Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy igaz,m utcai autón kell megnézni mit tud.
Az a baj ,annyi itt már az autó, hogy még a gyáriakat sem győzöm kipróbálgatni 😊 Valami mindig változik, még ha nem is írják, gumi, felfügg anyámkínja, minden szépen javul, de ennyi vasat ki a fene győz már 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:55:30
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azóta jó pár autó megfogott, de az volt az első,...és nálam nagyon fontos az amit régebben írtam, hogy nem valami űrjárgánnyal kell bizonyítani, amit soha senki nem fog vezetni, ahol ezerféle melléduma jöhet, mert hogyan cáfolnád.
Volt szerencsém vezetni e30-t versenypályán, ami nem gyári M volt, csak felcsiszolták oda, motort is kapott, vezethetem bármelyik hétvégén mert a tulaj a munkatársam, és se kutyája, se macskája, minden amit keres ott van ebben az e30-ban (soha nem fogja eladni)
Szal nekem nagyon bejött hogy ennyire az arcomba tolták az összehasonlítási alapot, és ha nem lett volna jó simán lesz@rozom, de jó lett...nyilván nem mindegy hogy melyiket vezeted, élőben a kocsit, vagy AC-ban, de van egy mérlegelv mindenkiben, nekem is a sajátom a legfontosabb...és az mint a borjú dőlt el a jó irányba.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt továbbra is tartom akkoriban nem volt a legjobb .
Amúgy mi az a 'sz@r a víztől' kategória ? 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:34:03
Az nekem az e30-tól volt meg, én onnan már foggal-körömmel ragaszkodtam 😊) ...talán emlékszel, elég nagyokat vitáztunk a futóművön, mennyire lobog egy utcai autó a pályán, milyen menettulajdonságokat mutat versenykörülmények között, és akkoriban volt a bugos futómű terítéken....ott még féltettem a progit, mert nekem annyira betalált, hogy féltem hogy elcseszik a vélemények nyomására 😊
de már nem aggódom 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
SESSION_START=86
SESSION_TRANSFER=50
RANDOMNESS=1
LAP_GAIN=18
DESCRIPTION=A very slippery track, improves fast with more laps.
SESSION_START=89
SESSION_TRANSFER=80
RANDOMNESS=3
LAP_GAIN=50
DESCRIPTION=Old tarmac. Bad grip won't get better soon.
SESSION_START=96
SESSION_TRANSFER=80
RANDOMNESS=1
LAP_GAIN=60
DESCRIPTION=A slow track that doesn't improve much.
SESSION_START=95
SESSION_TRANSFER=90
RANDOMNESS=2
LAP_GAIN=10
DESCRIPTION=A clean track, gets better with more laps.
SESSION_START=98
SESSION_TRANSFER=80
RANDOMNESS=2
LAP_GAIN=20
DESCRIPTION=Very grippy track right from the start.
SESSION_START=100
SESSION_TRANSFER=100
RANDOMNESS=0
LAP_GAIN=1
DESCRIPTION=Perfect track for hotlapping.
balrol jobbra huzom a csuszkat, folyamatosan no az alap tapadasa a palyanak, nincs itt semmi urtechnika. Lathato is a tendencia. Az, hogy milyen fantazia neveket aggattak ra, teljesen mindegy.
Amugy valami 91 % korulit akartam talalni, hogy megegyezzen a gtr-mastesessel, kb ott is lenne egy tapdas.jo is lenne, de pont ott irtak el.
A szerver ismet kidoblat a gyorskoromon, a forumot nezve sokan hasonloan jartak. Igy meguntam rajta a kuzdest.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.05. 14:58:02
szerintem
(A Corolla WRCnél se.)
A lassú pálya az lassú, a szűz az meg még lassabb, ott egyébként sokkal több kört kell menni hogy emelkedjen a tapadás mint a slow-on, ha jól emlékszem.
szerintem jól van ez 😊
ezek kezdeti pálya állapotok, egymáshoz szerintem semmi közük, egy slow után nem a green érték következik verseny alatt egy pályán ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.05. 11:27:29
dusty - 85%
old - 86 %
slow - 95 %
green - 93 %
fast - 96 %
optimum - 100%
szerintem
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Vagy ennél többet akarsz felvenni?
Én MP4-be mentek, Original videó size és 60FPS-el.
Ha nem nVidia akkor GameCam vagy Mirillis Action bár ezeket nem ismerem, nem használtam.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Sima vereseny balaeset, amikor az egyik megcsúszik és a másik már nem tudja kikerülni. Így.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Csináltam server-t, hárman játszottunk, ahol az egyik autón át tudtam menni (szellem) a másikon meg nem (működött az ütközés rendesen). Ez mitől lehet?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Azóta én sem mentem vele, tegnap összeraktam, ma feltöltöttem a tegnapelőtti kört....ott is van benne mikor vagy 6-8másodpercig megyek másodikban hátha kihúzatom 80km/h-ig hogy felváltsak...pedig csak el kell váltani korábban azt kész 😄
Ezt próbálta már valaki ?
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
A legutóbbi körömet elfelejtettem elmenteni, valahogy azt a replayt elő lehet hozni még? Azóta nem indítottam ela játékot, meg nem mentem másik kört. Ha már a legjobb magyar idő Nordon, persze nem azért mondom...<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>