42876

banner
  • Adam Jonas
    A választékkal így nem lesz egyáltalán probléma, az tény, viszont a GT3-nak ettől függetlenül így nem sok értelme lesz, hogy nem lehet hosszútávú futamot rendezni vele (elvégre pont ez lenne a lényege szerintem). Ha ezt a részét Kunos megcsinálná végre, elég sok embert át tudnának szoktatni AC-re véleményem szerint. De így, hogy leginkább sprint futamokat lehet futni leginkább, sablon ligák lesznek, amely nem is versenyzés lesz, hanem pl. 30 percen keresztól tudsz-e időmérős köröket futni hiba nélkül, a la R3E V-DTM 2015...
  • Nesuten
    Igen ez az a Gép

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.24. 19:34:56
  • Alexease
    Nord-dal semmi sem er fel;))) Az azert kellemes huzas volt, mar maga a palya is megerte volna az arat.
  • GeriDoc
    Pc-s Forza van már, a pC Erre írtam, hogy ahhoz meg nagyon kevés az AC. Egyébként 2 napja hurrogtatok le, hogy had jöjjenek csak az autók, ahelyett, hogy szimes dolgokon dolgoznának. Nem gondoltam volna, hogy 2015-ben úgy fogunk állni, hogy nincs egy komplett, a kor színvonalának megfelelő kinézetű, tudású szimulátor...
    Alma2. A Nordhoz hasonló pálya már nincs, ahhoz képest minden csalódás lesz így nézve. Szerintem jó lesz a Barcelona, én csípem.
    A lényeg, hogy gyári scan pálya, és gyári autó legyen, mert jobbak, mint a külsős cuccok.
  • croatianus
    Szép szép de mi ez?
    Netán ez?
    És ha igen, jójaz?
  • lac coo
    Én már komolyan aggódok, hogy tényleg pc-s Forzát kapunk lassan: millióegy autóval, hat féle fizikacsomaggal ....
  • Nesuten
    Bohóckodtam egy kicsit

• Szabi #31654
  • cstibikeee

DP2 Gt40 historic.

A pálya Barcelona lesz.
  • alma2
    Mondjuk darabra megvan az elso dp1-hez kepest, de azert egy nordschleife, foleg 3 nyomvonala melle egy ilyen "rovidke" palya azert nem er fel.
  • GeriDoc
    Szerintem Barcelona vagy Zolder.
    Nézegettem ma ilyen összehasonlító videókat, és van érdekesség. A legnagyobb hiba a megvalósításban, hogy a pp-re bízta a fényeket (még a gázelvételes lángokat is). (Nem mellesleg jó 30 fps mínusz annak a bekapcsolása.) Szerintetek megoldható utólag, hogy mégis "simán" legyenek fények? Mert akkor az éjszaka is megoldható lenne.
    A másik érdekesség, hogy a versenyautók legtöbbje, és 1 kivétellel az összes pálya olyan, amin rendeznek hosszútávú futamokat. Mintha a koncepció egy ilyen szimulátor létrehozása lett volna, de akkor miért nem számolt a fényekkel?
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.24. 16:07:49
  • alma2
    mi lesz az uj palya?
  • arty
    aha :D
  • Szabi #31648
    nem ezért kér pénzt, hanem van egy zárt csoportja, ahol a játékról beszélnek, illetve mindenféle módokat meg linkeket osztogatnak meg egymással, többek között a srác módjait is.. a csoport tagsága 5 euro.. a konvertek meg szabad tölthetőek a csoportból :D
  • arty
    ha forza konvert, akkor ezért pénzt kérni nagyon nem etikus :(
  • Szabi #31646
    jó is az
  • Jackal
    Pálya ügyben kicsit jobban is megeröltethették volna magukat.
  • lac coo
    Aris fele only drift fizikaval ! :)))
  • goldboy
    Érdekes infók a szeptember végi 1.3-ról?!
    Együtt a DP2-vel(10 autó, 1pálya)
    Multiplayer, FF fejlesztések
    S02E01
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.08.24. 09:11:12
  • Hegyipapa
    Remélem hogy lesz :)
  • Szabi #31641
    azt ugye tudod, hogy ebből van/lesz hamarosan Kunos verzió is ? :D
  • Alexease
    5 EUR-ert boven jo, foleg hogy a minden tovabbi is benne lesz. Persze ezek nem URD vagy SimDream cuccok (licenszelt es/vagy gyari, ok csinaljak a hvatalos AC cuccokat is), elvileg "csak" Forza konvertek, de ha mar penzt ker erte (ami igazabol csak tamogatas), akkor valszeg jobban osszerakja, es kesobb update-eli is.

Regebben innen szazaval lehetett ingyen autokat leszedni, de a nagyresze copy-paste konvert volt. Egy auto fizikaja es egyebei voltak mindegyik ala rakva (mindegy volt, hogy 1930 vagy 2015, GT, utcai vagy akarmi:P).
  • KTMNORBI
    Köszi szerintem ennyi tartalom megér ennyit
    Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2015.08.23. 21:40:17
  • GeriDoc
    Igazából a GT3 kategória, amit összeraktak, ha jön az R8, meg a Huracán, akkor lesz választék bőven. A lényeg, hogy hasonló tudású autók, és mindenki olyan bajnokságot csinál velük, olyan pályán, amilyet akar. Az iR-ben sincs semmiből komplett licenc, mégis népszerű és működő dolog. Itt már pl. lehetne egy jó kis multiclass VLN sorozatot összerakni, csak nem tetszik senkinek az ötlet. A liga bajnokságokban amúgy is jobban szeretik az egyedi festéseket, felesleges lenne megvenni a komplett bajnokságok licenceit.
  • haflac
    Szerintem simán kivitelezhetőek lennének a sorozatok.Nagyon jó példa erre az URD mod.Egyik kocsinak sincs valós neve,mégis jó.
  • Alexease
    Amit Kunosek adnak ki DLC-ben, azok nepszeru, divat, klasszik, promo, kivansag es egyeb autok.

Egy teljes sorozat licensz sokkal tobb penz, ugyintezes es egyeb (tobb auto es gyarto, rengeteg csapat, reklamok, pilotak stb). Nem eri meg. Kapnal 3-4 autot (sokszor 1 sorozatban meg annyi sincs), de adnanak hozza 20-30 festest es egyebeket, es 10x annyiba kerulne, mint ha csak a 3-4 autot venned meg.
    Most 10 autot es 1 palyat adnak 10–15EUR-ert, meg azert is sirnak az emberek. 3 autoert (es 30 festesert) 40EUR-ert lazadnanak:D Raadasul, ahhoz akkor kellenenek a palyak is, az meg 10x 5-10EUR :)

Az R3E-ben a WTCC 2013 (5 auto, sok festes, 3 palya) ~20EUR (most akciosan ~10EUR). De nekik tizeneves kapcsolataik vannak...
  • haflac
    Ha már fizetőssé tesznek autókat,TARTALMAT,akkor legalább valami valós életben is fellelhető verseny sorozatot tennének bele.Lásd RaceRoom.Na azok jól csinálják.Ez a nagyon okos Kunos ezt nem látja?
  • Alexease
    Gozom sincs, a Forzabol sok jott, a GT-bol nem tudom;) De igazabol mindegy is.
  • PacsutaTibi
    GTből lehet kivenni autót? Mert én nem tudok róla.... :D

De pont ez a gondom ezzel a játékkal, túl sok az utcai cucc, rendes versenyautó mod meg kevés van, vagy csak update, vagy privát, fizetős stb....
    Nemrég volt linkelve itt egy honlap, megörültem, hogy jé ilyen olyan kocsi is van, erre mind privát nem letölthető.....
  • Alexease
    Ami konnyen elofordulhat, ha mindent atkonvertalnak a GT-bol es a Forzabol;))))
  • haflac
    Assetto Corsa a pc-s Gran Turismo.Lassan több auto lesz az AC-ban,mint a GT-ben. :)
  • Hegyipapa
    Assetto Corsa HISTORIC RALLY Audi Quattro S1 GrB

Fizetős !!!
    download car:
    http://assetto2015garage.wix.com/assettogarage
  • arty
    ezt nem hiszem el ... karriereventek több mint a felét(?) lenyomtam, ez a mostani kiakasztott.
    eddig szó se volt arról, hogy a benyával szórakoznom kéne, a gyári mindig elég volt:

ráadásul ez championship, az a 25 pont NAGYON fog hiányozni :(
  • mumus70
    Hirtelen én sem értettem, hogy engem mi ütött meg, csak visszanézve láttam, hogy a kolléga nekiállt padlógázon visszajönni a pályára jobb oldalon.... asszem 30% a törés, mindenki ment tovább, 100 %-on egy fűcsomótól is leesett a szárny, ezért vettük lejjebb. Sajnos a balesetet az összeszokás hiánya okozta, egy páran viszont a kemény magból már évek óta együtt toljuk, pl Ádám előzésénél akár csukott szemmel is mehettünk volna egymás mellett akár 1 kört is, érezzük egymás rezdülését, tudtam hogy nem történhet baj.
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.23. 13:32:12
  • Alexease
    A grafika es az auto fizika es FFB sajat engine. 6-8 eve kezdte, az nKP-re alapozva.

A hang (fmod), az utkozes es tores fizika (ode), az online (Google), a keretrendszer (NET, JS, JQ stb.), a plugin/APP resz (Python), a postprocess (Yebis) ami kulsos programok. Persze a shaderezes is, de eppen azert vannak a keretrendszerek, hogy ne kelljen mindent maganak megirni (jobban ugy sem tudna, ezeket meg rendszersen frissitik es optimalizaljak).

Egy ideig a Google Go-val probalkozott, ami eleg jo OpenGl es multiplatform. De szerintem azt nem fo GFX engine-nek szanta, csak a lehetoseget kereste a multiplatform dolgokhoz (linux, tablet vagy mitudomenmi:D). Vagy csak jatszott;DDD
  • cstibikeee
    Néhány infó a Stefano mai streamjéből (1.3)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - DRS zones with red/green indicator (both fixed for single player and customizable by server admin for MP)
    - New tyre sounds more realistic (and more progressive?)
    - Welcome screen for MP (with possibility of customized messages for each player?)
    - Fixed setup option for MP (including perhaps fixed per session, i.e. diff. for quali and race)
    - Send setup to other players in MP
    -working on a new ffb effect for understeer (unless you have a very strong ffb wheel, this would allow you to artificially increase the drop in SAT when understeers begins).
    -1.3 release date is around end of September, with deadline taking precedence over features (what is not ready gets dropped and moved to 1.4).
    -DP2 released together with 1.3. Should feature 10 cars and 1 track.
    -They are working on AI solutions for Monza historical with the sopraelevata.
    -He explained in more detail how slip/road/kerb effects work. Slip and Road are from suspensions and he described them as somewhat realistic and that some drivers will find they need them. Kerb is instead more of a canned effect, making you feel kerbs even if they are flat or if you touch them with an unloaded tyre.
    -Time limited races might come in 1.3. He is thinking of others
  • alma2
    Azt gondolna az ember, szervezett futamon nem lat ilyet az ember, amit itt ket es fel perc korul, amivel public szerveren is talalkozhatsz, de meg azokon sem ennyire brutalis :)
    A tores le volt veve minimumra, hogy ment mindenki tovabb?

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.23. 11:41:34
  • arty
    szerintem kunos saját endzsint toldozgat-foltozgat már időtlen idők óta :)
    ami mostanra nyilván elavult, nulláról kéne újraírni, de arra aligha lenne kapacitás....
  • mumus70
  • Alexease
    Ott csak statikus "vizes" tukrozodo aszfalt volt. Ami jo otlet volt benne, hogy egy "felho foltos" kepet csempezett vegig a palyan (fekete-feher foltos kep), es a fenyessegnek megfeleloen tukrozodott es csuszott (ami 90-100%-os feher volt, az nulla tapadasu lett, vagyis feluszas).