42876
-
#31621 Amúgy NKP-ban volt felszáradó ív ? Nekem csak sima eső rémlik, végig esett azt jóvan, de elég régen volt már .... -
croatianus #31620 Én úgy csinálom, hogy előbb megnézek róluk videót, ha van, és ha ott nem tűnik fel nagy gubanc, csak akkor töltöm le.
De így is nagy része olyan, hogy még az élettől is elmegy a kedvem miattuk, úgyhogy egyszer már megfogadtam, hogy csak azokkal próbálkozom, amik fenn vannak a hivatalos mod topikban is. Azok azért általában komolyan vannak véve.
Ezek a fizetős Porschék innen az más tészta.
A modellek annyira csecsék, hogy nagyon misztikus, honnan is vannak. Egyébként alul van egy talányos link ide.
Egy GT2-est amúgy sikerült már beszereznem ezekből, hónapokkal ezelőtt, és annak a fizikája fölött nem nagyon sikerült napirendre térnem. Azt értem, hogy ezek a legújabb modellek tele vannak elektronyikával, de valahogy mégis hihetetlennek tűnt, hogy hiába tc kikapcs, hiába bármi beállítás, mégis menthetetlenül alulkormányzott maradt (egy porsche?!).
Most, mindet összehasonlítva megállapítható, hogy ez valami szándékolt dolog, mivel a legújabb utcaikban mindben megvan ez többé kevésbé, viszont az RS-ben, a Cayman-ban meg a régebbiekben nincs. Azoknak lehet szépen úsztatni a farát.
A többi ajánlottból visszakoznom kell az Alpin kapcsán: hiába a külcsín, meg a nagyon jó hang, a fizika rohadt lapos, inkább csak "tőtelék".
Azonban a Testarossa mellett továbbra is kiállok. Nem tudom honnan szedhette, de valami valós felvételen alapuló igazi ferrari-boxer hang van benne, tetejébe a fizika is abszolút hihető, igazi munkás cucc.
A 2.7 RS-ért és a 906-osért szintén továbbra is referálok. Kipróbálásra mindenképp érdemesek. -
Jackal #31619 Egy rendes engine-ben annyi, Kunos is tuti használja valamelyiket és nem sajátot írt. (unity-re gyanakszok) -
#31618 Ezek a mod auto gyujtogetos oldalak csak arra jok, hogy a modellek valszeg jo helyrol vannak (pl. Forza), igy jo minoseguek, a konvert kesz, es akinek tetszik egy-egy auto vagy ossze akar rakni egy bajnoksagot, leszedi es rendberakja oket;) Enis csak alapnayagnak gyjtogettem, AC-hoz vagy egyeb szimhez, amig le nem torltek:D -
#31617 Letöltöttem arról az oldalról 25 autót. Kb. a felét ki is próbáltam. Egyedül a wtcc bömös volt jó, a többinek nem volt hangja, volt amelyikben a tükör fejjel lefelé mutatta a cuccot. A Bentley ugye jobb kormányos, de a bal oldalon ültem benne. A Porschekat még nem próbáltam. -
#31616 Ha ilyen egyszeru lenne, akkor mar reg mukodne es nem kellene ujrairnia a rendert;)))) Kellene, hogy vilagitsanak a reflektorok es ezek arnyekot vessenek es tukrozodjenek, ezekhez nem art a kulonfele flare, kellene meg 1-2 "ejszakai" shader (illuminate, emissive) a palyavilagitashoz es fenyvisszavero cuccokhoz, meg persze ahol van, dinamikus palyavilagitas.
Ezek nem csak programozos reszek, hanem a mostani 1db helyett a 40-60 darab plusz dinamikus fenyforras a fenyekkel, arnyekokkal, effektekkel, tukrozodesekkel eleg eroforras igenyes mutatvany:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.22. 15:54:43 -
#31615 Persze, mert az csak annyi ...
Foleg, hogy jelenleg semmifele fenyforrast nem tud az engine, es semmifele fe yt nem is tud fogadni semmi. -
Jackal #31614 Csak a lámpákat kellene bepakolgatnia, nem kellene semmi egyebet változtatni a pályákon.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.22. 15:30:24 -
#31613 Tegnapi temahoz visszaterve ejszaka szerintem itt soha nem lesz, esot valszeg megcsinalja, egyszeruen es jol, de napszakhoz az osszes palya bukta, gyak elolrol kellene kezdeni minden palyat. -
mumus70 #31612
Infók
vagy
Infók -
#31611 Kormany allitgatassal, kormanyszogekkel, lineartassal mindenhol lehet trukkozni. Engem nem zavar. Dirt Ralliban is sokan mennek fix 540-el, meg regi ifakormanyos autokkal is . -
MooneyR #31610 Soknak tűnik, de nekem bejön. Nullán túl nyers, éles, kopogó, filterezve sokkal kellemesebben adja át a kormányra ugyanazt az effekteket.
(Sajnálom a kormányt )
Laccoo, szerintem is jó állítgatás nélkül az ffb. Mentem most párat ezzel az átírt értékkel.. hát annyi előnye van, hogy könnyebb (gyorsabb) megfogni az autót ha megindul a hátulja.
Jó hogy így bele lehet piszkálni mindenbe, ezzel akár előnyt is szerezve versenyen. -
#31609 Nálam a legutóbbi kis javítással egész jól helyrejött ez a lyuk . -
#31608 A filter 40% biztos jo otlet? Az eppen tompitja, simitja, eltunteti az aprobb effekteket. -
#31607 Én értem, de a kormány utat én tuti nem nyomom össze sehol, annak nincs értelme :)) -
MooneyR #31606 Nem kell itt nagyon tudományosan gondolkozni, ti szoktátok mondani, hogy az egész program barkács-drótozott.. így működhet ez a megoldás is, szerintem érdemes kipróbálni. : ) -
#31605 No de gammát állítgatni biztos jó dolog ?
Itt nem a kormányzással van a baj, hanem az FFB-vel, igaz változhat az is, ha a kormányzást az elején kicsit összenyomjuk, de ez nekem nem tűnik jó ötletnek . -
MooneyR #31604 FFB lyukasoknak egy kis help assetto fórumról -->
Open the controls.ini file (located in Documents, not Steam)
Documents > Assetto Corsa > cfg > controls.ini
Find the [STEER] settings for the G27 (below the xbox360 settings). Change the gamma to 0.9
[STEER]
STEER_GAMMA=0.9
Teljesen jó, nálam így néz ki a többi (G27) logi driverben 101% az overral effects strength, többi nulla, játékban pedig a gain 100%, filter 40%, minimum force 15%, többi nulla. -
R0GUE #31603 Egyik sem pcars topikban még nem is jártam csak laccoonak szokása rémeket látni bármely topikban feltünök. Nem gond,csak unalmas.:)
-
Zozzer #31602 Igen, kikészít teljesen engem is mostmár. Legalábbis az m3gt2-őt totál nem tudom emiatt vezetni, alan delon elszáll még a halálra begyakorolt pályákon sem, azt se tudom setupban hova nyúljak, miközben eddig tök jó volt az is. Az slsgt3 viszont nagggyon pöpec lett irányításban, pedig az nekem kicsit nehézkes volt a frissítés előtt, most meg egy kezes bárány. Nem értem én ezt :D -
goldboy #31601 Ha be vettek volna béta teszternek, tartottam volna a számat !D -
cstibikeee #31600 Biztos nagyon örülnek majd Kunosék ha rájönnek, h kiszivárogtattad a szuper titkos milliárd dolláros terveiket. :D :D -
goldboy #31599 DP3 -
#31598 Hat az AC felejtos karrierben, igazabol az F1 es a CARS is. Lrgalabbis nekem. A GTL volt az utolso ami tetszett, volt kihivas meg cel, amit el kellett erni. Amikor mar minden elerheto es meg van, es csak a pontokert es egy JPG serlegert kell autozni, az nem az igazi:D -
#31597 Mihez kepest?!:) -
#31596 OK, lehet mar keverem a dolgokat:DDD Van 2-3 ember, 5-6 loginal, mindig keverem mi kivel van:) Akkor talan Elnano (vagy mi) a Fernandoo:) Amugy loginokbol es Steam accountokbol kiderul, de annyira mar nem erdekel a dolog:) -
mumus70 #31595 rF2 egy harmatos kutyafing a rét kellős közepén egy félig fonnyadt fűcsomó legmélyebb rejtekén..... -
#31594 Egy fontos tényt szoktatok elfelejteni rF2-vel meg az rF sorozattal kapcsolatosan: SOHASE offline játékra készült a széria, hanem multira.... (Ehhez képest igen, egy elég jó AI-t sikerült összehozniuk, de karrier meg sose lesz, szóval ez esetben a GT/Forza/AC/PC/CM F1/DiRT Rally a Ti játékotok...) -
GeriDoc #31593 Na, értitek ti, hogy mit írok, csak első körben egyszerűbb fikázni, meg kifigurázni az embert. (Kb. 2 havonta belefutok ebbe a hibába ezen a fórumon).
Igen, az is lehet, hogy azért is vagyok(unk) kicsit csalódott, mert a kezdeti jó benyomás után nem arra indultak el, amerre szerettem volna, és még csak szó sincs róla, hogy akarnák azokat a dolgokat. Jók az autók, jók a pályák, de minden más hiányzik, hogy egy igazi versenyt/bajnokságot fussunk vele, főleg endurance-t (szívem csücske:)). Ezekkel az autókkal, ezzel a fizikával, ilyen Nordon 24 órás napszakváltással, meg időnként eleredő esővel olyan versenyek lehetnének, hogy az iR is bezárhatna (na jó, kicsit túlzok). De e helyett lesz még 3 közel azonos fizikájú BMW modell, ami természetesen nem baj (a versenyautókat én is várom), csak nem vagyunk előrébb vele. Meg addig basztatja az alapból teljesen jó ffb-t (ezért szeretett bele mindenki az AC-ba), hogy rosszabb lesz. 1.2 előtt simán futott, most nálam is tele van mikrolaggal, ha egyedül megyek, akkor is. Hangoztatta, hogy számít a modderekre, majd a frissítésekkor mindig átír valamit, amitől nem jók a mod autók, mintha direkt szívatná őket. Nagyon olaszos. Jól néz ki, érdekes, szenvedélyes, de összességében, hosszú távon nem jó.
-
#31592 ez eddig is nyilvánvaló volt, Kunoson túlnőtt a projekt :)
nagy kérdés, hogy tud-e/tudna-e együtt dolgozni bárkivel, ill. hogy egyáltalán telik-e rá az assetto bevételeiből :)
-
Hasselhoff72 #31591 Ja, oké:DDDDD -
#31590 Alex ,kuldtem neked pm ben egt cuccot, ha kell ott van... -
#31589 Akkor az autokeszitok helyett fel kell fogadni progranozot es palyaepitot, ennyi ! :)) -
#31588 Ha eddig tetszett az assetto, max azt róhatod fel neki, hogy nem úgy fejlődik, ahogy te vártad (egyébként nem is arra, amerre én vártam).
Tehát rosszabb nem lett, max számodra nem lett "még jobb".
Továbbra sem kellene elfelejteni, hogy a tartalmat és a programozást nem egy ember végzi, általában nem egymástól veszik el az időt.
Elise-l akkor mentem, amikor a karrierben kellett.
Soselássamtöbbet :DDD
---
lac coo: teljesen egyetértünk, de nem hiszem, hogy a gt86 miatt nincs eső ;)
megérteném a sirámokat, ha mondjuk Kunos maga a dinamikus napszakon dolgozna a gumifizika helyett, de ugye nem ez a helyzet... csak néha jön pár kocsi és 1-1 pálya ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.08.21. 15:50:51 -
R0GUE #31587 ERRŐL ENNYIT -
#31586 Nem kezdnem nem folytatom, de ide nem kell ez a stílus, szerintem ...jobb az elején megbeszélni ezt :)
Nem kell azt kész!
Sry! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.21. 15:45:26 -
R0GUE #31585 Szakadok rajtatok...:D
Továbbmegyek,én vagyok Bin Laden is..:D -
#31584 O a volt Fernadoo, de itt ne kezdjetek a bulit;) -
R0GUE #31583 Itt is kezd el az ujregdumát...Meg persze a kioktatósdit...Parádés..:D
Olvasd el mire reagáltam és miért van ott a poénmatyi jelző. Talán majd összeáll a kép.:)
/Szerk.: ahogy elnézem az admin topikban a carsos gittegyletben pont olyan vastagon benne volt a kezed mint a legtöbbjüknek.....:D
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.08.21. 15:08:27 -
#31582 Nem tudom kinek az ujregje vagy a carsos gittegyletbol, de nem kene elovenni a sze elyeskedo stilusotokat ismet !