkor még valóban ennyire sima volt.......de legalább valami FFB szemcséket vagy valamit rá kellett volna szórni erre az aszfaltra.
Mert ez a buzi széles pálya nulla kormányrezgéssel nagyon halál 😄
http://osztott.com/viNc/1991_Honda_NSX_Beta2.zip
A mod pályákhoz is kérnénk linkeket, mert azokból is létezik több verzió....
Köszi! <#wink>#wink>
simraceseries.com
Volkswagen Golf Mk6 GTi-Nürburgring Sprint
DTM-Oschersleben