42876
-
#31701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen, de a megjelenesig (evekig?!) tesztelheted :))))))
Es ha megjelent (valamilyen allapotban), befizethetsz azonnal a PC3-ra, de mar csak 100 Fontert;D
-
#31700 :D
dragallod? -
#31699 Most én jól látom, hogy 50 font ( kb 20 000 Ft ...) a beugró a PC2-be ?!!!
ezért kapok a végén egy alap verziót? -
#31698 Pedig kopik az ahogy kell . Egy két füstöléstől már simán sárgul a gumiállapot jelző .És pár blokkolás után már elkezdi rázni a kormányt a kockás gumi . -
#31697 Nyár elején voltam egy 1 órás Nordschleife-on GT3-mal, de én éppen ilyet nem tapasztaltam, pedig ott is be volt kapcsolva mindkettő. Ezek szerint vagy az van, amit írtam, vagy én vagyok túl ügyes, bár ez utóbbit kétlem... :) -
#31696 Én még publikon sem láttam kikapcsolt gumikopást és üzemanyag-fogyasztást ! :)))
a kettő azért nem egy nagy varázslat, éppen olyan jó itt is mint bárhol, párszor elfékezed és kockás lesz .... -
#31695 Nem is igazán kell eső, mert ott van a jó példa az rF2-nél: pokoli nehéz megtanulni esőben "táncolni", pedig lassan 8. éve szimulátorozok, szóval egy kevés km van már a kezemben/lábamban. (Az "egyszerű" eső meg nem kihívás annyira, lásd RACE 07, de ez meg egy másik téma megint.)
Még ezt az éjszakát is el lehetne nézni, ha cserébe mondjuk változóvá tudnák tenni a körülményeket (szél, levegő és pályahőmérséklet, kisüt a nap, elbújik, stb.). Csak hát igen, ami nagyon kéne az ilyen endurance eseményekhez, az a normális gumikopás, üzemanyagfogyasztás. (Nem tudom, ezek most milyen állapotban vannak a programban, de ilyen téren számomra az rF2 az etalon, mert ott azért nem tudod csak úgy tolni neki, mint a hülye, mert 2x elfékezed a gumit, és onnantól kuka a szett.)
Public funrace-nek tökéletesek ezek a kikapcsolt gumikopás - üzemanyagfogyasztás + 15-30 perc versenytávok, csak ez egy normálisan megszervezett eseménynél már nem működik (hagsúlyozom, szerintem). -
#31694 Jo emberek vannak itt, nincs azzal gond, csak rossz jatektol varod ezt a dolgot..
Ha mar a joval egyszerubb esot megcsinalja valaha mar az csoda lesz.
Amugy egyszer kerdezek tole valahol, hogy lesz e dinamukis napszak, annyit mondott hogy dehogy ...!:)) -
GeriDoc #31693 Persze, lehet vele csinálni nyilván. Csak a pilóta csere kezdetleges, gördülő rajt, safety car nincs, ugye az időjárás nem tud bekavarni, illetve az autón csak a gumi tud elfogyni, semmi más (most így hirtelen). Ahogy Ádám is írta, leginkább hotlapozás folyik a versenyeken, 10, 20 vagy 100 körön keresztül, semmi endurance verseny feeling. Nem kell semmire figyelni, nem kell előre gondolkodni, csak menni, mint a barom. De mindegy, dobom a témát. Rossz helyre, rossz embereknek írtam megint(nem rád gondolok). -
neilszab #31692 Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy az AC miért ne lenne alkalmas hosszútávú futamok rendezésre?
Az ok, hogy nincs eső, de ez szerintem nem alapfeltétel, illetve a 24 órás online versenyek száma ritka minta fehér holló... a 3, 6, 9, 12 órás versenyekhez meg nem feltétlenül kell az éjszaka sem. A pilóta cserére meg úgy tudom van vmi kezdetleges megoldás...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.26. 16:01:12 -
#31691 Plusz egy ket zombihorda a palya kozepen :)! -
#31690 vulkános pálya nem is lesz ? :-/ -
#31689 Akkor esetleg meg jol jonne a havazas es hovihar, az onoseso, cunami, tajfun es tornado, esetleg napkitores es meteor zapor:) -
#31688 nekem mondjuk még a szél is bejön a viharral együtt -
#31687 Esot csipem, az johetne, ejszaka az nem erdekel 0))) -
GeriDoc #31686 Bizony néha borzasztó kegyetlen tud lenni az autóversenyzés. Még az is megesik, hogy nincs 100% tapadás a pályán, ráadásul még vannak mások is körülötted. -
Morgolodo #31685 Én annyira rühellem az esőt, hogy még nézni sem nézek esős versenyt :). Tényleg annyira kell az? Szárazon is rommá törik egymást, nem kell azt még tetézni. -
mumus70 #31684 Nekem eső meg sötét nélkül is van épp elég bajom a pályán, hiányzik is mint púp a hátamra..... -
#31683 Pedig valoban kevesen hasznaljak ejjel, az esot meg plane. indultam AC-ban 60`valahany koros Mugello-n. Fasza volt mig volt netem >(
iR meg mas vilag, nekem pl nem jott be, pedig sokszor nekifutottam, legutobb is a 3honapossal, ...nem jon be.
Nekem is kellene eso is meg feny, meg ejjel mert en nagyon szivesen mennek AC 24h-t mondjuk, vagy Nord 12h-t, Sebring 6h-t..
De nagyon ritka. Ott a CARS, azt direkt erre hasznaltam volna, de a Le Mans/n kivul nem volt, ott meg az LMP akkor nagyon nem jott be, aztan tobb nem is volt..
Ay AC mindenkeppen tobb lenne vetult fennyel, ejszakaval, esovel, szellel...de azt nem mondanam hogy nagy ra az igeny. -
neilszab #31682 Kedd esti FunRace: Nissan GT-R Nismo - Hockenheim!
Kedd este a Bonus Pack leggyorsabb gépét, a Nissan GT-R Nismo-t hajtjuk meg egy jó hangulatú baráti kergetőzés keretében a Hockenheimring-en. Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek, szerver infók itt!
SZAVAZÁS az Őszi Bajnokságokról!!
Rövidesen megkezdődik az őszi éles szezon és csak Rajtatok áll, hogy milyen gépekkel szeretnétek nekiveselkedni a küzdelmeknek. A fenti linken lehet szavazni a nektek szimpatikus a kategóriákra..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.25. 10:43:15 -
GeriDoc #31681 Szét kell választani a komoly online szimulátor versenyekre vágyókat és egy jó autós játékra vágyókat. Az előbbieknek hiányzik az eső, meg az éjszaka, de ahogy írtam én is, úgy néz ki, hogy az AC nem ebbe az irányba indult el. A másik irányban viszont az 500 autó, meg 200 pálya kell, ahhoz meg kevesek. Ráadásul ha a "komolyak" megunják a sprint futamokat, mással fogják tolni. Jelenleg ez csak az iR lehet (talán még az rF1. Az AC semmiféleképpen nem, erre jó példa, hogy az Enduracersesek nem is foglalkoznak az AC-val). Vagyis ezzel a politikával az iR-nek kedveznek. Én többet biztos nem veszek olyan szimet, ahol azt mondják, hogy nem az iR ellenfelének szánják. De, szánják annak, legyen rendesen megcsinálva, csak lehessen olcsóbban tolni.
Az rF2 készítőket sem értem. Optimalizálni kellene, esetleg Dx11, meg 1x kifizetős megvásárlósnak tenni, és minden szimulátoros, meg liga azzal tolná. Jelenleg a legnagyobb problémája, hogy már 20 autónál is komoly graf. problémák vannak, nem még egy 30-35 fős endurance versenynél. Hiába csinálnak még tartalmat, alapvetően nem az a gond. (AC dettó). -
#31680 alfa skin -
#31679 Ab skin
ab skin
ab skin -
#31678 ruf skin
ruf skin -
#31677 Ne a public szarokból indulj ki, mert oda bőven sok még a 10 kör is. Nagyon sok ember van világszerte, aki havonta 1 alkalommal részt venne egy ilyen endurance futamon. Még itthon is sokakat érdekel, csak éppen nem sok alternatíva van ilyen típusú versenyre: rF, rF2 meg iR, és itt véget is ért a történet.
Endurance ligákból szerencsére nem tudunk, és nem is fogunk több százat találni. Elég profi szervezés és a résztvevők oldaláról is elég profi hozzáállás kell egy ilyenhez. -
#31676 Én csípném ha lenne...
De az igazság az, hogy még a 10+ körös versenyekre is elenyésző az igény ....
Nyilván a teljes vásárló táborhoz kell mérni .
Ha van 10 liga 20-20 emberrel ,az mér bőven elenyésző, még gondolkodni sem fog a éjszakán .
Ha egyszer lesz eső, már annak fogok örülni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.24. 23:23:40 -
#31675 Szerinted. Azért, mert neked nem fontos, ne hidd azt, hogy sokan nem látnák ezeket szívesen. (Tudom, neked kisfiat kell, meg überkirály ffb, a többi le van szarva nagy ívben.) -
#31674 elenyésző ..... -
#31673 Igen, ezért van a világon rengeteg ember, aki 12 meg 24 órás futamokat tolja, mert minek az éjszaka. Okos megint. -
croatianus #31672 Na és mögéri azt az 5 ojrót? Meg van fizikázva tényleg rendesen?
Mondjuk a lényeg az lenne, hogy sokaknak megérje és lehessen ónlány csapatni vele. -
#31671 Graf beallitasoknal van ra kapcsolo, hide steeren wheel, driver arms ...valami hasonlo. -
Yag #31670 help!
Belső nézetben hogyan lehet a "kormányt" kikapcsolni ? .... csak annyit szeretnék, hogy ne lássam a kormányt vagy a kormányt tekerő kezet ...
thnx. -
#31669 Jah, ezt nem tudtam! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Jackal #31668 Ez már early accesskor is ilyen volt, úgy látszik kunos visszatért a gyökerekhez :)
Sajnos az új verziót nem tudtam kipróbálni, win10 meg nv kártyával + kormány mindig 99% cpu occupacy-t rizsáz. (de közelbe se lehet hotlapnál)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.24. 21:37:11 -
-
#31666 Eso es foleg ejszaka csak addig kell a tobbsegnek amig megkapja, utana az eletben be nem kapcsolja tobbet ! :)) -
#31665 Na jo de LFS el oreganyam is tudott driftelni ! :)) -
#31664 Huppsz, bocsesz, elvesztem a milliónyi hsz között -
GeriDoc #31663 Ezt mondom én is, csak egy másik hozzászólásban. #31593, #31651 -
#31662 A fizikát illetően néha már én is aggódok. Legalábbis ami a gumi tapadás vesztést/nyerést érinti. Az alábbi quattro s1 videóból is jól látszik, hogy minden kigyorson a csúszást hirtelen olyan szintű tapadás váltja, hogy majdnem átesik a túloldalra. Korábban említettem a driftet, hogy mennyire alkalmatlan jelen állapotában az AC, és ezen kijelentésemen felbuzdulva ismét elővettem az LFS-t és 2 perc után úgy csapattam a driftet mint régen. Olyan jól lehet érezni a gumit abban a programban, annyira jó a transfer weight (fú de jól hangzott) hogy nem bírtam abbahagyni. :)