42876
-
cstibikeee #31098 Az AI nagyon sokat fejlődött. Igaz volt honnan fejlődni. Okosabb lett sokkal. És még vannak igazán jó ötletei, de az 1.2-be nem fért bele időben minden most időhiány miatt. -
#31097 Hát mivel halott a fun, multi nagyon nem érdekel, offline nem piszkálgatja ? -
cstibikeee #31096 Ezen kívül, meghatározható, h milyen gumit lehet választani, és a felső sávban ahol a köridőt látod, mutatja,h ki milyen gumira váltott verseny közben. Valamint minden ütközést naplózni fog a szerver. Sebesség, ki kivel, a pálya melyik részén. Persze nem minden most azonnal! Rájöttek, h a multi részén van mit fejleszteni mivel Nagyon igény van rá. -
cstibikeee #31095 Ja és megvalósítható a Q1 Q2 Q3 rendszer, superpole, 107%-os szabály. -
cstibikeee #31094 Lesz a szerverhez egy plugin rendszer, és ezzel rengeteg dolgot meg lehet valósítani. Pl. Fordított rajtrács, startnál kiugrási lehetőség, plusz súly kiosztást, stb, stb. Ha jól vettem ki a szavaiból ezt nagyrészt a modderekre bízzák, de segítséget is nyújtanak nekik. Stefano utolsó 2 streamjét érdemes megnézni, rengeteg információt elmondott. A mai csak szinte Q&A volt és ismertette az 1.2-őt, de az ez előttiben is sok érdekes dolog volt.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.07.19. 21:19:58 -
#31093 Hát sok egetverő újdonságot azért nem látok :)))
szvsz ebben soha nem lesz semmiféle szabályrendszer, lebonyolítás, ilyenek .... -
Jackal #31092 Az adjusted realigning forces from tyres-nek lehet köze a driftelős eszmecseréhez? (nem olyan tirpák visszatapadás/átdobás a túloldalra mint eddig)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.07.19. 21:03:03 -
Jackal #31091 Hádenemtöltihe :) -
#31090 A Kisfiat Reszkar megint nem jon ki ? -
#31089 -
#31088 Talan az uj autok es palya miatt ismet lesz 2-3 nap fun race;D -
#31087 Delutan amikor lattam a videot, gondoltam hogy osszevagom a logot, de ugy voltam vele, nem szarozok vele, ugy is kint lesz a forumon;) -
cstibikeee #31086 1.2 changelog
fs2.directupload.net/images/150719/tr7qvffw.jpg
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.07.19. 19:56:57 -
#31085 Én mindig is azt vallottam (és továbbra is így vagyok vele), hogy élőben SOKKAL könnyebb csapatni/vezetni/bohóckodni. Mert érzed, látod, stb...
Nyilván a rizikó is más, mielőtt valaki mondaná. -
#31084 igen, pont erre gondolok, nekem nem tekerte az LFS alatt sem :(
A g25-re meg már nem emlékszem olyan régen nincs meg :( -
Screenracer #31083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.18. 11:50:02 -
#31082 g27 se pörög vissza olyan veszett módon, vagy csak bikára kellene állítani fene tudja, de rá kell pörgetnem kézzel . -
egy hangyafsznyi 100ló még kellene, de így is látszott hogy vigyorgós a drift, a verítékszagon már túl van. :D
A kormány visszapörgését nagyon szoktam hiányolni, de valszeg a DFp-m hibája, nem tudja, mert másoknak ezzel nem szoktak foglalkozni. Nekem sajna nem pörgeti vissza, úgy kell szedni, elkönnyűl, de szedni kell. :(
Nagyon helyes amit csinálnak egyébként, az aki leprogramozza kell tudja mit is akar..szép -
Jackal #31080 Remélem utána visszaült a szimulátorba is és örömmel konstatálta, hogy ott is ugyanilyen könnyű :) -
#31079 -
#31078 Valami ilyesmire gondoltam, amit Fantasy gyerek nyom. Vagyis a jatek kepe egy az egyben benne van jo minosegben, mintha a monitoromon menne. Realtime valahogy osszehozni.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.17. 17:50:26 -
Jackal #31077 Ennek nem kezdtek még neki a modderek?
-
balazsb1987 #31076 Sziasztok! Megvettem a játékot. Egyenlőre csak xbox 360-as kontrollerrel tudok játszani, kormányt csak kövi hónapban szándékozok venni.
Kérdésem az lenne h hogy tudom átállítani kontrolleren a gombkiosztást? Mert a default a tök kényelmetlen. -
tbazsi95 #31075 Már most javulás van, a következő alkalommal javítok rajta, csak a TV kép beállításait sikerült automatikusra beállítani és így ilyen lett a számítógép képe miatt. Majd kézzel ráállítok és úgy jobb lesz + picit a elhelyezés is javulni fog szerintem. -
neilszab #31074 Indul a Alfa Historic Summer Cup!!
RWD fanok figyelem! Ez a nyári kupa egyetlen nemes céllal jött létre, mégpedig hogy velejéig kiélvezhessük a hátsókerékhajtás minden szépségét és kihívásait. Ehhez partnerünk a hőskori veterán méregzsák, az Alfa Romeo GTA lesz, ami még csak hallomásból sem ismeri a különböző elektronikai ketyeréket, a leszorító erőt, a modern futóművet és a brutális tapadású gumikat ... ami ezek után marad az a színtiszta puritán vezetési élmény és a férfias küzdelem!
Az 5 fordulós nyári sorozatban a részvétel minden futamon NYÍLT, de előzetes felkészülés és nevezés szükséges!
Versenynaptár:
1. futam: 07.16 - 21:00 - Nürburgring
2. futam: 07.30 - 21:00 - Monza
3. futam: 08.13 - 21:00 - Zandvoort
4. futam: 08.27 - 21:00 - Hockenheim
5. futam: 09.10 - 21:00 - Oschersleben
Részletes infók és a lebonyolítás pontos menete itt olvasható:
Historic SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5351
A Historic futamokon kívül GT és WTCC megmérettetés is indul a nyáron, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére való kihívást és szórakozást:
Masters SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.15. 18:40:22 -
#31073 Hat mondtam en hogy nem szkennelt ? :) -
SityiSXT #31072 Tévedés. 4 pálya lézerszkennelt: Cadwell Park, Snetterton, Outlon Park és Brands Hatch. Legalább néznél utána, mielőtt marhaságot mondasz.
Megjegyzem, nem célom a flame, csak megjegyeztem, hogy érdekes lesz összehasonlítani majd. Vannak közös autók, így meg lesz elvileg ugyanolyan minőségű pálya is végre.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.07.15. 14:09:54 -
#31071 Vagy egyikkel semmert minek ?! :)) -
#31070 Vagy az iRacing-gel;) Bar az sem most keszult. -
#31069 Pc ben sima beton van, nehany kamueffektel, szoval ez a verseny most eldolt :) -
SityiSXT #31068 Érdekes lesz majd összehasonlítani a Project Carsszal, kinek sikerült jobban a scan - bár az kicsit régebbi (bár nem hinném, hogy ~2 év olyan nagyon sokat jelethet). -
#31067 Ezert irtam a verseny cockpitüeket is. Kunoseknak van nehany szerte a vilagban (nKP is volt), az is bevetel forras, ha egy nepszerubb, trackday-es palyan tudnak uzemeltetni egyet. Az AC van olyan jo, hogy uj embereknek, a fizetos valodi autos korozgetes elott, menjenek nehany kort a szimmel is. Playatanulasnak, alap autokezelesnek boven jo. -
#31066 Sok vevot mar ezzel se hoz, legfeljebb a johiret erositi, hogy fejleszt folyamatosan, meg a scan megmarad jo lesz az meg :) -
neilszab #31065 Noname pályákkal nem hiszem hogy túl sok vásárlót tudnának bevonzani... -
#31064 félre ne érts, szeretem a pályát - még ha a célegyenes utáni jobbra-lezúgót talán ha életemben 2x tudtam igazán jól venni, akkor sokat mondok - de biztosan vannak olyan pályák európában, amiken sose mentünk, élvezetesek és talán szintén ingyen(?) lescannelhetők lennének
persze, oké, ezt sokkal többen szeretik biztosan, tehát "kötelező kör" Kunoséknak is :)
csak simán egy kis méltatlankodás volt részemről - ha lenne 30 pálya a játékban, elférne még ez pluszban... ;)) -
#31063 Sok valasztas nincs:) Az ismert es kozkedvelt (a felhasznaloknak tetszo), hasznos (esetleg kihelyezett szimet tudnak uzemeltetni) es elerheto (olcso, ingyenes vagy akarmi) palyakat kell/tudjak berakni. Meg persze a kotelezo szken miatt az elerhetoket.
Brands Hatch jo palya, regi, klasszikus, tobb sorozatban benne van/volt, vannak fun versenyek rajta es hasznaljak trackday-re is.
Raadasul az MSV (palya tulajdonos) valszeg "laza", mert mindenhova engedi licenszelni oket (Oulton, Snetterton, Cadwell, Bedford es Brands). Ez mind jo palya! OK, nem F1 GP helyszinek, de azoknak is meg van a hatranyuk. Ezek max GT3 es azalatti kategoriakra jok.
Jo lenne a tobbi is. -
#31062 :(
lassan minden játékban ugyan azok a pályák lesznek ... ha nem lenne olyan messze, gondolom Bathurst lenne a következő :/ -
smog15 #31061 Még mindig nem működik :/ -
#31060 ahh de mennek most egy kort vele. Meg multheten probalatm, gyakorlatilag megpordulni szinte lehetetlen ezzel a kocsival, mindig visszallt egyenesbe. Valami direkt capture-t, ravetitest stb, nem lehet csinalni? Nagyon rossz a monitor kepe a kameran keresztul. -