42876
-
unrealnoise #31541 az rF2-t szidtam nem egyszer korábban, de szerintem messze jobb, mint az AC. Ezzel persze nem leszek itt népszerű, de az rF2-ben van normális AI, időjárás, több pálya, jobb fizika, jobb FFB. Grafikailag lehet sok helyen nem olyan klassz, de a dinamikus dolgok sokat hozzátesznek a dologhoz...
AC-ben meg hiába van karrier mód, egy igazi szimnél sosem érdekelt különösebben...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.08.19. 20:25:02 -
#31540 Sziasztok itt találtok fizetős ingyenes és ... autókat -
#31539 Szia ITT van a T5 2013 Assetto Corsa
-
#31538 szia,nem az biztos hogy anno onnan töltöttem le,ide is be volt linkelve (többször is) csak nem találom. -
#31537 bezárt a pCars fórum ? -
#31536 Ha jól saccolom, a T5 Touring Series-re gondolsz, de az meg nem ingyenes cucc, szóval azt meg nem tölthetted le a RaceDepartment-ről. -
#31535 Ja értem, nem így jött le az írásából. köszi! -
cstibikeee #31534 Aha! -
#31533 RUF ???!!! :O -
cstibikeee #31532
DP2 -
GeriDoc #31531 Azon a videón nem Alexease megy, nem ő rakta fel. De ha te szeretnél vele menni, akkor le kell tölteni és berakni a helyére (content\cars mappa). -
#31530 Sziasztok
Volt kb 1 éve 3 dtm autó egy modban : audi, merci,bmw ami akkor nagyon bejött,de most az istenért sem találom a racedep.-en !
Segítene valaki ? Nem volt épp a legjobb fizikájuk,de szerettem velük menni.
Köszi -
Jackal #31529 Ez a mod is jónak tűnik:
http://www.racedepartment.com/downloads/natural-graphics-mod.4551/ -
#31528 Akkor nem tudom mit csináltál vele, még nem jutottam el oda, h moddoljam az AC-t -
Jackal #31527 Igen, hyperthreading. -
#31526 Nem toltottem le;) -
#31525 első blikkre perfektnek tűnik, köszönöm :) (bár silverstoneban kevesebb a közeli tereptárgy, lehet placebo)
ht mit jelent? hyperthreading? i5öm van, nem hts :) -
#31524 FFB.... -
#31523 Fúúú, ez nagyon csalogatónak néz ki. Ez gyári beállításokkal, csak a kocsit töltötted le?
Egyébként lent a pedálsornál mi az a szürke pedál ami csúszáskor viszonylag magasan van? -
#31522 Vótmá ? :))
-
#31521 A Seat Leon Cup Racernek nincs cocpit nézetben hangja. Van rá valami megoldás? -
Solt #31520 Akkor NV, ennyi! :D Nekem a 780-n volt megakadás, de csak random időközönként... egyébként simán futott. -
#31519 jaja, a tereptárgyak ahogy suhannak el, ott látni, hogy finoman meg-megakad :(
adaptiv vsyncet megnézem még, thx
solt: vsync on, 60fps limit is volt :( -
Jackal #31518 A képtörésen kívül van mikroakadás? Ha nincs, akkor dirverben állítsd be az adaptive v-sync-et. Játékban meg ki is kapcsolhatod a 60 fps-es korlátot. Meg a ht kikapcsolásával is nyersz egy kis kraftot. -
Solt #31517 VSYNC ON, 60 FPS limit ON, tökéletes lesz, még azzal a nyomi NV kártyával is! :D -
#31516 de már 8 alatt se volt jo. amdvel se volt jo. semmivel se volt ez jo, sosenem :(
(most x360 gamepaddal is kipróbáltam + igy hátsónézetből kevéssé zavar, csak innen ez naggggyon nemjó :D ) -
#31515 Nekem ritkan van ilyen bajom, igaz wint 10 evente, drivert meg 3 evente frissitek :))
Ami jo azt minek piszkalni...:) -
#31514 nos, nekem se a win10, se az uj geforce driver, se a megannyi AC patch nem oldotta meg a mikroakadást....
vsync off/60fps limit totál töri a képet, pedig a hsz-ek alapján ettől vártam a csodát :( -
goldboy #31513 Q3 2015 -
#31512 "Ejszaka" izgalmas lehet:) -
hqx #31511 Bernd's Real Life Graphics & Weather 1.2 -
#31510 Majd valami DLC-ben;) Es akkor johetne hozza rallycross cucc is, nehany sikannal es 1-2 autval;))) -
Jackal #31509 Az ovál régi Monza-t nem akarják befejezni? Végleg letettek róla?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.18. 12:14:05 -
GeriDoc #31508 Várós nagyon.
Mentem még este, meg most reggel különböző autókkal offline és online is. Valóban az ffb miatt érzem "rosszabbnak". Korábban tudtam állítani ilyen nagyon finom ffb-t, ahol lágyan, finoman tudtam vezetni, mégis volt visszajelzés mindenről, most viszont nem tudom olyan finomra beállítani. Most, ha van rendes visszajelzés, akkor már megjelennek az erősebb rántások, meg a clipping is, amit nem szeretek. Valszeg a kis ffb lyuk is bezavar. Ez van, így jártam. Illetve amit még észrevettem, hogy fontosabb a jó setup (azért remélem nem jutunk el iR szintig, hogy napokig kelljen készülni 1-1 versenyre, mert arra nincs időm). Ja, és a gyro-t kikapcsoltam, mintha így jobb lenne, bekapcsolva inkább a drift feelinget kedvelőknek jobb (talán), de nehéz megmondani, hogy azzal mi változik. Most megint menni kell vele "sokat", hogy meglegyenek a setupok, meg ráérezzek (az eddigi setupok kukák).
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.18. 09:07:14 -
cstibikeee #31507
DP2 -
#31506 mondjuk ellentmondok magamnak, mert a Nissan GTR GT3 nagyon jó kis melós lett, féktávon is, kigyorson is ! remek :)
egy pillanat lazítást nem enged, azt jól összetákolták ! :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.17. 19:45:16 -
#31505 Autokuplung. Nem próbáltam, nem tudom miként működik :) -
#31501 az ACL on-off az micsoda ? :) -
#31500 Hat az az atvagodas ot fokos kormanyszognel az nekem teljesen hiteltelen, replayben is eleg butan naz ki :)
Jobb lenne ha vegre a kigyorson lenne kicsit fickosabb az auto :) -
Zozzer #31499 Én G25-el tolom, szerintem fasza az ffb. Bekapcsoltam a giróizét is, de nem érzek semmi különbséget. Tényleg jobban kell figyleni, tényleg nehezebb. Amit írtál ,,kis szog mellett is olyan szi ten talal tapadast a gumi, hogy azonnal atvagodik" <--- nekem ez kanyarok előtt okoz sok problémát. Ha csak kicsit is gyorsabban megyek bele a kanyarba, tényleg ez van. Nehéz eltalálni a megfelelő lassítást fékezést. Semmi esetre sem akarom feszegetni a mennyire áll nem áll közel a valósághoz mindez témát, de nekem tetszik ez is benne. Nem baj az hogy nehezebb.