42876

banner
  • macleody
    Épp a Blancpain Spa 24h megy live-on.
  • sertrex
    Csak a 3. build-ben jön az online, az november közepe. ;) Addig lehet hotlapozni és Quick racingelni. :)))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.28. 17:23:26
  • Alexease
    Ezt Kunosek is tudjak, ezert nem is foglalkoznak az esetleges negativ kritikakkal az EA vagy a szetdarabolt megjelenes miatt:)
    Igy (minimum) fel evig, a megjelenesig, tuti fenntartjak az erdelkodest. Eleve csorgatott tarttalom es funkciok miatt is, meg az is visszanez es tesztel, aki esetleg az elejen csalodott volna.
    Ahhoz azert igen komoly onuralom kell(ene), hiogy felevig nezegeese az ember a tobbieket, hogyan kapjak a jobbnal jobb tartalmakat, funciokat, toljak online, es jelennek meg folyamatosan a videok:)
  • goldboy
    Úgy is megveszitek a build 1-et, a többi önámítás
  • sertrex
    Vagy az se lenne hülyeség ami a videóban van az SRO franchise-ról. Talán abból is bekerülhetne Kunos repertoárjába egy két géposztály, mondjuk GT4 és/vagy GT2 szériák. Amúgy láttam bejegyzést valamelyik közösségi médiában, Kunos felhasználó azt írta, hogy lesznek más opponent autók már a megjelenéskor. Szóval ha ez igaz, akkor sanszos az idei vásárlás, de még nem élhetem ki magam, mint Blancpain bajnok a jövö év előtt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.28. 14:23:30
  • lac coo
    Plusz : lesz fél év nyugalom , nem lesznek grafika, vr stb hisztis emberek :))
  • Alexease
    Valszeg nem vagy egyedul. Nehany honapja, amikor megemlityettem, hogy ha EA lesz, akkor valoszinuleg darabokban jon, fel-egy ev alatt, tobben is voltak, akiknek nem tetszett volna a dolog. Es most valszeg nekik sem tetszik:D

Lenne a masik megoldas, de az sem lenne nepszeru.
    Jovo tavaszig osszerakjak ugy ahogy sikerul (osszes tartalom, de annyi funkcio, ami tuti mukodik), es kiadjak ACC 2019-nek. Aztan jovo tavaszra "befejezik", es johet az ACC 2020. Aztan 2021... :)

De "szerencsere" (?!) Kunoseknak ez "nem fer bele" (?!). Talan igy jobb lesz a vegtermek, ha elesben teszteli a jonep fel evet, es talan lesz valami beleszolasuk is (ha sokan mondanak valamit, meg ha nem is terveztek, talan atalakitjak/beleteszik).
  • sertrex
    Még egy kis info. Kb. 46.15-től Marco beszél.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.28. 13:10:51
  • sertrex
    Ezt fogom tenni, csak most bosszant a dolog, mert meg akartam venni még idén.
  • GPx8
    Én nagyon kíváncsi vagyok. Unreal engine-s profi versenyautó szimulátort nem sokat láttunk...
  • Alexease
    Igen, de a vegleges programban benne is lesz mindegyik (elvileg). Ha nem akarsz tesztelni, "reszt venni" a fejlesztesben, akkor vard meg a "dobozost", es addig keruld az ACC-vel kapcsolatos hireket, infokat, kepeket es videokat;) Es akkor teljes, "kesz" programot fogsz kapni.
  • sertrex
    Lényegében igazad van. Az AC az egyik legjobb a piacon ez kétségtelen. De az AC-nál azért jött be ez techdemo jelleg, mert ott csak random autók és pályák voltak a vezetési élményre kihegyezve. Itt viszont egy hivatalos Blancpain játék van bejelentve. És ha emlékeim nem csalnak akkor az nem egy autóból és pályából áll.
    Autók
    Pályák
  • b-type
    nagyon egyetértek, csoda hang volt és a Lister is élmény volt. Emlékszem az érzésre tisztán.
  • Alexease
    Az a Lister kiralysag volt!! Es az a hang!
  • Alexease
    Elore bejelentettek, hogy EA lesz, es az is lathato volt, hogy darabokban jon. A hivatalos megjelenes jovo tavasszal.
    Lehet szeretni vagy nem szeretni az EA-t, foleg egy ilyen hivatalos sorozatnal, de szerencsere Kunoseknal mar van tapasztalat az EA-szel kapcsolatban, megbizhatok, tuti kesz lesz, nem sumakoljak el, nem fognak eltunni:)

Az ilyen fizetos, publikus alpha/beta dolgokat lehet jol csinalni es rosszul. Az AC-nal bejott. A legnepszerubbek lettek, meg ugy is, hogy technikailag (messze) elmaradtak a tobbiektol (napszak, idojaras, realroad stb.), es inkabb a vezetesi elmeny, a latvany es a tartalom vitte a programot.
    Hiaba toltak egy ev tech demot, aztan egy ev EA-t, aztan 1-2 ev patchelest es DLC-t, vegeredmenyben jol csinalktak; nem a lehuzast erezte az ember, hanem azt hogy a felhasznalokkal fejlesztik a programot.
  • b-type
    Ez kb. mint egy demo.
    mint annak idején a Lister és Spa a GTR-ben. (..mondjuk nekem ott az volt az érzésem hogy rosszabb lett a teljes mint a demo)
  • sertrex
    :)) Mondjuk ha azt írod majd szeptemberben, hogy ez lett az űberszim, akkor lehet én is korábban nyomok rá a vásárlás gombra.
    De addig se kevesebbnek, se többnek nem érzem magam. Inkább az ACC-t érzem kevesebbnek ebben az ütemben. Elég nehéz egy hivatalos szériát lebonyolítani, egy autóval és egy pályával.
  • b-type
    Senki sem lesz kevesebb ha Januárban veszi meg,..és én sem leszek megszívatva hogy már szeptemberben élesben 'tesztelem' nyilván mindenki azt csinálja ami neki jó.
    qvára ráérek én spec. mert évekig fent lesz a gépemen, ahogy az AC is, ez valszeg csak akkor válik 'kegyvesztetté' ha kijön az AC2 több versenyszériával, moddolhatósággal.
    Illetve persze akkor ha nem stimmel be a szimuláció, mármint ő meg én. :))
  • sertrex
    Februárban még EA áron lesz és addigra legalább már benne lesz némi tartalom is. Addigra már legalább egy működőképes progi lesz.
  • lac coo
    Persze, simán meg kell venni, azt jól van...Olcsóbb is lesz szerintem mint a teljes megjelenéskor .
    Nem is értem a problémát, nincs harmadik opció, hogy most adja ki de fullosan...Vagy megkapjuk most félkészen, ami ajándék, meglepi ha úgy tetszik, vagy jövőre készen....
    Aki meg nagyon nem akarja nem veszi meg, nem játszik vele ...( De meg fogja, vagy letölti ha más nincs ... :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.28. 08:29:35
  • sertrex
    Jobb lenne januárig várni rá, mivel ez egy hivatalos sorozat. Ez most olyan, mintha az F1-et pályánként és csapatonként adnák ki, ahogy már korábban megjegyezte macleody. Azért meg fizessen Kunos meg az 505 Games, hogy teszteljenek nekik. Most tényleg.
    Azt gondoltam, hogy az EA már tartalommal fel lesz töltve és "csak" a ficsörök jönnek majd hozzá az 1.0-ig. Ez lesz vagy 30 Euro vagyis a játék fele ki is lesz fizetve előre, viszont csak fél év után jutunk el addig, hogy megkapjuk a felét. Ezután már csak az lesz szép, ha az autók és pályák másik felét DLC-ben lehet majd megvenni hozzá szintén 30 Euroért.
  • b-type
    Januárba már egy jobbat kapsz így, mert akik megveszik szeptemberben, mint én, azok januárig kibuktatják a hibákat, vagy legalábbis jópárat. :)
  • lac coo
    De , én is nyavalygok, fenének adják így ki nem sokára...Inkább jobb lenne januárig várni rá ! :DD
  • GPx8
    Csak nehogy egy arcade fost csináljanak, mert "az kell a népnek"...
  • macleody
    Te csak azért nem nyavajogsz mert nem assettozol, csak az F1-et nyomod :)

F1 2018 is így fog kijönni, Force India meg Monaco :D
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.07.27. 20:51:47
  • Alexease
    Akkor jol tippeltem multkor, hogy darabokban (tartalom + funkciok) jon majd a cucc;)))) De ez alapjan fel ev alatt "ledaraljak".
  • lac coo
    Akkor nem kell megvenni, meg kell várni a teljeset ;)
    Más lehetőség amúgy sincs, nem is értem, azért nyavalyogtok, hogy ne adja ki így, inkább csak egy év múlva készen ? :DD
  • Adam Jonas
    Jó csak azt ne felejtsd el, hogy ott nem egy komplett versenysorozatra épült a dolog, hanem tetszőleges autókra és pályákra.
  • MasterMason
    No mi a fene, ebben a trailerben már van backfire és sparks is. Éppen azt néztem múltkor az E3-as videókban, hogy ezek a dolgok vagy kimaradtak esetleg dolgoznak még rajta, vagy nem is lesz. Ezek szerint lesz, mert a trailarban van mindkettő.
  • lac coo
    AC is igy jott ki , aprankent, ez be is jott neki, igaz ott azert surubben jottek a cuccok....
    Ha ez nem tetszik valakinek, akkor a masik lehetoseg lenne, sehogy se adna ki , majd csak jovore ....;)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.27. 19:41:17
  • Ratrak
    minden az árképzésen múlik. Amúgy az olyanoknak, mint pl. én, akik keveset játszanak időhiány/elhivatottság hiány okán, és sosem tudnak megtanulni rendesen egy autót (mert annyi van, és most ezzel megyek, most azzal, jaj, de amaz is tök jó) vagy egy pályát (u.e. pepitában) még jó is lehet ez a módszer :) Meg az igazán elhivatottaknak is, akik így szénné tudják gyakorolni magukat...
    Minden az áron múlik
  • macleody
    Ezt így kiadni nettó faszság. Úgy látom az idén nem assettózok.
  • lac coo
  • sertrex
    Hát akkor úgy látom, jó lesz ez nekem 2019 első negyed évében is. Elég nehéz lenne Blancpaint játszani úgy hogy havonta kapok hozzá egy autót és egy pályát. Biztos jó lesz a végeredmény, tehát a vétel biztos lesz az 1.0-nál.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.27. 18:25:49
  • GPx8
    Köszi!
  • Solt
  • Adam Jonas
    A másik topikba ezt már betettem, de akkor beteszem ide is:

• Solt
    VR támogatás is lesz?
  • Adam Jonas
    Most volt a prezentáció, lézerszkennelt pályák lesz. És igen, a Hungaroring is az lesz. :)
  • GPx8
    Sziasztok!
    Mit lehet tudni, a Blancpain pályák scannelt-ek lesznek?