Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Elsokerekesnel hogy kell allitani a diffit ? 😊
Lassabb kanyarbol kijovet gazadasra kicsit nehezen fordul, gazelvetelre szepen befordul, de gazadskor nem vagyok vele elegedett.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Terveztek vele valamely este egy összeröffenést?
Alexease
Igen, minden ugyanaz, nem valtoztattam, csak betoltam harmat😉 A Maszim szet is fogja tolni, ha lesz valaki rajta;D
lac coo
Látom 3 szerver van már alul ...ha van valaki valahol ugyanúgy villog majd ?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Skypack
Nem hiszem hogy két autóval elintéznék a Nissan liszenzt 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Nem tudjátok, hogy lesz e eredeti Nissan 370Z a játékban:?
lac coo
Nem tudom, veled teszteltem-e az előbb, ahogy kiléptél volt két hatalmas akadás , teleportáltam is rendesen ...

Gadfly13
Urak!

Marad mára is a tegnapi kombó (amire írtam a válaszomat is)!
Tegnap észrevettük, hogy némi ugrálások (LAG-ok) voltak szerveren. Ezen ma finomhangoltunk (szerver tűzfal beállításiaval) és egy rögtönzött gyors teszttel úgy néz ki, hogy előrelépés történt. Arra szeretnénk megkérni Titeket, hogy ha időtök engedi, akkor teszteljétek Ti is (kell hozzá legalább 3-4 online játékos) és ha vmi rendellenességet tapasztaltok, akkor itt (v. inkább priviben nekem) jelezzétek! A legjobb teszt a mai 20:00 órási időpont lehetne, amire az esemény is ki van írva. <#papakacsint>

@Laccoo
Kikapcsoltam! 😉
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.02.14. 12:04:20

simraceseries.com

lac coo
Nissan Imola szerverről vegyétek már ki azt a gyökér büntetést ! 😄D
Senki nem vág, aki meg kicsúszik mert ront, annak épp elég büntetés ezzel az autóval ....

Holnap esete folytatódik a GT3 Tesztkupa a Barcelona-i futammal! <#vigyor0>

Az előző vasárnapi futamon a kvalifikációt ismét Michelisz Norbi nyerte, aki a futamon a második helyen ért célba Kemény Ákos mögött. A Barcelonai-i futamra a prekvalifikációt ismét Norbi vezeti, rajta kívül eddig több mint 50-en futottak már mért kört!

A futam most vasárnap este 21:00-kor kerül megrendezésre, a részvétel nyílt, még nem késő csatlakozni! A futam topikjában megtaláljátok Norbi és Tóth Gábor (toga) WR setup-jait, illetve további tanácsokat a felkészüléshez... gyertek! <#wink>

További infók itt: AC GT3 Tesztkupa - Barcelona (regisztráció szükséges)

Ezen felül lehet szavazni is a szezonzáró futam helyszínére az alábbi helyen: AC GT3 - Pályaszavazás!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.02.14. 11:34:55

Hala Madrid <#eplus2>
barcalaci84
mondjad a beta jelszót és én is belelkesedek ettől😊
Végre valami!
+2,4 GB beta csomag!
Adam Jonas
<#eljen>

barcalaci84
én készülgetek egy ilyesmi gyűjteménnyel, csak még át kell nézni miből melyik is a legjobb, mert sokból van több is...
meg a férgesét ki kéne gyomlálnom😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.13. 21:04:27
Adam Jonas
Alex, egy ilyen MOD CARS-hoz hasonló MOD TRACKS-et nem tervezel készíteni?

lac coo
Alul nem fér el két vagy három sor egymás alatt ?

Alexease
Majd az alsora is ki talalok valamit. Eddig ugy "mukodott" (ha nem felejtettem el, itthon voltam es hasonlok;P), hogy volt allandora 1 fun (az utobbi idoben a tied, mas "nem" inditott), es a bajnoki napokon megprobaltam az eppen aktualis sorozatot kitenni (altalaban ez maradt el, mivel eleve keso erek haza).

Majd valahogy automatizalom, hogy mindig azt rakja ki, ahol van valaki es/vagy tobben vannak😄
lac coo
Jah , azalsora gondoltam, rakd be valami hivatalosat, ha latjak hatha tobben mennek.... :-)

Igy hogy van ismet hivatalosfunszerver, valszeg ugysem inditom el, mert annyi ember ugy dincs, meg csak a balhe van az ilyenbol :-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.13. 20:08:58

Alexease
A tied kint sem volt😉 Most a kis bannerekrol volt szo, a szerver info kiiras masteszta😉
Azzal meg nem tudom mi lesz, egyelore a tiedet "keresi"...
lac coo
Az enyémet lecserélheted valami hivatalosra, nekem ez csak hobbi, nem lényeges ...😊
A gép úgy is megy, szóval azért ment a szerver, mert miért ne 😊

Adam Jonas
Köszi szépen!

Privátba máris átküldöm a szükséges dolgokat, hogy ne a topikot "szennyezzem" vele. 😊

Alexease
Kozerdeku topic-informacio😊

Kulonfele okokbol, valszeg hetvegen smet atalakitom a "mini/promo banner" reszt. Valszeg egyszerre csak 1db lesz kint, de az teljes szelessegu, nagyobb, tobb infoval es egyebekkel, es minden oldal betoltesnel sorban valtoznanak (persze felhasznalo kovetes nelkul(!), igy termeszetesen 1 felhasznalonal nem torvenyszeru hog valoban sorban jelennenek meg!).

Igy osszessegeben kevesebb helyet foglalnanak, nem lenne ennyire "szetszort" az info, talan figyelemfelkeltobb lenne, es ha lesz igeny tobbre, annak is lesz "normalis helye".
Alexease
Csinaltam egy gyors barkacs "mini-bannert" a VSR helyre, ralinkeltem a hozzatartozo forumot. Ha adtok egy fix linket ami nem valtozik, csak a tartalom alatta (az aktualis infokkal: fun vagy verseny), es egy fix banner kep (465x100px) elerest (amit barmikor csereltek, es automatan it is valtozik), akkor beillesztem oket.
Köööszi! Klassz, így már rendben vannak! 😊
b-type
olyat nem tudok 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

macleody
Na ez jól néz ki. Link nincs hozzá?
b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nalam az megy amire jon ember, se keresztbeszervezes, Ha epp megy, ha nem megy lusta voltam bekapcsolni 😊))

Adam Jonas
Kedves Mindenki!

A tegnap esti szerverindításnak ma reggelre lett egy túlságosan pozitív visszhangja, így a keresztbe szervezéssek elkerülése és békesség végett más paraméterekkel fut a VSR szervere. A Nissan-al történt szerverindítás miatt pedig szíves elnézésüket kérjük a megfelelő emberektől! (Illetve, a továbbiakban én személy szerint annyit kérnék, hogy akinek nyűgje/baja van az itt kiírtakkal, az legyen szíves és direktbe írja le nekem a problémáját, ne pedig több emberek keresztül üzengessen.)

A szerver jelenleg az alábbi paraméterekkel fut (továbbra is teszt jelleggel!):

Szerver neve: VSR.hu Formula3 fun
Jelszó: 1234
Autó: International Formula 3 Series
Pálya: Monza (gyári!)

Qual: 10 perc
Futam: 6 kör

OFF:http://sportgeza.hu/sport/2015/02/12/michelisz_nem_lesz_a_honda_gyari_pilotaja/
Jól csinálja ha kaszálni akar, aprópénzért ne vegyék meg.... 😊
Gadfly13

Először is szeretnénk megköszönni, hogy az általunk kezdeményezett igényfelmérésben többen is részt vettetek. A már nyáron beindított és jól működő folyamatot szeretnénk tovább "újra" éleszteni, így a kedd, szerda, péntek és szombati napokon 20:00 órási kezdésekkel várunk minden érdeklődőt. A kombókat az igények alapján tervezzük cserélni. Az első "kombó" nyertese az igényfelmérés indítást követő első reagálás nyertese (Zoci Racing) lett, tehát a Nissan Primera BTCC, Imolával. <#wink>

SZERVER: HUNGARIAN FUN SERVER
JELSZÓ: magyarok
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |10|6|
PÁLYA: Imola
FÉRŐHELY: 20
AUTÓ: Nissan Primera BTCC - letöltés

HOTLAP (stracker)

A hotlapon lévő részletesebb eredmény megjelenítéséhez telepíteni kell a ptracker alkalmazást: LINK

A szerver a nap 24 órájában online!

A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Kikapcsolva
TC: Kikapcsolva
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Van
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 15:30

Jó szórakozást mindenkinek! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.02.13. 09:25:29

simraceseries.com

Adam Jonas
Indítottam egy ilyen szervert, ameddig nem lesz más kérés/kívánság, addig az alábbi paraméterekkel fog futni a szerver.

VSR.hu Assetto Corsa fun szerver adatok
Szerver neve: VSR.hu Nissan BTCC fun
Jelszó: 1234
Autó: Nissan Primera BTCC 1998 (letöltés)
Pálya: Monza (gyári!)

Qual: 10 perc
Futam: 5 kör

Az autó verziója megegyezik azzal, ami Alex gyűjteményében is megtalálható!

Hungaroring? Hol? <#kacsint>
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.02.12. 22:44:52
lac coo

barcalaci84
próbáld ki ezt:
https://www.dropbox.com/s/9hadzfpc6ogc2yo/suzuka.rar?dl=0

ez elvileg a codemastersből van konvertálva és egy külföldi liga módosítgatta a bajnokságukhoz...

(+ ezen nem akad fel a primera a kerékvetőn/műfüvön mint a Malagolis-on )
elég jó kis pályákat leltem amúgy ebben a ligában...😊 új Red Bull ring, Macau, Hungaroringon is módosítgattak stb...
tüzetesen nem teswzteltem őket, de
majd funokon letesztelgetjük...😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.02.12. 21:34:15
lac coo
Mondjuk a gyári döcögős pályák után, valóban elég unalmasak a sima konvertek 😊)

Suzukából van már valami értelmes mod?Amiket eddig láttam az a nagy rakás ... határát súrolta.😊
b-type
Grobnik-t pont ezért szeretem, farigcsálom a Chevy Cruze-t, és ott minden elbaxás kijön, ráz és dobál frankó élet van benne.

lac coo
akkor át is rakom másra, én nem próbáltam 😊))

Alexease
OFF
Az ISI-nek is van mar regen extra pontos Nord0ja, csak sajnos az nem publikus😊

"A quick introduction to rFpro showing highlights of the latest (2014) build of the Nordschleife. The entire 20.8km circuit's road surface has been built with 1cm resolution in x and y accurate to less than 1 millimetre."

b-type
sztem katasztrófa 😞
Teljesen jól meg van csinálva, sőt sztem élethű...és borzasztó unalmas. Már vagy négy éve nem voltam kint (visszavonult a kedvenc motorversenyzőm 😊 ), akkor még valóban ennyire sima volt.......de legalább valami FFB szemcséket vagy valamit rá kellett volna szórni erre az aszfaltra.
Mert ez a buzi széles pálya nulla kormányrezgéssel nagyon halál 😄

lac coo

Ez a Brno már igen jól néz ki:

Brno 1.0 és más nyalánkságok
b-type
😄
Primera és Grobnik

NSX-ből az utcaira gondoltam. Alex gyűjteményében itt van:
http://osztott.com/viNc/1991_Honda_NSX_Beta2.zip
OK! Azokat otthonról küldöm, mert a melóhelyről nem sok mindent tudok csinálni 😊 Csak összeírtam őket, hogy ne felejtsem el...
Gadfly13
A linkeket elfelejtettétek! <#buck> Azért is kértem, hogy ne az legyen, h nem attól a moddertől lesz, amit szerettetek volna. Alex MOD Cars gyűjteményében pl. több Honda NSX is van ill. a Volkswagen Golf Mk6 GTi-ből is van kettő. <#lookaround>
A mod pályákhoz is kérnénk linkeket, mert azokból is létezik több verzió....
Köszi! <#wink>

simraceseries.com

GP2-Suzuka
Volkswagen Golf Mk6 GTi-Nürburgring Sprint
DTM-Oschersleben