43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mennyiveltőtöd ? :)) -
Települ:) -
Joex22 #41858 lehet kőteni a pénztet -
Lazan megveheto. Lenyegeben AC napszaklal, esovel, kicsit mas koritessel. A fizikan is reszelgettek, ahogy Aris szokta promozgatni, valszeg sokmindent atirtak komolyabbra, szomolgatosra stb. De a vezetesi elmeny az TUTI tartottak! Max az elejen "ingerszegeny" lesz (tartalom es jatekmenet hianya) es bugos. -
Ha valamit bátran meg lehet szerintem az ez... Ha nem tetszene, akkor meg ott a steam refound ;) -
GPx8 #41855 Nem merem megvenni... Megvárom amig valaki innen elmondja a véleményét. -
Jackal #41854 "12th of September 6PM CEST is almost here!"
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.12. 16:04:06 -
Jah, ertem, vilagos, akkor nem tudom... -
Novemberben már lesz! De az , hogy "Basic" mit jelenthet? :D 1vs1 :D
-
Köszi! Akkor a multival ráérünk jan 16-ig.
-
-
Az első buildben nem lesz multi... ha jól tudom. :( -
Dedicated szerver opció lesz benne? Mert ha igen, akkor este lehet összerakok egy teszt szerót vele az SRS-en, ahol majd tudjuk tesztelgetni.
-
Igen, most meg lehet venni 25-ért az egészet(már ha a road map hivatalosnak tekinthető). Este hat felé szoktak elérhetők lenni az új tartalmak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.12. 14:01:39 -
Ezt akkor most úgy kell érteni, hogy ha most megveszem, akkor a road map szerinti "release 6-ig" megkapok minden tartalmat úgy, hogy nem kell azokért külön fizetni? (szerk.: most jobban elolvastam és látom igen
)
Azt lehet tudni kb-ra, hogy ma mikor lesz elérhető steam-en?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2018.09.12. 13:59:33 -
Úgy gondolom, hogy nem egy autó lesz az első buildben. Nem tudom fejből, de azt hiszem hogy azokat az autókat emelték ki a buildekben, amik nem voltak még az AC-ban. Vagy ha voltak is, de azok a korábbi 2018 előtti verziók voltak. Hat buildet írtak, de azokban nem szerepel külön a két féle Porsche, az Aston Martin, az Audi, a Lambóból négy féle szerepel a sorozatban, azután ott a Nissan, Merci, McLaren, Lexus.
Az viszont gáz, hogy ma jelenik meg hivatalosan és még az ára sincs Steamen feltüntetve. Legalábbis szerintem, akkortól hivatalos az ár ha már a boltban is kitették.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.12. 13:56:36 -
Csak nem a steam írta az árat hanem a roadmapon van feltüntetve... :| (remélem attól még úgy lesz) -
haflac #41843 Ne így nézd,ha most "befektetsz",akkor 25 euroba fog majd kerülni a teljes program.Én anno 17-ért vettem meg az assettot.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.12. 12:26:52 -
Jackal #41842 https://www.assettocorsa.net/competizione/roadmap/
Most hogy nézegetem ezt, 1 kocsi meg 1 pályával fog nyitni, ami nem túl combos és havonta ugyanennyit pakolnak bele csak. Így azért nem olyan jó az "olcsó" kezdőár.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.12. 12:15:34 -
Ugy remlik Steam mar afaval egyutt irja az arat.... -
Nálunk is 25 Euro lesz, vagy számoljunk rá 27% Áfát? -
https://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/suspension-and-spart-setups-i-mean-setups.50846/ -
Baxák meg, azt hittem ma már meg lehet venni és előtölteni a cuccot. -
Sokkal de annal us van jobb meg annal is. -
attila46 #41836 Ez nem a játékkal kapcsolatos....de most egy Logitech dfgt...t használok ,,,,mennyivel vagy miért jobb egy G920??? -
Eléggé:) De már néztem egy olcsó g29-et gyorsban, csak lusta vagyok elmenni érte. -
az szr ügy :))
Nekem ezer éves szr kormányom van, DFp majdhogynem idősebb mint a feleségem. egy munkatársamtól kapok egy G25-t ahol nincs meg a középállás, de még hagytam időt neki hogy meggondolhassa.
Ettől függetlenül holnap meló után megveszem az ACC ..(köv rész: ACC+
)
-
de kormány nélkül tényleg elég hálátlan eléülni.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.09.11. 17:15:18 -
Holnap jön? Pff nincs kormányom bazzee:DD -
Jackal #41832 ACC -hez most jött ki új nvidia driver -
haflac #41831 Nem is fogsz multizni ha Skydrow ezt is kezelésbe veszi! :)
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.10. 12:08:14 -
mumus70 #41830 De úgyse lesz nyereséges ha Skydrow ezt is kezelésbe veszi! :D Az AC-t is minden DLC megjelenéskor lelkiismeretesen frissítette torrenten, a crackkel együtt.... :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.09.10. 11:32:31 -
Nincs reális ára egy prealfa játékkezdeménynek - szerintem. Bétatesztért (alfatesztért) eddig nem volt szokás pénzt kérni ;)
Én a 25 eurót az ígéretért tartom olcsónak, amit az AC alapján el tudok hinni. Ami az ACC lesz, majd (ha nem is a beígért időpontra).
Még akkor is, ha kilóra a pc1/2 vagy a gt/forza jobb - ráadásul utóbbiaknál a platform eladása is "haszon", az ACC-nek a kópiákból kell tisztán nyereségesnek lennie. -
mumus70 #41828 Egyenlőre megoldottam egy spirálfüzet borító csík darabbal, becsúsztattam a váltófül és a kapcsoló közé, szigszalaggal rögzítve. :D Most jó! :D -
mumus70 #41827 Akkor szerintem megtaláltam egy piaci rést! :D Kiszedem, és keresek egy kisvállalkozó gyártót, akinek van hozzá infrastruktúrája, kapacitása. És indítom a sorozatgyártást. Kizárólagos forgalmazó leszek a világban mivel senki más nem tud adni belőle, 20 dollárt kérek darabjáért, felteszem az eBay-re, és miliárdos leszek! :p -
Hellboy76 #41826 Ez a klasszikus “prellezes”. A kapcsolo kapja az erot es kifarad a benne levo kis lapocska, hiszen az nem erre van kitalalva. Sokkal tovabb tartana, ha rgyeb feluleten uzkozne a kar es kozben nyomna be a mikrokapcsolot.
En a dfgt-forrasztattam mar at szinte mindenhol ugyeskezu ismerossel. Aki hobbi elektros boltba vett hozza mikrokapcsolot. Abba nem kellett kulonleges tipus. G27 nel fogalmam sincs. De ha lefotozod tolomerovel lemerve, labak, miegymas, valszeg egy ilyen boltban siman adnak egy odavalot.
Addig meg vhol a menuben lehet allitani msec-ben, mennyi impulzust fogadjon el, ill mennyi msec enkent fogadjon el uj impulzust. Igy egy db ig megoldja a dupla/tripla valtast -
Írtál a logitech supportnak? pl nekem már amikor próbáltam egérhez cuccot szerezni nem volt nekik de küldtek valami hasonlót amivel próbáljam meg megoldani, ingyen:) -
mumus70 #41824 Valaki nem tudna esetleg G27 váltófül mikrokapcsoló lelőhelyet, boltot, rendelési oldalt? Egyszerűen hihetetlen! 2 hete bújom a gúglit, már indiai oldalakra is benéztem, és EGYSZERŰEN NINCS!!!!!!! Sehol, még bontott sem!!!! Egy magyar dióda bolthoz irányítottak egyetlen lehetőségként, ahol van olyan kapcsoló, ami NAGYJÁBÓL "bemegy" a helyére, csak szénné kell forrasztani, és 100 db-ot kell rendelni minimálisan. Srácok én ezt nem tudom elhinni, hogy nincs egyetlen ilyen bolt a világban ahol külön ilyet árulnak, kiszerel - beszerel - játszik tovább???? Help, megköszönnék minden segítséget, néha már 3! fokozatot váltok egyetlen fülhúzással! -
MasterMason #41823 Szeretek vicceket olvasni
, de azért csak igaza van Alex-nek mert fényévekkel jobb PC2 jelenlegi AC-nál minden tekintetben... 
Viszont lehet hogy az ACC már jobb lesz, majd meglátjuk ha kijön... Mivel lesz VR támogatás is 2. fázistól ezért 12.-én be is zsákolom, UE-nak nagyon jó vr támogatása van, az a része tuti állat lesz.
-
Tyres! oh... it's raining... -
A Cm F1 2018 minden teren a foldbe dongoli a siralmas PC2 formula autokat, szoval, de : kovetkezetes vagyok, nyilvan nem szivatnam magam ha szar lenne...:)
PC 2 olyan mint egy full extras Dacia. Nem rossz , nem rossz de egy 20 eves , fapados , jo allapotu kompresszoros Mercedes azert csak jobb ;) Ez az AC....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.07. 07:38:51