42876

banner
  • lac coo
    Á, nem kell, csak meg kell keresnem a mod cuccot és újra rárakni .
  • Thread
    Ja akkor nem.
    vagy
    VArjal mar, nekem most nincs is steam eppen, megis mukodott.
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.07.31. 22:09:12
  • Thread
    Koszi, es tenyleg. Nem csak hianyzo, de rossz pozicioju terkepre is mukodik. Vajon a mod palyaknal is mukodik? :-O
    [Ahol ugyanigy rossz pozicioju a terkep]
  • cstibikeee
    Gondolom a steam integrity check megoldja a hibát.
  • lac coo
    nekem nincs, de moddolt volt előtte :)
  • cstibikeee
    Nekem van hang. Map hiba megoldás: #31245
  • lac coo
    - New Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
    - New Audi Sport Quattro
    - New Lamborghini Miura SV
    - New Nissan GT-R Nismo
    - New Toyota GT-86
    - New Zandvoort circuit
  • Thread
    A GT-R gt3-nak nincs motorhangja, pedig nem mod auto.
    Zandvoortnak van map-ja, de rossz.
    Masnal is ilyenek?
    mi a DLC? a GT-R GT3 es Zandvoort?
  • Timbu
    Másnak is csinál olyat, hogy rajt előtt ide-oda remeg a kormány középállásban?

Az AI jobb lett, de pl. még mindig nem védi az ívét. A rajt után úgy mennek, mintha két vonalvezetés lenne megadva egymás mellett, az egyik sor jobb oldalon, a másik bal oldalon megy.
  • lac coo
    a GT autóknak jót tett ez a patch, picit fura agumi a régi után, vagy az ffb , nem tudom ,de sokkal izgágább lett .És a rázókő is végre elég nagy pofont tud adni a felfüggesztésnek :)
  • Szabi #31248
    az ablaktörlőket már nagyon régóta csinálják az autókhoz.. úgyhogy egyszer biztos lesz koszolódó meg vizesedő ablak.. de az még jócskán odébb van :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.31. 21:33:46
  • neilszab
    Indítottam egy szerver az összes új autóval Zandvoort-ban, lehet jönni bandázni!

Szerver: GTR-Masters.hu #Fun
    Szerverjelszó: masters
    Team Speak: Masters TS

A szerver egész hétvégén menni fog, kedden pedig rendezünk egy komolyabb csapatást az Audi Quattro-val, ott is várunk mindenkit, infók itt!
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.31. 21:33:50
  • barcalaci84
    jó kis update lett ez..a kocsikat próbálgatni ugyan nem tudom most mert sikeresen elvágtam a kezem :)de server oldalon nagyon sok jó kis változtatás van...időjárás állítás nem csak vizuálisan hanem akár hőmérséklet ügyileg, random faktorral...az említett súly büntetéskiosztása egyes versenyzőknek...a server manager is nagyon egyszerű , átlátható és pofás lett , skinek megjelenítése stb..
  • cstibikeee
    És ha nincs a Zandvoort pályán térkép, akkor törölni kell a ks_zandvoort mappából a map.png-t. Utána első indításnál nem tölt be a játék, de utána már elindul és térkép is lesz.
  • cstibikeee
    Most óta engedi.
  • lac coo
    jó, és hasznos update ez a mai, de azért a rajtot végre megcsinálhatná normálisra 4 :))
  • GeriDoc
    Az lett a megoldás, köszönöm!
  • lac coo
    Ezeket amugy en sem ertem, miert nem csinalja meg egybol ha van tobb nyomvonal.
  • lac coo
    Vagy egy szorgalmas ,tehetseges berbol elo grafikus ! :)
  • Alexease
    Akkor megegyszerubb, mert csak odarajzolnak valamit:DD
  • Alexease
    A GT86 nem izom auto, nem is super/hyper sport, inkabb "csak" fun cucc a mostani penzes kolykoknek es 20 ev mulva a gyujtoknek:D
    Nehany napja voltam kint a Toyotanal Budaorson, van elottuk egy "oval palya" (quad oval lenne, bar nem az, csak kozeprol valszeg kimaradt valami bevasarlo aruhaz, es most csak puszta:D), valaki ott tesztelte korbe-korbe a cuccot, tolta neki rendesen, visitottak a gumik rendesen a kanyarokban:D Gondolom akkor vette (kapta aputol) vagy az ottani fonok fia vagy ilyesmi:)
  • barcalaci84
    ahogy nézem lehet súly büntit osztani online
  • lac coo
    Ülj le, lélegezz mélyeket!

( ez nem szkennelt pálya ...! ) :D
  • lac coo
    Ha tettél rá valami mod hangot, akkor most megint süket :))
    próbáld újra rárakni a modolt cuccot, jó szokott lenni, bár még nem próbáltam most.
  • Alexease
    Zandvoort jo palya, egyik kedvenc a sokbol, de ha mar szkenneltek es ott voltak, tudom, hogy itt mindent soszorozni kell, de betehettek volna a tobbi nyomvonalat is. Ha nem is mind az 5-ot, de legalabb harmat, amit ugy is csak 1-200 meteres levagas/rovidites (GP, Club, National).
  • GeriDoc
    GT3-asoknak van hangja nálatok? Ha igen, akkor hogyan kell azt a steam-es file helyreállítást csinálni?
  • Alexease
    Az a Gyro effekt az eleg experimental lett, ahogy a neveben is van, valszeg jo lesz konzolra, default beallitasnak;) Valszeg szamolja, itt nem nagyon van kamu, de ez egyelore csak hagulatfokozonak jo a csuszkalos-driftelos embereknek;) Bar egyelore csak 2 autoval teszteltem, de maradok az alapnal, ami nem tart ellen automatan, inkabb csak annyit, amennyit kell;D
  • barcalaci84
    most lehet én maradtam le valamiről , mert nem játszottam mostanában , de online mióta engedi befejezni a q lejárta után a kört?
  • lac coo
    KTM-mel néztem nekem az a viszonyítós autó, picit más lett a gumi, fürgébb, gyorsabban kell belenyúlni, főleg mikor újra tapadást talál, ott most jobb lett . De középen mintha lusta lenne inkább engedi átvágódni pict.
    De jó így is, tényleg csak pici változás .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 20:51:36
  • lac coo
    spa ban néztem sikán után, nem akarta, de lehet rosszul csinálok valamit :9

Viszont a nissan és a Mito modell is elég fura nem elég széles így szemre, mindkét autót látom hetente és nem ilyenek !
  • Szabi #31228
    gt86 botrányosan gyenge, viszont nagyon élvezetes a prius gumikon.. de a 75ezres pont teljesen esélytelennek tünik vele is :D
  • Totti5
    F1 után fura mind, nem is megy :(
  • bardocz
    Új pálya utolsó kanyarjában ha nyomom neki, nálam megpördül. Lehet a difi miatt, nem tudom.
  • lac coo
    Nekem se megy úgy ahogy régen, mintha valami holtjáték lenne középen, vagy ott kicsit lusta a gumi vagy valami .
  • lac coo
    Ez a nissan tényleg ilyen gyenge, kettesben elég szűk kanyarban gondolnám azért valami történik hátul :))

vagy csak ilyen profi lettem a sok F1 2015 rajttól ? :DD
  • barcalaci84
    barcalaci server megy elvileg Nismo Zandvor-tal
    jelkszó: hun
  • bardocz
    Az Audit meg a Nissant próbáltam most csak ki. 458-asra ránézek amjd, mert az egész jó viszonyítási alap.
  • Tomsteel
    458 Ferrarit próbáltam most, teljesen más a fogáspontja az FFB-nek, nehezebb megfogni, de ez szerintem most lett tökéletes. (lehet pont azért amit Tibi mond, hogy a gyro-s opció nélkül máshogy működnek jelenleg a dolgok)
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.07.31. 20:26:45
  • barcalaci84
    nálam megy:)
    manager-ben beállítiod amit szeretnél...save...
    és utána az acserver.exe -vel indítod a servert

(portokat csekkold azért)
  • bardocz
    Lehet, utóbbi időben nem szimulátoroztam sokat. Lett volna időm most bajnokságra is akár, de nem vonz.