Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FFB nem jó a Forza / GTben, a fizika nyilván egy sémára épül ( ami jó, minden OFFnál HC módon lehet csapatni ( gumi is jó ), csak az FFB.... ), de attól még teljesen más vezetni a különböző kategóris gépeket.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezen mindig csodalkozom...Bar nem szamoltam meg, es szemre jo sok van, de a java kb csak toltelek, akar be sem kellene rakni...
Arrol nem beszelek, hogy ahogy en latom mindennek egy fizikyja van, talan csak a loerot atirogatjak.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eventekhez van mar valami cucc, valami genrator ha jol tudo , ha csak az eventeket kevesli valaki.
De ahogy Bgilus irta egy jo karrier nem csak annyi hogy eventek vannak egymas utan rakva.
En legutobb meg Grid1 ben toltam karriert, az akkoriban teljesen jo volt .
mert ez tényleg csak kulimunka és csak idő meg kedv kell hozzá , még szakértelem sem😊
licencdíjak mellett azért kicsit forgathatnának vissza pénzt ilyesmire is...egy rokonnal is megcsináltathatnák😊 vagy egy magyar megcsinálja nekik olcsóért😊
Nem tudom kiknek mutattad meg és miben csalódtak, de a szimes elvárásokat javarészt teljesíti, ráadásul elég baráti áron. 😊 Csak ismételni tudom magam... egy ilyen program, ilyen DLC-vel nekem jóval többet is megért volna, mint az a 30(?)+10 ajró...
A forza meg hasonló programokat szerintem meg hagyjuk... én elhiszem, elfogadom, hogy vannak akiket az kielégít, szórakoztat, de AC-hez hasonlítani... ne már. 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.07. 19:50:16
www.smart-bus.hu
na ott kiválasztottam az e30-as multiclass versenyt...ez már nem lesz egyszerű szerintem ...elolvastam h kanyarokban gyorsabb lehetek stb de azért ez kemény dió lesz úgy érzem😊 egyenesben az e92-k azért mennek mint a golyó😊
egyszer kétszer éreztem h nem lát az AI😊 de azért nem volt olyan vészes...de azért ebben kellene nagyon javulnia szerintem is az AI-nak
egész szórakoztatónak tűnt így beugrálni egyik autóból a másikba...
szerintem a fő gondok: kissé agresszív, nem "lát", ill ami még gond, h sokszor indokolatlanul fékezget, azt is túl hamar - így lazán beelőzöd
Forza.
A forza szinglije egyáltalán nem volt szerintem dögunalom, 20 óra alatt letudtad a fő karriert és kész - a dzsilliónyi eventes táblázaton aranyérmezés, az már igen (a hármast ennek ellenére még kimaxoltam, a négyest kb kétharmadánál feladtam, így is 200 óra feletti időt öltem bele).
Nem értem sokan miért vesznek fikának némi kritikát 😉
Forza.
tehát nem ez a rutin, hogy nekimegyek lenyomom, ha nem akkor nekimegyek 10* és lenyomom száraz cucc.
Kell a hangulat. Hogy hogy érik el nem érdekel, de legyen hangulata. Nem árt nevesített más versenyzők akiknek karaktere van. Nekem mindig a TOCA RD első része az ami beugrik..olyan kell. Ezer éve meglehetett csinálni, meg lehet most is.
Akik pedig kihegyezett online izgalmat akarnak azoknak ott a multi része. Semmi gond, tökre elfér egymás mellett. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És bár tudom: kicsi rá az esély, de a dreampacktól is várom, h esetleg adjon pár új eventet 😊
Forza.
Felbaszta az agyam (nem írom szebben, mert ez írja le jól a tegnapi lelkiállapotom) a baromság, miszerint hajrá dlc, de méginkább hajrá drága dlc. Rühellem az egész intézményesült játékdarabolást és minden hozzá tapsikolót kreténnek tartok (ésmégmielőtt: attól, hogy megvettem a dreampackot még nem fogok örülni a létezésének, pláne nem sajnálkozom rajta, hogy miért nem drágább vagy ad kevesebb tartalmat/van mégjobban feldarabolva, elfogadom hogy rászorul Kunos és ha már rászorul, legalább nem méregdrágán méri - ennyi).
Visszakérdeznék: csak nem egy elborult AC fanbojjal beszélgetek, aki gondolkozás nélkül mindent a kiskedvence elleni támadásnak él meg?
Forza.
a GT meg Forza nem hasonló elveken épiti fel a karriermódját?
először kisebb gyengébb autók , majd egyre komolyabbak stb time attack verseny stb vegyesen?
amúgy most nem is volt olyan szar az AI...mármint nem gyalultak le lépten nyomon...rosszabbra emlékeztem😊
még volt egy egész jó kis csatázásom , oda vissza előzgetésem az Alfas versenyen
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 18:30:22
mi vele a baj amúgy ?egész élvezetes volt eddig...lehet végig is viszem apránként😊 minden nap egy új szintet megcsinálok
Nálam sincs másként, nekem pl. az AI nagyon fontos lenne, és a karriermod..vannak arcok akikkel szívesen mennék online, de az időpont egyeztetés nehéz ügy részemről is. Az AI meg bármikor leakasztható, és feltölthető a rajtrács. Csak jó legyen. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ráadásul a forza singplayere egy olyan dögunalom szar volt,hogy rég láttam már olyat (3.4. résszel mentem sokat)
Nem értem,hogy sokan miért fikázzák az ac-t.Én vagyok annyira igénytelen,hogy minden nap kikapcsolódás gyanánt csapatok pár versenyt.Sajnos nem magyarokkal,de ez nem kirívó példa,hisz ilyenek vagyunk mi magyarok.Van 16 szervezésű liga,mindenki a haverok között a király stb,nem is folytatom.
Sajnos eltűntek a jó kis fun versenyek,vagyis eltűntették..
Videok tucatszamra, ne adj isten tuning, vagyy fejlesztes, autovasarlas, csapathoz igazolasok, ez mind bar nem bonyolult, sok szaz munkaora .
Téged idéztelek. Nem tudtam eldönteni, hogy van pénzed (ezért 120e alatt nem kari a kari), vagy nincs pénzed, hogy sok a 25 euro.
Nem egy befordult pCars fan vagy, aki ide jár trollkodni?
Amennyiben arányokat akarunk, akkor vagy az alapjátékot kellene felvinni 200euro-ra hogy a DLC 10euro legyen, vagy a DLC-nek kellene 1 euro-nak lennie.
Sztem mindkettő rossz, azaz nem kell arányokat felállítani. Egy DLC-nek fent kell tartania a csapatot egy ideig, majd jöhet egy új rész.
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 16:07:10
De azért nem zavarna, ha azokat jobban lemásolta volna a Kunos Simulazioni és "ugyanazt" megkaptam volna ezzel a hihetetlen élvezetes fizikával is. Szerintem egy ilyen karrier összedobása a többi AC feature mellett piti melót jelentett volna....
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.07. 15:57:55
Forza.
Ezek továbbra is videojátékok... lehet persze az online futamokra, bajnokságokra építeni, akkor kapod a garázsszimet vagy a horror drága iracinget. Ez jó?
"Az iR-nek mennyire jó az AI-ja?"
iR mellett még hány szim él meg az onlineonly zárt, havidíjas rendszerből?
Persze elmehet az AC2 irányba... (nélkülem)
"A fotózásban 200000,- -ért olyan obit adnak, amire sokan húzzák a szájukat, amit mindenki elismer az 5-600e FT. Egy össztelós bicikli 500e-től fölfelé, de inkább 800-1M-tól"
Ezeknek mi közük a videojátékokhoz? Miért nem a holdraszállás árához hasonlítod, amellett még olcsóbb lenne egy videojáték 😄
"Ezzek után a 10eurós DLC ár-figyelembe véve a befektetett munkát- viccesen kis összeg."
Két kiló krumpliban is rengeteg a meló, mégse kerül ezrekbe.
"másik ellentmondás, hogy 25euró sok lenne érte, de egy valamire való videó kari 120000,- Ft😊 "
Megint a kérdés - mi köze a vga árának, amit esetleg sokszázan fejlesztenek - egy kis csapat által készített dlchez?
Almát az almához hasonlíts.
"Ami az AI-t illeti, én azért nem akartam megvenni először, mert azt hittem, hogy karrier-lockolós játék. Azoktól az agyam elsül. Versenyt kell nyerni, hogy megkapd a tuning autót...mint oviban😊 Ki a f.szt érdekel, a karrier mód egy szimben? Akkor nyomjátok a NFS-t😊"
Mert neked kötelező lett volna az online HELYETT unlockolni a kocsikat és karriert játszani?
Engem kényszerít bármi, hogy menjenk online?
Hallottál már a választás szabadságáról? Hogy egyik játékelem nem zárja ki a másikat? 😉))
Engem érdekel a karrier - mivel egyedül szeretek játszani, így ad valami célt a körözésnek.
Melyik NFS-ben van AC fizika? (egyébként nyugi, nyomom azokat is)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.07. 15:59:31
Forza.
A 2D fa tényleg sokszor bénán néz ki és mivel a szimulátorokat kivéve már mindenhol a 3D hódít, asszem nem irreális elvárás, hogy itt is legyen olyan 😉 Ettől még nem dobom félre a játékot, te sem, mások viszont esetleg igen, ezért is fontos lenne ebben IS előrelépéni - vevőt hozHAT, pontosabban a szép graf biztosan hoz is (ill. meglátjuk a pcars esetén, ott a promozás eléggé épül a külcsínre is, a Forza/GT szintén nagyrészt erre alapoz).
Szim vs. tömeg - látod, pont ez a gond, hogy nincs precedens a nagyban eladott szimre, ezért kell garázsszimekkel játszadozni 😞
Egyszerűen a szim-fejlesztők betokosodtak és rendre az online-szargrafika-dehácészim kombót tolják, így persze képtelenek kitörni a pártízezres eladásokból, aztán jön a következő kör, ami talán mégrosszabb lesz... (lásd ISI vs. rf1-2)
Változtatni kell(ene/ett volna), hátha, de sajnos az AC is csak féligmeddig hozta, amit vártam - de legalább hozott valamit, ellenben az rf-iracing-raceroom hármassal (utóbbi mondjuk fura egy lény, de ez nem az a topik...).
Forza.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.07. 15:43:47
vágáskezelésre ligafutamokra van fasza objektív megoldás jó pár hónapja...kíváncsi vagyok az 1.1-es megoldásra ezügyben h mi változik...gyanítom h nem lesz olyan jó mint a "kerülő megoldás" 😊
box speciel csoda h egyáltalán van már😊 nem ezt ígérték😊
de nem is olyan rossz h nem lehet előre taktikát állítani...speciel azt én szeretem😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 15:21:52
"Hát engem az azért zavar, hogy a szerverről semmit nem látok abból, mi történik a pályán, hogy egy csomó infó hiányzik a log-ból, nincs szerver replay és belenyúlni sem lehet a dologba, csak ha leállítod, vagy kliens oldalról.."
tisztáztuk h bárki láthat bármit a szerveredről real time is akár...akár a gyári megoldással is
a logból mit akrsz még több adatot?:
teljesség igénye nélkül egy felsorolás:minden egyes köridőket ,aktuális pozíciókat körönként , távolságokat, chat üzeneteket, végeredmény leggyorsabb kör....statisztika a h ki mennyire konzistensz köröket megy stb...
belenyúlni mit akarsz? működnek az admin parancsok, szavazás...ha változtatni akarsz átállítod kedvedre menet közben és amikor neked tetszik kattintasz kettőt és megy a szerver a megfelelő paraméterekkel...goindolatolvasást vársz el vagy mi?
szerverreplay nincs valóban... biztos jó is lenne, de rohadt lényegtelen hisz a kliens oldali replayekből is simán látszik ki lagolt esetleg stb
Online két emberrel nem az igazi, akkor inkább egy jó AI 😊)
Én azt mondom, hogy most is halott a publik, ha lesz AI akkor meg még inkább az lesz, szóval a jó AI létkérdés ebben a játékban 😊)
Mindenki elment ligázni, fun ra nem jönnek, nincs is ezzel baj, csak akkor legyen AI legalább 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 15:02:27
kész csoda, hogy ez is van és a másik, hogy ezt gyakorlatilag egy ember programozta .....
és akkor innentől elég nehéz bármit is Kunos szemére vetni, nincs igazam ? 😊
nekem mindkettő kell, és kész ! 😄D
Illetve remélem az 1.1 majd kihúz pár dolgot a listáról...
Mondjuk ha itt egyszer jó és viszonylag élvezetes Ai élesz ,akkor reszeltek a funnak, mert sokaknak nem fog hiányozni a törés-zúzás, meg az állandó hisztéria aki mikor mit indítson, indíthat, de az anyádnak szervezel ránk stb ...gyerekes dolog 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 14:45:57
a gyári megoldás is működik az egyszerű ember számára ...ligák azt nem szeretik mert saját dizájn szeretnek...
mi a gond?
AC pont az a cím ami próbál kitörni a szimes kliséből. Nem ótvar, nem igénytelen, nem elhanyagolt. Masszív gyári taralom, single, multi, folyamatos támogatás. Minden benne van ami kell egy AUTÓS játékba.
Tömegeket meg tartalommal és jól működő funkciókkal lehet megnyerni aminek szerves rész a karrier és az AI elleni versenyzés is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 14:41:40
Régóta vagyok az műfajban, ha valamit realisztikusra lehet rakni, és valóban az is ( mert sok játékban azért ezek csak szavak, meg egy gomb a menüben...) akkor arra rakják, és ha nem megy akkor szar a játék mert szar a gumi, csúszik az autó ...
Autósjáték az manapság ilyen: legyen csilli-villi a többi nem számít ....Még a codemasters F1 szint is sok a legtöbb usernek ....
Kivéve ha szájalni kell , hogy neki mennyire KELL egy realisztikus fizika ....mert akkor rögtön mindenkinek hc szim kell !
Szóval ha a tömegek vennék, az bizony zavarna, mert azt jelentené, hogy még véletlenül sem szimulátor készült 😊))
Meg mondjuk pont jónak mondod, mikor legutóbb ment a vita a konzolos topikban , amit én is láttam, hogy mekkora gagyi már AC-ban a 2.5 D-s fa, Carsban bezzeg 3d, sokkal jobb játék .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 14:35:04
Alexease-t kell megkérdezni h miért tűnt el (lehet írta csak nem követtem a topicot)
meg persze van más megoldás is... pl strackert elindítod a servered mellett és annak a honlapján is simán látod h ki vant épp fent...
vagy akár simán beírod a böngésződbe az IP-d és lekéred amit akarsz😊
isten me4nts h a DOS ablakot kelljen bogarászni😊
Forza.
Amúgy stílusosan hagytam ott az egészen, négy-öt év alatt egy hozzászólásom volt, mikor nagy büszkén kijött az új "FFB2-jük, hogy (kb) : mi ez a szar ???? 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 14:27:48
Én nem tudom te hogy indítasz szervert, de nálam egy kis parancssorban futnak a betűk mint a mátrix-ban, persze abból is ki lehet bogarászni, de mivel mi eleve fájlba mentjük a log-ot, így semmit nem ír ki az ablak, ilyenkor a fájlt kell külön megnyitnom. Én most a gyári megoldásokról beszélek, de persze lehet valami elkerülte a figyelmemet. És sokszor van, hogy úgy kezelem a szervert, hogy a versenyen én magam nem veszek részt, így értelem szerűen a kliensbe nem akarok belépni, eleve a szerver egy külön gépről fut egy szerverteremben.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 14:22:34