Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.13. 19:21:57
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.13. 17:59:14
"Nulla tenaci invia est via"
Szerda este megjelent régóta várt Dream Pack, aminek örömére egész hetes FunRace sorozatot rendezünk, hogy alaposan próbára tegyük az új verdákat a Nordschleifé-n! Ma este az 600 lóerós McLaren F1 lesz soros, de kap méltó ellenfelet is, gyertek! <#wink>#wink>
Infók: AC Dream Pack - FunDays
Majd este ha esetleg többen lesznek érdemes tenni egy újabb próbát....
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.13. 17:22:13
Tequila - Gabor Bernhardt

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.13. 16:02:25
Viszont köridőben sokkal rövidebb, Alfa155 nekem 7:41 Nord, 7:16 a Tourist.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.13. 15:20:33
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Annyi az egész hogy pirossal mutatja a szervereket, mint mikor nincs meg valami tartalom stb,, pedig egyértelműen megvan a dlc, az srs szervert is igy mutatja, max ping-elni tudom a szervert.
Ha meg valamit nem mutat pirosnak se számit, ugyan ugy unable to contact server
Utoljára szerkesztette: swadawa senpai, 2015.03.13. 14:59:26
Egyébként Michelisz Norbinak most jól jön ez a pálya, gyakorolhat rajta.<#eljen>#eljen>
A Tourist szerintem nagyon jó, nekem tetszik. Leginkább az, hogy nem kell körbemenni egyszer, hogy elkezdjen mérni, hanem egyből mér. A végén lehet tovább is menni, több kört, csak átmész a parkolón, és már kezdhetsz is új kört, bár erre jobb a Nordschleife. Autót kipróbálni én a Touristot használom. Illetve a Nordon előfordult többször is, hogy az első kör végén nem állt meg az óra, és kellett menni még egy kört. Azért 40 km felvezetőt kicsit soknak tartok.<#falbav>#falbav>
A bünti rendszer jónak tűnik, bár én a szerver oldali beállításokat nem látom, de elképzelhető, hogy el lehet hagyni a különböző appokat.<#eljen>#eljen>
Ez a C9 brutális. 368-nál leszabályoz. Még ennél is hosszabb váltót kell belerakni. Rendesen még csak ezt, az F1GTR-t, meg a Nissan-t próbáltam, mind nagyon jól sikerült.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.13. 11:42:27
SRS szerver a péntekre kiírt GT3-as kombóval fut!
|P|R|: |5|2|
AUTÓK:
BMW Z4 GT3
McLaren MP4 12C GT3
Mercedes-Benz SLS GT3
NISSAN GT-R NISMO GT3
Lotus Evora GTC
PÁLYA:
Nordschleife Endurance
Napellenzőket lehajtani, mert délután 16:00 óra van a szerveren! <#hawaii>#hawaii>
TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srs
További információk: LINK
Jó szórakozást! <#wave>#wave>
@barcalaci
A hz érték 10-re állítva. <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.13. 10:38:16
simraceseries.com
Feltartásokkal és egy komolyabb hibával.
Ez egy rendszámos autó. <#wow1>#wow1>
Nyitott DRS-sel tartja a C9-et.
ahogy Tyuki is mondta a 10 perc q sok egy kicsit kivárni a következő versenyt, ahogy a 4 kör is túl sok és ugyanúgy szétszéled a mezőny illetve a közben bekapcsolódóaknak is elég sokat kell várni h mezőnyben is autózhassanak...
a tegnapiakból kiindulva szerintem egy 3 perc q és egy 2 körös (esetleg 3 körös) verseny lenne az ideális funprogram... viszonylag így pörgős a program és van egy kis szusszanásnyi idő futamok közt h elintézzük folyó ügyeinket , összevesszünk a másikkal😊 stb...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.13. 09:52:01
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
116 mega.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.13. 07:26:07
Tegnap 50 perces qual-lal és 1 körös futammal próbálkoztunk, ma ~10 perc qual és 4 körös futam... holnap lehet megint mást okoskodunk ki. Nagy dilemma, mert hosszú versenyt sincs értelme beállítani, mert hamar szétesik a mezőny, kiesnek emberek és pálya szélén várakoznak, de qual nélkül sem érdemes indítani, mert minden nemű felkészülés nélkül elég veszélyes 20 autót elindítani a Nord-on. Az meg a másik, hogy Qual-ra szívesebben lépnek be az emberek, mert nem azt érzik, hogy lecsúsztak valamiről.
Az ötleteket, javaslatokat szívesen fogadjuk, de ha lehet ne ide, hanem a Fun szerverek saját topikjába, ott nekünk sokkal könnyebb követni és reagálni a nekünk szánt kérésekre: AC FunRace: Dream Pack - Nordschleife
Köszi! <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.13. 00:09:58
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Aris itt ír a gumikról
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.03.12. 23:00:42
fene se tudja, valami bill, banán mókához kellhet talán...
Most beszélünk itt a kuplung hiányáról (de ott van még az auto blip, meg az auto lift is).
Mondjuk legalább ez utóbbit kivették a progiból, a blipnek meg így nincs sok szerepe, ha simán visszagangolok (kis gázfröccsel, vagy anélkül is). 😄
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
ha bevan pipálva és mondjuk úgy lépsz be a pályára h nincs csatlakoztatva a kormányod , akkor ugye elvileg billentyűzettel játszhatsz...na ilyenkor bekapcsol pár segítséget
és nekem akkor nem is állt vissza...
sebességérzékeny kormányzást meg ilyesmiket állított...amit rühellek😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.12. 21:52:24
Amit viszont nem értek,hogy miért kell időmérőt menni?Szerintem tök felesleges.Ha lehet változtatni,ezen jó lenne,mert mindenki skippelné a qualit,aztán,mindig végigvártuk,persze semmi értelme,csak megy vele az idő.
amúgy a cfg-ben a segítségeknél miért van sok minden bekapcsolva, pedig amúgy nincs is bekapcsolva ? 😊)