42876

banner
  • Szabi #31138
    szóval komolyabbnak tűnik a mód mint ami várható a jövőhétre hivatalosan :D
  • cstibikeee
    Igen, benne lesz a 1.2-ben. Egyenlőre egy elég egyszerű változat, azaz vagy izzik vagy nem, nem számol hőmérsékletet. De ha Arisnak lesz egy kis ideje akkor valószínűleg minden autóhoz pontosan be lesz állítva az eredeti féktárcsa tulajdonságaihoz igazítva pontosan. Most csak számítások nélkül egy grafikai effekt.
  • lac coo
    De a fektarcsa izzas benne lesz hivatalosan is , nem ?
  • Szabi #31135
  • neilszab
    Assetto Corsa GT3 SummerCup - Monza!

Vasárnap este folytatódik nyílt nyári kupánk a GT3-as gépekkel, amihez bármikor lehet csatlakozni, aki egy jó kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!

GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5369
    AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.24. 20:02:55
  • danikosz

Útjára indul az RCM Motorsport és a Virtual SimRacing közös projektje, a Road to RCM!

A program elsősorban azon tehetségekhez szól, akiknek nincs olyan anyagi háttere, ami elég lenne a magyar autósportban való részvételhez. Az alap elgondolás idehaza teljesen új és egyedi alapokon fekszik: közösségi finanszírozás. Bizonyára mindenki tisztában van vele, hogy a versenyzés nem olcsó és támogatókat sem olyan könnyű találni. Azonban, hogyha mindenki azonos összeggel lép be és egy megfelelően előkészített és megszervezett válogatón keresztül autóba ül, akkor biztos lehet a képességeiben, és abban hogy nem fog kudarcot vallani. Egy bemutatkozó futam mindenkire nagy hatással lehet: csapatokra, szponzorokra, nézőkre. A cél, hogy otthonról, a fotelből kikerüljön egy ember az RCM Cup szezonzáró futamára, Brno-ba.

A győztes még az éles futam előtt 3 napot tesztelni is fog az autójával, hogy Brno-ban tényleg már csak az ívek és a féktávok begyakorlása legyen a legnagyobb gond. A korhatárnak csak alsó limitje van, mégpedig a 12 év. Felső nincs!

A regisztrációt követően egy email-ben kapjátok meg az utalási adatokat.

Minden további információt a weboldalon megtalálsz!
  • cstibikeee
    Aris azt irta, ha meglát egy Nissan gtr-t az utcán, összetöri! :D :D Biztos egyszerű leprogramozni a hajtásláncot.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.07.24. 17:01:13
  • Jackal
    Kimondva nem volt, de már elég régen ül rajta. Jövő hét péntek is benne van még a Júliusban.
  • Szabi #31130
  • lac coo
    Jah miert ma adja ki ?
  • Jackal
    Kunos csak a bétásokat boldogítja, talán 6-kor megszán minket.
  • lac coo
    Nem igen voltam egy hetig gepkozelben, ugye nem jott meg a dlc ?
  • croatianus
    Na igen, az nagyon várós.
    Új szintre fogja emelni az AC-t.
    (A Targa Florio a másik ilyen, mert hogy az is készül, ha minden igaz: ehun, meg ehun.)
  • Alexease
    Jo kis DRM MOD, aminek az uj verziojat a keszitok az rF-bol atkoltoztettek az AC-be.

• goldboy
    Zandvoort és a Toyota Gt -1.19.26

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.07.22. 23:13:21
  • b-type
    ..háát akinek bejön a KTM az nyomassa ezt a Lotus Super Seven-t, mert Magione-n nagyon szórakoztató, nagyon csodálkoznék ha nem kapná meg a hivatalos státuszt. kb. így képzeltem mindig ezt az autót, vagy nagyon közel áll hozzá.
    egyszóval minnél többet mentem vele annál zseniálisabbnak érződik. Igazi mókaautó ami önmagában nem vezet sehova, mert a gyors menethez kombinálni kell a mókát és a jó vezetést.
    nagy jó cucc.
  • Pitti
    A force dynamics 401 kb 15 milla ($55.000), hány millió kellene még, hogy elég gyors is legyen?
    Én is próbáltam többet is, de egyáltalán nem estem hasra egyiktől sem, sőt csalódás volt.
    A force dynamics talán a legjobb de egyáltalán nem éri meg a 10%-át sem.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.22. 07:31:53
  • Jackal
    Nem tudsz mondani hozzá progit, ami ingyenes(en beszerezhető) és jó is?
  • neilszab
    Kedd esti FunRace: Lotus Exos T125 - Monza!!

Most kedden az Assetto Corsa egyik leggyorsabb gépét, az F1 közeli technikát és élményt felvonultató Lotus Exos T125-öt visszük a pályára egy jó kis kiadós közös csapatás céljából! Múlt kedden csaknem betelt a szerver, reméljük most is ilyen sokan leszünk, hiszen a hangsúly ezúttal sem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz! A részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!

FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5368
    AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327

Teljes nyári program: Masters - AC nyári futam naptár

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.21. 16:42:31
  • neilszab
    A rázókő imitáláshoz tökéletesen elég a buttkicker is...
  • b-type
    így van. ..viszont ha nem elég jó, mert nem elég gyors vagy bármi akkor nem kell. Csak ha tökéletes...és nem nekem kell fizetnem amit fogyaszt.
    Egy időben foglalkoztatott egy kicsit,..de csak a rázókő.
    Mivel minden más nagyobb olyan sokba lenne ami már luxus számomra. ..és végül a rázó is. A számítógép fogysztását is sokallom sokszor :)
  • Jackal
    Lehetne gyorsabb is, csak ahhoz már több millás befektetés kellene, meg törné a gerinced ketté egy gyorsabb irányváltásnál...
  • Szabi #31116
    a mozgással nem az autó mozgását, hanem az autóban tapasztalható G erőket próbálják meg visszaadni :D
  • neilszab
    Ez ilyen jellegű cuccok mind úgy mozognak mint egy hajó, baromi látványos kívülről, de nem elég gyors és nem elég pontos ahhoz, hogy érdemben segítsen a vezetésben. Ezt a konkrét típust még nem próbáltam, de 2 másik ilyen jellegűt már igen (ennek az előd modelljét és a Force-Dynamic-ot), azoknál legalábbis ez volt a tapasztalat...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.21. 14:16:10
  • mumus70
    Valóban így mozognának a nagy amerikai 60-as évek beli Caddyk meg Chevyk, ha tudtak volna 200-al menni földúton! Vicc kategória!
  • arty
    eddigi legjobb cockpit, amit láttam

eszméletlen utakat tud mozogni a kasztni :O
  • b-type
    Nagyon rendben van, látszik hogy foglalkoztak vele. Az Academy hihető, közepesen menni, sőt még gyorsan menni is könnyű, nagyon gyorsan menni viszont már nem annyira, ellenkormányzás szvsz jó...ha pedig ligázni kellene vele ott az elejével menni már egyáltalán nem lesz egyszerű, kijön majd az összes nehézsége...és sztem megérdemli ez a mod hogy ligázzanak vele.
    Én csak a saját szintemig tudtam kipróbálni, addig tetszett, lehet a tömegével játszani, ellenkormányzás is AC szint vagy közel ahhoz, rázókat is jól viszi sztem, belezavar a kormányba, de nem kergül meg...Mugello-ban próbálgattam.
    ...
    Kipróbáltam a Lada Granta Cup új verzióját is, megmaradt a rövid autó feeling vezetés közben ez jó, a hátsó részt viszont annyira nem vágom, olyan mintha kirugózásnál nemhogy terpesztést látnék hanem 'behúzza' a kerekeit. Elől meg akkoráűt terpeszt mint valami utcára pimpelt autó.
    De vezetni végül is jó, szórakoztató kontrollálni a hátulját, és a rövid tengelytáv miatti agilis jellegét, szűk sikánban bajba kerülhet, mert nagy tempónál leesik a kanyarbemeneti ívről és így elcseszi a sikánt...túl nagy tempónál minden autó így tesz, de ennél azért nem kell az elcseszett bemeneti tempó, csak simán versenytempó.
  • Jackal
    win10-hez logitech driver felrakás:
    1. make sure you don't have any logitech gaming software installed
    2. DL the latest (5.10) LGS from logitech DL site
    3. unplug your G27
    4 start install as admin
    5. plug in the wheel when asked, but use USB 2 port and preferrably directly to a port, not a USB hub
    6. You have 50/60 change of succeeding based on my experience...
  • Szabi #31110
    tényleg, ez is Lotus, szóval lehetne a játékba alapból is.. :D

• goldboy

Vélemény?
    http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=71561&hl
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.07.20. 19:37:54
  • Alexease
    Valszeg egyelore masodlagos Kunosnak az eso. De ha nagyon akarja, akkor az nKP-bol kiindulva, gyorsan ossze tudja rantani:)

Persze sose lesz rF2/CARS vagy Codies F1 szintu, de valszeg beletalalna a tutiba. Osszerittyentene egy hasznalhato "eso gumi gorbet", a tocsaknak jo a minimal tapadas, az nKP-ben is teljesen jo volt. Persze a valodi vizes ivek, szarado reszek, vagy olyan extrak mint a Codies-nel a gumi altal "szettaposott" tocsa, ami utana szepen osszefolyik, teljesen felejtos;D

Vagy azert var vele, mert az ejszakai es egyeb bevilagitassal egyutt kell hozza az uj engine es/vagy talan tervezi a rendes idealis iveket is.

Persze, meg egy kozepes szintu (mindenfele vizes iv vagy gumi szimulacio nelkul) eso is sok valtoztatast igenyel: rendes tukrozodesek, szelvedo effektek es ablaktorlo (ISI;DDD), animalt eso (esetleg eso cseppek), vizfuggony es hasonlok. Mivel az utobbi idoben meg az egyszeru gumi fusttel is komoly gondok voltak, ezek meg odebb vannak.
  • bmwcrash
    Jaaah, kár...pedig már reménykedtem:D
  • Alexease
    Az nem feltetlenul jelent eso gumit, talan inkabb trackday-jellegu, puhitott, merevebb oldalfalu, vagott/bordazott sclick.
    Vagy kamu eso gumi a kamu esos palyakra: tapadas * 1.2 ;)))
  • bmwcrash
    Lesz intermediate gumi? Biztos le maradtam valamiről, de azt jelenti, hogy lehet majd esőbe menni?:)
  • neilszab
    Ööö... minden kedden majdnem megtelik a szerver: AC keddi Fun futamok
  • lac coo
    De legalább lesz féktárcsa izzás ...:)
  • Alexease
    Ebbe nem varj rendes jatek funkciokat:)
    Ami hosszutavon eletben tartja, az az online (nem a fun, hanem a rendes sorozatok). Azokat kell kiszolgalni. De ahogy irta vagy mondta, abbol a reszbol is annyi fer bele neki, hogy megalapozza a dolgokat (vagyis nem lesz benne, max minta), aztan majd megcsinalja mindenki maganak ami kell:D Lasd appok, a python cucc, a gyari Kunos cuccok voltak a legszarabbak vagy legegyszerubbek, kinek melyik tetszik;D

Attol hogy szepen nez ki a progi, sok a licenszelt auto, jo a fizika es az FFB, attol meg garage project. "Jatekos" programokat tobb tucat ember ir (konzolos cuccoknal +50-100 egyeb, meg a 3-400 bedolgozo szemelyzet, tobb tizmillios[$] koltsegvetessel), komoly sajat keretrendszerekkel (ami majd olyan bonyolult, mint maga a jatek).

Pl. neha az iR cuccokat erdemes megnezni (amit latni/mutatnak videokon): a szkennelt, point cloud-os, spline-os palya/nyomvonal editor (full dinamikus, valos idoben ut tipusokat is szerkeszt, de jatek kozben a szkennel point cloud-ot is megjeleniti, allithato pont nagysaggal, suruseggel es latotavval); vagy a a valos idos fizikai cucc, felfuggesztes es minden alkatresz, ketiranyu telemetriaval; vagy a keszulo realroad cucchoz is eleg utos megoldasok vannak (pl. a palyakon a realtime "infra" vagy hokepes aszafalt nezegeto cucc a gumizodashoz es melegedeshez):D
  • cstibikeee
    Valószínűleg az ezt követő DLC vagy update része lesz, hamarosan jön. "hamarosan"
  • lac coo
    Akkor miért nem azt mondta, hogy scan, ki a fene venné észre ? :))
  • cstibikeee
    Zandvoort pedig nem laserscan. Ezt mondta. Erre hivatalos megerősítés még nem jött, bár az elég hivatalos ha Stefano ezt mondta. Ha ezt nem jelzik, senki se veszi észre szerintem.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.07.19. 22:03:59