42876

banner
  • lac coo
    Fóton szoktam látni egy fehéret, állandóan félreállítják a rendőrök :))9
  • Alexease
    Ma egy Nissan GTR-t "kergettem" (kovettem:P) a varosban, ide-oda cikazott, de nem tudott haladni:) Sok "csicsa" autoval szoktam talalkozni (Ferrari, Lambo, Corvette, Lotus, Mustang, Charger, Merci SLS stb.), ez sem az olcsobb fajta (+30M), de ha nyernek a Lotton, ez meg "beleferne" (nem tul feltuno es "gusztustalan", kulturaltabb darab, alapon normalishanggal, kicsit tolva eleg kellemes:P).
  • Alexease
    A tapadasokat most is at lehget irni barmelyik palyan 0.5-re, es akkor mindenhol van wet-mod :D
  • Jackal
    Aosta-hoz készül a wet mod
  • arty
    támogass olyat, aki hetekig modellez egy kocsit/pályát, belead apait-anyait - inkább megérdemli :)
  • Szabi #30893
    nope, támogatni lehet, az ea meg amúgy is leszphat.. fizettem már nekik eleget.. :D
  • macleody
    Akkor felejtős, pedig volt egy-két gép ami tetszett a videó alapján.
  • arty
    tehát lopott cuccért pénzt kér, ergo orgazda? (remélem többet nem fizetsz ilyenért... ;) )
  • Szabi #30890
    a 458-al csúszkálni nagyon jó, csak pontot nem ad rá eleget :DD
  • Norbi1990
    23ezernél feladom. Ekkora fost :D
    Nagyon nem élvezem :D
  • Szabi #30888
    főként a mobilos Real Racing 3-ból konvertálgatja az autókat... gyenge hanggal és fizikával, ehh :S
  • macleody
    És milyenek?
  • Szabi #30886
    persze, még aznap este megvoltak :D
  • Norbi1990
    Challenge Accepted :D
  • macleody
    Szabi megvannak már az autók arról az oldalról amit múltkor linkeltél? Ahova betoltál 5 fontot.
  • Szabi #30883
    hihetetlen hogy ezek a special eventek menyire szarul vannak megcsinálva...

458-al kibszott élvezetesen lehet csúszkálni, de silverstonban összeszopni a pontokat borzalmasan fájdalmas...

100.000 pontot kéne összeszedni, de egy kis rázókőérintés miatt is eldobja a pontokat.. áá kicsit se idegesítő 10-15ezer pontot bukni csak azért mert tartottam szépen az ívet, de minimálisan elhagytam a pályát.. -.-

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.26. 16:42:11
  • lac coo
    En meg az uj Alfat ! :)
  • GeriDoc
    Már töltöm is, hogy 6-ra meglegyenek a grafikai, kormány beállítások, és már csak a kocsikat kelljen próbálgatni.:) Jó ötlet tőlük.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.26. 16:03:29
  • alma2
    Gondolom sokan nem kovetik ezt a topikot. Ma mindenkepp erdemes kiprobalni!
    (kertem kolcson kormanyt nem tudom miota van ez az ffb benne, de teljesen jo!)
    A jatekosok szama sajna kozelit a nullahoz :(
    raceroom

• Szabi #30879
    na akkor Kunos.. kapsz egy hónapot.. aztán látni akarom a játékban :DD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.26. 15:17:25
  • Hasselhoff72
    Juj jó olcsóra sikerált......

Joccakát:DDD 300 font, a G27 178 font:))))

Amazon G29
  • Norbi1990
  • arty
    :D

(amugy pár peccsel ezelőttig ilyenek voltak, 80%-on se nagyon láttam őket... várom vissza, nagyon :D )
  • lac coo
    Hát nem hát ! :)

De most olyan g..ci gyorsak lesznek, hogy az ég világon semmi baj nem lesz velük ,egyszerűen nem is találkozunk velük a játékban ,max ha lekőröznek ! :))
  • arty
    nem a sebességükkel volt eddig se gond :)))
  • lac coo
    Stefano Casillo ‏@KunosStefano
    Did some work on the AI, all the cars I've tested until now are solidly in the top 10 of the RSR Live Timing leaderboard.The 49 is often 1st
  • SityiSXT
    Maga a könyv egy igényesen összeszedett alkotás, és próbál hasznos tippeket adni az autó beállításaihoz, illetve a végén pályabemutató is van minden AC-s pályáról. Ennyi pénzért szerintem nem rossz, de amikor a hardverről beszél az elején, attól agyhúgykövet lehet kapni, mert eszméletlen baromságokat is képes ott leírni.
  • Jackal
    Szerintem nem is saját tapasztalatairól ír, hanem elment Kunosékhoz anyagot gyűjteni. Win-win.
  • alma2
    Persze ne itelkezzunk olvasatlanul, de valami konyvfoso, a megjelent konyvei alapjan.
    Fel ev alatt kiadott egy csomo konyvet, hogyan legyel ugyvedtol, a hogyan jatszal a ilyen-olyan midis eszkoztol, a hogyan legyen szuper az assettoban.
    Persze lehet egy zseni, es minden teruleten inni kell szavait, de azert eleg hihetetlenul hangzik.
    De aki olvasta a konyvet, nyugodtan beszamolhat a koridejeirol a jatekban :)
  • Dietrich
    Ez júliusnak melyik része? :)
    Jó tehát a válasz: a franc se tudja. :)
  • zolee145
  • b-type
    :D
    Jó, elolvastam...de ki a @&# ez az Amen Zwa??! :D
    (valaki ment már ellene vagy ilyesmi?)
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.25. 15:23:49
  • Szabi #30866
    katta linkeden a nevére és olvasd el... :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.25. 15:19:56
  • b-type
    ki ez az Amen Zwa?

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.25. 15:14:50
  • Alexease
    Ez gondolom arra volt "valasz", hogy az ilyen-olyan ingyenes vagy fizetos DLC-kbe a korabban mar ingyenes/kulsos/modder alltal keszitett/elkezdett tartalmak kerulnek be. Gondolom sokan panaszkodtak:) Igazabol nincs miert, ami kulsosoktol erkezik (a konvertek nem szamitanak), altalaban eleg igenyes modell, nagy "szerencsejuk" van, hogy ide koltoztek a jo modderek. Ez csak plusz, ma mar ez a jarhato ut, megnezni mire van igeny (pl. elkezdett modder cucc), megprobalni licenszelni, aztan megcsinaltatni veluk gyari szintre.

Sehol sem cegen beluloldjak meg. A nagy konzolos cimek fejenkent 5-600 kulsos modellezot alkalmaznak, a CARS eleve kulsos moderekkekre alapozott, ami nem volt meg hazon belul, ok kezdtek el az uj autokat es palyakat, es valszeg akik megmaradtak, azokat is kulsoskent "uzemeltetik". Egyedul az S3S aki "felvasarolt jonehany moddert (bar valszeg, helyileg ok is kulsosok:P).
  • Szabi #30863
    "The official model will be based on the original one, that represents one of the best 3rd party creations ever made for Assetto Corsa, but it has been reviewed and modified to obtain the approval by Lamborghini. Dynamic modeling and sounds have been remade by scratch."
  • Szabi #30862
    Augusztus 12 :D
  • bardocz
    Kunosékat ismerve Soon :D
  • Dietrich
    Júliusban pontosabban mikor jön az új DLC?
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    980ti ellen készült, árban és teljesitményben is - bár azzal sem épp versenyképes.... :(