42876
-
#31258 Á, nem kell, csak meg kell keresnem a mod cuccot és újra rárakni . -
Thread #31257 Ja akkor nem.
vagy
VArjal mar, nekem most nincs is steam eppen, megis mukodott.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.07.31. 22:09:12 -
Thread #31256 Koszi, es tenyleg. Nem csak hianyzo, de rossz pozicioju terkepre is mukodik. Vajon a mod palyaknal is mukodik? :-O
[Ahol ugyanigy rossz pozicioju a terkep] -
cstibikeee #31255 Gondolom a steam integrity check megoldja a hibát. -
#31254 nekem nincs, de moddolt volt előtte :) -
cstibikeee #31253 Nekem van hang. Map hiba megoldás: #31245 -
#31252 - New Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
- New Audi Sport Quattro
- New Lamborghini Miura SV
- New Nissan GT-R Nismo
- New Toyota GT-86
- New Zandvoort circuit -
Thread #31251 A GT-R gt3-nak nincs motorhangja, pedig nem mod auto.
Zandvoortnak van map-ja, de rossz.
Masnal is ilyenek?
mi a DLC? a GT-R GT3 es Zandvoort? -
Timbu #31250 Másnak is csinál olyat, hogy rajt előtt ide-oda remeg a kormány középállásban?
Az AI jobb lett, de pl. még mindig nem védi az ívét. A rajt után úgy mennek, mintha két vonalvezetés lenne megadva egymás mellett, az egyik sor jobb oldalon, a másik bal oldalon megy. -
#31249 a GT autóknak jót tett ez a patch, picit fura agumi a régi után, vagy az ffb , nem tudom ,de sokkal izgágább lett .És a rázókő is végre elég nagy pofont tud adni a felfüggesztésnek :) -
#31248 az ablaktörlőket már nagyon régóta csinálják az autókhoz.. úgyhogy egyszer biztos lesz koszolódó meg vizesedő ablak.. de az még jócskán odébb van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.31. 21:33:46 -
neilszab #31247 Indítottam egy szerver az összes új autóval Zandvoort-ban, lehet jönni bandázni!
Szerver: GTR-Masters.hu #Fun
Szerverjelszó: masters
Team Speak: Masters TS
A szerver egész hétvégén menni fog, kedden pedig rendezünk egy komolyabb csapatást az Audi Quattro-val, ott is várunk mindenkit, infók itt!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.31. 21:33:50 -
#31246 jó kis update lett ez..a kocsikat próbálgatni ugyan nem tudom most mert sikeresen elvágtam a kezem :)de server oldalon nagyon sok jó kis változtatás van...időjárás állítás nem csak vizuálisan hanem akár hőmérséklet ügyileg, random faktorral...az említett súly büntetéskiosztása egyes versenyzőknek...a server manager is nagyon egyszerű , átlátható és pofás lett , skinek megjelenítése stb.. -
cstibikeee #31245 És ha nincs a Zandvoort pályán térkép, akkor törölni kell a ks_zandvoort mappából a map.png-t. Utána első indításnál nem tölt be a játék, de utána már elindul és térkép is lesz. -
cstibikeee #31244 Most óta engedi. -
#31243 jó, és hasznos update ez a mai, de azért a rajtot végre megcsinálhatná normálisra 4 :)) -
GeriDoc #31242 Az lett a megoldás, köszönöm! -
#31241 Ezeket amugy en sem ertem, miert nem csinalja meg egybol ha van tobb nyomvonal. -
#31240 Vagy egy szorgalmas ,tehetseges berbol elo grafikus ! :) -
#31239 Akkor megegyszerubb, mert csak odarajzolnak valamit:DD -
#31238 A GT86 nem izom auto, nem is super/hyper sport, inkabb "csak" fun cucc a mostani penzes kolykoknek es 20 ev mulva a gyujtoknek:D
Nehany napja voltam kint a Toyotanal Budaorson, van elottuk egy "oval palya" (quad oval lenne, bar nem az, csak kozeprol valszeg kimaradt valami bevasarlo aruhaz, es most csak puszta:D), valaki ott tesztelte korbe-korbe a cuccot, tolta neki rendesen, visitottak a gumik rendesen a kanyarokban:D Gondolom akkor vette (kapta aputol) vagy az ottani fonok fia vagy ilyesmi:) -
#31237 ahogy nézem lehet súly büntit osztani online -
#31236 Ülj le, lélegezz mélyeket!
( ez nem szkennelt pálya ...! ) :D -
#31235 Ha tettél rá valami mod hangot, akkor most megint süket :))
próbáld újra rárakni a modolt cuccot, jó szokott lenni, bár még nem próbáltam most. -
#31234 Zandvoort jo palya, egyik kedvenc a sokbol, de ha mar szkenneltek es ott voltak, tudom, hogy itt mindent soszorozni kell, de betehettek volna a tobbi nyomvonalat is. Ha nem is mind az 5-ot, de legalabb harmat, amit ugy is csak 1-200 meteres levagas/rovidites (GP, Club, National). -
GeriDoc #31233 GT3-asoknak van hangja nálatok? Ha igen, akkor hogyan kell azt a steam-es file helyreállítást csinálni?
-
#31232 Az a Gyro effekt az eleg experimental lett, ahogy a neveben is van, valszeg jo lesz konzolra, default beallitasnak;) Valszeg szamolja, itt nem nagyon van kamu, de ez egyelore csak hagulatfokozonak jo a csuszkalos-driftelos embereknek;) Bar egyelore csak 2 autoval teszteltem, de maradok az alapnal, ami nem tart ellen automatan, inkabb csak annyit, amennyit kell;D -
#31231 most lehet én maradtam le valamiről , mert nem játszottam mostanában , de online mióta engedi befejezni a q lejárta után a kört? -
#31230 KTM-mel néztem nekem az a viszonyítós autó, picit más lett a gumi, fürgébb, gyorsabban kell belenyúlni, főleg mikor újra tapadást talál, ott most jobb lett . De középen mintha lusta lenne inkább engedi átvágódni pict.
De jó így is, tényleg csak pici változás .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 20:51:36 -
#31229 spa ban néztem sikán után, nem akarta, de lehet rosszul csinálok valamit :9
Viszont a nissan és a Mito modell is elég fura nem elég széles így szemre, mindkét autót látom hetente és nem ilyenek ! -
#31228 gt86 botrányosan gyenge, viszont nagyon élvezetes a prius gumikon.. de a 75ezres pont teljesen esélytelennek tünik vele is :D -
#31227 F1 után fura mind, nem is megy :( -
#31226 Új pálya utolsó kanyarjában ha nyomom neki, nálam megpördül. Lehet a difi miatt, nem tudom. -
#31225 Nekem se megy úgy ahogy régen, mintha valami holtjáték lenne középen, vagy ott kicsit lusta a gumi vagy valami . -
#31224 Ez a nissan tényleg ilyen gyenge, kettesben elég szűk kanyarban gondolnám azért valami történik hátul :))
vagy csak ilyen profi lettem a sok F1 2015 rajttól ? :DD -
#31223 barcalaci server megy elvileg Nismo Zandvor-tal
jelkszó: hun -
#31222 Az Audit meg a Nissant próbáltam most csak ki. 458-asra ránézek amjd, mert az egész jó viszonyítási alap. -
#31221 458 Ferrarit próbáltam most, teljesen más a fogáspontja az FFB-nek, nehezebb megfogni, de ez szerintem most lett tökéletes. (lehet pont azért amit Tibi mond, hogy a gyro-s opció nélkül máshogy működnek jelenleg a dolgok)
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.07.31. 20:26:45 -
#31220 nálam megy:)
manager-ben beállítiod amit szeretnél...save...
és utána az acserver.exe -vel indítod a servert
(portokat csekkold azért) -
#31219 Lehet, utóbbi időben nem szimulátoroztam sokat. Lett volna időm most bajnokságra is akár, de nem vonz.