42876
-
mumus70 #41674 -
Indi69 #41673 Ok figyelek :) Már szét állítgattam az agyam, kezdek megőrülni -
#41672 pont neked érheti meg leginkább ;)
eleve "komolyan veszed a témát", hiszen nem lenne fanateced, ha nem így lenne
ergo v2.5-öt eladod és veszed a bázist, minden más már ott az asztalodon ... -
#41671 Az valami hw beállítás lesz szerintem .... -
#41670 Az FFB-nek a fekerzekenyseghez?! :)
Alapbol logikusan fekero es fekero elosztas.
De a fekezes kismillio egyebtol is fugg. Openwheel vagy kasztnis? Mennyi aero van rajta (elol/hatul)? Stabilitasnal sokat szamit a camber es a toe (ha lehet allitani). De meg a caster is. Meg persze bemeneti fekezesnel a diffi. Es meg a guminyomas is, foleg az elso-hatso tengely kulonbsege. A lengescsilapitokat mar nem is irom:D Es ez mind erosen auto fuggo is. -
Indi69 #41669 Köszi, olvasgattam kicsit. Úgy néz ki, hogy az FFB-hez van sok köze. Állítgatom most
-
#41668 Pl fekero elosztasa eleg lenyeges. -
Indi69 #41667 Sziasztok, féktávon mitől lesz stabil vagy instabil az autó. Illetve logi dfgt kormányom van és a fék nagyon érzékeny. Kanyar bejárat és kanyar közben nem is tudok fékezni, tudom, hogy előtte kell fékezni de picit lassítani tudni kéne. -
#41666 Én egy v2.5-öt tekergetek, nekem nem éri meg :) És akkor ugye még csak egy bázisról beszélünk, ha valaki most tér át Fanatecre kell még egy perec meg egy pedál mindenképp, ami megint nem kevés pénz. Telefonról ne beszéljünk, soha nem adnék ki annyi pénzt egy telóért, amit 2 év múlva cserélhetnék le megint :) Egyébként teljesen igazad van, nézőpont kérdése. A kocsim tönkrement egy éve, nem érte már meg megcsináltatni, túl sokba került volna. Persze elkezdtem nézelődni, hogy mit kéne venni. Aztán rájöttem, hogy felesleges az autó csak azért, hogy azzal járjak dolgozni, meg hétvégenként elmenjek muterékhoz. Na azóta tudok félretenni mióta nincs kötelező biztosítás, súlyadó, szervíz meg tankolás. Jó nekem a bringa is :) -
goldboy #41665 Én már egy jó ideje gyűrőm ezt a VR-DD vonalat, és azt kell mondjam sok dologban igaza van Thomasnak itt a videóban, a kis Mige is elég mindenre, a 15Nm is valószínű elég lesz a felhasználók 99%-nak, nem is az erő a legfontosabb, hanem a sebesség és a precizitás amit egy
DD kormány vissza tud adni, rengeteg olyan apró részlet van ami egy szíjas kormányon egyszerűen nem jön át, s mivel ez a Fanatec őkoszisztéma
része lesz sajnos az árazás is rendben van. Ha nem lesznek minőségi problémák az elején, akkor ez egy piacképes termék. -
MasterMason #41664 Igazából ez nézőpont kérdése, ha szeretsz szimulátorokkal játszani, sokat is játszol és van pénzed is, akkor megéri. Akinek valamelyik pont a három felsorolt közül nem áll fenn annak nyilván nem éri meg... Persze 999 euró nem kevés pénz, de az már nem sokkal több mint egy jobb telefon.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.21. 22:28:49 -
#41663 Nem, nem ér :) -
MasterMason #41662 Upsz. Fanatec DD1 1000 euró! Annyit megér!...
-
Morgolodo #41661 Ahogy jött fel a nap, a párás aszfalton rögtön meg is csúszott. -
GeriDoc #41660 AC napszakváltás.:) -
#41659 Ez a Sim-plicity sem tűnik rosznak 200 ezerért, de itt még kell perec hozzá. Szerintem egy DD 10nm nekem elég is lenne. :D
Utoljára szerkesztette: TeeBeee, 2018.07.20. 17:01:17 -
#41658 Nagyon bosszanto a catherham , meg az f3-as sincs optimalizalva, mig gyari tartalmakkal rohogve megyek 20+ autokkal versenyeket, ugyanazon a beallitassal az elobbinel mar 5 autonal-nal rezeg a lec, jatszhatatlan.
Azert ez az f3 is osszehozza isten barmait rendesen, nem gondoltam volna.
-
#41657 nincs gond :) illetve az a gond, hogy ezt a "szemét" fanatec is tudta, amikor belőtték a saját megoldásuk árát :) :( -
#41656 Ezért is dobtam a dolgot, nulla értelme van számomra...hol itt a gond ? :) -
#41655 az Te időd mennyibe kerül?
az elcseszett első variánsod? a második? ... a feleslegesen(!) eltöltött idő ezekkel?
és ahogy mondod: amikor mindez nem működik az F1 2018 alatt... ?
vagy amikor nosztalgiáznál egyet a GT Legendsel és ott nem....
(és mire a TELJES szetted összeáll, bizonyosan nem állnál a "harmadánál", ez amolyan fogalmatlan optimizmus csak, amikor rengeteg előre nem látható költséggel nem vagy hajlandó számolni ;) tudom, építkeztem már párszor, sztem az is hasonló téma ;) ) -
#41654 -
#41653 -
MasterMason #41652 Itt van egy unboxing videó is, szóval a 7Nm-es osw-vel akár már 850 dollárból is lehet építeni egy egész jó osw-t 1000-böl meg megvan a 12 Nm-es is, mégpedig ezzel a marha jó pereccel.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.15. 21:10:43 -
MasterMason #41651 Igaz, hogy nem feel vr-hez való hanem osw-hez, de 350 euróért ez a kormány kurvára megéri, mágneses váltó, több mint 40 funkció, fullos és marha jó ára van...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.15. 21:02:38 -
#41650 Jaja. Ezt már linkeltem másik topikban. Vártam a Fanatecre, de asszem, ha lesz annyi zsém és használhatalan lesz a CSR-em, akkor ránézek erre a FeelVR-re komolyabban.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.14. 17:21:07 -
#41649 Nem rossz ez mondjuk a kormanyt cserelni kell a homasitasrol:))))) -
MasterMason #41648 Ukrán a cég, szóval a szállítás az nem lenne olyan drága, az áfát viszont ki kell fizetni ami 27%-ék plusz még 2.5% a vám.
Igazából ez a legolcsóbb és legjobb opció mind közül... Mind felszereltségben mind minden másban versenyképes cucc!
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.14. 16:44:18 -
#41647 650-ert pedal szettel es ket pereccel egesz jo, mennyibol erhet ez ide? -
#41646 Neztem mar de az a kormany bazzz homasita:))))) -
MasterMason #41645 Nézd meg a feel VR-t, 520 dollár és benne van a perec is, 12Nm-es szóval kb annyi mint az accuforce és nem is néz ki rosszul... Szerintem a Feel VR-nek van jövője azok között akik DD kormányt szeretnének mert nem lépi át azt a lélektani határt amit már az 1000 euró jelent, és mondom itt a 12Nm-es motor mellé kapsz perecet is "mindössze" 520 dollárért, szóval igazából ez egy nagyon korrekt ár a többihez képest.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.14. 16:30:57 -
#41644 Most raneztem van fent egy G920 1500 sekert amit 1300 biztos oda ad, na az kb 41 ja van valto hozza mef egy wheelstand pro v2:)) Az nem rossz. -
MasterMason #41643 Na ja, megy a visszaszámláló már mindenki lerágja a körmét, és amikor a visszaszámláló a nullához ár akkor elindul egy hat hónapos visszaszámláló...
De amúgy láttad, le is vették a stream-et a fantec face oldaláról, annyi dühös visszajelzést kaptak a béna mekegésre makogásra amit Thomas csinált, hogy inkább törölték még a stream videót is. -
#41642 Svédben. -
#41641 Hol adják 35-40 körül a 29-est? 60-ért mennek a használt 27-esek. -
Solt #41640 Na ez a része iszonyat amatőr dolog... ha nem akarnak polcra gyártani, akkor folyamatosan tolni kellett volna az infókat és mehet a pre order, de ha már ilyen cirkuszt csinálnak a megjelenésből akkor legalább pár száz darabot illet volna legyártani. -
MasterMason #41639 De az is egy vicc, hogy nem lehet tudni az árát a DD1-nek... Mondjuk amúgy sem értem ezt az egészet, hogy fél év mire le tudja szállítani már ha most kifizeted, de azt is csak akkor ha a drágábbikat veszed? Kíváncsi leszek mennyiért fogják adni a DD1-et... -
#41638 Most néztem 80 az új szinte minden negyedévben van akce 65 körülire, mondom itt emg eladják használtam 35-40 körül simán váltóval:) -
#41637 Hidd el hogy mi is Pitstop meg Testdrive sorozattal kezdtünk több mint 30 éve:) -
MasterMason #41636 Na jó de érted miről beszélek, én is végigmentem ezeken volt még nagyon "gagyi" kormányom is az elején aztán meg jobb, de kb 20 éve szimezek, 2004 óta van cockpitem, tehát ha nem egy ilyen gyorsan múló hobbi ez valakinek, és tényleg hosszú távon csinálja élvezi meg szereti is, akkor szerintem megéri "kicsit többet költeni", mert sok időt tölt vele.
Van olyan haverom aki meg zenebuzi, és ha nem is azonnal de csak eljutott odáig, hogy milliós cucc van a nappaliban mert ez a mániája, órákig tud beszélni arról, mi miért szól úgy ahogy, miért oda tette a hangfalat ahova stbstb...
Szóval szögezzük le, hogy egy kb évtizedes hobbinál már más dimenzióban tekint erre az ember.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.14. 14:19:48 -
Solt #41635 Engem ez a barkács nem motivál, inkább nem kell DD... :) Szerintem veszek egy CSL elitet, aztán összekaparom a kisebbik DD árát, addig legalább kiderülnek a nyűgjei.