42876
-
hqx #31418 Végre visszatette a régi fps limitert, erre a meg most itt az FFB lyuk.:D -
#31417 Lehet a betatesztelok kozott senkinek nem volt logi kormanya ! :)) -
Jackal #31416 Driverben 107% játékban meg a main levéve 70-80-ra trükkel se működik? Félő hogy csak logitech kormányosok szívnak, mindenki másnak virul a feje.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.12. 09:01:57 -
Pitti #31415 Szerintem is csak a logi kormányokkal van gáz. CSR elite kormánnyal nekem is nagyon fincsi, még jobb is mint volt... Semmi hiba középen se... -
Hasselhoff72 #31414 Úgy hallottam ha a gépen van az F12015 akkor az FFB lyukat okoz:DDDDDDDD -
#31413 Ránéztem fórumra, rengeteg logis user panaszkodik erre ....
a nagyobb minimum force beállítás valamint egy pici damper effekt a cfg-ben segít valamit, cserébe ki is simitja az apró erőket ...
no majd valami csak lesz vele, addig kuka :)) -
#31412 Nálam is akkora lyuk van középen, vagy 10°-ot lehet tekergetni ahol semmi ffb nincs. G27. Mondjuk akkor is lyuk van középen, ha rátolom driverben a középre húzást. -
#31411 Hát pedig patch ota ilyen nálam..majd valamit kavarok vele, hátha ... -
#31410 Fanatec CSR Elitel, és Thrustmaster t300-al sem érzek szinte semmi változást, középen is ugyan olyan feszes mint volt -
#31409 Hát akkor nem tudom, lehet nálam történt valami...de mi ? :)) -
Tyuki80 #31408 Szerintem nem rossz.Nekem kifejezetten tetszik!Habár olyan kicsi mértékű a változás,hogy szinte észre sem venném.Irigyellek hogy ennyire szenzitív vagy. -
#31407 Most megnéztem egy rakás autót, ez így nem kell, majd következő patchben elindítom, ez a középen egy jó adag nulla, majd betámaszt, és ebből kifolyólag billeg lökdös, ez egy amatőr szar :))
minek kellett egyáltalán az FFB-t piszkálnia, tán nem volt jó ? :) -
#31406 -
#31405 A régi FFB-t nem lehet visszakérni ? :))
ez nekem totál élvezhetetlen, halálom mikor fityeg középen, ez egy rakás szar így :))
Utcai autók így szinte mind kuka....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.11. 20:16:58 -
neilszab #31404 Megteltünk, de indítottam 2. szerver GTR-Masters.hu #Fun2 néven, gyertek!! -
#31403 jelen :) (24fps és filmzaj FTW!) -
#31402 Mar miert ne szabadna :) -
Thread #31401 Oke, nyaron figyelnék is ra, de rontja sajna nalam a dolgot.
Viszont egesz hasznalhatora optimalizaltak a jatekot, ocska procim van, de hasznalhato marad online 24 jatekosnal is.
A Pcars forum kinyirta magat, itt gondolom nem szabad kerdezni a jatekrol. -
#31400 Azert az nem keves, 80 -100 vagy akar tobb wattot is meg tudsz sporolni jatek kozben, ha nem szamoltatsz feleslegesen, ha olyan eros kartyad van.
Ilyenkor annyival is kevesebb futi a szobat.
-
Thread #31399 Akkor a videokartya ventijet lehet lassitani az fps cap-pal, szuper :)
A mozi 24fps-hez vannak akik foggal korommel ragaszkodnak, bar egyre kevesebben, sot a filmzajt is kovetelik :) -
#31398 Ha az istenek is ugy akarnak, akkor 0 akadozas, neha-neha keptoressel, de joval kevesebb eroforras igennyel jatszhatnal mintha a vsync-et is bekapcsolnad. (pl en akkor kapcsolom ezt be, ha nem tudna a kartyam siman tartani a jateknal vsync on allapotaban a 60 fps-t. Ha lecsokken akkor egyre jobban akadozik a jatek, kesik stb)
A masik oldalrol megkozelitve, ha tul gyors a geped, (inkabb regi jatekoknal) akkor ezzel maximalod mennyi kepkockat szamoljon ki a kartyad, igy szamitas igenytol fuggoen, csokkeno terheles, fogyasztas, halkabb ventik, orom-boldolgsag :)
De nem mindenkinek erzekeny ezekre a szeme, vagy ha nem ezen kattog az ember, nem is biztos, hogy feltunik neki.
Engem pl jobban idegesit a mozifilmek 24fps-bol eredo ugralasa, amit mindenfele eszkozzel megszuntetek.
-
Thread #31397 Mi az a 60fps problema?
Ez a frame limit amugy mire jo? Vsync nelkul hasznalom, input lag nem lesz jobb tole, ha 60-ra teszem akkor tobb a tearing, ha 64-re, akkor tobb a pici akadozas [mint nelkule]. -
#31396 Par napja irtam privat uzenetet neked, gondolom nem latod az ertesitest. -
#31395 -
Jackal #31394 és még mindig nincs videokarim... :( -
#31393 Szerintem most lett jó a GTR az 1.2.3-ban, legalábbis jobb lett az biztos. -
neilszab #31392 Kedd esti FunRace: Toyota GT86 - Zandvoort!
Most kedden a nemrég megjelent Zandvoort-ban hajtjuk meg a Bonus Pack egyik leginkább várt újdonságát, korunk egyik legjobb élményautójának tartott verdáját, a Toyota GT86-ot! Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5391
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.10. 20:47:41 -
#31391 Az 60 fps problemara is van megoldas ahogy olvasom.
1.2.3
- Added MAX_BALLAST_KG to server_cfg.ini (defaults to 100Kg if the value is not there)
- 4WD cars now behave better at very low speed
- New ABS code won't allow individual wheel braking and improves stability and directionality
- Fixed clutch remaining unlocked at high speeds in some occasions generating engine "stutters"
- Fixed tyre blankets not working in HotLap and other oddities
- Nissan GT-R new central active diff logic
- Corrected camber sensitivity values for all tyres
- Corrected brake balance for some cars that had heavy oversteering problems under braking
- Various memory optimizations to allow more cars to be used
- Fixed FPS cap to allow precise FPS selection. Please reset your values from the launcher
- Fixed Alfa Romeo 155 autoclutch range for 1st gear starts
- Tweaked tyres skid pitch, especially for race cars with slicks
- acServerManager : added "Create Manager Package" to use this tool on remote machines
- acServerManager : some performance improvements
- acServerManager : added "External Server" to run multiple servers on the same PC.
- acServerManager : weather settings are no more limited to 3
-
Tyuki80 #31390 A játékosok 50% még így állandó tapadás mellett eső nélkül sem tud egymás után három körön értelmes módon körbemenni. -
Jackal #31389 Mondjuk ha már itt tartunk az esőt nem is lenne olyan nehéz belepakolni a játékba. -
cstibikeee #31388 a) ajándékba belepakolják a hivatalos 2015-ös F1 csomagot b) éjszaka és eső c) hibajavítások -
Jackal #31387 Mostanában töltögetnek fel a bétásoknak új dolgokat, ami a dlc-s csomagot is érinti, van valakinek tippje mi lehet? -
Tyuki80 #31386 Szép!
Nagyon jó ez az autó.Nagyon szoros meccseket lehet vele menni.Kezes,könnyen irányítható,viszonylag gyors,ügyes kis gép.A legjobb a csomagból.A nissant vártam legjobban,de ez a toyota mindent visz.Érzésre kb olyan telitalálat mint az e 30,de annál még kicsit ügyesebb.Alig várom hogy spa,ban,mugelon is legyen vele online,mert most mindenki az új pályát nyúzza vele,mert ezeken a helyeken is nagyon él a gép. -
#31385 kiraly :) -
#31384 Van ott sok egyeb mas is azert;) De mivel a mod vagy file feltoltes a leggyakoribb, raadasul mostanaban az AC a legnepszerubb, es az RSS minden valtozast rogzit, igy ezekbol van a legtobb friss/utolso info.
Wordpress alapu az oldal, beallitas es/vagy plugin fuggo mit tol az RSS-be. Lehetne csak a hireket is. De ide ez egyelore pont tokeletes, igy legalabb mindig van valami friss, es raadasul az AC-ho is hasznos;)
Meg amugy is, ez most csak ugy van, KV-fejlesztes, semmi extra, tenyleg csak a megujulas es a legalabb 15 eves mult miatt van bent.
Logkusan szolhatna masik tucat oldal, hogy oket (is) rakjam ki;D De most ebben nincs demokracia:DDDD -
#31383 A szalagbol az jon nekem at, hogy a HSW hivatalos AC modding oldal lett :))) -
#31382 Nagyon durva, hogy ennyit kellett ellenkormányozni, a felvteleken, meg szinte nem is látszik, hogy elcsúszott volna feneke az autónak... :/
Alex, engem nem zavarnak a mozgó feliratok és sztem olvasható is. Csak egy másik vélemény -
#31381 Egyszerre nem lehetne kiiratni, tul sok info, nem fer ki, raadasul dinamikus, valtozo mennyiseg, valtozo szoveg hosszokkal. Ez inkabb csak reklam/promo/info, aki at akarja tekinteni, kattint a HSW logon es megtekinti az eredeti oldalon:DDD -
Jackal #31380 Nekem maga a mozgó kiírás nem tetszik, mert ha gyorsan át akarja tekinteni az ember, esélytelen. De ez van, ennek kell örülni :) -
#31379 Egyelore ehhez volt egyelore idom es kedvem;) Chrome-on nincs gond, ott engine-bol megoldottak a 10 eves gondot, alapbol siman, smooth scrool van. De sajnos az Explorer, FireFox es egyeb meg a regi kockas technikat hasznalja, ott valoban kicsit gazos.
Vannak plugin-ek, de azt tesztelni kell, mert foleg FF-on (ossze-vissza verzionkent) bugos:/
Utalom a bongeszo cegeket, es azt, hogy nem lehet rajuk eroltetni valami szabvanyt!:/ Mar az is vicc, hogy bongeszonkent neha mas kod kell, es jonehany CSS parancsnal kulon bongeszo specifikus parancsoik vannak. Vicc az egesz:/