Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt ne pipáld ki , kapcsold ki a segítségeket és utána kipróbálhatod h jó-e
De értem a problémádat, igazából nem tudom ez így miért jó ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
És olyan helyeken tol le meg jön nekem ahol lehetetlen előzni. Jön egy egyenes ott elmehet mellettem...ennyi.
4x20 km és mintha az élete múlna rajta...wááá. 😊
Ki van kapcsolva nálam, erre mégis magától kuplungol?
(Jó, tudom, hogy ellentmondás ez a pillangó+kuplung dolog, de legalább a lehetőséget meghagyhatták volna).
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.12. 21:15:12
Nincs h valtom, akkor lehet ez a trukkje. De anno amikor meg volt, szerintem akkor is siman pakolgattam kuplung nelkul, gazelvetellel. Na de erre nem eskuszom mar meg.
szerintem
az automata kuplung azokhoz az autókhoz segítség, ahol ténylegesen kellene kuplungpedált használni, de nincs ...
Jo reg kikapcsoltam az automata kuplungot, bar sokszor a serules is ki van nalam, de gazelvetellel illetve, botkormanyos autonal gazfroccsos visszavaltassal, sosem romlott meg el nekem semmi. Na megnezem ujbol.
szerintem
Ha telibe nyomom, és eléri a maxot, onnantól zöldet jelez .
Kapcsold be a pedál appot., azon látszik, dolgozik-e a kuplung ..
mondjuk én a 155-t teszteltem
a saubernél is kifingatja rohadt hamar
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.12. 20:04:57
Mióta nem kell kuplungolni egy versenyautóban?
A Sauberrel autóztam és rájöttem, hogy simán, kuplung nélkül lehet váltani (le/fel), sőt, kuplung nélkül is elindul, esze ágában sincs lefulladni. Természetesen Pro módban vagyok, semmi segítség sincs aktiválva. Gyanút fogtam és mentem egy kicsit a kis alfával... detto ugyan ez a helyzet, sőt az összes autó, aminél eddig H&T + H váltót próbáltam simán működik így is. Ez mindig így volt??? És ha így volt (van), ez nem gáz kicsit? Értitek?! Le sem fullad soha?
Tegnap este megjelent régóta várt Dream Pack, aminek örömére egész hetes FunRace sorozatot rendezünk, hogy alaposan próbára tegyük az új verdákat a Nordschleifé-n! Ma este az 500 lóerós Corvette C7.R GTE a soros, de a Nissan GTR is becsatlakozik hozzá, gyertek! <#wink>#wink>
Infók: AC Dream Pack - FunDays
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.12. 19:13:49
nem Gergő tünedezik el ezeken a szervereken
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.12. 18:44:34
simraceseries.com
Hol a 3. autónál, hol a 12.-nél...
Tapasztalat ?
SRS szerveren átcserélve a mai napra kiírt kombó!
Annyi "fűszert" kapott az összeállítás, hogy a Mercedes-Benz Sauber C9 mellett pályára gördíthető a Pagani Zonda R is + a Nordschleife Endurance nyomvonalon lehet koptatni a gumikat. Napellenzőket lehajtani, mert délután 16:00 óra van a szerveren! <#hawaii>#hawaii>
További információk: LINK
Jó szórakozást! <#wave>#wave>
simraceseries.com
Egy kicsit nem figyelek oda, de tényleg csak egy kicsit..és kész.
rohadjon meg imádom 😄
Még nem is próbáltam más kocsit, bár egy fél kör erejéig az öreg Alfa-t is Magione-n.
De ez...kell három monitor, holnap leszedem azt a 2 másodpercet,..egy kerékvetőn megvan az 1...a többit úgy kell összedolgozni, de azt az 1-t simán behúzom még természetes vezetéssel..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.12. 17:21:45
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Laccco! Ez nem fika volt! Csak észrevétel...! <#banplz>#banplz>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
1x autoval ezen a palyan meg sem roccen az fps-em, pedig a folduton nem lehet mondani, hogy nincs por.
Illetve nem tudo mikor van az, hogy a kocsik kereke a foldhoz van ragadva, mert sokszor lattam ilyet. Viszont itt tok szepeket ugrat az a.i is, elemelkedo kerekekkel. Bar meg mindig tok szar az ilyen uton vezetni..
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.12. 16:50:41
szerintem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.12. 16:29:34
szerintem
Volt pár olyan kanyar a videókon, ahol rendszeresen eldobálták az autókat és nem értettem miért. Most viszont már nagyon is. <#eplus2>#eplus2>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.