Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem bírom ki mert rohadt vicces ....😊) :
Visszakértem a pénzem a Carsból, mert most már aztán tényleg nyilvánvaló, hogy semmi nem lesz benne ami számomra egy fillért is megérne ...jó sok napig semmi hír, se pénz, se egy mail semmi...
Meguntam, írtam egy szép levelet valamelyik staff tagnak, mire vazzeg visszakérdez, hogy ne csak annyit mondjak, hogy nem tetszik, hanem írjam már le pontosan mi nem tetszik ! 😄DDD
Hát mondom nem igaz, hogy még amikor már menekülök belőle még akkor is ezt kell hallgatnom ! 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A birkatömegnek ott lesz a Verdák a Disney-től, mindenben ki lesznek elégítve ...
Aki most az AC-t azért nem használja, mert nem tetszik neki, mert nincs 3d fa, nincsenek esőkarikák a pocsolyában, de amúgy persze fontos neki az autókezelés ....az hazudik ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 14:11:49
Egy xbox one egy jó vga ára, amit akár 5-6 évig hasznász.
Egy forza sokszáz autót, rengeteg pályát, szórakoztató karriert(!!!!!), remek grafikát, optimalizált, fix60 frémes sebességet ad. A maga kategóriájában igen jó termék.
Ezért ezekre szívesen áldozok.
Szívesen áldoztam az alap AC-re, a 10 eurós DLC-re is. Megérték az árukat, mint említettem.
Egy 25 eurós dlc aránytalanul drága lett volna, leírtam miért.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.07. 14:10:37
Forza.
Remélem Kunosék bankot robbantanak a dlcvel, noha ahoz egy szerencsésebben összerakott alapjáték sem ártott volna. Pár nem-szimesnek "sikerült eladnom" a játékot és szinte mind csalódtak - és NEM a nehéz (szimulátor) fizika/irányítás miatt... ők pl már nem potenciális dlc vásárlók, se nem AC2 vevők, pedig lehettek volna, pláne egy ilyen jól árazott kieggel.
Forza.
Valamelyik nap jöttek a hsz-ek sorba, hogy milyen jó a Marcas, meg a Cruze. VSR-es szerveren az elmúlt 1 hétbe mindkettő volt a szerveren, mégse volt fent senki. Csütörtöki meghirdetett fun-on is össz-vissz 2-en.
a többit illetően pedig nekem az jön le h nem ismered a lehetőségeket...nem látod h mi történik a szervereden? miért nem?
Beállítod, adott pálya adott autó, stb, elindítod és megy ....
A ligázás nyilván más dolog, de ott amúgy is kell -gondolom én- az állandó felügyelet .
ezért lenne jó ha legalább a ligavezetők lennének tisztában h mit akarnak és ne olyan dolgokat akarjanak , ami már működik...😊
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 13:56:12
Lehetne és hasznos is lenne egy szerkeszthető rajtrács ( csak példaként ...), de igazából kb a kutyát nem érdekli, néhány ligát kivéve, ahol épp olyan sorozat fut ...
( Persze valszeg ilyenek azért lesznek, ezt csak példaként mondom ...)
annyi a "teher" h leállítod újraindítod már az új paraméterekkel...pofonegyszerű
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.07. 13:46:16
Múltkor volt olyan nekem, hogy elindítottam a szervert pl. hétfőn, szerda este meg csak úgy random összekakilta magát a szerver (mármint nem a gép, hanem maga a program). De ezt meg nem fogom a programra, mert valszeg a mod autó miatt kavaródhatott össze valami.
ha akarom pontosan látom h éppen ki vant fenn a szerveren , multiclassnál éppen milyen autóval , éppen milyen köröket megy stb...
mit szeretnél még látni?
szerveren működnek az admin parancsok , játékosok is szavazhatnak...stb
fun-nál a multiclassos dolog jó lenne ha tényleg gond lenne itt Magyarországon is...de azért akkora tolongfás nem szokott lenni sajnos...ha mégis elfogyna valamelyik választható autó , akkor fél perc alatt át lehet alakítani az igényeknek ...funon amúgy se hal bele az ember ha épp nem ferrarival megy az ember hanem bömbivel...a funok működéséhez pont az kell h az embereknek gyakorlatilag mindegy legyen h épp mi az adott kombó...
Nem baszogatásból írtam, csak a guiból gombnyomásra becsukja meg ujraindítja a szervert dolog már eléggé luxusnak mondható. Amennyiszer újra kell indítani, azt meg tudja tenni a user is. (5 soros automata scriptekről már nem is beszélve, erről eszembe is jutott egy nagyon okos ötlet)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.07. 13:30:46
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 13:19:48
ami jó is meg rossz is ...
Ligáknak rossz, a többségnek viszont istenáldása az egyszerűség ...
szóval: 1. fut a szerver
2. közben átgondolod mit akarsz változtatni és szépen megváltoztatod akár a server launcherben (megy a szerver még mindig) akár konfig fájlban...
3 .leikszekszeled a szervert és duplakattal újraindul a kívánt paraméterekkel...
Nekem qual alatt semmi bajom nem volt a láthatatlan autókkal, vagy a zöld guruló asztalkákkal....box-ba lépéskor, vagy futamra váltáskor úgy is rendeződik.
Túl sok megkötés a jelenlegi rendszerben, elbohóckodni persze mindennel lehet, de a "profi" szinten sok megszokott funkció hiányzik a full-os szervezéshez.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 13:17:45
A ligás haladzsát meg mindenki megoldja ahogy tudja 😊)
Az valóban egy alkalommal kis plusz meló, hogy be kell jelölgetni az autókat-skineket, de aztán egy mentés gomb és onnantól örökre megvan 😊))
Inkább ez mint a kis zöld guruló asztalkák 😊
Ez a pickup/booking dolog is elég zavaró, főleg multiclass fun szervereknél, ahol előre fixálni kell az autókat és festéseket...
Én a maga részéről szerdára nem szervezek semmit, mert szerintem káosz lesz, de csütörtökön rendezünk egy Dream Pack FunRace esetet, azt még nem tudom melyik autókkal, de várjuk a javaslatokat. Ezen a héten is tartottunk fun futamot, ahol be is telt a szerver... de ezekkel az a gond, hogy csak akkor jönnek az emberek, ha előtte azt mindenhol szétkürtölöd a neten, azt meg minden nap nem lehet bírni... és persze mindig mindenki mást akar, ami tegnap jó volt, az ma már nem jó, szóval nem egyszerű ez kérem.. <#vigyor0>#vigyor0> <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 12:54:53
Kipipálom pályát autót, időt a kevéske körülményt, mentés, majd szerv exe ...
ennél mi kell jobb ? 😊
Ez nem lelki válság nálam, mert lehet rosszat mondani, én is tudok, meg szoktam is, hanem egyszerű tény ...😊
..én tartok attól az autótól, én inkább a HistoriX szerű munkát várom a modderektől
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Manapság nem sincs túl sok időm, és sajnos ritkán jutok el odáig, hogy felcsavarom a kormányom és rendesen fel tudok készülni egy megmérettetésre, éppen ezért máshogy közelítem meg a dolgot. Az időkeretet határozom meg, hogy mennyit tudok rászánni és igyekszem annak a hatékonyságát maximalizálni. Már egy jó ideje így csinálom és azt veszem észre, hogy rohamosan fejlődig a kocsi és pálya tanulási készségem, egyre kevesebb idő elég ahhoz, hogy versenyképes legyek egy új kombóval. Persze a dobogóért nem fogok tudni harcba szállni, de ezt eleve elfogadom... de nem is ez a cél, hanem hogy egy jót versenyezzek. És persze egyéni célok is vannak Top15, Top10-be beérni kötött x óra felkészüléssel...
Ami pedig a GT-ét illeti, nekem sem a szívem csücske, de ha erre van legnagyobb igény, akkor ezzel nincs értelme liga szinten szembe menni. De ami viszont jó hír, hogy ezen az autószavazáson most a 93'-as DTM gépek állnak a legjobban, így a következő komolyabb menetet azzal rendezzük, illetve nekem személyes szívügyem a GT Legends örökség továbbvitele, így nagyon bízom benne, hogy a kis Alfa Romeo GTA-hoz is összejön annyi ember, hogy lehessen futni egy jó kis tökös márkakupát. <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 12:43:55
Azt egyáltalán nem kérdőjelezem meg, hogy a PHP-s részéhez ért, nem véletlenül tudta megcsinálni.
@b-type: nyilván nem azt várom el, hogy copy&paste módszerrel csinálják meg ugyanazt, csupán azt, hogy lehetne ezt az egészet valami értelmesebb formába is hozni a jelenlegi állapotánál.
@Jackal: tudsz nekem példát mutatni arra, aki Linux-ot használ a szervergépén? Mert őszinte leszek, én eddig 1 ilyet nem láttam úgy az elmúlt 5-6 évbe...
De mind1 is, nem offolok tovább, meg ne cincáljuk szét a dolgokat még jobban, mert úgy látom, akaratlanul is sikerült beletrancsíroznom 1-2 ember lelkivilágába, mert le mertem azt írni, hogy mi nem tetszik. Ja, és ahogy előttem írták: LEL. Vagyis LOL.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.07. 12:16:27
Biztos ezt a részét is lehet fejleszteni, ha erre-arra van igény, de olyan mint egy másik játék (ami szintén fejlődött), olyan nem lehet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ebben benne van a sajat lamasagi faktorom, de akkor ezekszerint AC hulyebiztos szint :-)
Igaz itt meg a touterrel szivtam, ahhoz kellett segitseg, de azt meg meg soha nem csinaltam...
Itt is ezredekben lehet mérni LOL
Nem hiszem h Kommy 2 hónapig csinálta a PHP-s cuccot,mert úgy tűnik ért hozzá!
A szerverinditas tényleg tok egyszerű és tényleg még Laccoo nak is megy pikk-pakk😊
Biztos lehetne szebb jobb,de minek ezzel tokolni, ha működik egyszerűen,de nagyszerűen 😊
Ha olyan grafikus felület lenne, mint rF-nel, az azert lenne jo, mert villámgyorsan,a szerverablak bezárása nelkul is tudok módosításokat létrehozni a szerveren. Jelenleg ez szamomra kicsit lassú, ahogy van.
Nagyon szep ez a php plugin cucc, de én szemely szerint nem fogok 2 hónapig programozgatni, hogy 4 tesztfutamot igy toljunk le.
Szerintem ennél joval többen is megvettek akkor, bőven...
A vásárlók kisebb része az aki regisztrál egy játék hivatalos fórumán...
Mikor ingyen kaptunk eredetileg DLC -nekem tervezett tartalmakat,akkor is sok volt a felhaborodas, mert mi az h ingyen adnak még 1-2 Lotust... Neki Lambo kell nem Lotus 😊
Aprópénz ! 😛
De lentebb is olvashato: a 10EUR aranyaban sok ezert, de kozben belefer az Xbox One es a Forza vasarlas😊 Vagyis penz van, azzal nincs gond, hanem az "elv" es az "aranyok" elfogadhatatlanok😄
Mas fun f1 lehet hogy szar a mod mentem vele 10 kort ami pont 10 tobb mint a szanalomheegy codifos😊
Ez úgy kb mindenkinek kétszer ennyit is simán megért volna 😊)
Nem tudom te milyen játékokkal játszol, de a szimulátor műfajban 20-25 ajró ennyi minőségi tartalomért nem sok! Licenc díjak, lézer scan, stb. Itt nem arról van szó, hogy az idióta zombis faszsághoz jön a 28. DLC valami lényegtelen baromsággal, hanem tartalom van! DCS-hez 1 gép kerül 40-50 ajróba, és az is egy bugtenger tele hibával. Viszont páratlan... mint ahogy az AC is páratlan ennyiért, úgyhogy a 10 ajrós DLC lézer szkennelt Norddal, plusz ennyi és ilyen autóval ajándék, és számomra jóval többet is megért volna! 😉 Igen, még úgy is, hogy sok a játékban a hiba... 😊
Én személy szerint örülök neki, hogy egyáltalán manapság még foglalkozik valaki szimulátor készítéssel...
www.smart-bus.hu
Nem tudom segít-e valamit, de ezt most találtam.. tipp egy kis Vram errőforrás felszabadításra (ha jól értettem)