Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ez hozzátartozik a szakmához, cikizni a konkurenciát 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Erre irta tegnap Marco: "AC Dream pack has been leaked and another game has been delayed...again.
Just kidding. AC Dream pack has not been leaked..." 😊

Azert kicsit nagy arcuk lett, ha nekik is "kesz, dobozos" programot kellene kitolniuk, raadasul multplatformra, nem 80%-ban funkcio-hianyosan, az AC nem csuszna (bar csauszott ez is 2 evet😊, hanem sose jelenne meg😄
lac coo
amúgy szerintem is jó az AC, az Fmod gyanítom még nem igen van kihasználva , szóval még jobb lesz ...
az utcai autók, azok meg ilyenek, kicsit búg, kicsit dobog a felfüggesztés aztán ennyi 😊

lac coo
Ott a video lentebb , fel lehet venni a motor akadozást váltásnál egy fix hangmintában, vagy le lehet modellezni és akkor nem mindig ugyan az szól ...

Ilyeneket pl AC még hírből sem tud 😊

De vazze' olyan jól sosem fog szólni mint élőben... max azt a szintet lehet elérni, hogy vki felveszi az élőt egy jó mikrofonnal, majd lejátssza a felvételt te hangrendszereden.

Ha ez a szint nem elég jó, akkor az onnantól meg már trükközés és akkor az már nem reális, hanem kamu. Innen meg már elvi kérdés, hogy hiteles hangot akarunk, vagy dögöset?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.02.19. 18:35:21

lac coo
Nagy bajom nekem sincs AC-val, teljesen jó.
CM az dögös, arra az a legjobb szó . 😊

barcalaci84
szerintem egyről beszélünk😊 szerintem se a hangmintával van gond, hanem annak felhasználása a lényege...

bár egyébként azért közel sem rossz szerintem hangzásban sem az AC gyári hangokat nézve sem, de lehetne még több életet beleverni 😊

a Codemasterses játékok meg szerintem kifejezetten nem jól szólnak...😊
lac coo
Szinte soha nem a hangmintákkal van gond, mert ha van autó és jó mikrofon akkor megoldható, inkább a hangengine buta, rF-nél is és AC-nál is ...illene külön hang a motornak, kipufogónak, illene beleszámolni a hangba a kasznit stb.. Jelenleg kb csak codemasters tudja ezeket .

Ez sima loopos hangmintás szép sorban lejátszás ez már enyhén szólva is leavult ...
Itt egy jó példa, hogy nem csak a felvett hangon múlik, hanem hogy azon felül mi hogy dolgozik a játékban :

Ferrari F355 Berlinetta

Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.02.19. 17:52:33
barcalaci84
most nézem h lehet érdemes lenne benézned az rf2 topicba... ott pont ezt írja le egy srác kicsit utópisztikusan h mi kellene egy jó és precíz hangmodhoz...Kunosék ennyire precizen nem csinálják abban kb biztos vagyok😊
barcalaci84
élőben még "izgalmasabban" , "jobban" szól... a modderek már jó úton vannak h közelítsék (de olyan élettel teli sose lesz mint élőben😊 ), Kunosék is próbálkoztak már egy pár autónál, de még lenne mit fejlődni e téren is...mondjuk elvileg ezt a modderekre bízzák a továbbiakban, ahogy kivettem azt firtató kérdésekre adott Stefano válaszokból...
Jó, de mi az hogy "jobb"? Mi alapján mondjuk az egy hangra hogy jó, vagy rossz?
Attól még hogy vmi ütősebben/izgalmasabban szól, attól az még nem biztos, hogy reálisabb is...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.02.19. 16:43:42

barcalaci84
jobban szól az igazi😊 fontos a jó minta amiből dolgoznak, de az se mindegy h hogy rakják bele a játékba... h ott és akkor szóljon, olyan balance-szal ahogy kell, h élet is menjen bele...az Fmod nagyon jó ilyen dolgokra, de Kunosék is csak tanulgatják...a modderek azért jóval ügyesebbek... több idejük is van rá h a végletekig csiszolgassák...
pl a Miuraának ( hivatalos autó lesz a modból)aki csinálta a hangját, annak nagyon tetszenek a hang modjai...
pl az e30 dtm is sokkal jobb szerintem mint a hivatalos...

Én ezt a részét sosem értettem, ezek a hangokat a kocsikból veszik fel, nem?
Szóval mi a gond velük, mitől lehetnének még reálisabbak a hangok? Biztos jobban szól ennél az igazi, vagy csak mi hisszük azt?

Skypack
Majd feljavítják a régebbieket is, a 98T, F40, 312T is új hangot kapott amikor kijött az 1.0

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Akko nemtom, más a fülünk 😊 Nekem 1.0 óta kifejezetten tetszik a hang engine alatta. Rally-t meg 4WD-t én is várom.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.19. 14:03:39
Scarry
Nem műanyagok a hangfalaim és csakis cockpitből tolom, de akkor is jó lenne valamilyen formában megcsinálni, hogy reálisabb hangjuk legyenek a kocsiknak. Amúgy más bajom nincs vele. Kellene még dinamikus időjárás alá és még a fizikát kellene megcsinálni, hogy rallyzni is lehessen vele, hogy támogassa az eltérő felületű utakat meg a kocsmába vezető utakat.<#idiota>
Már így és fél évet csúsztattak a kiadáson, hogy rakjanak alá némi fizikát is, frankó cég... 😊
Sztem a dlc nem fog csúszni, már rég tesztelik a bétások, tegnap 3x is updatelték. Ha Kunosék megoldják a másolásvédelmet rá, nem hiszem hogy a kiadással megvárnák az elővétel végét. Szóval relax.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.19. 09:54:57
Igen, itt AC-ban gondoltam.

alma2
Most olvastam a guru-n, ide irom, mert a bolondokhazat bezartak arrebb 😊
Hogy a project cars megjeleneset eltoltak.
Valahogy ehhez kotottem az AC-s dlc megjeleneset, hogy biztos hetekkel elotte erkezik, hogy a vilag figyelme meg ezen legyen, szoval duplan nem jo hir.
cars

szerintem

A HLTC-s verzió nem rossz, sőt teljesen jó, persze aszfalton. Ami a murvát illeti, majd meglátjuk. Ha csinálnak egy jó első kerekes autót, nekem már elég, nekem nem kell 200, többségében használhatatlan autó😊 Csak már lépjük túl az RBR-t😊
Szerk: Ha itt gondolod a fizikát, persze, hogy rossz, még nincs összkerék, az majd a frissítésben lesz😊
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.02.19. 09:32:24
Mit érünk vele, ha olyan gagyi lesz a fizikája mint az eddigi rally-s kocsiknak (delta, evo9, subi 555)?
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.02.19. 07:51:55

Alakul a rally vonal is.<#eljen>
Rallyworld
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.02.19. 07:07:07
És melyik az az app?
barcalaci84
van ennél sokkal jobb is, ami pl kiosztja az áthajtásos büntit is ha túl sokat vágsz stb...
de valamiért nem akarja egyik liga se használni...
alma2
Volt errol mar szo?
A versenyszervezok helyeben vetnek azert ra egy pillantast.
cutter

szerintem

Marco, Facebook:Soon means as soon as our betatesters say "yes". In the meantime, we are refining some aspects and contents even more. Next build isn't just about new contents, but new features and improvements. IF it was something that was possible to create in very short time it would been included in 1.0 version. Believe me, anyone wants the new build out more than us.   But I totally understand your impatience, so thank you for your patience.
Onikaan
Még hogy nem szól jól! <#idiota>

Annyira szarnak azé nem mondanám, lehet a műanyag hangszóróid nem adják visza azt amit kéne... (vagy nem belső nézetből játszol)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.18. 19:44:17
Totti5
Ahhoz képest h milyen volt sokat fejlődött a hang és egyes autóknak már nagyon jó, de van ami nem annyira. Szarnak nem mondanám azért... korrekt, de lehetne még mit tekerni rajta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scarry
A hangokat nem csinálja meg Kunos sokkal élethűbbre? Mert az összes autóhang nagyon szar benne.
barcalaci84
tegnapi funról az egyik izgi első kör:

Skypack
El is felejtettem, hogy van ilyen opció köszönöm most már működik 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Fájlok ellenőrzése nem vezetett eredményre? Nekem tegnap 3-at javított 😊
Skypack
Valaki feltöltené nekem a E92-es bmw eredeti fájlait ? Valamit elcsesztem és kifagy.
Előre is köszönöm <#worship>

b-type
tessék tölteni az új Suzuka-t, ez már rendben van, és frankó is....szvsz mehet az állandó pályák közé minőségben és FPS-ben is jó.
ihttps://malagoligarage.wordpress.com/2015/01/16/suzuka-circuit-v-1-0-wip/

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BooMiller
Gadfly13
Egy kicsit változtattunk a mai programon, mégpedig a M3 E30 "erősebb" (Group A) változatát tettük be, illetve a pálya is módosul Mugellora!
Akiknek van idejük és kedvük, azok jöjjenek ma is 20:00-kor! (tegnap jó kis meccsek voltak 😉 )

Péntekre és szombatra, teljesen más kombó várható....

simraceseries.com

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Sajnos az FF maceras, ragaszkodik a sajat es szabvanyos dolgaihoz, ketszer kellett csak miatta belenyulni (masik 4 bongeszoben jo volt). Nalam FF is jo, megneztem 30/31/35-tel is. Valszeg a JS-t nem tolti le valami vedelem.

At tudnam irni az egeszet CSS3 animaciora, de felo, hogy az se menne vagy meg nagyobb kaosz lenne belole;P
Bar..., ha nem gorgetos anim lenne, csak attuneses, akor valszeg nem lene gond. Majd kesobb ranezek...
lac coo
Ez honnan van ? 😊

b-type
opera alatt jó..lapozgatós, még chrome alatt is megnéztem. De a laptopon használt 'mindenes' firefox olyan amit linkeltem.

3.6.28-as FF-el is jó, ami aztán tényleg nem mai darab.

A jó-n azt értem, hogy ugyanazt mutatja nálam mint a legfrissebb IE és Opera.

Miért van 4 féle?
stereo, dolby, és stereo-5 dolby-5?
barcalaci84