Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész az autó jön a román mikulás érte, mentünk a Rábaringre tesztre tartott vagy 5 percig az autó😄d Húzott egy komoly kézifékest az emberünk(ez nem kapcsol szét mint a WRC pl.) úgy megfogta a hajtást a cucc hogy felrobbant a motor😄DD Havasi meg fogta a fejét, még megvan a dugó egy darabja valahol...
Olasz motor volt nálunk az szűkítővel tudott 320-330 körül, de volt nálunk 550-600 lovas rally cross evo😄D 150 körül volt a vége olyan rövid váltó volt benne 2.5 ment 100-ra😊
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.02.20. 16:49:23
egyébként pont nagy a szám mikor mi fújtuk túl a Capri blokkomat <#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De szal mindre igaz hogy nagyon nem mindegy hogy működik, nem lehet csak úgy pörgetni a gázokat, mert lefújni sem tud korlátlanul...meg aztán ha váltásnál elveszi a gyújtást, akkor utána simán felrobbanhat a turbód.
Ezeknél az autóknál, nagy részénél én csak a látványt látom, de nem nézek ki belőle egy jó hatásfokot...inkább csak egy nagy keresztmetszetű nyitott rendszert.
na olvasok is
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.20. 16:24:04
"Amikor a vezető elveszi a lábát a gázról, a motor gyújtási időzítése megváltozik 40°-al vagy többel, megnövekszik a beszívott levegő mennyisége és a keverék feldúsul. A beömlő pillangószelep kicsit nyitva marad, hogy fenntartsa a motor levegőellátását. Ennek eredményeképpen a levegő/benzin keverék továbbra is az égéstérbe kerül, annak ellenére, hogy a vezető már elvette a gázról a lábát. A gyújtást az elektronika késlelteti és így a benzin/levegő keverék általában elégés nélkül a kipufogó rendszerbe jut. Amikor a gyertya szikrázik, a kipufogó szelep épp kezd kinyílni a késeltetett gyújtás miatt, ráadásul a kipufogó rendszer kivételesen magas hőmérséklete miatt az elégetlen keverék berobban a forró leömlők érintésével. Szerencsére a turbó pont ezen pont mögött található és a robbanás forgásban tartja (másképpen lelassulna, mivel a beömlő és kipufogó szelepek zárva vannak). Mindezek eredménye a lényegesen lerövidült turbó reakcióidő a következő mellékhatásokkal:
- Jelentős emelkedés a turbó üzemi hőmérséklete terén (800-ról 1100 fok körülre emelkedhet) amikor a rendszer működésbe lép
- A kipufogó csonk és csövek megnövekedett igénybevétele (egy utcai autón az ALS rendszer 50-100km alatt tönkretenné az egész kipufogó rendszert)
- A turbó jelentős nyomást épít fel alapjáraton is
- A kipufogó rendszerben létrejövő robbanások felelősök a lángnyelvekért amik kicsapnak a kipufogóból
- Csökkenő motorfék hatás"
Egyszer biciklizés közben ment el mellettem egy talán N-es Impreza. Azon a környéken van egy teljesítmény mérő garázs(egy időben egyszerre 5-6 STI állt ott), simán van olyan hangos, mint egy 9mm-es pisztoly, kurva jól szól. Persze csak gázelvételnél.
De egyébként a tökéletlen rendszer miatt csattog és dobja a lángot ennyire
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.20. 15:57:54
lehet nyitott rendszereket feltenni, meg bazi csövekből összetenni, és kihegyezni a gyújtást, de összességében csak látvány, nem lesz gyorsabb mint egy hangolt 'látványtalan' rendszer ahol viszont tökéletes az égéstér töltés-ürítés,..persze bedurran az is sokszor mert nagyon ki van élezve...de nem a leömlőben megy el az erő látványba. 😊
Két gond volt, egyik az input lag, ugyan nem volt vészes, de 4K TV-ből még nem igazán lehet ilyen szempontból jót kapni, bár simából is csak igen nehezen. A másik, meg hogy a TV középpontja túl magasan volt, az asztal lap alá meg értelem szerűen már nem tudtam ültetni... ha pedig a virtuális ülést emeltem meg, attól elég fura lett a látószög, mert lentről láttam úgy, mint ha fentebb ülnék.. <#vigyor2>#vigyor2>
Viszont hogy visszakanyarodjak a FOV témára is, szerintem az egyik legjobb trükk az, hogy teljesen hátratolod a virtuális ülést, majd utána a FOV-ot addig csökkented, míg teljesen eltűnik a "halszem" effektus és természetesnek látod az arányokat. Utána meg megint előre tolod az ülést.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.02.20. 14:16:43
www.smart-bus.hu
vagy ez: <#vigyor>#vigyor>
Pár napig volt csak nálam, 55-ös 4K ...istenem de hiányzik! <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.02.20. 11:59:06
TrackIr-l nem gond, hogy szűk a látótér, jól beállítva ez valamelyest kiküszöbölhető, viszont az élvezeti faktor így nagyobb. 😊
Igazából nem AC miatt kérdeztem, hanem ETS 2 miatt... olyan mintha a vízszintes és a függőleges FOV nem lenne összhangban.
www.smart-bus.hu
Erdemes meg annyit csalni, foleg a pilota poziciojaval (elore tolas), hogy "eltunjon" a renderelt kep es a monitor nezegetes kozotti tavolsag.
Rendesen beallitva jol nez ki, de max elvezet autozashoz, mert ugy semmit nem latni a kornyezetbol😉
GPx8: Én a gyári értéken hagytam, majd, ha egyszer visszakapom a TrackIr-m, akkor kipróbálom ezekkel az alacsonyabb értékekkel. 😊
www.smart-bus.hu
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
Nem tudom egyaltalan hogy jutott eszedbe a valosag uldozese a lenti eszkozzel es a fentiek ismereteben 😊
szerintem
www.smart-bus.hu
Te nagy FOV guru vagy, mi legrealisztikusabb FOV beállítás egy 24"-s Full HD monitorhoz? 😊
www.smart-bus.hu
ezeréves GTR játékban a Lister szól ilyen jól mint ez.
De az rF DRM modban is brutál hangok voltak (M1 pl), vagy ami még emlékezetes volt a Mazda 787b.
Nekem nem az élethűség a lényeg, inkább legyen azonos a motorhang karaktere (pl. a BMW tipikus)..legyen nagyon sok, de jól elkülönülő mellékzörej...turbó légzés, váltó 'sírás', fék vasalás ahol van, kasztni mozgás kerékvetőn és dobódásnál, terhelésen mint Eau Rouge, ..legalább 2-3 féle gumihang, csikorgás a blokkolásra, bürrögés amikor az FWD-nek szinte lefordul a gumija a felniről, és még egy amikor elforog a hajtott kerék...ezek nem egy hangból állnak..
A motorhangja legyen logikus, és középső tartománytól legyen benne olyan dög, hogy az ember kinyomja tőle a padlót..
Mert a motor hangzásának karakterét nehéz eltüntetni, de az élethűségét igen...elég feltenni egy másik rendszert, nyitottabbat, vagy rövidebbet...melyik gyártó hogy számol a gázlengésekkel.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.20. 07:15:45
1 éve még én is sikítva töröltem le a játékot, most meg jókat tudok vele funolni.
https://www.youtube.com/watch?v=QQeNEQCACzg
Viszont a belső nézetes hang számomra rosszabbnak tűnik mint a most a gameben lévő, zavarna ha olyannal kellene mennem....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én magam menekülök attól a játéktól, szóval semmit nem tudok róla ...
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.02.19. 20:42:19
ezt neztem most, lehet hogy a hangminta maga csicsasabb mint a gyari, de dogunalom a lenti RRE hanghoz kepest.
Nahat, holnap szegyenszemre letoltom az RRE-t?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.02.19. 19:30:27
a modderek már jó úton haladnak...
de nem igazán értem h mit nem értesz azon h szimplán egy valós mintától nem lesz hiteles a hang.....
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.19. 19:01:09