Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC-ben lehúzva a gaint 80%-ra, ahogy a klipping app ajánlotta, nagyon punnyadék lett a kormány, Sztem ezt kunosék direkt lőtték úgy be hogy az erősség meglegyen egy g27 vagy dfgt-n is és inkább néha fogjon plafont a teteje.
Diagram:
Az 5 oszlopból csak az első meg az utolsó vagy utolsó előtti kell(többit kitörölheted oszlopostól), kiijelölöd fejlécestől, insert chart és megcsinálja, next next close után. Libreofficeban legalábbis.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.28. 17:43:10
Utoljára szerkesztette: sutee89, 2015.03.28. 16:28:14
LaFerrari:
McLaren P1:
Pedált, váltót, kapcsolókat meg lehet oldani, amit nehéz az maga a kormány.
Egyébiránt, van valami oldal, vagy bármi, aki ezt már megtette? Én tényleg szívesen neki ugranék egynek.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.03.28. 10:12:57
kormány ffb az gondolom bonyolultabb, de váltó pedál kézifék az tuti lazán megoldható ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az e30 is, coupe merci...kiscápa,mind nagyon jó, de már most is nagyon ritkák. De sok jó autóban van lehetőség.
A lényeg hogy a kontroller nagyon fontos a hobbinkhoz, de sztem is érdemes lenne átállni itthon 'kézzel' gyártott cuccokra, hozott elektronikával..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bár én kaptam, nekem nem fájt semmibe, gyak 5-6 kereső ember dobta össze rá a pénzt, de basszus 77 000 Ft-ba jöt ki ! Az azért elég durva !!!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.28. 09:51:03
Vagyis a Fanatec engem sem erdekel, felolem is lehet tizszer ennyi is. Majd ha nyerek a Lotton, de akkor mar mindegy mennyi😄
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.28. 09:39:47
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Thrustmasteren kívül nem találtam számottevő előrelépési lehetőséget, ami Fanatec-hez hasonlóan még egy félkész dolog, baromi drága hozzá egy H váltó (ami egyikhez sem jár), normális pedál csak a T500RS-hez van, külön megvenni azt se olcsó, pedig bőven 100 fölötti kormányokról beszélünk. (nekem jól jött a G25, amit külön bedugva használok mint pedál és váltó)
Összegezve: érdemes megbecsülni ha van egy régebben vásárolt kormányunk, sokat változott a piac, a dollár árfolyam, és fene tudja még mi, én nagyon szívtam a fogam mikor cserélnem kellett. Érdemes használtan venni, de a hirdetések árai is meredeken emelkednek, pedig véleményem szerint már most sem reális árakról beszélünk.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.28. 09:12:58
Vagy a hibak miatt minoseget kellett emelniuk es/vagy kevesebb a vevo, mint korabban szamitottak ra, s igy a penzesebbekre alapoznak. Oket be lehet fuzni. Meg nalunk is vannak olyanok, akik a felkesz oculus-bol is bevasarolnak, mindket verziobol, akar tobbet is.
Otod-hatod aron kellene adniuk, hogy sokkal nagyobb legyen az eladas, de meg az sem lenne tomegcikk. De olyan aron nem lehetne tartani a minoseget, es a gyartastechnologia is alkalmatlan lenne arra a darabszamra.
De talán még így is a legolcsóbb az ilyen extra cuccok közül a Fanatec .
Nekem végül is mindegy, mert se így se úgy nem érdekel a dolog 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.28. 09:08:29
a P kerék az meg már az anyjukpics...a kategoria 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.28. 08:07:21
"Yes it does. You run a small server application on your AC PC and point IE on your WP to the address it gives you. It works on anything with a browser, basically."
Egyébként szerintem nem annyira jó, mint elsőre kinéz. Nekem pl. a fast dash jobban bejött. Az playről tölthető, ingyenes az is. Ez ha jól emlékszem elég macerás, mert méreteket is kell állítani, és ha valaki nem jártas a html-ben meg css-ben, akkor nem lesz jó. Régen próbáltam, de valamiért nem fogott meg.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.27. 20:58:12
inkább ne. Pont az fog történni amire gondolsz. 😊
server mindig ellenőrzi a surface.ini-ket a klienseknél... tehát ha változtatott surface inivel indítasz servert , akkor a játékosoknak le kell tölteni az általad használt surface.init és csak úgy tud majd csatlakozni...