Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oszt' alkoholos befolyásoltság alatt mész 200-zal a pályán. Utána meg tele lesz az óvás topik a balesetek miatt.<#zavart1><#nevetes1>
barcalaci84
alapvetően monza a leggépigényesebb pálya úgyhogy sok fps-ben én nem reménykedek estére😊
ha lesz 50 fps-em akkor bontok egy sört a q elején😊
Köszi.Ha másnak is ilyen most a menü, akkor ok. Az ini fileokat már megnéztem, steamen is csináltan egy ellenőrzést. Majd este kiderül, remélem nem szívok a lagom miatt, mint Spaban, de már nem akarok addig nagyon belenyúlni. Estére jó versenyzést😊
Alexease
Bar az update/DLC elvileg meg bo 1 honap (vagy tobb, ha betartjak az egyhonapos elorendelest), de ki szeret archivalni, kesobbre raktarozni tartalmakat, talan erdemes most lementeni ezt a build-et es a tartalmakat. Ki tudja, talan Kunos kitalal megis valami komolyabb vedelmet, es "elvesznek" a jelenlegi auto/palya forrasok😊))

Valszeg azert be fog probalkozni a vedelemmel, ha mashogy nem, akkor a Steam-es DLC "kapcsolatra hivatkozva", es a "csak ugy" atmasolt tartalmakat, a "futtato" resz nem fogja latni. Persze ha a jelenlegi kodalas nem valtozik, akkor ez csak 1-2 napos haladek, de ha valtozik, akkor akar hetetik is kihuzhatja;P

Ha sikerul(t) neki valahogy megoldania, akkor talan mar 1 het elorendeles utan megjelenhet, elobb mint terveztek...
barcalaci84
a felbontásos dolog menüben szerintem most mindenkinél úgy van...
nálam amúgy nem romlott a cucc ahogy nézem...
viszont lehet neked az okozza most a microlaggokat h a felbontás elmászott, a video.ini-ben csekkold le h a kívánt felbontás van-e beállítva...
Valami tapasztalat? Az utolsó frissítés óta nem jó a cucc. Egyedül offline is mikro lagok, online úgy lagolok, hogy hihetetlen, ráadásul most nézem, hogy a menüben a felbontást nem tudom állítani, mert csak egy fehér kis téglalap jelenik meg. Eddig minden rendben volt. Van ehhez valami javítás kérése, vagy ilyesmi?
ezt hallja meg Puttyin bácsi... 😄 áá de tényleg kihívás az idegeknek ilyeneken játszani. Az első pár kanyarba bele sem megyek már soha. Rajtnál félre, megvárom, had menjenek csak, majd a 2 körtől szoktam neki kezdeni feljönni. Nyilván így esélytelen a dobogó is, de azért feljönni az első 10-be vagy 4-5-6-ra élvezet.
Ez ilyen!<#awink>
A múltkor egy görény ruszkival volt egy esetem.Bekapcsolódtam a versenybe a 4. kör környékén és jött ez a kapitális fsz.Se előtte se mögötte senki,üldöztem kb 2 körön keresztül,majd tisztán elővigyázatosan megelőztem(hisz azért csak becsatlakozam a versenybe,nem akartam semmi galibát,de hát 1,5 mp gyorsabb voltam körönként)A következő kanyarban úgy kipenderített,hogy csak na.Erre a futam után elküldött az anyámba és szólt az adminnak tiltson ki.Az admin jó fej volt és hagyott még a lobbyban.Persze a barom ruszki folytatta,hogy mekkora gyökér vagyok,meg az anyámba stb...Mondtam neki jöjjön a pályára és majd ott leboxoljuk.Persze megnyertem a kvalit 2 mp előtte,majd már el sem indult addig míg a szerón voltam.Pechjére játszottam vagy másfél órát ott,de bent maradt a lobbyban,gondolom várta,hogy valakit kilökjek vagy legyen valaki mással is konflikt ,mert szerintem a boxból nézte mit csinálok.Sajnos velem rossz lóra tett.<#awink>
Ezt csak azért írtam le,hogy komolyabb játékosok között is rengeteg gyökér van.Ezt a srácot is látom minden este.Be is lépek mindig oda ahol van és mindig rá utazok.Megelőzöm tisztán és utána elengedem,majd megint,addig míg agyvérzést nem kap.
idióta külföldi szerverek idióta külföldiekkel. Lerongyol hátulról (de látja hogy vannak előttem, első körben, és fék ugyebár minek) és black list-re tesz. tittára fel....a az agyam.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

b-type
A Nissan sztem nagyon jó... persze sajna egy az egyben nem lehet áttenni, mert azért ezek más autók, más méretekkel.
Én az EDL-t tettem bele, a turbót, és az első rugózást 'strut'-ra tettem, valamint a gumin olvasható mérethez igazítottam..meg egyéb kis apróság, légellenállás...mittomén

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
már lezártam, át is adtam...megértettem azt is amiben segítettél, és sikerült is 😊 köszi.

Már csak tovább szórakozom..próbálom minél jobban érteni az ffb hatásokat.
...
Amit viszont ehhez a modhoz ajánlok az egy turbó beírása az engine-be..egy jelképes 0.01 boost-l 4500-tól mondjuk, és egy jó turbós hang, én ezt tettem bele F40, ..nem kell a teljesítmény, csak hogy bekapcsoljon a turbóhang.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
amúgy a Nissan szerintem jobb kicsit, többet ficánkol. ez azért jó mert csak alap setup lehetőségek vannak ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
néztem a szokásos helyen csak nem találtam a sok között 😊)
B betűre rákerestem de ugye az sem jött be 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.21. 20:30:56

Alexease
De a szokasos helyen is fent van (Series Brasileiro de Marcas). De amirol btype linkelt, azt o frigcsalja, finomitja es hasonlo.
lac coo
thx

barcalaci84

ott a letöltési link a videó alatt
lac coo
honnan lehet ezt tőteni ? 😊

Racedepartment:
"Kunos also informed us that new information about the DLC's ETA and price will come next week."
BooMiller
Ezért nem rossz😊Tőlem mehetne egész héten a funon 2 naponta változó pályával, jókat lehetne vele csatázni😊

lac coo
Pont erre gondoltam ...! <#banplz>

b-type
nem a modderek hibája (amúgy is nagyjából Primera fizika van a Marcas modellek alatt alapból), .. szal én piszkálgatom, ennél a próbakörnél átraktam a hátulját is 'strut'-ba, mert az eleje nagyon szépen mozgott, de a hátulján a 'dwb' az ha tetszett akkor rá kellett erőltetnem a terpesztést, azaz összerántotta a kerekeket, és már 9 feletti terpesztést kellett tenni, hogy a játékon belül a garázs setup részben 3.8-s normál terpesztést mutasson.

Itt meg szétugrott a rugótávolságra, mintha a 'rod' eldobta volna magát
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.02.21. 16:46:14

macleody
Brasil Marcas.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.02.21. 16:20:21
b-type
nem, AC. Átettem a kerékvetőn és szétugrott valami...

lac coo
Ez mi , IR ?

b-type
valami eltört:

lac coo
Szerintem csak ez az egy kanyar van kész a pályából... 😄D

OFF(Hype train)

Itt most jó a hang, vagy nem?

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.02.21. 12:22:30
b-type
17-25euro-ig várom valahova

Lehet,hogy most nagyon nagy zöldséget fogok kérdezni.Ne kövezzetek meg.Milyen várható ára lehet majd a DLC-nek?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ezek csak szívatnak minket:
Szabi
jött frissítés a simdream csomaghoz

- New FMOD sounds
- Windshield dirt
- Backfires
- Physics and graphics improvements
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.27. 12:16:45

"Nulla tenaci invia est via"

<#nevetes2>
Lockheed
Értem srácok, köszönöm a véleményeket, hétvégén megveszem a másikat meg majd meglátom... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

barcalaci84
nekünk feltűnt😊
jól rémlik h te vagy a bétateszter? ha neked most tűnt fel , akkor már értem h miért nincs még DLC , meg update 😊
Skypack
Elvileg jön majd az is csak nem most.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Feltűnt valakinek,h az ígért Ruf RT 35 S helyett a BMW M235i szerepel a képeken? Én ennek örülök igazából
Lehet hogy a nagy húzás az lenne ha ezt még ingyen adnák😊))
Alexease
😊))
Ha nem csinaljak (vagy tudjak megcsinalni) a vedelmet, akkor kenytelenek jol bereklamozni, hogy az 1 honapos "olcso" elovetelben "mindenki" megvegye. Ez csak igy mukodik, utolag mar feleslegesen reklamoznak😄
Köcsög ez a Marco:
Arra is planelhetne valamit, hogy mikor nyomják ki a dlc-t...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.20. 19:34:24
Marco Massarutto :This is the plan: Nordschleife, Nordschleife Endurance, Bridge to Gantry
Tibi te már vezetted őket, which is your favourite?<#awink>
BooMiller
<#eljen>

BooMiller
Utoljára amikor néztem azt a "nemondjukkianevet" valami hihetetlen módon még csak nem is értettem, szép szines minden benne amit szeretnek kimentem az útra és nem értettem hogy ez mi😄DD Mondom jó akkor karrier Clio RS ott az volt a problémám hogy kb úgy mozgott mintha egy bevásárló kocsiban ültem volna😄D Nem fikázom elmondom a véleményem:d
Eleve eltolták a megjelenést április 2-re, szépen megnézem a demot(a teljes verziójú demot) aztán meglátom adok nekik pénzt vagy nem😊
AC meg fun!😊

Ha szimulátort akarsz akkor ezt vedd...
Lockheed
Üdv srácok egy kis segítséget kérnék.

Egy ideje már rajta tartom a szemem a két játékon (ez és a Project Cars) mert mindkettő tetszik, sok jót olvasni mindkét játékról és valamelyiket biztosan megveszem de esélyes, hogy mindkettőt. De azért szeretném kikérni azok véleményét akiknek már van tapasztalatuk a játékkal esetleg mindkettővel, melyiket és miért érdemes. Nem vagyok kezdő, száz órákat játszottam a SimBin cuccokkal (főleg GTR2) meg egy rakás más szimmel szóval egy objektív összehasonlításnak örülnék leginkább. Nem arcade játékot keresek, minél inkább sim egy sim annál boldogabb vagyok... 😊

Előre is köszönöm!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

b-type
Lehet addig volt 1500 😊

BooMiller
Néztem most a videót ott valami lerepült a porkéról😊

b-type
😊
rendesen elgondolkoztam az 1500lovas Porsche-n 😊) ha za megvan keréken mérve az valami elképzelhetetlen...próbálom de nem megy 😄