Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha egyszer elkeszit egy mukodot, valaki megveszi, es valoban hasznalhato, nagyon "megszivja", mert utana futoszalagon kell gyartania oket;D
Bar 6 ev fosulit feladni emiatt, eleg necces/erdekes...
lac coo
http://www.hsw.hu/?p=39777

Interjú Hermann Gáborral az által kitalált H-váltóról és pedálról
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.07. 23:23:17

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

arty
egen, ez mondjuk az ő bénasága 😞

(én adtam neki anno asszem 2 eurót, aztán pár napja írt levelet a paypalos mailemre a terveiről... félek nagy pofont kap és befordul, pedig imádom a hosszú, közúti pályákat... sajna egyelőre még az 1.x is picit bugos, jobb reklám lehetett volna a továbbiakhoz, ha azt rendbe rakja ÉS közben bőszen reklámozza a "fizetős" v2-t)

Forza.

lac coo
Amúgy az, én már vezettem ilyent, úgyhogy tudom 😊))

Aondjuk még így is jó az arány, vannak örökös használatú zseniális autók, van rengeteg nagyon jó, meg van néhány pocsék is itt Ac-ban, nincs ezzel baj 😊

lac coo
Hát a fanetec váltó azért eléggé toppos 😊
Bár azt sem lehetetlen legyártani egy közepes lakatosműhelyben .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.07. 21:33:27

G27-em volt, annál jóval jobb. Privibe küldj légyszi emailt, lehet megmutatom mozgás közben is.
alma2
pl a thrustmasteres valto amit 4x ezerert arulnak, megnezheted a youtube-on, hogy befottes gumival teszik hasznalhatobba, meg hasonlok.
Persze belulrol nem latom, hogyan mukodik, de a sok elvakult fantacetesnek is egyszer megjon az esze 😊

szerintem

barcalaci84
fénykép is jöhet...de azért jobb mint a g27 , meg az olcsó fanatec ,nem?
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.04.07. 21:13:28
Nincs video róla, most le van szedve, de egy fényképet tudok majd holnap készíteni a csúnyaságról 😊
Gyártani nem gyártok, csak saját hobbiból/ra készült. Túl sok meló van vele, túl kevés haszonért...
barcalaci84
megnéznék egy videót a tiedről...utána megbeszéljük h mennyiért gyártod le az sg-seknek😊
Nem mozog olyanb szarul az a váltó, csak túl hosszú a karja. Pénzt azért előre ne adjatok neki... (nem hiszem el, hogy valakinek 100 ropi kell egy váltó legyártásához ami már kész is van)

@Barcalaci: nekem is van saját gyártású váltóm, de a legegyszerűbb dolog volt a H kimarása, a belsejét jól megcsinálni sokkal bonyolultabb.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.07. 20:53:26
Az nem a legjobb szimhez szerintem, nekem pl az autómba is hasonló váltóút van mint a G27-nél.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

barcalaci84
én is nézegettem az fb-jét...és nekem be is jönne...15ezerért egy igen korrekt váltó lenne akárhogy is nézem...
csak pont megakadt a szemem azon h pár napja írta ezt:
"Súlyos problémába ütköztem....
Amit vettem kereszttengelyes gépsatut, hogy majd azzal és az oszlopos fúróval kimarom a "H" mintát, szóval akkora holtjátéka van a satunak és úgy ugrál, hogy majdnem eltörte a marófejet... mindenesetre a munkadarabot hazavágta !
Amíg ezt nem tudom megoldani ismét megáll a folyamat... :S

úgyhogy elbizonytalanodtam a támogatást illetően
alma2
Ebben van valami, de nekem is legalabb ennyit jar a kocsiban. Valoszinu egy mezei szemelyauto volt a mintaja es ahhoz lotte be a dolgokat.

szerintem

bardocz
Ez nagyon hosszú úton jár. Ennél szerintem sportosabbra kéne csinálni.
alma2
itt a v2 verzio kb 1 evre ra, ahogy nezem. 2014-es.

itt meg az fb-je.
herry

szerintem

alma2
na ne mar, ezt nem is tudtam. De ha ilyen nyomi, hogy a feltoltott videoja melle sincsenek ezek beirva, egy link vagy barmi, mit hol es miert, akkor igy jart, megerdemli.

szerintem

alma2
Laccoo linkelt egy kampanyt egy valto epitesrol, na az emberke facebook oldalara eljutva, valahogy sok ketely tamadt bennem, viszont itt van egy mar 2013-ban megepitett valtoja. Biztos vevo minden visszajelzesre is.

szerintem

arty
lake v2 csak annak jár, aki adakozott 😊

(persze gondolom, h a net népe perc alatt szétlopja a srác melóját, aki aztán befordul és sose jön update... de legalább ingyé lehetett menni egy pre-pre-prealfa semmin)

Forza.

bardocz
Ebbe 30 már sehogyse, ez igaz. De az autón alig állítottam valamit, futóműhöz kb nem is nyúltam, van ahol elváltok, van ahol szar íven megyek, nem hazsnálom ki a pályát, második döntött kanyar is teljesen rossz, szóval másodpercek még bőven vannak szerintem.
alma2
johetne vegre, de elegge felemelte a beton szintjet, ha lemesz az utrol vissza nem jossz tobbet felteve, ha nem egybol a toba zuhansz a hegy tetejerol 😊

szerintem

alma2
...es akkor szerinted meg ebben van 20-30 masodperc az rsr idok szerint? Elegge hihetetlen, azon felul, hogy az "oregeknek" mar a szeme sem fogja fel az ilyen gyors autokazast, nem hogy a reflexeik 😊

szerintem

bardocz
Erről legalább nem tehetek 😄D
Alexease
<#zavart1>
Alexease
Sinauto😉
lac coo
Figyejjéé kiscsávó ! Vezettél már ilyen autót ? Csináltál már jobb játékot ?
Nem..?
Akkor meg mivan mivan mivan ? <#banplz>

Olasz hírek szerint új AC autó:
Transfagarasan North. Hill Climb V0.5
http://www.mediafire.com/download/p29awbr3ax16ixr/tn_t-drdoomslab_v0.5.rar

+ Lake Louise 2.0 is készül:

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.07. 16:14:29
bardocz
Hol rontottam el? 😄 Vagy csak hogy ennyire sínautó?
Alexease
Jo szim az AC, elvezetes meg fun, de ez mar a vicc kategoria😊))))
bardocz

Replayben a kuplung használat még mindig nem látszik. Turbo 90%-ra volt tekerve.
lac coo
Más nekem sem jutott eszembe, mint kivenni a távtartókat a fék és a kuplung alól ...
Vagy gyártok valami maszek távtartót a gázpedál alá .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.07. 11:14:43

Igazából csak a fék és kuplung tappancsokat tudod variálni, amennyit a lyukak engednek.. egyet-egyet lehet menni fel le vagy jobbra balra... a gázon csak két lyuk van azt nem lehet.
Valamint alátétekkel lehet még módosítani ezt azt... igazából nekem tök kényelmes ahogy van. Persze heel-toe technikát nem alkalmazok 😊

barcalaci84
ja azóta rájöttem h így kellett volna😊meg lacooo is ezt írta..ez is volt a terv , de kicsit szorult a stift és feszegetni nem mertem , azt hittem mégse így kell...úgyhogy a fanateces csávó videója alapján szétkaptam az egészet😊
na mindegy legalább megtanultam loadcell-t is cserélni😊
lac coo
Azt meg lehetne valahogy buherálni, hogy a fékhez képest magasabban legyen a gázpedál ?

így nem tudok elég nagy gázfröccsöt adni blipeléskor ....

Nemá, 1 perc sincs a stift átrakása 24727
Minek szedted szét annyira? A loadcellt se kellett volna babrálni 😊 <#integet2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.04.07. 07:55:10

Michelisz Norbi felkészülési versenyéről streamem

Michelisz Futam | Nürburgring Nordschleife Endurance | Balazs Toldi OnBoard

Ma este kerül megrendezésre a 2. tesztfuitam. Helyszín: Pace Park.
Időterv:
20:00 Edzés (csatlakozás a szerverhez
20:15 Kvali
20:35 Verseny (ca. 40-45 perc)
Letöltési linkek
Szerver: RC-HU AC2 TESTRACE
Pass: -
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.04.06. 18:33:34
b-type
Szal ez az ami már megvolt, de még beletettek pár repülőt...qva jól néz ki 😄
gyakorlatilag mikor szembe megyek azzal a böszme utasszállítóval, az hasonló élmény mint amikor a Holland autópálya átmegy a kifutó alatt.

szerk: müxik, a replay nekem néha bebolondul, ugrik párat a kép. de körözni teljesen jó.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.04.06. 18:20:51

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nem néztem, nem tudom működik-e vagy ilyesmi 😊)

b-type
köszi!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

b-type
Mores az sztem nem akkora durranás, jobban recceg mint rF2 alatt, meg hát amúgy sem az a nagy eresztés nyomvonalban. a Top Gear pályát feltehetnéd, megköszönném szépen, mert van egy amivel én elégedett is vagyok,..de hát mittomén, megnézném.
2órája értünk haza, nem tudtam lehúzni 😊

Knockhill-t nem csinálja senki? 😞
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.04.06. 17:25:39

lac coo
Jah, toroltek, majd felrakom en letoltottem.

lac coo
Nem tudom, de ha nincs akkor tényleg rF2 😊)

Már nincs fent?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Azért ahogy látom hasonló az ízlésünk.A bömbi nekem is a szívem csücske.Na meg a ktm.Az egyik legjobban autózható járgány.100%élvezeti faktor.
alma2
Valaki ismerni szemelyesen? Szerintem sokan vennenek tole pedalt, valtot ennyi penzert. Ha megcsodalhatnam eloben a valtot, valoszinu nem nagyon hasznalnam, de siman vennek egyet.

szerintem

lac coo
Jól látom ,hogy ez is rf2 ?

http://www.racedepartment.com/downloads/top-gear-test-track.5873/
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.06. 11:59:45