42876

banner
  • Alexease
    Igen, kozben lattam a masik topicban az arakat, vagyis nagyon jo hogy lesz uj Logitech cucc, de lenyegeben felejtos:DDDD
  • Jackal
    Annyira azért nem pozitív, mert 400 dollár.
  • Alexease
    A G29 pozitiv, hogy mar kint van a fejlesztoknel.
    A PS/XB meg vicces lesz, 1 evig fogjak mutogatni (gondolom sok telefonos keppel es videoval:D), ami logikus, mert legalabb 3-4x annyi eladast varnak onnan, mint a PC-bol.
  • Szabi #30653
  • Jackal
    Nem, a G erőket nyerik ki, aztán a vezérlő progi abból számolgatja a cockpit mozgását.
  • Zozzer
    Akkor hogy? :) A játékhoz? Pl assetto corsa, és a cockpit vezérlő plc-jét az AC-hez írják Tehát kinyerik az adatokat, gyorsítás, lassítás, sebesség, pálya felület, rázkódás stb stb.. ?
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.06.11. 10:58:42
  • Alexease
    Nem igazan, annak eleg erdekes eredmenye lenne:D
  • lac coo
    Ebben a korban mar kiesik, elveszik orokre nehany nap, het .....:)
  • Zozzer
    Ezek a motion cockpit-ek a kormány ffb jelei alapján szimulálják a mozgásokat?
  • Adam Jonas
    Énvótam, mánis megy a PÜ!
  • bardocz
    Hagyjad, idős már, máshogy telnek az évek
  • Adam Jonas
    1998-ba jelent meg a GPL, jelenleg 2015-öt írunk, az még barátok közt is 17 év.
  • Ratrak
    jaaaaaajjj, nosztalgia ezerrel... :) Én az indycar 1-re vélek még úgy emlékezni, mint jó darabra, nem az volt, ahol be tudtad állítani, hogy milyen márkájú legyen a gumi, és valóban látni is lehetett, hogy azt szerelték fel? Régen volt már...
  • bardocz
    Valaki linkelte lejjebb a Beckman_Physics of racing című könyvet. Van valami más ajánlott olvasmány? Elolvastam az első 14 oldalt, de ez annyira középiskolás fizika, hogy nagyon. Később vált valami érdemire, amit esetleg setupoláshoz is lehet használni?
  • arty
    revs-et sose tudtam megfejteni (hogy mire jó :D ), a gpc viszont szuper volt, a menüzenét 10 percig is el-elhallgattam :)
  • GPx8
    Nem beszélve róla, hogy a GPL-en és ar NR-en alapul az IR...
  • Ginger17
    @Whiterat
    De még mennyire, hogy Szimulátorok! Így nagybetűvel.
    Akkor még tudtak AI-t is programozni, aki menet közben változtatott a taktikáján, ha úgy hozta a versny. :)
    Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2015.06.10. 17:55:25
  • lac coo
    Ma nem lesz valami fun, mennek valamire, ma idoben haza is erek .....
  • lac coo
    En csiko vagyok, f1 c vel es gp3- al kezdtem :)))
  • bardocz
    A papyrus féle nascar racing? Azzal én is játszottam. Ha szimulációra vagy mire állítottam, nem is tudtam billentyűzettel irányítani. Mondjuk béna is volt akkoriban :D
  • hezi
    Indycar Racing II, Nascar Racing már megvannak 20 évesek, már ha ezek szimulátornak számítottak :)
  • Gadfly13
    Ohh, a régi szép idők mikor pár haverral suli után összeverődve mentek a hotlapozások!

Nálunk a REVS és a Grand Prix Circuit-el kezdődött a kockulás C64-en.

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.10. 11:32:30
  • Pitti
    De hát ott linkeltem a wikipedia-t GP2 1996, GPL 1998, na jó az csak 17 év ....de ezen ne vesszünk má' össze

Tudom most jön az, hogy de online tapasztalatom ennyi nem lehet... igaz...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 10:09:49
  • lac coo
    Jah, amirol regebben szo volt, az Andruino cucc, egy olyan rendelesbe beszallnek !!!!
  • lac coo
    Aaa..nincs az 20 ev, GPL is mennyi lehet, 10 eves ?
    A GP sem tobb 15- nel.Szoval nem is vagyok oreg ! :)
  • Pitti

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 09:47:01
  • lac coo
    Tenyleg ! Akkor jo oreg vagyok mar en is :))))
  • Pitti
    Grand Prix 2 aztán GPL és sorolhatnám
    C64 80-as évek vége, 90-es eleje inkább már PC, de neked ezt tudnod kéne...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 09:42:48
  • Ginger17
    Ki mondta, hogy úgy használom? :)
    Visszajelzésnek jó. Azért hiányolom, mert amikor először körbementem a Nordon a Cobrával úgy, hogy egyben marad a sebességváltó, azt hittem, hogy én vagyok a király, közben meg nem is... :D
  • lac coo
    20 evvel ezelott milyen szimulator volt, C64 Pitstop ? :))
  • lac coo
    Az mod beallitas kerdese szerintem, van ahol veszi, bar recseg es serul, van ahol nem veszi csak recseg es ugylatszik van olyan is aholveszi gond nelkul :))
    Kerdes az az, hogy ha veszi is miert ugy hasznaljatok !? :))
  • Ginger17
    @Pitti
    Örülök neki, hogy akkor nem csak nekem szúrt szemet ez a hülyeség. Már kezdtem paranoiás lenni, hogy csak nálam csinál ilyet. Ennyit arról, hogy mit, és hogyan számol a kuplunggal az AC... :P
    Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2015.06.10. 08:02:58
  • Pitti
    Nagyon jók voltak a tegnapi fun futamok GTR-Masters szervezésében. (Imola, Shelby Cobra) Köszönöm szépen.
    Fél nyolc és tíz között kb 6-7 futamot mentem kisebb megszakításokkal, és meg kell mondjam ilyen érett intelligens kultúráltan versenyző csapattal még nem találkoztam pedig 20 éve szimulátorozom, (mondjuk nem annyira intenzíven, de azért megfordultam már egy két helyen én is). Nyolc óra körül volt többször mikor majdnem megtelt a szerver, 24 emberrel.
    Nem tudom hogy ez a nehezebben kezelhető Shelby Cobra miatt, vagy egyszerűen ilyen gárda jött össze, de ha hiszitek ha nem, kivétel nélkül minden futamon elfordult a mezőny az első kanyarokban (tamburello) baleset nélkül. Mindenki figyelt a másikra, helyet hagyva... pedig nem mondanám, hogy elóvatoskodta volna mindenki mert sokszor láttam WR közeli köridőket...le a kalappal.
    Szóval köszönöm még egyszer máskor is jövök
    Az autó mondjuk nem lett a kedvencem, nehéz eset, ráadásul a vége fele rájöttem, hogy 99%-ban el lehet váltani kuplung nélkül fel is meg le is, pl féktávon is visszaveszi a hármast kuplung és gázfröccs nélkül, így aztán ez azt okozta, hogy ma reggel munkába jövet kétszer váltottam kuplung nélkül az astrát

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 07:50:58
  • GeriDoc
    A Fanatec oldalán ott van a listában a kormány a hubbal 480 Euro. Sajnos nem jön ki 1500-ból, 1790 Euro a kormány kompletten, váltó, pedál. Plusz a monitorok. Szerintem jó a Logitech G27.
  • macleody
    Jaja. Azon gondolkodom, hogy veszek kettőt, ha esetleg az egyik elromlana ne kelljen főbe lőni magam :D
  • Alexease
    350EUR es ez csak a HUB:) Mar csak a kormany kell hozza meg az alapja, egy valto es pedal, es eteleg valami apro. 1500EUR-bol biztos kijon:DDDD
  • macleody
    http://www.fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-steering-wheel-universal-hub-for-xbox-one-eu.html
  • Alexease
    A harom monitor sokat dob a sebessegerzeten (takard ki a ket szelsot:P) , plusz eleg nagy a FOV es lenyegeben mindharom monitor elotte van sikban. A tukrokon es a cockpiton is latszik, mekkorat torzit.
  • mulli1986
    Úr isten, nagyon komoly ez a kormány... Mondjuk már a felszerelése is művészet... Miért van az, hogy ha rákeresek neten a kormányokra, akkor ezt ki se dobja?!
  • Alucard92
    Fanatec CSW with universal hub and 26cm round 1 wheel,

Mérföldperórában nyomja az, volt az vagy 320 km/h is. Nem csoda, hogy repesztett.