42876
-
#31458 Dehogy hülyéskedek, ötven éve fenn van a steam, soha hozzá se nyúltam ! :))) -
#31457 Ugye most csak hülyéskedsz.... :D
Az leginkább annyi, hogy kilépsz, regisztrálsz egy másik e-mail címre is egy fiókot, majd a normál fiókodba megosztod a játékaidat az új fiókkal.
Az alábbi videóban 2:00-tól kezdi magyarázni.
Magyarul:
-
#31456 OK, értem, és hol a fenében lehet egy másik profilt létrehozni ? :) -
#31455 Elméletileg a Family Share-rel egyszer megosztod a cuccokat egy másik profillal, és bármikor tudják használni.
http://store.steampowered.com/promotion/familysharing -
#31454 Nem értek hozzá, de csak egy gép van ,szóval ezen játszik ő is .... -
#31453 Family Share? -
#31452 Off.:
Megoldható valahogy, hogy STEA-men a kiskamasz fiam valahogy más profil alatt tolja az idétlen CSGO-t, anélkül, hogy újból meg kellene vennem egy másik profilra ? :)) -
#31451 Ez volt már?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.2.4 Changelog
- Fixed Mercedes SLS GT3 Hard Tyre short name
– Fixed high resolution timer disable notification filling the log
– Improved ABS, cars will now have correct braking distances while braking on a straight line.
– Changed all electronics.ini files with updated frequencies for ABS and TC for all cars.
We advice modders to use RATE_HZ=250 and SLIP_RATIO_LIMIT= from 0.14 to 0.20 for optimum ABS, also use higher frequencies for TC
– Changed brakes.ini for various cars to improve braking.
– Experimental aero ride height values and stalling on Pagani Zonda R, Huayra and Ferrari 599XX to better simulate what happens in extreme curves like Eau Rouge
– Corrected Mercedes Benz 190E DTM steer rod ackerman geometry
– Adjusted Steer ratio on Lotus Exos and Exos S1
– 3D driver preload animation starts earlier on 458 GT2
– Up to 27% more placebo effect
Arra a legutolsó sorra felhívnám azért a figyelmet... :) -
hqx #31450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Max 1 ezres. -
Pitti #31449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.08.14. 10:57:58 -
hqx #31448 Akkor jó nagy marhák!:D Otthon ennél olcsóbban is ki lehet hozni szerintem.:) -
Pitti #31447 azok hát... csak ezt nem nekünk csinálják. Tőlünk nyugatabbra meg viszik ennyiért is..
Amúgy a fanatec cuccok mind méregdrágák, én is használtan vettem mindent, ki lehet fogni egy-egy jó kis ebay aukciót :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.08.14. 10:52:50 -
Pitti #31446 fene tudja, szerintem úgy jobban kézre áll. De lehet az bármi, pl egy fakocka a gyerek építőjéből :)
Azzal a kockával lesz kb olyan messze mint a logi kormányokon
-
hqx #31445 Az igen!:O $39.95 az ára. Ezek betegek.:D -
Pitti #31444 Akkor erre bármilyen válasz jó -
#31443 Kel ala a kiskocka is ? -
#31442 Azt nem tudom mi volt a kerdes, csak valasz nem jott az tuti :)) -
#31441 Mi volt a kerdes, mar elkavarodtam?:))
Ha a verdas, akkor azt hetek ota nem inditottam el, gozom sincs;) -
Pitti #31440 Nem kell ragasztani, van a pucukán két M3 csavarhely, csak ilyet kell céencézni :)
Vagy ilyet
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.08.14. 09:44:49 -
#31439 Majd cnc zek gyorban plexibol ket pillangot, aztan raragasztom a kis pucukara :))) -
Pitti #31438 M6, és 10mm biztos elmegy benne, szerintem több is
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.08.14. 08:52:13 -
#31437 Este meg ezem..
Hanyas csavar kell bele,M5 ? Es mennyit bele a kormanyba , 10 mm...? -
Pitti #31436 Én sem bírom rászedni, szerintem attól fél, hogy beleszeret...
Amúgy én is abba szerettem bele g25 után, de aztán pont a pillangóváltó és az egy motor miatt váltottam a csr elite-re. De Fanatec akkor meggyőzött egy életre, pedál, kormány, váltó -
#31435 Válasz ?
Az nem jött! :DDD -
#31434 Valami total SG anomalia van, mert ma jelzett 1 privatot, arra valaszoltam, de volt benne vagy 6 darab;) Volt amelyik juniusi;DD -
#31433 Alex, te nem kapkodod el a privatok elolvasását ! :))) -
#31432 Miért mi a baj azzal a pillangoval ? :)) -
#31431 Nem bonyolultabb a driver dolog mint a Logitechnél :) Bár az én Fanatecem teljesen más, nem tudom az a Porsche kormány menyivel lassabb, mégiscsak 1 motor van benne... Mindenesetre biztos, hogy sokkal finomabb lesz, és elfelejtheted a Logi féle ffb lyukat :)
Ma hogy kipróbáljam a jelenlegi ac-s ffb-t logi kormánnyal kölcsönkértem a havertól a neki eladott g25-öm. Valamiért nagyon gyors voltam vele, de minden másban vicc, főleg a pillangója :)
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.08.13. 19:42:37 -
#31430 Amíg volt is lehúztam nullára. Most legalább nem kell húzgálni. -
#31429 Hat csak olyan macera , drivereket piszkalni ..
Es gagyi rajta a pillango, hogy fogok azzal F1 ezni ? :)) -
#31428 Már rég ki kellett volna próbálnod! -
#31427 Foleg ha total rossz a valtozas, tehat nem szoke lanyrol barnara, hanem szokerol oregasszonyra ! :)
Meg a vegen tenyleg fell kell hizzam a pincebol a fanatek porsche kormanyt :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.13. 14:55:37 -
#31426 hat ja, kinek mi jon be, gyozkodhetnenk egymast, hogy a barna hosszu haju lanyok a legszebbek vagy a legjobbak, ha te a szokekre buksz.
Itt is mint az elet mas teruleten is, amit mar valaki megszokott es jonak talalt idaig (akar tobb szaz ora jatek utan) nehezen fog valtani, mert minden fura lesz neki, a valtozasokat meg nehezen toleraljuk, foleg egyre oregedve :)
-
croatianus #31425 Hát a valósággal nem sok összehasonlítási alapom van, de főleg most, 1.2.3-ban (még csak tegnap teszteltem) a "pendululum hatás" időnként átmegy egy uralhatatlan automatikus "pozitív visszacsatolásba" ("oszcillál?") számomra nem túl hihető módon.
Gyro-izével viszont jóval árnyaltabb (és hihetőbb) a dolog (számomra).
Persze arról, hogy mit csinál, fingom sincs, egyszerűen csak érezhetőbb, és logikusabb az egész. -
#31424 Megvan, kosz, a giroize meg szerintem kamuvacak.:) -
croatianus #31423 Elégedetlen G27 tulajoknak:
Az megvan, hogy a párásítót (damper) most profiler-ből kell állítani, mivel amúgy nincs?
Az assetto_corsa.ini-ben meg lehet állítani neki egy minimum értéket, azzal is érdemes lehet játszani.
Ez a gyro-izé meg szerintem zseniális. -
mumus70 #31422
Szombaton folytatjuk AC bajnokságunkat! Ezúttal Oschelibhe....... izé..... Osench......na...... Oscherlebi..... api..ba! Azon a hülye nevű német pályán na! Aki papírkutya, az nem mer jönni, mert fél hogy alaposan elverjük! És Te? Kukuccs: Jelentkezés Vagy: Jelentkezés -
neilszab #31421 Csütörtök este: Alfa Romeo GTA - Zandvoort
Akinek bejön a Toyota GT86, annak ez is tetszeni fog!
Csütörtökön Zandvoort-ban folytatódik nyílt nyári kupánk a hőskori méregzsákkal, a kőkemény hátsókerekes életérzést nyújtó Alfa Romeo GTA-val! A kupasorozathoz bármikor lehet csatlakozni, aki egy jó kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
Alfa futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5383
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.12. 10:58:14 -
#31420 Mi penzeljuk oket, tevedes ne essek ! :)) -
Jackal #31419 Vagy jó ffb-t csinálnak, vagy fake-elik logiék miatt. Ők meg döntöttek. (meg apró de nem elhanyagolható tény, hogy fanatec támogatja őket)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.12. 10:03:20