42876
-
#30938 Kipróbáltam, kár volt azt a 15 gigát vagy mennyit letölteni steamről. -
cstibikeee #30937 És S1 Quattro is. -
#30936 ja epp ugy bele szakad az oreg csavo a meloba, hogy nezi a youtube-on a sajat csatornajat, ami eleg beteges :) -
Pitti #30935 A felhők is?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(nálam is le van csúszva a poszt fejlécén a menü. elég nehéz eltalálni a fehér alapon fehér válasz gombot, de az sg már csak ilyen. a kurzort se tudom oda rakni az egérrel ahova szeretném, szerkesztés közben...) -
#30934 Pedig nem, ezek ilyenek jatek kozben is:) Sot, van latvanyosabb is, mert ez megiscsak egy sivatag:D -
#30933 A vegefele van valami rally track-szeruseg... -
#30932 promokép, ezt ingame oszthatod hárommal :) -
#30931 Kolduson a szep ruha . -
haflac #30930 Magával a barkácsolás lehetőségével nekem sincs problémám,sőt támogatom,de a minőségük.
Hát valahogy így kéne kinézni egy pályának. -
#30929 Konvertekkel, moddolassal nincs bajom, az jo hogy van .
Kunosnak kellene kicsit belehuzni, kis eso, jobb ai stb .....
Raceroom meg meg ha fizetnenek se kellene jelenleg :))) -
haflac #30928 Teljesen egyetértek veled.Szerintem ez lesz a veszte a AC-nak.A gagyi kovertek.Kunoséknak kicsit kellene RaceRoomozni néha,hogy lássanak szépen elkészített pályákat. -
cstibikeee #30927 Stefano youtube live stream-je ahogy fejleszti a játékot. Állítólag reggelente lesz élőben gyakran. -
#30926 Autokat en mar nem is kovetem, meg a gyariakat se, mar belefasul az ember annyi van :)
Jo minosegu palya kellene, es egyebb szolgaltatas , nem meg ottucat auto .... -
#30925 Autó már van csak a liszenz kell :D
-
#30924 remélem Kunos-ék megveszik majd ezt is :D -
hqx #30923 -
#30922 -
cstibikeee #30921 Mazda MX-5 1.0 + sound update -
#30920 nalam latszik, mi lehet a bajom? :p -
#30919 Tridef-el. El van a gyerek, ha játszok! Kár, hogy senkinél nem fog látszani a 3D.
-
#30918 Meg volt a teszt!
AC-val és pCars-al is kipróbáltam a Tridefet 48 colon kb. 60 cm-re a képernyőtől és remekül működött. Szépen (pontosan) hozta a közeli és távoli dolgokat, jó érzés volt így vezetni.
Kipróbáltam Tridef nélkül is, hogy a TV alakítsa át 2D-ből 3D-be a képet és a hatás itt is meg volt, viszont a közeli dolgokat (pl. kormánykerék) kevésbé jól definiálta. A távolabbi objektumoknak viszont meg volt az arányos mélysége.
Így a Tridef nyert!
A két játék között is volt különbség és ebben a versenyben pCars nyert, ezt kezelte le a legjobban a rendszer. Akiknek van lehetőség, érdemes kipróbálni még ha pakolni v. szerelni is kell miatta.
Ha ez a dolog eyefinityben is működik, akkor lehet "jobb" élmény "még" mint egy oculus. -
Pitti #30917 OFF SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.30. 10:56:57 -
#30916 jaja én is csak tesztként szeretném kipróbálni, ha már van ilyen lehetőség. Tridefet most szedtem le (köszi a tippet) és úgy néz ki, hogy működik is. Már csak a TV-t kell átköltöztetnem a másik szobából. :D -
Jackal #30915 Apropo 3D, valaki tudná jelezni Kunosék felé, hogy ennek a támogatására lenne igény?
http://www.engadget.com/2015/03/04/htc-vive-hands-on/
Sajnos az áráról nem tudni sokat, de idén szertnék kiadni a nagyközönségnek is. Felbontása jobb, mint a mostani oculusé. -
#30914 Jut eszembe, bar probaltalak lebeszelni rola, a papirszemuveges, beleteszem a telot, de jo lesz nekem az AC oruletrol. Na annak a szerver oldali resze, szerintem a legtobb jatekkal egyutt mukodik. Es akkor nem a papir csodat teszed a fejedre, ha kettevagja a kepet, hanem a tv-t atkapcsolod a megfelelo 3d-s modba es mar meg is vagy. De feltetelezem a tridef jobb reakcioidovel talan eredmennyel is dolgozik. Mar nem emlekeszem reg volt.
Kiprobalod ezt is orulsz 10 percig aztan gyorsan elfelejted. Kb ez lesz a menetrend :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.06.30. 09:24:10 -
#30913 A musor az mas. az egy 2d-s valami, ami mindenfele logika alapjan pl szinek, talan formak probalja eldonteni, hozzad kozelebb van e a kep bizonyos resze vagy sem es igy tolja szet. Ez egy 3d-s jateknal teljesen adott minden pillanatban, kerdes, ki tudjak e nyerni megfeleloen. -
#30912 sztem annyira mint egy nem 3d-re előkészített műsort nézel 3d-ben, valami lehet hogy lesz, de nem az igazi. -
#30911 beirod a baratodba "how to play any games in 3D mode" :)
Anno a tridef progival neztem meg parat. -
#30910 Sziasztok!
Nézzétek el nekem, ha hülyeséget kérdezek de nem vagyok jártas ezen a területen. Szóval van egy 3D-s FullHD-s Smart TV. Kérdésem az lenne, hogy van e vmilyen módon lehetőség az AC-ban, hogy 3D-t kihasználva játsszon az ember?
Picit azért gugliztam mielőtt ide írtam, de sok konkrétumot nem találtam, csak az nVidia 3D Vision-al kapcsolatban volt 1-2 szösszenet (megoldás féleség), viszont nekem AMD kártyám van. :) -
#30909 NASCAR burnout – szo szerint:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
neilszab #30908 Kedd esti FunRace: LaFerrari vs. McLaren P1 - Mugello!!
Most kedden a két csúcsragadozót, a McLaren P1-et és a LaFerrari-t visszük a pályára egy jó kis kiadós közös csapatás céljából! Múlt kedden csaknem betelt a szerver, reméljük most is ilyen sokan leszünk, hiszen a hangsúly ezúttal sem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz! A részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5334
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
GTR-Masters Facebook -
Jackal #30907 http://www.neowin.net/news/microsoft-research-improves-oculus-rift-lenses-shares-design-with-the-world -
#30906 Most hetvegen volt a szokasos Goodwood fesztival, marha jo autokkal, kozvetitesekkel, es egy rekord dontessel:)
-
#30905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hosszú áttétellel kellemesen autózható, de a hangja nem tökéletes.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.28. 14:49:05 -
#30904 Dabas mellett láttam egy fehéret. Reggel szépen kihúzatta, brutál hangja volt. Úgy 10 körül jött vissza. Aztán még délelőtt megint ment, de elég kehes hangja volt. Majd olyan délután 1 körül megint jött, szép halkan suhant... egy tréler hátán. :) -
#30903 most hogy több időm van, elkezdtem sorban próbálgatni a konvert járgányokat (#30834) , vannak hibák meg furcsaságok, de összességében egész jók, élvezetes őket vezetni :)
a TRD Supra is pl. meglepően jó lett, a lámpákat még nem csinálta meg túl szépen, illetve furcsán gyorsan koszolódnak a járgányok
belülről is jól néz ki, világít minden aminek világítania kell, csak az alap kamera nézet elég sz/r, de ezt szerencsére elég könnyű beállítani az app-al :D
a hangja elég fura, talán valamelyik alap Ferrarié lehet.. :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.27. 16:06:38 -
A mai napon lesz megrendezve 17:00 kezdéssel a "maratoni" Le Mansi futam. Az eseményre eddig 20-an adták le jelentkezésüket (az időmérőkön összes 24-en voltak: eredmény), viszont akiknek kedvük és idejük engedik továbbra is lehet csatlakozni a mai programhoz (hosszú közel 4 órás a futamtáv, így a rajtpozíció talán nem mérvadó).
További részletek: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.27. 12:22:19 -
neilszab #30901 Vasárnap este: DTM '93 - Mugello!
Folytatódik a nyílt tesztkupánk a régi DTM-es gépekkel, amihez bármikor lehet csatlakozni, aki egy jó kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, 30-40 fős mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
Futaminfók: AC DTM '93 Tesztkupa - Mugello
Július elején pedig kezdetét veszi a Masters Summer Cup, ahol ismét egy modern és egy oldschool kategóriát fogunk hajtani 5-5 fordulóban a nyár végig! A részvétel nyílt, infók itt:
Assetto Corsa nyári kupák: Masters Summer Cup 2015
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.27. 09:29:25 -
Tommy78 #30900 Még ha csak hetekig tartana :) -
#30899 Szerencsetlen