Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Kenytelen ossze-vissza mozogni, mert ezzel akarjak potolni a nehezsegi eroket😊 Amit perszer igy nem igazan lehet😉 Nekem nem kellene😛
Alexease
Itt azert eleg keves a valodi modder. Gyujtogettem egy ideig az autokat, belenezegettem es hasonlok, de a 95%-a igazabol "csak" konvert. Csak nehany auto van, es az URD/SimDream ami valodi mod-nak tekintheto.
En is ezen sahnalkoztam, mert egy jo rendszer, gyorsan brutal jo modellekkel, autokkal toltak tele, azonnal latvanyosak es szepek, de sajnos csak nagyreszt bele vannak szorva a progiba.

Sok auto tetszett volna, foleg a regi klasszikus cuccok, de amikor beleneztem, es egyszeruen bemasoltak ala egy gyari modern Lotus vagy egy kibontott Honda Civic mod cuccait (sokszor meg a leirasokat is ugy hagytak), elment a kedvem, semmi ertelme nem volt foglalkozni veluk.
lac coo
Kirázza az ember belét, mire jó ez ? 😊))

Az a vicces, úgy döcög, alig tudja a lábait a pedálon tartani 😊)))
Mert egy igazi autó is döcög, rázkódik és atom kemény, de nem mozog egy másodperc alatt hatszor le-fel 80 centit 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.21. 11:27:18

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ezzel is az a gond, hogy extra technika, urhajo-fov beallitas, elvileg szim, de ketpedall es pillangoval tolja. Eppen az auto nehezeget, kulonlegesseget es karakteret vesziti el, hogy igy kezeli. Persze, igy latvanyosabb es valszeg elvezetesebb is, hogy "kenyelmesen" szaguldozik😉
lac coo
Csak úgy, mert állat 😊))

lac coo
Már hogy érted , hogy csúszik alattad a pálya ?
Puha a felfügg mintha a levegőben mennél ?

b-type
Némely modder-t nagyon nem tudom megérteni, csinálnak egy gyönyörű autót, klasszikus meg minden. ...és egyszerűen nem tudnak kilépni az rF mederből, egy statikus vezetési élményt erőltetnek még egy olyan pályán is mint Grobnik. Egy DTM e30-hoz képest szinte csúszik alattam a pálya, nincs semmi...akkora csalódás néha.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
másik rögzítő programot használtam mint szoktam...úgy látom akkor nem kell ezt erőltetni...😊
én szépen végignéztem a felvétel közben a csatánkat is
Nagyon jó versenyek voltak tegnap!Ez egy jó kocsi!
lac coo
Felénél megáll, azt miért vetted fel ? 😊

barcalaci84
lac coo

TeeBeee
Ez jó 😊

Én még nem próbáltam a kombót (pláne nem a srác beállításaival), de úgy tűnik lehet azon még faragni.

köszike
Töltsd le a legutolsó verziót. SRS-en fent van, meg szerintem máshol is. 1.3+1.3b patch.
https://www.youtube.com/watch?v=OsowgkDYPE4

Ezt láttátok már?
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a Seat Leon Eurocup 2015 megfagy amikor tölti be az autot?
Előre is köszi.
Gadfly13
Nálam a DFGT így van beállítva: LINK ...de nyilván egyén kérdése. <#vigyor>

simraceseries.com

Hagyd defaulton mindet, gain-t saját ízlés szerint, a kerbs-et meg az útegyenetlenség erőit vedd lejjebb, hogy ne kerregtesse annyira a fogaskerekeket.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.20. 18:30:46
Gadfly13

SZERVER: !SRS FUN - SIMRACESERIES.COM
|Q|R|: |8|5|

AUTÓK:
Bmw M235i Racing

PÁLYA:
Mugello

HOTLAP (stracker)

TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srs

További információk: LINK

FUN társalgó: LINK
FB hírek: LINK

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.20. 18:28:29

simraceseries.com

Sziasztok, valaki, aki Driving Force GT kormányt használ tudna nekem abban segíteni, hogy a FFB-et hogyan állítsam be? Mennyi Gain stb. legyen rajta in-game? Köszönöm.
Ma reggel mentem egy karikat. Mugello. Idomerot se lehetett menni mert egy gyoker folyton neki ment mindenkinek. 3Drgamer a neve vagy valami hasonlo. Eleg bosszanto volt.
Gadfly13
A tegnapi SRS szerverek csak belső tesz céljából működtek (ezért is volt/van kiírva a nevébe a TEST a FUN helyett). Hirdetett programunk nem volt, mivel tegnap VSR nap volt!

A teszt célja nálunk továbbra is a szerverünket érintette, mert a szolgáltató eszközölt néhány módosítást és a tegnapi teszt eredményeit látva sikerült előre lépni, mert végre valahára nem voltak előre-hátra ugrálások.

A mai ill. a hétvégi programokkal kapcsolatosan hamarosan jelentkezünk....

simraceseries.com

Ma reggel volt szerencsém egy Alfa 4C-hez itt Grazban.Kicsit meghúzatta,váltásnál hörgött, puffogott.Ez az autó élőben..hát azt nehéz leírni.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
Igen olyan fura erzes, olyan hirtelen jon a turbo, hogy vegig oregasszonyosan lehet gyorsitani 😊)
Mondjuk en ahhoz bena is vagyok 😊

Adam Jonas
Ez a lista hol érhető el?

bardocz
A Sauber való neked, feltekert turboval 😊 Nordon ha körbeérek, olyan érzésem van, mintha végig lassan mennék az autóhoz képest, mert nem tudom lepadlózni.
bosco05
Sose fogom megérteni az amcsikat... Mindenki GT3-ra épít autót, ezek meg összehoznak egy ilyen igazából semmire sem való, de jó gépet... Értem én hogy WEC meg minden, de az értelmét továbbra sem látom a GTE-nek.
lac coo
Jah ...:

lac coo
Az olyan mint régen voltak a GT-k, padlógáz-padlófék-koppkormány 😊)

Persze lehet , hogy ilyen, az már űrhajó, ennek van az a menő monitorja,ami nyilakkal is jelzi ki hol áll a versenyben ...Asszem ...😊

macleody
Gyári TC-vel is dobja a farát, nekem is tetszik, ellentétben a C7R-el. Az nagyon nem jött be.
lac coo
Ez állat.
Igaz most picit csaltam, mert kevés TC-t bennt hagytam, de ABS Tc nélkül ez valami fantasztikus !!! ( Ráadásul németeknél bevállalják a 8 kört Spa-ban ,szóval úgy lettem első, hogy a gyorsak legyilkolták a gumit, mert utolsó körben estek keltek ...)
Adagolni kell a gázt, ügyesen kell kanyarodni mert tapad úgy mint a Z4 pl, de nagyon erős....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.19. 21:34:37

macleody
Micsoda? Na ilyet se olvastam még tőled, hogy egy GT autó állat 😊
lac coo
Nem tom, én is mentem a németekhez végre kipróbáltam a GTR-t online .
Állat 😊

Alexease
Mindet nem tudom kitenni, de ezek vannak (GTRM DLC-s).
bardocz
Ha már az srs teszt szerveren gt3 van, miért nincs benne a Nissan?
barcalaci84
azért lehetett volna valami DLC-s program...😞
Alexease
Beallitottam kettot, ami mukodik es vannak rajta.

lac coo
Ma milyen fun szerverek vannak ?

VSR | Assetto Corsa Fun | Abarth 500 | Vallelunga Club | Balazs Toldi OnBoard
danikosz

Este VSR AC fun futam!
Fiat Abarth - Vallelunga Club

Kezdés : 20:00

TS adatok :
95.140.42.99
jelszó: nincs
szoba neve : VSR Assetto Corsa -> lentebb van a VSR részleg a TS-en

>>Minden további infó <<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Magyarositás update 1.1.3 AC hun

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

1.1.3
- Launcher default theme (online): added option to filter out servers that contain unavailable content
- Launcher default theme: added option in Options > General to keep currently selected track conditions when changing game mode
- Launcher: various stability fixes
- Fixed some audio crash on unexpected values
- Fixed C9 exterior backfires
- Fixed C9 exterior attenuation distance
- In game telemetry now works properly with track-config scenario
- HDR app now correctly disable saving button for KS cars onboard exposure
- New Fmod SDK project (added gear_grind and horn events)

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.19. 08:36:16
Ulvar
Tökéletesen fut no problémo 64 bit (eredeti)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Tudtommal Ulvar kollégának is az van és nála is szuper minden.
bigiboi
Akkor lehet hogy egyéni probléma sajna ! Köszi utánna nézek akkor!!

Norbi1990
Nálam is jó minden.
TeeBeee
Nálam minden okés vele. Nem valami driver hiba kavar be nálad?

Gadfly13
Ezt az egyéni ledobálást nem értem miért csinálhatja. Engem is le szokott néha, de csak az 1.11 óta...
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.18. 21:07:34

simraceseries.com

alma2
felneztem oda is, de gyakorlatilag csak en ultem alfaban, mindenki urhajokkal ment, igy nem lett volna izgalmas.

szerintem