42876

banner
  • KRi2
    Haha, ebből a szemszögből van összevethető retro válogatás is
  • Alexease
    Ez tul hosszu palya, lehetetlen megoldani. Meg itt ez nem klasszikus palyanap, ez csak palyabejaras, kozutnak szamit. Felengednek robogot, kisteherautot, turistabuszt, barmit. Eleve nem lehetne szaguldozni, versenyezni, driftelni. Amire emlekszem a videobol, az a tipikus BMW-s, aki a legszukebb kanyarban probalja elozni a motorost (vagy barmit).
    Normal versneypalyakon, ahol rendes palyanap van, ott kulon engedik fel oket, sot az autoknal is kategoriak vannak. Persze, a verseny ott is "tilos":)
  • bertino
    bakker, ez is élő példa arra, hogy a motorosokat és az autósokat egyszerre SZERINTEM nem kéne felengedni...
    tudom én, hogy másképp ez kivitelezhetetlen, vagy nem tudom, de itt is látszik pár emergency satufék, csakhogy át ne menjenek a motorosokon...
  • b-type
    Az s2ezres Honda mennyire gáááz :D
    sajnálta hogy letörhet a spoiler, képes volt keresztbeállni a pályán.. a kék bömös viszont nagyon élt. :)
  • Alexease
    Lassu kanyarkombo, de szivatos;)
    Az Aremberg utani hosszabb szakasz vegen a bal-jobb-bal-jobb egyre szukulo resz (valami Forst vagyFrost). A videon a masodik szuk balos es utana a jobbos kigyors van.

• Jackal
    Ja, akkor itt csúsztam el, azt hittem az lesz az ingyenes :)
  • arty
    adnának 200 saját készítésű kocsit ingyen inkább! ;)
    ez is bőven több, mint amiről én előtte álmodtam....

(ami engem zavar: gondolom belehalnának, ha egy pár rohadt karriereventet megírnának az ujdonságokhoz.... csezmeg'Kunos)
  • Totti5
    Ez ingyenes pakk, az előző "kiegészítője".
  • neilszab
    Azok a Dream Pack #2-ben jönnek az év második felében vmikor... de ebben nincs semmi változás, korábban is erről volt szó.
    Ezek az autók jönnek még... majd: AC teljes autólista
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.18. 21:13:08
  • Jackal
    De hol van a spanyol pálya, meg többi beigért kocsi? Pár hete még csont nem ezekről volt szó.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.06.18. 20:43:45
  • Szabi #30808
    nem követtem mostanában a hivatalos fórumot, de jól hangzik, majd rákeresgélek akkor :)
  • Tommy78
    Az Audi amit Magyar sràc csinàlt.
  • Szabi #30806
    a Miura storyja megvan, de melyik a másik ? o.0
  • Tommy78
    Nem sokat dolgoztak rajta, az 5-böl kettö mod autó.
  • Tommy78
    Az entry list-el lehet belöni a sorrendet. És ha indul a szerver nem szabad kimenni a pàlyàkat és akkor az a sorrendet marad ahogy a listàban szerepel.
  • Skypack
    A miura se rossz de már beleéltem magam a Countachba :D
  • Pitti
    Ott se tudom hogy csinálták, de igazából nem is lényeg. Fő, hogy az tudja akinek kell mi meg csak versenyzünk :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.18. 18:03:44
  • lac coo
    A fiatom mar megint hol van ?!?! :))
  • Szabi #30800
    "Kunos Simulazioni have revealed details and screenshots for the upcoming free Bonus Pack to be released as part of the 1.2 update for Assetto Corsa in July.
    The pack will consist of five cars and one track, but will be a free DLC for all Assetto Corsa owners. The Bonus Pack contains:
    Alfa romero Mito Quadrifoglio Verde
    Audi Sport Quattro
    Lamborghini Miura
    Nissan Nismo GT-R
    Toyota GT-86
    Circuit of Zandvoort"
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.18. 17:31:31
  • lac coo
    De higy lehet megcsinalni ?
    Atlepni az idomerot ?
  • Tommy78
    Ahogy a Seat bajnokiban is csinàltak.
  • Pitti
    hogy oldjátok meg a fordított rajtsorrendet?
  • Pitti
    "szeretem, ha a bal oldali káva a "B" oszlopba esik"
    Természetesen itt az "A" oszlopra gondoltam ...de látom mindenki értette...
  • Szabi #30795
  • cstibikeee

Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.06.18. 14:21:07
  • Gadfly13

A forró nyári estékre izzasztó futamoknak adunk zöld zászlót! Egyforma autók, egyszerű pályák, rövid futamok, a második futamon teljes fordított rajtsorrend, hogy még véletlen se unatkozzál! Az persze alap, hogy festhetsz magadnak hozzá szekeret!

Vasárnap este izzadjatok a strand után itt is, és érezzétek jól magatokat! Fíl dö számmör!
    Mindenkinek fair, balesetmentes versenyzést és jó szórakozást kíván az SRS csapata!
    Vár az SRS BMW Summer Cup!

Ha jelentkezni akarsz, nincs más dolgod, mint ellátogatni a fórumra és jelentkezni: LINK

Versenynaptár:
    2015.07.05. Barbagallo
    2015.07.19. Blackwood
    2015.08.02. Eastern Creek Druitt
    2015.08.16. Pace Park
    2015.08.30. Hungaroring

Practice szerver:
    Szervernév: !SRS BMW Summer Cup - simraceseries.com #Practice
    Jelszó: srs

Practice szerver HOTLAP
  • hezi
    Köszönöm, működik. Az appok között nem kerestem :)
  • Pitti
    Azért nem kőbe vésett dolog, hogy mindent a mérőszalag alapján kell beírni. Én pl autónként változtatom a spinner screen width értékeket. Mert nem mindig jó, pl szeretem, ha a bal oldali káva a "B" oszlopba esik, ha ez lehetséges, de a szélső tükröket lehetőleg ne vágja szét.
    A lényeg, hogy jól nézzen ki :)
  • Pitti
    Dehogynem, ...Link
    Rotation spinner, szélső monitorok beforgatási szöge
    Distance spinner, szem távolsága a monitoroktól
    Spinner screen width, a szélső monitorok külső széle között mért távolság
    Margin spinner, (Bezel) keret (káva) vastagsága
    mindent milliméterben kell beírni.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.18. 11:05:10
  • hqx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Félreértesz!:) Én nem akarok megmérni senkit. Ennyiből nem is lehet senkit rendesen megítélni. De nem kell ezt az egészet úgy beállítani, hogy az jó, ha vesz valamit az ember, akkor azt titkolnia kell az "állítólagos" párja előtt! De mindegy is. Ti leírtátok, én elmondtam a véleményem róla, azt annyi meg egy bambi. Egészségünkre!
  • hezi
    Most épp van lehetőségem kipróbálni a triple screent. Itt nem lehet olyan eltolást beállítani a káva által kitakart részre, mint LFS-ben?
  • b-type
    A lényeg az hogy ne akarj megmérni saját ideológiád alapján, ez intelligencia kérdése. Az elképzelésed a tied, az életed a tied. Nem az enyém. és kontra.
    Szóban egyszerűbb lenne mert lehet elmennénk nagy filózgatásba, hogy most végül van e tartós káros hatása annak ha az ember nem jeleníti meg a saját költségeit. Nem vagyok hülye ember, magam vagyok magamnak legnagyobb kritikusa. Nem a gyerek elől veszem el mindent megrágok és mindent úgy próbálok csinálni hogy boldogság legyen.
    ...és persze elmehetünk egy olyan irányba is hogy elküldelek a rákba...a hab dolgokra nem vagyok vevő, ha pedig megítélnek akkor legyen frankó alapja, mert nem csípem.
  • Adam Jonas
    3D nyomtatott H-váltó
  • hqx
    Ugye abból indult ki az egész, hogy ha valamit vesztek, és esetleg rákérdez a feleség, akkor mást mondtok, mint ami igaz. Én erre mondtam, hogy nem egészséges dolog. Persze múltban vájkálni rossz személlyel, vagy nem megfelelő időben, és/vagy nem jó helyen, hülyeség, de ha valaki tényleg azzal él, akivel úgy gondolja, hogy kellene, akkor egy idő után felszínre jönnek a dolgok, és meg tudják beszélni, ha kell. Anyákat meg felesleges idekeverni. Más egy feleség, és más egy anya.
    Na de, szerintem térjünk vissza az Assetto Corsa témához.:)
  • Solt
    Ezek ilyen kis játékok! Ő meg mindenre azt mondja amikor vesz valamit, hogy csak 10 euró volt... :))) Nincs ezzel baj, maximálisan tiszteljük egymás lököttségeit! ;)
  • b-type
    nana, ezzel most azt jelented ki hogy aki titkolódzik a másik előtt akkor ugye nem fontos neki...kijelentéseket ne tegyünk mint valami bölcs.
    te így gondolod, én másként, de ha azt mondod hogy nekem ezért nem fontos a családom az már egy teljesen más tészta és más irány.
    ..az ember a saját anyjának sem mond el mindent (és a saját anyja sem mond el mindent neki...)
    mindenki a maga ideológiája szerint kormányozza és éli az életét.
  • hqx
    "Én vagyok előnyben, mert a számítógép alkatrészekre gyakorlatilag annyit vallok be amennyit akarok, úgysem ért hozzá... viszont én látom azt a 100+ pár cipőt, és tudom, hogy ritka amelyik kevesebbe került mint 10K, így ezt az orra alá tudom dörgölni!"
    De szemét valaki!:DDD Egyébként meg, ha egyszer megtanulja a számítástechnika alapjait (meg persze, józan paraszti ésszel is rá lehet jönni), hogy mi, merre, hány méter, akkor csúnya vége lehet!:D Ha valaki fontos az embernek, akkor nem titkolózik, és nem hazudozik neki.:)
  • b-type
    Úgy tudom igen, megérte volna mert ami benne volt az rendesen bele volt építve, és úgy egyáltalán nagyon meggyőző volt. de sokat állt mert volt egy biztosítás nélküli ütközése a tulajnak, és 2millára jelzálogot vetett a házára devizahitelen...a többit nem kell mondani.
  • GeriDoc
    Érdekes ez a 600 000,- "játékra". Igazából ha van ennyije valakinek erre, és ez a hobbija, akkor "nem sok". Ha a motorozás a hobbija valakinek, az 1m fölött van bőven, egy versenyautóról nem is beszélve. Inkább csak egyenlőre furcsa, hogy egy "játékeszköz" ennyibe kerül, mert ez a szimezés mindenki szemében csak játék. Pedig a motorozás, vagy a versenyzés is csak játék, sima időtöltés/pénz kidobás, mégis elfogadják az emberek, hogy az egy komoly dolog (most a megélhetési versenyzőket hagyjuk:)).
  • TeeBeee
    Nekem 600K erre a hobbira se egybe, se külön nem kivitelezhető. Nem csak a párom miatt...ha agglegény lennék se költenék ennyit egy kormány szettre.
    Titkolózni már régóta felesleges, ha azt mondom valamire hogy 50 ezer volt, akkor már tudja is hogy inkább 100 ezer lehetett. :D
    Viszont a végén röhögve hozzá teszi, hogy megérdemlem. Valószínű, hogy azért mert nem kocsmázom, nem cigizek, nem drogozok...vagy csak azért mert mindenben szponzorálom (ésszerű keretek közt) :))