42876
-
#31058 Brands Hatch
-
tbazsi95 #31057 GTR-Masters | Assetto Corsa Fun | Mazda MX-5 | Nürburgring | Balazs Toldi OnBoard
-
smog15 #31056 Oksa köszi kipróbálom. -
tbazsi95 #31055 A probléma valószínűleg az, ami nekem is volt, hogy amikor kitömöríted akkor a mappa neve az lesz, hogy: mazda_miata_v1.1
Na a mappa neve csak mazda_miata legyen és így másold be a mappát a connent/cars/ mappába. Remélem tudtam segíteni. :) -
#31054 Megkerdeztem nincs raktaron, ket het. Es aki valaha osszetett ott egyet, az nyaral. A holgyemeny meg kep alapjan probalt valaszolni a kerdeseimre :)
Ugyanott van dragabb is, annal lathato, hogy lehet mozgatni az ulest, de azon felul a gagysziszar benyomasat kelti, foleg, hogy elol semmit nem lehet allitani rajta. Az ules allitast itt a becsuszo also vaz szerepe latna el ahogy latom, ami a celnak tokeletes.
A kormany magassag allitas is fontos nekem, mert utalom ha a pofamba belog es meg a monitort is kitakarja :)
Bar meg nincs kormanyom, de reggelizni is biztos jo lehet benne az ablakot letekerve :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.14. 11:45:25 -
Jackal #31053 Lehet el kéne menned kipróbálni egyet. Ránézésre egész jónak tűnik, bár én olyan ülést tennék rá, amin sín van. (mint a rendes kocsikban)
Kormányt dönteni 4 csavar kilazít-meghúz. -
#31052 Velemeny rola? Mennyire massziv, fix, jol latom mozgathato az ules elore hatra, a vazzal gyakorlatilag? Mennyire kenyelmes az ules stb? Kelloen leengedheto a kormany rogzites?
aljan azok a kor alaku izek, talpak, mibol vannak?
Maga a kormany tarto szerkezet is dontheto elore-hatra par helyzetbe ahogy nezem. Azt mennyire egyszeru es konnyu?
Koszi.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.14. 00:15:35 -
Grabowsky78 #31051 72900 volt tudom, mert vettem egyet! -
#31050 Ilyet hasznalt, probalt, latott mar valaki? Ranezesre is jobban tetszik, mint a tularazott playseat ulesek.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.13. 22:49:00 -
smog15 #31049 Hát nem tudom rossz lenne a kicsomagoló progi? :D -
#31048 Feltetelezem rosszul masoltad a konyvtarat a helyere. -
smog15 #31047 Ilyenkor mi baja van?
-
neilszab #31046 Kedd esti FunRace: Mazda MX-5 - Nürburging!!
A Mazda MX-5 a világ egyik legnépszerűbb utcai élményautója, amit most kedden mi is próbára teszünk a Nürburgring-en egy kötetlen FunRace keretében. Több éves fejlesztés után és valódi MX-5 tulajok közreműködésével készült el a kiváló minőségű mod az Assetto Corsa-hoz, ami kötelező darab minden autórajongó számára.
A futamon a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5361
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.13. 18:31:22 -
#31045 Akkor az nKp-ho hasonlóan bele kell majd rakniuk a gumicserét, ami kiírja azt is, hogy hány km van a gumiban. -
cstibikeee #31044 És akkor még tervben van az is,h a szervert paraméterezheted,h az időmérőn / versenyen hány szett gumit lehet felhasználni maximálisan. Sztem ez a hétköznapi fun-okon teljesen lényegtelen, de biztos van liga ahol jól jön. -
cstibikeee #31043 Éjszaka nem lesz, az egész grafikus motort újra kellene írni hozzá.
Spoilerben,h mit tervez és mit nem a közeljövőben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Summary of the 3rd livestream (S01E03; 11.07.15)
- he fixed the "tires-off-the-ground"-bug in multiplayer
- he's working on the tire-compound-display for the F9 bar
- in the 1.2 multiplayer you can set the weather (already said in the last stream) but the weather will change between the sessions
- limiting tyre types in MP races
Questions and answers with the chat
- they don't really have future-plans on how long they'll support AC or when they move on to another game, they use short-term plans, not long-term ones (so support until 2020 is questionable, but no impossible)
- ballast is in his wish-list for v1.2 with an interface (website / programm etc)
- no plans to change the server system in terms of the entry-list (so we have to live with the entry-list... :/ )
- no changes in the netcode in terms of collisions for v1.2
- DRS button isn't difficult to update but doesn't have high priority
- he doesn't really know if 64bit allows more cars; it depends on the reason, if the problem of maximum cars is the memory, then 64-bit should allow more cars
- fixing the chat which is blocking the finish-results is on his wish-list for v1.2
- multiple flash-lights are not planned
- they don't have the exactly real data for the F1 cars because you can't expect them to give them the real data, but Aris got some telemitry data from the Ferrari Viritual Academy and built the physics on that base
- improvement for the older sound-sets will come, but not at the moment
- pre-planned pit stop isn't planned but later this year he has to work on the pit-stop in singleplayer, so he will come back to that and look into the forums for suggestions
- he commented that he would like to have a list from the community with specific descriptions of the problems etc for them to work on
- the oculus-rift came out after the decision of controlling the UI with the mouse; they would have to rebuild the whole UI-system
- multiple light sources won't be something we will see in "Assetto Corsa 1"
- he knows about the p2p connection near cars, netcarpro did that
- improving the chat is difficult to realize because their UI-system depends on a fixed amount of pixels
- fixed setup should be possible, it's just a matter of doing it and it's on his radar
- there won't be rolling starts
- there won't be a safety car
- he doesn't know if gravel/dirt surface will come, if yes, he would do it properly with everyting around (like navigator etc)
- it won't be possible to shift in 1st gear in the start grid
- there are no improvements to do in in terms of tire graining
- suggestion of students coding in the company in the holidays: unless he is experienced, it would costs more time than coding it by himself
- the porsche license will probably be crazy expensive, they'll have to wait and see
- the friend invite-feature is complicated to implement with the current AC-structure
- v1.2 won't break the sound of mod-cars -
#31042 Csináljon bármit az már jó lesz :) -
haflac #31041 Remélem,hogy a RaceRoom-al kezdi,és azon belül a pályákkal,mert ahogyan kinéznek az AC-s helyszínek a RR-hoz képest óriási a különbség.Esőt meg éjszakát amíg tökéletesen nem csinálja meg inkább bele se tegye. A hangokra is ráférne egy nagyon komoly fejlesztés,mert a konkurencia jobb.A hetente változó verzió számú tartalmak is vicc kategória, ezzel is kellene valamit kezdenie,meg az igénytelen konvertált cuccokkal.IR,RR ebben a tekintetben is jobb. -
#31040 Nincs bajom a dlc vel, sot, mindig akad benne valmi maradando, de igazabol a jatekmenet, szabalyok AI is fejlodhetne valamit. -
#31039 Kunos tuti reszelgeti a hatterben a progit, nezegeti a konkurenciat, mire van szukseg, mi a divatos, mire cuppannak ra az emberek, aztan azt megprobalja "leeegyszerusiteni" beletolni. Valszeg az ejszaka es az eso van teriteken. Megpersze a konzolos megjelenes miatt azert vannak egyeb technikai dolgok is (pl. x64, multiplatform kod es teljesen bananra optimalizalt es atdolgozott menurendszer). Ev vegere varhato valami komolyabb fejlodes, aztan jovo ev vegere a masszivabb csomag.
A tartalom (DLC-k) kell a fennmaradashoz (erdeklodes, bevetel) es majd a fullos konzolos megjeleneshez. Azokkal "elszorakoznak" a kuloso "modder" cegek (URD, SimDream stb). -
#31038 engem az érdekelne, hogy a konzolos assetto MINDEN feature-ját megkapjuk?
gondolok itt egy jobb karrierre... mert remélem a mostanit nem merik a konzolosok arcába tolni :) -
#31037 Autoval mar teleba padlas, kicsit a katekkal is foglalkozhatnanak ! -
Marco villantott.
"Considering the size, I would never supposed this car was so nimble (and neither so powerful) until I drove it at Vallelunga last year. I've been really surprised, and the driving experience has been so exciting that I decided to require also the license of this model to BMW. And the best is yet to come, because for this particular car, we have created a special partnership with a very well-known company that will set a thrilling experience with the BMW 4M Coupé in Assetto Corsa. See you in Frankfurt next Spring." -
mumus70 #31035 Fingom sincs az mi, de biztos működik, ha Te látsz olyat! -
Zozzer #31034 nálatok működik az Rsr live time app? Nálam hetek óta nem jó, már levelet is írtam a log file-okkal csatolva, de baxik reagálni
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.07.12. 10:31:38 -
haflac #31033 :D
Az a baj,hogy túl gyors vagyok.Már a felvezető körön áramszünetet okozok a tempómmal,anélkül meg nehéz a gyors kör és észrevehetetlen.:D:D -
mumus70 #31032 Hétfőn Monzában gurulunk egyet, akinek van kedve..... Haflacnak a hangembernek is szól! :D A múltkor is olyan gyors voltál, hogy a szerver sem tudott követni, egyszerűen észre se vett..... :D Részletek: http://hrf1rt.hu/
-
neilszab #31031 Kezdődik az Assetto Corsa GT3 Summer Cup!!
Most vasárnap elrajtol a GT3-as gépekkel vívott küzdelmünk, mely minden bizonnyal méltó folytatás lesz a nagy sikerű GT2-GT3 bajnokságnak. Eddig több mint 90 prekvalifikációs köridő született, így a nagy mezőnyben biztosan mindenki megtalálja majd a hozzá illő ellenfeleket. A részvétel minden futamon nyílt, de előzetes felkészülés és nevezés szükséges!
Versenynaptár:
1. futam: 07.12 - 21:00 - Nürburgring
2. futam: 07.26 - 21:00 - Monza
3. futam: 08.09 - 21:00 - Zandvoort
4. futam: 08.23 - 21:00 - Hockenheim
5. futam: 09.06 - 21:00 - Oschersleben
Részletes infók és a lebonyolítás pontos menete itt olvasható:
GT3 Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5348
A GT futamokon kívül WTCC és Historic megmérettetés is indul a nyáron, így biztosan mindenki talál a kedvére való kihívást és szórakozást:
Masters Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.10. 21:39:36 -
Jackal #31030 Írj a fogyasztóvédelemnek emailt, de ne kormányt, hanem számítógép perifériát írj bele, azt megértik. :) (meg az emailt meg tudják diskurálni egy 50 évnél fiatalabb kollégával az öregek, nem egyből hirtelen telefonon ilyet...) -
#31029 A verseny hosszhoz van allitva az a resz, de van valami egyeb is talan. De ha csak 1 egysegen allitasz esot, rovid a verseny, a tobbi napos es tiszta, akkor nem biztos hogy esni fog. Rendesen szamolja a felhoket es a mozgasukat, csak ott esik, ahol felho is van, igy ha nagyon gyorsan kellene beborulnia aztan meg kitisztulnia, nincs ideje odaerni a felhonek:D
Egy hosszabb palyan (Spa, Nord), meg hosszabb ido beallitasanal is, ha rovid az esos resz, "ossze-vissza" esos a palya kolonbozo reszei. De atlag palyan is gyakori a fizes-szaraz resz, ha ugy mozognak a felhok. -
#31028 Ilyen tekintetben egyértelműen az rF2 a jó választás, kár, hogy rohadt drága még annak ellenére is, hogy feltehetően nem úgy veszik minta cukrot. Bár mondjuk pont az előbb próbáltam volna igaz csak egy 6 körös időjárás változós futamot, de marhára nem esett egy csepp sem pedig volt be állítva egy 100%-osan esősre beállított szekvencia is. Vagy az 5 szekvenciából összeállított időjárás az egész napra értendő, nem a verseny terjedelmére? -
#31027 Ez csak MOD, belebarkacsoljak es annyi, sok ertelme nincs, max poen vagy erdekesseg. Majd Kunos egyszer csinal normalisabbat, ahol lesz valami eso anim, esetleg ablaktorlo, tocsak meg felszarado palya. persze, Kunostol sem kell csodat varni, eppen annyi munkat fog belefektetni, amennyit meger, amire igeny van.
Az alap AC dinamizmusbol kiindulva (szaraz palyan, nincs idealis iv, teljes palyahosszra es szelessegre ervenyes a "gumizodas" [tapadas novekedes]), nem kell csodara szamitani majd az esoben sem. Fontosabb lesz a latvany es a hangulat, a tobbi meg ugy is megfelel az embereknek. -
#31026 Az eső szerepe egy játékban nem csak annyi lenne, hogy csillogó aszfaltfelületet produkáljon a pálya minden szegletén ugyanannyival alacsonyabb tapadás mellett. Hiányzik a dinamizmus. Hasonló volt anno az rF-hoz is de pár elvetemülten kívül nem hiszem hogy túl sokan használták volna :) -
#31025 Az opcio amiert mindenki sir, de tuti 3 szervernel tobbet nem fogok tobbet talalni ami vizes modban fog mukodni es meg egynel tobb ember is lesz rajta :)
Mert, hogy van egy kis grafikai megvalositasa, feltelezem, azon felul, mar csak a tapadas csuszka van lejebb huzva es kesz is. Nem vagyok egy hangbuzi, de rohadt zavaro, hogy folyamatosan nyikorog, mint amikor szarazon csuszik. Ezzel is kellene valamit kezdeni.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.10. 11:48:33 -
#31024 Ja visszaterve a kormanyra, kormanyomra. akit erdekel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fogyasztovedelmis idosebb uriember, 15 perc utan sem fogta fel mi az, hogy kormany kiegeszito a szamitogephez. Persze o tagja minden biztottsagnak, meg a bekeltetonek is, na meg valami jarmubiztonsagi erdekeltsege van, ennek ellenere nem ertette mirol beszelek. Ami szanalmas torveny szinten, hogy letrehoztak 2x kategoriat amihez koteles adni az elado jotallast. Erted, ami eppen Mariskanak eszebe jutott amikor osszeallitotta. Ami nincs benne arra nem jotallas, hanem szavatossag van. Az elso esetben az eladonak kell bizonyitani, hogy az en hibambol ment tokre, a masik esteben mar forditva. Igazabol a helyzetemet sem fogta fel, hiaba soroltam neki a kotelezo lepesket, mert harmadjara is mondta, hogy miert nem jo nekem a csere? Mondtam epp ezt szeretnem elerni.. Szoval szanalmas amit produkalt, mindenfele joindulata ellenere. A beszelgeteseket a telefonom automatikusan rogziti, oh jaj de a torveny tiltja a masik fel beleegyezese nelkul, de hat ugye en nem ertek hozza, hogy lehetne kikapcsolni, a torveny szolgainak meg meg nem kell felfogni egyszeru szerkezetu magyar mondatokat, mint ahogy tapasztaltam. De mint bekelteto is egyben, azt mondta az korrekt ajanlat az elado reszerol, ha visszakapom a vetelarat. A bolti elado is utana jart a dolgoknak, o jobb embert talalt maganak, ahol emlitettek neki egy peldat, amikor a vinyo arak felmentek a duplajara a kamu arvizes temaval, a gyartok ott sem akartak cserelni a vinyot, inkabb visszaadtak a vetelarat, hogy aztan megvehesd ugyanazt ketszer annyiert. (nem tudom hanyan jartak igy) A kisker direktbe egy nemet nagykertol szerzi be, es allitolag ott volt az az aduasz kiadva, hogy nincs csere, csak vetelar visszaterites, ezert a magyar elado is a penzt kapta vissza, igy nekem is azt akarja visszadni. Aztan mas megkozelites, ertelmezese a torvenynek, hiaba dragabb most a termek en nem jarok rosszul, amit a torveny nem enged ugye, hisszen visszakapom a vetelarat, sot meg hasznalhattam is egy ideig, az, hogy kozben mozgott a termek ara stb, arrol egy szo emlites sincsen sehol. Igy irtam egy igen szaftos, levelet direktbe a thrustmasternek, hogy mekkora egy genyo es hogy gondolja ezt, remelem hamarosan kiderul mit reagalnak ra.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.10. 11:41:56 -
Jackal #31023 -
PacsutaTibi #31022 72 körül volt akkor. Majd az akció után 87 vagy 89 lett.
Most 78 az MM-ban.
-
#31021 60-65-re emlekszem, mert valami 15 %-os akcio volt. De lehet, hogy rosszul tudom.
73-ert most is lehet kapni mashol. Na mindegy, csak erdekelt :)
Koszi. -
GPx8 #31020 72 körül? -
#31019 Valaki meg emlekszik (ide is volt irva) hogy majusban volt egy MM akcio, akkor mennyiert lehetett beszerezni egy g27-et?