Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
En ertettem de mint a mellekelt abra mutatja te nem.... LOL

Ahol én megyek, ott kizárás jár érte. Funon meg teljesen mindegy, mikor már fél kör hátrányban van.
Nekem az a tapasztalatom, hogy mindenki inkább csak a szervezett futamokra "gyúr" egy héten keresztül. Kevés azon személyek száma, akik este leülnek és a "fun" miatt csatlakoznak valahova. Én rászoktam arra, hogy jelenlévők száma szerint rendezem a szervereket és az elejéről egy nem jelszavazott szerverre felugrok egy versenyre.
Egyébként itt valaki elsütötte, hogy egy NFS is jó... Ha nem is ennyire sarkosan, de részben egyet értek. Megyünk, zúzunk, vissza a boxba és egy hip-hop újjá varázsolt autóval (0 sec) repülünk tovább a VERSENYEN. Ezt nem tudtam/tudom megérteni, hogy versenyen az ESC-nek miért nincs következménye.
Gratulálok! Mentünk mi már egymás ellen? Kérdésem költői volt, nem vagyok kíváncsi a válaszodra.<#wave> Egyébként rajtad kívül mindenki értette, hogy mit írok. Ennek örülök.<#eljen>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.25. 15:39:38
b-type
..ha így csinálják ahogy eddig, akkor felőlem számolhat többet, az sosem baj. Én mindig az ellen vagyok hogy hülyeséget számoljon..valahol már leírtam, ha elütök egy galambot a kocsival, nekem nem kell részletezze hogy a csőre mittomén milyen vezetéket szakított, a szárnya eltömte a t'köm tudja mit, és a torzója ráéget a légtömegmérőre...és így az sem érdekel hogy 50méteres felhő árnyékát számolja.
Nem kell, mert inkább csak zavarba ejtő, elütöttem balról a galambot hát romoljon az aero-m, és elveszíthetek egy kis erőt is. pont.
..ha látom hogy árnyékban van a pálya, akkor legyen rosszabb a féktáv.....de amikor azt látom hogy napos és veszem a féket, és kiesek a pályáról mert 10 másodperccel ezelőtt átmozgott egy felhő a pálya felett....na az már nem érdekel (elég röhej lenne ha így lenne a valóságban).
Jöhet a változó tapadású versenyív is...
Szal számolhat többet, de ne hülyeségeket, amit csak olvasni jó, de használni nem.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.25. 15:38:20

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BooMiller
Nem, csak ajánlottam neked egy olyan autós játékot ami olyan amilyet szeretnél😊 Ha befuccsolna az AC és több mindent számolna meg zavaró tényezőket raknának bele😊

bardocz
Mondjuk ha kis küzdés miatt feladják, akkor ide tényleg nem kell komoly szimuláció 😄
Alexease
A komolyabb es reszletesebb szimulacio Kunoseknak is fontos, mivel ok is, mint az osszes tobbi ceg, nem csak "jateknak" ertekesiti es hasznalja a progoit, hanem szimcenterben vagy trening programnak is. Ezert is lenyeges, hogy gyarilag csak szkennelt palyak legyenek benne.

A nagyatlag jatekosoknak is, megha AC-val is toljak, valoban feleslegesek az extra szimes es dinamikus megoldasok.
alma2
Szerintem ugy az egesz mar nem annyira nepszeru. Foleg, ha kuzdeni kell.
Amiota nullaztak az egeszet, meg a legnepszerubb komboknal is alig vannak idok. Regen tobb ezer ido is volt, egy-egy parositashoz.
De eleg csak a magyarokat megnezni, megkerdezni,
1. miert nem hasznaljak.
2. miert nem jatszanak mar.

szerintem

bardocz
RSR-en a C9 és Nordschleife nem túl népszerű. Vagy csak ilyen kevesen érnek körbe? 😄 Pár nap, és magaménak tudhatom a wr-t, mert csak egy ember van előttem, aki h-váltóval megy, az is egy másodpercen belül.
alma2
tegnap mentem ket 3 koros versenyt nord endurance-n online public-on. Bar nyomi gt autok voltak, de csak egyszer kellett ujrainditani a rajtot. Amugy ment mindenki mint allat!

szerintem

alma2
Nagyjabol hasonloan velekedek az egeszrol. Talan annyi, hogy pl a latvanyos eso, nem csak a "kemeny magnak" titulalt emberkek izgulnak ra (elmeletben), hogy mennyire megvaltoztatja majd a menettulajdonsagokat, hanem akik a latvanyra vannak meg nagyon raizgulva. De amint csuszkalna az auto, a hatuk kozepere sem kivannak.

szerintem

Miért, ez most így needforspeed?<#fejvakaras> Te ott vagy az online rF2 futamokon?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.25. 13:42:10
BooMiller
Tehát akkor tökéletes egy needforspeed?😊)))

barcalaci84
ja mondjuk ezen én is röhögök , h éjszaka meg eső miatt sírnak, közben még a változó tapadást se használják, meg az eltérő hőmérsékletet stb...
zondával is mennek a nordon optimumon meg 26 fokos hőmérsékleten a valós idő ellen...😊
lejjebb vett tapadással meg 12 fokos hőmérsékletttel már egyből érdekesebb h milyewn időt lehet menni...
Én remélem, hogy nem raknak bele túl sok számolni valót már, mert akkor meging kezdhetjük elölről a sírást, hogy nem viszi a gép. Ha meg valaki annyira nagyon-nagyon szimulátorozni akar, annak ott van az rF2. A mellékelt ábra szerint nincs olyan nagy igény rá, csak egy nagyon szűk réteget érdekel az a "mélység", ráadásul inkább azokat, akik egyedül körözgetve hegyezik a cerkát, hogy mekkora szimuláció ( az online "élet" alapján), amikor egymás ellen versenyeznek, ott már ezek nem fontosak, sőt sokszor inkább zavaróak. Az inkább csapatoknak való (pl. F1-es szim.), én nem akarok mérnököt szerződtetni, aki beállítja az autómat úgy, hogy valamennyire jó köridőket menjek. Remélem megmarad az AC-nak ( ahogy te mondod) a fun jellege. Ezen kívül mindenki sír az éjszakáért, esőért, stb., majd azt látom, hogy még a hűvösebb időt, vagy a változó tapadást sem használja senki. Ezek mind olyan dolgok, amiért sír mindenki, majd ha megvan, már nem is kell. Ha egyszer megjelenik a pCARS, kíváncsi leszek, hogy mennyi verseny lesz változó körülmények között, meg este. A legtöbb embernek egy viszonylag könnyen kezelhető, "könnyen" beállítható, de a valós vezetési élményre hasonlító dologra van igénye, amit most az AC tök jól hoz. Remélem már nem változik sokat.
Alexease
<#taps><#idiota>
Alexease
En mar eleg regen nem probalgattam (massziv idohiany, az egesz DLC--vel talan ha 2 kort mentem😛), de valszeg az eredeti megjeleneskor (techpreview/earlyaccess) az atlag/elvarhato szimulator tudasnak csak a 20-30%-at tudta es/vagy szamolta normalisan a progi. Fokozatosan kerulnek bele a dolgok, ami nem csak ujdonsagot jelenthet (pl. AWD), hanem szamolasi mennyiseget, reszletesseget, oszefuggeseket, dinamikat stb.

Csak pelda (!): ha korabban az aero-t csak 2-3 egyszerusitett beallitasssal kezelte (erzesre, hangulatra, mozgasra, koridore beallitva), es most elkezdte reszlekekre bontani, es azokat egyenkent szamoltatni vagy parameterezni, akkor logikus, hogy valtozik folyamatosan a kezeles es a mukodes. Es emiatt persze minden mas is (erzes, hanglat, koridok, bugok).

Minnel tobb a korrektul szamlolt es osszefuggo elem, annal jobb de egyben "macerasabb" is lehet a dolog. Aminek van elonye es hatranya is. Lehet hogy kicsit veszit a "fun-jellegebol", de szimes szempontbol talan komolyabbb lesz.

Pl. ha szamolna majd fel melegedest, kopast, tipusokat, talan nem lehetne nagyon butan mindent ketpedalozni es terheles alatt ossze-vissza fekezgetni mindennel.
Vagy ha lenne normalis idealis iv (ami valszeg sose lesz), a versenyeknek is mashogy zajlananak. Nem lehetne csak ugy ossze-vissza kifekezgetni es elozgetni barhol, szamitana ki mikor hol van a playan.

Meg kismillio dolog.
Valszeg a kovetkezo 1-2 evben meg sokminden bekerul. Kezdesnek tuti volt, eleg meggyozo, lenyegeben jo nagyot kaszaltak a tobbiekhez kepest azzal, hogy nem csak latvanyban tettek oda magukat, hanem akinek megtetszett es kiprobalta, flusztracio nelkul, barmikor barmivel eredmenyes is tudott lenni a versenyeken😄
Tomsteel
OFF:

Sikeres rajtprocedúra. <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Ha eddig nem számolt diffuzort, csak sima aerot, akkor elképzelhető, most ilyen, ha el emelkedik picit az úttól, onnantól oda a diffuzor hatás és jelentősen csökken a leszorító erő ...

De nem tudom, én még nem próbáltam mikor csinálja ezt ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomsteel
LaFerrkánál is ezt érzem.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

macleody
Hát ezt a P1-et jól elkúrták szerintem. Olyan érzésem van mintha sok helyen alákapna a szél, tökre lekönnyül a kormány, lesodródik az ívről.
Alexease
Lemaradtam😊 Legalabbis a banner frissitesrol.

Majd az egyik szerverlistazo "bannert" kivancsisagbol atirom "dinamikusra". Betolok egy listaba 5-6 magyar szervert (GTRM, RCHU, SRS, VSR, Laccoo stb.), raeresztek egy crone-t a szerverre ami 1 percenket lefrissiti a listat, es azt teszi ki ide, ahol eppen a legtobben vannak. A szerver most mar birja, "szereztem" egy "sajat" linuxos berelt szervert, sok 10 giga tarhellyel, semmi nem fut rajta (csak 1-2 "halott" adatbazis) csak a bannerek😄

Sajnos tobb nem fer ki, gazul nez ki, foleg ha nincsenek hasznalva, raadasul be is lassul az oldal betoltes (legalabbis a banner resz, mivel iframe, vagyis kulon egyseg), ha egyik sem megy. Bar ha rajuk tolom, hogy egyenkent max 2-3 sec-ig fussanak, aztan dobja el a kapcsolatot, akkor nem veszes.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.24. 22:29:43
Indítottam másik szervert is GTR-Masters.hu #Fun2 néven, mert beteltünk...

macleody
Faca 😊
lac coo

Ma esti FunRace: DTM 1993 - Silverstone!

Április elején indul az új Assetto Corsa bajnokságunk az 1993-as DTM-es autókkal! A ma esti Fun futam az erre való felkészülés jegyében zajlik, hogy komoly versenykörülmények között is próbára tegyük ezeket a gépeket, gyertek! <#wink>

Infók: AC FunRace - DTM 1993 - Silverstone - 03.24
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.24. 17:20:24

AC remake
Ja,megmutatta, hogy honnan jutottunk el az AC- ig. Kazettáról töltöttük be... nem ma volt. 😊
Az Marco gyerekkori emléke<#eplus2>
Pitstop 2-vel? <#fejvakaras>
Zajlik az utánpótlás képzés<#circling>
barcalaci84
van a drs-re (elektronikáraq gyári app)
illetve a legújabb Stats bar plus mostmáér a drs-t is mutatja
A fórum a hétvégén esett át egy frissítésen, így még nem minden link műxik. Hamarosan javul a helyzet...
bardocz
Én azt kipróbáltam, de nem tudtam, hogy mikor hazsnálom a drs-t meg kers-t 😄 És mivel csak arra figyeltem, folyamatosan törtem zúztam.
macleody
Kíváncsi leszek az új köridőkre P1-el Nordon. Már nem lehet úgy tolni neki mint 1.1.3-ban. Azt a 6.18-at ami RSR-en az élen van egyszerűen nem hiszem el.
alma2
Felnezve, arra a ... homepage-re, hol talalom pl az elozo "ac bajnoksag" induloit, eredmenyeit, barmi infot?
Koszi.

szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tegnapi napon véget ért első AC-bajnokságunk, mely helyett máris a következőn törjük a fejünket. A terv szép lassan összeállt és a közeljövőben a GT3-as osztállyal kívánunk szervezett futamokat indítani. Mielőtt azonban a bajnokság elkezdődne megrendezésre kerül - előreláthatólag - két tesztfutam. Ennek az az oka, hogy a 4 db gyári (Mercedes, BMW, McLaren, Nissan) autó mellé három további áll(na) rendelkezésre, a tesztfutam eredményeinek függvényében:
1) Camaro GT3

2) Lamborghini Gallardo GT3

3) Porsche 997 GT3

Az autók egyben letölthetőek: INNEN
A "szörnyek" online működnek, azonban szeretnénk megnézni, hogy a gyáriakhoz képest a pályán elért idők is engedik-e az azonos osztályba sorolást (elsősorban a Lambo és a Porsche kérdéses, a Camaro 99%-ban rendben van). Éppen ezért a bajnokság előtt rendezésre kerül két tesztfutam.
2015.03.30. 20:00 Hungaroring (20 férőhely)
2015.04.06. 20:00 Pace Park (30 férőhely)
A pályák egyben letölthetőek: INNEN
A tesztversenyek hossza ~ 40-45 perc.

Minden kedves Érdeklődőt sok szeretettel várunk!
lac coo
Konzolban mi a parancsa a kamera dolesnek ?

lac coo
Konzolban mi a parancsa a kamera dolesnek ?

Vajon bele lehet-e nyulni a kiadott telemetriaba? Amit a simtoolsnak kuld. Mert volt pl. ketfajta F1 mod, es azonos menettulajdonsagok mellett mas razkodas jott le roluk. Mintha az aktualis G erokon, gyorsulasokon kivul valamilyen csillapitas is lenne az autokban, allithatoan, a kiadott adatokban.
macleody
Majdnem úgy csinálom mint a nagyok 😊

Csak jobb lett volna AC-vel<#awink>
Nord teszt
lac coo
KTM műszerfalon mi változott , szemre nekem ugyan az ...😊

Szabi
na végre elkezdtek foglalkozni a műszerfallal is <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

LaFerrari is not simulating = LaFerrari NOW simulating
alma2
Monte Carlo utan probalkoznak mar mas palyaval is.

szerintem

alma2
Most szerezzek hamis szemelyit, amivel fiatalitom magam, hogy indulhassak? 😊

szerintem

1.1.4
- Alfa Romeo GTA aero drag correction. Laptimes will be slower now.
- McLaren P1 is now simulating diffuser stall from front active aero that provokes dirty air
- LaFerrari is not simulating diffuser stall from front active aero that provokes dirty air
- Corrected instrument panel with more information on Alfa Romeo 155 Ti V6
- Corrected instrument panel for Pagani Zonda R
- Corrected instrument panel for McLaren P1
- Corrected instrument panel for KTM X-BOW R