Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Meg maghajtást, meg nagyon sok mindent, mert az autók pont annyira állíthatóak mint az életben és minden autó alaktrészenként ismósodítható.

Az FFB nem jó a Forza / GTben, a fizika nyilván egy sémára épül ( ami jó, minden OFFnál HC módon lehet csapatni ( gumi is jó ), csak az FFB.... ), de attól még teljesen más vezetni a különböző kategóris gépeket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Gyreknek megvan a Forza 4, de eza 3-400 kocsi valahogy ne jon at ...
Ezen mindig csodalkozom...Bar nem szamoltam meg, es szemre jo sok van, de a java kb csak toltelek, akar be sem kellene rakni...
Arrol nem beszelek, hogy ahogy en latom mindennek egy fizikyja van, talan csak a loerot atirogatjak.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem, nem vagyok fun boy. Csak furcsálom, hogy ugyan azt a szimet toljuk, és én (meg még sokan mások) úgy állunk fel vasárnap esténként verseny után, hogy de jó volt, és örülünk az AC-nak, sokan meg egyfolytában csak sírnak, hogy ez nem jó, az nem jó, túl drága, túl olcsó stb. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet örülni annak, ami van, vagy elmenni nitrós autósat játszani. De nekem mindegy, csak ahogy a rally.hu fórumot sikerült, remélem ezt is sikerül visszaterelni normális kerékvágásba, és a modokról meg festésekről olvasni, nem az állandó sírásról. További jó SZIMezést.<#integet2><#smile>
lac coo
Egy ember kodol mindent 😊)
Eventekhez van mar valami cucc, valami genrator ha jol tudo , ha csak az eventeket kevesli valaki.
De ahogy Bgilus irta egy jo karrier nem csak annyi hogy eventek vannak egymas utan rakva.

En legutobb meg Grid1 ben toltam karriert, az akkoriban teljesen jo volt .

barcalaci84
erre tényleg felvehetnének egy embert h ilyesmivel foglalkozzon😊
mert ez tényleg csak kulimunka és csak idő meg kedv kell hozzá , még szakértelem sem😊
licencdíjak mellett azért kicsit forgathatnának vissza pénzt ilyesmire is...egy rokonnal is megcsináltathatnák😊 vagy egy magyar megcsinálja nekik olcsóért😊
Piti? 😄 Te láttál már egy ilyen DCS modult? 😄 Arty bazzeg... sok dologban egyetértünk, de amihez nem értesz... érted? 😉 A szimulátorok (főleg a repszimek) nem azért nem fogynak milliós példányszámban mert drágák, hanem azért mert réteg igényeket elégítenek ki. Rendszerint pár fős csapatok fejlesztik őket, pár ezer, pár tízezer embernek világszerte! Átlag PC gémer majd rászán neked heteket arra, hogy egy rampstartot begyakoroljon? 😊 Ezekből a programokból akkor sem fogyna több, ha ingyen lenne... 😊 A grafika olyan amilyen, mivel nincs pénzük programozó hegyekre, vagy fizetős engine-re... rendre saját fejlesztésű motorokkal dolgoznak, és a grafika mellett kell erőforrás a fizikára, látótávra is... nem egy csőben játszódó csili-vili scriptelt fosról van szó... 😉

Nem tudom kiknek mutattad meg és miben csalódtak, de a szimes elvárásokat javarészt teljesíti, ráadásul elég baráti áron. 😊 Csak ismételni tudom magam... egy ilyen program, ilyen DLC-vel nekem jóval többet is megért volna, mint az a 30(?)+10 ajró...

A forza meg hasonló programokat szerintem meg hagyjuk... én elhiszem, elfogadom, hogy vannak akiket az kielégít, szórakoztat, de AC-hez hasonlítani... ne már. 😊

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.07. 19:50:16

www.smart-bus.hu

barcalaci84
hát ma megcsináltam az első részt fiatos cuccokat meg az alfakat...mehetek a bmw-s versenyekre😊
na ott kiválasztottam az e30-as multiclass versenyt...ez már nem lesz egyszerű szerintem ...elolvastam h kanyarokban gyorsabb lehetek stb de azért ez kemény dió lesz úgy érzem😊 egyenesben az e92-k azért mennek mint a golyó😊

egyszer kétszer éreztem h nem lát az AI😊 de azért nem volt olyan vészes...de azért ebben kellene nagyon javulnia szerintem is az AI-nak

egész szórakoztatónak tűnt így beugrálni egyik autóból a másikba...
arty
1.1-ig várj már, ha eddig nem kezdtél bele 😊 állítólag sokat javítottak rajta... najó, valamennyit legalábbis tuti 😄

szerintem a fő gondok: kissé agresszív, nem "lát", ill ami még gond, h sokszor indokolatlanul fékezget, azt is túl hamar - így lazán beelőzöd

Forza.

arty
Forzához is voltak dlck (1500-2000ft / 10 autó - én mindig féláras leárazásokkor vásárolgattam), viszont szerintem az alapból meglévő 3-400 kocsi mellé az ember kevésbé igényli a továbbiakat. (az is igaz, h értelmük sem volt sok a külsőn túl, hiszen közel sem volt 1-1 autónak olyan személyisége, mint assettoban - nehéz is lett volna ilyen mennyiségtől elvárni)

A forza szinglije egyáltalán nem volt szerintem dögunalom, 20 óra alatt letudtad a fő karriert és kész - a dzsilliónyi eventes táblázaton aranyérmezés, az már igen (a hármast ennek ellenére még kimaxoltam, a négyest kb kétharmadánál feladtam, így is 200 óra feletti időt öltem bele).

Nem értem sokan miért vesznek fikának némi kritikát 😉

Forza.

b-type
Nekem a hangulat hiányzik a karrier részből. tesztvezetés, majd ajánlatok ide-oda, amiket elfogadsz.. én bírom az ilyeneket, szériaközeli sorozatokban idényszereplés, meghívásos események, fejlettebb autóknál fejlettebb setup magyarázat, oktatással a telemetriához.
tehát nem ez a rutin, hogy nekimegyek lenyomom, ha nem akkor nekimegyek 10* és lenyomom száraz cucc.
Kell a hangulat. Hogy hogy érik el nem érdekel, de legyen hangulata. Nem árt nevesített más versenyzők akiknek karaktere van. Nekem mindig a TOCA RD első része az ami beugrik..olyan kell. Ezer éve meglehetett csinálni, meg lehet most is.
Akik pedig kihegyezett online izgalmat akarnak azoknak ott a multi része. Semmi gond, tökre elfér egymás mellett. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
Tehát te is azt mondod, amit én: egy ember 1-2 hónapnyi idejét igazán rááldozhatták volna 😉 Az a teljes feljesztési időből nem hiszem, hogy sok volna. Ha meg mégis, akkor legalább pár hetet... mert ami most van, azt szerintem max. pár nap alatt hányták össze - és még ezzel is elég jól elvagyok, de jól esett volna, ha valóban minden eventcsoport előtt van kedvcsináló video, picit kreatívabb a körítés, változatos skinekkel megy az AI.

És bár tudom: kicsi rá az esély, de a dreampacktól is várom, h esetleg adjon pár új eventet 😊

Forza.

arty
Csúcskártya 180-500e (980/titán), alatta 80-110e a következő határ (290/970) - ezekre gondoltam mint jók (tudod, legjobb alatt van a "jó"😉, következő lépcső az 50-70ezres szint, ami a középkategória, az alatt pedig alsőközép és alsó kategória, stb. Tehát pl 80-110ezerért lőhető egy 970 és/vagy egy xboxone, erről írtam én. Sehol nem mondtam értékítéletet a 120ezres videokártyákról, miszerint csak azok használata volna üdvözítő - ezt max te és talán alexease látta bele 😉

Felbaszta az agyam (nem írom szebben, mert ez írja le jól a tegnapi lelkiállapotom) a baromság, miszerint hajrá dlc, de méginkább hajrá drága dlc. Rühellem az egész intézményesült játékdarabolást és minden hozzá tapsikolót kreténnek tartok (ésmégmielőtt: attól, hogy megvettem a dreampackot még nem fogok örülni a létezésének, pláne nem sajnálkozom rajta, hogy miért nem drágább vagy ad kevesebb tartalmat/van mégjobban feldarabolva, elfogadom hogy rászorul Kunos és ha már rászorul, legalább nem méregdrágán méri - ennyi).

Visszakérdeznék: csak nem egy elborult AC fanbojjal beszélgetek, aki gondolkozás nélkül mindent a kiskedvence elleni támadásnak él meg?

Forza.

Krunky
Tökéletesen egyetértek!
barcalaci84
mármint azon kívül😊
a GT meg Forza nem hasonló elveken épiti fel a karriermódját?
először kisebb gyengébb autók , majd egyre komolyabbak stb time attack verseny stb vegyesen?

amúgy most nem is volt olyan szar az AI...mármint nem gyalultak le lépten nyomon...rosszabbra emlékeztem😊
még volt egy egész jó kis csatázásom , oda vissza előzgetésem az Alfas versenyen
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 18:30:22
lac coo
Leginkább az a baj, hogy rohadt szar az AI 😊)

barcalaci84
elkezdtem a karriert😊
mi vele a baj amúgy ?egész élvezetes volt eddig...lehet végig is viszem apránként😊 minden nap egy új szintet megcsinálok
lac coo

b-type
Biztos hogy nem, egyszerűen másként nézi.
Nálam sincs másként, nekem pl. az AI nagyon fontos lenne, és a karriermod..vannak arcok akikkel szívesen mennék online, de az időpont egyeztetés nehéz ügy részemről is. Az AI meg bármikor leakasztható, és feltölthető a rajtrács. Csak jó legyen. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Végigolvastam az egész napot...de őszintén fingom sincs arról,hogy miről megy a vita.Az ac nem egy forza vagy egy gt.Ez van,engem pl nem zavar.A dlc amiben van egy lézerszkennelt nord + jópár autó csak 10 Eur.Ez sem zavar.Ha már felvetődött a forza,ott mit adtak 10 Euróért?Vicces autócsomagokat,amiben jóesetben volt 1-2 kívánatosabb gép,de általában majdnem annyi sem.Mert miután megvetted a játékot 10000-12000 ért,rögtön jöttek a dlc-k nem is kevés pénzért.Persze pálya szinte egyben sem volt ahogy emlékeimben turkálok.Mire meglett minden ,benne volt vagy 22000-26000 be. (már akinek,mert én 3 forintot nem adtam érte,még a játék végén meghelenő hűdekihagyhatatlanmindenbennevandlc csomagért sem)
Ráadásul a forza singplayere egy olyan dögunalom szar volt,hogy rég láttam már olyat (3.4. résszel mentem sokat)
Nem értem,hogy sokan miért fikázzák az ac-t.Én vagyok annyira igénytelen,hogy minden nap kikapcsolódás gyanánt csapatok pár versenyt.Sajnos nem magyarokkal,de ez nem kirívó példa,hisz ilyenek vagyunk mi magyarok.Van 16 szervezésű liga,mindenki a haverok között a király stb,nem is folytatom.
Sajnos eltűntek a jó kis fun versenyek,vagyis eltűntették..
lac coo
Karrier az kulikmunka.
Videok tucatszamra, ne adj isten tuning, vagyy fejlesztes, autovasarlas, csapathoz igazolasok, ez mind bar nem bonyolult, sok szaz munkaora .

"másik ellentmondás, hogy 25euró sok lenne érte, de egy valamire való videó kari 120000,- Ft😊 "

Téged idéztelek. Nem tudtam eldönteni, hogy van pénzed (ezért 120e alatt nem kari a kari), vagy nincs pénzed, hogy sok a 25 euro.

Nem egy befordult pCars fan vagy, aki ide jár trollkodni?
b-type
két kiló krumpliban mi munka van?..fél óránként újraterem és nem kell hozzá craftolni semmit. <#idiota>
Amennyiben arányokat akarunk, akkor vagy az alapjátékot kellene felvinni 200euro-ra hogy a DLC 10euro legyen, vagy a DLC-nek kellene 1 euro-nak lennie.
Sztem mindkettő rossz, azaz nem kell arányokat felállítani. Egy DLC-nek fent kell tartania a csapatot egy ideig, majd jöhet egy új rész.

barcalaci84
eljön majd a te időd is szerintem...a karrierrel az a baj h fejlesztői szempontból rém unalmas , ellenben időigényes meló...remélhetőleg 1.1-gyel valóban javul majd sokat az AI és tényleg csak össze kell állítani h milyen események legyenek...talán modderek csinálgatnak is majd , mert tényleg pofon egyszerű összerakosgatni pl egy multiclassos fasza bajnokságot AI ellen...gyak bárki meg tudja csinálni , csak ötlet kell , meg kis kedv😊

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 16:07:10
arty
Szerencsére én igénytelenebb vagyok nálad és így el tudok lenni egy forzával, gran turismoval is, azok valamennyire kielégítik a karrierigényem 😊

De azért nem zavarna, ha azokat jobban lemásolta volna a Kunos Simulazioni és "ugyanazt" megkaptam volna ezzel a hihetetlen élvezetes fizikával is. Szerintem egy ilyen karrier összedobása a többi AC feature mellett piti melót jelentett volna....
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.07. 15:57:55

Forza.

arty
"Pörögtök ezen az AI dolgon, de egy szimulátornak nem ez a dolga, hanem, hogy online futamokat, bajnokságokat lehessen vele indítani."

Ezek továbbra is videojátékok... lehet persze az online futamokra, bajnokságokra építeni, akkor kapod a garázsszimet vagy a horror drága iracinget. Ez jó?

"Az iR-nek mennyire jó az AI-ja?"

iR mellett még hány szim él meg az onlineonly zárt, havidíjas rendszerből?
Persze elmehet az AC2 irányba... (nélkülem)

"A fotózásban 200000,- -ért olyan obit adnak, amire sokan húzzák a szájukat, amit mindenki elismer az 5-600e FT. Egy össztelós bicikli 500e-től fölfelé, de inkább 800-1M-tól"

Ezeknek mi közük a videojátékokhoz? Miért nem a holdraszállás árához hasonlítod, amellett még olcsóbb lenne egy videojáték 😄

"Ezzek után a 10eurós DLC ár-figyelembe véve a befektetett munkát- viccesen kis összeg."

Két kiló krumpliban is rengeteg a meló, mégse kerül ezrekbe.

"másik ellentmondás, hogy 25euró sok lenne érte, de egy valamire való videó kari 120000,- Ft😊 "

Megint a kérdés - mi köze a vga árának, amit esetleg sokszázan fejlesztenek - egy kis csapat által készített dlchez?
Almát az almához hasonlíts.

"Ami az AI-t illeti, én azért nem akartam megvenni először, mert azt hittem, hogy karrier-lockolós játék. Azoktól az agyam elsül. Versenyt kell nyerni, hogy megkapd a tuning autót...mint oviban😊 Ki a f.szt érdekel, a karrier mód egy szimben? Akkor nyomjátok a NFS-t😊"

Mert neked kötelező lett volna az online HELYETT unlockolni a kocsikat és karriert játszani?
Engem kényszerít bármi, hogy menjenk online?
Hallottál már a választás szabadságáról? Hogy egyik játékelem nem zárja ki a másikat? 😉))

Engem érdekel a karrier - mivel egyedül szeretek játszani, így ad valami célt a körözésnek.
Melyik NFS-ben van AC fizika? (egyébként nyugi, nyomom azokat is)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.07. 15:59:31

Forza.

arty
Igazad van, van aki hácén akar menni gamepaddal ill. akár billentyűzettel is és utána a játékot szidja, de nem mindenki ilyen, szerencsére.

A 2D fa tényleg sokszor bénán néz ki és mivel a szimulátorokat kivéve már mindenhol a 3D hódít, asszem nem irreális elvárás, hogy itt is legyen olyan 😉 Ettől még nem dobom félre a játékot, te sem, mások viszont esetleg igen, ezért is fontos lenne ebben IS előrelépéni - vevőt hozHAT, pontosabban a szép graf biztosan hoz is (ill. meglátjuk a pcars esetén, ott a promozás eléggé épül a külcsínre is, a Forza/GT szintén nagyrészt erre alapoz).

Szim vs. tömeg - látod, pont ez a gond, hogy nincs precedens a nagyban eladott szimre, ezért kell garázsszimekkel játszadozni 😞
Egyszerűen a szim-fejlesztők betokosodtak és rendre az online-szargrafika-dehácészim kombót tolják, így persze képtelenek kitörni a pártízezres eladásokból, aztán jön a következő kör, ami talán mégrosszabb lesz... (lásd ISI vs. rf1-2)

Változtatni kell(ene/ett volna), hátha, de sajnos az AC is csak féligmeddig hozta, amit vártam - de legalább hozott valamit, ellenben az rf-iracing-raceroom hármassal (utóbbi mondjuk fura egy lény, de ez nem az a topik...).

Forza.

Ne fogd vissza magad 😊
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.07. 15:43:47
barcalaci84
szeretnék én is felvezető kört, rajtrács szerkesztést, normális spectator módot...
vágáskezelésre ligafutamokra van fasza objektív megoldás jó pár hónapja...kíváncsi vagyok az 1.1-es megoldásra ezügyben h mi változik...gyanítom h nem lesz olyan jó mint a "kerülő megoldás" 😊

box speciel csoda h egyáltalán van már😊 nem ezt ígérték😊
de nem is olyan rossz h nem lehet előre taktikát állítani...speciel azt én szeretem😊

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 15:21:52
barcalaci84
Szabi !én erre reagáltam most:
"Hát engem az azért zavar, hogy a szerverről semmit nem látok abból, mi történik a pályán, hogy egy csomó infó hiányzik a log-ból, nincs szerver replay és belenyúlni sem lehet a dologba, csak ha leállítod, vagy kliens oldalról.."

tisztáztuk h bárki láthat bármit a szerveredről real time is akár...akár a gyári megoldással is
a logból mit akrsz még több adatot?:
teljesség igénye nélkül egy felsorolás:minden egyes köridőket ,aktuális pozíciókat körönként , távolságokat, chat üzeneteket, végeredmény leggyorsabb kör....statisztika a h ki mennyire konzistensz köröket megy stb...

belenyúlni mit akarsz? működnek az admin parancsok, szavazás...ha változtatni akarsz átállítod kedvedre menet közben és amikor neked tetszik kattintasz kettőt és megy a szerver a megfelelő paraméterekkel...goindolatolvasást vársz el vagy mi?

szerverreplay nincs valóban... biztos jó is lenne, de rohadt lényegtelen hisz a kliens oldali replayekből is simán látszik ki lagolt esetleg stb

lac coo
Most nincs AI, de most sem megyek, mert hová mennék ,? 😊
Online két emberrel nem az igazi, akkor inkább egy jó AI 😊)
Én azt mondom, hogy most is halott a publik, ha lesz AI akkor meg még inkább az lesz, szóval a jó AI létkérdés ebben a játékban 😊)

Mindenki elment ligázni, fun ra nem jönnek, nincs is ezzel baj, csak akkor legyen AI legalább 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 15:02:27

Hasonlóan gondoljuk egyébként, csak Te is mondod, ha lesz jó AI, akkor nem jössz, mert inkább a géppel küzdesz. Nekem ez nem tetszik. Ha szim, akkor küzdjünk egymással😊
lac coo
sok a hiány, de ugye ilyenkor eszünkbe jut két dolog.
kész csoda, hogy ez is van és a másik, hogy ezt gyakorlatilag egy ember programozta .....
és akkor innentől elég nehéz bármit is Kunos szemére vetni, nincs igazam ? 😊

lac coo
De nem online helyett kell, hanem az mellé .
nekem mindkettő kell, és kész ! 😄D

Lehet egy kicsit nyersen fogalmaztam. Igen, kellenek ezek a dolgok ahhoz, hogy eladható legyen széles körben, de aki szimulátorozni akar, és mások ellen harcolni online futamokon, azoknak nem okvetlenül a karrier mód, és a jó AI a mindenük. Én kb. 2x mentem AI ellen, egyszerűen nem látom értelmét. Megyek este Cipurral, vagy Laccooval, látom, hogy itt gyorsabb, ott lassabb, lehet tanulni. De egy AI ellen mit tanuljak? Ezen kívül a "széles körnek" köszönhetően megy a sírás, hogy mennyi kretén van a szervereken, gyakorlatilag szét trollkodják a futamokat. Akkor egy normális szimesnek kellenek ezek az emberek? Tudom nehéz ez a dolog, de az iR úgy tűnik a bonyolultsága és drágasága ellenére is működik. Ha az AC is akar hosszú távon ilyen sikereket, akkor nem ezekre a anti-szimesekre kellene építenie. Szerintem. Na, értitek 😊
Szerver replay, szabad autóválasztás, kötött nézet beállítás, értelmes vágás kezelés, normális log, normális futam kezdési metódus, normális futam lezárási metódus, normális box kezelés, stb... készül a lista a háttérben. Szerintem ezt itt most hagyjuk abba, valamelyik nap megkereslek személyesen és megmutatom, hátha van köztük olyan, amire te már tudsz megoldást...

Illetve remélem az 1.1 majd kihúz pár dolgot a listáról...

lac coo
Karrier az jó, csak sajnos nekem még nem adatott meg hogy jó fizikához adtak volna értelmes karriert is 😊)

lac coo
Nem jobb, vagy rosszabb, az is kell, jó dolog, ennyi 😊)
Mondjuk ha itt egyszer jó és viszonylag élvezetes Ai élesz ,akkor reszeltek a funnak, mert sokaknak nem fog hiányozni a törés-zúzás, meg az állandó hisztéria aki mikor mit indítson, indíthat, de az anyádnak szervezel ránk stb ...gyerekes dolog 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 14:45:57

barcalaci84
akkor mi a probléma? mit hiányolsz tulajdonképpen?azt mondtad nem tudod mi folyik a szervereden...
a gyári megoldás is működik az egyszerű ember számára ...ligák azt nem szeretik mert saját dizájn szeretnek...
mi a gond?
Totti5
"Ki a f.szt érdekel, a karrier mód egy szimben? Akkor nyomjátok a NFS-t😊"

AC pont az a cím ami próbál kitörni a szimes kliséből. Nem ótvar, nem igénytelen, nem elhanyagolt. Masszív gyári taralom, single, multi, folyamatos támogatás. Minden benne van ami kell egy AUTÓS játékba.

Tömegeket meg tartalommal és jól működő funkciókkal lehet megnyerni aminek szerves rész a karrier és az AI elleni versenyzés is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem butaság. Miért nem jössz Seatozni, ott lehet harcolni. Vagy nem jók voltak a Nissanos esték? Jobb az AI ellen?
Ezekkel tisztában vagyok, a mi holnapunk is kiírja, mi újság éppen a szerveren. Mint én is mondtam, kerülő megoldás majdnem mindenre van, csak jó lenne, ha nem kéne ezekkel folyamatosan szórakozni, hogy összeálljon az a minimum, amit alapból elvárnánk.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 14:41:40

lac coo
Na itt egy másik butaság... 😄D

Pörögtök ezen az AI dolgon, de egy szimulátornak nem ez a dolga, hanem, hogy online futamokat, bajnokságokat lehessen vele indítani. Az iR-nek mennyire jó az AI-ja? Nincs itt annyira sok minden, ami hátráltatná ezt a szimet, az 1.1-ben sok minden benne lesz már. Ami az árakat illeti, alapvetően nem itthonra vannak kitalálva, hanem nyugat európába, usába. A fotózásban 200000,- -ért olyan obit adnak, amire sokan húzzák a szájukat, amit mindenki elismer az 5-600e FT. Egy össztelós bicikli 500e-től fölfelé, de inkább 800-1M-tól. Ezzek után a 10eurós DLC ár-figyelembe véve a befektetett munkát- viccesen kis összeg. A másik ellentmondás, hogy 25euró sok lenne érte, de egy valamire való videó kari 120000,- Ft😊 Ami az AI-t illeti, én azért nem akartam megvenni először, mert azt hittem, hogy karrier-lockolós játék. Azoktól az agyam elsül. Versenyt kell nyerni, hogy megkapd a tuning autót...mint oviban😊 Ki a f.szt érdekel, a karrier mód egy szimben? Akkor nyomjátok a NFS-t😊
lac coo
Ez egy hazugság !
Régóta vagyok az műfajban, ha valamit realisztikusra lehet rakni, és valóban az is ( mert sok játékban azért ezek csak szavak, meg egy gomb a menüben...) akkor arra rakják, és ha nem megy akkor szar a játék mert szar a gumi, csúszik az autó ...

Autósjáték az manapság ilyen: legyen csilli-villi a többi nem számít ....Még a codemasters F1 szint is sok a legtöbb usernek ....
Kivéve ha szájalni kell , hogy neki mennyire KELL egy realisztikus fizika ....mert akkor rögtön mindenkinek hc szim kell !

Szóval ha a tömegek vennék, az bizony zavarna, mert azt jelentené, hogy még véletlenül sem szimulátor készült 😊))

Meg mondjuk pont jónak mondod, mikor legutóbb ment a vita a konzolos topikban , amit én is láttam, hogy mekkora gagyi már AC-ban a 2.5 D-s fa, Carsban bezzeg 3d, sokkal jobb játék .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 14:35:04

arty
?

Forza.

barcalaci84
hát pl itt sg-n a bannerban is simán láttam h ki van akár a ti szerveeiteken , meg a laccoo-én 😊 stb
Alexease-t kell megkérdezni h miért tűnt el (lehet írta csak nem követtem a topicot)
meg persze van más megoldás is... pl strackert elindítod a servered mellett és annak a honlapján is simán látod h ki vant épp fent...
vagy akár simán beírod a böngésződbe az IP-d és lekéred amit akarsz😊

isten me4nts h a DOS ablakot kelljen bogarászni😊
arty
Ha tömegek vennék és a tömeg pénzéből kapnál te is több tartalmat, szebb kivitelezést, az gondolom azért nem zavarna 😊 Sosem értettem, miért nem próbálták pl. az rfactort eladni a szimeseken túl "mindenkinek"... könnyedén le lehetett egyszerüsíteni, könnyíteni olyan szintre, amivel egy codemasters játékokon szocializálódó ember is elvan. És szerintem mindehez egy könnyedebb karriert kellett volna betenni... (álá GT Legends, ami számomra az etalon a mai napig: jó szimes alapok, korában korrekt külcsín, élvezetes pénz és autógyűjtögetős karrier - már csak valahogy a tömegek részére is marketingelni kellett volna)

Forza.

lac coo
Válaszoltam, hogy küldjék a pénzt, ne próbálkozzanak, aztán ennyi 😊 Másnap megjött a lóvé ....

Amúgy stílusosan hagytam ott az egészen, négy-öt év alatt egy hozzászólásom volt, mikor nagy büszkén kijött az új "FFB2-jük, hogy (kb) : mi ez a szar ???? 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.07. 14:27:48

BooMiller
"Egy xbox one egy jó vga ára, amit akár 5-6 évig használsz." ez egy kicsit erős volt😊))

Nálunk volt már ilyen probléma, hogy egyik autó elfogyott a másik meg a kutyának sem kellett... és minél több olyan gyári, vagy add-on autó érkezik, amik egymással összeereszthetők, annál nagyobb a probléma, 3 féle autó felett ez már borítékolható gubanc.

Én nem tudom te hogy indítasz szervert, de nálam egy kis parancssorban futnak a betűk mint a mátrix-ban, persze abból is ki lehet bogarászni, de mivel mi eleve fájlba mentjük a log-ot, így semmit nem ír ki az ablak, ilyenkor a fájlt kell külön megnyitnom. Én most a gyári megoldásokról beszélek, de persze lehet valami elkerülte a figyelmemet. És sokszor van, hogy úgy kezelem a szervert, hogy a versenyen én magam nem veszek részt, így értelem szerűen a kliensbe nem akarok belépni, eleve a szerver egy külön gépről fut egy szerverteremben.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.07. 14:22:34