Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak halkan jegyzem meg, Vallelungában nagyon esik, Coronelék nem tudnak tesztelni, csak pöcsölnek a boxban<#circling>
Ennek örülök, vannak nagyon jó mod skinek már így is és legalább színesebb lenne minden mezőny. Már csak azzal kellene valamit kezdenie, hogy ne legyen óriás helyigényű. A sierra pl. 2Gb, ebből a festések 1.6Gb körüli.. azért kemény 😊
Töltöttem le múltkor a ferrari 458-hoz is egy elég combos skin packot, attól meg érezhetően belassult a játék verseny közben.

Mondjuk kezdhetnének valamit a motorhangokkal is ha már egy versenypálya mellett töltik napjaikat, mert ez az egyik leggyengébb pontja a játéknak számomra. Van a BMW M1 procarhoz egy mod hang, na az üt.. procar-fmod, remélem egyszer megtörténik, hogy a gyáriakat halljuk vissza minden autónál, veszettül dobna a játékélményen.
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
jaja, elírtam 35.0.1

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dear AC followers,

as you know, Kunos Simulazioni has always kept an eye on the modding community, many talents helped us to improve Assetto Corsa contents. Now it's time for liveries!

We are proud to introduce you the ASSETTO CORSA livery contest: submit us your liveries for the official cars available in the game: we'll award the best liveries making them as part of the official Assetto Corsa contents, and your name will be included in the credits of the game!

To join the contest, please consider the following rules:

- use official ASSETTO CORSA cars only
- use official ASSETTO CORSA tracks only (showrooms are allowed) as photoshooting location
- no mods allowed (custom clouds, custom post processing and so on)
- weapons, tobacco, alchool, explicit content, vulgarity and so on are NOT allowed
- real liveries and logos are allowed
- don't use external links, but post your screenshots in this thread (please, don't exceed 1080p resolution)
- user comments and off-topic posts will be immediately removed
- there's no deadline

By posting in the following thread, you accept that your livery can be added as official content in ASSETTO CORSA game and that your name will appear in the credits.

You might be contacted by KUNOS Simulazioni, in order to provide the original livery file through dropbox/ftp/mail.

Good luck!
Afelett "kicsit" eljárt az idő. 35-ös Firefoxon teljesen jó.
Hátha valaki g27-et keres, egész jó az ára itt.

b-type
firefox 30.0.1
igen még mindig 😞
..és köszi a spoiler tagot, nekem nem jutott eszembe 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
60/30-as difivel egész jó Suzukában.
Gadfly13

simraceseries.com

Nincs valakinek egy jó Lotus 49 setupja? (Amivel nem tolja az orrát, mint egy szutyuki...) 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Meg mindig olyan? Milyen bongeszo?
lac coo
Mert az csak úgy van ...😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Írtam Marconak, hogy a Coronel,Chilton,Ravaglia hármasból valakit vigyenek már föl tesztelni az irodába, de persze semmi válasz<#action>
lac coo
Hová tűnt a Nissan ...? 😊

Ezek szerint akkor a public szerókon is sok az orosz.<#action>
lac coo
Huh, ez bejövős nekem 😊)))

Adam Jonas

A VSR is immáron elkezd komolyabban foglalkozni az Assetto Corsa-val, ennek eredményeképpen a héten lebonyolítjuk első tesztfutamunkat! Az első helyszín nem más lesz, mint Monza, amelyen a nemzetközi F3-as mezőny autóival fogjuk róni a köröket. Két futamt fogunk rendezni egymás után, mindegyik külön időmérővel. A mai naptól pedig már működik a hotlap is szerveren! Részletekért látogass el a >>VSR Assetto Corsa<< fórumára!
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.02.16. 16:59:34

b-type

Tomsteel
Jó verseny volt nagyon, köszönöm, hogy ennyit szerepelhettem! 😊 Laccooval nagyon jó volt kergetőzni. Életem első versenye volt ezzel az Primera-val, meglepően jó móka volt vezetni, ismét egy jól sikerült "amatőr" próbálkozás. Le a kalappal!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

b-type
valami történt az SG-n, vagy miért ilyen a fejléc?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.16. 13:33:03

1-2 kivételtől eltekintve olyankor kapok, idegbajt, mikor egy aktuális skint egy régi bódére erőltetnek rá. pl esetünkben egy E36os skint akarnának ráerőszakolni egy E30asra.....

Köszi, de ez egy utcai kasztni, nincs rajta se szélesítés, sem olyan lökhárítók, szárny, felni amilyen a Cserkuti féle autóhoz kellene.
(Egyébként van benne elég utcai autó ami akkor is keresztbe megy mikor nem szeretném 😄, versenyautóval szeretek előrefele haladni 😉 Kivévtel talán csak a porsche aminek megengedem ha csuszkál 😊 )

BWM-re visszatérve, még az Rf1-es DTM 1994modban lévő model is jobban néz ki, jobban hasonlít ennél, azon legalább van szélesítés, még ha másabb is mint amilyen itthon volt.
No meg az Rf1 és nem AC 😞

Vagy csak csinálj egy új skin-t, variáld át a gyári kocsi fizikai paramétereit, hogy stimmeljen és nagyjából kész is van az autó. Legalábbis vezethető/élvezhető, nem kerül túl sok munkába, nem kell hozzá nagy szakértelem és drága progik.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.16. 10:52:59
Pont ezért rakosgattam képeket, hogy hátha megtetszik majd neki is 😊
Tudom természetesen, hogy több hónapos munka, a Seattal és az AudiTT-vel elég gyorsan haladt és szépen is dolgozott, ezért vetettem fel az ötletet. Amint lenne valaki aki készítené a modelt, minden lehetséges módon megpróbálnék kapcsolatba lépni, a Főnix motorsporttal, Cserkuti öcsivel, Turánnal, hogy minél több technikai paramétert megtudjak a kocsiról. Mint írtam a motor kódjele ugyanaz mint az e30asé, az első pár évben vélhetően nagyon hasonló volt mint az AC-ben jelenleg lévő E30 DTM. Az már egy jó kiindulási alap lenne motor fizikai részéhez, a többit meg megkérdezgetnénk. Magáról az autóról, a lökhárítók és beltérről úgy gondolom az évek során már összegyűjtöttem annyi képet ami alapján a 3d-ben nem merülhetnek fel kérdések, látunk minden kis ívet pontosan.

barcalaci84
Ez drift autó, brutál V8-as "verseny" motorral. Ezzel szoktam driftelni, arra nagyon baba.<#nyes><#eljen>
Nézd meg akkor EZT. Előre mondom, nem töltöttem le, csak tudtam, hogy létezik és hogy hol <#awink>

Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.02.16. 07:27:19
Hát nézd, egy autót valóban korrekten megcsinálni több hónapos munka és rengeteg igen részletes adat kell hozzá, ha nem kamu fizikát akarsz. Én nem hiszem, hogy bárki megcsinálná neked (aki valóban ért is hozzá) pár ezer forintért, hacsak nem neki is ez a szíve vágya...

Hazai viszonylatban legendás 😉

A Cserkuti féle E36os BMW-k-re gondoltam.
S14 kódú BMW motor volt bennük, amit ha jól tudom az E30-as 1992es utolsó specifikációjú dtm motornak felel meg.
3 készült belőle, de egy elég szép mezőnnyi skint meg lehetne festeni. Érdekes, hogy a Pintér Motorsport által épített autó is ugyanilyen lökhárítókkal rendelkezett. A Kövesdán féle autó pedig a DTM-ben használtra hasonlít. Még ez utóbbihoz van is egy model, ami hasonlít rá, de a Cserkuti félehez nincs 😞
Walter Csabi is ment, egy ilyennek kinéző kocsival, de nem találtam még infot, vagy bizonyító erejű képet arról, hogy ez valamelyik lenne a 3 Cserkuti féle autó közül.

1995 Cserkuti:

96-ra még kettő épült a kocsiból, melyet persze folyamatosan fejlesztettek az évek során.

1996 ifj. Kesjár János:

1996 vagy 1997 Bertalan Zsolt

2001 Turán Frigyes

2002 Pólya Ádám

A Pintér Motorsport által épített autó:
1997 Pécs Pintér András

Ez pedig 2007 és Walter Csabi, kísértetiesen hasonlít, a Cserkuti féle kocsikra. Öcsi segített nekik az biztos, de nincs nyoma, hogy ez valamelyik a másik kék belterű kocsi lenne....

Nem akarom most teli nyomni a topicot képekkel, ők mentek még, őket lehet megfesteni konkrétan arra a modellre.
1994 Cserkuti
1995 Cserkuti
1996 ifj. Kesjár János, Illés Tamás, Bertalan Zsolt
1997 ifj. Kesjár János(crash az első versenyen), Illés Tamás, Bertalan Zsolt, Pintér András
1998 Kocsis Imre, Illés Tamás, Móczár Péter, Bertalan Zsolt( 4 fajta skin is 1 piros 2 fehér és 1 kék), Pintér András, Turán Frigyes (Év végi autó kiállítás bemutató dekorja)
1999 Turán Frigyes, Bertalan Zsolt, Tadeus Myszkier( A piros belterű kocsi Lengyelországba került azóta is ott van.)
2000 Turán Frigyes
2001 Turán Frigyes, Butyka György
2002 Herter Gusztáv, Pólya Ádám
2003 Herter Gusztáv, Pólya Ádám
2004 Pólya Ádám
2005 Pólya Ádám
2006 Pólya Ádám
2007 Pólya Ádám, Walter Csaba

A Turán-Herter által használt BMW-n 2001től új, nagyobb szárny is helyet kapott.

Volt még egy S csoportos( később F csoportba mentek ezekkel egyébként) E36-os itthon.
Kövesdán András ment, vele, ha jól tudom 1994 vagy 1995 ben hozta. 1997-ig ment vele. 1998-2001 között pedig Kun Csaba vezette azt az autót.
Elviekben másabb első és hátsó lökhárító ( esetleg küszöb) kell hozzá, és a Turán féle nagyobb szárnyat használták.
Ez a kocsi nagyon hasonlított a DTMben használt E36-osra.

1999 Kun Csaba

1993 Armin Hahne

Szóval ha ezt a "néhány" módosítást is megejtenénk a kocsin akkor még további 8 festést minimum meg lehetne festeni
(1994 Kövesdán András)
1995 Kövesdán András
1996 Kövesdán András
1997 Kövesdán András
1998 Kun Csaba
1999 Kun Csaba
2000 Kun Csaba
2001 Kun Csaba
+
Jager Meisteres DTM-ben használt autó 1993ból
(Kutakodni kellene még DTM-be ment e még valaki ilyennel, bár én csak az alábbi linken lévőt találtam amin jóval nagyobb a kiszélesítés)
Link

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.02.15. 22:58:33

Alexease
Ezt kenytelen vagyok betenni, mert jo😊
Regi NASCAR-os "kolega" linkelte (Giovanni <#worship>), a szokasos orosz autos zuzas, de NR2003 spotter-rel fuszerezve😉
Ebbol is latszik, hogy az NR/iR spottere eleg valtozatos helyzetekre is fel van keszitve;DDD
A kozepetol mar eleg vad😛

Alexease
Majd most😉 Igazabol a hatter is halvanyan villogott, de az ugy nez ki, az FF-nek mar bonyi volt, piszkalni kellett volna😉 Inkabb toroltem😊
Amugy 5 bongeszon szoktam megnezni, de mindig elbenazok valamit;P
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.02.15. 19:36:03
Alexease
Ohh, bakker, mar megint a kocsog FF 😊 A banner is szar volt, pill., ezt is javitom;P
lac coo
Most fehéren villog a szervernél, hogy van valaki fennt, de ezt nem látom ! 😊)

Alexease
Es melyik lenne az a legendas BMW?😊

Megfelelo noszogatassal (penzugyi tamogatas😛), sorra kerulhetne mas is (termeszetesen, ha amugy ra er es van kedve hozza!😛)😉 Szerintem 5-10EUR-t meger egy-egy egyedileg, keresre, igenyre gyartott auto. Azert a Seat eleg jo lett, es multiplatformm (nekem rF2-re fontosabb😛). Azert 10GBP-t toltam neki tamogatas gyanant. Az Audiert, ha lesz rF2-re is, es ha eppen lesz mibol, ismet tolok 5-10EUR-t.
<#eljen><#eljen><#eljen>

Felkérésre nem modellezik, csak amit éppen kigondol( és aktuális)?
Régóta vadásznék egy legendás BMW-re de olyan nem lesz semmiben sem 😞

Gadfly13
Audi Sport TT Cup - hivatalos oldal

Érlelődik Tommy78 újabb munkája. <#hawaii>

simraceseries.com

O.K. Köszönöm, ki próbálom!
lac coo
Nem hiszem, hogy mindenhol működik, megyek viszonylag sokat formula autóval, ott tuti érezni lehetne ....

Alexease
Megneztem azt az "uj" FFB beallitast, de csak file szinten. Egyszeruen az erosseget vettek feljebb 1,5-szeresere, es kikapcsoltak a sebessegfuggo kormanysegitseget.
Ezt a sebessegfuggo kormany cuccot meg a mai napig nem tesdzteltem, nezte mar valaki mit csinal?! "Minden" autonal be van allitva (a gyariaknal is).
Harom otletem an ra, nem probaltam melyik lehet (gondolom/valszeg/remelm a masodik😛)
- kikapcsolhatatlan segitseg/egyszerusites, hogy elvezetesebb legyen a cuccos (drift, megfogasok stb.)
- csak valamelyik valodi segitseg bekapcsolasaval es/vagy egyszerubb kontrollernel (gamepad/bill.) mukodik
- a valodi super/hyper/luxus/street autokhoz lett kitalalva, ahol igazabol is vannak sebesseg es egyeb kormany okosssagok (bar a gyari regi autoknal is hasznaljak).
Alexease
1988_Ford_Sierra_RS500_Cosworth_v102.zip
2009_CTDP_International_Formula_Master_v110.zip
Nekem tetszik ez a sierra. Az utcai egy hangyapöcsnyit gyorsabb az e30-nál, de kanyarokban és kigyorson jobban kijöttem a bömössel. Persze ez az ai még mindig egy hulladék és nem ad valós helyzetképet.. egy funon meg lehetne nézni majd egyszer mit tudnak egymással kezdeni.
A dtm viszont nagyon élvezetes. Jó hangja van és kívánja, hogy pakoljad neki felfelé a sebességeket. Kanyarban néha rájön ez a bmw-s betegség, hogy kétkerekezik egy sort, főleg az ai képes rá. Van hozzá new-ffb-settings, annyit nem mentem vele, hogy érezzek különbséget.
Pár kép:

Alexease
Van a beallitasok kozott valami UI cache torlese (vagy hasonlo) funkcio, talan az segit.
Egy másik LINK, hátha jó
Sziasztok!
Régóta olvasgatom ezt a fórumot, Alexease mod gyűjteménye a kedvencem!
Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni.(tudom, hogy nem segítség kérő topik <#wink>)
Tegnap nagy TV-n, kis felbontásban játszottam(1360*768), ma amikor vissza raktam monitorra, a showroomban és a replay-ben nagyobbak lettek az autók, nem férnek el 1920*1080-ban. Biztos valami anomália, de sajnos nem kenem, hogy melyik fájlt kellene átírni, vagy mit kell át állítani. Ha esetleg valaki tudná a megoldást, azt nagyon megköszönném! <#wink>
lac coo
Letöltöttem kétszer, de nálam hibás a file .
Szerk, RD-ről letöltve sem jó ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.15. 09:28:08

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Gadfly13
Aki tud és kedve is van, az kérjük jöjjön ma 20:00-kor Hungarian Fun Szervere (jelszó magyarok), mert szeretnénk tesztelni a szerver beállításokat. <#smile>
Szerver további részletei itt: #26860

@Alex
Jó lett az újítás! <#eljen>
A Maszimos Seat Fun szerver infó hivatkozását is sztm kicserélheted a saját "hotlapjára" link.
Köszi
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.02.14. 19:24:26

simraceseries.com

Adam Jonas
Tervezünk igen, csak még megy az egyeztetés a háttérben, hogy ne ütközzön a dolog senkivel. Következő pár napban kiírásra fog kerülni a pontos időpont, amint megvan, azonnal teszem majd ki ide is az információkat.

Alexease
Megeroszakoltam a promo-banner reszt, 930x120px az uj meret😉 Bocsi, de hirtelenfelindulasbol jott;P Anek dinamikus a kepe, az cserelheti az elobbi meretre, akinek nem az kuldje nekem az uj linket es lecseremel. THX!