Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Meg is néztem gyorsban, valóban jó, bár gyorsan nem tudok menni vele 😊)) ( Meg idegesít a hangja, szétmegy a fülem az állandó puffogástól 😊)
Amúgy igaz,m utcai autón kell megnézni mit tud.

Az a baj ,annyi itt már az autó, hogy még a gyáriakat sem győzöm kipróbálgatni 😊 Valami mindig változik, még ha nem is írják, gumi, felfügg anyámkínja, minden szépen javul, de ennyi vasat ki a fene győz már 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:55:30

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Nem tom igazán...anyám szokta emlegetni ..valahogy olyasféle mondatokban hogy 'na ott majd elválik a sz@r víztől'...szal nevezzük lényeges különbségnek 😄
Azóta jó pár autó megfogott, de az volt az első,...és nálam nagyon fontos az amit régebben írtam, hogy nem valami űrjárgánnyal kell bizonyítani, amit soha senki nem fog vezetni, ahol ezerféle melléduma jöhet, mert hogyan cáfolnád.
Volt szerencsém vezetni e30-t versenypályán, ami nem gyári M volt, csak felcsiszolták oda, motort is kapott, vezethetem bármelyik hétvégén mert a tulaj a munkatársam, és se kutyája, se macskája, minden amit keres ott van ebben az e30-ban (soha nem fogja eladni)
Szal nekem nagyon bejött hogy ennyire az arcomba tolták az összehasonlítási alapot, és ha nem lett volna jó simán lesz@rozom, de jó lett...nyilván nem mindegy hogy melyiket vezeted, élőben a kocsit, vagy AC-ban, de van egy mérlegelv mindenkiben, nekem is a sajátom a legfontosabb...és az mint a borjú dőlt el a jó irányba.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Pedig azóta azért finomodott a felfügg, nem kicsit 😊
Azt továbbra is tartom akkoriban nem volt a legjobb .

Amúgy mi az a 'sz@r a víztől' kategória ? 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:34:03

b-type
Nekem több is van, de a sima e30 amire kapásból mondom hogy a 'sz@r a víztől' kategória. Nincs alternatívája, amikor még a tech demo-t próbálgattuk, akkor én még nem voltam elkötelezve, asszem akkoriban az rF2 szivarautóit toltam, nem volt rossz a Lotus&Magione páros, de nem szippantott be.
Az nekem az e30-tól volt meg, én onnan már foggal-körömmel ragaszkodtam 😊) ...talán emlékszel, elég nagyokat vitáztunk a futóművön, mennyire lobog egy utcai autó a pályán, milyen menettulajdonságokat mutat versenykörülmények között, és akkoriban volt a bugos futómű terítéken....ott még féltettem a progit, mert nekem annyira betalált, hogy féltem hogy elcseszik a vélemények nyomására 😊
de már nem aggódom 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

lac coo
Szerintem a KTM-nél sikerült a legjobban a gumi ( vagy valami más, de nagyon beletaláltak...), a legeslegjobb szimulátoros autó amit vezettem eddig 😊)

lac coo
Csinálj egy szervert magadnak aztán azt állítasz be amit akarsz 😊

lac coo

SESSION_START=86
SESSION_TRANSFER=50
RANDOMNESS=1
LAP_GAIN=18
DESCRIPTION=A very slippery track, improves fast with more laps.

SESSION_START=89
SESSION_TRANSFER=80
RANDOMNESS=3
LAP_GAIN=50
DESCRIPTION=Old tarmac. Bad grip won't get better soon.

SESSION_START=96
SESSION_TRANSFER=80
RANDOMNESS=1
LAP_GAIN=60
DESCRIPTION=A slow track that doesn't improve much.

SESSION_START=95
SESSION_TRANSFER=90
RANDOMNESS=2
LAP_GAIN=10
DESCRIPTION=A clean track, gets better with more laps.

SESSION_START=98
SESSION_TRANSFER=80
RANDOMNESS=2
LAP_GAIN=20
DESCRIPTION=Very grippy track right from the start.

SESSION_START=100
SESSION_TRANSFER=100
RANDOMNESS=0
LAP_GAIN=1
DESCRIPTION=Perfect track for hotlapping.

b-type
Az lehet hogy folyamatosan nő, de az nem biztos hogy ugyan olyan ütemben javul...

alma2
sok mindent bele lehet magyarazni, ezt egyertelmuen elirtak...
balrol jobbra huzom a csuszkat, folyamatosan no az alap tapadasa a palyanak, nincs itt semmi urtechnika. Lathato is a tendencia. Az, hogy milyen fantazia neveket aggattak ra, teljesen mindegy.
Amugy valami 91 % korulit akartam talalni, hogy megegyezzen a gtr-mastesessel, kb ott is lenne egy tapdas.jo is lenne, de pont ott irtak el.
A szerver ismet kidoblat a gyorskoromon, a forumot nezve sokan hasonloan jartak. Igy meguntam rajta a kuzdest.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.05. 14:58:02

szerintem

De miért nem látni turbónyomást ezeknél a kocsiknál......??
(A Corolla WRCnél se.)

barcalaci84
ahogy lacco is írta a kezdeti tapadás csak egy dolog és ez nem baki Kunos részéről hanem "as designed"😊
lac coo
De a slow és a green pálya miért biztos , hogy így viszonyul egymáshoz ? 😊

A lassú pálya az lassú, a szűz az meg még lassabb, ott egyébként sokkal több kört kell menni hogy emelkedjen a tapadás mint a slow-on, ha jól emlékszem.
szerintem jól van ez 😊

ezek kezdeti pálya állapotok, egymáshoz szerintem semmi közük, egy slow után nem a green érték következik verseny alatt egy pályán ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.05. 11:27:29

alma2
Hat ez nem a kunos bandaja lenne, ha nem rontana el meg ezt is. Az ut feluletek szepen sorjaban.
dusty - 85%
old - 86 %
slow - 95 %
green - 93 %
fast - 96 %
optimum - 100%

szerintem

Assetto Corsa - VW Polo WRC / Test Car

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

lac coo
Jóóó ! <#nyes>

lac coo
RD-ről leszedte valaki az F1 track pack-ot? Törölték, kíváncsi vagyok milyen (codemasters esetleg? ) ....

lac coo
Ez addig elérhető. amíg be nem szarik a vinyóm😊)

Adam Jonas
Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig lesz elérhető, mert hivatalos rF2 tartalom, és a pálya is úgy tűnik, mintha az rF2-ből lenne konvertálva, az ISI meg kétlem, hogy csak úgy megengedte. 😊

pajti
<#vigyor3>

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
Ez olyan mint amikor elengedett kézzel bringázol és meglátsz messzebb egy kis követ.....tuti hogy vagy rámész, vagy az utcsó pillanatban kerülöd el (esetleg félreugrik)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Vazzeg 😊))))))

Danecay
Ugyanezt a jelenséget ecseteltem én is egy pár napja itt a topicban. Nem változtatott semmin az sem, hogy ha külön gépről futtattam a szervert.

Alexease
Es ennek oromere, betoltam jobboldalra a banner ala a szerver infot. NEM fun szerver, hanem prequal a versenyre! Infok az linken!
Norbi1990
Kűdtem PÜ-t.
bigiboi
AMD Gaming Evolved, probáld ki raedon kártyám van nekem is tökéletes videót készit aránylag kis méretben!/ és nincs fps esés vidi készités közben mint pl a frapsnál/

bardocz
Rövidebb. Avi-ban menti, és az opciót nem találom hozzá, hogy mp4 legyen.
Norbi1990
Ott vmi el van baszcsizva a beállításokba, mert nekem majdnem 7 perces videó 1,5gb.
Vagy ennél többet akarsz felvenni?
Én MP4-be mentek, Original videó size és 60FPS-el.
bardocz
Umm, 10giga lett a videó vele...
bardocz
Radeon van, szóval a mirillis lesz, köszi!
Norbi1990
Mirillis Action
Ha nVidia kártyád van (és azt hiszem GTX550 vagy attól újabb) akkor Shadowplay. Én ezt használom gameplay készítésre. Be lehet állítani felbontást, fps-t, bitrátát, szóval szabályozni is lehet a minőséget, méretet.
Ha nem nVidia akkor GameCam vagy Mirillis Action bár ezeket nem ismerem, nem használtam.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

bardocz
Melyik programmal tudok úgy felvenni videót, hogy nagyjából normális a minőség, és nem túl nagy a videó mérete?
Ha nincs külön szerver kapcsoló erre, akkor gyanítom a beállított frissítéshez lesz köze
Szerinted? 😊
Sima vereseny balaeset, amikor az egyik megcsúszik és a másik már nem tudja kikerülni. Így.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Amúgy erre hogy jöttök rá, hogy online át lehet menni egy autón ??? 😊)

Sziasztok!
Csináltam server-t, hárman játszottunk, ahol az egyik autón át tudtam menni (szellem) a másikon meg nem (működött az ütközés rendesen). Ez mitől lehet?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

b-type
Az a nem gyengén bosszantó 😊
Azóta én sem mentem vele, tegnap összeraktam, ma feltöltöttem a tegnapelőtti kört....ott is van benne mikor vagy 6-8másodpercig megyek másodikban hátha kihúzatom 80km/h-ig hogy felváltsak...pedig csak el kell váltani korábban azt kész 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tegnap a hosszú egyenes elején fagyott ki ez a fos videokártya/AC mielőtt befejeztem volna a hibátlan köröm... (aztán már nem volt türelmem újrakezdenem ötödjére)
lac coo
jé van bannerem 😊

b-type
Nord/Cadillac:

Skypack
AUTODROMO DI MORES (ITALY) – V1.01
Ezt próbálta már valaki ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bardocz
5:51.694, h-váltó meg kuplung. Setupot is alig kellett változtatni.
alma2
mennyi azaz ido?
Ott van a tobbi replay kozott cr neven, csak at kell nevezned.

szerintem

bardocz
Bennem felmerült ez is 😄

A legutóbbi körömet elfelejtettem elmenteni, valahogy azt a replayt elő lehet hozni még? Azóta nem indítottam ela játékot, meg nem mentem másik kört. Ha már a legjobb magyar idő Nordon, persze nem azért mondom...<#idiota>
Lehet azt is 2 körnek veszi 😊
bardocz
Lotus 98T-t csak szerintem egyszerűsítették? Eddig az időmérős gumiban volt mondjuk 2 kör Imolán ha jól emlékszem, most meg simán körbeérek vele Nordon. A motor is sokkal tartósabb.
b-type
A visszatapadás az egyik legkényesebb pontja a szimeknek, konkrétan sztem sehol, szal szerintem(!) sehol nem sikerült jól megcsinálni..