Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltöttem le múltkor a ferrari 458-hoz is egy elég combos skin packot, attól meg érezhetően belassult a játék verseny közben.
Mondjuk kezdhetnének valamit a motorhangokkal is ha már egy versenypálya mellett töltik napjaikat, mert ez az egyik leggyengébb pontja a játéknak számomra. Van a BMW M1 procarhoz egy mod hang, na az üt.. procar-fmod, remélem egyszer megtörténik, hogy a gyáriakat halljuk vissza minden autónál, veszettül dobna a játékélményen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
as you know, Kunos Simulazioni has always kept an eye on the modding community, many talents helped us to improve Assetto Corsa contents. Now it's time for liveries!
We are proud to introduce you the ASSETTO CORSA livery contest: submit us your liveries for the official cars available in the game: we'll award the best liveries making them as part of the official Assetto Corsa contents, and your name will be included in the credits of the game!
To join the contest, please consider the following rules:
- use official ASSETTO CORSA cars only
- use official ASSETTO CORSA tracks only (showrooms are allowed) as photoshooting location
- no mods allowed (custom clouds, custom post processing and so on)
- weapons, tobacco, alchool, explicit content, vulgarity and so on are NOT allowed
- real liveries and logos are allowed
- don't use external links, but post your screenshots in this thread (please, don't exceed 1080p resolution)
- user comments and off-topic posts will be immediately removed
- there's no deadline
By posting in the following thread, you accept that your livery can be added as official content in ASSETTO CORSA game and that your name will appear in the credits.
You might be contacted by KUNOS Simulazioni, in order to provide the original livery file through dropbox/ftp/mail.
Good luck!
igen még mindig 😞
..és köszi a spoiler tagot, nekem nem jutott eszembe 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A VSR is immáron elkezd komolyabban foglalkozni az Assetto Corsa-val, ennek eredményeképpen a héten lebonyolítjuk első tesztfutamunkat! Az első helyszín nem más lesz, mint Monza, amelyen a nemzetközi F3-as mezőny autóival fogjuk róni a köröket. Két futamt fogunk rendezni egymás után, mindegyik külön időmérővel. A mai naptól pedig már működik a hotlap is szerveren! Részletekért látogass el a >>VSR Assetto Corsa<< fórumára!
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.02.16. 16:59:34
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.16. 13:33:03
(Egyébként van benne elég utcai autó ami akkor is keresztbe megy mikor nem szeretném 😄, versenyautóval szeretek előrefele haladni 😉 Kivévtel talán csak a porsche aminek megengedem ha csuszkál 😊 )
BWM-re visszatérve, még az Rf1-es DTM 1994modban lévő model is jobban néz ki, jobban hasonlít ennél, azon legalább van szélesítés, még ha másabb is mint amilyen itthon volt.
No meg az Rf1 és nem AC 😞
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.16. 10:52:59
Tudom természetesen, hogy több hónapos munka, a Seattal és az AudiTT-vel elég gyorsan haladt és szépen is dolgozott, ezért vetettem fel az ötletet. Amint lenne valaki aki készítené a modelt, minden lehetséges módon megpróbálnék kapcsolatba lépni, a Főnix motorsporttal, Cserkuti öcsivel, Turánnal, hogy minél több technikai paramétert megtudjak a kocsiról. Mint írtam a motor kódjele ugyanaz mint az e30asé, az első pár évben vélhetően nagyon hasonló volt mint az AC-ben jelenleg lévő E30 DTM. Az már egy jó kiindulási alap lenne motor fizikai részéhez, a többit meg megkérdezgetnénk. Magáról az autóról, a lökhárítók és beltérről úgy gondolom az évek során már összegyűjtöttem annyi képet ami alapján a 3d-ben nem merülhetnek fel kérdések, látunk minden kis ívet pontosan.

Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.02.16. 07:27:19
A Cserkuti féle E36os BMW-k-re gondoltam.
S14 kódú BMW motor volt bennük, amit ha jól tudom az E30-as 1992es utolsó specifikációjú dtm motornak felel meg.
3 készült belőle, de egy elég szép mezőnnyi skint meg lehetne festeni. Érdekes, hogy a Pintér Motorsport által épített autó is ugyanilyen lökhárítókkal rendelkezett. A Kövesdán féle autó pedig a DTM-ben használtra hasonlít. Még ez utóbbihoz van is egy model, ami hasonlít rá, de a Cserkuti félehez nincs 😞
Walter Csabi is ment, egy ilyennek kinéző kocsival, de nem találtam még infot, vagy bizonyító erejű képet arról, hogy ez valamelyik lenne a 3 Cserkuti féle autó közül.
1995 Cserkuti:
96-ra még kettő épült a kocsiból, melyet persze folyamatosan fejlesztettek az évek során.
1996 ifj. Kesjár János:
1996 vagy 1997 Bertalan Zsolt
2001 Turán Frigyes
2002 Pólya Ádám
A Pintér Motorsport által épített autó:
1997 Pécs Pintér András
Ez pedig 2007 és Walter Csabi, kísértetiesen hasonlít, a Cserkuti féle kocsikra. Öcsi segített nekik az biztos, de nincs nyoma, hogy ez valamelyik a másik kék belterű kocsi lenne....
Nem akarom most teli nyomni a topicot képekkel, ők mentek még, őket lehet megfesteni konkrétan arra a modellre.
1994 Cserkuti
1995 Cserkuti
1996 ifj. Kesjár János, Illés Tamás, Bertalan Zsolt
1997 ifj. Kesjár János(crash az első versenyen), Illés Tamás, Bertalan Zsolt, Pintér András
1998 Kocsis Imre, Illés Tamás, Móczár Péter, Bertalan Zsolt( 4 fajta skin is 1 piros 2 fehér és 1 kék), Pintér András, Turán Frigyes (Év végi autó kiállítás bemutató dekorja)
1999 Turán Frigyes, Bertalan Zsolt, Tadeus Myszkier( A piros belterű kocsi Lengyelországba került azóta is ott van.)
2000 Turán Frigyes
2001 Turán Frigyes, Butyka György
2002 Herter Gusztáv, Pólya Ádám
2003 Herter Gusztáv, Pólya Ádám
2004 Pólya Ádám
2005 Pólya Ádám
2006 Pólya Ádám
2007 Pólya Ádám, Walter Csaba
A Turán-Herter által használt BMW-n 2001től új, nagyobb szárny is helyet kapott.
Volt még egy S csoportos( később F csoportba mentek ezekkel egyébként) E36-os itthon.
Kövesdán András ment, vele, ha jól tudom 1994 vagy 1995 ben hozta. 1997-ig ment vele. 1998-2001 között pedig Kun Csaba vezette azt az autót.
Elviekben másabb első és hátsó lökhárító ( esetleg küszöb) kell hozzá, és a Turán féle nagyobb szárnyat használták.
Ez a kocsi nagyon hasonlított a DTMben használt E36-osra.
1999 Kun Csaba
1993 Armin Hahne
Szóval ha ezt a "néhány" módosítást is megejtenénk a kocsin akkor még további 8 festést minimum meg lehetne festeni
(1994 Kövesdán András)
1995 Kövesdán András
1996 Kövesdán András
1997 Kövesdán András
1998 Kun Csaba
1999 Kun Csaba
2000 Kun Csaba
2001 Kun Csaba
+
Jager Meisteres DTM-ben használt autó 1993ból
(Kutakodni kellene még DTM-be ment e még valaki ilyennel, bár én csak az alábbi linken lévőt találtam amin jóval nagyobb a kiszélesítés)
Link
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.02.15. 22:58:33
Regi NASCAR-os "kolega" linkelte (Giovanni <#worship>#worship>), a szokasos orosz autos zuzas, de NR2003 spotter-rel fuszerezve😉
Ebbol is latszik, hogy az NR/iR spottere eleg valtozatos helyzetekre is fel van keszitve;DDD
A kozepetol mar eleg vad😛
Amugy 5 bongeszon szoktam megnezni, de mindig elbenazok valamit;P
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.02.15. 19:36:03
Megfelelo noszogatassal (penzugyi tamogatas😛), sorra kerulhetne mas is (termeszetesen, ha amugy ra er es van kedve hozza!😛)😉 Szerintem 5-10EUR-t meger egy-egy egyedileg, keresre, igenyre gyartott auto. Azert a Seat eleg jo lett, es multiplatformm (nekem rF2-re fontosabb😛). Azert 10GBP-t toltam neki tamogatas gyanant. Az Audiert, ha lesz rF2-re is, es ha eppen lesz mibol, ismet tolok 5-10EUR-t.
Felkérésre nem modellezik, csak amit éppen kigondol( és aktuális)?
Régóta vadásznék egy legendás BMW-re de olyan nem lesz semmiben sem 😞
simraceseries.com
Ezt a sebessegfuggo kormany cuccot meg a mai napig nem tesdzteltem, nezte mar valaki mit csinal?! "Minden" autonal be van allitva (a gyariaknal is).
Harom otletem an ra, nem probaltam melyik lehet (gondolom/valszeg/remelm a masodik😛)
- kikapcsolhatatlan segitseg/egyszerusites, hogy elvezetesebb legyen a cuccos (drift, megfogasok stb.)
- csak valamelyik valodi segitseg bekapcsolasaval es/vagy egyszerubb kontrollernel (gamepad/bill.) mukodik
- a valodi super/hyper/luxus/street autokhoz lett kitalalva, ahol igazabol is vannak sebesseg es egyeb kormany okosssagok (bar a gyari regi autoknal is hasznaljak).
A dtm viszont nagyon élvezetes. Jó hangja van és kívánja, hogy pakoljad neki felfelé a sebességeket. Kanyarban néha rájön ez a bmw-s betegség, hogy kétkerekezik egy sort, főleg az ai képes rá. Van hozzá new-ffb-settings, annyit nem mentem vele, hogy érezzek különbséget.
Pár kép:
Régóta olvasgatom ezt a fórumot, Alexease mod gyűjteménye a kedvencem!
Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni.(tudom, hogy nem segítség kérő topik <#wink>#wink>)
Tegnap nagy TV-n, kis felbontásban játszottam(1360*768), ma amikor vissza raktam monitorra, a showroomban és a replay-ben nagyobbak lettek az autók, nem férnek el 1920*1080-ban. Biztos valami anomália, de sajnos nem kenem, hogy melyik fájlt kellene átírni, vagy mit kell át állítani. Ha esetleg valaki tudná a megoldást, azt nagyon megköszönném! <#wink>#wink>
Szerk, RD-ről letöltve sem jó ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.15. 09:28:08
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Szerver további részletei itt: #26860
@Alex
Jó lett az újítás! <#eljen>#eljen>
A Maszimos Seat Fun szerver infó hivatkozását is sztm kicserélheted a saját "hotlapjára" link.
Köszi
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.02.14. 19:24:26
simraceseries.com