Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De CSAK gyari (es URD/SimDream - lenyegeben ezek is gyariak😊) cuccokra erdemes alapozni, a modok nagyresze (ha egyaltalan mukodik) sokszor total kaosz😉
Mentem SRS-en BMW H-váltó, végig heal and toe. Elég munkás így😊 Viszont a második menésnél a 2 kör végén megint nem intett le. Csinálok valami ebédet, és 2 körül megnézem a Fun2 szervert, hátha.
gondolnám nem olyan nehéz megcsinálni ....De sokat dobna rajta .
Ennyi nekem elég. Köszi a segítséget mindenkinek. 😉
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az összes ilyen autónál így van.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
De amit korabban neztem, igazabol csak "varazs" ertekek voltak, autokra jellemzo tol-ig szamok. Pl. menyi ido a min/max valtasi ido (amig a valtas megtortenik). Vagis mindegy, hogy "en" milyen gyorsan pakolgatom ide-oda, az "igazi" (a jatekban) nem fog atkerulni olyan gorsan. Igy ha gyorsan atlokom, es leugrom a kuplungrol, attol meg "rossz" lesz, mert a progi nem fejezte be a valtast. Ezzel nincs is gond. Azert egy igazi valtokar es valtas, es a G25 "pucukajanak" hasznalata kozott eleg nagy elteres van😉
Plusz ezekhez a "szamokhoz" vannak egyeb "szorzok" is, ami egyszerusit vagy nehezit.
Amug a sokfele valto es hasznalata miatt, rendesen szamoltatni bonyi, ide felesleges.
Eleve en csak este erek ra .
Fene tudja, használni kell a kuplungot azt jóvan ! 😊))
Az Alfa 155 viszont nem...
Írni kell fórumra, valami bug vagy csak egyszerű hiányosság .
Legalábbis én nem gondolom, hogy bármilyen fogazású váltó is van ezekben így lehetne váltogatni gond nélkül.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.14. 10:31:48
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.14. 09:57:59
Sztem 0-ról újrarakom a progit (ráfér), hátha valami az idők során keresztbe veri - bár ki tudja. :/
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.14. 09:50:27
Ha a rajtnal allva rakom sebessegbe akkoir is a elindul a verseny recseg az auto.
Probaltam mindenhogy de sehogy nem veszi be, se a griden, se versenyen , sehogy...
"Kuplung nélkül ki tudja betenni 1-be a H váltós autókat induláskor Pro módban?"
Nekem gond nélkül megy. 😛
Én minden további nélkül berakom 1-be, álló helyzetben.
Nincs ötleted?
Mi a f... van ilyenkor?
SRS szerver a szombatra kiírt DTM kombóval fut!
SZERVER: SRS FUN SERVER + SRS FUN SERVER 2 (szerver teszt jelleggel)*
|P|R|: |5|2|
AUTÓK:
Mercedes-Benz 190E EVOII
BMW M3 E30 DTM
Alfa Romeo 155 TI V6
PÁLYA:
Nordschleife
TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srs
További információk: LINK
Jó szórakozást! <#wave>#wave>
*
Tegnap érthetetlen okokból vmi nem stimmelt az SRS szerver háza táján (ledobálások, lag stb.). Feltehetően vmi szolgáltatói hiba okozhatta jelenséget, éppen ezért indítottunk egy 2-es szervert is, amely teljesen más szolgáltató által üzemeltetett szerver.
simraceseries.com
Cobra, gyorsulási pálya, semmi segítség, H váltó+kuplung (G27)
Állok;
Kuplung be + 1 fokozat;
Gáz le, kuplung fel (mint az iskolában) elindulok, minden váltáskor kuplung + váltás (ez eddig ok)
NODE
Restart Session (második próba).
Állok.
Kuplung nélkül berakom az 1. fokozatba (fordulat 0).
Gázt adok, semmi kuplung! Elindulok és minden egyes váltásnál, gond nélkül beveszi a sebességet, akár milyen fordulaton is váltok, abszolút semmi kuplungot nem használok!!!
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az első esetben (kuplungos indulásnál), már figyelni kell a technikára, mert akkor szépen működik a kuplung, nem veszi be a sebességet, ha rossz az időzítés... viszont a második esetben, mintha ezeket elfelejtené. Több autóval is próbáltam, és ugyan ezt tapasztaltam.
Megnéznétek ti is, ha van kedvetek, de aki lesz olyan szíves és megpróbálja, az szánjon rá időt arra kérem és ne egy váltás és 10mp teszt után írja ide be a véleményét, hogy hülye vagyok. Az érdekelne, hogy nálam van-e a gond, vagy ez progi hiba. Majd megpróbálok videót is készíteni.
A szerdán megjelent Dream Pack autó közül a mai napon az 1966-os Alfa Romeo GTA-é lesz a főszerep, ami a maga idejében rendre nyerte a különböző nemzetközi megmérettetéseket. Kezelése némileg más hozzáállást igényel, a kis méregzsák szereti elemelgetni a kerekeit és folyamatosan játszani kell a súlypontjával, nem adja könnyen magát! A szerver egész nap megy és néhány meglepetés vendég is felsorakozik a rajtrácson, gyertek! <#wink>#wink>
Infók: AC Dream Pack - FunDays
Illetve holnap este kerül megrendezésre a GT3 Tesztkupa Suzuka-i fordulja, ahol - ha a résztvevők is úgy döntenetek - bevetésre kerül az új Nissan GTR GT3 és a Corvette C7.R GTE is...
Mentem a GTA-val is a Tourist-n 8:27-t de a replay mentése után lefagyott a progi (ez a második amióta megjött az 1.1, előtte összesen ha volt 2-3 fagyás), és már nem tette fel GTR Maters Rank-ra 😞
Sebaj, élmény lesz vele megint megfutni, eddig elkaptak az Alfa-k rendesen 😊)
Holnap szakítok időt a Mercedes-re is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: nagy891229, 2015.03.13. 22:45:29
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.13. 21:43:38
De amugyis, a pitbol csak a mzony utan lehetne elindulni, azzal nincs gond. De hogy nem tett ki a rajtracsra, az valszeg bug vagy anomalia vagy akarmi😊 A kort gondolom ugyan emiatt szamoleta el.
Egyébként 18:00-tól 20:10-ig mentem, és nem volt semmi gond a szerón a kapcsolatommal. Pedig az SRS szeró ma jobban tetszett volna.
Tyuki80!
Állunk a rajtban, te jobbra mellettem, erre azt mondja a spotterem, hogy slow car on the right. Jelent ez valamit?<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
Én csinálom. Hétvégén átnézem, hogy megy-e rendesen 1.1-gyel és publikálom az aktuális változatot. (leginkább futómű teszt jelleggel)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.