42876
-
#31338 én még tükörsimán sose láttam futni az ac-t, anno a 290en se és most a 970en se :(
és hiába butitom még lentebb, kanyarban a távoli tájon látom a mikroakadásokat, mindegy mit és hol állítok, egyszerűen nem tudom összehozni a más játékokban (pl grid autosport) tapasztalható tökéletes vajsimaságot :( -
hqx #31337 De bírja a gép tartani a 60 fps-t, de a régebben be lehetett állítani az fps limitnél a kerek 60-at, és tükörsimán futott. A V-Sync nem az igazi.
Nvidiánál nincs ilyen, fasza! Pedig az kellene, azt jó lenne.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.04. 00:03:06 -
#31336 1:33– :)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.03. 18:50:27 -
#31335 Kunosnak kis -házifeladat :))
-
#31334 Ha a geped nem birja a vertical sync-on eseteben tartani a 60 fps-t, (mondjuk a start ami jellemzoen a leghuzosabb resz) es verseny kozben is leesik ala, akkor ha ati kartyad van erdemes bekapcsolni a driverban a max fps-t 60-ra, a jatekban kikapcsolni a vsync-et es megnezni ugy. (performance -> frame rate)
-
#31333 Érdemes felrakni az ECO vagy a Street gumit. Semi slickel nem igazán lehet driftelni (ez van alapból felrakva), inkább csak csúszkálni :)
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.03. 08:52:50 -
#31332 Jonak jo , csak ahol sok egyeney van oft lehet eszrevenni . -
hqx #31331 Egérrel való irányítás újabb változata.:D És az a váltó...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hqx #31330 A Framerate limit-et nem lehet 60-ra beállítani és így darabos a kép, kurva jó! Meg az Effect preset-nél, ha beállítom None-ra, akkor pálya kilépéskor újra visszaállítja Default-ra. -
#31329 Jaja, ennél egy jó nagy lyuk van középen, a másiknál meg a kurva nagy középrehúzás. Elég gáz, hogy egyik sem jó. -
neilszab #31328 Ezt a topikot ajánlanám neked az alapok elsajátításához: nulláról kezdeni...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.03. 00:04:49 -
#31327 Jah, es valamit alakitott a damberrel , nem lehet, hogy azon kellene allitanom valahol, ha meg lehet allitani? -
#31326 most egy picit nézegettem, azért csak azt mondom, hogy G27 -nél most lett egy elég nagynak mondható lyuk az ffb-ben középen. Fórumon látom más is érzi ezt ....Fityeg a kormány, lötyög ha egyenesen megyek ... -
#31325 racing sim 2 = ubisoft racing simulation 2 ? amiben kamu nevek voltak, de volt hozzá mod, amivel helyreállt a rend ?
ha igen, a GP2 (vagy 3?) helyett nekem nagy kedvencem volt, szerintem korában az volt a csucs :) -
Ratrak #31324 Köszi a válaszokat a driftre! Más játékban nekem is ment, de minél inkább "szimulátorosnak" mondanak egy stuffot, annál kevésbé megy vele a dolog. RBR-el nagyon jó volt (pedig rallyban máig az az egyik etalon), NFS UG2-ben is "bármit megcsináltam", de már a LFS simán kifogott rajtam, pedig amennyire tudom anno a driftes közösség arra mondta, hogy közelít, közelít... ;)
2-es kérdésben felvetett problémával senki más nem találkozott? -
#31323 Igen most azt csinaltam egy haverral. -
Pitti #31322 köszi -
polux #31321 assettocorsa.ini-ben ENABLE_GYRO=0 vagy 1 -
Pitti #31320 Ez mi ez a ffb gyro effect, hol lehet ezt ki vagy bekapcsolni? -
#31319 Legjobb dolog, hogy ráröjjön az ember hol lassú, mit és hol csinál rosszul, ha felmész egy online futamra és megpróbálod tartani a lépést a gyorsabbakkal .... -
#31318 Koszonom, uram!:) Driving Force GT-m, teha gyakorolni gyakorolni gyakorolni, ertem:) -
#31317 Igen, anno véletlen benn lett hagyva a stabili kontroll, úgy mentem keresztbe mint egy Isten, teljesen odavoltam h micsoda autó és milyen jó vagyok. Aztán megláttam, kikapcsoltam és annyi volt :DDD -
#31316 a vezetési segítséget érdemes felrakni 50%-ra, aztán amikor már egyre jobban megy, akkor fokozatosan csökkenteni.. :D -
#31315 Nem tudok driftelni, de a GT86-ot mindig jó nézni ahogy csapatták vele, szinte magától megy. Itt van, erre semmit nem tudok vele kezdeni, annyira se erő, se csúszás, se semmi. Na mindegy. -
#31314 Ha azt veszem, hogy kebabmelegítők hogy mennek a gtr-rel pályanapon, és én mit szenvedek itt, tényleg kezdenek gondok lenni :D -
#31313 NA ja valóságban én is csak kuplungra szoktam rálépni, ha kezd besokalni az autó, meg elég a gázt óvatosan elvenni. Bezzeg a szimulátor játékokban egy centit nem tudok driftelni :D Ez nekem akkora WTF :( -
#31312 HA netan Racz Gergo olvasod, az rsr idoknel, ha szukitesz orszagra, elfejeti lerendezni idore a sorrendet. Regen jo volt! -
mumus70 #31311 -
#31310 Kuplung kinyomása adhat tapadást hátul. De ezt még nem sikerült nekem rendesen hazsnálnom jűtékban. -
#31309 ez CGI ?
amúgy gyönyörű egy autó, nem vitás ! -
#31308 Én azért felismertem, hogy GT 86 akar lenni :D -
#31307 Még nincs benne?! Most kellene nyomni, jó reklám.
-
#31306 Es persze az autora is erdemes "ranezni", az sem mindegy milen, ha van benne valami elektronika (ABS, TC, SC), az is megtrefalhat. Meg persze az autobeallitasok, de abbol foleg a diffi a fontosabb. Meg persze a modern, toppos autoknal a sok elektronika is probalja "tartani" az autot (persze nem automata diffi:P), elnagyolt gazpedal allasoknal is megbocsatobb: elveszegeti a gazt; rafekezget (pl. diffi potlasnak); ha komolyabb diffi van benne azt is piszkalja; ha dinamikus a felfuggesztese, akkor azt is "allitja"; de a mostaniaknal mar lazan elterjed a dinamikus kormanyattetel, az "automata" vagy a hatsokerek kormanyzas is. A lenyeg hogy ne halj meg, es lehetoseg szerint az auto eleje a menetiranyba mutasson:DDDD -
#31305 Én nem tudom milyen egy nissan gtr, de hogy ezzel nem tudok végigmenni nordon, az hétszentség. -
mumus70 #31304 A HRF1RT és a Hopto Liga bemutatja: első közös rendezésű AC bajnokságát! Elsőként az OW megszállottjainak szeretnénk a kedvében járni ezzel a kitűnő mod-dal. A bajnokság mindenki számára ingyenes, 0-24 órás szerverünkön lehet gyakorolni ami kifér a csövön! Gyertek sokan, indítsuk be az új Next Gen időszámítást! További információk, autóválasztás: http://hrf1rt.hu/?page_id=4830
Vagy: http://www.hopto.hu/custom_league.php?whichseason=115
-
#31303 Ja de , Dirt Rallyban tudok, ott valahogy egyszerubb :)) Vagy termeszetesebb kinek higy tetszik, de ott valoban erzem millimeterre mennyi gaz kell, vagy epp mennyi nem kell :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 15:08:08 -
#31302 En sem tudok;D -
#31301 powerslide lényege a power szabályzása, a drift első 2-3 másodperce figyelős, utána már játék, játék a gázzal a kormánnyal...kivéve ha kevés az erő, mert akkor nagyon technikás végig hogy megtartsd a csúszást.
ha megtapad az nem jó, akkor átevős lesz a drift a másik irányba, ne is akard hogy megtapadjon. el lehet venni a gázt, de az nem elvétel hanem csökkentés, szabályzod az erőt ezzel játszol az ívvel, nagy erővel szűkíted, tartott erővel tartod az ívet.
lehet fékezni is de csak gáz mellé nyomva...sok mindent lehet de a lendületet meg kell tartani...és nincs tapadás(!), powerslide van.
A bemeneted lehet sok vagy kevés, a driftet elkezdeni kell gyakorolnod, ha jó sebességgel mész be akkor már játék. túlerő vagy tartott erő. -
#31300 En sose tudtam driftelni, neha megprobaltam, elsore beleallat a falba ,az jovan :) -
#31299 1. Ha megcsuszik a hatulja es elveszed a gazt, attol csak rosszabb lesz;) Ha meg rafekezel felkezel, akkor megrosszabb;) Ha csuszik a hatulja, akkor nincs vag ykeves rajta a terheles/tapadas. Ha fekezel, akkor elorebb kerul a sulypont, megjobban elvesz a tapadas. Gazelvetelnel meg a motorfek fogja meg, azert nem jo. Maradj a gazon, ugy kormanyozz ellen. Persze ha kiporges miatt csuszott meg a hatulja, az mar mas.