42876
-
Ratrak #31298 Sziasztok! Két kérdés:
1. driftnél van valami jó ötletetek, hogy mit ronthatok el? Gyakorlatilag azt tapasztalom, hogy ha elindul a hátsója a gépnek (miura, ruf, GT86), akkor már isten sem fogja meg, tökmindegy, hogy elveszem a gázt, kicsit csökkentem a gázt, fékezek, ellenkormányzok, tökmindegy. Nagyon ritkán nagyon kicsi driftecske még összejön, de amint egy méterrel hosszabbat szeretnék összehozni, már áll is totál keresztbe. Többen írtátok, hogy milyen könnyű megfogni, háááát, nekem nem az. (Ösztönből egyébként azt csinálom, hogy elveszem a gázt teljesen és ellenkormányzok. Hát, ez nem jó megoldás, az biztos. De nem tudom, hogy mi lenne az, bármit próbáltam, semmi nem segít. Vagy nem megy a hátsója sehova, vagy ha megy, akkor vége is a dolognak részemről.) A kormányom DFP. Régebben a RUF-al még sikerült egyszer-egyszer megfognom, de mostanság full esélytelen vagyok. Olvastam már utána a drift technikáknak, elvileg úgy kéne működnie, hogy amikor csúszik keresztbe és elveszem a gázt, akkor megtapad (előbb vagy utóbb) és megy arra, amerre az első kerék áll (motorosok tudják, ilyenkor jön könnyen a highside...). Hát, ez nem, ez megy tovább, mintha még mindig állnék a gázon, és nem csinálnék semmit a kormánnyal...
2. hotlapnál a patch óta a ghost csak áll a pályán. Minden kör után kicsit "előrébb", de csak áll. Másnak is van ilyen? -
#31297 Ha kormany van, akkor csak menni kel, minel tobbet es nem feladni.
Nagy voodoo nincs ebben.
De ha ide felteszed ha konkret kerdesed van, biztos mindenki segiteni fog. -
#31296 Sziasztok!
Egy mentort, vagy mentorokat keresek aki/akik segitenenek elsajatitani a szimulatorozas rejtelmeit. Nincs sok gyakorlatom, altalaban 5 masodperces hatranyban vagyok a jobb idoktol de bizom benne, hogy megfelelo segitseggel es beallitasokkal ezen tudnek javitani. TS-sel tudok szolgalni.
Elore is koszonom. -
#31295 Van még vagy egy kiló, de azok csak lemezek, tok már nincs vagy warez :))
Vagy nincs meg, CMR-t egyet se találtam, pedig az összes megvolt, mind kölcsönadtam :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 11:25:47 -
#31294 ejj az evo gt-t de szerettem, pedig de szr volt mai szemmel nézve.. :D -
#31293 Hehe...
Festettem a lakást, előbujt néhány régi lemez ... :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 11:11:20 -
#31292 A MITO is elég rossz, mondom azt látom hetente, mert van valakinek nálunk az ipartelepen , és az eláég karakteres kisautó, ez nem igen adja szerintem...
De persze ezzel tudok együtt élni, sokat úgy sem látok belőle :)) -
#31291 egy gt86 tulaj kiakadt kicsit, hogy mennyire elnagyolt lett a model :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
plusz a kormány is rossz oldalon van, kár hogy nem csináltak jobbkormányos verziót is :-/
a Miuránál hőbörögnek, hogy jobb volt a mod hangja és talán valósághűbb is a kezelhetősége, bár én imádom így is :D
az Audi viszont úgy tűnik jól sikerült, bár a lámpák fényerejével nem vagyok teljesen megelégedve... de remélem hamarosan megkapjuk tőle az S1-et is és felveszik modellezőnek.. :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 07:04:54 -
hqx #31290 Ahhoz képest, hogy nem lézerszkennelt pálya a Zandvoort, egész jó!:)
Assetto Corsa Vs iRacing @ Zandvoort:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
:D -
#31288 Nekem is bejön ,eddig is jó volt, de most még jobb, lehelet finoman mindent érezni ,a kis gödröget, a féket, ahogy rajtnál elpörög a kerék,,,nem is értem hogy csinálja :)) -
#31287 Szerintem viszont telitalálat lett. Gyro-s dolog valóban tompít rajta, azt én se erőltetném, de alap állapotban tökéletes az egész. Szervereken is rendre ilyeneket olvasok, hogy betaláltak a fejlesztők nagyon az FFB-t illetően.
-
#31286 na azt hiszem rajottem. Elotte valamikor gamepaddal is toltam es valami segitseg talan begajdult. Nem mutatta, hogy be van kapcsolva, de gyakorlatilag korbedrifteltem barkit a kanyarban :)
Mokanak jo. -
#31285 Hogy is van ez a patch ota? Par hetig nem toltam, illetve valtozott most sok minden korulottem, de az uj patch ota, gyakorlatilag vegig driftelem az ossszes uj kocsival a zandvoort palyat, ha akarom ha nem, hiba nelkul. Minden helyzetbol mentheto. Ott se csuszik ahol eddig csuszott. Lehet a dirt rally volt ram ilyen hatassal, de nagyon fura lett. Ezt a gyro modot bekapcsolva gyakorlatilag semmi visszajelzes a gumikrol, hogy tapad-e vagy sem. De mintha anelkul is maskepp mukodne az egesz ffb. Utobbi lehet? Gyro nelkul is megvaltozott? Abszolut nem tetszik, ha igen :) De annyira belem egett a dirt rally ffb-je, a moddal egyutt, nagyon az tunik termeszetesnek inkabb kezenfekvonek.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.01. 21:57:47 -
cstibikeee #31284 Ezt meglátnák Olaszországban, rituálisan égetnék el a tulajdonosával együtt. -
http://www.origo.hu/auto/20150731-ferrari-enzo-replika-pontiac.html -
#31282 Köszi, működik. 640*480-ba akarta tolni :D -
#31281 Igen, köszi a tippet, megnézem :) -
#31280 1.2.1
- Reduced Nissan GTR Nismo low speed oddities
- Nissan GT-R Nismo corrected typo bugs from suspension alignment.
- Nissan GT-R Nismo different damper settings.
- Fixed some skin names who were shown as "0 name"
- Renamed Audi sport quattro red skin to behave as default skin.
- Fixed "Touring cars battle" special event who was not shown in the list
- Fixed F40 door sound in showroom (both variants)
- Fixed AI choosing to go back to pit on last lap if running out of fuel
- Server forced virtual mirror off is now ignored when Oculus is used
- Corrected McLaren MP4 12C GT3 aero map to be slightly more rear bias.
- Fixed Zandvoort track map. -
#31279 Nem akarom elhinni, hogy a gtr az ekkora szenvedés a valóságban. -
#31278 Arra..értem, kösz ! -
cstibikeee #31277 Külön időjárást, hőmérsékletet lehet állítani a szabadedzésre, időmérőre és a versenyre is aha akarsz..... ha arra gondolsz ami az időpont beállítás alatt található 3 opció
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.08.01. 12:10:03 -
#31276 Azaz, köszi, megnyugodtam. :) WHQL driver telepítése nálam megoldotta egyébként. -
#31275 Szerverbeallitasoknal az idojaras resznel mi az a harom lehetoseg, hogy kell azt erteni ? -
cstibikeee #31274 Olyan hiba jelentkezik, h a start után csak pár másodpercig mutatja a fekete load képernyőt, és visszalép a menübe? Ha igen, akkor nézd meg, h nem e valami hülye felbontásra van e állítva a játék. -
Jackal #31273 Akkor próbáld meg nagytakarítás után az újat, lehet csak valami régi szutyok miatt ragadt be valami. Haveromé is szarozott, pedig uninstall-reinstall volt. Aztán driver cleaner(DDU) után már jó volt minden.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.01. 10:32:53 -
cstibikeee #31272 Nem egyedi a problémád.
www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/windows-10-graphical-performance-thread.25205/ -
#31271 Soha nem volt húzva, 3 batár venti van rajta rendszeresen takarítva, szóval ezt kizártam rögtön. (nekem is ez volt az első tippem)
Úgy néz ki egy teljes törlés után a 14.9-es whql driver megoldotta, lehet valami összeakadt driver fronton, szóval elképzelhető, hogy ha most raknám az újat már jó lenne, de egyelőre örülök, hogy működik. -
Jackal #31270 Hibázik a kártyád, tekerd feljebb a ventiket vagy vedd vissza az órajelét. -
#31269 Köszi a visszajelzést! Nem tudom mi okozza, olyan mintha plusz polygonokat töltene be a játék, főleg a Nordon jellemző. -
#31268 NA assetto forumán megy az én hibámmal is a sírás rendesen. Szóval majd idővel kijavítják.... Pedig de kipróbáltam volna már a gt86-os meg ezt a giroszkóp effektet... -
#31267 Sajna 2-szer is lement. Elsőnek talált valami hibát, aztán már azt sem mégse megy... -
#31266 R9 270X-el tegnap nem volt gond, igaz csak 10-15percet marhultam a Quattroval... -
#31265 Próbálj egy Steam Integrity Check-et, hátha csak ennyi a baja. -
#31264 Lejárt a szerkesztési idő. Szóval nem csak serverre, de sima single játékba se tudok csatlakozni most a frissítés után. Egyedi probléma? -
#31263 Hali! Csak nekem nem akar csatlakozni a szerverekhez a játék? -
#31262 nálam már update előtt is volt win 10-en -
#31261 Win10 alatt, AMD kártyások tapasztalnak grafikai hibákat? Csúcsos, végtelenbe nyúló fű/fa textúra, ilyesmi?
-
#31260 A Nismo Nissan-nak a motorsport "markaja, tunning cege, sport auto fejlesztoje" stb. NISsan MOtorsport "akarmi". -
Thread #31259 Az ujrageneralt[?] map mas vonalvezetesu es mas meretu.
A ks_ kezdetu dolgokat nem ertem, most csak a GT3 az, ami nem indul el. Steamet kikerulve elindul de nincs motorhang, a modoknal volt ilyen.
A Nismo nagyon allat, zandvoort is, a nismo amugy mit akar jelenteni, mert a mokas utcai autojuktol kezdve az LMP1 bukasukig is, mindennek adjak ezt a Nismo nevet.