42876
-
#30136 Tyuki te is kapcsold mar vissza a rsr-es appot legyszi, hetvege nekem nem jo a mokazasara altalaban, de hetkozben jo uldozni a szellemautokat. -
Pitti #30135 Nem tudom nekem ott az ffb sem az igazi. Pl miért van az, hogy a rázókövek egyik kanyarban megrázzák a futóművet, másikban meg nem?
Amúgy nagyon jól megfogalmaztátok mindannyian, hogy mennyire más és jobb érzés ac-val kocsikázni. Az összes csajos dugós hasonlat is szuper :)
Már ezért is megérte a cars, mert így mégjobban értékeljük az ac-t.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.30. 09:42:00 -
#30134 +GT86 :)) -
Tyuki80 #30133 Akkor srácok lehet készülődni!
MA ESTE 19:00 ALFA 4C-MUGELLO FUN RACE!!!!!LACCOO SZERVERNÉV !!!JELSZÓ NINCS!!!
Jöjjön mindenki aki teheti!
8 perc kvali,5 kör.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.05.30. 09:27:30 -
#30132 Ok, most dolgozom, de este elinditom, remenyeim szerint 6 ora kornyeken.... -
Tyuki80 #30131 A pillangsósat természetesen.5 köröset +8 perc kvali. -
#30130 Ujdosag, buli, ennyi.Egyre rivedebb ideig van bekapcsolva nalam is , egyszeruen bar az ffb eleg jol eadja de megsem jo vezetni.
Nem is rossz de jo se :))
Tyuki, az jo lehet este inditok egy olyant, melyik 4C, a sima vagy a pillangos.... -
#30129 gondolom túl egyszerű lett volna az öreg audiról egy éles képet felrakni, inkább kaptunk egy ilyen elmosott sejtelmes szrt.. :D -
#30128 Jó de te troll vagy ott, én is :)) -
#30127 Most nézem szó szerint írtad ugyan azt:)) -
twinr #30126 Ha ezt ott írtad volna, már nem lenne fejed... tuti letépné valamelyik fanatikus!:) -
#30125 Ott vagyok érzés van meg, érzem mi történik nem utas vagyok jóformán:))) AC-ba atűlni cars után hihetetlen érzés, nem tudom mitől pörögnek de szerintem ert faék egyszerűségű könnyű menni vele. megvan gondolom az érzés hogy könig vagyok, de hát mindenki úgy szórakozik ahogy akar. -
#30124 Szoktatok olyat csinálni, hogy "pályanapot" tartotok? Mindenki azzal jön amivel szeretne és csak autózgattok, meg kerülgetitek egymást? Vagy aki általában lista végén végez, az erősebb autókkal jön, aki ügyesebb, az meg gyengébbel? Esetleg csak kimentek csúszkálós, gurulós napot tartani?
Vagy ennek nincs értelme szerintetek? -
GeriDoc #30123 Tegnap én is nekifutottam sokadszorra a CARS-nak, mentem vagy 10 féle autóval. Spa, Le Mans, Nord, Donington. A Nordon BMW GT4-el 4(!!) kanyarig jutottam. A végén azt mondtam, hogy egye fene, Orecaval vagy Alpinnal mennék, ha már mindenki ott megy. Aztán átmentem kipróbálni hasonló kombókat az AC-ba, és aúú. Vezetési élményben egyszerűen összehasonlíthatatlanul jobb, én sem értem, hogy min pörögnek a többiek odaát. Nekem van egy saját SweetFx, kikapcsolt PP-vel, és így kinézetre is jobban bejön. Olyan "ott vagyok" érzésem van, a CARSban meg játszok egy játékkal érzés. Délután a Nordon akartam 1-2 kört menni a Z4 GT3-mal és 11 lett belőle, a CARS-nál meg alig várom, hogy kilépjek végre. Összességében, ha valaki egyszer elmeséli, hogy mi a jó a CARS-ban, lehet, hogy megértem, magamtól viszont egyszerűen nem tudok rájönni. A lemenő nap, meg a kamu eső engem nem csábított el.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.30. 07:38:10 -
Tyuki80 #30122 Egészségedre váljék!
Ahogy belenéztem odaát a társalgásba,mintha a játék vonzaná a trollokat.Azt nem tudom mi a helyzet versenyeken,vagyis nem tapasztaltam (mert csak a virágboltival mentem pár kört,az is több,mint amire szükségem volt)de a videókból azért lejön a trollkodás ott is sokszor.Persze tisztelet a kivételnek.
Nem is értem,hogy pár általam igen jó pilótának tartott,hozzáértő,ac-ben megismert versenyző mit keres azzal a játékkal.Persze félreértés elkerülése végett mondom,mindenki azzal játszik amivel akar.
Amúgy tettem egy megjegyzést régebben:A Pc olyan mint egy gyönyörű plázacica csajszi,akit nagy nehezen lehet rávenni dolgokra,akkor sem nyújt valami fantasztikusat,inkább csak a hiszti és a nyavajgás jut,míg az Ac egy 10 skálán 7-es átlagos,szomszédlány típus,aki olyat művel veled,hogy egy életre nem felejted el.
Az alábbi megállapításoddal,igazolva lettem,hogy olyan nagyot nem tévedtem.
Este 19 körülre indíthatnál valami nyílt szerót.
Mondjuk Mugello Alfa 4C?
Vagy nekem mindegy,ha valakinek van ötlete,ne tartsa magában.Ez a kombó,ha jól emlékszem nem nagyon volt. és elég fun. -
#30121 -
#30120 Ááááhh..isten ez a fék itt AC-ban PC után ,esküszöm mint egy jó dugás két hét után, olyan érzés :))) -
#30119 És ezt be lehet szerezni 90e ből? Honnan :O -
#30118 Amennyiért én jutottam hozzá, nem hiszem. ;) Egy 22-es LG volt előtte. Egy sima FHD LCD. :) Arra gondoltam, hogy ez jó alap lesz majd egy 21:9-es cserére. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.28. 21:20:17 -
PacsutaTibi #30117 Na tudtam hogy kihagyok valamit...
A RallyWorldösök kiadták a Renault Clio Williamst valamint a Peugeot 205 Maxit.
Ezek már RBRbe is nagyon szép részletes modellek voltak, főleg az utóbbi.
Előbbit szerintem nem kell senkinek bemutatni. Utóbbiról annyit kell tudni, hogy nem hivatalos gyári versenyautó, hanem a francia rallybajnokságba az F2000-es (F mint Free) csoportba jelentek meg ezek a gépek, sokszor 306 Maxi vagy 309GTi és nyilván 205 GTi alkatrészekből megépitve. -
#30116 Egy ideig daccból én sem reggeltem, pont ezért mert a steam...kb. 100 játékom van fent steam-n, 10-t ha használok :D
Szal fstam hogy mitököm, de azért bíztam hogy semmi, meg második blikkre már elolvastam mit is akarnak.
összekapcsoltam azt kész, lehet van már egy éve is franc se tudja már :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.28. 20:09:39 -
PacsutaTibi #30115 Nemrég olvastam, hogy év végétől ingyenes lesz az netKarPro. :D
Nem értem én ezt a céget, egyik oldalról ilyen szimpatikus a hozzáállásuk, ugyis régebbi, kevesen játszanak vele....
Másik oldalról meg ilyen hülyeségek, mint a fórumja, hogy kapcsoljam össze a steammel...
De legalább olvasni lehetne, ha még írni nem is enged, de azt sem lehet....
Az a legnagyobb gond hogy mindenki oda irja mit fejleszt. Nincs egy egységes lap, mint annó az Rfactorcentral, ahol szépen fent lennének a modok. Egy kis része itt, egy része amott....
Mondjuk most a sorozatos új AC verziók és a DLC miatt eléggé megcsappant az új modok gyártása.
Múltkoriban beszélgettünk itt a kistúrakocsikról. A Civicről mi a véleményetek?
https://malagoligarage.wordpress.com/2015/03/19/civic-sir-ii-group-a-jtcc-1-0/
Készül ott egy másik túrakocsi is. A Vauxhall Cavalier (=Opel Vectra) Class2-es szupertúraautó. Ez a verzió 93ban és 94ben futott a BTCCben. A festés 94ből a JTCCből, azaz a japán túraautó bajnokságból való.
-
#30114 At lehet tenni, de nem copy-paste:) Annyival egyszerubb, mint mashonnan, hogy a rendszer ugyanaz (start, spot, szektor, pit, palya nevek es tlajdonsagok). -
#30113 Trenton futok egy wr időt a dtm-es mercivel, erre nem menti az RSR :'(
Érezzétek a fájdalmamat.
Alex, nKp-be át lehetne lopni az AC lézerscan pályáit? -
#30112 10 perc mulva indithatok...
Mit akartok ? :) -
Jackal #30111 Este nem indít valaki valami jó kombót? -
neilszab #30110 Hmm... érdekes amit mondasz, bár elképzelni nem tudom, ehhez látni kéne..
Mondjuk ennyi pénzért, vagy nem nagyon sokkal többért már monitort is lehet kapni ekkora méretben nagyobb felbontással.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.28. 17:29:04 -
#30109 Csinos. -
#30108 Semmi. Azért is szerettem bele ebbe cuccba, mert mindent automatikusan megcsinál. Ha sima internetezésre vagy egyébre használom, akkor grafika üzemmódba teszi a képet, ha elndítok egy játékot, átáll game üzemmódra, ott kiválszhatom, hogy origin vagy normál, de csak az origint használom, mert normálban olyan éleket rajzol, hogy kiég az ember szeme. :) Persze csak egyszer kell beállítani, nem kérdezi meg mindig. ;)
Kb. 80+ centire egy teljesen sima, fényképszerü képet látsz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.28. 16:40:36 -
atiwrc #30107 Irigylem sokatokat, akiknek az a legnagyobb gondja hogy 1 vagy 3 monitoron nézze.
Én örülök ha 800x600ba fut szaggatás nélkül 5-6 kocsival :D
Egyébként Inputlag-al szerencsére sosem kellet foglalkoznom a leghatékonyabb megoldást használom: CRT monitor :)
Hogy ne csak off legyen belekezdtem ismét egy skinbe, amit rbrből raktam volna át, gondoltam pár perc alatt megvan, de mikor ráraktam a templire elég érdekes irányba állt néhány logó. Nem értettem sosem miért kell egy mappingon bármit is elgörbíteni ami a valóságban egyenes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#30106 Be kell kenni vastagon disznozsirral, az eleg jol osszemossa !:) -
neilszab #30105 És van vmi trükköd rá, hogy ellensúlyozd az alacsony ppi-t? -
#30104 http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl42w705b-201402233639.htm
Nekem ilyen van, csak 32-es és tényleg nagyon super kicsit több, mint karnyújtásnyira ülni tőle. :)) -
#30103 Az szerintem nincs, mert kb az a leggyilkosabb az egeszben :)
-
Pitti #30102 postprocess kinyiffantja nekem is, de én azt nem bánom mert szerencsére nekem nem jönnek be azok az effektek... Nekem sem a cpu sem a kártya nincs húzva, cpu gyári 3600MHz
Amúgy abban sem vagyok már biztos, hogy a tükröződés maxon van-e. Este megnézem...:) -
#30101 nekem 2500k@4200 a cpu, 970 is szénnéhúzva, de mivel vsyncel játszok, így a fix60fps lenne az elvárt - sajnos ez sem teljesül :(
elképzelni nem tudom, hogy megy neked 100at.... (lehet a PP vagy valami más, nálad kikapcsolt effekt ennyit eszik, de nekem az a látvány KELL :) ) -
Solt #30100 Azért vanna kivételek... :)
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2714h.htm -
#30099 THX jó az infó:)
Sajna itthon nem kapni csak usákoknál:) Vizionak van nagy UHD-ja 18ms tud, VIZIO P552ui-B2 és ez TV.
Ár teljesítmény bajnok:) LG 42LB5600 90e bruttó itthon és 27-et tud:)
Én szaladok innen mert Alex megöl:D -
neilszab #30098 Ez egy AMVA paneles 32-es QHD montior, sajnos nem játékra tervezve, pedig ideális kombó lenne a méretei alapján. Az input LAG-ja Leo tester-rel 20,8 ms, kb ugyan annyi mint a Samsung F5000-es TV-émnek, amit direkt ezen paramétere miatt választottam. (ennél csak néhány Sony típus tud jobbat a TV-ék közül)
Ezzel szemben régi a TN monitoromnál 3,1 ms-t mértem, ezt sem a VA, sem az IPS nem tudja egyelőre, talán majd az OLED...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.28. 11:46:53 -
neilszab #30097 Mindent ultrára húzva szerintem nincs olyan gép a földön, ami elviszi az AC-t FHD felbontás felett. De amúgy is értelmetlen, mert van egy csomó olyan effekt (főleg a extra tükröződés és a füst), amik egyrészt semmit nem adnak hozzá a játékélményhez, másrészt felzabálják a géped. A Post Process már ízlés kérdése, van akinek meg számít, de nekem személy szerint semmi extrát nem ad, ha a vezetésre koncentrálok, ellenben én szeretem, ha 100-120 FPS felett vagyok. Ez GTX 970-nel 4K-ban is simán hozható, ha nincs proci limited. De ha meg proci limted van, akkor az ugyan úgy meglesz kisebb felbontásokon is, annak semmi köze a 4K-hoz tapasztalataim szerint.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.28. 11:33:53