Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ezt probaltam legtobbet tegnap, ondjuk en elso mzdulatra mindenhol kikapcsolom az abs t, tc t, de ugy eleg utos a gumi alatta .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alma2
Most kiprobaltam egy haverral, akinek nincs dreampack-je, egy kocsit atmasoltunk, nem toltotte be neki a palyat azzal a kocsival. Jobban nem neztunk most utana, miert nem indult el...

Aztan csinaltam egy szervert regi palyan, kocsival , mentunk jo par kort, mikor feltunt, hogy nincs utkozes a ket kocsink kozott, vagyis at tudtunk menni egymason, ez valami uj kapcsolhato feature, vagy csak bugzott valami?

szerintem

Tomsteel

Imádom az egészet úgy ahogy van. <#vigyor2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

b-type
Az enyém jobb lett, nem néztem meg a logot mit szerkesztgettek, de van rá esély hogy a többi modautó is globál jobb lett.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor jó kör volt letörölni a zip-eket is... 😊
Innen szedhető jópár kocsihoz az update: http://www.racedepartment.com/downloads/patches-v1-1-for-modded-cars.5525/
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.12. 13:16:40
Az ok, attól függetlenül nem rakok be egyet sem. Egyébként már meg van a nagy része csinálva. Racedepartmenten fent van.
Töröltem az összes mod autót, mert egyik se megy 1.1-el. Csak az ezután updateltek fognak...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.12. 13:06:56
ÁÁÁ<#vigyor2> 7:15-től tesztelem a cuccot. Tegnap még csak tetszett, most már ku..ára tetszik. FPS kérdés rendben, vannak zászlók, az új autók szerintem zseniálisak. A Nissan GT3-as - Nordschleife kombó egyszerűen űber brutál.<#eplus2> Gyári cucc az gyári cucc, lehet be sem rakok egy mod autót sem, minek? (na jó, a ligás autókon kívül<#smile>) Este kipróbáljuk részletesebben, hogy a multit hogy bírja, ha az is rendben lesz, akkor halleluja. Mégiscsak jó srácok ezek az olaszok.<#eljen><#worship>

Viszont dél körül az SRS szeró folyamatosan ledobált, de lehet a pitpenalty app miatt. Egyszer már volt ilyen, akkor még a Snoopy féle Nordon. Nem tudok menni 2 kört, mert megszakad a kapcsolat. Pedig tegnap este nem volt ilyen gond.<#fejvakaras>
BooMiller
Spa max ai 23, 10 féle vas tök vegyesen 62.5-re van rakva a limit minalisan 50-alá esik be😊
Sajna az AI viszont alkalmatlan😄 Mostmár ugyan nem ver seggbe minden féktávon de simán autózik egy E30 mögött egy Sauber 1 kört mert az jó😄

Gadfly13
Seat Leon EuroCup v1.3b Patch

Updated Aero Section, to the current Assetto Corsa 1.1 version.

simraceseries.com

BooMiller
Eddig nem kellett H valtó de a kis gané miatt kell, az a GTA kurva jó vas😄
Szerencsére ez a sokfajta AI problem is a múlté legalábbis nálam, 22 AI, 8 féle!! vegyesen és nem bólint be az fps rajtkor sem, fasza..
Online a factudja de így talan mehetnek jó kis trakday serverek😊

Szabbi97
Végülis az akció vége előtt 10 perccel meglett, mikor haza értem, a kis GTA futott is pár kört...😛 Zseniális!!! *.*

http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing

b-type
Ez qva jó <#eljen>
Első volt hogy bepattantam a 155-s Alfa-ba Nordschleife-n, és mindjárt meg is lepődtem mennyire nem egyszerű. 7:41-l értem körbe, de a második körben már össze is törtem mikor próbáltam kicsit többet engedni neki. Nagyon hangulatos, a pálya nagyszerű az autót nem iylennek képzeltem, de hát képek alapján nehéz betájolni egy autó menettulajdonságait. 😊
jöhet a többi így éjszakás után 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
Tetszik az update, eddig a karrierben egy monzában 100% AI is "simán" verhető volt, most 90%-on is kb a középmezőnyig tudok feljönni egy négykörösön ... :/

Kevésbé lesz így "aranyos" az event táblám, az már most látszik - vagy lemegyek 80%-ra 😄

(sajnos uj karrier eventeket az uj autókhoz/pályákhoz nem látok, azért tetszett volna, ha beszúrnak párat...)

Eddig a két alfát próbáltam, a GTA nagy kedvenc lesz (lett máris), imádom h inog, mozog, dülöngél, minden kanyarért meg kell szenvedni, egy nagyobb kerékvetőn pedig vége is a dalnak (az én tehetségemmel legalábbis).

Forza.

lac coo
Nem nézted, megoldották a védelmet ...?
Kíváncsi vagyok ! 😊)

bertino
hát az a Merci tényleg nagyon jó lett, én is szanaszét hajtottam eddig 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

barcalaci84
Az,h 8 sebességes a BMW, számomra is elég furcsának (inkább értelmetlennek ilyen áttétellel versenyre) tűnt. Azért 8 sebességes, mert fontos szempont volt az M részleg számára, hogy "olcsó" versenyautót tudjanak építeni ezért meghagyták a széria váltót, és azt mondták kb: h van 8 fokozat, csak kitudod választani a megfelelőt magadnak. <#buck>
Alexease
Es most...
Skypack
Azért nem semmi 1000 játékos volt 6 órakor majd 7 órakor már 7000 😄 meg is dőlt az eddigi 4250es rekord (ez azon a napon volt amikor kijött az 1.0)

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Norbi1990
Nekem a DTM merci adta a legjobb pillanatokat az eddig kipróbált autók közül (ezeket próbáltam: Mclarenek, Sauber, BMW M2, Alfa 155 és GTA, Nissan).
Kb mindent lehet érezni, túlkormányzott autót meg lehet időben fogni. Tökéletes az alap setuppal is 😊
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.11. 22:23:12
alma2
ja m235i racing. Jo konnyu vezetni.
Amugy fura eletemben nem mentem ket kort a lotus t49-cel, de tegnap rakattantam, jobb mint az eleven. Foleg mert, ugy neznek ki, mintha nagylabu pokok rohangalnanak az aszfalton 😊

szerintem

Nekem sikerült, csak az utolsóban, ami a legjobb lett volna, rámentem és felakadt a rázóra. Majd holnap reggel folytatom a tesztelést. Van itt még köd meg minden, amire kíváncsi vagyok. Ja, a DTM Merci hangja replayben.<#eplus2><#eljen>
lac coo
Melyik az a 230 M akarmi ? 8??????

alma2
Ez az uj bmw 8 sebesseges, csak tudnam minek. Viszont az f1-es mod keszitok akkor orulhetnek, mintha regen problema lett volna, hogy nincs eleg sebesseg fokozat.
Ez a felfele valtasi hangja se semmi. Ha ilyet csinalna nekem eloben, visszavinnem, hogy elromlott, adjak vissza a penzem 😊

szerintem

bardocz
Nekem nem sikerült még szabályos mért kört mennem vele... Valahol mindig elkúrom. Mondjuk hozzátartozik, hogy elég egyenesben lescúszni a pályáról, és veszi el a kört, míg néhol úgy csúszok rá a rázóra, hogy az már szerintem se korrekt, és az meg mehet tovább...
lac coo
Értem én .

alma2
latni latja a regi mod autokat, csak nem indul el vele, legalabbis amikkel neztem.
Van amelyik mod palya megy, van amelyik meg nem.
Na mindegy rafer egy nagytakaritas.
gyakorlatilag csak ki kell torolni a tracks, cars mappat, aztab recheck a steamban es akkor nem szedi le teljesen az egeszet. (kemeny 1,5 Gigaval kevesebbet, mintha teljesen torolne az ember.)

Igazabol a 4 kerek meghajtasut akartam kiprobalni, mennyire erezni, de egy rally palya sem indult
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.11. 21:59:02

szerintem

TeeBeee
A 10ből nekem is ez volt a legkellemesebb csalódás.

Jó a nord,imádom is,de sztem jó lenne,ha indulna valami körpálya is,hogy ott is benézzük a gépeket,mit lehet velük menni egymás ellen,mert a nordon nem is lesznek olyan nagy versenyek.Túl hosszú és valami kis hiba és az ember egyedül köröz utána.
gordon 24
Látja nekem is a régi mod autókat. Viszont most voltam fent online, és 3 x megfagyott a játék. eddig (pack elött) nem fagyott. Lehet ezért?

Downhill!!

Az előző hsz-em a #27912-eshez lett volna. 😊
bosco05
Egyébként szerintem sokkal jobb lenne egy 20 perc kvali után 1 kör verseny, mint 50 percig várni arra, hogy az első kanyarban szarrá törjenek. Így kicsit unalmas volt. Szerintem ezért is lépett le mindenki olyan hamar sajnos :S A következő napokon lehetne kicsit intenzívebb, több versennyel, mégis csak azt élvezi a jónép igazán.
Alexease
A regi, egyszerubb macskas jobb volt...
De en igazabol a 2010-2020 datumra gondoltam😊
Arra értettem természetesen. 😊
bosco05
A második verseny egy nagy big one volt számomra. Kb 6x voltam tömegcrashben, a végén már a külső ívre lehúzódásomban is telibe vert valaki 😄 Van 50 perc kvali, erre a versenyen jön ki először az emberek fele. Azért ez nem biztos hogy jó így...
lac coo
A cégnek új van, a játéké maradt a régi .

Felül mutatja,h mennyire kell lelassítani 50 - 25 vagy ilyesmi, és ezt még a célvonalon való áthaladás előtt mindenképpen.

Ha valaki nem vette meg a DLC-t és ma online akar játszani, nincs könnyű dolga. Sztem a szerverek 99,5%-a Nord-on van most.
Új a logojuk is, mármint a legújabb kis videójukban már másabb, mint eddig, vagy lehet én emlékszem rosszul. 😊
lac coo
Megnéztem, van offline is zászló ...
Csak nem tudom mit kell csinálni, vágtam egy derekasat, kiírta hogy lassítsak, de nem jöttem rá mit kell csinálni, utána ahogy kimentem a boxba mutatott egy szép fekete zászlót 😊

Töröld őket, úgysem mennek, kifagy.
Alexease
Meg csak elinditottam a progit, de a legelso, ami feltunt: "2010–2020 Kunos Simulazioni...". Valamit mar tudnak?!😄DD
alma2
43 Giga a jatekom. Lehet en is leszedem aztan ujrateszem az egeszet. Igazabol meg sem talalom az uj kocsikat a tobbi kozott, annyi van fent 😊

szerintem

Zsír, köszönöm.
barcalaci84
az a dokumentumnokban van...azt nem törli uninstallnál
Ha friss telepítést akarok csinálni nem tudja valaki, hogy a kontroller/kormány elmentett setupját hogyan tudnám biztonsági menteni? Van-e erre valami fájl amit elég kimásolnom és telepítés után vissza? Köszönöm a segítséget előre is.
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.03.11. 21:12:04
Nord C9-cel, ahogy beszéltük. Beteg.<#nyes> Megnéztem az új autókat a showroomban, és nagyon szépek, nézzétek meg ott is.<#eljen>
FPS esést ugyan azon a pályán, ugyan olyan körülmények között nézitek? Mert nekem Nordon 18 fővel simán ment.
alma2
elobb kevertem, szoval a alfa gta vagy mi, aminel tengeribeteg lesz az ember, viszont annal nem hallani a gumihangot, gyakorlatilag majdnem 0, eleg nehez igy kiismerni.

Vicces volt bementem erre a gyors szerverre, 10 masodperc utan vereny, egy ismeretlen kocsival, azt se tudtam mi van 😊

szerintem

barcalaci84
nálam 90-100 füsttel😊mondjuk rajtnal meg alacsony, de az első kanyar után felmegy szépen
de erről ne beszéljünk mert jönnek a Balázs Pali fotók😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.11. 20:49:44
macleody
Most mentem a Meki P1-el... hát... a kurva életbe 😄