Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
a menüben a generals fülön van egy olyan h modify assists based on controller settings...
ezt ne pipáld ki , kapcsold ki a segítségeket és utána kipróbálhatod h jó-e
Nem. Válts vissza így is - úgy is és rájössz. Tudod mi a kuplung szerepe az autóban és hogyan működik?
lac coo
Nem ugyanaz. durva visszaváltásnál simán megakad a motor, satufékről nem is beszélve ..
De értem a problémádat, igazából nem tudom ez így miért jó ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ginger17
Biztosan igazad van és keverem, de a végeredmény nem ugyan az? 😊

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Ugyan ezt gondoltam, csak nem volt kedvem leírni. 4X20 km, és az első 5 km-en le akarja játszani. Ráadásul olyan, aki utána 10-20 mp-el lassabb körönként.<#buck>
Kevered a dolgokat. Ha ki van kapcsolva, nem kuplungol, csak tudsz váltani kuplung nélkül. Ha be van kapcsolva, akkor kuplungol. Nem ugyanaz.
TeeBeee
A morált azt hagyjuk...kb. felháborító. Ez egy fun race, nem értem miért akarnak az első kanyarban nyerni egy 20 km-es pályán?
És olyan helyeken tol le meg jön nekem ahol lehetetlen előzni. Jön egy egyenes ott elmehet mellettem...ennyi.
4x20 km és mintha az élete múlna rajta...wááá. 😊

Ginger17
Értem én, de akkor minek van az autokuplung? 😛
Ki van kapcsolva nálam, erre mégis magától kuplungol?
(Jó, tudom, hogy ellentmondás ez a pillangó+kuplung dolog, de legalább a lehetőséget meghagyhatták volna).

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Lehet ennyi könnyítést beleraktak a Nídforszpídesek miatt.<#nyes> Az volt az alap felvetés, hogy tudjanak azok is játszani, akiknek nincs kuplung pedáljuk. Ezért lett így megoldva, hogy H-val recseg, pillangóval/bottal nem.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.12. 21:15:12
Ginger17
Tutira variáltak rajta, mert konkrétan emlékszem, hogy még a kezdetek kezdetén az Elise SC-vel ugyan így pillangóztam és muszáj volt kuplungolni hozzá. A gázelvétel "segítség" is kikerült a játékból - mondjuk ez utóbbi legalább értelmes lépés. Most felraktam a H váltót és az van ami nálatok - jól működik minden -, de kell, hogy legyen valami opció a pillangó+kuplung használatra is.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

barcalaci84
valószínűleg ez a trükk, mert pl mén mindig azzal szenvedek h a nagy sietségben nem nyomom be eléggé a kuplungot és kerreg mint állat, utána meg a rémületben msáodjára se sikerül sebességbe rakni😊
Ginger17
... de régen nem így volt. Vag rosszul emléxem? Én nagyon szeretem a H váltót, de alig fér el az asztalon, így azért a napi 10 percért nem raktam fel, hanem csaltam a pillagóval, de a heel&toe az maradt. Erre most ezt van - de tuti, hogy nincs valami ini fájl erre?

Sajnos vmi probléma van az weboldalunkkal, a ma esti Corvette C7.R FunRace azonban nem marad el, a szerver adatai itt elérhetők: LINK

alma2
Akarom mondani botvaltos. Olyan mint a zsiguliban is van 😊

Nincs h valtom, akkor lehet ez a trukkje. De anno amikor meg volt, szerintem akkor is siman pakolgattam kuplung nelkul, gazelvetellel. Na de erre nem eskuszom mar meg.

szerintem

lac coo
Megnéztem, ha H-váltós, tehát kuplungos autót használunk H váltó nélkül ( pillangóval vagy botváltóval )akkor engedi kuplung nélkül is váltani ...

Ez nagyon hülye<#nyes>
lac coo
Bot vagy pillangóváltós autónál nyilván nem kell kuplung ...
az automata kuplung azokhoz az autókhoz segítség, ahol ténylegesen kellene kuplungpedált használni, de nincs ...

botkormanyos auto <#fejvakaras><#idiota>
Ne telefonáljatok !<#eplus2>
Mentem egy 4 körös versenyt Mastersen, és nem dobott le. Bár nem értem, de öröm-bódottá. A 4 kör az kemény, elég is volt mára<#buck> Viszont a versenyzési morál<#fejvakaras><#falbav>
alma2
Felbuzdulva az idodon, gyorsan mentem 7:38:5-ot 😊

Jo reg kikapcsoltam az automata kuplungot, bar sokszor a serules is ki van nalam, de gazelvetellel illetve, botkormanyos autonal gazfroccsos visszavaltassal, sosem romlott meg el nekem semmi. Na megnezem ujbol.

szerintem

H-val recseg és kell kuplungolni, szek.váltóval vagy pillangóval lehet váltani kuplunk nélkül is. Az AC-ban sosem fulladt le az autó, mert nincs indítási lehetőség😊
lac coo
szerintem csak jelzi, hogy végig működik-e a pedál...
Ha telibe nyomom, és eléri a maxot, onnantól zöldet jelez .

macleody
Ja tényleg, pedál app. A gázpedál fölött az a kis piros bizbasz mi lenne?
lac coo
Nálam mindegyik recseg, amelyikben nem félautomata váltó van .....
Kapcsold be a pedál appot., azon látszik, dolgozik-e a kuplung ..

bardocz
Sehol sem mondtam.
Ginger17
Akkor én tehetséges vagyok, hogy mindig eltalálom a fordulatot? Nem hinném. Nincs vmi ini, ami elcsesződhetett?

Ginger17
Azt ne mond neke, hogy ha a 155-öt valóságban, álló helyzetben berakod egyesbe, az nem fullad le.

barcalaci84
kipróbáltam gyorsban...kuplung nélkül nem veszi be a sebességet...csak egy bizonyos fordulaszámon ahogy a valóságban...de azt nem könnyű eltalálni, ki is nyírtam fél perc alatt a váltót, akkor már a kuplunkg se segített😊
mondjuk én a 155-t teszteltem
a saubernél is kifingatja rohadt hamar
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.12. 20:04:57
bardocz
Lefulladni nem tud semmi, és 0RPM-ről is elindulnak az autók. Nekem néhány váltásomnál sérül a váltó, szóval elvileg kell kuplungolni, kivéve persze, ha pont olyan fordulaton húzod be sebességbe, de úgy a valóságban is lehet mindenféle gond nélkül váltani kuplung nélkül.
Ginger17
Sziasztok! Lehet, hogy teljesen diletáns vagyok (sőt, ez egészen biztos), de valamit magyarázzatok el nekem lécci:

Mióta nem kell kuplungolni egy versenyautóban?

A Sauberrel autóztam és rájöttem, hogy simán, kuplung nélkül lehet váltani (le/fel), sőt, kuplung nélkül is elindul, esze ágában sincs lefulladni. Természetesen Pro módban vagyok, semmi segítség sincs aktiválva. Gyanút fogtam és mentem egy kicsit a kis alfával... detto ugyan ez a helyzet, sőt az összes autó, aminél eddig H&T + H váltót próbáltam simán működik így is. Ez mindig így volt??? És ha így volt (van), ez nem gáz kicsit? Értitek?! Le sem fullad soha?

BooMiller
Nem csodalom😊) Én is ami időm volt ezzel a combóval töltöttem, szerintem még sokat fogok...

Pokoljárás a Corvette C7.R-rel ma este! <#vigyor>

Tegnap este megjelent régóta várt Dream Pack, aminek örömére egész hetes FunRace sorozatot rendezünk, hogy alaposan próbára tegyük az új verdákat a Nordschleifé-n! Ma este az 500 lóerós Corvette C7.R GTE a soros, de a Nissan GTR is becsatlakozik hozzá, gyertek! <#wink>

Infók: AC Dream Pack - FunDays
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.12. 19:13:49

barcalaci84
ha esc-pel mész vissza a boxban akkor a felvezető utáni körben 0-zza csak az időt (a harmadikban)
barcalaci84
hivatalos fórumon azt írta moderátor vagy ki, h a Hz-t kell lejjebb venni a szerveren ha el el tunedeznek az emberek...
nem Gergő tünedezik el ezeken a szervereken
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.12. 18:44:34
lac coo
Nincs, esetleg mod hang , lehet az is baj ....

Még teszek egy próbát, megnézem.
Nincs benne mod autó?
Gadfly13
Én most babráltam a szervert (kombó váltás miatt) ill. ha jól tudom napközben is volt bizgetve más miatt. Elvileg innentől már nem lesz piszkálva. Amúgy a jelenség nekem is ismerős. Korábban én is tapasztaltam párszor, hogy mikor átmegyek a célvonalon, akkor képes ledobni a szerver. A legutóbbi ilyen pont tegnap volt Masters szerveren, mikor a futam befutójánál Ulvar üldözött, majd mikor átmentem a célvonalon, akkor mindenki azonnal eltünt (listáról is). Sztem ez AC bug, mert anno Maszimos Seat kupánál is tapasztaltam ilyen jelenséget (szintén más szerver).

simraceseries.com

lac coo
Ha quickrace-ben több fajta autót állítok be, töltés alatt megáll az egész ...
Hol a 3. autónál, hol a 12.-nél...
Tapasztalat ?

barcalaci84
szerintem a fiúk nem állították át a Hz értéket 10-re 20-ról és ezért dobál le pár embert
Egyszerűen nem értem. Folyamatosan ledobált vagy mi az SRS szerver. Gondoltam megyek egyet a Mastersesen. C7r időmérő, futam, zsír. Kilépek, hogy autót váltsak, egyből futam, 1 kör. Minden rendben, de a végén megint nem int le, megyek tovább, mintha időmérőn lennék. Igazából nem kidob, hanem kb. 2 kör után olyan , mintha egyedül lennék a pályán. Vált versenyre, én időmérőn maradok, ilyesmi. Most menten egyet valami német szerveren, Monzán, időmérő, verseny, és végig minden jó. Máskor csinált már ilyet, de akkor is csak a Nordon. Azóta rengeteg fun, Seat kupa végig, minden jó volt. Esetleg ötlet velekinek?
Gadfly13
Urak!

SRS szerveren átcserélve a mai napra kiírt kombó!
Annyi "fűszert" kapott az összeállítás, hogy a Mercedes-Benz Sauber C9 mellett pályára gördíthető a Pagani Zonda R is + a Nordschleife Endurance nyomvonalon lehet koptatni a gumikat. Napellenzőket lehajtani, mert délután 16:00 óra van a szerveren! <#hawaii>

További információk: LINK

Jó szórakozást! <#wave>

simraceseries.com

b-type
rohadjon meg rohadjon meg...belebuzultam az Alfa 155-be, nagyon munkás, nem egyszerű beállítani a diffiket, nyomom a köröket Nordschleife-n, gondoltam megnyomom az utcsó körömet, kezdett fogyni a benzin, oké, taposom neki minden pöpec, 2 másodperccel belül vagyok a legjobbamon (7:41), erre a pálya végén a második teknő előtt leteszem a fűre...rohadjon meg 😄
Egy kicsit nem figyelek oda, de tényleg csak egy kicsit..és kész.
rohadjon meg imádom 😄
Még nem is próbáltam más kocsit, bár egy fél kör erejéig az öreg Alfa-t is Magione-n.
De ez...kell három monitor, holnap leszedem azt a 2 másodpercet,..egy kerékvetőn megvan az 1...a többit úgy kell összedolgozni, de azt az 1-t simán behúzom még természetes vezetéssel..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.12. 17:21:45

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A Nordon nálam nagyon kijön - úgy mint a többi szim.nél is -, hogy egyszerűen úgy tűnik, mintha túl magasan ülnék. Aki ült már sport-autóban, pláne versenyautóban, annak egyből az tűnik fel, hogy "úristen a földön ülök!". Itt ez az érzés nincs meg. Főleg a Nissan volt érdekes, egészen furgonos hatása volt úgy, hogy több fajta autó ellen mentem.

Laccco! Ez nem fika volt! Csak észrevétel...! <#banplz>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

alma2
Nagyon jol rendbe tettek ezt a fust, por dolgot.
1x autoval ezen a palyan meg sem roccen az fps-em, pedig a folduton nem lehet mondani, hogy nincs por.
Illetve nem tudo mikor van az, hogy a kocsik kereke a foldhoz van ragadva, mert sokszor lattam ilyet. Viszont itt tok szepeket ugrat az a.i is, elemelkedo kerekekkel. Bar meg mindig tok szar az ilyen uton vezetni..

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.12. 16:50:41

szerintem

b-type
egy dombnyi különbséget látok 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alma2
Most dobta fel a youtube. Meglepoen egyezik a ket palya viszont.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.12. 16:29:34

szerintem

Tomsteel
Ez a Nord pedig rendesen felpofozza az embert, ha egy kicsit is elbízná magát. 😊
Volt pár olyan kanyar a videókon, ahol rendszeresen eldobálták az autókat és nem értettem miért. Most viszont már nagyon is. <#eplus2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Én minden autóval úgy megyek, hogy max a gyári ABS, semmi más.

Jó lett az összes autó, mindegyiknek van valami olyan tulajdonsága ami sugárzik róla és ezt át is adja a program ahogy azt kell.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.