42876

banner
  • Adam Jonas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt hiszem, megint nem lesz egy jó darabig AMD videókártyám. Na nem mintha az a veszély fenyegetnem, hogy Fury X-t akarok venni, de amit az AMD az új VGA-k terén művel, az elég gázos. R9 380/R7 370 is egy csalódás a tesztek alapján, jóval drágábbak, mint elődeik, és alig, vagy adott esetben nem is gyorsabb azoknál. Megnéztem a TechPowerUp-os Fury X tesztet, összesített eredmény alapján még 4K felbontás mellett is csak 20%-kal gyorsabb a sima GTX 980-nál, FullHD-ban alig gyorsabb, az árbeli különbözet meg legalább 150 € (de inkább 200).
  • arty
    Vagy inkabb a jatekon...
  • alma2
    aki epp vga-t akar vasarolni ac-hez :)
    Bar csak kalapalnak meg valamit az uj amd driveren.
    ac - fury

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.06.24. 15:52:09
  • Szabi #30855
  • lac coo
    Remélem hogy az lesz ! :D
  • Jackal
    Remélem nem az lesz neki az etalon...
  • Alexease
    Azzzal nincs gond, majd megoldja okosban;) A mostani alap gumi is tuti tized annyit sem szamol, mint a tobbieke, de osszerakta elvezetesre, es megsem buta.
  • lac coo
    99 %-ban biztos vagyok benne ,hogy egy jó offroadhoz kevés a mostani gumi !!
  • Alexease
    Mar megint az arcoskodas;) OK, gyorsan osszerakja a csuszkalos modjat, de mint osszetett jatek, sose fog olyat csinalni mint a Codies Dirt vagy az F1 :)
  • lac coo
    Stefano Casillo ‏@KunosStefano 15 ó15 órával ezelőtt
    Time spent playing Dirt Rally before building AC "rally" with loose surface code enabled: 23 minutes.
  • lac coo
  • Szabi #30847
  • alma2
    Kezdenek elvonasi tuneteim lenni 2 hete van gariban a kormanyom, szoval gyorsan vegig porgettem ac, cars, raceroom xbox kontrollerrel milyen elmeny. Raceroomnal elegge elkapott a laz elsore, de csak a gyari ingyenes palya miatt, ami valamiert nagyon bejon, bar az a.i adaptive-re volt kapcsolva, de ha az elso kanyarban otthagyom mindet, nem tudom valaha utolertek-e volna.

A lenyege a mondandomnak, hogy szamomra pont a vezetesi elmeny tunik el igy az autos jatekokbol, a precezitas pontossaga es fontossaga es gyakorlatilag minden amit szeretek es a monitor ele szogez.. Aztan az is, hogy megtudjam mondani (a sajat izlesem alapjan) melyik szamomra az elethubb, az izgalmasabb a tobb kihivast rejto, bar biztos jobban raallna az agyam, egy ido utn, ha kuzdenek meg veluk, de igy nem tudnek donteni, illetve valasztani. Az agyam becsapasa, beleelesi faktor is igen alacsony szinten marad, igy mint minden mas tipusu jatek, szeirntem max 10 orat tennek bele egyenkent a produktumokba, mint jatekido. Egyszeruen mind a harom atlep egy sima autos jatekba, ahol biztos vagyok benne, hamar elkezdenem nezni, a grafikat, van e eso es hasonlo "uberfontosasgu" dolgokat es ez lenne a donto tenyezo. Igy eleg hamar nem tudnanak verenyezni a the crew-val, pontosabban labdaba sem rugnak vele, amiben van orom bodogsag szabadsag erzese :)
    Mindegyik jateknal a legnehezebb fokozatba toltam es talan az AC-nal volt az, ami jol latszik belso nezetbol amugy mindharom jateknal, hogy annak ellenere mindent kikapcsolok megis helyettem tekergeti a kormanyt, pontosabban nem engedi tultekerni a kormany egy bizonyos szognel kanyartol fuggoen. Meg is orultem, hoyg ac-ban gyakorlatilag vegig mentem elsore nordschleif-on kontrollerrel, de lenyegeben ennek koszonheto, valahogy itt volt a legtobb a rasegites. Szoval sokan koztuk en is sirok milyen rossz ebben-abban a jatekban az ffb, a fizika, de aki nem normalis kormannyal jatszik, egyszeruen ures felesleges sorok ezek nekik, mert mindezekbol semmit nem ereznek, de ha megerzi az ember, utana olyan mintha punci nelkuli novel kellene elvezni a szexet. Nehez :)
  • arty
    bár lenne magasabb tier!!! :(
    szegényeknek ez csak aprópénz :(
  • neilszab
    Szépen gyűlik megint a mezőny, estére lehet 2 szervert kell majd indítani, gyertek: link
  • cstibikeee
    Én a "diamond edition"-be beruházok. Csak 4210000 Ft átszámítva mai árfolyamon. Lehet, h kettőt is beszerzek. Ez semmi pénz érte. :D :D
  • Szabi #30842
    whááá

nem bírtam ki, elküldtem neki az 5 dolcsit... kiváncsian várom a linket :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.23. 18:58:17
  • macleody
    :)
  • Jackal
    /off
    Lehet a kasszához fáradni :) http://gamepod.hu/hir/bejelentettek_a_project_cars_2-t.html
  • Firerock
    És mit csinálok kormány nélkül? :D
  • lac coo
    Most próbáld meg eladni, mert ha kijön az új, mindenki áron alul minél előbb próbálja majd eladni, hogy venni tudjon újat, akkor már kevesebbért tudod eladni !!
  • Firerock
    Köszönöm szépen!
    G290-ről tudunk már valami pontosabbat? Mikor kerül a boltokba?
  • macleody
    Lehet megérne egy misét.
  • Alexease
    Ha jol latom, tamogatassal vasarolhato:)
  • Szabi #30834
    kár hogy ezek a járgányok még nem kerültek ki... bár nemigazán értem hogy most ezekkel mivan.. legalább egy vétel gomb lehetne.. hátha van egy két használható gép :D
  • bardocz
    Elvileg olyan 1200 eurobol kijöhet a kormány. Kb ennyi lehet a fanatec legkomolyabb cucca, és ez lényegesen jobb a súlyt leszámítva minden szempontból. Az minimum 850 euro, de inkább 1000 komolyabb kormányokkal.
  • Marcinko
    hardverapro.hu n 65 k ért árulnak garisat és 50 k ért nem garisat !
  • Alexease
  • b-type
    ..ha mint vevő nézem akkor 45ezret bármikor adok érte,..ha mint eladó 55-65ezer állapottól függ.
  • Firerock
    Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy G27-et? Már nem garis,ellenben semmi baja nincs.
  • neilszab
    Assetto Corsa Steam akció és FunRace!!

Ma este 19:00-ig tart az 50%-os leárazás a Steam-en, aki még nem gyűjtötte be az Assetto Corsa-t és a Dream Pack-et, annak itt az ideális alkalom! Különösen, hogy holnap este egy jó kis FunRace keretében pályára visszük az Alfa Romeo 4C-t és jó alaposan meg is kergetjük vele egymást Mugello-ban!

Futaminfók: Alfa Romeo 4C - Mugello

A FunRace után folytatódik a DTM 93' és a GT bajnokságunk szintén itt Mugello-ban, júliustól pedig indulnak az ingyenes Nyári Kupák!
    Nyári kupák: Masters - AC Summer Cup 2015
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.22. 13:46:05
  • Szabi #30827
    úgy legyen :D
  • Alexease
    Vagy..., Kunosek ide licenszelnek belole es kiadjak DLC-nek:D
  • Szabi #30825
    hamarosan jön majd az URD féle LeMans csomag első verziója, rF2-re már kiadta 10euróért

"PX package will include a total of 12 cars that will be divided into 2 series wich are PX1 & PX2. Cars that will be available are Aura, Darche, Shiro, Moyoda, ..."
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.22. 07:39:53
  • bardocz
    DIY kormány, szervomotorral, de még ez is rohadt drága.
  • raczger
    Láttam kétszer is a ringen pálya mellől (Time Attacken), kívülről nézve nem vezette túl ügyesen a civicet, kicsit rfactorosan ment, alácsűrte a kormányt és hadd szóljon. Viszont ez nagyon buta hiba volt, legalább 20-30 méterrel nézhette el a féktávot. Szerencsétek, hogy figyeltétek a tükröket is.
  • Thread
    Volt leirva az ismertetojukben, hogy kulonosen fektavon ne elozzunk.
    http://hungaroring.hu/hu/elmenyprogramok/autos-nyiltnap
    Mar elore kell megrendelni?
    Vagy ez csak az ajandekutalvanyra igaz?

Egy totalcar eseten polgari per kovetkezik, vagy ki van erre talalva valami?
  • Tyuki80
    Azt a hülye barom kamikázét!
  • mulli1986
    Ok, én szerintem ezt a rendszert fogom kiépíteni hitelből :D
    ....
  • Tomsteel

Múltheti hungaroringi pályanap, 12-es kanyar. Azonnal jött a piros zászló, boxban mindenkit engedtek tovább a pályára, őt kiintették, leordították a fejét és megköszönték az aznapi részvételt. Úgy gondolom egy pályanapon ez a helyes magatartás a szervezőktől, motorosokra pedig különösen illik odafigyelni.

Ha befordulunk elé TK-ra vágja az autót és nap végén még odajött értetlenkedni, szerinte nem volt vészes manőver.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.06.21. 12:04:26